Aaien tot ik slaap en dan nog even

aaien

Mijn talent is genieten en waar ik heel erg veel van geniet dat is aaien. Lang zacht aaien of juist wat steviger of van alles wat. Hangt ervan af. Waarvan? Van het moment in de dag.

Knuffel

Wat ik de laatste tijd heb, is dat ik een eindje in de ochtend in slaap geaaid wil worden. Dat is niet de eerste keer dat ik een knuffel krijg, hoor. Meestal ben ik ’s morgens op bed voor het goedemorgen-knuffelen. En beneden krijg ik de ochtendknuffel, dat is nog voor ik water ga drinken uit de badkamer. Daarna ga ik even uitrusten. En dan word ik wakker met dat gevoel.

Aaien

Het gevoel is in mij en dat zegt dat het tijd is om echt serieus te gaan slapen op het kussen. Dan ben ik niet zo van ik lig en ik slaap. Vind ik niet fijn genoeg. Ik doe altijd wat het fijnste is, en dat is ook mijn adfies aan iedereen. Doe wat het fijnste is.

Waar was ik? O, ja. Dus ik ben wakker. Mijn vrouw zit dan aan haar werktafel.  Ik ga dan op het tapijt zitten en ik kijk haar intens aan. Dat voelt ze. Anders miauw ik er even bij. Dat hoort ze. Als ze naar me kijkt, dan zet ik een paar stappen richting mijn kussen op de bank en dan blijf ik haar aankijken. Dat snapt ze.
Dus dan gaan we samen naar het kussen en ik spring op de bank en ga vast klaar liggen.

Slapen

Het aaien moet dan heel zacht en langzaam zijn, dat is in verband met het rieleksen. Ik wil dan helemaal warm en slap worden, van binnen en van buiten.  Dus ze moet er ook lieve complimenten bij zeggen, steeds hetzelfde maakt mij niet uit.

Nou zo val ik dan in slaap. Dan moet ze voor de zekerheid nog even dooraaien, dat voel ik toch nog want ik ben een gevoelige kater en dan slaap ik superduperlekkergoed.

13 thoughts on “Aaien tot ik slaap en dan nog even

 1. Goedemorgen Bert,

  Bert je bent gelukkig een echte levensgenieter geworden. Jij weet nu heel goed wat je fijn vind en ook hoe je het aan vrouwtje duidelijk moet maken. Maar kijk dat is heel belangrijk hoor en dat kan ook alleen maar als je samen elkaar door en door kent. Maar ja zeg dat wil ikke ook wel en dat ga ik hier maar eens in een miauwgesprek doen met vrouwtje. Vrouwtje en ikke snapperen elkaar heel goed. Ikke hoef maar de miauwen of mijn koppie op een speciale manier te houden en wat denk je van de ogen. Bert ze snappert mij dus altijd. Wel nu nog klaar krijgen dat ze mij in slaap knuffelt. Ikke mag natuurlijk helemaal niet Jippe klagen, want ik krijg heel veel knuffels en kusjes, we spelen samen, voeren hele gesprekken en zeker de laatste tijd. Maar helaas heeft vrouwtje het zo vreselijk druk en doet ze niet altijd wat ik graag wil. Maar ikke mag eggies niet klagen hoor ikke krijg heel veel van vrouwtje. Ze vraagt of ikke haar ook niet in slaap wil knuffelen, want Klaas Vaak slaat haar meestal over.

  Bert vrouwtje en ikke begrijpen dat je zo gaat slapen en we wensen je veel slaapuurtjes hoor.
  Knuffels van vrouwtje en grote poot en kopje van je vriendje Jip

  1. hoi Jip dat heb ik ook hoor dat mijn vrouw het zo druk heeft dan is ze met van alles bezig maar niet met mij en dan is er weer tijd voor mij zoals jij dat ook hebt. Het is wel een goed idee om te proberen haar in slaap te knuffelen mijn adfies is samen gapen dus dat jij het eerst voordoet en dan samen. ik hoop dat dat helpt!!!poot van je vriend Bert

 2. Och Bertje,

  Wat heb jij een lief en geduldig vrouwtje die uitgebreid de tijd neemt om je lekker te aaien.

  Kitty komt mij ook altijd laten weten dat het tijd is voor een aai -sessie,ze zit dan te wachten ,net zo lang tot ik haar aankijk ,een kleine miauw en dan lopen wij naar het kleed waar zij lekker uitgestrekt gaat liggen en ik dan lekker moet aaien, dat duurt dan net zo lang ,tot zij aangeeft dat ze genoeg heeft.

  Ik moet bekennen,ik word er zelf ook rustig van 🙂

  1. o dus Kitty doet het ook!! ik moet eerlijk zeggen dat ik niet altijd mijn zin krijg dan zegt ze nu-niet met een stem dat ik snap dat ze het meent. Maar ik heb ook niet altijd zin dan ga ik op mijn andere zij liggen.

 3. Zo Bert, dat heb je goed voor elkaar. Wij geven ook altijd aan dat het tijd is voor een knuffel of een aai. Oliver gaat dan gewoon op het boek of de krant liggen die onze vrouw dan net aan het lezen is, dan moet ze wel gaan aaien. Of Bikkel die heel dicht tegen onze vrouw aan gaat liggen en dan onze vrouw net zo lang aan gaat kijken tot zij gaat aaien. Kruimel gaat meestal even miauwen, zo weet onze vrouw dat het tijd is om haar even te aaien. Bjarne vraagt er ook zelf om, alleen Bas niet, die is zo bescheiden. Maar Bas vindt het wel fijn als onze vrouw bij hem naast zijn mandje gaat zitten, en dat ze hem dan heel zacht gaat aaien en lieve woordjes fluisteren, dat vindt hij wel fijn, hij is door het jarenlang op straat zwerven nog te bang om er zelf om te vragen. Maar krijgt hij eenmaal aaitjes en knuffels dan geniet hij volop. Nou Bert het is zeker bijna tijd voor jou om in slaap geaaid te worden, geniet ervan.
  Heleboel knuffels van Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel en van onze vrouw

  1. hoi Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel, wat pakken jullie dat goed aan, en ik hoor weer dat ieder van jullie mag zijn zoals die is en dat er niks gek of vreemd is bij jullie thuis. Dat is heel belangrijk vind ik. En Bas komt ook aan de beurt ook al durft hij niks te vragen!! poot van mij

 4. Ooooh Bert,

  mij hart begrijp jou heel goed van jou aai sessie en dattie dan wil slaape en ook lieve woordjes. Mij hart zeg lieve woordjes zijn belangrijk assie ge aai word. Dan kan jij nog beter rieleksen want jij weet jou vrouw vind jou lief. En assie kan rielekse dan kan jij geniete en van mij eigen weet ik mij Bert is mij grootste genieter van mij Feesboek.
  Van me eigen vind ik knuffelen ook fijn. Mij vrouw vind mij knuffels ook fijn Bert, zij zeg Loes jij ben zacht en warm assie mij schootmeedietasie geef. Dan knuffele wij saame en mij hart ga open Bert.
  Dan ga ik ook kopjes geeve en ik doe ook akkupunktuur want mij nagels ga in mij vrouw ze beene. Dan ben ik op mij rielekst. Ik ga er een keer mij stukje over schrijve Bert want het is speesiejaal en jij kan het leere.
  Maar mij fijnste gefoel is assie dicht bij mij eigen ben Bert. Dan leg ik mij kop op jou vacht en voel ik mij slaap koome op jou geluid van assie hard spin.
  Dan voel mij hart mij diepste geluk,

  Van jou Loesje

  1. Hoi lieve Loesje, wat knap van je dat je nagels zo gebruikt op je vrouw en dat ze dat fijn vindt. Ik weet van thuis nou al dat ze het niet wil. Maar ja iedere vrouw is weer anders. Ik vind het ook het fijnste als we dicht bij elkaar zijn Loes en dat alles dan rustig is. je Bertje

 5. Hoi Bert,
  Goed dat je duidelijk bent in wat je wilt, dat maakt het voor je vrouw ook gemakkelijker.
  Mijn vrouw weet ook meestal wel wat ik wil, dus ik heb het ook goed voor elkaar. Alleen over eten hebben wij nog wel eens verschil van mening, maar misschien komt dat ook nog wel goed.
  Heerlijk hè, in slaap geaaid worden, je voelt je zo veilig.
  Kop en poot,
  Vlo.

  1. hoi Vlo volgens mij heeft mijn vrouw gelezen wat je schreef over lekkere trek en brokjes want als ik nou een portie op heb en meer wil dan doet ze brokjes op mijn bord. Dus niks geen tweede portie meer. Erg he!! Bert

   1. Oh Bert, dat vind ik wel erg voor je!! Maar ik weet zeker dat jouw vrouw hetzelfde wil als mijn vrouw, en dat is dat je zo lang mogelijk bij haar blijft. Jij wilt toch ook niet jouw vrouw in de steek laten voor een lekkere snek?
    Als mijn vrouw zich schuldig voelt dat ik niets extra’s krijg, vraag ik altijd om aaien en knuffels, en die geeft ze dan ook, dat is het voordeel ervan.
    Mijn vrouw zegt dat het echt voor mijn gezondheid is, en dat geloof ik ook, want we houden veel teveel van elkaar.
    Volhouden Bert, als je echt afgevallen bent, krijg je vast zo nu en dan wat meer, dan kan het weer.
    Ik wil ook dat je nog lang mijn vriend blijft, maar ik vind het wel erg voor je!!
    Heel veel sterkte, en denk er maar aan dat ik ook niets extra’s krijg, gedeelde smart is halve smart.
    Heel veel kopjes van Vlo.

 6. Dag Bert, wat heb je je vrouw goed getreend, met hoe en wanneer je geaaid wilt worden.
  Dat van dat kijken, daar moest ik om lachen. Dat deed Pop ook altijd, zegt mijn vrouw. Dan ging hij heel in-tens zitten kijken. Meestal wilde hij dan meer eten dan hij kreeg.
  Ik ga zelf altijd bij mijn man of mijn vrouw zitten, en kijk ze aan. Maar beleefd, want zo ben ik.
  En als ik dan geaaid wil worden loop ik naar de slaapkamerdeur. Dat betekent dat we op bed moeten knuffelen en aaien. Of als ik buiten ben, dan val ik gewoon om. Dat betekent dat mijn buik geaaid kan worden! Dat vind ik heerlijk, zo in het zonnetje.
  Maar in slaap vallen tijdens het aaien, dat kan ik nog niet. Misschien lukt me dat over een tijdje, dat hoop ik. Want het klinkt wel heel gezellig.
  Een heel lief kopje voor jou van Bolle.

  1. hoi Bolle ja en jij doet weer dingen die ik niet kan, zoals buiten zijn. Dat hoeft voor mij ook niet meer. Misschien nog eens als we een nieuw huis krijgen, maar dat is voorlopig niet hoor ik thuis. Op mijn zij liggen voor het buikaaien doe ik ook en ze snapt het altijd, gelukkig wel. kopje terug van mij!!

Reacties zijn welkom