Waarom ik nou thuis aaitherapie krijg

aaitherapie

Ik heb al eens verteld dat ik de laatste tijd een gefoelige maag heb. En dat ik dus anders moet eten. Vorige week moest ik weer overgeefe. Nou krijg ik thuis aaitherapie.

Steefige hand

Het is iets geks dat weet ik, aaien gebeurt gewoon vanzelf dat hoort bij het leefe als huiskater, het is iets dat er elke dag is en het is steeds weer anders.
Beifoorbeeld. Als ik mijn avondeten een beetje op heb dan wil ik langzaam aaien, en dan ga ik op mijn kussen op de bank liggen. Een beetje over mijn rug, een beetje achter mijn oor, een paar liefe woordjes erbij. Langzaam en zacht. Maar het kan ook dat ik naar de bak ben geweest en ik foel me dan supertrots dus dan ga ik het aan mijn vrouw vertellen en dan wil ik een steefige hand op mijn lichaam hebben van kroelen en een beetje knijpen.
Hoe het aaien moet, heeft te maken met wat er gebeurt.

Therapie

Nou gebeurt het dat ik een gefoelige maag heb. Overgeefe is niks aan dat is een moeilijk moment. Het komt gewoon en ik kan er niks aan doen. Ik heb ander eten van de dokter, en andere sneks. En soms praat mijn vrouw met de dokter, over mij.  Mijn vrouw dat ik voortaan elke dag aaitherapie krijg, wegens dat het rust en goede hormoone in mijn lichaam brengt.
Ik dacht het zal wel.
Dus ze begon.
Elke dag.

Nagenieten

Nou denk ik van wanneer komt het. Want aaitherapie is dat ik aaien krijg presies zoals ik het dan fijn vindt en ze denkt dan alleen aan mij (dat foel ik gewoon) en het duurt en het duurt en het duurt lang, en soms zegt ze ook dingen erbij dat alles goed komt en dat ik een gefoelige katerman ben dus ook voor fijne dingen en dat is eigenlijk ook wel zo.
Na de aaitherapie ben ik heel rustig, dat is nagenieten zegt mijn vrouw. Dus dat kan ik nou óók al.

19 thoughts on “Waarom ik nou thuis aaitherapie krijg

 1. Hajoooo oompie.
  Ooooh ikke puug nooit. En ikke eet feel hoor hihihi. Frauw sei dat oima katrien ook spuugte asse se tefeel in 1x at. Toen gaf frauw haar steets een beetje oofer de dag furdeelt.
  Maar knuffels kwijge is superwekker hihihi

  1. Wat goed dat jij nooit moet overgeefe Dorus, het gebeurt heus niet iedereen en ik heb het nou heel weinig dus dat is goed. Knuffels heb je gelukkig wel veel!!
   oompie Bert

 2. Oh, heet dat therapie? Dat wist ik niet. Ik krijg veel knuffels. Gisteren moest ik ook spugen en toen zaten er veel haren in. Dan is ze blij voor me, dat het eruit is. Dan krijg ik een knuffel. Dus dan hebben wij knuffeltherapie. Dat klinkt echt goed. Ik ga het zo zeggen en dan krijg ik er misschien wel meer. Ik leer zoveel van jou, Bert, dat komt omdat jij al senior bent, dan weet je gewoon heel veel. Ik weet ook steeds meer nu. Ik ga zo weer een knuffel halen. P.s. ik hoop dat je niet meer moet spugen.

 3. Hoi Bert, hier moeten we ook soms spugen. De een wat meer dan de ander, dus de een is wat gevoeliger dan de ander. Maar aaien en knuffelen vinden we altijd wel fijn hoor. Onze vrouw zegt dat het naar 2 kanten toe werkt, want als ze ons aait en wij gaan spinnen, dan wordt ze zelf ook rustiger.
  Knuffels en pootjes van Bas,Bjarne, Oliver, Kruimel, Bikkel en Juultje.

  1. Hoi Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel, Bikkel en Juultje, ja dat is folgens mij bij mij thuis ook zo dat mijn vrouw er rustiger van wordt. De avondknuffel maakt haar heel stil en dan gaan we naar bed en dat is dan anders gezelliger. Ik heb die sneks van Miamor van Zooplus en daardoor geef ik haast nooit meer over,
   pootjes van
   Bertje

 4. Lieve Bert,

  spuuge is moeiluk want jij wil het nie. Maar soms doe jou lijf ze eigen ding en dan moetie toch spuuge. Assie joe gefoelige maag heb moet jij foorsichtig zijn Bert. Dan moet jou vrouw veel aaie dattie jou eigen rustig en gelukkig foel. Dat is belangrijk.
  Mij vrouw geef mij ook knuffels en aaie foor mij gezond. En zij zeg lieve woordjes en ik geef ook kopjes. Dan ben jij lief foor elkaar Bert. Dan denk jij niemeer aan jou moeilukke gefoelens. Dan ben jij zacht…

  Jou Loesje

  1. Dat erfaar ik nou ook, liefe Loesje, dat zacht zijn een heel biezonder gevoel is en ook heel fijn. Dan hoef ik geloof ik ook niet over te geefe. Wat fijn dat jij dat ook thuis hebt van knuffels en aaie alleen jij geeft dan kopjes ik wist niet dat dat erbij hoorde!! Want ik lig gewoon.
   je Bertje

 5. Lieve Bert, wat zijn jullie, jouw frau en jij, toch een goed duo. Jullie vullen elkaar helemaal aan, jij wordt geaaid en daar word je rustig van, en jouw frau aait en daar wordt zij ook rustig van. Dat is toch een keigoede therapie. Zo leren wij steeds weer wat van jou. Fijne avond lieverd. Kopje en knuffel van Ina en Floortje.

  1. dankjulliewel voor de liefe woorden, Ina en Floortje. Rust in huis is heel belangrijk, nou ik een oudere katerman ben, vind ik dat heel belangrijk. Rust en stil en knuffels en dat er niks gebeurt,
   pootje van
   Bertje

 6. Hoi lieve Bert, wat heerlijk dat je zo lang en zo fijn geaaid wordt, dat is altijd prima. En jij geniet er zelfs dubbel van: tijdens het aaien en erna.
  Spugen is inderdaad niet leuk, gelukkig dat je het niet zo vaak hoeft te doen.
  En ik lees nu dat jij ook trots bent als je goed op de bak bent geweest. Dat heeft Kever ook, dat was helemaal nieuw voor ons! Hij wil dan rennen en praten.
  Geniet maar van je aaitherapie, en van je nagenieten lieve Bert!
  Lieve groetjes,
  Cisca.

  1. hoi Cisca, ik snap Kever wel je hebt toch iets gedaan en je voelt je beter van binnen dus dan heb je opeens veel eenerzjoe en dat moet er dan uit. Zo is het voor mij. En dan erna ben ik pas weer rustig genoeg om aaien te kunnen foelen dat kan niet altijd,
   kopje van
   Bertje

 7. Hoi Bert, wat fijn dat je lekkere en fijne aai sessies nu elke dag krijg en ook nog eens extra lang met alle aandacht van je vrouwke.
  Dat is het beste wat je kunt hebben heerlijk genieten Bert het helpt jouw heel goed!

  Liefs Je Vriendje Ollie

  1. hoi Ollie wat begrijp je mij goed dat vind ik fijn, en ik geniet ook heel erg van het aaien en het samenzijn, dat merk ik van binnen,
   pootje van je vriend
   Bertje

 8. Dag meneer Bert ik fin aajtherapie heel fein mein mens is een folhouder en steeds proberen mei te aaien en fin ik dat somps heel feitn en gaat ik er foor ligge maar somps finnik het nog wel eng mein mens segt dat heet fetrouwe geefe en kreige miauw fan bell

  1. hoi Bella dat is dapper van je dat je het toch toelaat ook al heb je alleen soms vertrouwen zo kun je leren dat het fijn is en dat je veilig bent en dan kun je je vaker laten aaien. Zo leer je dat,
   zacht pootje van
   Bertje

 9. Hoi Bert. Fijn he, geaaid worden. Dat vind ik ook. Soms moet ik spugen en als frau dan in de buurt is dan krijg ik daarna een aaitje. Maar als ik net lekker lig te slapen dan hoef ik niet zonodig geaaid te worden. Pootje van mij!

  1. hoi Minnie ja als je net lekker slaapt, dan wil je alleen maar verder slapen dat heeft iedereen!! Aaien na het spuuge is fijn dan krijg je weer fijne gefoelens in je lichaam en dat is dan heel erg nodig.
   pootje van
   Bertje

 10. Hallo Bert,
  Ja ikke weet het ikke ben weer eens heel laat, maar toch nog even een klein schrijfje van mij. Knuffel massage is heel gezond hoor, je wordt er rustig van in je koppie en dan gaan die rustige knuffels naar jouw maag en dan gaat het goed komen.
  Ikke en vrouwtje gaan veel duimpjes draaien voor jou en we doen veel knuffels mee sturen voor jou maar ook voor jouw vrouw, want als jij niet goed in je bontjas zit voelt vrouw zich ook niet oke. Poot en kopje van je grote vriend Jip

 11. Bert wat fijn dat je aaitherapie krijgt!!
  Dat geeft heel veel rust en voor je gevoelige maag is dat ook goed!!! Het is niet leuk om te moeten overgeven!!
  Onze vrouw doet dat ook bij Tica want soms heeft zij last van buikkrampen. En dat helpt goed hoor!!
  Wij hopen dat het jou ook goed gaat helpen tegen het overgeven.

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

Reacties zijn welkom