Waarom elk moeilijk leefe toch fijn kan worden

moeilijk

Liefe allemaal ik wil wat zeggen tegen iedereen die het moeilijk heeft. Dus met verdriet of problemen of dat je bang bent. Dat had ik vroeger ook. Maar mijn leefe is fijn geworden dus dat kan voor iedereen.

Verkering

Vandaag heb ik vier jaar verkering met de liefste poes die er is en dat is Loesje, zij schrijft hier ook. Ze steunt mij altijd en als ze denkt nou klaagt Bert veels te veel dan is ze streng tegen me en dan doe ik ook wat ze zegt en dan weet ik later dat ze toch gelijk had. Loes en ik zijn altijd samen, we sturen elkaar berichtje en we meelen en dan hoef je ook je huis niet uit. Dat is ook al fijn.

Samenwonen

Vroeger toen ik nog op straat moest leven, toen was het leefe moeilijk voor mij. Eten is moeilijk. Liefde is moeilijk. Slapen is ook moeilijk. En mijn gezond werd slecht. Zo kwam ik in het hospitaal en daarna in het asiel. En daarvandaan kreeg ik een thuis dat is waar ik nu woon. Dat had ik nooit verwacht want ik was best oud en ik had angstklachten dus ik dacht niemand wil mij en toen vond ik een vrouw om samen te wonen.

Dus eerst kreeg ik een thuis. En na een poos kreeg ik computertijd. Zo ontmoette ik Loes en ik vroeg haar om verkering en ze zei ja.

Jarig

Waarom zeg ik dat vandaag dat is omdat ik vandaag vijf jaar geleden uit het asiel hier kwam wonen en toen werd deze dag mijn verjaardag. Ik ben jarig en ik ben nou 12 jaar ongefeer in het asiel wisten ze het niet zeker.

Fijn

Als u moeilijkheden in uw leefe hebt en u bent er emo van, dan kunt u denken: nou bij Bertje is het ook in orde gekomen. Eerst was hij straatkater en toen asielkater en nou heeft hij een thuis en verkering en vrienden. Dus het leefe kan weer fijn worden!!

19 thoughts on “Waarom elk moeilijk leefe toch fijn kan worden

 1. Hai lieve Bert! Van harte met je furrjaardag! En wat fijn dat jij en Loesjedinnie al vier jaar furrkering hebben 🙂 Ikke lees dat jij vijf jaar geleden je furrever home vond bij je frau. Ikke ook, dat was vorige maand precies vijf jaar geleden dat ik bij frau kwam.

  Ja Bert, veel hier op de blog weten hoe het is, dat je denkt hoe moet m’n leven nou. Maar onthoud dat na jou wolken altijd weer jou zon komt!

  Fijne dag Bertje met hopelijks veel sneks en poezelimonade en misschien wat wiew. Poot van mij!

  1. hoi Minnie dankjwel en wat gaaf dat jij ook al zo lang een thuis hebt. Dat is superfijn als het daarvoor moeilijk voor je was wegens dat je dan ekstra geniet van alles dat je nou in je leefe hebt. Ik heb zonet al poezenlimonade gehad maar he tfijnste is dat ik nou veilig ben,
   pootje van mij
   Bertje

 2. Lieve grote vriend Bert,

  GEFELICIFAFSTAART MET JOUW 12e VERJAARDAG

  Vandaag is het voor jou de dag om heel veel feest te hebben, je verjaargad en dat was ook de dag dat je een vooraltijdhuis kreeg van je vrouw. Je mocht een moeilijk en zwaar leven achter je laten en langzaam poot voor poot kwam je tot rust en kon jij gaan genieten hoe het geweldige leven voor een huiskater is, altijd veilig en vol met liefde van vrouwtje, altijd een heerlijk gevuld bakje eten, warme veilige plekjes om te slapen. Ja je bent een beroemde huiskater geworden doordat je op Facebook mochtkomen en jij met kop en poten iedereen ging helpen.
  Je hebt lieve Loesje durven vragen voor verkering, nou en die miauwde natuurlijk jamiauw, want ze was stilletjes al lang poezelsverliefd op jou. Ja samen helpen jullie elkaar en omdat jullie samen al veel hadden meegemaakt doen jullie veel andere katten en poezen helpen. Je hebt door de jaren heen een hele grote vriend/innetjes club gemaakt die door dik en dun er voor elkaar zijn, niet alleen maar als het leuk en gezellig is, maar vooral als ze het moeilijk hebben.
  Jullie samen zijn voor een voorbeeld voor onze hechte snuitersclub en ik ben reure blij samen met vrouwtje dat wij jullie hebben leren kennen en bij de club mogen horen.
  Bert op deze speciale dag krijg jij van vrouw vast en zeker een fijne dag en veel jarige knuffels en ikjes weet zeker dat je ook een heerlijk feestmaaltjes gaat krijgen.
  Geniet van deze prachtige dag en vrouwtje en ikjes sturen je nog heel veel gezond en liefde voor de komende jaren en dat we ook altijd vriendjes mogen blijven. Feestknuf van vrouwtje en Feestpoot en kopje van je grote vriend die zo trots op jou is voor alles wat jij bereikt hebt. Jip

  1. hoi Jip dankjewel en zeker weten dat jij er ook bij hoort we hebben samen al veel meegemaakt en nou ook al weer de verhuizing en je was er ook toen ik die operazie moest, dus dat is gewoon serieus echte vriendschap dat foel ik. Toen ik Loesje vroeg wist ik geeneens wat ze zou zeggen misschien vond ze mij wel stom maar dat was niet zo. Het allerfijnste van vandaag is dat ik een thuis heb en verkering en vrienden dat is het mooiste van mijn leefe.
   poot van je vriend Bert

 3. Oompie bert… gefeelisieteert met uwes furrjaardag en uwes furrkeering!!! Ooooh beide sijn so fijn. Ikke hep ook al een paar maande furkeer hihihi

  1. dankjewel jongen, ja voor jou gaat het volwassen katerman leefe nou steeds mooier worden. En dat terwijl je nog steeds aan het groeien bent!!
   ome Bert

 4. Lieve Bert, hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag en je 4-jarige verkering met Loezepoes. Wij hopen dat we nog heel lang vrienden mogen blijven met z’n allen en elkaar door dik en dun kunnen blijven steunen. Ook de felicitaties voor jouw liefe frau. Maak er samen een fijne dag van lieverd, met veel knuffels, sneks en limonade. Een verjaardagskopje van Floortje en een knuffel van mij.

  1. hoi Ina en Floortje dankjullie wel ik hoop ook dat we heel lang vrienden zijn en dat kan best. Ik heb knuffels en limonade gehad nou al en het is nog ochtend. Dus het is een fijne dag.
   Dank jullie wel voor de knuffels,

   Bertje

 5. Wat een feest Bert, 5 jaar bij je vrouw, 4 jaar verkering met Loes, en je bent ook nog jarig vandaag!!!!
  Van ❤ gefeliciteerd!!!!!
  Wat ontzettend fijn dat jou leven weer zo mooi is geworden!!!!
  Wij allemaal wensen jou en je vrouw, Loes en haar vrouw een hele mooie dag toe!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. dankjulliewel voor de liefe wense het leefe is nou echt mooi en ik hoop dat iedereen het fijn heeft of krijgt dat is mijn gefoel. Ik ben jarig omdat ik op deze dag dus uit het asiel ging en een thuis kreeg en toen kreeg ik mijn naam en ook mijn verjaardag dus zo is het dus gekomen,
   knuffels terug
   Bertje

 6. Lieve Bert.
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.12 jaar !!!dat is een mooie leeftijd.Dan heb je al veel beleefd en veel wijsheid opgedaan.
  En vandaag ook 4 jaar verkering met lieve Loesje.Geweldig en wij hopen dat jullie samen nog vele mooie jaren samen mogen beleven.
  Jou eerste jaren waren niet leuk Bert,en daar heb je een rugzakje aan overgehouden.Ik denk dat je daarom zo wijs,lief en verstandig bent.Want in de jaren dat je computertijd kreeg,heb je Loesje ontmoet en je durfde verkering te vragen.Dat is serieus een hele moeilijke vraag…Verder help je al je vrienden en vriendinnen hier op de blog en met de dekentjes actie het asiel waar je vandaan komt Ook ben je ook beroemd geworden en zelfs met je vrouw op tv geweest.
  Bert wij hopen dat de komende jaren van je furrever home net zo mooi zijn als de afgelopen jaren.
  Felicitatie kopjes van je vriendinnetjes Sparkle en Muzette

  1. hoi Sparkle en Muzette, dankjullie wel voor de liefe wensen. Ja het is waar dat ik een rugzakje heb wegens de eerste moeilijke tijd. Dus ik kan opeens bang zijn dat ik onzeker ben en het niet meer weet. En daardoor heb ik ook meer gefoel voor als vrienden en vriendinnen het moeilijk hebben dan wil ik helpen. En dat ik op teevee ben geweest was ik haast vergeten dat is er ook!!
   kopjes terug
   Bertje

 7. Hoi lieve Bert, wat een superspesjale dag is het vandaag voor jou. Het is je verjaardag van dat je bij je vrouw bent komen wonen en je hebt vier jaar verkering met je lieve Loes! Ooo, ik vind het eerlijk waar prachtigmooi. Ik ben helemaal blij dat je nou een piekoo bello huisje hebt, de allerliefste vrouw en de allerliefste poesendame. Nu ben je veilig. Als je veilig bent kan je gelukkig worden. En dat ben je geworden!
  Ik doe je nog heel veel meer fijne jaren wensen samen met je vrouw, en samen met je Loes. En natuurlijk samen met je vrienden en vriendinnen van de blog, dus ook met mij.
  Je bent een foorbeeld voor iedereen Bert, dat je na een heleboel moeilijke dingen toch een fijn leefe kan hebben. En dat fijne leefe heb je zeker weten verdiend.
  Hele lieve kopjes-voor-een feestdag van Bolle.

  1. hoi liefe Bolle dat mogen wij katermannen toch wel tegen elkaar zeggen!? dankjewel voor al je complimenten en het is waar: nou ben veilig en dat is eigenlijk het allerbelangrijkste anders lukt er toch niks van gefoel. Ik heb nou een echt fijn leefe Bolle, jij ook, en wij weten dat het ook anders kan en dat het ook goed kan komen,
   kopje van mij
   Bertje

 8. Hoi lieve Bert, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. En met het feit dat je al 4 jaar verkering hebt met Loesje. Geniet van vandaag, samen met je vrouw. Heel veel knuffels van ons allemaal.

  1. dankjullieallemaal voor de wensen, verkering is gewoon fijn en gemakkelijk zeker als het met Loesje is, ze is altijd eerlijk tegen me dat is het belangrijkste in verkering,
   pootjes voor iedereen

 9. Lieve Bert,

  wat heb jij mooi geschreeve. Van jou moeilukke leeve naar hoe jij nu leef. Wie jij was van jou eigen en wie jij nu ben geworre. Dattie van jou asiel naar jou fooraltijdhuisje ben gegaan. Dattie jou vrouw kreeg en jou geluk en toen vond jij ook nog jou poezevrouw. En mij geluk van mij leeve is, van mij eigen ben ik jou poezevrouw. Mij leeve begon ook moeiluk, dattie denk hoe krijgie ooit nog jou vis foor jou eete? Maar van mij eigen vond ik mij vis en mij liefde van mij leeve. En ik heb ook mij vrouw.
  Nu zijn wij fier jaar saame Bert. En wij heb onze eigen verkering en selluf vin ik wel wij zijn moodern. Wij heb diegietaal verkering ons eigen gezicht gegeefe. Dattie weet jij zie elkaar iedere dag op jou kompjuuter en jou dag begin met jou geluk. Dan kan jij alles aan Bert.
  Van mij eigen ben ik nu sterker want assie saame ben kan jij meer.
  Wij zijn saame Bert en mij hart heb ze geluk gevonde. Dat gun jij iedereen van ze eigen en assie ons lees dan weet jij, het kan.
  En nu weet ik ook, mij hart wil jou nooit meer kwijt.
  Lieve Bert hoop dattie foor altijd gelukkig blijf, en dattie vandaag eksra ferwen wor. Felizieteer mij lieve jonge,

  Jou Loesje

  1. hoi liefe Loesje daar zeg je iets wij zijn moodern en iedereen snapt nou wat diegietaal verkering is want wij doen het voor. Dat je je eigen pagina moet hebben op feesboek. En dat je op de foto moet willen gaan. En dat je aan elkaar denkt en dat zegt en hoe je dag is en alles gewoon. Dan kun je samen zijn zoals wij en dan gaat het goed al vier jaar lang!! Wat een tijd he Loes. En wij zijn gewoon samen, elke dag weer, dan gaat het vanzelf,
   Ik wil dat het altijd zo blijft Loes, samen onze verkering,
   je Bertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *