Vijf keer een kerstkado voor de kat

kerstkado   Een kerstkado voor de kat? Ja! Ik kreeg een muis van de Vereniging Kattenzorg en u kunt wel zien op de foto hoe fijn die was. Echt een goede muis. Je kunt ermee rollen, je kunt erin bijten, en er zit nog spul in ook dus daarna kun je er heel goed door slapen.

Ik heb vijf tips voor een kerstkado.

Eerste tip: kalender en tas

Op de gedeelde eerste plaats staan de kalender van Kees en Koos en de leuke tassen van Julius en Ranec. Het zijn mijn vrienden dus ik ga niet kiezen wat ik nou het leukste vindt. Daarom die gedeelde plaats.

Kijk, de kalender ziet er zo uit. Er staan allerlei gave foto’s in van Kees en Koos . Wilt u het bestellen dat kan: hoe het moet, kunt u in mijn interview met de jongens lezen: klik en lees

 

 

 

 

 

Nou de tassen van Julius en Ranec. Hun vrouw Jacky doet de verzending en ze schreef me over hoe je eraan kunt komen:

“Deze pixels zijn van de linnen Tassies van Ranec of Julius. De tassies zijn geschikt voor kleine boodschappen en bijvoorbeeld als zwemtas. De tassies kosten 12,50 euro, inclusief reiskosten voor de postduif ( binnen Nederland).
Andere pixels op de tassies zijn (op bestelling) mogelijk.”

Groetjes Jacky

DANSKROON@hotmail.com

 

 

 

 

 

tweede tip: een muis

Ook een heel goed kerstkado is een muis om mee te spelen. Ik heb nou een nieuwe muis van de Vereniging Kattenzorg en daarom raad ik die iedereen aan.  Er zit lekker spul in en ik vond de muis meteen goed en ik ben heel kritisch op dat soort speelgoed. Ze versturen dus ook per post. Klik en kijk

derde tip: valeriaanzakje

Ik hoop dat ik het weer krijg, want het is superspul. Een zakje dat lekker ruikt en waar je helemaal kalm van wordt. Het mijne komt van Cats & Things uit Amsterdam en ze doen ook per post. Er is een filmpje waarop ik met het zakje bezig ben: klik en kijk

vierde tip: knuffels en snacks en aandacht

Als u geen tijd meer heeft om een kerstkado uit te zoeken dan hoeft u niet gespannen te raken. Wat ook heel fijn is dat is aandacht en dan knuffels en snacks en dat u er dan helemaal bij bent, dus niet aan andere dingen denken.

Vijfde tip: goede doelen

Dat had eigenlijk bovenaan moeten staan. Want als wij het goed hebben, kunnen we voor andere dieren en mensen zorgen. Er zijn heel veel goede doelen voor dieren. Daar kunt u dan geld aan geven en daar hebben ze wat aan.

Extra tip

 Dit boek is door Tim geschreven. Hij is de kater die er voor mij was.  Tim vertelt over zijn leven als oudere jongen en ook over hoe hij omgaat met zijn artrose en zijn nierdieet en al die dingen. Hij had ook best een rugzakje.

Op het einde van het boek kom ik er ook in voor. Dan is Tim al over de regenboogbrug.

Het is een boek voor iedereen die van oudere katers of poezen houdt of die afscheid heeft moeten nemen.  Het is om bij te huilen en ook om bij te lachen, dus het is voor de troost.

Er is nog maar 1 doos over. Die staat bij mijn vrouw. Het kost nou 8 euro zonder postzegels dus als u het wilt, mail het mij even dan zorg ik ervoor. (huiskaterbert  @ xs4all.nl)

2 thoughts on “Vijf keer een kerstkado voor de kat

 1. Hallo Bert,

  Weet je beter laat dan niet. Vrouwtje was laat thuis van werken en was zo moe dat ze eerst moest uitrusten voor ik jou mag gaan schrijven.
  Je weet dat wij geen feestelijkheden doen met de Kerst en de Nieuwjaar, wij zijn maar alleen en wij vinden het ook niet zo nodig om cadeautje te kopen.Wij hebben het heel goed samen en in plaats van al dat eten en die cadeau’s gaat vrouwtje morgen namens ons samen wat geld doneren aan goede doelen voor dieren. Ik heb mijn spaarpotje al omgekeerd, zit nu wel niet zoveel in, want ik heb een paar weken geleden alles weggegeven aan Stichting Poezensnuitje voor een hele zware risicovolle operatie voor kater Eddie, Hij heeft een waterhoofd en hazelipje. Zo is hij geboren. nu had hij heel veel pijn in zijn bekkie en moesten alle tanden eruit. Dit moest in de Dierenkliniek in Utrecht gebeuren. Dat kost heel veel geld en nu had men dus een oproep gedaan. Alles is gelukkig goed gegaan en Eddie hersteld goed.
  Maar ja nu zit er niet zoveel in mijn spaarpotje en ik heb best veel goede doelen om wat te geven voor de Kerst. Nu heeft vrouwtje belooft dat ze mij mee zal helpen. Kijk Bert dit zijn van die dingen waar wij zo blij van worden en we vinden het een mooie Kerst gedachten.
  Maar wat iedereen ook doet met die dagen is prima, als ze er maar bij stil staan wat in feite de Kerst gedachte is.
  Nou Bert vrouwtje wil nu eigenlijk naar haar bed om uit te rusten en ik ga dus nu stoppen en tot morgen weer hoor dan is vrouwtje niet meer zo moe en hebben we meer tijd. Oja, de scheurkalender van Kees en Koos hebben we al maanden in huis, is een aanrader voor iedereen.
  Bert voor jouw vrouwtje en jou nog fijne uren en welterusten voor straks. Knufjes van vrouwtje en van mij een poot en kopje.

  Je vriend Jip.

  1. hoi Jip, wat zielig voor Eddie dat hij zo moeilijk geboren is en pijn had. Dat is erg. Gelukkig kan hij nou herstellen en ik hoop dat hij helemaal in orde komt dat hij ook op een dag ergens op een kussen kan gaan liggen snurken. Wat fijn dat er geld voor hem is gekomen!! poot van Bertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *