De kalender van Kees en Koos

Kees en Koos zijn beroemde katers van Facebook. Hun vrouw Blondie heeft een gave scheurkalender gemaakt, die is voor volgend jaar. Hoe zit dat? Interview met twee katers!!

Hoi Kees en Koos!! Hoe kan dat, een scheurkalender van jullie?

Kees en Koos: “Blondie kon geen leuke scheurkalender vinden. Ineens kregen Kees en ik een brainwave. Waarom maakten we geen scheurkalender met alle foto’s van ons? Zo gezegd, zo gedaan. We gingen aan de slag. De taakverdeling was snel geregeld. Wij deden de creatieve ideetjes. Blondie mocht de technische dingen op de computer doen.
Het moest dus een kattenscheurkalender worden, van ons!! Dan zouden we ook geen gesodemieter krijgen met auteursrechten. En het moest een leuke kalender worden.”

Voor de Facebook van Kees: klik en kijk
Voor de Facebook van Koos : klik en kijk

Kees zegt : “Er is elke dag iets bijzonders is of wat te vieren. Het belangrijkste is dat we heel veel lol hebben gehad met het maken van de kalender.”

Dat snap ik Kees, jij en Koos komen goed in beeld. Wat vinden jullie zelf de leukste foto’s?

Kees: “Alle foto’s met eten, van donutdag tot anti-dieetdag!”

Koos: “De foto’s van Willy. Want Willy is de oude sok waar ik vroeger mee woonde. Hij heeft mij opgevoed. Anderhalf jaar geleden is hij over de Regenboogbrug gegaan. Af en toe laat hij nog iets van zich horen en dan stuurt hij inspiratie. Dus ik vind het belangrijk dat Willy in de scheurkalender zit.”

Dat is lief van je Koos. Dat je aan Willy blijft denken. Gaan jullie nou rijk worden?

Koos: “We hebben de prijs van de kalender zo laag mogelijk gehouden. We willen dat Blondie uit de kosten komt.”
Kees: “Ja, anders moet ik een krantenwijk nemen dus ik hoop dat het lukt!! En als we toch geld verdienen, dan gaan we goede doelen steunen die met katten te maken hebben. Dat doen we vaker.”

 

Eén gedachte over “De kalender van Kees en Koos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *