Sportvoeding uit een zakje

sportvoeding   Sportvoeding uit een zakje, is dat lekker? Wat u hiernaast ziet dat heb ik even bewaard voor later op de avond. Dus het ziet er anders uit als het uit het zakje komt.

Meer saus. Van die lekkere sju die je eigenlijk als eerste wilt eten maar omdat je trek hebt neem je gewoon alles mee.

Het is met kip

Het is dus met kip en dat kan vies of lekker zijn, deze kip is lekker. Als ik hoor dat mijn vrouw naar de keuken gaat, begin ik te wachten of het al komt.

Eerst eet ik voor de lekkere trek. Dan ga ik in de vensterbank zitten en naar buiten kijken. Daarom zegt mijn vrouw dat ik meer moet eten en dan spring ik eruit, krijg knuffels, moet spinnen en dan ga ik vanzelf eten.

Tot ik even geen trek meer heb, ook niet na extra aaien.

Dan laat ik wat liggen en ik ga dan uitbuiken op de bank. Vaak met knuffels dus supergezellig.

Laat op de avond neem ik deze laatste hapjes. Blijft lekker.

Postuur

Dus nou heb ik alles hiervan geproefd en dit krijg ik voortaan, of misschien zijn er ook andere smaken. Ik vind het best. Met eten ben ik heel gemakkelijk, ik eet alles wat ik lust en de rest niet.

Mijn vrouw en de dokter ook wil dat ik een slanker postuur krijg. Zeg maar dat ik word zoals k was toen ik acht was, en nou ben ik tien. Dus ik ga niet mager worden. Ik ben een kater met rondingen en dat blijf ik ook.

Alleen het is om te zorgen dat ik geen diejebeet krijg. Nou als dat kan door kip te eten dan doe ik mee.

Spelen

Ik heb ook al even gespeeld. Maar toen mocht het niet omdat het een kabeltje was. Zo stom. Maar ja.

 

7 thoughts on “Sportvoeding uit een zakje

 1. Wat ben je grappig “ik eet alles wat ik lust en de rest niet.” Het zou een uitspraak van Johan Cruijff kunnen zijn 🙂
  Gelukkig dat je dit lekker vindt, heel veel katten vinden speciaal eten juist helemaal niet lekker.

 2. Ooooh ik eet ook alles op wat ik lekker vind. Ben jij een sauseter? Ooooh ik niet. Ik ben een pate eetster. Ze gaven me 1 keer eten met saus. Ooooh bert,ik keek ze aan alsof ze me vergiftigen wilden. Wat een viese smurrie was dat. Bleh nee dank je.
  Wat ik wel lekker vind is, als ik gekookte kip krijg,ik wat verse boeljon er van krijg. Ooooh dan slurp ik. Offff als ze een blik tonijn opentrekken ik wat van de olie krijg. Ooooooh zo lekker.

  1. hoi Katrien ja dat is weer anders, ik kan weer niks met pate. Dat snap ik niet want het is geen saus. Olie heb ik nog nooit gehad hier!!

   1. Ooooh bertje,af en toe heb ik roos bij mijn staartje/bips. En dan krijg ik wat olie en dan is get hoepserdefloeps weg.

 3. Hallo Bert,

  Ik miauwde gisteren naar vrouwtje van zou mijn vriendje Bert nu alleen maar brokken meer te eten krijgen, want een zakje natvoet hoort er toch echt bij. Maar wat een opluchting, jij mag dus ook lekkere zakjes leegeten. Vrouwtje wil graag weten of dit ook van Hill’s is en waar je dit kunt kopen. Ik miauw nog zo van kopen vrouwtje?????? Tja zegt ze, hoe denk je dan anders Jip. Snap je nu waarom we jullie ook alleen thuis moeten laten, wij gaan dan werken en dan krijgen we getallen van de centenbank en daar kunnen we dan hapjes voor kopen. Ik ga meteen onder de bank hier kijken of er nog centjes onder liggen, wat denker je helemaal van de niksjes. Zou ik alle centjes dan al hebben opgemaakt? Nou Bert ik vind het maar een stom iets hoor van de van die getallen, maar ben wel blij dat ik op tijd mijn hapjes krijg. Bert die saus die bij de kip in het zakje zit is wel heel goed, want dan heb jij meteen ook weer wat lekkers gedronken, 2 dingen in een keer, omdat jij wat moeite hebt met goed te drinken.
  Hou je ons wel op de hoogte van het eten en hoe atletisch je wordt, want als dat allemaal zo is, dan moeten we maar zo’n club gaan oprichten voor de maatjes meer.

  Voor nu stop ik maar over dat eten, want stel je voor dat ik daar weer knor van in de buik krijg. Vrouwtje en ik wensen jou een fijne dag en knuf van vrouwtje, poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. hoi Jip ik krijg nou van alles alleen is mijn brokjesbal weg. Dat is wel jammer maar ja. Ik krijg als snack andere brokjes van de dierenarts dan heb ik toch wat lekkers. Ja ik moet nou opletten. Maar het gaat best want het is lekker spul en ik krijg nog steeds extra knuffels thuis dus ik klaag niet!! poot van je vriend Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *