Snow vertelt over de Regenboogbrug

SnowSnow vroeg of hij ook op de Verjaardagskalender mocht. Ik zeg maar je bent al over de Regenboogbrug hoe zit dat. Dus toen kwam er een intervjoew.

Wat tof dat je meedoet met het intervjoew Snow.Β  Ik wil eerst vragen wanneer ben je over de Regenboogbrug gegaan en hoe kwam dat? Hoe is het daar?

Eerst ging Pluk over de Regenboogbrug dat was in 2016. Hij was erg ziek. We waren alle erg treurig. Eind maart dit jaar ben ik ook erg ziek geworden. Pluk zei dat het goed is om naar hem naartoe te gaan dus toen ging ik ook.
Het is hier boven heeeeel mooi. Niet te warm en niet te koud. Altijd heerlijk weer, lekker eten en drinken en er zijn veel die wij van Feesbook kennen. Wij spelen de hele dag.
Pluk en ik zijn blij om weer samen te zijn.

Dat klinkt superfijn. Maar ik zie dat je op Feesboek actief bent waarom is dat?

Mijn baasjes zijn erg verdrietig en ze missen ons. Vrouwtje gaat nu mijn feesboek gebruiken. Dus af en toe gaan wij terug om te kijken of het goed gaat. We kunnen hun nog niet alleen laten. Mijn gevoel zegt dat wij nog onze blikopeners in de gaten moeten houden. Dit komt ook door de rare ziekte van de mensen nu, hun noemen het epidemie. Wij maken ons gewoon zorgen om hun. En wij willen ook nog contact met al onze vriendjes houden.

Dan ben je dus een beetje hier en een beetje over de Regenboogbrug.Β  Hoe zie je de toekomst?

Dat weet ik nog niet. Denk dat ik nog een tijdje tussen hier boven en beneden wissel. Moet eerst rust vinden. Mijn blikopeners zijn so verdrietig dat ze geen andere katten willen.
Al onze kussens, dekens, mandjes, krabpalen, speeltjes en nog meer, zijn naar een goed doel gegaan. Daar zijn ze er blij mee.

Wij vinden het niet erg als onze mensen andere katten een goed thuis zouden geven. Duurt nog een tijdje en soms weet je niet wat het beste is. Ik ga nu weer naar boven toe, Pluk zit te wachten op mij.
Pootje van mij, Snow

Dankjewel Snow voor het intervjoew. Ik weet dat andere katten van achter de Regenboog ook voor hun mensen blijven zorgen, en soms laten ze zich zien dat is voor de troost.

17 thoughts on “Snow vertelt over de Regenboogbrug

 1. Lieve Bert,

  wat een mooi intervjuuw hebbie gehad met Snow. En dattie zofeel eerluk fertel van hoe het is gegaan. Mij hart is geraak assie lees dat Snow nog stees foor ze mense zorrug. Dattie ze mee in ze gaate houw want jij moet nog stees goed oplette met het fierus. Dan heb jij wel jou hart op jou goede plaats Bert. En foor ze mense is het ook troos assie Snow en Pluk soms nog kan foele. Mij vrouw zie mij broer Bart soms nog in ze droom, dan is ze wel van ze slag want zij zeg het foel diep. Maar ze is ook blij en dankbaar dattie soms eeve kom kijke. Liefde ga nooit ofer Bert, ook assie ofer jou Reegeboogbrug ben. Hoop dat Snow en Pluk ook speele met mij hartjesdinnetje Prinses Katrientje, met Vlo en Fynn. En nu is straatkat Bob er ook van ze eigen….

  Dank jou wel Snow dattie jou verhaal heb fertel, nu weet iedereen hoe het zit en waar dat jij ben van jou eigen. Wij zwaai hier naar jou en al onze vriendjes want fergeete doen wij jullie nooit van ons hart

  Loesje

  1. lief Loesje dat is ook biesonder dat Bart zich soms laat zien aan je vrouw, dan heeft hij ook het gefoel van Snow dat van voor je mensen zorgen en dat het blijft ook al ben je over de Regenboogbrug. Ik find het lief van Bart. En ook van Snow want achter de Regenboogbrug is het gewoon superfijn en Pluk is er en toch komt Snow dan naar hier. Lief he!!!
   je Bertje

 2. Mooi intervjoew met Snow Bert. Fijn om te weten dat het goed gaat met onze vriendjes die al over de regenboogbrug zijn gegaan. En dat ze nog over ons waken. Onze vrouw zei dat dit intervjoew haar troost gaf. Dus goed gedaan Bert.
  Poot en knuffels van ons allemaal.

  1. dankjulliewel!! Het is folgens mij zo dat als je klaar op aarde bent en over de Regenboogbrug gaat, dat je dan soms nog terug mag als het nodig is en soms merken je mensen dat en soms niet,
   pootjes voor iedereen

 3. Lieve Bert, wat een mooi intervijoe heb je gemaakt met Snow, die over de regenboogbrug is. Zo mooi dat hij over zijn mensen waakt daarboven. En dat hij het fijn heeft met alle vrienden en dinnetjes.fijne dag lieve Bert, kusje en knuffels van Ina en Floortje.

  1. hoi Ina en Floortje ik vond het ook super van Snow, hij folgt zijn gefoel en hij weet ook dat het niet altijd kan duren maar wel dat het het nou nodig is dus dan is Snow waar hij nodig is,
   kopje van mij
   Bertje

 4. Hoi Bert.
  Wat mooi dat je met Snow een intervjoew gedaan hebt.
  Het is fijn om te lezen dat het mooi en goed is bij de Regenboogbrug.En dat Snow weer samen is met Pluk.
  Lief dat Snow nog heen en weer gaat om op zijn mensen te passen die nog zo veel verdriet hebben omdat Snow niet meer met zijn lijfje hier is.Je kan dan niet meer kroelen en knuffelen.
  Wij snappen de mensen van Snow wel.Onze scullary girl mist onze Fynn ook nog erg.
  Fynn is ook vaak bij ons,wij zien hem wel maar scullary girl niet.Maar laatst heeft hij kei hard 2 x zijn miauw gegeven.Die hoorde ze wel en Sparkle lag te slapen bij haar en hoorde het ook.Ze ging rechtop zitten.
  Snow ,Fynn vertelde al dat het mooi en goed is bij de Regenboogbrug.Nu zeg jij het ook,dus dat zal echt wel zo zijn dan.
  Fijn dat je ook meedoet aan de hoetjessjow. Wij doen ook mee.Sparkle ik ik zwaaien naar jullie en Fynn doet ook mee net als jij.
  Bert bedankt voor je mooie schrijf.
  Zachte kopjes van mijn zus Sparkle en mijzelf,Muzette

  1. hoi Muzette en ook Sparkle, wat mooi dat Fynn ook nog voor jullie blijft zorgen, het was ook heel moeilijk voor jullie vrouw dat hij over de Regenboogbrug ging maar hij komt dus af en toe terug. Dan houdt hij ook een oogje op hoe het gaat en wat het gefoel van jullie is. De hoedjessjow is nou eksra belangrijk!!
   zachtje kopjes terug
   Bertje

 5. Wat een bijzonder mooi interview!!!
  Wij worden er helemaal stil van!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

 6. Hoi lieve Bert, wat een biesonder intervjoew heb je gemaakt met Snow. Wat fijn dat Snow en Pluk weer samen zijn, maar verdrietig voor hun mensen dat ze over de brug zijn gegaan. En dan ook nog vlak achter elkaar. Dat is moeilijk, dat snap ik heel goed.
  Snow, ik ben blij dat je al gewend bent en dat je daar met allemaal vrienden en vriendinnen bent. Fijn dat je nog op je mensen let, want ze missen je heel erg.
  Want liefde is voor altijd!
  Lieve kopjes van Bolle.

  1. hoi Bolle ik vond het ook biesonder. Want je hoort wel van mensen dat ze nog iemand zien die over de Regenboogbrug is gegaan maar nou weten we dat het serieus echt zo is, en dat Snow het belangrijk vindt om ook voor de mensen op aarde te zorgen. En ze merken het dat is ook mooi dat ze zo gefoelig zijn,
   kopje van mij
   Bertje

 7. Hallo Bert, Namens vrouwtje en ikke dank je wel voor het mooie en fijne interview.
  Wat geweldig dat Snow vertelt hoe het is achter de regenboogbrug, want ja dat weten we niet. Nu geeft dat veel rust voor al onze vriendjes en dinnetjes en vrouwtjes en baasjes. Het is ook heel fijn dat onze vriendjes regelmatig terug komen. Bij ons is dat ook zo . Je ziet hen en je voelt het. Maar je kan ze niet aanraken. Vrouwtje en ik hebben het heel veel meegemaakt dat we de deur hoorde en ook gestommel en dan miauwde ik daar is een van mijn maatjes. Vrouwtje ziet mij vaak naar een punt in huis kijken, ik kan zien en horen wie het is, maar vrouwtje op dat moment niet, maar ik miauw wel aan vrouwtje wie het was. Bert wij vergeten onze vriendjes en dinnetjes niet omdat we zoveel van ze hebben gehouden, maar dat voelen zij en ze zijn daar blij van en als we het moeilijk hebben zijn ze er voor ons.
  Altijd voor wij slapen gaan doen we samen naar de lucht kijken en zoeken onze twinkelster waar onze vriendjes op zitten, vrouwtje zwaait en ik doe zwiepstaarten en we sturen een knuf naar ze en zeggen dat we veel van ze houden en dat blijven doen. Ik weet zeker dat Snow heel veel nog terug komt om hun baasjes te helpen om zo het vreselijke verdriet wat over te laten gaan.
  Bert fijne avond en slaap ze voor straks voor jou en je vrouwtje, knuffels voor de dank je wel van vrouwtje voor jou en poot en kopje van je dankbare grote vriend Jip.

  1. hoi Jip dankjewel voor je liefe woorden en voor je steun, ik vond het belangrijk dat Snow zich kon uiten en ik wist niet dat het zo vaak voorkwam. Jij foelt het dus ook aan. En je vrouw ook maar anders. Ik hoop ook dat Snow blijft helpen maar dat geloof ik ook van wel!!
   poot van je vriend
   Bert

 8. Hai Bert. Wat een mooi intervjoew. Fijn dat Snow wilde komen om te vertellen. En het klopt wat Jip zegt. Ik zie Moos of Max soms ook. Dan krijg ik soms een opdracht van ze. Dat ik frau bijvoorbeeld een ekstra lange knuffel moet geven. En dat doe ik dan natuurlijk ook. Pootje van mij!

 9. Wat een mooi interview!! Ons vrouwtje vond het fijn om te lezen dat het zo mooi en heerlijk is over de Regenboogbrug. Rakker, haar eerste poes en onze voorgangster, is 3,5 jaar geleden over de Regenboogbrug gegaan. En voor vrouwtje een geruststelling dat het daar zo genieten is voor alle katten. Wij hopen nog een tijdje hier te blijven hoor, lekker bij vrouwtje. Knuffeltjes Binti & Zooka

 10. Lieve Bert, mijn vrouwtje was ook erg verdrietig toen Bram, die hier voor mij woonde, over de Regenboogbrug moest gaan. Hij was ziek en had pijn dus vrouwtje heeft hem daarbij geholpen. Dat vond zij heel erg moeilijk en zij had daar veel verdriet van. Maar toen, niet veel dagen later, droomde zij β€˜s nachts over Bram. In die droom zei hij toen dat het goed was, dat hij nu geen pijn meer had en dat zij de juiste beslissing had genomen. De droom was heel β€˜echt’ en gaf het vrouwtje veel troost. Bijzonder hΓ¨?!
  Ik ruik Bram nog in het huis en dat vind ik fijn. Zo geeft hij mij ook een vertrouwd gevoel.
  Liefs, Fietje

Reacties zijn welkom