Loesje vertelt over assie dankbaar ben

dankbaar

Vorige week ging mij verhaal ofer assie ouwer wor. U heb mij allemaal zofeel mooie ree-akzie gegeefe, ik zeg u eerluk. Mij kop ging bloose, mij hart werd ferleege en mij buik wilde eete. Dattie mij eigen zo goed begrijp en zofeel steun geef iedere week.

Fijf kielo

Dattie begrijp dat assie ouwer wor, jij te maake krijg met jou ouwerdomdingetjes. Dattie dinge kan fergeete en dat jij nie zo snel meer iets niews kan leere, zo als bij mij eigen mij schrijfe. Dat heb mij hart zo geraak, ik zeg het u eerluk. Misschien zeg u nu, maar Loes dat is toch van sellufspreekend! Ons ken ons!
Maar assie fijf kielo weeg denk jij daar toch anders ofer. Dan kan jij een onsje meer of minder aan jou lijf hebbe, jij ben wel van jou slag assie zofeel warmte foel. En mij vrouw denk dat ik nu meer weeg dan mij fijf kielo weeges mij nierdiejeet. Dus U begrijp, dan ben jij heel erg van jou slag af en ik wil u zegge: Dank u wel!

Mooie gefoelens

dankbaarAls ouwere poes heb ik erfaring met dinge van mij leeve. Jij maak van alles mee en jij sta er soms nie bij stil. Maar assie zofeel van denke houw als ik van mij eigen, dan denk jij er wel ofer na. Jij denk na ofer groote dinge, bijfoorbeeld mij Hoedjessjoow of mij Bert en mij eigen ze ferjaardagkaalender. Dattie wil dat alles goed ferloop en dat iedereen mooie gefoelens krijg assie het zie. Dat is belangrijk.
Jij doe jou oproep en jij krijg zofeel ree-akzie, mij hart begon te trille van mij opwinding. Zofeel vriendjes die mee wille doen, jij foel zofeel saame hoore. Ook foor jou vriendjes die niemeer bij ons zijn maar nu woone ofer ze reegeboogbrug. Iedereen denk aan elkaar op zo een mooie manier. Dan bennie blij en jij ben trots dattie poes ben. Dat in jou weereld jou ruimte wor gemaak foor zoies moois. Jij foel betrokkeheid want iedereen heb ze hart oope gezet. Als jou hart oope sta kan jij elkaar echt zien.
Van mij eigen ben ik dankbaar dattie allemaal mee wil doen en dat wij saame iets biesonders neer ga zette.

Blaase

Maar jij kan ook dankbaar zijn foor dinge waar jij van jou eigen misschien nie so heel feel mee te maake heb. U weet van mij eigen heb ik mij twee peettantes en zij zijn altijd lief voor mij eigen. En ook foor mij vrouw, dattie foel in jou hart het is goed. Maar foorige week heb iemand bij mij peettante ze twee wiele gestoole. Jij weet nie wat jou oferkom en mij peettante moes heel hard blaase. Zij foelde ze eigen zo boos, jij sta wel magteloos. Dan ga jij alle kante op blaase. Gelukkig heb mij peettante ze spesiejaale sjip in ze twee wiele laate zette en toen heb ze mij peettante ze twee wiele terug gefonde. Dan krijg jij toch weer fertrouwe want in mij vacht heb ik ook mij sjip. En heel veel katte heb sjips. Nu hoop ik maar dattie ook gefonde worde assie ooit ferloore zijn. Want als jij soies meemaak en alles kom weer goed, dan mag jij dankbaar zijn.
Mij peettante is nu heel blij en zij hoef niemeer te blaase. Gelukkig maar want als mij peettante ga blaase moet jij oppasse.

Dankbaar

dankbaarVan mij eigen vinnik het belangrijk dattie soms stil sta bij dinge van jou leeve. En dattie nie alles van sellufspreekend vin. Assie iets mooi meemaak of iemand doe iets lief voor jou eigen. Dan mag jij gerust kopjes geefe of jij ga spinne.
Mij vrouw zeg heel vaak dattie blij is dattie ook in mij huis mag woone. Dan foel ik wel dattie het meen vanuit ze hart. Dat is belangrijk. Meestal geef ik dan mij kopstootje dat jij saame foel, jij begrijp elkaar. Van mij eigen ben ik ook dankbaar want mij leeve is fijn. Maar assie het nooit laat merke kan jij jou geluk ook nie deele. Daarom is mij adfies, dattie soms eeve stil moet staan bij jou leeve en dattie dan dankbaar ben foor wat jij heb. Of foor wat jij heb terug gefonde. Dan mag jij blaase, al jou kante op. Maar wel van jou geluk!

Loesje

22 thoughts on “Loesje vertelt over assie dankbaar ben

 1. Liefe Loessie. Wat hebbie dat weer mooi geschrefe. Ik ga er he-le-maal van spinnen. Sofeel liefde! Ik heb ook een sjip dat is handig. Nou ga ik weer foguls kijken. Pootje van je dinnie Minnie!

  1. Lieve Minniedinnie,

   ooh assie ga spinne foel jij jou eigen fijn en jij foel geluk. Dat is belangrijk.
   Kijkie wel uit met al die foguls, dattie nie van die groote heb net als mij Bert. Jij ben wel mij stoere dinnie, dan durref jij meer. En jij heb jou sjip, dan kan jou vrouw jou alteit vinde. Dat is belangrijk.
   Lieve Minniedinnie hoop dattie jou fijne dag heb,

   Loesje

 2. Hajooooo mamsie.
  Oooooh wat een mooi bwogje. En wat sjijn er tog taute mense. Ikke hep fan u en me mense geweerd datte altijd mette poote fan annermanoffrauw hun spulle af moet blijfe!!!
  Ikke ben dankbaar dat uwes me mamsie ben. En dat ikke uwes mag helpe met de hoetjessjoow. Alleen ben ikke geen blije kaater dat ikke teets hoetjes voor moet passe. En dan iedere keer klikkerdeklik.
  Koes koes mamsie

  1. Lieve Doorie,

   jij heb het goed geleer van mij soolmense en jou mamsie. Jij blijf met jou poot van jou anderemensezespulle af. En jij heb jou eigen step! En jou eigen sjip, dattie nie ferloore step of assie honger heb…

   Mij jonge jou mamsie heb weer hoetjes klaar foor jou passe. Dan maggie weer passe. Jij kan jou mamsie NIE met ze heele hoetjessjoow alleen laate aan toofere. En iedereen wil jou zien. Jij ben mij moodel-paskater-beebie van mij hart.
   Mamsie is blij met jou mij jonge,

   Koes koes van jou MammaLoesje

 3. Hallo Lieve vriendinnetje Loesje,

  Dank je wel voor jouw mooie schrijf over dankbaar zijn, maar ook dat je zoveel steun voelt van ons toen je het heel moeilijk had. Loesje we zijn er voor elkaar hoor, in leuke dingen maar vooral als iemand verdriet of moeilijk heeft.
  Vrouwtje en ikke vinden het belangrijk om veel te geven en daarna pas iets te ontvangen, want dan voel je pas hoe goed het je doet en geef je weer meer. Och Liefde en steun geven is niet moeilijk, maar je moet het wel willen doen. Dat vinden wij heel belangrijk in ons leven. Eigenlijk is dat waar het omgaat in het leven zegt vrouwtje vaak. Maar mensen die alleen maar nemen en er niet voor je zijn als je het zelf heel hard nodig hebt, Loesje dan is vrouwtje daar klaar mee en zegt ze Jip laat die mensen maar, wij geven dan wel aan iedereen die er heel blij mee is.

  Ja ikke heb ook een sjip gekregen, o stel toch dat ik buiten kom omdat er een raam of deur openstaat en ik heus wel weet dat ik niet de poot mag nemen, maar stel ikke doe het toch, nou dan weet men wie ik ben en waar ik woon en wie mijn vrouwtje is. Vrouwtje zegt wel eens de mensen moeten ook maar en sjip hebben, want er gebeuren vaak nare dingen en dan weet men wie het is, net als met de fiets van jouw peettante. Vrouwtje doet wel 2 keer per jaar even nakijken of ik nog in de reuze grote computer zit met mijn nummer, want aders heeft het geen zin, ook moeten mensen als hun dier een ship laten geven het wel door geven anders is het nog zinloos.

  Dankbaar moeten we zeker zijn en vooral nu in de moeilijke rare tijd die er nu is en hopen dat alles goed zal aflopen .
  Ikke ga nu vrouwtje weer meehelpen in huis en daarna nog even kijken of onze tuinkabouter het gazon netjes maait. Jij een fijne dag samen met Floris, Zusje en Mevrouw Loesje, knuf van vrouwtje en poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Lieve Loesje, hier Jip nog even.
   Vrouwtje moet nog een foto sturen voor de hoedjesshow, maar nu weet ze niet meer waar ze dat naar toe moet sturen. Wil jij dit nog even laten weten?
   Dankjes en poot van je vriend Jip

   1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

    Ooooh Jip dank jou wel dattie mee wil doen met zwaaie naar al onze vriendjes die ofer ze Regenboogbrug zijn gegaan.
    Jij kan jou eigen meedoen laate weete en ze adres is: hoedjessjow@yahoo.com
    Dank jou wel lieve Jip want jij hoor erbij…

    Loesje

  2. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   wat zeggie mooie dinge en mij hart foel zofeel blij zijn want jij heb gelijk Jip. Jij wor blij assie jou hart geef maar jij moet oplette dat niemand jou hart steel. Mij hart heb ze eigen sjip Jip, in mij hart sta Bert. Hij heb mij hart maar van mij eigen ben ik wel van mij eigen. Mij Bert hoef nooit bang te zijn dat ik mij poot neem. Want jij kan zofeel geefe en zofeel vrienschap hebbe, assie jou hart gesjip heb dan kan jij die nie meer ferlieze.
   Jij moet nooit jou poot neeme Jip want jou vrouw mevrouw Jip ze hart breek in zofeel stukkies. Dan lig jou heele tuin onder ferdriet. Jij hoor bij jou vrouw en jou vrouw kijk om ze hallef jaar of alles nog goed sta in jou sjippekompjuuter.
   Jij heb al feel meegemaak Jip, maar nu hebbie jou rust. Nu bennie met jou vrouw in jou fooraltijdhuisje en ofer jou tijdje krijgie jou fooraltijd Jipperen. Dan mag jij ook dankbaar zijn want het is biesonder. Net zo biesonder als dattie iedere dag jou eete krijg en jou snek. En dattie zofeel lief zijn krijg van jou vrouw en mevrouw Jip van jou eigen.
   Assie daar allemaal ofer nadenk Jip dan foel jij jou hart is blij. Dan kannie nog meer geefe Jip. Want assie het deel is er nog meer geluk,

   Loesje

 4. Lieve Loesje, jij ben mij mooiste liefe mama voelens in ze hele wereld en verder. Mij hart spring op ze trampoline van geluk! Jij ben ze mooiste en liefe en zachte en mama voelens in de wolken en de planeete. Ik kan niet buschrijf hoeveel mij hart hauwe de jouwe. Mij liefe mama voelens, ik hou jou! Koes koes van jou milaameisje

  1. Ooooh mij Milaatjelief van mij hart,

   oooh onze hartjes doe saaame op jou trampolien springe van ons geluk van mammafoelens en milaaahartjes. Jij zeg mij eigen zofeel lief zijn dinge, mij hart dans in mij buik van geluk en mij blij zijn.
   Mammafoelens in jou wolke en jou hartje smelt met mij eigen hartje op onze plaaneet. Wij doe saame spinne, saame trappel trappel met pootjes op MammaLoesje ze fijf kielobuik. Nu foel ik mij traan van mij emoozie van zofeel dankbaar zijn van mij Milaameisje

   Loesje foelens

 5. Lieve Loes, wat heb je een mooi verhaal geschreven. Dat je soms eventjes stil moet staan en denken aan alle mooie dingen in je leven. Want anders loop je er zomaar aan voorbij.
  Nou, dan kan ik meteen wel zeggen dat ik dankbaar ben dat ik jouw mooie letters altijd kan lezen, en jou mooie footoos kan kijken! En dat je samen met Door de hoedjessjoow doet, en samen met je Bertje een kaalender maakt, en dat we met zijn allen aan onze sterrenvriendjes denken en dat jij misschien wel meer dan 5 kieloos weegt. En ik ook! Oooo, dat betekent dat je goed van je nierdiejeet eet, en dat is supergoed voor je gezond.
  Gelukkig maar dat je peettante haar wielen terug heeft gevonden. Door een sjip. Ik heb ook een sjip, maar ik hoop dat ik nooit gestolen word van mijn mensen. Maar het is voor de zekerheid, zeggen mijn mensen, en dat een dokter altijd kan zien wie ik ben. Nou, dat weet jj zelf natuurlijk wel, wie ik ben. Maar… zeggen mijn mensen dan, stel je voor dat je verdwaalt?
  Dat lijkt me eerlijk waar supereng, dus ik blijf gewoon vlakbij mijn mensen. Net als jij bij je vrouw. En daar ben ik ook dankbaar voor, dat wij van de blog allemaal veilig zijn en een huis hebben! En natuurlijk ben ik dankbaar dat jij een lieve vriendin van mij bent!
  Dankjewel voor je mooie letters Loes. Je krijgt van mij hele lieve kopjes met kaasflips. Ooo, daar zit van dat oranje poeder aan dat naar kaas smaakt en dat kan je eraf likken. Het is voor jou en je famielie, van Bolle.

  1. Lieve Bolle,

   Ooooh kaasflips mjammie, smikkk smmekkk, smakkk op! Oooh ik kon mij eigen niemeer beheerse van zofeel emoozie en mij dankbaar zijn Bolle. Van jou kaasflips maar ook wattie mij eigen nu schrijf.
   Jij moet soms stilstaan Bolle bij jou leeve en wattie allemaal heb. Dattie jou vrouw heb, jou menseman en jou Ooma. Jou eigen denktrap en dattie patroeijeer door jou tuin. Dattie zofeel mooie letters kan maake Bolle, dattie zo een mooie gaafe heb. Van mij eigen denk ik daar wel aan, want jij zeg het van jou eigen ook heel faak. Nie iedereen heb zofeel mooie dinge en lieve mense om ze eigen heen. Soms leef jij op jou straat en moet jij dankbaar zijn assie ies te eete krijg. Dan hebbie selluf niks in te brenge van jou leeve en kan jou buik nooit fijf kielo zijn. Mij buik groei nu van ze eigen naar ses kielo en mij vrouw zeg Loes, jij hoef er niks foor te doen. Dan mag jij dankbaar zijn. En dattie geen slankbrokke hoef van jou dokter. Maar jij moet er wel bij stil staan en van mij eigen doe ik er ook feel bij stil ligge. Dan kan jij alles nog beeter ferwerke.
   Lieve Bolle mij hart foel ook zofeel dank jou wel foor dattie mij vriend ben en mij buikmaatje en dat iedere zondag Bolledag is. En dat wij zofeel vriendjes zijn allemaal van mij Bert ze blog.
   Daarom krijgie vandaag mij kopjes met letters van sjips en geluk. En het is ook foor jou vrouw, jou menseman en jou Ooma want niemand mag ferdwaale. Anders moetie wel bordjes zette in jou tuin

   Loesje

 6. Hoi lief dinnetje Loesje, wat een mooi verhaal heb je weer geschreven. En dat we dankbaar moeten zijn. Ik ben ook blij dat mijn vrouw mij lang geleden heeft gevonden Loesje en ik haar. Ik heb fijne gevoelens als mijn vrouw er is, soms krijgt ik een knuffel, maar dat vind ik niet altijd fijn, maar gewoon weten dat mijn vrouw er altijd voor me is, dat is een heel fijn gevoel.
  Ik ben ook dankbaar voor mijn broertjes en zusje Loes, alleen soms mag die Bikkel van mij wel achter het behang, en mijn zusje Juultje ook. Want soms plagen ze mij Loes. Maar dan zegt mijn vrouw altijd “jullie mogen Kruimel niet plagen” en dan ben ik weer blij Loes. Ik ben ook dankbaar voor alle vriendjes en vriendinnetjes op de blog en op feesboek. Dat je niet alleen ben Loesje. En ik ben het aller blijste met jou Loesje , dat ik je dinnetje mag zijn.
  Knuffels van je Diva dinnetje Kruimel.

  1. Lieve Kruimeldinnetje,

   wat zeggie mooie dinge uit jou hart en dattie zofeel dankbaar ben. En jij sta erbij stil. Bij jou vrouw want zij heb jou gefonde en jij heb jou vrouw gefonde. Dattie saame mag zijn en dat jullie elkaar zorg geefe. En knuffels en dattie dan fijne gefoelens krijg. Oooh Kruimel jij zeg het zo mooi want assie fijne gefoelens heb dan bennie blij in jou buik.
   Maar soms moet jij jou broer Bikkel en jou zusje Juultje nog dinge leere. Dattie nie zo ferfeelend moet zijn want anders moet jij jou behang van jou muur haale. Daar worrie nie blij van Kruimel maar soms moet jij jou eigen laate hoore. Als MammaLoesje moet ik mij eigen ook laate hoore bij mij Doorie en ies in mij eigen zeg mij eigen. Laater krijgie pas jou dankbaar zijn. Zij moet eers groot groeie en ze ferstand gebruike.
   Maar wij zijn dinnetjes, dan kan jij het wel deele en daarom vin ik vriendschap ook soies belangrijk en ben ik blij dattie mij Kruimeldinnetje ben met jou diefaahart.

   Geefie iedereen mij knuffels en jij krijg mij zachte kopjes van mij hart

   Loesje

 7. Hoi lieve Loesje. Dat heb je heel mooi geschreven hoor en we hebben het graag gelezen en vinden dat je helemaal gelijk hebt. Dankbaar zijn voor wat je hebt telt en als iedereen nu lief voor elkaar is, zijn we ook allemaal blij. We zijn erg blij met onze poezenbeesten en vinden het een voorrecht bij ze te mogen wonen! En als de poezen blij zijn, zijn wij dat ook! Dat is belangrijk hoor en we steunen gewoon elke poes of kater als dat nodig is. Dat doe jij ook en dat vinden we fijn hoor!
  Pootje van Molly, Dropje en Lucky…

  ps, we hebben een nieuwe doos van de postmeneer gekregen…er zaten brokjes en snoepjes in maar we zijn ook blij en dankbaar voor de doos!

  1. Lieve mevrouw Heidi, Molly, Dropje en Lucky

   dank jullie wel dattie mij eigen zofeel mooie letters schrijf en dattie het belangrijk vin om stil te staan bij wattie heb in jou leeve. Dan ree-aa-lie-seer jij jou eigen, jij heb feel mooie dinge in jou hart. En blij zijn met elkaar vin ik van mij eigen heel belangrijk want assie jou oog oope doe en jij zie elkaar dan foel jij jou hart ga oope.
   Dan ben jij saame thuis bij elkaar want jou hart foel het zo.

   Maar assie jou groote doos krijg met jou brokke en jij weet, jij krijg gĂŠĂŠn slankbrokke maar jij krijg wel sneks….
   Dan hebbie jou groote geluk gefonde en kan jij ook blij zijn met jou ferpakking. Hoop dattie allemaal geniet van jou brokjes

   Loesje

 8. Lieve Loes, je hebt weer zo’n mooi stuk geschreven over af en toe even stilstaan en dankbaar zijn voor wat we hebben. We hebben een fijn huis met fijne lieve mensen, lekkere hapjes, mandjes en sneks, en het belangrijkste is heel veel liefde, en heel veel lieve poezen en katervriendjes, die elkaar allemaal steunen in voor- en tegenspoed. Lieve Loes, Floortje en ik, wij vinden jou een hele lieve verstandige poezenvrouw, waar wij nog veel van kunnen leren.fijne dag nog Loesepoes, je krijgt van mij een knuffel en van Floortje een kopje met stoofpotjessmaak van Hills.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   dank u wel dattie mij eigen ferstannig vin. Assie ouwer ben dan denkie soms ook anders ofer dinge dan jou jeug van teegewoordig. Zo is het wel soms assie om jou heen kijk. Jou jeug denk aan kompjuuterspelletjes en dattie hard moet meeoowe om jou eigen te laate hoore.
   Van mij eigen hoef ik mij nie te laate hoore want mij hart heb rust en mij vrouw breng mij eete mee. Dan mag jij dankbaar zijn. En ook assie sofeel lekkere kopjes krijg met jou stoofpotje van jou Hill.

   Dank jullie wel lieve mevrouw Ina en Floortje, van mij eigen,

   Loesje

 9. Loesje wat een prachtig, mooi verhaal heb je geschreven vol liefde en dankbaarheid!!!!
  Mooi dat je dit met ons gedeeld hebt!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Oooh lieve Tica Belle, Panda, Moby, Dopey, Izzy en mevrouw Ceciel,

   dank wel dattie mij zoies liefs zeg. En dattie mij woorde van mij hart begrijp. Assie het deel wor het nog mooier is mij erfaring

   Loesje

 10. Liefe friendin.
  Wat hep je weer een freeseluk mooie schrijf gedaan.
  Ik moes er eers ff ofer nadenke.Jij ben so wijs….Weet je, ons scullary girl seg altijd dat we nooit mooge fergeete dat liefde et aller-be- lang-rijk-ste is in de werelt.Ikke denk as we allemaal so soude leefe in de werelt soas wij et met mekaar doen hier op de blog,dan sou er nooit meer narigheit sijn in de werelt.Dan soude alle diere genoeg eete hebbe en warme slaapie doen plekkies enne knuffels…..
  Wij kreege ook een sjip toenne we nog klein waare en toen ons Fynney kwam hep scullary girl eers laate kijke of hij een sjip hat.Nou die hattie dus nie en heeft hij er een gekreege.Dattie bij ons hoorde.Hij was toen so blij.
  Datte was foor hem belangrijk dattie eggies bij ons bleef woone.
  We staan er nie so faak bij stil,want toene we kwaame bij scullary girl wasse we nog maar 4 maantjes out en as je dan 14 jaar fan je leeftijt hep soas me sus en ikke, dan wort et gewoon,maar eigeluk isse et nie altijt gewoon…..
  Je hep heelemaal gelijk dat we er wel weer eens er meer bij mooge stil staan datte we dankbaar zijn.
  Elleke dag lekker eete,noepies,slaapie doen plekkies,speelegoed dinge,we kunne feilug naar de buiten op et balkon en asse we dat nie wille blijfe we binne.
  Ikke hoef geen slank brokke ook al ben ikke errug gefult sal ikke maar segge.Want ikke kan er niks aan doen,Da segt sellufs dokter Nina
  De liefde en knuffels fan scullary girl sijn nooit op en we mooge net sofeel daarfan as we wille
  En asse we gaan slaapie doen foor de nagt,segt scullary girl ons altijt wel- te- ruste. en datte se honderd-duisent-miljoen feel fan ons houwe doet “ofer de moen ent bek”en datte we dat nooit mooge vergeete.
  Wij houwe ook fan ons scullary girl,onse mensen oma en al onse friende.Ook onse honde friende en se wille ook allemaal meedoen met de hoetjessjow.
  Fannacht hebbe me sus en ikke weer lekker bij scullary girl op bed geslaape.Dan foele we ons fijn, gelukkug en feilig en scullary girl seg altijt datte wij haar gelukkug maake.
  Dan is alles goe fin ikke .
  Liefe friendin heel zachte knuffel koppies fan mij sus Muzette en mijn je friendin Sparkle

 11. Lieve kanjerdinnetje Sparkle,

  wat schrijfie mij eigen mooie dinge en wat bennie mij wijze poezedinnetje. Jij heb zofeel gelijk van jou eigen. Dattie jou brokjes krijg, jou noepies en jij hoef geen slankbrokke. Jij ben zo een mooie poezedame Sparkle en jij mag zofeel gefuld zijn assie wil. Jij ben mooi en jij ben wie jij ben. En jij heb jou sjips, dan bennie veilig en jou sus Muzette ook. En foor jou vrouw is het fijn dattie weet, jullie blijf foor evve en evve bij jou vrouw…
  Dat is belangrijk, zij heb ook regt op ze van binne rustig foele.
  Maar jij moet er soms bij stilstaan Sparkle want jou hart heb het noodig van ze eigen. Assie alles van jou selluf spreekend maak dan leef jij nie met jou hart. Dan leef jij en jij heb er jou terug nie in… Maar jij ben mij wijze kanjerdinnetje en jij heb jou hart op jou goede plaats in jou buik. Dan leefie er nooit omheen…
  En jou vrouw die zofeel foor jou eigen en jou gezond. Dan moet jij soms kopjes geefe en bij jou vrouw slaape, dattie het laat foele van jou dankbaar zijn.
  Dan blijf jij saame dichbij elkaar in jou hart.
  Net als wij allemaal van ze blog, dattie elkaar folg en met al jou vriendjes meeleef. Dan hebben zofeel geluk assie zofeel vriendjes heb…. Dan kan jij alleen maar dankbaar zijn. Want jij kan ook in jou asiel woone of op jou straat. Dan hebbie niks en jou buik krimp. Dat moet jij nooit wille Sparkle. Wij heb elkaar en wij akzepteer iedereen zo assie is.
  Wij heb zo een fijne weereld vinnik van mij vriendjes. En wij heb elkaar Sparkle, mij hart is dankbaar

  Geefie jou sus Muzette en jou vrouw mij kopjes. En jij krijg mij kopjes met mij tonijnsmaak van mij hart,

  Loesje

Reacties zijn welkom