Mijn erfaring toen ik Gourmet soep met kip at

Wegens de hitte krijg ik nu elke dag soep uit een pakje met ekstra water uit de kraan. Pas kreeg ik een soep van Gourmet die ik nog niet kende.

Luukse

gourmetJe hebt dus de gewone soep voor katten van Gourmet en de luukse soep dat is deze. Er zijn twee smaken in een doosje, tonijn en kip en ik kreeg de kip. Het was een bord vol maar dat komt ook doordat er dus water bij zat.

Ik vond het meteen lekker. Dat komt ook omdat ik van kip hou, alles van en met kip dat eet ik graag. Het rook ook goed, dat je weet: dit is in orde. Maar ook weer niet zo goed dat je van binnen raar wordt en keihard moet miauwen en snel gaat eten en dan overgeefe. Ik heb het liefste dat eten gewoon goed ruikt dan hou ik de rust in mijn kop.

 

Saus

Er zat genoeg saus in, dat is belangrijk. Soms heb ik alleen trek in saus en dat is dan voor mij de soep. Het ekstra water merkte ik geeneens dus dat ging goed door de saus heen. Als je moeilijk drinkt zoals ik dan is zoiets belangrijk.

Stukken

Soep is meer dan saus. Er moeten stukken in zitten van iets. Hier zaten allemaal kleine stukken in die ongeveer even groot waren. Ik kon het gemakkelijk eten en heel erg kauwen was niet nodig. Dus als je je moe of sloom voelt, of je moet aansterken als je ziek bent geweest, dan eet dit gemakkelijk weg en dat is ook weleens fijn.

Niet op

Het rare was alleen dat ik niet alles op kon. Op de film ligt alles op een ontbijtbord van mijn vrouw en dat bord was best vol. Misschien kwam het door het ekstra water. Of omdat het best warm was, ik kreeg de soep ’s middags, en dan lust ik gewoon niet zo veel eten.
’s Avond kon ik wel mijn avondeten op dus dat was goed.

Plus:

 •  het ruikt goed
 • de kip eet gemakkelijk
 •  er kan water doorheen zonder dat je het merkt

Min:

 • Er is geen smaak voor katten die een nierdieet hebben. Mensen van Gourmet, maken jullie dat snel?

Waar kun je het kopen:
bij de Supermarkt en dierenwinkels

11 thoughts on “Mijn erfaring toen ik Gourmet soep met kip at

 1. Hallo Bert,

  Nou dat ziet er heel lekker uit en ja het is met deze tropendagen echt belangrijk dat we meer moeten drinken. Vrouwtje is heel blij dat ik dat doe, maar ze doet bij mijn natvoer wat extra water en een paar keer per week krijg ik ook poezensoep van Miamor. Ze hebben dat met kip of tonijn. Ik vind het heel lekker, het zit in een blikje en je doet er 3 keer mee, dus 3 dagen plezier en lekker slobberen. Zitten stukjes kip of tonijn in net als bij ons natvoer van Almo.

  Fijne dag en ga maar voor de koude toren dutjes doen, ik ga voor de blaas waaier liggen, knuffels van vrouwtje en kopje en poot van je grote vriendje Jip

  1. hoi Jip, wat een goed adfies is dat ik heb er nog nooit van gehoord en stukken kip en tonijn die lust ik wel. Ik krijg ook water door mijn avondeten gelukkig niet veel want je hebt soep en je hebt avondeten dat is anders en zo hoort het. Goed dat je een blaaswaaier hebt thuis ik hoop dat het helpt!!
   poot van je vriend
   Bert

 2. Hoi Bert, wij vinden een soepie op zijn tijd ook heerlijk. Vooral Bas is er dol op, en het maakt niet uit van welk merk. Wij hebben overal bakjes met water staan en proberen de koele plekjes in het huis op te zoeken. Wat goed dat je ook denkt aan de katjes die een nierdieet moeten eten, want Oliver mag geen soepie omdat hij last heeft van zijn niertjes. Dat vinden wij wel zielig, dus de mensen van goermet of een ander merk moeten snel ook soepies maken voor katjes die op een bepaald dieet zitten, dat is eerlijker.
  Dat vinden wij tenminste.
  Knuffels van ons allemaal

 3. Lieve Bert en andere vriendjes. Wat lief van jullie dat je aan de nierpatientjes denkt, die mogen inderdaad die lekkere soep niet eten, zoals ook Floortje. Hopelijk gaat meneer Gourmet ook nierdieetsoepjes maken. Floortje en ik wensen al onze vriendjes en dinnetjes met hun baasjes een fijne dag toe, en kiep it koel . Koel kopje van Floortje en een zachte knuffel van mij.

  1. hoi Ina en Floortje, ik heb van nierpatienten gehoord toen ik hier kwam wonen, want Tim, de kater die er voor mij was, had het ook aan zijn nieren. Dus ik weet hoe het is en dat je dan ook wel iets lekkers lust maar er is veel te weinig!! Gelukkig drinkt Floortje goed dat is nou belangrijk. Maar lekker is anders,
   pootjes van mij
   Bertje

 4. Lieve Bert,

  Oooh jou soep zie er zofeel lekker uit, jij foel jou begeerte in jou buik. Maar jij heb wel gelijk en mij vrouw heb het deeze week nog gefraag in mij dierewinkel. Offie soep heb foor assie zoeke niere heb? Ze zeg Loes nog niemand heb soep foor katte met zieke niere durfe maake. Jij kan het toch nie geloofe. Wij heb toch ook troopies en wij heb ook dors.
  Dank jou wel lieve Bert dattie aan ons denk van onse niere. Misschien dat mevrouw Goermet nu wel in ze keuke ga rommele en dattie foor ons ook mij soep ga maake. En het is ook foor Floortje van mevrouw Ina en foor een van mij vriendjes van mij bende van zes. En foor heel veel andere katermanne en poezedames.
  Mij hart is wel blij Bert dattie zo geniet want assie soep eet blijfie gezond en iedereen heb er regt op,

  Van jou Loesje

  1. liefe Loesje, mijn plan is ook dat ik influu-enzer moet worden wegens dat je dan infloed hebt en als ik dan veel meer Feesboekvrienden heb dan luisteren ze naar me. Want het is waar wat je zegt: jij hebt ook tropies en jij hebt ook dorst. Dus daarom ook wil ik influu-enzer worden dan kan ik het misschien voor elkaar krijgen dat zou superfijn zijn. Ik heb vanmorgen al een beetje water op.
   kopje van
   je Bertje

 5. Hoi lieve Bert, die soepjes ken ik en die vind ik heerlijk! Zeker nu het zo troopies is, dat je niet echt zin hebt om brokjes te eten. Dat doe ik wel hoor, maar vooral in de nacht. Overdag krijg ik soep in mijn tuin.
  En wat super dat je influu-enzer gaat worden! Eigenlijk denk ik dat je dat al best een beetje bent. Want iedereen moet soepjes kunnen eten, ook Loes en Floortje en Oliver. Juist als je niertjes ziek zijn is het belangrijk dat je goed eet en drinkt.
  Ik doe duimen dat iemand van Goermet of Feliks of Sjeeba of Wiskas of wie dan ook dit ziet en zo een soepje gaar maken!
  Lieve koele kopjes van Bolle.

  1. hoi Bolle ik weet niet of ik al influu-enzer ben dat hoop ik wel. Maar er is nog geen soep voor katten die het aan hun nieren hebben. Dus daarom wil ik meer Feesboekvrienden. Dan heb ik meer invloed. Ik hoop dat jij het een beetje uithoudt het het tropiese maar volgens mij wel wegens dat je kunt eten en in je tuin bent,
   kopje van mij
   Bertje

 6. Hallo Bertje, Wij krijgen deze soep ook altijd van het vrouwtje. Alleen de kip lusten we, van vis zijn we geen liefhebber. Alleen eten Mara en ik Bram deze soep of iets anders want Kitty lust alleen maar brokjes. Vrouwtje vond het wel een goed idee om er water bij te doen zodat we nu wat extra drinken naar binnen krijgen.

  1. Hoi Bram, misschien lust Kitty ook brokjes die in het water liggen dat het dus een soort soep is. Maar dat is persoonlijk en met het keihete kan je smaak ook opeens anders zijn, dat is het rare van het tropiese,
   pootjes van mij
   Bertke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *