Loesje vertelt: over me worksjop…

Loesje

Me vrouw vertelde dat over een paar weken me jaar weer voorbij is. Dat er dan wel weer een nieuw jaar komt want anders heb U geen jaar van U eigen. Volgens me vrouw komt er altijd een nieuw jaar. Ik vind een jaar alleen fijn als het gewoon is. Als me verkering mee mag en als er genoeg tonijn is.

Vuurwerk

Ik ging op me hoge paal liggen. Dan kan ik me leven overzien en ik moest konsentreere. Me vrouw zeg dat er ook vuurwerk is als er een ander jaar komt. Ik zeg U eerlijk, ik vind er niks aan. Ik voel mij eigen bang en ik wil wegkruipe. Me vrouw geef er ook niks om en Floris en Zusje zitten in me kast. Me Bert heb daage last van moeilijke gevoelens. En prinses Katrientje heb al een zwak hart van ze eigen.

Helpen

Ik dacht ik wil helpen. Alle dieren heb er last van en mensen ook. Misschien kan me Meedietaasie helpen. Voor ze rielekst zijn en ze rust in de kop. En ook voor ze buik want ik geef ook snekadvies. Dan heb iedereen ze houvast als er een ander jaar komt. En daarna kan iedereen ze buik verwenne met me lekkernije.
Me visboer heb een tweede zaak kunnen openen na me eerste meedietaasiekurzus. Misschien hebbie als dank nog wel een gillende keukenvis voor mij eigen terug gehouden.

Worksjop

Op donderdagavond 27 december om 20.00u ga ik me eerste worksjop geven. Het is me oud en nieuwworksjop. Ik ben dan laif van me eigen op me Feesboek. Het duurt een uur en het is graatis.

Dan kan U me oefeningen op me footoos zien. En ik doe uitleggen wat U moet doen om tot rielekst zijn te komen.

Veilig zijn is dan het belangrijkste, dat U weet waar U eigen, of Uw dierenvriend zich kan verstoppen. Dat Uw oore niet besgaadige van ze harde knallen. En ik laat U ook zien hoe U in ze nieuwe jaar rielekst kunt eten. Dat is belangrijk voor geluk. U kan alleen meedoen of samen met U dierenvriend. Hiejeenas en rendiere zijn uitgesloote van meedoen. Ik moet het van me eigen ook nog bij kunnen houden met me Maatje Meer.

Geen stres

Ik hoop dat U mee wil doen. Misschien moet U nog naar de Visboer van U eigen, of andere boodschappen dat kan ook. Als U er rekening meeΒ  wil houden dan ga ik U helpen met me Meedietaasie. Dat U meer rust heb als het vuurwerk komt. Dat we allemaal saame rieleksen en geen stres hebben. Dan voel ik ook blijheid in me hart. Iedereen kan een veilig nieuw jaar krijgen en rielekst ze sneks wegwerken.

Liefs van Loesje


De worksjop

Kosten: gratis
Wanneer: donderdagavond 27 december
Hoe laat: 20.00-21.00 uur
Waar: Loesje’s Facebookpagina: klik en kijk (je moet zelf Facebook hebben)


 

10 thoughts on “Loesje vertelt: over me worksjop…

 1. Hallo lieve Loesje,

  Vrouwtje heb het voor mij in haar agenda geschreven, want het is voor iedereen heel belangrijk om rielekst te zijn als die verdraaide knallen komen. Ik zelf ben ook heel bang van vuurwerk, maar ook door het jaar heen van harde geluiden. Daarom ben ik blij dat ik een huiskater ben en alleen maar naar het balkon kan als ik dat wil en mag. Vrouwtje gaat van grote kussen voor mij een bunkertent bouwen en een vriendin van vrouwtje gaat helemaal speciaal voor mij Bach Bloesem maken en dat doe ze door via een foto van mij contact met mij te maken. Nou al zeg ik het zelf ik hebt best een knap lijf hoor.
  Dus Loesje ik ga ook jouw workshop doen, want zoals het laatste oud en nieuw wil vrouwtje het niet meer voor mij met het bang zijn

  Nu ga ook ook jouw andere rielekst oefeningen doen en om half negen pakt vrouwtje mijn brokken af. Dit is voor de narekoos. Ik moet om 1 uur bij Tante Ans zijn voor mijn bekkie en moeten we afwachten wat ze allemaal gaat en moet doen

  Voor jou een hele fijne dag en knuffels van vrouwtje en poot en kopjes van je grote vriend Jip.

  1. Oooh Jip,

   dank je wel dat jij toch nog heb geschreven naar mij eigen. En dat jij mee wil doen met me worksjop van ze vuurwerk. Ik vind harde knallen ook niks aan, ik wil het niet maar me vrouw zeg het kom toch. Dan moet ik iets doen Jip, dan moet me worksjop veilig maken voor iedereen.
   Ik ben nu aan ze oefeningen bezig maar ik doe eerst wiewe en pootjes draaien voor jou eigen en ook voor mevrouw Jip. Dat jij geen operazie hoef in jou bek Jip. En dat jij gauw weer thuis ben bij vrouwtje Jip.
   Ooioooh heel veel sterkte voor jou eigen, ik doe wiewiewiewiewiewiewe. Nu kom alles goed Jip,

   Liefs van Loesje

  2. Dag Jip, even een klein berichtje van mij om te zeggen dat ik morgen voor je ga wiewen, dat alles goed gaat! Voor jou, en ook voor je vrouw. Want als jij wat hebt, maakt zij zich natuurlijk zorgen.
   Dus ik ga duimen en wiewen voor jullie twee, voor morgen!
   Een groot, stevig, mqar ook lief kopje van Bolle.

 2. Oooooh loesje. Natuurlijk ben ik er ook bij. Ik zit dan met een plakje rosjebief in mijn bek mee te kijken hoor

  1. Oooh lief sooldinnetje zusjeprinses Katterien oooh rosjebief. Ik doe dan heel goed ruiken van me eigen.
   Oooh jij ben lief,

   Sjeteeeeeeeeeem Loesje

   1. Ooooooh ja. Wij zijn zusjesprinsessen. Ooooooh dat we dit nu pas ontdekken. Ooooooh loes. EMO🐟🐟🐟🐟🐟

 3. Hallo Loesje, hier even een berichtje van Darwin. Ik ben de overgrootvader van Kyana. Ik heb even een pauze van het wiewen van Jip en Kyana is druk met de medisatie. Wat een super idee van jou weer zeg. Ik ben er superblij mee want ik was nooit bang totdat er ineens een enorme knal kwam net toen ik voor het raam zat. De ramen begonnen te trillen en ik ben nog nooit zo geschrokken. Ik was vanaf dat moment heel erg bang iedere geluid dat voor mij vreemd was en ik zat onder het bed. Mijn vrouwtje heeft toen in overleg met de dierenarts Zylkene gekregen en dat hielp goed. Dit jaar gaat onze kleine Kyana voor het eerst het vuurwerk mee maken en jou cursuus super lief van je. Hier probeerd het vrouwtje ons rustig te houden door de gordijnen open te laten want wij willen graag zien wat er gebeurd en de tv gaat iets harder. Verder doet ze net of alles normaal is. ik ga hier verder wiewen voor Jip. Groetjes van Darwin en de andere katten.

 4. Dag Loesje, wat een goed idee van je om kurzus te doen voor al dat geknal en geflits!
  Dat is altijd zo eng. Ik snap niet waarvoor dat nodig is. Wat kunnen mensen toch gekke dingen doen soms.
  Popje en Beer, die hier voor mij woonden, waren altijd zo vreselijk bang dat ze ’s middags al onder het bed lagen. Mijn Molletje was nooit zo bang, maar ze werd altijd een beetje boos van al dat lawaai!
  Ik mag niet naar buiten, dus ik ga lekker de hele avond binnen bij de verwarming liggen dutten, en met de veer spelen, en hopelijk sneks krijgen.
  Ik kan thuis niet op feesboek, maar misschien kan ik bij iemand anders kijken.
  Ik mag ook geen eigen leptop, en geen televisie en geen aifoon! Vind je ook niet dat ik thuis helemaal niks mag?

  En wat goed dat je laif gaat met je nieuwe kurzus. Je wordt echt een media-persoolijkheidpoes!
  Ik ga op die dag met al dat knallen in ieder geval je kurzus doen voor meditatie, want die helpt heel goed!
  Een lief kopje van Bolle.

  Pee Es: Gelukkig is alles goed gegaan met je verkering Bert en zijn tanden!

Reacties zijn welkom