Loesje vertelt: over me worksjop die ik ga geven…

tegen angst voor vuurwerk

U heb allemaal ze kersmis achter U rug en ik hoop van me eigen dat u veel lekkere sneks heb gehad. Dat U samen met Uw verkering paaling en garnaale heb gegeten of met iemand anders dat kan ook.

Uitbuike

Als poes heb ik niet zoveel met kersmis maar me vrouw had wel lekkere sneks voor ons in huis gehaald. Daar heb ik wel van genoten en we kregen het gewoon op me eigen tijd. Dat alles toch hetzelfde is maar dan met nog meer sneks. En ik kreeg me poezensoep op een mooi bordje, dat was voor kersmis zei me vrouw. En ook iets met ze eetiekette. Ik was gelijk blij en ik moest heel hard spinnen. Iets met eete is altijd goed voor me eigen en ook voor me maatje meer. Kersmis is toch ze feest van lekker eete dus ik snap dat u vandaag misschien moet uitbuike van u eigen kersmis. Dan is het goed om me worksjop Meedietasie vanavond mee te doen, want dan kan U weer wat beweege.

Veilig zijn

Me worksjop vanavond gaat over veilig zijn met vuurwerk. Dat we veilig zijn en ook rielekst. Als het nieuwe jaar kom dan zijn er altijd heel veel harde knallen en dan kan het zijn dat u bang ben. Of U dierenvriend in u huis is bang en heb veel stres. Dan is het belangrijk dat U weet wat U moet doen om rielekst te zijn. Maar ook waar u kan gaan zitten als er boven u kop harde knallen zijn.

Meedoen

U heb het misschien niet zo in U gaten, maar het is ook gevaarlijk. U vacht kan in brand vliegen maar u kan ook U oor beschaadige door ze lawaai. Dan kan u beter in ze oude jaar blijven want dan heb het nieuwe jaar U niets te bieden. Wij poezen en katers heb het er ook niet op. Ik weet van me eigen dat er veel angst is. Daarom kan me worksjop Vuurwerkmeedietasie helpen en het is heel makkelijk. U hoef alleen maar mee te doen en U eigen over te geefe aan me oefeningen en tips.

Me basis

In me kurzus heb ik u geleerd hoe u moet rekke en strekke en ook dat u veel en goed moet gaape. Dat is altijd me baasis. Dan ben U sneller rielekst en dat is belangrijk voor me oefeningen van vanavond.

Rielekst

Dus u kan na het lezen van me verhaal al beginnen met U warming op. Dat u allemaal eerst goed rekt en strekt van ze spieren en gaapt om ze bek rustig te houden. De proteesie wel weer op U nachtkastje leggen, dat is ook beter voor ze kaakspieren. U ben dan al rielekst als we beginnen vanavond en dat is belangrijk.

Knuffel

Misschien heb u nog wel een mandje waar u nog in past? Of waar u dierenvriend in past? Ik snap van me eigen best dat het na kersmis moeilijker kan zijn. Dat ze fazanten en pasteien nog in de weg zitten, maar ik wil u vragen om het toch te probeere. Voor vanavond hebben we een mandje nodig voor een van me oefeningen. Een mandje kan veel veilig zijn bieden. U kan het vanavond van u eigen ontdekken dus zoekt u een mand uit die nog past. Dat u nog wel kan ademen. Verder heb U alleen nog een knuffeltje nodig of iets waar U ze eigen veilig bij voel.

Me Bert durft niet in een mandje die doet mee op ze dekentje. Dat kan u ook doen.

Me worksjop

In me worksjop ga ik vier oefeningen doen en ik vind het best spannend. Me oefeningen helpen bij veilig en ook bij rielekst zijn. Ik ga laif vanavond dus ik moet mij eigen goed voorbereiden. Iedere oefening heb 5 stappe, dan kan U goed zien hoe het moet. Me laatste oefening is me fijnste oefening. Ik kan U wel alvast vertellen dat u dan ze proteesie weer in U bek mag doen.

In me kracht

Ik moet nu goed eten want ik moet wel in me kracht zijn vanavond. Me vrouw heb me tonijn besteld bij me visboer, dan heb hij er ook nog wat aan. En ik ga ook slaape want ik moet fris zijn in me kop. Dat ik wel me goede oefening doe. Me Bert doet ook mee dus ik wil wel goed voor me dag komen. Dat me Bert nog wel met mij eigen ze nieuwe jaar in wil.

Vraage

Ik wens u allemaal een fijne dag en ik hoop U vanavond om 20.00 uuur te zien op me feesboek. Dan ga ik u alles uitlegge en U mag ook vraage stellen. Na me worksjop kan er dan rust en vertrouwe komen.
Dat U allemaal veilig ze nieuwe jaar in kan gaan. Dat is belangrijk want ze oude jaar ben U dan kwijt.

Liefs van Loesje


In het kort

Waar is het: Op de Facebookpagina van Loesje: klik en kijk (u moet Facebook hebben om mee te doen)

Hoe laat is het: 20.00 uur

Voor wie: iedereen is welkom.

10 thoughts on “Loesje vertelt: over me worksjop die ik ga geven…

 1. Lieve Loesje, wat zijn wij blij dat je weer aan andere dieren denkt en ons gaat helpen met je worksjop. Wij doen vanavond natuurlijk allemaal mee. Zeker in deze periode met dat vuurwerk is het voor dieren fijn dat ze zich veilig en relaxed voelen. En Ome Bert is een bofkont met jou. Tot vanavond en ikke Kyana doet ook mee.

  1. Oooh ik wil nog even dank wel zegge lieve kleine beebiepeuter en dat jij zo lief heb meegedaan met alle oefeningen van jou tante Loesje.
   Ik moest gisteren voorbereide , dat is zo lieve Kyana als jij iets belangrijk moet doen. Ooh jou mama leert jou die dingen van ze eigen nog wel.
   Maar jou tante Loesje is trots op jou, dank jou wel ook voor jou mama en alle ooms en tantes en jou lieve oma. En ook me eigen tante Sylvia,

   Liefs van jou eigen tante Loesje

  1. Jij ben mij gouden soolzussie en ik vond het fijn, zo fijn dat jij mij zo steunt heb.
   Oooh Katterien, sjeteeeeeeeeem

   Liefs Loesje

 2. Hallo lieve Loesje,

  Reken er maar op hoor dat vrouwtje en ik klaar zitten/liggen voor jouw worksjob. Alle dingen helpen om door de vuurwerkangst heen te komen. Vrouwtje heeft ook voor mij een vuurwerkschuilplaats gemaakt, laat ik je zien morgen bij Bert en ik krijg ook al 2 weken druppeltjes. Tot vanavond hoor en dank je wel dat je iedereen weer gaat helpen. Je bent een lieve Loesjes poes met een goudenhartje. Pootjes en kopjes van je grote vriend Jip

  1. Oooh Jip en mevrouw Jip,

   ik wil nog even zeggen, dank wel voor dat jij mee heb gedaan Jip. En jij heb heel goed meegedaan, jij ben superleenig dat kon ik zien van me ooge.
   Ik ga dadelijk nog kijke bij me Bert naar jou schuilplekje, oooh misschien kan jij dan oprollen in jou schuilplek. Oooh Jip ik vind jou stoer en je ben en dappere katermans.
   Sorrie dat ik gisteren niet meer heb geschrijft maar ik moest voorbereide en goed eete. En me vrouw zeg ook, jij moet ook rusten van jou eigen. Daar heb ze wel glijk in maar nu wil ik toch zegge, dank wel lieve Jip voor jou steun en dat jij mee heb gedaan van jou eigen,

   Liefs Loesje

 3. Dag Loesje, wat goed dat je een wurksjop doet voor rieleksen met dat geknal!
  Dat is zeker nodig, want volgens mij zijn alle dieren er bang voor.
  Ik ga kijken naar de plaatjes op feesboek, want die kan ik zien.
  En ik doe mijn oefeningrn gewoon op het grote bed, dus ik hoef niet bang te zijn dat ik niet in mijn mandje pas.
  En natuurlijk wil Bert met jou het nieuwe jaar in. Dat weet ik wel miljoen procent zeker! Want er is maar één Loesje die wurksjops en kurzussen geeft, en heel gevoelig is, en die zo mooi wit met zwart is, en dat ben jij!
  Ik ga als het gaat knallen in mijn doos zitten, samen met mijn man. Want die is er ook een beetje bang van. Dus ik ga hem dan beschermen, dat kan ik best!
  Veel sukses met je oefeningen, en een lief kopje van Bolle.

 4. Lieve Loesje, nog een keertje Bolle hier.
  Ik heb de plaatjes van je sjop gekeken op feesboek.
  En ik vond ze geweldig! De fotoos zijn heel duidelijk en ik snapte precies wat ik moest doen!
  Ik hoop maar dat je supertrots bent op je eigen. Want je bent een fotomodellenpoes, een ontspanningskunstenares en ern hele sensietieve dame!
  Heel veel kompliementen van mij! En ook van mijn mensen!

  1. Ooooh Bolle,

   oooh ik ben nu best stil van blooze. Ik heb mij eigen ook zorge gemaak. Dat jij niet mee kon doen van je eigen en dat je dan straks niet veilig ben. Maar jij heb mij plaatjes gezien, Ooooh…..
   Nu heb ik wel ineens meer rust want lieve Bolle, jij ben zó een goede vriend van mij eigen en van me Bert. Jij moet ook veilig zijn van jou eigen.
   Dank jou wel dat jij mij eigen dit nog laat weten.
   Oooh Bolle, gisteren kon ik niet meer schrijven. Ik moest slaape en ook me laatste stukken tonijn eete. Me visboer heb het nou voor mij eigen in me bestelling.
   Ik moest mij eigen goed voorbereide want ik wilde goed voor me dag koome. Ik vond het zo spannend Bolle. Of ik het wel goed kon allemaal. En me vrouw heb mij zo op me footo gezet. Ik heb haar wel moete helpen want ik vin pooseere ook best moeilijk soms. Dat je wel ze goede beweeging doet. Oooh Bolle ik moet nog bijkoome van me worksjop. Ik hoop dat iedereen iets heb aan me oefeningen, dat iedereen veilig kan zijn.
   En me hart is nu gerust want jij ben nu ook veilig, en jou man ook. Dat is belangrijk.
   Dank wel lieve Bolle, voor jou meening en dat jij nog gekeeke heb.
   Tot zondag, dan lees me vrouw jou verhaal weer voor aan mij eigen.

   Liefs van Loesje

   1. Dank je wel Loesje, dat je mij en mijn mensen veilig hebt leren zijn! En dat je na zo’n drukke dag met je shop vandaag nog gemeeld hebt!
    Ik hoop dat je vandaag een beetje hebt kunnen uitrusten van je eigen.
    En dat je goed tonijn bijgegeten hebt!
    Een lief kopje van Bolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *