Loesje vertelt: over me kurzus die ik ga geven

kurzus

Me Bert vroeg me of ik na wilde denken over me kurzus. Dat ik een kurzus ga geven van me meeditaasie. Ik dacht bij me eigen, wat nu?

Onzeker

Toen heb ik eerst vijf blikjes tonijn verorberd want ik moest nadenken en rustig worden in me kop, van de spanning en ik was ook onzeker.

Sensietief

Een tijdje geleden schreef ik van me meeditasie en dat ik me vrouw schootmeeditaasie geef. Dat doe ik als me vrouw het nodig heb. Ik ben sensietief, ik voel me vrouw. En toen me Bert voor ze bek een operaazie kreeg deed ik me Bertmeeditaasie. Die kunt U op de footo zien. Daar ben ik best in me meeditaasieakzie. Ik zeg U eerlijk, ik ben een meeditaasiepoes. Omdat ik zoveel emozie heb en me vrouw geen zak met geld om al me tonijn aan te slepen. Daarom heb ik me eigen meeditaasie geleerd.

Meeditaasie

Nu vraagt U zich misschien af wat me meeditaasie is? Als ik me kurzus geef ga ik U vertellen wat ik weet en doe van me eigen. U kunt dan meedoen en het maakt niet uit of U een mens bent of een dier.

Ik ben toevallig een poes, me Bert is een katermans. Maar me vrouw is weer een mens, zegt ze. Van mij mag ze best meedoen maar ik vind het nog belangrijker dat U meedoet. En het kan ook samen, dat U bijvoorbeeld meedoet als mens met Uw dier. Ik zeg U wel eerlijk dat ik nog geen ervaring heb met olifanten en sjieraffe dus als U die thuis hebt dan kunt U beter wachten op me vervolgkurzus.

Gewoon

Ik heb veel met me verkering Bert gesproken. Hij wil ook graag meedoen van ze eigen en ze vrouw ook als ze durft. Ooooh ik vind het dan best wel spannend want ze is toch me schoonvrouw Bert. Maar ik ga het wel gewoon durven want ik vind het belangrijk. Dat iedereen ze rust en ze ontspanning voelt. En het is niet moeilijk want ik kan het u leren. Me Bert houdt van gewoon dus doe ik ook me gewoon-meeditaasie.

Wilt U meedoen? Wilt U ook rust en dat het gemakkelijk is in Uw eigen? Dat kan op 31 oktober, 1 en 2 november. Dan ga ik me kurzus geven en het gaat over me meeditaasie. En ik heb ook me affiessie gemaakt, die komt binnenkort op me Feesboek.

Liefs van Loesje
Meeditaasiepoes

Wat kunt u na de kurzus?

 • u bent rustiger
 • u voelt ontspanning in uw eigen

Kurzus van Loesje

 • gratis dus het kost niks
 • voor iedereen, dus voor mensen en dieren
 • drie lessen
 • waar: hier op Bertjes website en ook op mijn Feesboekpagina 

Hoe doet u mee?

 • Vanzelf. U ziet het hier of op mijn feesboek of u krijgt een berichtje via Berts nieuwsbrief.

13 gedachten over “Loesje vertelt: over me kurzus die ik ga geven

 1. Ooooooh loesje.
  Wat koel dat je nu een meedietasiekurzuz gaat doen? Ooooh ik wil meedoen hoor. Ook al ken ik de meeste meeditaasie al van toen ik bij jou was. Oooh katten….ikjes ben nu al iets zen geworden hoor. Ook op de brommert. Dus het werkt echt. Zoals nu.ik lig zen,ik slaap zen en ik eet zen.
  Ik zeg doe deze kurzuz. En je leven word een stuk mooier
  Sjeteem lief loesje

  1. Oooh lief soolzusdinnetje,
   ik vind het zo fijn dat jij me eigen steunt. Dat jij al weet van ze zen en rieleks in je kop. Op je brommert is dat heel belangrijk Katrien, jij kunt het weten. Ooh zo blij dat jij ook zen kunt zijn van jou eigen. En me kurzus is ze baasis Katrien. Om te leren en te oefenen.
   Oooh dank wel voor steun en dat je er altijd bent,

   Sjeteem Loesje

  1. Oooooh lieve mevrouw Sylvia,

   ze kleine beebie Kyana is een zenbeebie. Oooh ze doet al mee met me meedietaasie, oooh. Ik ben zo trots op Kyana, ze doet alles mooi en goed van ze eigen.
   Ik vind het fijn dat U en al mijn poezevriendjes mee gaan doen. En ik ben nu best ook blij en trots, oooh….

   Liefs Loesje

 2. Hallo lieve Loesje,

  Wat fijn dat jij meeditaasie kurzus gaat geven voor alle dieren en hun mensen. Ja jij bent daar van je eigen al heel goed in en daarom kun je het ons ook leren.
  Nou hier kunnen we dat heel goed gebruiken hoor en vrouwtje en ik doen samen mee. Wij zijn best wel 2 stresskipjes hoor. Want samen kun je elkaar helpen en laten weten dat het tijd is voor de meeditaasie. Ik heb het al in mijn Jippe agenda geschreven en vrouwtje in die van haar, want we moeten natuurlijk wel zorgen dat we erbij zijn.
  Voor vandaag heb ik Jippedag en ik heb al heel veel met vrouwtje geknuffeld en gespeeld. Loesje jij met Zusje, Floris en vrouwtje een fijne dag en ik moet van vrouwtje heel veel knufjes sturen voor jullie en van mij voor jullie kopjes en pootjes en heel veel speciaal voor jou hoor.
  Je grote vriendje Jip

  1. Oooh Jip,
   dank wel voor jouw steun en ook van jouw eigen vrouw Jip. En het is ook nog Jippedag en toch schrijf je mij eigen. Oooh ik heb nu weer kleur op me wangetjes.
   Als je samenwoont kun je elkaar helpen Jip. Dat je ziet dat de ander veel van de stresskip is en dan kun je helpen. Ik zal het in me kurzus ook vertellen, hoe dat moet. Ik doe nu veel oefenen want ik wil het ook goed doen van me eigen.
   Ik heb nog nooit een kurzus gegeven Jip, maar dit vind ik wel belangrijk. Dat iedereen leert hoe ze rieleks kan zijn in ze kop en ook samen. Dan is Jippedag straks nog fijner Jip.
   Oooh en ik vind het super fijn dat jullie het al in ze agenda hebben opgeschreven. En er komt ook nog een intervjuuw met me eigen, van me Bert. Oooh ik vind het spannend,

   Liefs van Loesje

   1. O Loesje nou wordt het helemaal spannend hoor, ook nog een Inerviuuw met je eigen Bert. Oei wij kunnen haast niet wachten. Maar ik zal vrouwtje tot de orde roepen dat ze rustig moet zijn, anders krijgt ze nog meer last van de stresskipjes. Voor jullie allemaal een hele fijne avond en welterusten voor strakkies, Poot van je grote vriend Jip.

 3. Dag Loesje, ik wil ook graag meedoen. Samen met mijn mensen. Mag dat ook, dat je als één dier twee mensen hebt? En misschien is het maar goed dat olifanten nog niet mee kunnen doen, want stel je voor dat de olifant zo ontspannen wordt dat hij bovenop zijn mens in slaap valt?! Ik ben heel benieuwd naar de lessen! Lieve kopjes van Bolle.

  1. Hoi Bolle,

   natuurlijk mag jij ook meedoen en ook met twee mensen van jouw eigen. Oooh dat is spesjaal, twee mensen. Dat is anders dan met één mens, maar ook een beetje hetzelfde.
   Ik vind het fijn Bolle dat je me kurzus ziet zitten. Je bent nu wel met ze sportbrokken bezig en dan kan me kurzus ook helpen. Dat je rielekst ben in je kop voor je sportbrokken. Me Bert wil ook meedoen en Jip en die zijn ook aan de sportbrokken. Dan is het belangrijk Bolle, dat er rust en me meedietaasie is.
   Me kurzus komt ook op Bert ze wepsait en zo kun je doe oefeningen ook leren. En ik krijg nog een intervjuuw Bolle. Van me Bert.
   Nu ga ik weer oefenen, tof dat je meedoet Bolle. Ooooh met twee mensen!
   En je hebt ook gelijk van de olifant. Daar moet ik nog voor leren Bolle. Dat ze niet omvallen als ze rielekst zijn want dan moet ik ook een kurzus takelen geven. Maar daar weet ik niks van in me kop…

   Liefs Loesje

 4. Dag lieve Loesje
  Ik weet niet of wij alle 3 dagen kunnen,maar zijn graag van de partij.
  Wij{Muzette,Sparkle en Fynn}vinden het belangrijk dat ons personeel ook meedoet,want die maakt zich snel veel te veel zorgen over ons 3-tjes.Misschien wordt het dan makkelijker voor haar.
  Veel liefs van ons

 5. Hallo Loesje,hier met Gijsje. Wat leuk dat je een meditatie cursus geeft. Vrouwtje en ik doen mee. Zo’n cursus lijk mij wel handig. Als ik bv naar de witte jassen moet dat ik dan niet meer zo gespannen ben. Vrouwtje zegt,zo’n cursus kan mij leren om samen met mij te ontspannen. Lekker samen op de bank mediteren en in slaap vallen. We hebben allebei de datum genoteerd. We zijn benieuwd. Het lijk mij wel spannend voor jou om zo de 1ste keer zo’n cursus te geven. Knap van je dat je het durft. Wij zijn allemaal (katten en personeel)hele goede en gemotiveerde cursisten.
  Groetjes van Gijsje en vrouwtje

  1. Oooh Gijsje,

   wat lief van jou en je eigen vrouw. Dat jullie ook meedoen met me kurzus. Oooh ik vind het fijn want ik voel veilig zijn. Dat is belangrijk Gijsje want ik heb nog nooit kurzus gedaan. Dat ik een kurzus geef van me eigen, oooh ik voel ook zeenuuw. Maar me Bert helpt ook mee en dan voel ik meer zen.
   Gijsje ik vind jou een wijze poes. Van de witte jassen is helemaal waar. Dat niemand meer bang is van ze jassen. Maar rielekst in ze kop. Dan durf je meer Gijsje.
   Oooh ik vind het fijn dat je mij hebt terug geschreven samen met je vrouw. Ik vind jou lief Gijsje…

   Liefs Loesje

   1. Dank je wel Loesje,voor je reactie. Ja, jouw verkering Bert is een grote steun voor jou. En je vrouwtje natuurlijk. En als je zoveel fijne steun hebt,dan durf je ook meer.
    Groetjes van Gijsje en mijn vrouwtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *