Loesje vertelt over hoe het nu is…

LoesjeVan me eigen ben ik weer mij week ferder in mij leeve. Assie jou oog onstooke heb dan ga jou leeve moeilukker aan jou eigen foorbij. Misschien ben u ook u week ferder gekoome en ging het van ze eigen.

Reefalidazie

Mij week ging nie van ze eigen want jij foel jou eigen toch anders assie jou onsteeking heb. Assie net als mij eigen veel vriende heb op jou Feesboek dan bennie wel aan jou stand ferplicht om jou updeet van jou oog te geeve. Dattie nie denk Loes is van ze raadar ferdweene want zij zie ze eigen Feesboek nie meer. Assie jou heele week tusse jou lappe in jou mand lig dan hebbie het nie zo breed. Gelukkig heb ik van mij eigen wel mij breed zijn maar jij moet wel herstelle.
Dan hebbie liefde noodig en jou beste vis van jou visboer. Mij erfaring zeg, paaling, makkareel en zallum en dan kan jij tusse jou bedrijf door nog van jou tonijn geniete. Het hoor bij jou reefaliedazie, zo moetie dat wel zien. Jij moet er wel jou beste van maake.

Gronies

Assie tusse de lappe in jou mand lig ga jij toch nadenke. Jij ga piekere assie nie uitkijk. Voor mij eigen is kijke nou moeiluk maar piekere heb geen zin. Mij dokter heb mij eigen fertel, Loes jij moet ermee leere leeve. Jij ben groonies niesziek en dan kan jij te pas en van jou onpas ziek worre.
Ik zeg u eerlijk, jij wor er nie blij van assie soiets hoor. Hij zeg ook, er is niks aan te doen van ze eigen. Jij moet ieder jaar jou prik haale en hoope dattie nie te vaak ziek wor. En het kom van mij herpes vierus van dattie froeger met tien andere katte heb geleef en nie bescherm was. Mij vrouw heb mij wel getroos en zij zeg, Loes jij hoef nooit bang te zijn. Jij krijg alle zorrug die jij noodig heb en jij kan gewoon jou eigen zijn. Alleen moetie soms jou antiebiootie en jou zalluf, daar kommie nie onderuit.
Maar jij kan gewoon jou vis eete en naar jou Bert kijke op jou Feesboek. Jij foel jou eigen toch onseeker assie zo een diaagnoose krijg. Het foel als offie jou grond onder jou poote foel wegslaan, of jou lappe uit jou mand fliege. Het ga in jou kop zitte, jij foel jou eigen siegies in jou war.

Jou eigen blijfe

Misschien fraag u ze eigen nu af, heb Loes het nooit eerder gemerk van ze niese? En wanneer is het begonne dattie ging niese. Van me eigen weet ik nie beeter, niese hoor bij mij leeve. Alleen jij loop er nie mee te koop. Jij ga nie bij jou vrouw aan ze voete ligge niese assie elkaar net vind in jou asiel. Jij wil jou liefde nie ferpeste door jou niese. Jij wil ook jou kans op geluk, op jou eigen huis met jou vrouw. Jij wor er wel onseeker van, daar sta niemand van ze eigen bij stil. Maar het zeg niks ofer jou kaarakter, jij kan niese en dan kan jij toch lief zijn.
Mij vrouw heb er nooit moeiluk ofer gedaan, dan hebbie wel geluk. Mij dokter zeg, Loes jij ben biesonder want jij eet gewoon ook al ruik en proefie niks. Toen heb ik mij dokter wel met mij sgeef oog aangekeeke. Jij zou toch ferwachte dat jou dokter jou ken. Van me eigen eet ik altijd. In mij kop weet ik echt wel hoe mij tonijn smaak. Mij dokter hoef mij eigen niks wijs te maake, van mij vis weet ik alles. Mij vrouw zeg wel Loes, jou Maatje wor er nie minder op. Toen foelde ik mij hart wel straale van mij geluk.
Mij motto is, jij kan groonies ziek zijn maar jij kan wel gewoon jou eigen blijfe. Het is mij ofertuiging dat assie meer van jou gewicht in jou schaal leg, jij jou groote schaal noodig heb.

Steun

Nu zit mij eigen dus midde in mij reefaliedazieproses. Assie zo een woord goed kan schrijfe dan ben jij toch ver beeter. Mij oog ga ook beeter maar soms zie mij kop geel. En mij waspoot zie ook geel. Mij waspoot is mij poot waar mij eigen mij kop mee was. Ik zeg u Loesjeeerlijk, van me eigen schrok ik wel. Jij loop foorsichtig langs jou spiegel en jij zie jou geele schim.
Mij Doorie zeg Mamsie u ga toch nie naar jou karnafal! Dan weet jij toch nie hoe jij moet ree-aa-geere! Jij foel jou eigen onseeker en jij zou zo in jou bak met jou garnaale wille springe. Zo kan jij toch nie jou goeie foorbeeld geeve. Jij wil toch nie dat jou jonge jou zie als jou mamsie karnafal.
Mij Bert zeg, Loes het is nu zo. Het hoor bij jou mediese fersorging van jou moeilukke oog. Assie soiets liefs hoor dan wil jij rolle en jij wil spinne. Jij foel jou liefde trille in jou hart. Mij Bert akzepteer mij gewoon zo assie mij ken. Hij doe nie moeiluk ofer mij kleur van mij vacht. Mij Bert heb leeves erfaring. Hij steun mij eigen in mij gefoel. Mij Doorie stuur mij eigen ze Zallumkoesjes als ze mediesijn. Dan krijg jou hart steun uit al jou hoeke.
Mij vriend Bolle heb mij sellufs gesteun in ze blog, jij wor er bijna ferleege van. Maar jij kan weer opkrabbe en ferder gaan met jou leeve. Daar ben ik nu mee beezig van mij eigen want assie bij jou pak neer ga zitte wor jij groonies ongelukkig. Van mij eigen kies ik daar nie foor. Geluk kan jij misschien nie zien maar jij kan het wel foele. In jou hart.

Loesje

25 thoughts on “Loesje vertelt over hoe het nu is…

 1. Hoi lief dinnetje Loesje, ik heb ook 2 broers mer een grooniese ziekte. Mijn lieve broer Oliver heeft iets aan zijn niertjes en soms een allergische uitslag. Mijn kleine broertje Bikkel heeft astma. Daar moeten zij ook mee leren leven zegt onze dierendokter. Hogelijk gaat het met jou ogen steeds beter Loes, zodat je goed kunt zien of je wel je juiste visje krijgt. En dat geel, vind ik wel mooi, dan ben jij een biezondere poes, want dat gele hebben niet veel poesen en katers hoor. En wat voor kleur je vachie ook heeft, jij blijft altijd mijn allerliefste dinnetje. En natuurlijk houdt Bert nog van jou, of je nu geel, blauw of wat voor kleur dan ook bent of hebt.
  Blijf maar goed je ogen behandelen met salluf Loes, dan gaat het alleen maar steeds beter, en antibiooti is niet fijn, maar soms moet het om beter te worden.
  Heel veel en heel dikke knuffies van je dinnetje Kruimel en ook van mijn broers en zusje.

  1. Lieve Kruimel,

   wat bennie toch mij lief dinnetje dattie mij zofeel troos geef. Maar wat zeggie mij eigen nou, heb Oliver en Bikkel ook ze groonies ziek zijn. En zij moet er ook mee leere leeve van ze eigen. Oooh jij heb het toch nooit te zegge voor jou eigen hoe jou leeve eruit ga zien. Maar poosietief zijn hellup altijd. En jou vrouw zorrug zo goed voor jullie allemaal assie iets heb. Dan bennie wel veilig voor de rest van jullie leeve.
   Van me eigen weet ik het is nie makkeluk van ze eigen maar jij moet het akzepteere en jou eigen blijfe. En assie zofeel steun krijg van jou eigen dan krijg jij zofeel steun in jou hart. Dan kan jij ferder met jou leeve.
   Dank jou wel lief dinnetje dattie mij eigen zofeel steun geef. Het foel recht in mij hart.
   Geefie jou broers Bikkel en Olivier mij ekstra kopjes en jou andere broers, jou vrouw en jou zusje Juultje mij andere kopjes. En jij krijg mij spesiejaale dinnetjeskopje

   Liefs van Loesje

 2. Lieve Tante Mamsie Loesje ikke benne blij dat het beter gaat met uw ooggie. En geel is ook een mooie kleur hoors. U benne ijdel en dat magge u ook sjijn. Wij houden van u ze zoals u bent mijn mooie Power Vlinder Tante en mijn Mamsie Loesje. Mijn vjouwtje zegt misschien dat f-lisyne helpt en of echinicea djuppels die kjijgen we hier als er beebies verwacht wordste en de beebies kjijgen die ook tot se gjoot zijn. Super dikke knuffels van ons allemaal.

  1. Oooh mij niggie en mij sjoonzoon met ze mooie krulliewullie,

   wat bennie toch jou wijze beebiepeuterkleuterpuubermamsieensjoonzoon van mij hart. Dattie zo meeleef en mij eigen zofeel tip geef foor mij gezond zijn. Van mij eigen krijg ik al jaare mij liesiene zeg mij vrouw en ze heb ook engiena druppels geprobeer. Maar ik wer toch ziek. Ze zeg dattie het toch weer ga probeere want jij kan nooit weete. Assie mij eigen mij vis maar geef dan vindt jullie tantemamsieLoesje het wel goed.
   Assie poes ben moet jij soms wel jou ijdel zijn, want assie verkering heb wil jij mooi zijn foor jou katerman. Jullie ga het nog wel snappe assie nog grooter ben…
   Dank jullie wel dattie mij zo steun, mij hart krul van mij dankbaar zijn

   Liefs foor jullie allemaal van mij eigen

   Loesje

 3. Ikke hep ook ies groonies mamsie. Me noepiesfurslaafing. Ikke hep dat fan uwes erft.
  Heppuwes geen meesiesijntjessallum meer mamsie?
  Ooooh mamsie… sjorrie datte ikke sjei datte uwes nog geen karnefal mog fiere. Oooooh koeserdekoes. En foorloopig ga ik niet poinken oppe uwes puik.
  Koes koes mamsie

  1. Ooooh lieve Doorie,

   mij hart foel nu ze rust dattie tog iets van mij eigen heb ge erf, mij ferslaafing van mij sneks en mij zallumnoepies van mij jonge.
   Jij ben lief dattie jou eigen zo bekomkommer ofer jou mamsie en dattie NIE POINK
   NIE POINK
   N I E P O I N K

   Koes koes van jou MamaLoesje

 4. Lieve Loesje,

  Blij dat ik kan lees dat het wat beter met je gaat, ja want vrouwtje en ikke zijn ook bezorgt om jou hoor.
  Loesje je moet je niet vervelend gaan voelen dat je nu geel bij de oog en waspoot hebt, dat verdwijnt van zelf weer, laat jij je maar goed verzorgen want dat is belangrijk. Nou vind ik als kater Jip jou dat wel heel mooi staan, zie het maar als poezen-meecup en nu niet verraad doen waar je dat vandaan hebt, anders willen alle poezen het graag hebben.
  Jouw Bert die vind jou geen Loesjes haartje minder hoor en van iedere haar in jouw jas houd hij veel, Verkering is houden van voor altijd en of je nu heel gezond bent of ziekjes of als je er wat anders uit ziet.
  Vrouwtje en ikjes doen jou heel veel beterschap kusjes sturen en van mij nog extra kopjes en pootje.
  Je grote vriendje Jip

  1. Oooh lieve Jip en mevrouw Jip

   nu foel mij eigen zofeel steun in mij hart van wattie mij zeg. Van mij Bert. Ooh Jip jij ben mij Bert ze groote vriend saame met mij vriend Bolle, mij vriend Vlo en andere katermanne van mij Bert ze Feesboek. Assie mij zofeel gerus kan stelle dan foel mij hart wel ze geluk en rust. Jij wor er wel onseeker van diep in jou hart maar jij kan jou kop nie laate hange. Van me eigen houw ik mij kop in mij lucht. Ook al issie geel.
   Oooh mij mee cup jij open voor mij eigen mij heele nieuwe weereld en ik ga jou geheim nie ferklappe. Assie poes ben en jij gebruik mee cup dan bennie bijna jou moodel. Oooh Jip jij geef mij eigen nu heel veel selluf fertrouwe.
   Dank jou wel foor jou steun Jip en dattie zo meedenk ofer mij kwesbaarheede en ook foor jou vrouw mevrouw Jip.
   Jij krijg mij zachte kopjes en mij mee cup blijf zitte, jij wor er nie geel van…

   Liefs van Loesje

 5. Dag lieve Loesje.
  Wat goed om te horen dat het met je oog alweer wat beter gaat. Ik hoop dat het gauw weer helemaal goed is.
  Kitje, de poes van een nicht van mijn vrouw, had precies hetzelfde als jij, en ze leek ook heel erg op jou. Kitje was ook een behoorlijk maatje meer en had iets meer zwart dan jij. Zij had haar vrouw ook uitgezocht in het asiel, ze stapte op haar vrouw af van “Hallo hier ben ik, ik wil met jou mee.” En ze ging mee, en heeft heel lang en gelukkig in Delft gewoond.
  Zo nu en dan had ze last van haar niesziekte, en dan ging het weer een tijd goed.
  We weten niet precies hoe oud ze was toen ze over de Regenboogbrug ging, omdat ze uit het asiel kwam, maar we weten zeker dat ze 17 was, en de dierenarts dacht dat ze nog wel een paar jaartjes ouder was,
  Ze had twee hobbies : Bij haar vrouw liggen en eten :-). Weet je wat ook grappig is, één vaar haar voorgangsters heette Loesje. Die Loesje was helemaal zwart, en had een hele vreemde gewoonte, ze wilde altijd speculaaskruimels over haar eten!!! Anders begon ze niet te eten. Het is geloof ik begonnen toen er een paar speculaaskruimels naarst haar etensbakje op de grond lagen, en die vond ze zo lekker!!
  Loesje, of jij nu een ontstoken of een gele kop en poot hebt, je bent altijd mooi, en wat het belangrijkste is…je bent Loesje !!
  Doe maar goed je best om beter te worden, want dat is beter voor jou, maar ook voor je vrouw!! Als ik wat mankeer weet mijn vrouw vaak van voren niet meer dat ze van achteren leeft. Maar het heeft altijd één voordeel, ik word altijd super verwend 🙂 .
  Heel veel beterschap gewenst Loes, ook van mijn vrouw, heel veel lieve groetjes van mijn vrouw voor jullie allevier, en heel veel voorzichtige kopjes van Vlo.

  1. Lieve Vlo,

   dank jou wel met wattie mij eigen schrijf. Jij geef mij hoop dattie gewoon ouwt kan worde assie groonies niesziek ben. En mij hart heb net door mij buik gespronge van mij ferbaasing van jou speekulaaskruide. Oooh ik vin het wel biesonder en ook mooi van mij andere Loesje. Mij vrouw zeg mij Loesje, al mij Loesjes zijn biesonder en zij zijn ook apart.
   Van mij eigen hou ik ook van bij mij vrouw ligge en van mij eete. Maar mij hart sta ook in mij fuur en mij flam voor mij verkering Bert. En al mij vriende van mij blog en natuurlijk ook mij beebie Doorie. Dan hebbie veel waar jij voor kan leeve Vlo en jij ga door.
   Assie ziek ben is jou leeve anders maar jij kan altijd beeter worre als jou forige dag. En zo voel ik mij eigen nu Vlo.
   Beeter dan mij voorige dag en ook als mij dag daarfoor…

   Dank jou wel dattie mij eigen zofeel opbeuring geef en ook aan jou vrouw,

   Liefs van Loesje

 6. Lieve Loes, ik doe vanavond schrijven, maar ik zie dat je oog er al,veel beter uitziet! Gelukkig maar. Beter een geel hoofd dan een hoofd met ogen die pijn doen.
  En op de blog weten we allemaal dat jij Loesje bent, onze Loesje, of je nou geel of wit of paars of blauw bent!
  Lieve kopjes van Bolle.

  1. Oooh Bolle,

   dank jou wel dattie mij zofeel lieve dinge zeg.
   Mij vrouw moet daadeluk onferwacht mij tonijn ga ferdiene dus van mij eigen mag ik dan straks pas mij antwoord geefe.

   Dank jou wel lieve Bolle

   Van Loesje

  2. Lieve Ome Sir Bolle. Ik wil u even zeggen dat alles goed gaat met mij Quintino en Quinta en u krijg van mij een mega knuffel.

 7. Loesje wat heb je dat weer mooi geschreven!!!!
  Gelukkig dat je zo sterk bent om er niet groonis ongelukkig van te worden.
  Hoe mooi dat je alle liefde van iedereen voelt en dat dit je zo sterk maakt!!!!!
  Je bent wie je bent Loesje en niemand houdt daarom minder van je!!!!!

  Wij allemaal sturen je een dikke knuffel en nog heel veel liefde opdat je snel weer beter bent!!!!
  😽😽😽😽😽😽😘❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  1. Oooh lieve mevrouw Ceciel,

   en ook mij lieve vriendjes die allemaal bij u eigen woone. Wattie mij eigen zeg raak mij hart. Mij geloof is echt dattie sterk wor assie liefde krijg en foel in jou hart.
   Jij kan altijd jou keus maake mevrouw Ceciel. Mij eigen keus lig bij mij geluk en ik vin groonies geluk fijn foele in mij hart.

   Liefs van mij eigen foor jullie allemaal,

   van Loesje

 8. Dag lieve Loesje.Wat fijn om te lezen dat je oogje al wat beter aan het worden is.En je ziet er altijd verzorgd uit,zoals een echte dame dat doet.En in wat voor kleur maakt niet uit.En jij bent zo knap dat je wel leert leven met groonies iets hebben.Dat hebben wij allemaal ook en moeten altijd pillies of prikkies hebben.Gelukkig kan jij goed reflekteren en medietasie doen om je er niet al te druk over te maken.En je krijg je salluf en antibiotie als het moet.En van je eigen Doorie sallum medisijn,Bertje is altijd bij je voor als je moeilijke gefoelens hebt over je groonies nies.Je frauw zorgt voor tonijn,sardiene of garnaale.Vergeet ook nooit dat alle vriendjes en vriendinnetjes aan je denken en je steunen.
  Liefs van mijn zus Muzette,broer Fynn en mijself Sparkle

  1. Lieve Sparkle,

   dank jou wel foor wattie mij eigen schrijf Sparkle. Van me eigen kan ik nu pas jou mij schrijf geeve want mij vrouw moes ineens onferwacht mij tonijn ga ferdiene en zij dacht dattie frij was. Dan schrik jij wel want jij denk dattie saame met jou vrouw kan zijn. Zij heb toen wel teege mij eigen gezeg, Loes assie straks weer thuis ben dan maggie nog eefe op mij kompjuuter voor jou vriendjes.
   Lieve Sparkle misschien slaapie al maar van mij eigen wil ik jou dank jou wel zegge foor jou lieve woorde en dattie zofeel fertrouwe heb in mij eigen. En jij schrijf zo mooi, mij hart is blij assie jou eigen lees en dattie mij schrijf als jou selluf.
   Geefie jou vrouw, Muzette en jou broer Fynn mij zachte kopjes en jij krijg mij spesiejaale kopje,

   Liefs van Loesje

 9. Dag lieve Loesje, wat fijn dat het zo goed gaat met jouw oog. Het ziet er al veel beter uit. Floortje en ik zijn daar heel blij mee lief dinnetje van ons. En dat gele kleurtje van de zalluf gaat ook wel weer weg hoor, het geeft helemaal niets want je blijft de mooie Loes. Heerlijk dat al jouw vrienden met je meeleven Loezepoes, dat helpt met de reefaalidaasie. Fijne dag lieve Loesje en zachte kopjes en knuffels van Floortje en kusjes van Ina.

  1. Lieve Floortje en mevrouw Ina,

   dank jullie wel dattie mij zofeel lieve dinge zeg. En dattie fertrouwe heb dat mij geele kop weer mij eigen kop wor. Wij zijn poezedames onder ze eigen en jou vrouw mag het ook weete van mij eigen. Mij vriend Jip zeg, het is mee cup! Toen voelde ik mij eigen wel weer mij eigen ook al souwik van mij eigen nooit nie mee cup gebruike. Mij Bert zou zo hard schrikke van ze eigen en assie verkering heb willie dat nie. Maar mij eigen geef het wel mij selluf fertrouwe
   Dank jullie wel foor jullie lieve reakzie van mij verhaaltje,

   Liefs van Loesje

 10. Hallo Loesje hier met Gijsje. Wat fijn dat het wat beter gaat met je oog. Dan helpen de medicijnen toch goed. En het is toch helemaal niet erg dat je wat geel ziet op je gezicht en op je waspoot. Als je oog maar beter wordt dat is het belangrijkste. Dat vindt Bert ook.
  Bedankt dat je ons op de hoogte houdt over hoe het met je gaat.
  Kopjes en dikke knuffels van Gijsje en vrouwtje

  1. Lieve Gijsje en mevrouw Gijs,

   dank jullie wel voor wattie mij eigen schrijf en dattie zeg, Loes het is nie errug dattie geel zie van jou kop en jou waspoot. Maar jij wil toch mooi zijn foor jou katerman assie verkering heb. Maar assie groonies niesziek ben dan hebbie andere dinge aan jou kop en dan zie jij soms geel. Maar als jou vriendjes jou zofeel steun geeve dan kom het goed. Mij hart foel het.
   Dank jou wel lieve Gijsje en mevrouw Gijs,

   van mij eigen Loesje

 11. Lieve Loesje, nou ga ik je echt schrijven!
  Wat een mooie footoo staat er bovenaan. Je kunt goed zien dat je oog al een stuk beter is gelukkig. Vorige week kon je zien dat je je helemaal niet goed voelde, en dat je oog pijn deed. Ooo, ik vond het zo erg!
  Popje en mijn Molletje hebben het ook gehad, ontstoken ogen, en die voelden zich helemaal niet fijn. GroteBeer had soms ook last van zijn ogen, maar dat ging altijd weer over als mijn vrouw ze schoonmaakte met spesjaal water. Maar dat was gelukkig niet zo als bij jou.
  Ik vind het zo superstoer van jou en je vrouw dat het jullie lukt met de zalluf, eerlijk waar. Als je zo stoer bent dat je zalluf in je oog krijgt, en je hebt een vrouw die zo stoer is dat ze dat bij jou kan doen, dan hoef je nergens onzeker over te zijn, Loes. Iedereen weet dat jij dezelfde Loes bent als altijd, of je nou niest of een ontstoken oog hebt of geel bent. Dat maakt helemaal niks uit. En je zegt het zelf; je Bert heeft levenservaring. Die kijkt niet zo snel ergens van op, en hij kent je al heel lang. En hij houdt van je omdat je Loes bent, een superlieve gefoelige dame, met groniese niesziekte.
  Onze Popje had ook groniese niesziekte, en ik denk dat mijn mensen daardoor nog méér van hem hielden. Want ze wilden hem beschermen en helpen.
  Je kunt er niks aan doen dat je soms ziek bent, en gelukkig ben je samen met je vrouw die supergoed voor je zorgt.
  Als iemand het gek vindt dat je ziek bent, of eng of wat dan ook dan zegt dat meer over die kater of poes die dat denkt dan over jou.
  Je schreef dat het niks over je karakter zegt. En dat is natuurlijk waar. Maar het zegt toch ook weer wel een beetje iets over je karakter: dat je sterk bent, en poosietief, dat je er zo goed mee omgaat. Dus het zegt alleen maar mooie dingen over je!
  Maar ik doe natuurlijk duimen dat de niesziekte weg gaat en nooit meer terugkomt! En dat je nooit meer zalluf in je ogen hoeft te hebben!
  Maar je bent en blijft groonies onze liefste Loesje van de blog!
  Heel veel lieve beterschapskopjes van Bolle, ook voor je famielie. En mijn mensen sturen je een voorzichtige knuffel!

  1. Lieve Bolle,

   mij vrouw zeg dattie nu slaap op jou groote bed met jou vrouw en jou menseman. Van me eigen ben ik nu wakker want mij vrouw is weer bij mij eigen in mij huis. Zij moest ineens weg Bolle want zij moes mij tonijn ga ferdiene omdat iemand siek was geworre. Toen mocht ik nie op mij kompjuuter maar mij vrouw heb mij eigen beloof dat assie weer in mij huis is dattie dan mij kompjuuter aan zet. Want zij weet hoe belangrijk mij vriende van mij blog zijn. En jij ben mij spesiejaale vriend en jij steun mij altijd.
   Dank jou wel dattie mij eigen nog jou schrijf heb gestuur en dattie mij eigen zofeel lieve woorde zeg. Jij heb wel gelijk assie zeg dat assie Loes ben dan bennie Loes en van me eigen ben ik Loes. Dat hebbie wel goed gezien van mij eigen.
   Bolle mij vrouw zeg ook zij hou heel veel van mij eigen en zij heb veel zorrug om mij eigen. Dat hebbie al jaare en zij heb van alles foor mij eigen geprobeer. Jij kan er niks aan doen assie groonies niesziek ben. Jou vrouw en jou menseman heb het ook gefoeld met jou Popje en dattie groonies was van ze niese. En met ze oog van jou groote Beer en jou Mollie, jij ben toch jou zorgepoes of jou zorgekater. Assie dan zofeel liefde krijg dan krabbie wel weer op uit jou traanedal van jou oog.
   Mij oog ga nu beeter, jij kan het zien op mij footoo. Mij vrouw en mij eigen heb er mij beste van gemaak maar nu moet ik ofer mij paar weeke op mij kontroole en mij prik haale. Daarom mag ik nie gaan niese van mij eigen Bolle want dan krijgie geen prik. En mij prik is foor mij gezond belangrijk maar ik vin er niks aan. Mij vrouw hou mij eigen nu goed in mij gaate en het ga nog steeds goed.
   Lieve Bolle dank jou wel dattie altijd zo meeleef met jou mense en mij zofeel steun geef in mij leeve. Foor jullie allemaal mij kopjes met mij dank jou wel en jij krijg mij ekstra kopje Bolle,

   Liefs van Loesje

 12. Ow Loesje wat fijn dat je oogie beter gaat. Gronies is wel minder. Jij moet daar mee leefe. Ikke kan nou pas op de pjoeter want frau was er gister niet. Mauw datte is toch ook wat he… Jij ben mooi met je geel en jou wit en zwart. Dikke poot en lief kopje van mij, Minnie.

Reacties zijn welkom