Loesje vertelt over assie ouwer wor…

ouwer

Van mij eigen heb ik mij laaste tijd al van alles meegemaak. Van mij niese tot mij niere en van mij tande tot mij kiese. Jij denk er toch ofer na en jij zie jou jeug van teegewoordig allemaal druk ofer jou Feesboek renne.

Seeniejor poes

Ik zeg u eerluk, van mij eigen heb ik nooit ies gegeeve om renne. Mij vrouw zeg altijd dattie blij is assie zie dat ik beweeg van mij eigen. Zij vin ook dat ik reekening moet houwe met mij gezond en mij gewicht. Zij zeg Loes jij ben een seeniejor poes en jij ben jou gewicht in jou gouwt waard. Assie soies hoor dan kan jij alleen maar hoope dat jij nog meer gewicht ga krijge, maar mij vrouw zeg Loes jij kan ook oferdrijve.
Soms fraag ik mij eigen wel af hoe het moet, ouwer worre? Moet jij erfoor op jou kurzus? Kan jij het leere? Mij vriend Bolle heb ooit zo een mooi verhaal geschreeve ofer leeftijd. Toen ben ik wel na gaan denke want iedereen heb ze eigen leeftijd en jij moet er van jou eigen goed foor zorge. Leeftijd is jou eigen sijfer en het ferander assie jaarig ben. Jij hoef er niks foor te doen. Maar jij merrek het wel op jou gegeefe moment.
Vandaag wil ik u ferelle wat ik erfan merrek van mij eigen ouwer worre.

Mij lijf

ouwerAssie ouwer wor kan jij allemaal dinge krijge aan jou gezond. Dattie niemeer zo gezond ben zeg maar als dattie froeger ben gewees. Selluf heb ik daar feel erfaring mee. Van me eigen ben ik groonies van mij niese en ook van mij niere. Mij niese heb ik al bijna mij heele leeftijd maar assie ouwer wor kan jij er meer last van krijge.
Ik zeg u eerluk, aan mij niese heb ik wel gemerk dat ik nu ouwer ben. Jij heb toch minder van jou weerstand en jij ben befatteluk. In mij eigen gefal heb ik ook mij ontsteeking in mij bek gehad. Toen heb mij dokter alles uit mij bek getrokke foor mij gezond. En hij heb ook in mij bloed gezien dat mij niere ouwer zijn geworre en dattie het niemeer zo goed doen. Dan schrik jij wel en jij besef, jij wor ouwer en jou lijf heb het soms moeiluk.
Gelukkig doe ik van mij eigen nie sofeel aan mij kondiezie want mij niere zijn al moe van ze eigen. Dat merk jij wel, dat jij eerder moe ben. Jij ga meer slaape, van mij eigen slaap ik soms fijfentwintig uur van mij dag. Assie ouwer wor moet jij stees meer jou keuse maake. En jij wor foorzichtiger. Soms spring ik nog wel op mij bank maar niemeer op mij kast. Gelukkig heb ik wel altijd mij buik foor mij bescherming. Assie ouwe wor kan jij meer buik krijge, ouwer worre heb ook ze foordeel.

Mij uiterluk

ouwerAssie poes ben en jij heb verkering dan wil jij er wel goed uitzien. Van mij eigen ben ik wel onseeker sins mij dokter al mij tande uit mij bek heb getrokke. Assie geen tande meer heb, kan jou bek somaar invalle. elukkig ben ik wel rond van mij figuur, dan hebbie nog wel iets bij te zette. Ik zeg u in mij diepse fertrouwe, het is mij nachmerrie. Dat iemand teege mij eigen zeg, Loes jij heb jou ingefalle bek gekreege! Jij foel alles in jou lijf tekeer gaan van jou paaniek. Het is mij schrikbeeld van mij leeve.

Assie ouwer wor ga jij soms gekke dinge denke ofer jou uiterluk. Van mij eigen doe ik er wel alles aan om er netjes en fersorrugt uit te zien. Belangrijk is wel dattie foldoende eet en dat jij nie uitgemergel raak. Ik vin assie ouwer wor dan kan jij er nog stees goed uitzien, jou vacht hoef nie ofer jou poote te hange. Jij kan jou buik steefig en rond houwe, dattie steefig op jou poote sta. Hoe jij sta in jou leefe is belangrijk. Nie hoe lang jou poote zijn of hoefeel jou sijfer is op jou weegding.
Hoe jij jou eigen pree-sen-teer is belangrijk. Dattie fris ben en dat jij bijfoorbeeld heerlijk ruik naar jou zallum of jou tonijn assie die net heb weg gewerk.

Mij ferstand

Van mij eigen vin ik mij ferstand ook belangrijk assie ouwer wor. Mij broer Floris is mij foorbeeld van dattie ook jou ferstand kan ferlieze en dattie dan soms niemeer weet wat jij doe. Dan ben jij deement en jij heb er niks ofer te zegge.
Selluf ben ik nog jong van mij gees. Mij vrouw zeg Loes jij ben een laatbloeijer. Daar bedoel ze mee dat ik van mij eigen pas laat begonne ben met mij eigen onwikkeling. Mij Bert heb mij gestiemuleer, hij zeg Loes jij kan het. Misschien dat U het kan merke aan mij manier van mij schrijfe. Assie op jou laatere leeftijd jou schrijfe nog moet leere dan kan jij het nie zo perfekt als dattie het als kitten leer. Maar van mij eigen heb ik wel mij best gedaan en feel geleerd. Nu schrijf ik mij verhaale en ik heb mij eigen Feesboek. Soms krijg ik wel kommetaar op mij schrijfsteil, maar jij kan ook an-al-faa-beet-poes blijfe.
Van mij eigen heb ik mij ferstand gebruik en nu moet ik probeere om het nie te ferlieze. Want assie ouwer wor fergeet jij welees dinge, of in mij eigen gefal fergeet ik welees letters. Ferstand kan jij niet fasthouwe, jij kan het alleen koessere assie het heb. Ferstand moet jij gebruike en jij moet nooit iemand kwetse om dattie ander ferstand heb.

Van mij eigen heb ik mij poosietieve ferstand en daarom durref ik Loesje te zijn. Durref ik als mij eigen te schrijfe. Dat u kan zien Loesje wor misschien wel ouwer maar nie gekker want zij is wie zij is. En dat is belangrijk, iedereen tel mee. ook assie ouwer wor!

Loesje

15 thoughts on “Loesje vertelt over assie ouwer wor…

 1. Mamsie!!!
  Uwes benne de mooise poesefrauw fanne heeeeele weerult. EG!!!
  Het kan me nie sjele offe uwes dun benne offe dik. Uwes hep gewoon de mooiste dikste puik!!
  Offe uwes tantjes hep of een prooteesie. Of ook geen prooteesie.
  Maar asse uwes nies, wil uwes dan de annere kant op niese? Dan hoef ik niet iedewe keer een paraapwu te pakke hihihi.
  Wat mij wel kan sjele is dat er mense sjijn die wille dat uwes gaa sjrijffe hoe sei dat wille!!
  Tege die mense wil ik segge BEMOEI UWES MET UWES EIGE!!!
  Mij mamsie sjrijf hoe sei dat wil. NIET HOE U DAT WILT!!
  koes koes mamsie 😽😽

  1. Oooh mij jonge,

   wat zeggie lieve dinge ofer jou mamsie. Oooh vinnie jou mamsie ze mooise poesefrauw van jou weereld. Oooh mij jonge, jij weet jou mamsie is wie zij is. Zij heb geen tand meer in ze bek en zij heb ze groose buik van mij viswinkel. Maar assie jou groote buik heb dan hebbie ook jou groote hart want jou hart woon in jou buik. Daarom moet jij nie boos zijn mij jonge. Iedereen heb ze eigen meening en jou mamsie kan er teege. Assie zo een dikke buik heb dan kan jij teege jou stootje en assie ouwer wor hebbie meer erfaring. Dan laat jij iedereen in ze eigen waarde en jij blijf wie jij ben.
   Lieve jonge jij ben mij ridder van mij hart,

   Koes koes van jou MammaLoesje

 2. Hoi Loesje wat heb jij dat goed poot schrijf gedaan over dat ouder worden en wat daar soms bij komt kijken.
  Mijn voorgangster Noortje is heel.oud geworden en had net als jouw broertje Floris last van de dementie.
  Ze mauwde heel veel en ach haar vachtje waste ze op een gegeven moment niet meer.
  Heel zielig , maar ze moet wel een fijn leven hebben gehad want mijn personeel is denk ik net zo lief voor haar geweest als ze nu voor mij zijn!

  Liefs Ollie

  1. Lieve Ollie,

   jij zeg wijse dinge van jou eigen. Assie ouwt wor hebbie feel tijd om jou fijne leeve te hebbe met jou vrouw. Daarom kan jij ook ouwt worre Ollie. Jij ben gelukkig want jij ben thuis. En assie thuis ben kan jij ouwt worre. Noortje is heel mooi ouwt geworre van ze leeftijd net als mij broer Floris. Dan weet jij, jou vrouw is goed beezig. En weet jij Ollie, wij ga allemaal zwaaie met onze Hoedjessjoow. En wij zwaai ook naar Noortje want zij heb het ferdien

   Loesje

 3. Oh lieve Loes wat heb je weer mooi geschreven over het ouder worden. Ik lees het voor aan Floortje en zij vindt het mooi. Aan jouw schrijfstijl moet jij niets veranderen, die is mooi en helemaal Loesje. En daar mag niemand zich mee bemoeien. En al ben je niet zo jong meer, je bent gewoon een hele mooie knappe aantrekkelijke poezendame. En jouw bekje gaat echt niet invallen hoor, Floortje heeft al jaren geen kiesjes meer en je ziet er niets van. Fijne dag lieve Loezepoes, we houden van je. Knuffel van mij en een zacht kopje van je dinnetje Floortje.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   dank u wel dattie mij zofeel steun geef en dattie mij eigen aanmoedig. Dattie vin dat het goed is wie ik ben van mij eigen. Soms ben ik wel onseeker want assie ouwer wor ben jij nie zo jong meer. Dan worrie kwesbaar mevrouw Ina. En van mij eigen ben ik laat gaan bloeie zeg mij vrouw. Jij leer niemeer zo snel assie al seeniejor poes ben. En jij ben wie jij ben. Mij letters en mij woorde kom altijd uit mij hart. Mij bek heb misschien geen tande, mij hart heb wel mij gefoel. Dank u wel dattie zofeel fertrouwe heb in mij eigen en dattie denk dat mij bek nie in ga falle.
   Nu hebbie mij wel meer van mij rust gegeefe.
   Geef U Floortje mij zachte kopjes en u krijg er ook een. Want u ben zo lief voor mij eigen,

   Loesje

 4. Liefe friendin.
  Of jij nu meer offe geen tande meer hep,je hep een pragtige koppie een mooie groote puik een heele grote hart enne ben heelemaal goet zoas je ben.En ikke weet seeker dat Bert je heelemaal mooi vin zoas je ben.Al snap ik bes as je verkeering hep,je wel je beste pootje foor wil sette foor je verkeering.
  Jij doet pragtige schrijven.En blijf assieblief zoas je ben.
  Ikke kan nie zo goet schrijve.Meestal doe me sus dat,die hep meer ferstand van hoe et moet.Mijn ferstant is heelemaal ofer mijn puikie en me eete…..En aan renne en so hep ik nooit gedaan dus nu ook nie.
  Tja liefe friendin we worre allemaal een daggie ouwer as we kunne doorgaan met asemhaale.Maar soms koome er wel wat dinge bij wat je gezond betref.Da’s nie altijt leuk.
  Maar as je een daggie ouwer ben, hep je meer erfaring om ermee te diele.Bij jou je nies en je niere en je kiese bij andere weer andere mankemente.Als seeniejoor hep je dat soms.Me sus en ikke sijn dat ook want we sijn nu 14 jaar fan onse leeftijt.
  Ik hoop alleen dat ikke of me sus,onse ferstant niet verliese,want dan weet ikke nie meer hoe et moet met eete en dat lijk mij nie leuk.We hebben geen Loesje die jong fan gees is en die hullup kan biede zoas jij Floris kan hellepe.
  Maar ikke fertrouw er dan wel op dat scullary girl ons helpen doet.
  Ikke kreeg nog goet nieuws.
  Mijn druppie uit me oor foor me suikertje ,was een beetje te hoog de laaste tijt dus hep scullary girl een dag lang steets druppie gedaan om te kijke hoe me prikkie pillie werken doet.Tja door dat ding in me kop wor me puikie ook groter….
  Se hep et via de meel met dokter Nina besproke.Ikke hoefde er gelukug nie naar toe.{ ik vin reisen niks nie leuk..}En nou krijg ikke wel ietsie pietsie meer insulien in me prikkie pillie,maar Nina sei ook: we gaan ons niet te druk maake ofer Sparkle haar puikie,dat kom mette dat ding in der kop mee.Se hoef geen slankere eete te hebbe-lees brokke-,want wat se eet is goet.Alleen probeere de suikertje so feel mogeluk goet reegele.{ se sal et wel in goet nederkats geschreeve hebbe,maar dat kan ikke dus niet so goet….}
  Dus ikke kan lekker blijfe smikkele fan me happies.Yippee,en ikke merk er niks fan want alles gaat tog in dat prikkie pillie 2 x per dag dussss dat is scullary girl der afdeling.Ikke foel er eggies waar, niks fan.
  Ikke seg je friendin ,dat was wel et beste nieuws fan de laaste tijt.Lekker me eige happie blijfe eete,sonder koolhydraat.Ikke krijg 4 x een ferse happie Nie alles in 1 keer,want ikke ken me eige,dan eet ikke ook alles op as et er tog staat.Stel je foor dat et bederf,dat sou tog eggies sonde sijn.Scullary girl weeg wel alles af…..dat isse dan wel foor me gezond want ikke lus nu eenmaal altijt meer….Maar scullary girl heef feel soorte eete en dan krijg ik ook andere smaake steets.mjam mjam.Me sus vin dat weer minder lekkere happies,maar sij krijg ook eete wat sij lekker vin.
  Ikke hoop datte jou niere diejeet brokke en happies ook lekker sijn.Ikke weet dat er ook nier noepies sijn,want die hat Doorie aan je sturen gedaan.
  Liefe friendin,nog es een keer blijf assieblief gewoon wie je ben,want je ben heelemaal goet zoas je ben.
  Zachte koppies fan mijn sus Muzette en mijn,je friendin Sparkle.
  En een knuffel fan scullary girl.Die kan eggies waar heerlukke knuffels geefe.

  1. Lief kanjerdinnetje Sparkle,

   ooooh jij schrijf mij zofeel mooie dinge. Dattie jou hapjes mag blijfe eete die jij lekker vin van jou eigen. Oooh lieve Sparkle jij heb jou lieftse witte jas van jou kompjuuter want jij hoef er nie naar toe. En jou vrouw zorrug zo goed foor jou eigen. Oooh en dattie bloet uit jou oor haal….
   Jij ben stoer en sterrek dattie dat durref en jou vrouw ook. Van me eigen ben ik nie stoer Sparkle. Mij vrouw heb mij oor nog nooit geprik maar ze zeg, Loes als het moet….
   Oooh hellep straks prikkie in mij niere of in mij niese, jij moet er toch nie aan denke. Maar jij doe het toch maar mij dinnetje en jij ben zo poosietief. Jij Sparkle van mij Feesboek, iedereen kan het foele en zien….
   En wij heb saame heel feel buik Sparkle, wij zorreg er goed foor. Dat is belangrijk, dan kan jij heel ouwt worre. En jij hou het toch nie teege Sparkle, jou leeftijd kom met jou jaare. Jij krijg meer erfaring van alles. Jij heb ook al zofeel erfaring van jou groonies en jij ken al jou koolhiedraatie uit jou kop.
   Assie nog kitten ben heb jij minder erfaring en jij heb ook minder van jou buik. Daarom ben ik liefer ouwt van mij eigen. En jij kan nog dinge leere ook assie laat bloei. Van mij eigen heb ik mij schrijfe geleer en nu ben ik mij selluf. Soms vin jij jou eigen op jou laate leeftijd. Jij moet nooit wegloope van wie jij ben van jou eigen. Jij ben zo assie ben Sparkle. En jou sus is wie zij is van ze eigen en jou vrouw ook. Gelukkig zijn wij nog nie deement want assie jou eete niemeer kan finde dan raakie jou eigen kwijt.

   Lieve Sparkle jij ben mij kanjerdinnetje en jij schrijf mij eigen iedere week zofeel mooie woorde. Dank jou wel. Jij krijg mij zachte kopjes zonder mij koolhiedraatie en van mij eigen prik ik nooit. Assie dinnetjes ben dan prik jij nie.
   Foor jou sus en jou vrouw stuur ik ook mij pootjes en knuffels maar jij krijg van alles eentje meer.
   En jij ben mooi Sparkle,,

   Loesje

   1. O,liefe friendin.
    Dat prikkie uit me oor valt bes mee,en ikke krijg altijt een noepie.Ikke hep veel meer hekel aan naguls knippe en haare kamme….maar scullary girl seg dat da ook moe gebeure.En al krijg ik dan ook een noepie,kamme vin ik niks en naguls knippe ook niet…..Maar ikke ga jou nooit nie prikke doen Loesje.Wees maar gerus.
    En saame hebbe we feel buikie en daar sit onse hart.Dan kunne we ook hart warmte feel uitdeele.Kopje van Sparkle

 5. Lieve Loes, wat een goed stuk heb je geschreven over ouder worden, dankjewel! We worden allemaal ouder, tenminste dat mag je hopen. Je kan toch beter oud worden dan dat je het niet wordt. Het gaat bijna vanzelf, maar toch merk je het dan ineens.
  Bij jou was het zomaar plotseling dat je niertjes niet goed zijn. Gelukkig dat je daar een lekker diejeet voor hebt gekregen. En met je gebit, dat je nu geen tanden of kiesen meer hebt. Dat is ook wennen natuurlijk dat snap ik heel goed. Maar ik vind eerlijk waar dat je er niks van ziet! Je weet dat mijn Molletje ook nog maar een paar kiesjes en tandjes had, en toch was en is ze voor mij de liefste en mooiste poesenvrouw. Dat heeft niks met een paar tandjes meer of minder te maken, maar met wie je bent. Dus ik weet wel zeker dat je voor je Bertje altijd de mooiste en liefste poesenvrouw blijft, want je bent en blijft Loesje!
  Ik ben wel blij dat je buik mooi rond blijft, want dat betekent dat je gezond bent. Als je buik blij is foel je jezelf ook blij, dat is gewoon zo.
  En met je ferstand zit het ook nog helemaal piekoo belloo, dat merk je meteen. Het is niet fijn als je deement krijgt, ik wil het ook liever niet. Mijn Molletje had het ook, en ze werd er onrustig van. Daarom hielp ik haar altijd met alles, net als jij je broer helpt. Maar ik denk ook dat als je deement hebt dat je dat zelf niet meer zo goed merkt. Dus dat je er dan zelf niet verdrietig over bent, dat bedoel ik.
  En je schrijfsteil vind ik prachtigmooi, want je kan in je letters je grote hart zien. Het zijn altijd echt jouw letters, mooie ronde lieve letters!
  Lieve kopjes met oude kaassmaak, wegens het ouder worden, voor jou en je hele famielie, van Bolle.

 6. Lieve Bolle,

  Oooooh ouwe kaassmaak van ouwe kaas, dan bennie blij dattie selluf ook ouwer ben geworre. Dattie jou kaas op jou leeftijd kan schatte want jij wor als poes misschien ouwer. Jou kaas wor er ook nie jonger op en gelukkig kan jij het ruike. Behalfe assie moet niese Bolle, dan ga het soms aan jou neus foorbij. Maar jij kan er seeker van zijn, mij neus ruik nog door mij groonies heen. Dank jou wel dattie mij sintuig op mij scherp zet.

  Jij heb weer feel gelijk Bolle, jij kan maar beeter ouwer worre dan dattie het nie wor. Assie het nie wor dan ben jij jou eigen ster en dan moet jij Sterrekaas bestelle bij jou visboer. Van mij eigen heb ik wel ferstand van mij kaas want jou buik wor er zo blij van. Soms fraag jij jou eigen wel af, waarom hebbie geen Rooyaal Konijn van kaas. Of kaasgoermet of jou niere met kaas? Pas assie ouwer wor kan jij ouwe kaas krijge, maar jou visboer ferkoop het nie. Hij zeg Loes, jij moet naar jou kaasboer. Maar assie ouwer wor ga jij nie oferal meer naar toe, dan moet jij genoege neeme met jou Rooyaale Konijn met haas. Mij erfaring is, het smaak toch anders.
  Daarom Bolle hebbie gelijk. Jij kan maar beeter wel ouwer worre. Ook al hebbie geen tande meer in jou bek , sta jou letters soms van jou schot naar jou scheef. Ouwer worre heb zofeel foordeel. Jij weet hoe jou leeve werrek en jij slaap er dwars doorheen. Gelukkig bennie ook ouwer Bolle, dan kan jij ook mee ree-laa-tie-feere. Dat is belangrijk assie ouwer wor. Dattie jou leeve ree-laa-tie-feer. En het is spesiejaal foor jou Bolle want er zit feere in.

  Dank jou wel dattie mij altijd steun en begrijp. Assie ouwer wor moet jij jou vriendjes koesere. Daarom krijg jij mij kopjes met Rooyaal Tonijn, en er is genoeg foor jou eigen, jou vrouw en jou menseman. En foor Ooma is er ook want het is rooyaal.

  Liefs van Loesje

 7. Lieve Loesje,

  Dank je wel voor jouw mooie schrijf en doe jij ons assieblief wel heel veel blijven schrijf zoals jij dat altijd doet, en laat sommige 2 beners maar kletsen, ze weten denk vrouwtje niet over wie ze het hebben.
  Tja ouderworden is best fijn hoor. Jee stel dat ik altijd een klein Jipje was gebleven, vrouwtje trekt al een snuit van liever niet. Kijk ik was een heel lief maar ondeugend Jipje. Ja vrouwtje zei wel eens tegen mij toen ik nog jong was dat ik de kattenkrantenwijk maar moest gaan doen. Ik had een kurresus gedaan van tuinieren en ik wide ook graag bij een kattensloopbedrijf gaan werken. Wat denk je ik dus heel veel oefenen thuis. Ikke deed zo goed mijn best met tuinieren, maar al de planten in huis legde het loodje door mijn werkzaamheden. Voor het slopen heb ik heel veel diplomaas gekregen. Weet je Loesje er stond gewoon teveel aan spullen in huis. ik wilde ruimte om te racen. Maar goed ikjes ben die wilde haren kwijt omdat ik ouder ben geworden en Jippeverstand heb gekregen. Ikjes heb wel een hele grote diploma gekregen voor buddy zijn en daar krijg ik van vrouwtje altijd heel veel knuffels voor. Tuurlijk als we ouder worden krijg je wat gekke dingen met je lijf wat je liever niet hebt, hebt vrouwtje ook zegt ze. Ze zegt Jip ouderdom komt met de gebreken, maar dat is niet erg, wij hier helpen elkaar hoor, doe jij ook met jouw lieve broer Floris. Vrouwtje heeft jaren terug ook katers gehad die dement waren, maar daar hield ze altijd rekening mee, ze mochten heel oud worden, allebei 20 jaar. Zeg Loesje je hebt het wel over kaas snoepjes, maar ik krijg hier van vrouwtje heel vaak natvleesje , het is kip met kaas en het is van Almo en heel gezond eten hoor. Vraag maar aan jouw lieve Bert want die krijgt van zijn vrouwtje ook altijd Almo vleesje,
  Zo nu moet ik weer achter de laptop vandaan, want vrouwtje moet weer verder met haar mensendingen.
  Fijne dag jij met Floris, Zusje en Mevrouw Loesje, Van mijn vrouwtje voor jullie veel knufjes en grote poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip,

   dank jou wel dattie mij eigen zofeel mooie woorde schrijf van jou eigen. Van toen jij nog jou kleine Jippie was en jij dee reese door jou huis. En jij heb dieploomaas gehaal, echte Jippeploomaas. Jij ben slooper maar jij ben ook buddie. Jij ben wel van jou markt thuis Jip en jij heb nu nog meer erfaring. Jij ben twee keer ferhuis en jij ben nu ook FerhuisJip. Jij heb jou vrouw nu zo goed en zofeel van jou hellep gegeefe. Mevrouw Jip is nu tros op jou eigen en ofer jou tijdje krijgie jou eigen rench. Jou Jippe-rench. Dan krijgie nog meer erfaring Jip.
   Van mij eigen denk ik wel, hoe meer erfaring jij heb, hoe meer jij heb van jou leeftijd. En zo assie selluf al zeg, jij raak jou wilde haare van jou vacht kwijt. Jij ben nu Jip met jou folwasse vacht en jij rees niemeer zofeel door jou huis.
   Van me eigen rees ik nooit Jip en het heb niks met mij leeftijd te maake. Soms ben jij wie jij ben en doe jou leeftijd er nie toe.
   Maar mij hart weet zeker Jip, jij ben nu thuis bij jou vrouw en saame hebbie nu jou foorjoualtijdhuisje. En assie ouwer ben ree-aa-lie-seer jij jou eigen nog meer, hoe gelukkig jij ben. En hoefeel geluk jij heb gehad gewoon door dattie ben wie jij ben. Saame met jou vrouw.
   Geluk het geen leeftijd Jip,

   Loesje

 8. Loesje dat heb je heel mooi geschreven!!!
  Tja we worden allemaal een dagje ouder dat is niet anders!!!!
  Maar jij ziet er nog jong uit hoor, je leeftijd is niet te zien!!!
  Hoe fijn dat je je, gesteund door Bert, zo goed hebt kunnen ontplooien……echt super!!!!!
  Wij zeggen dan ook,
  Loesje blijf wie je bent en verander niet want wij houden van je zoals je bent!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Oooh mij Panda, Moby, Dopey, Izzy, Belle, Tica en mevrouw Ceciel,

   dank jullie wel dattie zofeel vriendjes ben met mij eigen en dat mij leeftijd mag zijn wie mij leeftijd is. Mij Bert zeg het ook, Loes jij ben goed zo en jij heb veel geleer. Het heb foor mij eigen geen meerwaard zijn assie nou nog moet ferandere. Daarom vin ik wel, van mij eigen blijf ik wie ik selluf ben. Mij vrouw zeg Loes het is jou ie-den-tie-teit en nu ga ik leere wat dat is, jou ie-den-tie-teit. Dan blijf ik gewoon mij eigen met mij niese, mij niere en ik hoef ook geen prooteesie in mij bek.
   Dank jullie wel en sorrie foor mij laate terugschrijf maar soms mag ik nie op mij vrouw ze kompjuuter. Dan moetie slaape want dat hoor ook bij ouwer worre,

   Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *