Loesje vertelt over assie moet fertrouwe 

vertrouwen
Van mij eigen ben ik nu al tien daage beezig met mij pasta foor mij weerstand. Mij vrouw ferberg het in mij eete en zij denk, Loes heb het nie in ze gaate. Maar assie mij een beetje ken dat weet u, Loes is nie van gistere. Loes is van ze eigen.

Assie van jou eigen ben dan hebbie jou eigen meening en jij heb ook ies te zegge. Mij vrouw weet dattie mij eigen niks hoef te geefe wattie van ze eigen ook nie ga eete. Maar zij zeg, Loes jij moet fertrouwe hebbe in wat jij krijg. Hebbie ooit ies gekreege wattie nie lekker vin? Mij vrouw heb geluk dattie mij eigen in ze huis heb gehaal want selluf lus ik alles. Behalfe antibiootie! Antibiootie vin ik fies!

Eete en liefde

Maar zij zeg daar wel ies waar mij eigen ofer na moes denke. Fertrouwe, jij moet fertrouwe hebbe. Als mooderne, sellufstandige poes vin ik alles wattie moet moeiluk. Behalfe mij eete. Maar jij kan er wel ofer na denke, jij hoef er nie foor weg te loope. Toen ben ik op mij denkpaal gaan ligge want jij denk nerruges zo goed als op jou denkpaal.
Jij kan uitbuike, slaape en denke tegelijk. Dan bennie wel goed beezig. Fertrouwe is belangrijk in jou leeve. Froeger had ik nooit fertrouwe. Hoe kan jij fertrouwe hebbe assie geen eete krijg. Fertrouwe is dattie weet jij krijg jou eete, jij krijg liefde en jij ben veilig. Van mij eigen heb ik mij fertrouwe moete leere. Mij vrouw heb mij fertrouwe gegeefe. Zij geef mij eete en zij geef mij liefde. Dan kan jou fertrouwe groeie.

Achter mij staart om

Nu is mij vrouw achter mij staart om naar mij dokter gegaan. Dan schrik jou fertrouwe wel want jij lig selluf op jou bank te slaape. In mij droom beleef ik mij mooise afontuur met mij Bert, hij heb net mij kaabeljouw gefange. Kom mij vrouw thuis en zij zeg Loes ik ben bij jou dokter gewees. Jou kaabeljouw bederf ter plekke!
Dan kan jij twee dinge doen. Jij kan jou eigen onder jou bank ferstoppe met jou snorhaare naar beneede. Jij ben gekwes en jij heb jou vrouw niks meer te zegge. Jij fertrouw jou vrouw niemeer. Of jij kan denke, mij vrouw zorrug wel heel goed foor mij eigen en jou snorhaare krul van jou geluk. Zij ga wel naar jou dokter foor jou gezond. Dan ga jij nie falle ofer jou pasta want jij foel, jou vrouw wil nie dattie ziek wor.
Mij erfaring is, jij kan het beste jou hart oope zette. Dan kan jij foele waar het werkeluk van ze eigen om ga.

Poosietief

Fertrouwe is belangrijk, ook assie groonies niesziek ben. Jij kan teegewoordig nie meer niese of jij moet in jou kaarâtenne. En dan maggie jou verkering niemeer zien. Van mij eigen nies ik al bijna mij heele leeve.
Dan moet jij jou vrouw wel kunne fertrouwe dattie jou eigen nie opsluit in jou kaarâtenne. Jij hoor teegewoordig zofeel gekke dinge en jij kan ook oferdrijfe. Jij kan niemeer met jou goeie fasoen jou fierus hebbe. Assie nie uitkijk worrie opgesloote. Daarom moet jij jou vrouw kunne fertrouwe. Dat is belangrijk foor jou gefoel van rust en geluk. En ook foor de situazie waarin jij ferkeer Van me eigen weet ik, assie groonies niesziek ben wor jij niemeer beeter.
Maar assie fertrouwe heb en jij blijf poositief dan kan jij alles aan. Jij kan jou eigen zijn en jij weet, jij mag niese en jij krijg gewoon jou eete. Dat fertrouwe heb ik nu gekreege. En het is in mij vrouw maar ik ga het nie hard roepe van mij eigen.

Loesje

 

17 thoughts on “Loesje vertelt over assie moet fertrouwe 

 1. Ooooh mamsie, sins ikke geknikkert hep furrtrauw ik me frauw niemeer. Ook sei hat agger me staart om een afpraak maak. Tege me sin in!! Toen ik eragger kwam datte me knikkers wegwaare wert ik boos. Ikke gjeep me frauw. Ikke mauwte dat fjik je me nooit weer. Toen sei se dat dat ook nooit meer sauw beure!!
  Maar nu hoor ik affetoe datte ik oofer een teitje weer naar floor of joyce moet🙀🙀
  Mamsie… assut moet komme ik uwes furrsorge hoor. Dan pel ikke uwes garnaale en maak hapklaare bwokkies fanne uwes makkareele.
  Koeskoes mamsie

  1. Mij lieve Doorie,

   wat zeggie mij eigen nou, fertrouwie jou frauw niemeer? Oooh jij ga nie nóg meer knikker achterlaate bij jou dokter. Jij hoef van jou mamsie nie te gaan. Behalfe assie jou tjek up krijg, dan moetie er wel naar toe want dan krijgie jou tjek up snek. Mamsie moet ook altijd van ze vrouw.
   Assie jou mamsie kom ferzorruge maggie zofeel garnaaale meebrenge als jou mamsie op kan. En jij mag mij visboer ze frachtwaage leene

   Koes koes van jou MammaLoesje

    1. Oooooooh mij beebie,

     Jij meen het….
     Ook nie foor jou mamsie….
     Jij kan mij visboer fraage
     Oooh mij garnaaaaale…

     Koes koes jou MammaLoesje

 2. Goeiemorrege liefe friendin.Jij schrijf vandaag wel een belangerijke ferhaal.Fertouwe hebbe in jou frauw.Datte weer ff te leese hellup je mijn wel errug mee.Ikke heb altijd wel fertrouwe in mijn scullagirl.Eggies er is altijd feel liefde,knuffels en eete in onze huis.Slaapie doen plekke zat.Maar ikke hoor gistere da ze weer een afspraak mette Nina heef gemaak.Mijn diejebetes kontoole sit eran te komme.Ikke foel het aan me staart.Enne je weet ook ikke heb een mooie maatje te feel buikie.Nu ga ze bloei neeme foor een spesjaale test.Of erre iets in mijne kop sit watte foor hooge suikertjes zorg.Mij scullary girl wil het wel weete,maar heb beloof datte ze geen gekke dinge la doen mette mij.Dus dan moe ikke da fertrouwe. Mijn drupjes uit me oortje(so meet mij scullary girl hoe hoog mij suikertjes sijn)blijve wat te hoog.Nou maak.mij niks uit hoor,maar scullary girl maak sich weer besorg.Nou danne weet jij wel hoe laat het op de klok is.Dussss sal er welle weer ofer mij gesond gewich geklest worre.Maar hette is so als jij,mijn knappe friendin seg.Ik moeete fertrouwe hebbe in mij scullary girl hette goe mette mij foor ogen heb.Maar is is erregus folgende week pas.Se seg Sparkje we hebbe geen haas.Dus danke jij wel foor de riem onder mij hart.Ikke ga mijn scullary girl fertrouwe.Kussie van je friendin Sparkle en een koppie fan me zus Muzette.Ook mijn scullary girl seg “Dank je wel Loesje,dat je Sparkle helpt.”Knuffel van onse scullary girl

  1. Ooooh mij lieve kanjerdinnetje Sparkle,

   heb jou vrouw ook achter jou staart om jou dokter aan ze staart getrokke. Van jou gezond? Van jou suiker en dattie diebeet ben…
   Oooooh lieve Sparkle, mij knappe kanjerdinnetje aan wie mij eigen mij foorbeel neem. Oooh van mij eigen foel ik, het is moeilijk maar mij hart zeg. Jij moet het wel doen. Jij moet jou vrouw fertrouwe want zij zorrug foor jou eigen en mij erfaring is. Jij heb er niks aan assie jou vrouw jou boose snorhaare geef. Assie diep in jou buik foel en wij weet saame heb wij onze groote buik. Dan kan jij diep foele. Assie diep foel kom jij bij jou fertrouwe en jij heb geluk. Jij heb geen fierus dus jij ga nie oppesloote worre.
   Jou vrouw ga jou hellep geefe want zij wil jou nie kwijt. En assie gekke dinge doe dan kan jij mij eigen roepe Sparkle. Jij hoef maar jou maaauw te geefe en mij eigen kom eraan. Assie dinnetjes ben dan geef jij jou hellep. Jou vrouw geef jou al ze hellup, jij kan jou fertrouwe hebbe. Mij buik foel het.
   Jij ben wel mij groote kanjer Sparkle, dattie in jou oor durf prikke.
   Ooooooooh ik vinnut knap van alles wat jij bloei en die stomme sijfertjes. Jij ben dapper Sparkle en van mij eigen ben ik tros op jou eigen.
   Geefie jou vrouw mij knuffel en jou zus Muzette en jij krijg mij dinnetjekopjes.
   En mij poot om jou eigen heen, foor altijd…

   Jou dinnetje Loesje

   Beantwoorden

 3. Lieve Loesje,

  Dank je wel voor jou mooie schrijf, ja vrouwtje zegt ook vaak tegen mij Jip je moet mij vertrouwen in alles wat ik ga doen voor ons samen.
  Nou Loesje nou ben ik gelukkig dat ik dat doe, want er gebeuren het laatste jaar zoveel gekke dingen met mij. Eigenlijk was het begonnen toen ik jarig was en er geen kadootje was. Vrouwtje zegt Jip ik heb een reuze groot kadoo maar het past niet in een papiertje met een strikje erom en de postduif kan het ook niet komen brengen. Nou Loesje ik snapte er geen sikkepit van, maar gingen allemaal gekke dingen in huis gebeuren, vrouwtje ruimde heel veel op en als vrouwtje weg was kwamen er allemaal vreemde mensen in ons huis en die snuffelde allemaal rond. Ik die zo’n bange Jip was kroop steeds onder het dekbed weg. Na een poos komen er stapels dozen en wat denk je, vrouwtje doet alle spullen in die dozen en het werden overal grote stapels. Wel leuk om erover te klimmen en erop te zitten. Na een tijd zegt vrouwtje Jip we gaan op reis, nou ik hou niet van reisjes en zeker niet in die reismand, zingen onderweg was ook niks want vrouwtje zegt dat ik geen toontjes kan houden ( weet jij wat dat is) Toen het pikke donker was en ik de hele reismand en mezelf vies had gemaakt kom ik in een piepklein huisje en was heel bang. Ik miauw vrouwtje is dit soms mijn verjaardags kadoo en ze schud haar hoofd en zegt: nee Jip hier blijven we niet wonen, maar je moet lang wachten maar dan krijg jij dat kadoo. Ja een heel groot en mooi huis en ik krijg ook een buiten verblijf. Hier is het in het kleine huisje ook fijn wonen hoor en ik heb heel veel vriendjes hier in de tuin, wat zal ik die gaan missen. Over een maand ga ik dus weer in die reismand en ga ik miauuw zingen van een zelf gemaakt liedje: We gaan voor altijd naar ons huis hoera.

  Kijk Loesje en zo is het met heel veel dingen ons ons poezen en katten leven dat we vrouwtje veel moeten vertrouwen met alles wat ze voor ons doet, of het nu een dieet is, voor een APK of operazie naar de DA, ze doet het allemaal voor ons eigen best.
  Lieve Loesje ik vertrouw mijn vrouwtje dus helemaal en ze is heel goed en lief voor mij. Weet je wat ze vaak zegt. Jip ja bent het allerbelangrijkste in mijn leven en jij komt op de eerste plaats met alles.

  Lieve Loesje Vrouwtje moet straks weer weg voor ons nieuwe huis en ze is daar heel druk mee en als ze thuis komt is ze erg moe, maar dan ga ik altijd voor vrouwtje zorgen, samen veel knuffelen en fijn bij haar liggen op de bank.
  Lieve Loes veel knufjes van vrouwtje en grote poot en kopje van je Grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   Oooh Jip wat fertelle mij eigen nu jou mooie ferhaal. Jou verhaal van al jou fertrouwe foor jou vrouw, mevrouw Jip. Dattie zo een mooi kaadoo krijg en jij moet wachte. Lieve Jip assie moet wachte dan moet jij heel veel fertrouwe hebbe. Van mij eigen weet ik, assie moet wachte op jou eete dan moet jij heel veel geduld hebbe. Jij heb begeerte en dan willie niemeer wachte. Jij krijg jou fooraltijdhuisje en jij krijg jou buite ferblijf. Oooh Jip jij ga jou kooning worde van jou fooraltijdhuisje en jou vrouw wor ze vrouw van jou kooning.
   Fertrouwe is biesonder Jip en soms moetie er feel foor ofer hebbe. Maar assie het heb dan hebbie zo ies moois en jij ben veilig. Van me eigen vin ik veilig zijn belangrijk want assie jou eigen nie veilig foel dan durfie niks. Jij heb het meegemaak, mij Bert heb het meegemaak, mij vriend Bolle heb het meegemaak en jij kan zo nog meer doorgaan. Van mij eigen foelde ik mij ook nie veilig en fertrouwe vond ik moeiluk.
   Nu heb ik mij vrouw en zij heb mij ze hart gegeefe. Net als jou vrouw Jip, zij geef jou ze fooraltijdhuisje en jij moet weete. Jij ben ze kooning van jou rijk saame met jou vrouw mevrouw Jip.
   Beloofie mij eigen dattie altijd jou fertrouwe houw in jou vrouw.
   Dan bennie mij gelukkigse Jip van mij Feesboek,

   Loesje

 4. Ooooh mij lieve kanjerdinnetje Sparkle,

  heb jou vrouw ook achter jou staart om jou dokter aan ze staart getrokke. Van jou gezond? Van jou suiker en dattie diebeet ben…
  Oooooh lieve Sparkle, mij knappe kanjerdinnetje aan wie mij eigen mij foorbeel neem. Oooh van mij eigen foel ik, het is moeilijk maar mij hart zeg. Jij moet het wel doen. Jij moet jou vrouw fertrouwe want zij zorrug foor jou eigen en mij erfaring is. Jij heb er niks aan assie jou vrouw jou boose snorhaare geef. Assie diep in jou buik foel en wij weet saame heb wij onze groote buik. Dan kan jij diep foele. Assie diep foel kom jij bij jou fertrouwe en jij heb geluk. Jij heb geen fierus dus jij ga nie oppesloote worre.
  Jou vrouw ga jou hellep geefe want zij wil jou nie kwijt. En assie gekke dinge doe dan kan jij mij eigen roepe Sparkle. Jij hoef maar jou maaauw te geefe en mij eigen kom eraan. Assie dinnetjes ben dan geef jij jou hellep. Jou vrouw geef jou al ze hellup, jij kan jou fertrouwe hebbe. Mij buik foel het.
  Jij ben wel mij groote kanjer Sparkle, dattie in jou oor durf prikke.
  Ooooooooh ik vinnut knap van alles wat jij bloei en die stomme sijfertjes. Jij ben dapper Sparkle en van mij eigen ben ik tros op jou eigen.
  Geefie jou vrouw mij knuffel en jou zus Muzette en jij krijg mij dinnetjekopjes.
  En mij poot om jou eigen heen, foor altijd…

  Jou dinnetje Loesje

 5. Lieve Loes,
  Je hebt weer mooi geschreven over vertrouwen en liefde. Het is zo fijn dat je jouw frau volledig kan vertrouwen, daar krijg je een goed gefoel bij en kan je volledig rieleksen en ontspannen op jouw denkpaal. Alles wat jouw frau doet is voor jouw gezond, Dat is voor jouw frau het belangrijkste. Jij bent een hele wijze Loezepoes en Flootje en ik lezen jouw stukjes altijd heel graag. Je krijgt een zacht kopje van jouw dinnetje Floortje en een knuffel van mij. .

  1. Oooh lieve Floortje en mevrouw Ina,

   wat zeggie dat lief, mij hart foel onroering en u heb gelijk. Mij vrouw denk aan mij eigen gezond en jij moet jou vrouw fertrouwe. Soms hebbie het toch moeiluk want assie achter jou staart om naar jou dokter ga dan weet jij niemeer waar jij sta van jou eigen. Of jij lig en jij ben in jou droom. Dan moet jij jou vrouw heel goed van ze eigen kenne en jij moet ofer jou bang zijn heen stappe.
   Lieve Floortje mij hart foel van ze eigen, jij kan jou vrouw mevrouw Ina fertrouwe. Zij doe alles foor jou want zo ga het assie jou lieve vrouw heb. Mij eigen heb mij erfaring dus jij kan het geloofe van jou hart

   Liefs van Loesje

 6. Lieve Loesje, wat een belangrijk verhaal vertel je! Vertrouwen is heel belangrijk in het leven. Als je geen vertrouwen hebt ben je helemaal alleen. Dan durf je op niemand te rekenen, dus moet je alles, echt alles, zelf doen. Dat is superzwaar, dat kan eigenlijk helemaal niet. Je weet zelf ook hoe dat was, toen je nog honger had en heel dun was. Ik weet het ook, en Je Bertje en Jip. Er zijn heel veel katten die vertrouwen moesten leren. Daarom ben ik helemaal blij dat je je vrouw vertrouwt. Ook al gaat ze bellen met de dierendokter. Dat ze dat doet is niet fijn, maar het is beter dat je vrouw belt dan dat je er zelf heen moet! O bah, de dierendokter is helemaal niet fijn, vind ik.
  Je vrouw wil graag dat je gezond bent, en je famielie ook en iedereen van de blog ook! We doen allemaal duimen dat je groonies weer weg gaat, en dat je niet meer hoeft te niesen.
  Gelukkig dat je niet ook nog je diejeet moet, want dat is veels te veel nu. Het belangrijkste is nu dat je gezond wordt. En daar helpt een grote buik bij, want die zorgt ervoor dat je niet om kan vallen of weg kan waaien of het heel erg koud krijgt. Je buik is je baasis, als die goed is kan je verder.
  Dus nu je vertrouwen hebt en een mooie buik gaat het allemaal vast goed komen, Loes!
  Je krijgt van mij, Bolle, heel veel kopjes met beterschapstonijn erin, dat je weer gezond wordt. Je famielie mag ze ook pakken. En mijn mensen sturen jullie heel veel liefs!

  1. Lieve Bolle,

   wat zeggie dat mooi dattie mij eigen mij groote buik wens. Niemand heb mij ooit zo een groote buik gewens want het is taa-boe. Maar wij heb er niks mee te maake van ons taa-boe en dan kan jij gewoon met jou groote buik door jou huis loope.
   Van me eigen vin ik mij groote buik belangrijk Bolle, jij krijg er toch fertrouwe van. Jij zeg het goed, jij sta steefig op jou poot en jij waai nie weg. Dan bennie staa-biel zeg mij vrouw en jij moet ook op jou eigen durve fertrouwe. Daarom is mij buik belangrijk, mij buik zit vol met mij fertrouwe
   Assie feel eet kan jij vol van jou fertrouwe zijn.
   En jij heb ook gelijk assie zeg dat jij nie alleen moet zijn. Assie heelemaal alleen ben hebbie niemand die jou steun kan geefe of jou troos.
   Mij hart is blij Bolle, jij ben ook nie alleen. Jij heb jou vrouw en jou menseman en jou Mollie woon in jou hart.
   Jij kan ook fertrouwe hebbe, behalfe assie weer jou droogbrokke krijg. Dan moetie goed uitkijke want mij erfaring is jij kan één ding nie fertrouwe en dat is jou weegding. Assie ferstandig ben willie er niks mee te maake hebbe. Jij kan fertrouwe op jou buik, jou buik weeg swaarder dan jou weegding. Jij moet het nooit fergeete Bolle want het is jou baa-sis.
   Mij hart foel nu rust want assie jou eigen kan zijn bij jou vriende dan kan jij vol van jou fertrouwe jou buik mee sjouwe.

   Bolle jij krijg mij kopjes met tartaarfertrouwe, dattie nog vers is. Dan kan jou vrouw en jou menseman er ook van eete.

   Liefs van Loesje

 7. Hoi lieve Loesje, ik mag heel even op de kompjuter. Mijn vrouw zegt ook altijd dat we haar moeten vertrouwen, dat ze alles doet voor ons bestwil. En dat ze alleen het allerbeste voor ons wil, dus dat betekent dat we ook soms naar de dierendokter toe moeten, of vieze medicijntjes in moeten nemen. Maar dat ze dat alleen maar doet omdat ze zoveel van ons houdt. Moeilijk om te geloven hoor, want ik wil helemaal niet in een mandje en dan in de auto en dan naar de dierendokter. En dan neemt ze ook nog een klein ondeugend zusje in huis. Juultje had voor mij echt niet hoeven komen. Maar onze vrouw zegt dat Juultje ook recht heeft op een goed en lief huis en dat alles goed komt. Daar moet ik dan maar op vertrouwen Loes. Hopelijk gaat het goed met je groonies niesen Loes en met je weerstand. Doe maar even niks met je diejeet, wordt eerst maar goed beter. Heel veel Knuffies van je Diva dinnetje Kruimel.

  1. Lieve dinnetje Kruimel,

   dank jou wel dattie mij jou schrijf heb gedaan. Mij terugschrijf is pas nu want mij vrouw moes gistere slaape weeges mij tonijn ferdiene. Toen heb ik boofe op mij vrouw geslaape en kon ik nie op mij kompjuuter maar jij weet, van mij eigen schrijf ik altijd terug naar jou eigen.
   Jij kan mij eigen fertrouwe want assie jou Feesboek heb, dan hebbie ook jou feranwoordelukheid. En jij ben mij dinnetje van mij hart.
   Jij heb gelijk met wattie mij eigen schrijf, jij moet jou vrouw fertrouwe ook al kommie met antiebiootie aanzette of jij moet jou prik krijge. Ik zeg jou eerluk Kruimel van me eigen vin ik er niks aan maar jij wil wel jou gezond hebbe. Mij vrouw zeg, Loes dan moetie mij eigen fertrouwe en jij heb hetsellufde met jou vrouw. En jou vrouw haal Juultje in huis en zeg het kom goed. Geefie haar maar jou foordeel van jou tweifel of soies, dan hebbie er van jou eigen jou minse las van.
   Van mij eigen moet ik mij vrouw ook fertrouwe dattie nie weer aan kom zette met mij diejeet.
   Dan moet jij wel heel veel fertrouwe hebbe Kruimel.

   Lieve kopjes foor jou broers en jou zusje Juultje en jou vrouw. Jij krijg mij spesiejaale dinnetjeskopje

   Loesje

 8. Oh Loes wat heb je dat mooi geschreven!!!
  Fertrouwe en poositief blijven is zo belangrijk!!!! En inderdaad onse frauwen doen het om te zorgen dat we niet ziek worden. Niet altijd even leuk maar ja!!!
  Wij fertrouwen onse frauw ook helemaal, ze zorgt goed voor ons…….

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Oooh Tica, Belle, Dopey, Moby, Panda en Izzy,

   mij hart weet seeker, jullie vrouw zorrug zo goed foor jullie eigen. Assie iemand kan fertrouwe dan issie wel jou vrouw. En poositief blijfe geef jou krach en dan kannie meer aan en jij hoef nie in jou kaaratênne. Assie goed naar jullie vrouw luister dan kan jij gewoon jou eigen ding doen. Mij vrouw weet ook dat het zo werrek en zij fertrouw mij eigen ook. Dan kan jij gelukkig saamewoone en jij weet jij ben veilig.
   Hoop dattie jullie fijne dag heb en dattie fertrouwe heb dattie allemaal nog jullie snek krijg,

   Liefs van Loesje foor jullie allemaal en ook foor jullie vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *