Loesje vertelt over assie kriesus heb

kriesus

Lieve allemaal het leeve is nu moeiluk weeges mevrouw Coorona en ze fierus. U weet van mij eigen heb ik wel gefraag offie wil fertrekke naar ze eigen kaarantêne. Maar zij heb mij eigen nog niks laate hoore.

Jou eige plan

Dan moet jij jou eigen plan trekke want jij moet nooit bij jou eigen pak neer gaan zitte. Jij moet er selluf nie deeprezief van worre. Daar hebbie niks aan. Wij moet nu allemaal saame soo-lie-dèr zijn met elkaar. Assie kriesus heb is dat belangrijk. Jij heb elkaar noodig ook al kom jij jou huis niemeer uit. Van mij eigen kom ik nooit mij huis uit, dan kan jij wel zegge dattie erfaring heb.

Saame

Assie met iemand saame woon foel jij dat het anders is. Jou vrouw kijk anders. Van mij eigen heb ik zofeel gefoelens, mij vrouw heb foor mij eigen geen geheim meer. Dan wil jij als Huispoes toch jou hellep geeve.
Maar wat kan jij doen? Jij kan altijd beginne met kopjes geeve. Nie jou heele dag door want jou nek krijg er ze nekhenria van. Maar jij kan het doo-seere. Dat jou vrouw foel, jij zie haar. Jij foel haar. Jij ben saame. Dat is belangrijk nu.

Schoot-meeditaazie

Wat jij ook kan doen is jou schoot-meeditaazie. Jij zorrug wel dattie jou poote goed was. Dattie hiegiejeenies ben op jou eigen anders krijgie straks jou kapje foor jou bek. Daar hebbie niks aan. Jij ga bij jou vrouw op ze schoot zitte en jij kijk jou vrouw aan. Jij kijk intenz want zij moet foele, het is seeriejeus. Jij heb het hier wel ofer jou kriesus. Dan ga jij nie met jou feesneus op jou vrouw ferleide. Jij ga kopjes geeve en jij ga spinne. Dan ga jij ligge en assie foel dat jou vrouw rieleks wor, ga jij slaape. Jou vrouw kan jou dan jou zachte knuffels geeve. Dattie foel jij doe het saame.

Preifussie

Assie nu meer saame ben moet jij één ding nie fergeete. Jij zit inees boofe op elkaar ze lip. Daar hebbie nie om gefraag maar mevrouw Coorona wil het zo. Van mij eigen hou ik van mij preifussie. Jij zit er bijfoorbeeld nie op te wachte dat jou vrouw mee ga naar jou bak. Jij heb ruimte noodig, misschien wel anderhalf meeters. Daarom wil ik iedereen mij beste adfies geeve. Preifussie en respek. Ook assie kriesus heb. Jij moet zo denke, jou kriesus hebbie buite jou deur. Daar moet jij jou kriesus ook zien te houwe. Assie met jou vrouw saamewoon is dat belangrijk. Net als grind foor jou bak. Jou kriesus val en sta met grind foor jou bak. Fergeet u nie u huis ermee fol te zette.

kriesusJou tand

Assie lief ben foor elkaar en jij heb oog foor elkaar dan kom jij jou kriesus wel door. Maar mij erfaring is wel, jou kriesus is geen kriesus assie geen tonijn heb. Belangrijk is dattie feel tonijn in jou huis haal. Assie een heftige kriesus heb dan hebbie feel tonijn noodig. Misschien moet jij sellufs ofergaan tot jou tonijn in jou sjelei met garnaaale. Jij heb jou bijt noodig. Dattie jou tand erreges in kan zette assie het moeiluk heb.
Mij tip is wel, houw jou kibbeldinge buite jou deur. Jij kan ook oferdrijfe. Jij krijg er alleen maar probleeme mee. Dat moet jij nie wille.

Mij tips foor assie kriesus heb

 •  soo-lie-daa-rie-teit
 •  ge-doo-seer jou kopjes geeve
 •  schootmeedietaazie
 • preifussie en respek foor elkaar
 • feel tonijn, geen kibbeldinge
 • zorrug foor elkaar, ferlies elkaar nie uit jou oog
 • liefde is altijd goed
 • feel grind foor jou bak

Knuffel foor iedereen van mij eigen, Loesje

25 thoughts on “Loesje vertelt over assie kriesus heb

 1. Lieve Loesje wat heb je dat weer mooi geschreven!!!!!
  Jammer dat mevrouw Cooroona niet vertrokken is, wij allemaal hebben zo ons best gedaan om haar te laten gaan!!!
  Jou tips zijn super goed!!!
  Samen staan we sterk zegt onze vrouw!!

  We sturen jullie heel veel liefde van ons allemaal,
  ❤❤❤❤❤❤❤

  1. Lieve Panda, Moby, Dopey, Belle, Izzy, Tica en mevrouw Ceciel,

   Dank wel foor wattie mij eigen schrijf en dattie mij tips kan gebruike. Assie kriesus heb dan heb jij elkaar noodig. Jij moet het wel saame doen want mevrouw Cooronaa heb nerreges ze boodschap aan. Zij doe toch gewoon ze eigen ding. Mij hart is blij want het foel nu zofeel liefde. Dan bennie altijd sterrek en jij kan alles aan.

   Jullie krijg allemaal mij kopjes foor gezond,

   van mij eigen, Loesje

 2. Mamsie, ikke mag wel naar buite, maar nie ver. Ikke mag alleen op balkon. Dan kijk ik naar vogultjes. Maar mamsie, ikke geef nooit koppies. Eg niet!! Is beentjewrijf dan ook goed? Gelukkig hebbe me mensen genoeg ete voor mij ingeslaag. Oooh en het zijn superwekkere brokjes mamsie.
  Ikke hau uwes mamsie. Mag ik snel weer koom loosjere?
  Koes koes

  1. Lieve Doorie,

   Oooh jij geef jou mamsie jou eigen tip. Dattie jou beentjefrijf en mij hart is nu blij. Jij ben mij slimme jonge. Jij hellup mamsie en jij hellep jou vriendjes. Mamsie is tros op jou mij jonge.

   Jij kan nie koome loosjeere want jij mag jou straat nu nie op met jou step. Jij moet thuisblijfe en jij moet lief zijn foor jou mamsie. Assie nou jou straat opga worrie oppepak en jij wor in jou asiel gezet. Mevrouw Coorona wil het zo, het kom nie van jou mamsie. Assie weer terug naar Sjienaa ga maggie weer koome.
   Jij mag jou mamsie wel jou noepies stuure weeges eensaamheid

   Koes koes van jou MamaLoesje

 3. Hoi lieve Loesje, even een berichtje van je dinnetje Kruimel. Onze vrouw wilde fulling voor mijn kattenbak kopen, want ik als DIVA zijnde doe het alleen op speziaale fulling maar alles was al weg in de winkel Loesje. Paniek dat snap je zeker wel, gelukkig heeft mijn vrouw nog een klein beetje in voorraad. Anders hebben we een probleem zegt ze dan moet ik met mijn DIVA lijf op andere fulling. Oh ik hoop maar dat het niet zo ver komt, mijn vrouw gaat regelmatig kijken in de winkel of het er al weer is. Voor mijn broers en zus maakt het niet zoveel uit, maar voor mij is het superbelangrijk. En ook preifussie Loes , zeker als DIVA zijnde. Onze vrouw is nu ook meer thuis, wel raar hoor. Soms ga ik even tegen haar miauwen om te vragen of alles wel goed gaat. Oliver, Juultje en Bikkel helpen met de ontspanning door veel met haar te knuffelen.
  En van mij mag eerlijk waar die mevrouw Coorona echt wel ophoepelen. Alles is nu zo anders en raar. Er is niks aan.
  Knuffels van je dinnetje Kruimel! en ook van de rest van de bende en van mijn vrouw.

  1. Lieve Kruimel,

   wat schrijfie mij eigen nou, kannie jou Diefaabakzand nie koope in jou winkel. Ooooh jij wor er toch gek van assie zofeel hamster om jou heen heb. Zij denk nie aan jou eigen en dattie Diefaa ben. Zij denk alleen aan ze eigen. Lief dinnetje van mij Diefaa, nu moet jij afwachte en jij moet jou vrouw naar jou winkel stuure. Jij kan wel jou hellep geefe assie jou vrouw iedere dag van jou kriesus zeg dattie naar ze winkel moet gaan foor jou eigen.
   Beloofie mij eigen dattie nie bij jou leege pak Diefaabakzand neer ga zitte. Mij hart foel het kom goed want nie feel mense heb zo een Diefaa in ze huis zo assie jou ken.
   Jij ben Diefaa of jij ben het nie. Van mij eigen weet ik, jij ben mij échte Diefaa. Misschien kan jou vrouw fraage offie het op jou doos schrijf.
   Diefaabakzand en het is foor jou eigen.

   Lieve Kruimel, wil jij jou broer Bas mij eksra pootje geeve foor ze gezond. Mij hart denk aan jou broer en iedereen van ons allemaal leef mee.
   Foor jou andere broers, jou zus Juultje, jou vrouw en jou eigen, mij andere pootje foor gezond. En jij krijg mij kopjes foor gezond Kruimel want jij ben mij dinnetje,

   van mij eigen, Loesje

   1. Loesje, ik heb Bas een pootje gegeven en gezegd dat hij snel beter moet worden en moet gaan eten. Hij is daarna gelijk in slaap gevallen.
    Knuffels van Kruimel

    1. Ooh lieve Kruimel,

     dank jou wel, jij zal zien mij pootjes van mij gezond hellep en jij mag jou broer Bas zofeel van mij pootjes geefe assie noodig heb,

     Jij dinnetje Loesje

     1. Lieve Loes en Kruimel, wat is er met Bas aan de hand? Ik doe hem in ieder geval veel beterschap wensen en stuur hem een grote knuffel van mij, Bolle.

 4. Hoi Loesje, wat heb jij een leuk verhaal poot schrijf gedaan! In deze voor de mens wat moeilijke tijden komt er bij mijn vrouwke een vrolijk lachend gezicht na het lezen van jouw verhaaltje lieve Loes!
  Ik merk hier ook dat het anders is dan voor heen, maar gelukkig heb ik mijn tuin, mijn lieve vriendinnetjes Gijsje, lekkere nieuwe brokjes oooooh zo fijn en mijn warme fleece dekentjes!

  Knuuffel van Ollie voor jou en je luefje Bert en je vrouwke en de andere poezels bij jou thuis❣️

  1. Lieve Ollie,

   Jij doe het slim en jij doe het goed van jou eigen. Jij heb lekkere brokjes, dan hebbie jou helleft van jou kriesus al oferwonne. En jij heb verkering met jou lieve Gijsje. Zij steun jou ook en jij kan van jou Gijsje droome assie op jou fleece dekentje lig.
   Van mij eigen denk ik altijd aan mij Bert, dan foel jij toch jou geluk in jou hart. Ollie, geloof mij eigen. Al jou geluk is belangrijk nu. En dattie lief ben foor jou vrouw want zij heb ook kriesus.
   Dank jou wel dattie mij fertel dat jou vrouw ze lach krijg assie mij verhaal lees. Maar het is ook seeriejeus Ollie, van mij eigen moet ik nu seeriejeus kijke dattie foel. Loesje meen wattie schrijf. Wij moet het saame doen. Alleen mij eete doe ik liefer alleen,

   Pootjes foor jou gezond en het is ook foor jou vrouw, van mij eigen,

   Loesje

 5. Lieve mama Loes,
  Wat een mooi stuk heb jij geschreven en wat een goeie tips van jou. We moeten met ze allen poosietief blijven en voor elkaar zorgen, dankzij jouw tips gaat dat lukken, dat weet ik zeker. Samen staan we sterk, alle vriendjes en dinnetjes. Dat akelige mens Kooroona wil maar niet weg, We kunnen heel hard miauwen of blazen, het helpt niet. Maar ze zal eens terug moeten naar Sjienaa, wat zullen wij dan blij zijn. Lieve Loes, jij bent een hele wijze mama Loes. Fijne dag nog een een zacht dinnekopje van Floortje en knuffels van mij.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   U heb heelemaal gelijk assie zeg, jij kan doen wat jij wil. Mevrouw Coorona doe gewoon ze eigen ding en zij ga nie weg. Dan moet jij jou eigen kriesusplan maake en jij moet jou eigen nie van jou slag laate brenge. Belangrijk is dattie gezond blijf en dattie goed voor jou vrouw of jou menseman zorrug. Zij heb het nou ook moeiluk want zij leef ook met ze kriesus. Lieve mevrouw Ina en Floortje, van mij eigen heb ik al van alles geprobeer maar Mevrouw Coorona heb nie wille luistere. Daarom heb ik mij tips gemaak foor iedereen. Dank u wel dattie mij eigen begrijp en dattie ze eigen ook vasthouw aan mij tips. Mij hart foel, dan kom alles goed,

   U krijg mij pootjes foor gezond en ook foor mij dinnetje Floortje,

   van mij eigen, Loesje

 6. Dat heb je goed schrijf gedaan, Loesje! Frau heb nou luns dus mog ik ff op de peecee jou schrijf doen. Morge krijg frau van werk haar goeie stoel. Ze heeft au van de eettafel stoel. Ik mauwde ja die is voor te eten, niet voor brokjes te verdienen! Vanavond ga ik haar weer veel kopjes geven.

  Pootje kopje voor mijn dinnie Loes,

  Minnie

  1. Lieve Minnie,

   ooh heb jou vrouw au van ze stoel. Mij erfaring is, jij heb jou stoel foor jou eete en jij heb jou stoel foor jou slaape. En jij kan het nooit saame doen. Misschien krijg jou vrouw morrege ze stoel waar jij van jou eigen ook in kan slaape. Dan kan jou vrouw jou tonijn ferdiene waar jij van jou eigen selluf bij ben. Mij vrouw moet altijd mij huis uit foor mij tonijn ferdiene. Ik vin er niks aan. Mij hart heb liefer dat mij vrouw gewoon in mij huis is. Als mij visboer dan kom kannie gelijk mij vis binnen zette.
   Lieve Minnie geefie jou vrouw maar heel feel kopjes en beloofie mij eigen dattie heel hard blaas als mevrouw Coorona aan jou deur sta.

   Liefs en jij krijg mij pootjes foor gezond en ook foor jou vrouw,

   van mij eigen, Loesje

 7. Hoi lieve Loesje, wat een supergoed stuk heb je geschreven over als je kriesus hebt! Dat kan iedereen goed gebruiken nu, met dat fierus.
  Logies dat jij presies weet wat je moet doen, wegens dat je zelf altijd een fierus hebt, en vooral wegens dat je heel slim en ook gefoelig bent. Zeker weten dat jij de ekspèr bent.
  Soo-lie-daa-rie-teit is altijd belangrijk, maar nu nog ekstra, net als voor elkaar zorgen.
  Liefde heeft iedereen nodig, en ook iedereen kan het geven. Het is goed dat je iedereen daar aan herinnert! Want zonder liefde is het leven helemaal niet fijn.
  Alleen de schootmeedietaazie, dat vind ik best een beetje moeilijk. Ik durf niet op schoot bij mijn mensen. En al helemáál niet bij andere mensen natuurlijk. Maar ik doe wel heel veel kopjes en kusjes geven, is dat ook goed? Ik heb ook liever niet dat mijn mensen bij mij op schoot komen, maar ik krijg heel veel knuffels van ze. Dus ik denk eigenlijk wel dat dat goed is, toch?
  De preifussie is zeker weten belangrijk! Mijn mensen kunnen een deur dicht als ze op hun bak gaan, maar ik heb geen deur op mijn weecee. Ik zit wel lekker naast de verwarming, dat wel, maar toch. Gelukkig heb ik veel preifussie in mijn tuin. Dus zelfs als ik geen grind meer heb, kan ik altijd nog naar mijn tuinweecee.
  Dankjewel voor alle tips Loes, zo komen we vast en zeker goed door de kriesus!
  Heel verl lieve kopjes voor jou met alle vissmaken die er bestaan, alleen geen kibbeldingen, van Bolle. Ze zijn ook voor je famielie!

  1. Lieve Bolle,

   dank jou wel foor wattie mij eigen schrijf en jij heb gelijk. Jij kan kopjes geeve of jij kan saame knuffels geeve. En jij mag met jou feer speele saame, assie elkaar maar zie. Dattie saame ben Bolle en jij doe jou dinge saame. Dan sta jij sterrek en jij heb soo-lie-daa-rie-tijt. Dat is nu belangrijk want wij doe het saame.
   En offie nou jou grind foor jou bak bij jou winkel haal of jij schep het uit jou tuin. Assie jou huis maar fol zet want jij kan nooit weete. Jij moet oferal op foorbereid zijn. Jij weet nie hoelang mevrouw Coorona ze eigen nog met jou leeve bemoei? Zij kijk nerreges na Bolle. Maar zij kan nie foorkoome dat wij lief zijn foor elkaar en dattie steun geef.
   Gelukkig hebbie jou buiteweecee Bolle, dan kan jij toch jou preifussie hebbe assie wil. Jij heb er niks aan dat jou heele buurt mee ga kijke. Daarom hebbie ook jou binneweecee, jij kan selluf kieze. Assie selluf kan kieze bennie altijd gelukkig Bolle. Van mij eigen kies ik er nie foor dat mevrouw Coorona mij eigen ga zegge hoe ik naar mij bak moet gaan. Of dattie ze eigen bemoei met mij vrouw en mij tonijn. Dan moet jij jou eigen tip maake Bolle want jij moet altijd poesietief blijfe en jou leeve bij jou eigen poot houwe.
   Dank jou wel dattie mij kopjes geef met al mij vissmaake. Oooh jij wor er zo gelukkig van in jou buik. Jou dag krijg ze eigen geur en jij wor er blij van. Van mij eigen krijgie mij kopjes met mij gezond en jou famielie krijg er ook van. Foor jou spesiejaal mij garnaale in mij sjelei van slagroom. En het is foor jou buik,

   Liefs van Loesje

  2. Hoi lieve Bolle, Bas moest gisteren naar de dierendokter voor zijn vaccinatie. Omdat hij 15 jaar is leek een bloedonderzoek raadzaam. Alle waarden waren goed behalve zijn leverwaarden. Het is niet duidelijk of zijn lever ziek is of dat het komt omdat hij de laatste tijd weer zo verschrikkelijk slecht eet. Hij heeft nu voor 5 dagen pilletjes en krijgt een speciaal soort brokjes voor zijn lever. Maar het belangrijkste nu is dat hij weer wat gaat eten. Maar na een paar hapjes wil hij al niet meer wat ik ook probeer. Om wanhopig van te worden. Gisteren zag ik het even niet meer zitten , ik wil zo graag dat hij er bovenop komt. Hij moet even over het zogenaamde dode punt heen. Maar dat moet hij zelf doen.
   Knuffels van de hele bende en van onze vrouw

   1. Dag lieve allemaal, ooo wat erg dat Bas niet wil eten! Ik doe keihard duimen dat hij weer voorzichtig begint te eten.
    En voor Bas zelf: Bas, doe je alsjeblieft een paar hapjes eten? Dan foel je je weer wat beter, eerlijk waar!
    Mijn vrouw zegt nog dat het misschien een beetje helpt als het eten lauwwarm is, dat het sterker ruikt.
    Lieve Bas, je kunt het. Maar een paar hapjes, dan ben je er weer aan gewend.
    Ik denk aan jullie allemaal, en mijn mensen ook.
    Veel knuffels van Bolle.

 8. Dag liefe friendin.
  Jij hep weer soveel wijshijd geschreve.Scullary girl heef het foorgeleese.Wij hebbe het druk met scullary girl.Onse eete kwam maar nie.Duurde so lang foor hette kwam.De postduif ging zeker een blokkie om fanweges de troela cooroonaadie die maar nie weg wil gaan.Dus was se ekstra gaan haale want mij sonder koolhiedraat eete isse nie ooferal te koop.Dus bijna kriesis hier inne huis.Friendinne hadde grit gehaal dus da was wel okee.Ikke koppies geeve,en me sus Muzet dee steets schootmeditazie.Datte hadde we fan jou geleer wijse friendin.Scullary girl hat bijna zenuwe maar gellukug kwam het tog.Enne je weet ook ikke vin mij eete heel nootzaakeluk.Fan mij hoef het nie sonder koolhiedraat maar scullary girl is daar nogal prsies in.Se seg:Sparkle’tje hette ga nu net goe dat gaat cooroonaa nie verpeste.Enne daar hep se dan wel weer gelijk in.Ikke wil nog ff segge dat we aan Bas denke enne pootjes draaie foor hem.We denke aan alle diere hier op de blog.Liefe friendin hou je steruk en geef Floris en Zusje ook een koppie van ons.Foor jezeluf ook natuurluk.Van scullary girl een knuffel en van mijn sus en mijn zachte koppies een heleboel.Groete van je friendin Sparkle

  1. Lieve kanjerdinnetje Sparkle,

   wat schrijfie mij eigen nou….
   Hebbie zo lang moete wachte op jou eete. En jij krijg nie eens jou kooliedraatie! Wat moet jij dan? Oooh Sparkle mij hart is in mij sjok assie soies lees. Jij heb jou eete noodig foor jou gezond en jou vrouw heb gelijk. Assie nou goed ga moet jij het zo laate foor jou eigen. Jij moet niks ferandere wat jij nie noodig heb. Jij moet gewoon jou sellufde eete krijge. Mij erfaring is wel, jij kan altijd meer krijge. Meer eete, dan krijgie meer van jou buik en jij krijg meer van jou gezond. Daar kan mevrouw Coorona niks aan doen van ze eigen. Misschien kan jou posduif assie weer kom, mevrouw Coorona mee neeme dattie terug flieg naar Sjienaa. Van mij eigen ben ik nu wel klaar met mevrouw Sjienaa van Coorona. Jij raak er nog van in jou wat.
   Daarom heb ik mij tip gemaak Sparkle dattie weet wat jij kan doen en jij doe het goed. Saame met jou zus Muzette en jou vrouw. Assie saame ben kan jij meer doen. Jij kan jou kopjes geeve, jou zus Muzette geef ze schootmeedietaasie en jou vrouw geef jou en jou zus jou eete. Dan bennie wel saame en jij heb jou soo-lie-daa-rie-tijt. Dat is belangrijk nu Sparkle en dattie nie ziek wor. Jij moet gezond blijfe want niemand wil jou misse en van mij eigen wil ik mij kanjerdinnetje nooit meer misse. Daarom krijgie wel mij kopjes met mij spesiejaale gezond en mij zachte pootjes foor steun en mij kracht. Zorgie goed foor elkaar en jou eigen lieve Sparkle en ook foor jou zus Muzette en jou vrouw. Mij hart denk aan jullie,

   Liefs van mij eigen, Loesje jou dinnetje

 9. Lieve Loesje,
  Hier benne ik dan toch hoor, maar ikke moest wachten met lees en schrijf, want vrouwtje moest vanmorgen hier in huis werkjes doen en vanmiddag voor onze buikvulling hapjes gaan halen, nou kunnen onze buik weer even vooruit. Ja vrouwtje moet zo veel werkjes hier doen en ik moet haar steeds miauwen dat ze op de jeweetwel moet gaan, maar ze is nog veel te druk zegt ze. Vanmiddag ging ze ook een meneer op halen en die deed hokussepookessepas en we hebben weer interrenet. Kijk nu mag ikke weer meer schrijfjes doen.
  De meneer komt vrouwtje ook nog een keer help doen voor het kiekkastje, al kijkt vrouwtje eigenlijk nooit kiekkastje, maar zegt ze misschien toch wel goed nu die heks van een Tante Corona maar hier blijft en probeert iedereen ziek te maken en er zelfs over de regenboog stuurt. Vrouwtje moet ook goed oppassen heb ik miauw gedaan. Maar ze vertelde dat de mensen hier goed hun best doen met de regels, gelukkig maar.
  Ikke doe vrouwtje heel goed helpen hier in huis, Loesje het is zo’n fijn huis, er staat nog niks van onze spullen maar o wat geniet ik veel. Zoveel vensterbanken en nu heb ik ook een boven en beneden. Hallo Bolle de open trap vind ik niet eng hoor. ik roetsj zo naar boven en weer naar beneden. Ikke heb ook in de vensterbank een bedje gekregen, kan ik fijn naar buiten kijken naar de mensen die op de straat zijn. Straks als we buikvulling hebben gedaan ga ik met vrouwtje samen veel meditazie doen, Ikke vrouwtje veel knufjes en echte neuskusjes geven en vrouwtje weet altijd zo goed mijn fijne knuf plekjes te knuffen. Ja we moeten samen goed voor elkaar zijn, maar vrouwtje zegt als ze buiten is voor boodsschappen dat het nu super belangrijk is om ook lief en aardig voor andere mensen te zijn. en niet zoals veel mensen doen van eerst ikke en de rest mag achteraan sluiten. Op afstand zoals de mensen nu moeten doen, kan je ook vriendelijk zijn en elkaar een bemoedigend woordje doen en gedag zeggen. Ze vind dat zeker nu belangrijk. Lieve Loesje nog 4 nachtjes slaap doen en dan komt de reuze grote wagen onze spullen brengen en kan ik eindelijk ook weer in mijn speel/krabmeubel zijn.

  Lieve Loesje vrouwtje enne ikke willen Jullie allemaal ook veel sterkte sturen voor deze moeilijke tijs, we moeten er maar heel veel met schrijfjes voor elkaar zijn , Wij hebben het zo geweldig gevonden dat de postduif zo’n grote flop bracht en zelfs een kaart met jou en bert erop , en van jou met Floris en zusje zo geweldig. Vrouwtje heeft alles weer in de flop gedaan en als vrouwtje klaar is met al die berg dozen krijgen de kaarten met zoveel lieve woordjes een hele mooie plek in huis.

  Nu roept vrouwtje dat mijn tijs van schrijfjes op is en dat ze zelf weer aan de slag moet gaan.Voor jullie en ook vrouw Loesje heel veel knuf van vrouwtje en kopje en poot van jullie grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   wat hebbie feel meegemaak en wat hebbie nou jou mooie en jou groote fooraltijdhuisje. Iedereen heb met jou eigen en jou vrouw meegeleef. Want assie soies moet doet en jij heb mevrouw Coorona die alleen maar aan ze eigen denk. Dan moet jij slim zijn en jij moet sterrek zijn Jip. Jou vrouw heb het zo goed gedaan van ze eigen en mij hart foel, zij heb zofeel steun van jou eigen gehad Jip. En jij woon nu ook in jou fooraltijdhuisje en jij heb nu groote fensterbanke en jij kan reese van jou beneede naar jou boofe en jij kan ook weer terug. Jij heb nu jou fooraltijdgeluk in jou hart en jou vrouw ook. Oooh Jip en jij heb het ferdien en jou vrouw ook en straks kom zo een heele groote ootoo en hij breng al jou spulle mee die jou fooraltijd blij maake in jou hart.
   Gelukkig was er jou meneer van hookuspookus en hup, jij heb jou innernet en nu kan jij weer on jou lijn zijn met jou vriendjes.
   Jij Bert heb nu ook meer rust want jij ben nu thuis in jou fooraltijdhuisje. Wij heb gepooseer foor jou eigen Jip. Van mij vrouw mocht mij Bert saame met mij eigen pooseere foor jou kaart. Dattie weet iedereen die ze eigen kaart heb gestuur denk aan jullie. Daar bennie vriendjes foor. Ook al kan jij elkaar alleen zien op jou kompjuuter, het maak nie uit. En mevrouw Coorona kan ons nie fange want wij zijn soo-lie-daar foor elkaar.

   Lieve Jip zorgie goed foor jou vrouw mevrouw Jip want zij heb zo hard moete werreke. Jij kan kopjes geeve en jou neusknuffies dattie foel in ze hart. Alles is goed en nu hebbie foor jou altijd zofeel mooie gefoelens in jou hart en jij weet, jij heb vriendjes. En mevrouw Coorona nie, zij heb niks foor ze eigen. Dan ben jij wel gelukkig.
   Zorgie wel dattie gezond blijf lieve Jip. Daarom krijgie mij pootjes met mij gezond. Fooraltijd!

   Liefs van Loesje en mij famielie

  2. Lieve Jip, wat fijn dat je zo blij bent in je huis!! Ooo, dat is echt super!
   Dat is zo goed, dat je je nu al veilig voelt. Dan is het echt jouw huis. En van je vrouw natuurlijk.
   Ik wens jullie nog heel veel geluk samen in jullie voor altijd huis!
   Knuffels voor jou en je vrouw van je vriend Bolle, en ook van mijn mensen natuurlijk.

Reacties zijn welkom