Loesje vertelt over assie jou oog onstooke heb

oog

Vorige week foelde ik mij eigen nie fijn. Mij vrouw zat mij eigen steeds in mij gaate te houwe. Jij wor er nie blij van. Van me eigen wilde ik rust en ook veel slaape.

Eete

Misschien denk u nu heb Loes wel kunne eete? Van mij eigen kan ik u wel gerus stelle, mij eete smaak mij altijd prima. Maar ik moet wel zegge, assie jou eete nie kan zien hebbie wel jou andere beleefing. Mij vrouw heb het wel gezien van mij gestuntel. Zij zeg Loes, jou oog is nie goed. Jij ga naar jou dokter!

Fier wiele

Toen heb mij vrouw zonder mij eigen toestemming te fraage, mij dokter gebeld. Dan weet jij wel hoe laat jij leef. Jij heb er niks meer teege in te brenge. Mij vrouw heb ze goeie vriendin gesjartert want zij zeg Loes, jij ga met fier wiele naar jou dokter. Mij vrouw heb van ze eigen maar twee wiele. Van me eigen moei ik me nooit met hoefeel wiele mij vrouw heb. Mij eigen spreekwoord is: assie er geen ferstand van heb hoefie jou eigen er nie mee te moeie. Maar mij mandje stond klaar. Dan hoefie ook niemeer teege teΒ stribbele. Jij kom er toch nie onderuit!

Springe

Mij dokter heb mij heelemaal onnerzocht. Hij zeg Loes jij ben al op jou leeftijd, kan jij nog wel goed springe? Assie al geen onstooke oog heb dan zou jij die wel een krijge assie soiets hoor. Van me eigen spring ik nog goed en mij vrouw zeg het ook. Hij heb mij heupe en mij achterpoote gefoeld. Jij kan het wel nie wille, het gebeur toch.

Weegschaal

Mij dokter zeg, Loes jij ben nog best soepel voor jou leeftijd en jou gewicht! Toen heb ik nie alleen mij oog maar ook mij oor dicht gekneepe! Ik moes op mij weegschaal staan en hij oogzeg dat mij maatje nΓ³g meer is geworre. Ferder ga ik daar nie ofer praate. Jij mag ook jou preifussie hebbe. Mij oog is onstooke, nie mij gewicht! En het heb te maake met mij groonies niesziek zijn. Mij dokter zeg, Loes jou groonies niesziek zijn ga nooit meer beeter worre. Jij moet ermee leere leeve! Toen ben ik in mij mandje gaan zitte! Mij vrouw heb zalluf mee gekreege en van me eigen mocht ik ook mee terug naar mij huis. Dan hebbie wel geluk.

Zallufe

Nu moet ik herstelle heb mij dokter gezegd. Mij vrouw moet mij ooge fier keer op mij dag zallufe. Offie nou wil of nie. Ik vin er niks aan. Mij oog is mij oog en het is intiem. Jij wil er geen gefriemel aan. Mij dokter heb ook gezeg, Loes jij kan nog ziek worre. Dattie ga niese en zo. Dan krijgie antibiootie en jij mag pas terugkoome assie beeter ben en sterk. Dan krijgie jou prik en dan bennie weer bescherm.
Toen heb ik mij eigen wel toe moete spreeke van mij poosietief zijn. Assie soiets hoor ga jij liever seeve paaling ferslinde. Maar assie niks kan zien kan jij jou paaling nie eens vinde!

Met ze vinger

oog
Aureomycin 10mg/g

Mij vrouw zorrug goed voor mij eigen en zij zalluf mij oog. Zij til mij eigen op en zet mij op mij aanrecht. Dan geef zij mij knuffels en zij zeg lieve woordjes. Zij kriebel op mij kop en zij ga achter mij eigen staan. Dan ineens ga zij met ze vinger mij oog zallufe. En ook mij andere oog. En zij hou mij ook teege ze eigen aan gedruk. Van me eigen vin ik er niks aan. Jij moet er toch nie aan denke dattie fijf ooge heb! Gelukkig geef zij mij wel mij snek en dan zettie mij weer op mij grond.

Poosietief blijfe

Het ga nu wel al beeter met mij oog. Dank u wel dattie zo met mij eigen meeleef nu mij eigen in mij mand met mij lappe zit. Het hellup mij hart. Dattie kracht foel om beeter te worre. Dat is belangrijk en mij Bert zeg het ook. Mij Doorie heb ze eigen veel zorruge gemaak, hij kan ze MammaLoesje nog nie misse. Hij stuur mij ze eigen zallumkoesjes, dan breek jou hart. En mij eigen heb er ook van gesmuld want het foel als mediesijn. Dan kan jij poosietief blijfe.
Assie ziek ben moet jij jou kop nie laate hange. Jij moet altijd erregus jou licht blijfe zien en jou vis.

Liefs van Loesje

27 thoughts on “Loesje vertelt over assie jou oog onstooke heb

 1. Ach mijn lieve dinnetje Loesje, ook ik , mijn zusje en broers hebben zich zorgen gemaakt. Ik kan mijn dinnetje Loesje ook nog niet missen hoor. Loes jij moet goed voor je selluf zorgen, als dat betekent dat je vrouw je oog moet zalven dan moet dat maar even. Jij mag niet ziek worden hoor. Jij bent mijn allerliefste dinnetje en mama van Dorus en ook al oma Loesje. We moeten ons dinnetje Katrientje ook al zo missen, ik wil niet nog een dinnetje kwijtraken. Beloof je dat je goed voor je selluf blijft zorgen Loes? Dan ga ik , mijn zusje en broers pootjes draaien en mijn vrouw gaat duimen dat je oogjes weer snel beter worden. En ook dat je geen antibiotie hoeft. Heel veel knuffies van je dinnetje Kruimel.

  1. Lieve Kruimel,

   dank jou wel foor wattie mij eigen zeg en dattie zo meeleef met jou allemaal. Het ga nu beeter met mij oog en mij vrouw zeg het ook. Zij zeg jou oog heb nu meer rust en het zie nu wel beeter uit. Dan krijg jij toch jou hoop dattie weer beeter wor Kruimel.
   Nu moet ik afwachte of mij nies ga koome. Voor mij eigen hoef het nie want jij wor er nie blij van.
   Mij Doorie heb mij zallumkusjes stuurt, het is mij mediesijn. Dan worrie wel sneller beter Kruimel want het raak zo jou hart.

   Dank jou wel dattie zo met mij eigen meeleef en ook jou broers en jou zusje Juultje en jou vrouw. Van mij eigen ga ik weer beeter worre,

   Liefs van Loesje

 2. Nou Loesje wat een verhaal!!!!
  Wij zijn blij dat het al wat beter met je gaat!!
  Het is allemaal niet leuk hè, naar de dokter, ogen zalfen, en weer naar de dokter voor de spuit als je beter bent!!!
  Van de andere kant ook fijn dat er een dokter is die jou beter kan maken!!
  En jou zonnige karakter werkt natuurlijk ook mee aan het herstel……je laat je niet eronder krijgen!!!
  Nu maar hopen dat het snel over is allemaal en je weer je tonijn, garnalen en alles wat lekker is goed kunt zien!!!!

  Wij allemaal wensen jou heel veel beterschap en sturen je heellllll veellllll dikke knuffels!!!
  😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽😽

  1. Oooh mij vriendjes en mevrouw Ceciel,

   dank jullie wel dattie zo met mij eigen meeleef assie in jou lappe mand zit. Mij oog ga nu beeter, mij vrouw zeg Loes het kom goed. Dan hebbie weer zofeel mooie gefoelens in jou hart en jij krijg hoop. Assie hoop heb kan jij veel meer aan, jij ben sterker.
   Hoop dat mij dieredokter mij zallumkusjes geef want ik vin een prik niks aan. Mij vrouw zeg dat ik mag blijfe hoope van mij eigen…

   Dank jullie wel dattie mij eigen zo steun, mij hart is blij

   Liefs van Loesje

 3. Liefe Loesje, zallufe is nie leuk maar onstoke oogies ook nie. Dan maar zallufe ookal wil jij niet. Ook ikke kan jou nog niet misse <3 Heel veel pootjes en kopjes van mij, Minnie

  1. Lieve Minnie,

   dank jou wel dattie zo met mij eigen meeleef en het ga al beeter met mij eigen oog. Mij zalluf hellup mij oog wel maar ik vin er niks aan. Gelukkig krijg mij eigen wel mij snek, dan kan jij aansterke en op jou kracht blijfe.
   Dank jou wel lieve Minnie, dinnetjes hellupe elkaar van ze hart. Ik foel het

   Loesje

 4. Ooooh mamsie.
  Ikke was sjo bang. Want toen poppy sjiek was ging hij weg en kwam nooit meer tejug. Ikke hoopjes datte hij gejukkig is nu.
  Uwes magge eggiewaar niet meer sjiek worre hoor. Ikke benne bjij dat de mesiesijntjes die ikke uwes stuurte goet werreke.
  Moet uwes WEER tejug koom bij dokkie?πŸ™€πŸ™€πŸ™€
  Ooooh wat erg!!
  Uwes hep glijk oofur uwes gewigt mamsie. Dat gaat dokkie helemaal nies aan. Ikke sgein ook te swaar te sjijn. Dat heppik fan uwes hihihi
  Koes koes mamsie

  1. Oooh mij Doorie,

   MammaLoesje weet dattie zo bang was. Jij heb al feel meegemaak van jou eigen en van jou Poppy. Maar MammaLoesje heb nu zallumkoeskoes van jou eigen gekrijg en mij oog zie nu beeter. MammaLoesje moet nu eers wachte offie nog ga niese. En dan strakkies terug naar mij dieredokter maar mij gewicht laat mij eigen thuis. Daar heb niemand iets mee te maake Doorie. En jij heb jou gewicht van jou MamaLoesje. Mij mooiste geschenk aan mij jonge.
   Jij is lief,

   Koes koes van jou MamaLoesje

    1. Jou frauw heb gelijk lieve jonge. Daarom bennie ook zo groot van jou eigen.
     En jij ben mij wijse jonge,

     Koes koes van jou MamaLoesje

 5. Dag lieve Loesje,
  Wat naar van je oog zeg. Gelukkig kan je heel goed ruiken waar je eten staat, want je moet wel op krachten blijven hoor.
  Dat gedoe over dat gewicht altijd!! Ik geloof dat we daar allemaal mee te maken hebben, ik tenminste wel. Ik vind dat ik een perfect figuur heb, maar de dierenarts denkt daar altijd anders over.
  Persoonlijk vind ik dat we best een beetje reservevet mogen hebben, je weet nooit wanneer de slechte tijden aanbreken.
  Oh tilt jouw vrouw je ook op het aanrecht? Dat doet mijn vrouw ook altijd als ik een pil of zoiets moet. Als ze eerst naar mij en dan naar het aanrecht kijkt, zit ik al onder de bank, maar meestal helpt dat niks, ze krijgt me toch wel te pakken.
  Loes, ik hoop dat het bij je oog blijft, en dat je niet gaat niezen, antibidinges krijgen is niet leuk.
  Heel veel beterschap, en zorg dat je goed eet voor je weerstand.
  Heel veel lieve zachte beterschapskopjes van Vlo

  1. Lieve Vlo,

   dank jou wel voor jou reakzie en dattie mij zeg van jou gewicht en dattie daar ook geen zin in heb. Mij vrouw ken mij eigen, zij laat mij wel in mij waarde. Dattie veilig ben in jou eigen huis en dattie nie jou heele dag jou kommetaar krijg. Ik vin er niks aan. Mij dokter heb het altijd ofer mij maatje meer. Selluf assie kom en jij heb jou oog onstooke. Van me eigen ga ik nie meer terug, maar mij vrouw denk daar anders ofer zeggie.
   Assie nie ga niese moet ik terug, wat foor keus hebbie dan?

   Zet jou vrouw jou ook op jou aanrecht assie iets met jou ga doen waar jij nie blij van wor. Mij vrouw zeg dattie er dan beeter bij kan. Nu probeer ik wel onder te duike assie naar mij eigen kijk Vlo, want mij oog doe het wel beeter. Dan kan jij jou vrouw beeter in jou gaate houwe.
   Mij eete is mij leeve Vlo. En mij Bert. Daar kom mij vrouw nie tusse en.mij dieredokter ook nie van ze gewicht. Hij hoef ons toch alleen maar beeter te maake, vinnie niet…

   Liefs voor jou vrouw en jou eigen Vlo en Dank jou wel. Jij krijg mij zachte kopjes

   Loesje

 6. Lieve Loesje.Wat akelig van jou oog. En dan moet je vrouw er ook nog zalf indoen.Ja je weet het is om je oog beter te maken,maar leuk is anders.Gelukkig heeft Doorie jou zijn eigen soort koesjes gestuurd,dus nu moet het gewoon snel beter worden.Dat kan eggies niet anders.Wij allemaal vinden het reuze knap van je dat je vrouw je oog mag behandelen,want dat gedoe aan je lijf is helemaal niet fijn.Ik{Fynn} zou het eggies niet toelaten.Behalve een zoen op mijn koppie vind ik het gewoon brrrrr.Dat komt na een oor ontsteking.{ jaren geleden toen ik net van de straat was}Telkens druppels erin zo naar dat vergeet je niet 1,2,3…..ik heb geleerd een pillie te slikken,want daar krijg ik ook een snek voor,maar voor alle sneks in de wereld laat ik oog en oor dingen niet meer toe.Dus als ik op controle moet van mijn pillies,kijkt dokter Nina altijd even in mijn oren en maakt het schoon als het nodig is.Gelukkig is dat haast nooit want ik raak ervan in sjok en dan helpen sneks ook niet,al krijg ik ze wel.Als Nina bloed wil prikken oke,vind ik niet erg maar kom niet aan mijn ogen en oren!!En dan dat gedoe over gewicht….Ik moet dat altijd horen van Sparkle.Zij is prettig gevuld en Muzette en ik goed.Wat zeg ik goed??Laatst was ik weer aan de magere kant terwijl ik altijd genoeg eet.Mijn knabbels staan apart waar Sparkle niet bij kan,en Muzette mag ze wel maar die ziet ze daar niet staan.Die eet ook net zoveel ze lekker vindt,maar Sparkle heeft geen stop knop.Misschien is ze die verloren of zo.Maar gewicht is intiem en het is niet netjes om een dame zoals jij bent,daar naar te vragen.
  Lieve Loesje,je oogje is hopelijk snel beter dan kan je in je gewone mand i.p.v die lappenmand.
  Een beterschaps kopje van ons,Muzette,Sparkle en Fynn.En een knuffel van onze vrouw.

  1. Lieve Fynn,

   wat zeggie mij wijze dinge Fynn, van jou oor en jou oog. En jij heb gelijk. Jou oor en jou oog is van jou eigen, het is priefee. Net als jou gewicht of mij maatje meer. Daar hoef niemand ze eigen mee te moeie want het is van jou eigen. Van me eigen ben ik er trots op Fynn. Zeggie maar teege jou zusse dattie mag zijn wie zij is van ze eigen en van ze maatje. En ook assie kater ben hebbie recht op jou eigen maatje. En jij zie er goed uit Fynn.

   Van me eigen ben ik poositief en ik ben ook rustig en bescheide. Mij oog was echt errug Fynn. Toen heb ik wel mrt mij eigen affesprooke dattie het jou kans moet geeve. Mij vrouw vin het ook moeiluk maar zij doe wel alles voor mij gezond en mij geluk. Dan heb ik het wel geprobeer maar ik vin er niks aan. En nu zalluf mij vrouw al mij heele week Fynn. Dan bennie er wel.klaar mee. Mij eigen snap assie soiets heb meegemaak als jou eigen dattie dan nooit meer aan jou oor en jou oog laat koome . Jij ben wel gek assie dat doe van jou eigen. Maar jij moet wel probeere poositief te blijve Fynn. Het hellup altijd, ook voor jou vrouw .

   Dank jou wel dattie mij sofeel fertel van jou leeve en dattie kwesbaar durruf te zijn. Geefie Muzette, Sparkle, jou vrouw en jou eigen zachte kopjes van mij eigen

   Loesje

   1. Lieve Loesje.Ja ik ben wel altijd,laten we het zo zeggen,zo poositief mogelijk,en ik vind het zo knap dat jij ons dat voor ogen kan houden.Jij hebt veel taalent Loesje!Verder ben ik net als jij meer bescheiden dan mijn zussen.Die eisen soms zo de aandacht,maar ik eis nooit en krijg altijd aandacht van mijn vrouw en ik geef haar heel veel soentjes en kopjes.Alleen van rosjebief,daar word ik zo oer van,dat ik het zo rits rats een plak uit de hand van mijn vrouw graai…..Ik ben net zo dol op rosjebief als Katrientje was.Maar mijn vrouw vindt dat niet erg.Ze weet dat ik daar heel oer van wordt en houdt er rekening mee.Haar vingers zitten tenminste nog steeds aan haar hand.Nog veel sterkte Loes met je oog.Poot van je vriendje Fynn

    1. Lieve Fynn,

     dattie oer wor van rosjebief begrijp iedereen van ze eigen. Mij hartjesdinnetje kon ze eigen nie beheerse assie rosjebief zag. Zij heb foor ons allemaal ze rosjebief op onze kaart gezet. Assie nou rosjebief eet denkie aan mij prinses Katrientje en jou vrouw begrijp jou eigen. Dan kom al jou oer los Fynn, ook al bennie bescheiden net als mij eigen. Mij vrouw heb ook geakzepteer dattie mij oer zie en foel assie eete en mij sneks op mij taafel zet. Dan kom mij teiger in mij eigen los.

     Dank jou wel Fynn van jou groote kompliemente, mij hart foel nu geluk en dat is belangrijk

     Liefs van Loesje

 7. Dag lieve Loesje, ik snap heel goed dat je er niks aan vindt om zalluf in je oog te krijgen! Maar het doet je oog wel beter maken. ik vind het zooooo goed van jou en je vrouw dat jullie samen zalluf in je oog kunnen doen! Eerlijk waar, mijn mensen vinden het allebei superknap.
  En ik al helemaal, want ik durf geeneens een druppel in mijn oog.
  Op de footoo bij de dokter kan ik zien dat jij net zoveel gewicht hebt als ik, en dat is presies genoeg. Je hebt een voorraadje voor de winter, en verder is het mooi zacht. Zo hoort dat, vind ik. O ja, ik doe altijd met een poot op de tafel blijven staan als niemand kijkt. Dan weeg ik zΓ³ een kieloo minder! Dat geef ik je als tip, dat je volgende keer dat kunt proberen.
  Loes, ik hoop dat je niet gaat niesen en snotteren, dat je antibiootie moet. Niesziekte js moeilijk, het blijft altijd verstopt in je lijfje zitten, zegt mijn vrouw. En ineens is het er dan weer.
  Iedereen leeft met je mee, en we willen allemaal dat je beter wordt! We kunnen je niet missen, en we willen je niet missen! Wat moet je vrouw zonder jou? En wat moeten Floris en Zusje zonder jou? En wat moet Je Bertje zonder jou? En wat moet ik zonder jou, als superlieve vriendin? En wat moeten alle vrienden en vriendinnen zonder jou? Nee Loes, je moet echt waar beter worden.
  Ik denk dat je hartjesdinnetje Katrientje en je beebiePop over je waken, dat je weer gezond wordt.
  En wij doen allemaal keihard pootjes draaien voor je. Dat je geen antibiootie hoeft, en geen zalluf meer. Dat je weer gezond en sterk bent, met een maatje meer, je ene tand en twee gezonde ogen.
  Heel veel lieve kopjes om je te steunen en je te helpen, van Bolle. Ook voor je famielie natuurlijk, en van mijn famielie een hele zachte knuffel voor jullie allemaal.

   1. Sorrie Door!!! Natuurlijk, jij kunt je MammLoesje nog zeker weten niet missen!!
    Wat dom van je oomie Bolle!!!
    En dan heb je nog wel zulke lekkere snoepies aan je mamma gestuurd! Oomie Bolle doet zich best een beetje schamen, want hij weet echt wel dat jij niet zonder je mammie kunt! Eerlijk waar Door, ik doe heel erg sorrie zeggen!!
    Heel veel pootjes en kopjes van je oomie Bolle, die niet snapt hoe hij jou kon vergeten!!!!

     1. Gelukkig dat je niet boos of verdrietig bent Door!
      Ik was vandaag inderdaad overstuur, dat is een goed woord dat je hebt gekozen. Ik ben helemaal klaar met die mannen. En ik wil gewoon mijn tuin in, maar dat mag steeds niet.
      En ik vind jou een superlieve zwarte panter dat je je MammaLoesje zallumkoesjes hebt gestuurd! Je bent de liefste soon die er is!
      Pootjes en kopjes van je oomie Bolle.

  1. Lieve Bolle,

   dank jou wel voor wattie mij eigen zeg. Dat iedereen met mij oog meeleef en dattie ook denk aan mij niesziek zijn. Jou vrouw heb gelijk zeg mij vrouw. Mij niesziek zit in mij lijf verstop en het kom onferwacht naar buite . Soms ga ik niese, soms ga mij oog onsteeke. Soms allebei dan kan ik van mij eigen alleen mij eete nog maar eete. Dan ruik ik mij tonijn nie meer Bolle en mij oog kan het nie meer zien. Dan eet ik op mij instink maar mij vrouw zeg dattie mij eigen nooit mij eete laat staan. Waarom zou ik mij eete laate staan? Daar wor mij oog nie beeter van en mij neus ga er nie minder van niese. Dat is mij erfaring Bolle. En mij buik wil geen honger leije. Mij mening is, assie jou maatje meer heb moet jij er goed foor zorge.
   Oooh Bolle jij geef mij jou goede tip van jou poot. Assie weer naar mij dokter moet ga ik het wel probeere. Misschien hebbie er geen errug in Bolle, mij dokter. Dan hoef ik nie in mij zeenuuw te zitte foor mij gewicht. Ik vin het moeiluk dattie altijd ofer mij gewicht begin. Maar ik ben wel blij foor mij eigen dat mij maatje nog steeds groei. Dan ben jij goed beezig en hebbie jou kracht en jou weerstand.
   Dank jou wel Bolle dattie mij steun en dattie mij eigen nie kwijt wil. Ik zeg jou eerlijk, van me eigen wil ik mij eigen ook nie kwijt. Want mij hart straal assie zofeel lieve vriendjes heb. En jij ben mij supervriend .
   Jij krijg mij maatjemeerkopjes, dan hebbie meer assie het moeiluk heb met jou stijgermanne. En ook voor jou vrouw en jou menseman

   Liefs van Loesje

 8. Lieve Loesje,

  Wat heb jij een lieve en goed oplettend vrouwtje, ze houd jou al net zo in de smiesjes als mijn vrouwtje, als ik mijn poot al niet goed op zou tillen begint ze me maar in de smiesjes te houden. Of we dat nu leuk vinden of niet het is eggies wel goed, want anders wordt het met onze gezondheid helemaal van de verkeerde. Nu jouw oog ziek is ja dan moet vrouwtje daar weer zalf in doen en dat is heel vervelend, maar je oog wordt dan wel weer beter en kan jij weer goed kijken en vooral ook naar lieve Bert als die op jouw computer komt en ja dan kun je ook beter kijken of je wel genoeg lekkere visje krijgt.

  Loesje wat die dokter jou vertelde over jouw maatje meer , moet je niet willen horen, Ik denker dat de weegchaal kapot is en ja ho eens je hebt nu toch een dikke winterjas aan. Lieve Loesje als jouw oog weer beter is zit jij weer goed in je bontjas en daar gaat het om. Zeg Loesje nu doe ik heel zachtjes wat in jouw oor miauwen, want dat hoeft niet iedereen te horen hoor. Jouw dokter was zeker een hele dunne dokter en die vinden dan ieder grammetje al te veel hoor. Wel SSSTTT hoor, want hij mag het niet horen.
  Lieve Loesje vrouwtje en ikke wensen jouw van de vele beterschap en vrouwtje doet duimpjes draaien en ikke met alle pootjes teentjes draaien, nou dat zijn 18 teentjes, kun je nagaan hoe goed dat zal helpen.

  Van vrouwtje grote knuffel en grote beterschapspoot en kopje voor jou en ook kopjes voor Floris, zusje en je vrouwtje.

  Je grote vriendje Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   oooh dank jou wel dattie mij begrijp en dattie mij steun. Jij heb gelijk, van mij eigen heb ik meer bontjas dan mij dieredokter. Hij heb helemaal geen bontjas. Van me eigen vin ik wel, dan mag jij niks zegge teege jou poezedame assie goed in ze jas zit. Mij jas heb mij altijd goed gepas Jip. En jij moet het nie ferder fertelle, het is mij Loesjesbont . Dan hebbie ekstra vacht tusse jou bont. Jij heb gelijk, het weeg allemaal mee. En assie er assie dokter ben geen ferstand van heb om dattie selluf geen bont draag , dan magie er van jou eigen niks van zegge.
   Oooh nu heb ik wel mij meer rust in mij kop. Mij vriend Bolle geef mij eigen ook mij goeie tip. Hij zeg, Loes van ze eigen ga hij met de eene poot op ze taafel staan. En ze dokter zie dan dat mij vriend Bolle ze heele eigen gewicht heb.
   Mij kop heb zofeel om ofer na te denke. Dan moet jij wel goed eete, anders hebbie nie meer jou kracht foor jou denke.
   Mij oog ga wel beeter Jip. Mij vrouw heb al zofeel zalluf gesmeer. Jij wil het nie weete. En zij kijk mij steeds aan van mij oog. Jij heb geen kans om nog onsteeking te hebbe als jou vrouw er zo boofe op zit.

   Dank jou wel foor jou steun en jou begrijpe van mij maatje meer. Hebbie geen intresse dattie mij dieredokter wor Jip?

   Liefs van mij familie en mij eigen voor jou vrouw, mevrouw Jip en jou eigen, Jip.

   Van Loesje

   1. Lieve Loesje, ikke ga nu in de studeers boeken om voor jouw je dokter te worden hoor. Poezels kunnen elkaar veel beter snapperen in mijn doktershuis komt geen wegeding en ikke doe in alle visjes lekkere wonderpilletjes en ben jij heel gauw weer beter hoor. Pootjes van je vriendje Jip

 9. Dag lieve Loesepoes,
  Floortje en ik zijn zo blij dat het met je ogen al veel beter gaat. We hebben samen pootgedraaid voor je, net als al je andere vrienden en dinnetjes. We weten dat je een hele sterke poezenvrouw bent met een zonnig karakter en dat het allemaal weer goed komt. Laat je maar lekker verwennen door jouw frau met zallum, makareel en garnaalen, dat bevordert de genezing. En geen zorgen over je gewicht, het is altijd wat, of je bent te dik, of je bent te dun, het is nooit goed. Gelukkig dat jau frau daar ook niet moeilijk over doet lieverd. Veel sterkte lieve Loesje en een zacht kopje van Floortje en kusjes en knuffels van Ina en Floortje.

  1. Oooh Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   Ik heb mij vrouw gefraag offie u reakzie wil leeze want soms moet jij als poes toch jou vrouw tsjekke. En zij zeg, Loes mevrouw Ina heb gelijk en Floortje ook. Zij aksepteer mij eigen zo assie ben. Zij ken mij eigen en zij steun mij eigen wel. Maar zij zeg wel Loes jij moet wel aan jou gezond denke. Maar jij mag zijn wie jij ben van jou eigen. Ooh dan heb ik wel mij geluk en mij metsj gefonde in mij vrouw.
   Nu hoop ik op mij zallum, makkareel en mij garnaaale want mij oog doe het alweer beeter. Dan hebbie wel jou traktaazie ferdien.

   Dank u wel lieve mevrouw Ina en mij dinnetje Floortje dattie mij eigen zo steun,

   Liefs van Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *