Loesje vertelt over assie in jou zeefe heemels ben

Loesje

Deze week ga ik u fertelle over assie in jou zeefe heemels ben van jou geluk. Mij vrouw heb mij eigen fertel, Loes jij mag alles proefe van jou nierdiejeet wat jij wil.

Proefe

Toen ben ik meteen op mij startblok gaan zitte en mij vrouw heb geen rust meer gehad, ik zeg het u eerluk. Mij buik foel ze begeerte en u weet beheerse vin ik moeiluk. Mij vrouw heb van alles in mij huis gehaal en zij zeg Loes, jij mag alles proefe maar jij mag het nie in één keer doen. Dan moet jij toch eeve slikke ook al ben jij in jou zeefe heemels.

Mij nierbrokke: Hill’s Kidney Care k/d

LoesjeVan mij eigen lus ik bijna al mij brokke die mij vrouw mij serfeer. Behalfe mij slankbrokke maar mij vrouw zeg, Loes dat is psiegies. Daar kan jij beeter nie op ree-aa-geere, jij moet laate zien dattie psiegies sterrek blijf. Mij vrouw bracht mij nierbrokke mee van mij dokter.
Ik zeg u eerluk, dan ga jij toch tweifele. Brokke van jou dokter foel nie als brokke van jou visboer. Jij wor er nie blij van want jij krijg er meesal jou weegding bij. Maar jij moet fertrouwe hebbe anders hoefie er al nie aan te beginne. En assie zie hoe groot jou zak is dan kan jij alleen maar hoope dattie er nie tefeel gezond in heb gedaan. Mij vrouw heb mij zak nierbrokke oope gemaak en jij weet nie wat jou eigen oferkom. Mij neus ging omhoog en mij bek riep meeeoow. Soms weet jij meteen dattie jou kop erin wil steeke. Jou ferlange wor zo groot, jij kan jou eigen nie meer beheerse.
Mij vrouw was ferbaas van ze eigen. Mij bakje was meteen weer leeg en mij buik riep MEER, mag ik van mij eigen alstoeblief nog meer! Mij nierbrokjes zijn gemaak van kip en zij ruik sterrek. Dattie meteen zin krijg. Van mij eigen kan ik ze goed eete. Jij heb er jou tande nie foor noodig, jij kan jou brokke zo doorslikke. Dan heb jou dokter wel oferal reekening mee gehouwe. Misschien heb mij dokter kurzus gefolg bij mij visboer? Die maak van ze kip nog lekkere vis, daar kan jij op fertrouwe. Maar mij nierbrokke zijn nu mij faavoriet. Maak mij eigen niks uit wie ze gemaak heb.

Mij zallum: Beapar

LoesjeMij Doorie heb ze mamsie zallum gestuur. Van mij eigen lag ik op mij denkpaal. Mij vrouw zeg Loes, jij krijg jou ferrassing. Dan ben jij gelijk wakker en jij zie in jou kop jou vis al foorbij zwemme. Jij weet nie wat jij zie als jou vrouw jou dan jou Zallum geef.
Mij Doorie heb zo een mooi hart, hij heb gelijk nier zallum foor ze mamsie gekocht. Hij zeg, mam jij moet goed eete. In jou hart foel jij, jou jonge is bezorg. Hij heb ze balle nie ferstand van niere net als ze mamsie maar hij koop wel nier zallum. Dan foel jij toch jou hart opfeere en jou niere ook. Van mij eigen weet ik nie of mij Doorie mij zallem selluf heb gemaak. Op ze bakje sta zo een moeiluk woord. Assie geen tande meer heb kan jij het nie uitspreeke. Maar u kan het op mij footoo zien, dan kan u het probeere.

Mij vrouw heb mij Doorie ze bakje oope gemaak en mij aa-roo-maa kwam mij eigen tegemoet. Dan weet jij, jou zallum is nog vers. Of jou zallum is fergaan, maar dan houw jij geen niere meer ofer. Gelukkig heb mij Doorie mij eigen ze verse zallum gestuur. Dan hoef jij nie af te taste, jij kan meteen jou heele bek vol proppe met jou zallum. Van mij eigen heb ik nie vaak zofeel fijne struktuur van mij zallum in mij bek gefoel. Dat jij weet jij heb echt iets in jou bek maar jij heb er nie per se jou tande bij noodig. Mij zallum was smeujig en het heb zo een lekkere smaak.
Nu hoop ik dat mij vrouw mij nier zallum ook ga koope want mij nier zallum is mij faavoriet.

Mij Rint: Kattovit feline diet

LoesjeSoms wor jij nóg meer ferras want iedereen leef mee met jou niere. Jij ben er jou eigen nie van bewus en ik zeg u eerluk, jij wor er ook ferleege van. Mij sjoonzoon Jiekie en mij niggie Kyana heb ze vrouw sellufs naar Duisland gestuur foor mij niere. Neem u van mij eigen aan, dan wor jij ferleege. Mij sjoonzoon Jiekie en mij niggie Kyana heb zofeel mooie krullies in ze vacht, dan ben jij moodel. Maar zij denk wel aan ze tante MamsieLoesje.
Soms denk jij inees, het val best mee met jou jeug van teegewoordig. Jij leef echt in jou nieuwe werkelukheid. Jij zie jou jeug moeite doen foor ze omgeefing. Assie seeniejor ben net als mij eigen wor jij nie afgeschreefe assie zieke niere heb. Mij hart heb nu zofeel emoozie, het ga bijna krulle van ze geluk. Van mij eigen heb ik nog nooit mij rint uit Duisland gehad. Mij vrouw heb maar twee wiele, dan kan jij geen rint ferfoere. En ik kreeg ook huun, maar jij kan nie alles tegeleik proefe (heb mij vrouw mij gezeg)! Mij rint heb fierkante brokjes van zacht flees en er zit saus oferheen.
Mij erfaring is nu dat Duise saus lekker smaak. Assie geen tande in jou bek heb moet jij toch goed kauwe want Duise stukke flees heb feel steefigheid. Maar dan hebbie ook wel lekkere rint in jou bek.

Poosietief

Mij eerste erfaring met mij nierdiejeet is poosietief. Dan hebbie wel geluk want assie mij eigen een beetje ken dan weet u, Loes is ze eigen lekkere bek. En mij buik groei er goed van. Dan weet jij dattie gewoon jou eigen kan blijfe. En dat jou leeve nog stees ze zeefe heemels heb. Dat is belangrijk…

Loesje

17 thoughts on “Loesje vertelt over assie in jou zeefe heemels ben

 1. Ooooh mamsie, hajoooooo
  Ooooh heppik balle en nie furstant? Oooooh ik ging gelijk kijke maar ik hep egwaar geen balle hoor🙀🙀komp trauwes door frauw!!
  Ikke fin het wel sjupers dat uwes het eete goet fin. Ikke hat selluf de vis inne tuin gefange en het resep naar de eetmaakmense gestuur. En nau make se het pjesies na!!
  Ikke hau uwes mamsie. Foor evve en evve. Met of sonner tantjes. Uwes puik isse goet gefult hoor hihihi
  Koeskoes

  1. Mij lieve Doorie,

   Mamsie heb het goed gezeg van ze eigen, dattie jou balle nie van ze furstant heb van mij niere. Maar dat jij jou mamsie wél zo mij lekkere niervis heb gegeefe. En jij heb mij vis selluf gefange. Oooh hebbie jou resept voor mamsie. Zij heb er zo van gesmul en mij vrouw heb het nu ook in mij huis gehaal. Jou eetmaakmense heb nu heel feel moete maake want mamsie ze niere heb feel begeerte.
   Jou Mamsie zeg het nie faak maar zij heb wel zofeel bof met jou mij jonge…

   Koes koes van jou MammaLoesje

 2. Lieve Loesje, wat fijn dat je je nier diejeet brokjes lekker vindt. En wat lief van Dorus en Jiekkie dat ze lekker eten op sturen, dan kan jij alles proeve en probeere. Mijn broer Oliver eet de brokjes van meneer Konijn en hij vindt ze erg lekker. Soms krijgt hij ook iets dat stoofpotje heet, dat is ook goed voor zijn nieren. Dat is vlees met nog wat. Misschien wil je vrouw dat ook wel gaan kopen, dan mag je dat ook probeere. Lieve Loes, wij zijn hier allemaal zo blij dat het weer goed met je gaat. Heel veel lieve knuffels van je dinnetje Kruimel en van de rest van de bende.

  1. Lieve Kruimel en jou broers en jou zus,

   dank jou wel dattie mij geluk zie en dattie mij steun geef. Jou broer Oliver heb ook ze nier brokke net als mij eigen. Mij vrouw zeg dattie mij binnekort ook mij stoofpotje geef, dank jullie wel. Misschien ga ik dan weer mij resenzie schrijfe want het is belangrijk. Foor iedereen die niere heb van ze eigen.
   Nu heb mij leeve weer mij geluk Kruimel, Jij kan het nie affedwinge. Fraag jij het maar aan jou broer Oliver. Jij heb jou goede daage en jou andere daage. Zo is het ook met mij nier eete maar jij moet het wel proefe.
   Anders kom jou nooit in jou zeefe heemels van jou geluk

   Kopjes en pootjes van mij eigen foor jou broers en jou zusje en jou vrouw. En foor jou eigen mij dinnetjeskopjes

   Loesje

 3. Hai Loes! Wat fijn dat de nierbrokjes lekker zijn. En wat hebbie een liefe soon en sjoonsoon! Sofeel lekkers voor jouw nieren. Dan worrie als poes toch miauwblij.

  Dikke koes, pootje en kopje van mij!

  1. Lieve Minniedinnie,

   oooooh mij hart is nu ook blij van zofeel liefde foor mij niere en mij eigen. Mij jonges houw ze mamsie bij ze les en op ze gewich. Dat is belangrijk foor jou niere. Dat jou niere lekker lig in jou buik. En assie lekker eet ga jou buik straale. Dat is mijj erfaring Minnie, van mij eigen,

   Loesje

 4. Loesje wat fijn voor je dat je het nier ete lekker vindt……gelukkig!!!!!
  Zoooooo fijn dat je je zeefe hemels nog hebt….wij zijn echt heel blij voor je…..echt heelllllll blij!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Oooh Panda, Izzy, Belle, Dopey, Moby, Tica en mevrouw Ceciel,

   dank jullie wel dattie zo met mij eigen meeleef en dattie blij ben foor mij eigen. Mij zeefe heemels zit in mij hart en in mij buik. Dat wil jij nooit nie opgeefe en daarom moetie altijd poosietief blijfe. Mij erfaring is nu dattie oferal lekkere brokke kan vinde assie maar probeer. Van mij eigen wil ik alles probeere…
   Behalfe mij slankbrokke want dan houw jij jou buik niemeer ofer,

   Foor allemaal mij knuffel terug,

   Loesje

 5. Lieve Loes, ooo dat klinkt goed, wat je allemaal moet eten voor je nieren! En wat superlief dat je Door en Jiekie en Kyana iets lekkers hebben gekocht voor je, dat spesjaal goed is voor je nieren. Je hebt helemaal gelijk, de jeugd van tegenwoordig is piekoo beloo.
  Dankjewel voor je rezensie van je brokken en je zachte voer, met vis en met rind. Als ik een keer bij de dokter kom en hij zegt ineens dat ik ook niertjes heb gekregen weet ik nu wat ik dan wil eten. Gek hè, dat je je hele leven geen niertjes nodig hebt, en als je seeniejor bent krijg je ze ineens. Net als met gewrigten of een sgildklier of een deemenzie. Daar snap ik niks van. Misschien is het wegens dat je als je seeniejor bent meer erfaring hebt en een grotere buik. Dat je dan iets ekstraas nodig hebt om dat allemaal te dragen.
  Ik ben wel opgelugt dat je buik goed rond blijft. Want stel je voor de je een hele dunnen buik zou krijgen, dat is helemaal niet fijn. En je weet: als je buik gelukkig is ben je het zelluf ook.
  En je hebt zeker weten verdiend dat je gelukkig bent, nadat je steeds ziek was van het niesen, en toen weer je operazie en ineens je nieren. Ik hoop dat je vanaf nu groonies gelukkig bent, eerlijk waar. Dat is het mooiste groonies dat er is!
  Zeker weten dat je Bertje opgelugt is dat je weer beter bent van je operazie, en nu ook nog superblij met je diejeet. En je Door ook, en je vrouw, en al je vrienden en vriendinnen.
  Lieve Loes, je krijgt van mij heel veel kopjes met buikspeksmaak. Dat is spesjaal goed voor je buik, en dus voor jezelf. Het is ook voor je famielie, en het is van Bolle.

  1. Lieve Bolle,

   jij zeg weer zofeel wijse dinge en van mij eigen heb ik na moete denke. Froeger was ik Loes met mij buik en mij tande in mij bek. Van mij ferleede heb ik mij groonies niese gekreege zeg mij vrouw. Toen ik woonde met mij 10 andere katten in mij huis. Toen was alles fies en ik had ook mij andere naam. Dan kan jij nie gezond zijn van jou eigen. Misschien had ik toen ook wel mij niere maar assie ze nie kan zien, dan hebbie ze nie. Nu ik seeniejor ben van mij eigen zeg mij dokter inees dattie ies van mij niere heb gezien. En het was nie goed. Bolle jij kan beeter nooit niemeer naar jou dokter gaan. Assie seeniejor ben vin jou dokter altijd ies. Jou dokter zeg, Bolle heb gewrigte. Bolle hebbie ze ooit gesien? En mij broer Floris heb ze deemenzie, hij snap er niks meer van. Hij zeg, ik wil deemenziebrokke en hij heb wel ze punt. Vinnie nie Bolle?
   Van me eigen heb ik nu mij niese en mij niere. En mij dokter maak mij nierbrokke. En hij heb er wel ferstand van Bolle. Jij kan gerus niere hebbe want jij weet nie wat jij proef. Van mij eigen slik ik mij brokke heelemaal door zo naar mij niere. Dan hellep het wel goed. En mij jonges heb mij eigen zo ferwen, dan weet jij wel dat jou hart leef.
   Maar jij zeg het weer zo mooi, jou mooise groonies is jou groonies geluk van jou hart.
   Daarom krijgie foor jou eigen Bolle en ook foor jou vrouw, jou menseman en jou Ooma brokke foor jou hart. Dattie altijd geluk proef en dattie het diep in jou binnenin foel. En het is goed foor jou buik en jou gewrigte en jij ga nooit meer ziek worre.
   Mij brokke foor jou hart zie eruit offie sjips heb en jij krijg er dipsaus bij van slagroom met makkareelepuuree
   Van mij eigen,

   Loesje

 6. O.liefe friendin.
  Ikke ben nu gerus en mijn hart ga nie meer boemereboem fan de sjok.Ikke ben so blij nu te leese dat je een lekkere brok hep en da je buikie geful is.En jij in je zeefe heemels ben.Mijn friendin kan weer lekker eete,ook sonder tande en je buikie is blij.En as je buikie blij is ben je heelemaal blij.
  Enne als jij blij benne,benne ik et ook.
  Je weet et maar nooit as je een diejeet moet follege….maar dees diejeet isse dus lekker.Hoera!!!!!
  Fan me selluf weet ik dat ikke bijna alles wel lus….
  Je frauw doet et goe dat je nie alles tegelijk kan proefe anders weet je nie meer welke nou et allerlekkerste was.
  So fijn datte jij hellep gekrege hep fan Doorie.Die hep ook ferstant fan lekkere happies.
  Datte hep hij fan jou,se mamsie geleer.
  Ikke hoop datte jij nu steeds in je zeefe heemels blijf en er nie meer uit hoef.
  Groete fan mijn sus en mijn,je friendin Sparkle

  1. Lieve Kanjerdinnetje Sparkle,

   dank jou wel dattie mij eigen nog stees in mij zeefe heemels zie zitte en ik zeg jou eerluk. Van mij eigen zie ik mij eigen ook zitte. Met mij kop in mij zak nierbrokke. Oooh Sparkle jij weet nie wattie proef. Jij kan gerus zijn in jou hart, van mij eigen heb ik mij lekkere brokke gefonde. En assie jou tande niemeer heb kan jij jou brokke gewoon doorslikke. Maak mij niks uit Sparkle.
   Jij ken mij eigen en jij weet, Loes heb ze buik nie somaar gekreege. Daar heb ze hard foor moete eete en dan wil jij jou buik nie somaar kweit. Dan ben jij blij dattie nou brokke heb die jou buik en jou niere onnersteune.
   Van mij eigen foel ik mij in mij zeefe heemels want Sparkle assie niemeer kan eete hebbie jou probleem. Nu weet ik dat mij buik veilig is want assie zallum heb en rint kan jij jou tande erreges inzette. Van mij eigen zit ik in mij zeefe heemels zonder mij tande in mij bek. Dan weet iedereen daar zit Loes met ze niere en ze buik. Maar zij heb wel ze geluk gefonde en dat is belangrijk Sparkle.

   Jij krijg mij kanjerkopjes van mij hart en ze zijn ook foor jou sus Muzette en jou vrouw

   van mij eigen Loesje

 7. Dag lieve Loesepoes, wat een mooi verhaal heb je geschreven over jouw niertjesdiejeet. Wat fijn dat je alles lekker vindt, dat is een pak van het hart van Floortje en mij. Dat je lekker kan genieten van jouw nierbrokken. Floortje eet nierbrokken van meneer Hills, met tonijnsmaak. En soms een stoofpotje, dat is rijst met kip en groente. Ze vindt het lekker allemaal. Geniet er maar van lieve Loes in de zevende hemel, je krijgt zachte tonijnkopjes van Floortje en een knuffel van mij.

 8. Hallo lieve loesje,

  Wat geweldig dat jij van vrouwtje eerst alles mag proeven van wat je lekker vind. Kijk een dieet van waar ook voor is altijd moeilijk. Maar wel vetgaaf dat jou dokter ook heerlijk eten voor jou nieren heeft . jij was zo bezorgd dat het eten niet door jouw keel zou gaan, maar wat fijn dat je het lekker vind. Nu moet je wel aan de visboer laten weten hoe hij nu jouw eten moet gaan maken. Als jij dit eten altijd goed blijft eten dan komt het wel in orde met jouw niertjes, je moet ze maar goed verwennen en verzorgen.
  Jij krijgt van vrouwtje bergen knuffels omdat jij zo positief bent in alles en een groot voorbeeld voor al de vriendjes en vriendinnetjes. Van mij een reuze grote poot en een kroon op jouw mooie kopje, Poot en knuf van je grote vriend Jip

 9. Lieve MamsieTante Loesje. U bent altijd poesitief en uwes was besjorgt. Maar hebse nu lekker eetjes voor uwe biertjes en u moetse maar niet meer denkjes aan de vervelendste periode. En u weetse wij sjijn er voor uwes . Dikke koes en we sjijn supertrots op uw.

Reacties zijn welkom