Loesje vertelt over assie emansipeer ben

LoesjeSoms lig jij rustig op jou denkpaal want jij moet jou makkareel uitbuike. Dan hebbie liefer niks aan jou kop maar assie leef met jou vrouw dan hebbie daar nie altijd iets ofer te zegge.

Foorleeze

Mij vrouw wilde mij eigen graag ze stukje foorleeze. Dan kan jij beeter jou indruk wekke dattie luister. Offie er iets mee doe is iets anders! Luistere is belangrijk assie leef met jou vrouw, zij heb ook ze aandacht noodig. Mij vrouw fertelde dattie een stukje wilde foorleeze van mij soolvrouw ze Feesboek. Ik heb toen wel mij oor gespit want van mij soolvrouw wil mij eigen niks misse.
Mij vrouw begon te leeze dattie ze menseman goed moet ferzorge, dattie ze sokke moet stoppe en dattie op tijd ze eete moet krijge. En er moet ook geselligheid zijn in mij huis! Mij ene tand brak bijna in mij stukjes uit mij bek van mij ferbaasing. Heb mij vrouw iets ferkeerd ge-eete? Waar heb ze die menseman dan ferstop? Ze zeg Loes wat vinnie erfan? Ik heb mij hele groote gaap gedaan, hier woon nie eens een menseman! Jij kan ook oferdrijve!

Emansipeer

Maar mij vrouw heb mij wel aan mij denke gezet. Zij ken mij eigen zo goed, zij weet hoe het werk. Ze zeg Loes hoe emansipeer ben jij van jou eigen? Ik zeg u eerlijk van me eigen ben ik een poes. Moetie als poes ook al ge-emansipeer zijn? Jij kan toch niks meer doen teegewoordig of jij moet jou eigen ferantwoorde. Maar jij ga toch denke assie lig te slaape.
Misschien heb u het ook, dattie u menseman ze sokke breng en dattie denk van me eigen breng ik liever mij makkareel. En dattie weet van u eigen dat u huis gesellig is assie genoeg vis in u huis heb. Maar bennie dan ge-emansipeer? Mij vrouw kijk mij aan en ze zeg, Loes emansipaasie heb niks met jou makkareel of jou tonijn te maake. Toen heb ze me bijna moete ree-aanimeere!

Wie jij ben

Hoe moet jij emansiepeere assie er geen tonijn bij krijg? Ik zeg u eerlijk het heb mij daage gekos om mij antwoord te vinde. Maar van me eigen heb ik wel mij meening want als poes vin ik tel jij ook mee. Ook al ben ik bescheide en ferleege, ik heb mij eigen wel onwikkelt. Toen ik hier kwam woone wis ik niks van mij eigen. Waar sta mij tonijn? Waar sta mij Feesboek? Mij hart was nog leeg.
Jij moet eerst goed weete wie jij ben van jou eigen foordat jij jou eigen kan emansiepeere. Ik zeg u eerlijk mij vrouw heb mij geholpe en mij Bert. Zij hebbe mij fertrouwe, veiligheid en mij liefde gegeeve. Dan kan jij iemand worde en van me eigen ben ik Loes geworde. Mij Bert zeg het ook, hij zeg Loes jij ben nou iemand. Jij heb jou Feesboek en jij doe jou worksjop, jij ben jou eigen selfstandige Loes. Toen was ik wel trots achter mij oore.

Van mij brood

Assie emansiepeer kan jij het toch gesellig hebbe. Jij kan tonijn in jou huis haale en assie liefer kipfieleej heb dan kan jij dat ook doen. Maar jij hoef nie alles aan jou katerman te geeve of aan jou menseman. Jou menseman heb jou sokke al gehad en daar hebbie ze hande vol aan. Assie saame verkering heb dan bennie ge-leik-waardig. Als poes bennie nie meer als jou katerman, maar jou katerman is ook niet minder als jou eigen. Jij heb gelijke rechte en jij kan foor jou eigen opkoome.
LoesjeMij Bert ga mij nooit mij tonijn van mij brood eete. Mij Bert eet alleen sportbrokke! En mij Bert is ook ge-eemansiepeer van ze eigen, hij woon met ze eigen vrouw. Assie goeie emansiepaasie heb dan doe jij het saame. Net als mij Bert en mij eigen. Wij heb onze mooderne verkering en wij heb onze eigen vrouw. Dat is belangrijk, jou eigen vrouw. Wij zijn allemaal ge-emansiepeer van ze eigen anders werk het nie. Assie het gesellig wil houwe moet jij jou eigen sokke stoppe en jij zoek jou eigen visboer.
Maar ik zeg u eerlijk van mij hart. Als mij Bert ooit zallum wil, of hij wil ze kip in sjelei dan ga ik het wel foor hem haale. Liefde ga foor mij emansiepaasie, mij hart zal mij Bert altijd hoore. Liefde is mij grootse emansiepaasie, jij kan het nie bestuure assie het echt foel. Maar het is wel mij geheim en assie ge-emansiepeer ben mag jij jou eigen geheim hebbe.

Mij tips foor een goede emansiepaasie:

 •  Jij moet selluf iemand zijn
 • Jij heb jou eigen vrouw en het kan ook een menseman zijn
 • Jij doe selfstandig jou dinge, bijfoorbeeld jou worksjop geeve of jij schrijf jou boek net als mij Bert
 • Saame emansiepeere is beeter
 • Jij heb jou eigen visboer en jij weet ook waar jou tonijn sta
 • Jij luister nog steeds naar jou hart

Loesje

19 thoughts on “Loesje vertelt over assie emansipeer ben

 1. Hoi Loesje, ik ben al zeer geemansiepeerd hoor, ik laat mijn broers hier al het werk doen. Soms help ik wel, dan doe ik samen met Bikkel de vensterbank patroelje. Ik ben zoals je wel weet een Diva, dus mijn belangrijkste taak is goed voor mijn vachie zorgen en me vooral niet bemoeien met gewone dingen. En zeker niet met jongensdingen. Tot voor kort maakte ik me ook nergens druk om, dat deden mijn broers wel. Maar sinds ik een klein zusje heb moet ik me er wel mee bemoeien, ze is zo brutaal Loes, alle mandjes waarin ik heb gelegen daar moet zij ook in liggen. Je snapt zeker wel dat ik dan even ga grommen, ze moet wel leren wie hier de echte Diva is. Volgens mij is zij overgeemansiepeerd, ze is nergens bang voor. Ik vond het beter toen ik nog alleen met mijn broers was, zij luisterden tenminste naar mij. Maar mijn vrouw zegt dat ik toch maar een beetje moet wennen aan mijn zus. Als ze me maar met rust laat dan wil ik er wel over na gaan denken.
  Over liefde weet ik niet veel Loes, ook niet over liefde en emansiepatie. Ik heb alleen ervaring met mijn broers en helaas geen vriend. Als ik een vriend zou krijgen dan moet hij wel akseptere dat ik een Diva ben en weinig in huis doe, want dat doet een Diva niet.
  Jij bent maar een bofkontje met jou Bert, hij is zo lief en begrijpt je zo goed. Ik hoop dat je nog lang gelukkig met hem mag zijn.
  Knuffies van je dinnetje Kruimel.

  1. Oooh lieve Kruimel,

   wat schrijfie goed over jou emansiepaasie. Jij kan ook jou emansiepaasie hebbe met jou broers. Dattie jou eigen Diefaa ben en dattie jou rol goed ferdeel. Van me eigen moes ik er goed over nadenke toen mij vrouw ermee kwam. Maar voor jou eigen hebbie alles duideluk en dan hebbie wel jou saakjes goed op jou orde. Jou zusje Juultje heb alles weer over jou hoop gegooi en nu moet jullie wenne aan elkaar. En hoe moet het dan met jou emansiepaasie??
   Van me eigen heb ik ook aan mij zusje moete wenne Kruimel. En wij laat elkaar zofeel moogeluk met rust. Soms snuffel wij aan elkaar maar zij moet weete hoe het in mij huis werk. Maar assie zofeel jonger ben dan bennie nog druk en jij wil speele. Dan hebbie tijd noodig foor jou nieuwe rolferdeeling en jou emansiepaasie.
   Het kom goed Kruimel want jij ben Diefaa en jij leer jou zusje wel hoe het werk van ze eigen.
   Dank jou wel dattie mij zo eerluk geschreeve heb van jou reakzie.

   Liefs van mij eigen voor jou broers, jou zusje en jou vrouw en jij krijg mij spesiejaale poesekopjes

   Loesje

 2. Oooh mamsie, mijn snorspjietjes spjonge spontaan inne krul toen ik ut las. Ikke hep van uwes en frauw geleert datte iedeween gejijk is. Offe nu een meissie benne offe joggie sowals ikke. Frauw sei ies waarfan al mijn haartjes inne krul sgoten. Bij haar thuis ging hut froeger net sjo. De jonges hoefte thuis nies te doen. Frauw was daar alleteit heeeel boos ofer.
  Ikke help ook mee thuis. Ik patroejeer inne fennesterbank en ikke help met sjoonmake vanne mijn bak. En sjo hoort ut!!

  1. Oooh mij Doorie,

   Ooooh wat bennie al emansiepeer van jou eigen. Jij heb gelijk met wattie zeg maar jij moet foorzichtig zijn met jou snorspjietjes. Anders bennie straks jou eigen Siejameez met ze krulsnor. Ooooh dan bennie nog meer van jou unieke soort. En jij ben al so biesonder.
   Jij moet mij soolvrouw altijd hellupe met jou patroeje op jou fensterbank en jij moet jou poot uit jou vacht steeke. Jij ga nie ligge lamballe omdattie jou joggie ben. Jij ben goed beezig.
   Ooooooh mij joggie heb ze eigen emansiepaasie. MammaLoesje is tros op jou, jij ben goed beezig,
   MammaLoesje houw jou

   Koes koes van jou MamaLoesje

 3. Frau zegt dat dat vroegur so was. Maar nu nie meer! Wij zijn ge-emansipeerde poezen. MAUW! Frau en ikke doen same de klusjes. Offe nou ik kijk offe alles goed gaat en frau doet t klusje…

  1. Oooh lieve Minnie,

   dan bennie presies goed ge-emasipeer. Jij doe het saame met jou vrouw. Want assie kijk hellup jij toch mee van jou eigen. Jou vrouw heb steun aan jou en zij foel ze eigen nie alleen. Dan hebbie jou rol goed ferdeel in jou huis Minnie.
   Van me eigen foel ik nu feel tros op jou. En ook op jou vrouw,

   Liefs van Loesje

 4. Loesje wat mooi geschreven!!!!
  Wij hier zijn wel geemansiepeerd , we zijn allemaal gelijk!!!!!
  We doen altijd alles samen en ook samen met onze vrouw. Wij doen samen het bed verschonen en gaan met haar de kelder in (ze vindt het niet leuk om alleen de kelder in te gaan). En samen eten.
  Alles samen doen is zoveel gezelliger!!!!
  En als wij of onze vrouw iets niet willen dan maken we dat duidelijk!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal!!!!
  😽😽😽😽😽😽

  1. Oooh lieve allemaal en mevrouw Ceciel,

   wat schrijfie mooi over dattie alles saame doe. Saame met jou vrouw jou kelder in, jij ga saame eete, saame slaape. Jij leef saame, dan bennie saame ge-emasipeer en dan bennie veilig. Jij heb allemaal jou eigen rol en jou bijdraage aan jou thuis. Jij kijk saame naar jou vrouw met jou liefde in jou oog,

   Loesje

 5. Hoi lieve Loes,
  Oh ik kreeg spontaan de hik toen ik dat stukje over vroeger las, en mijn vrouw moest lachen.
  Ik vroeg hoe het vroeger bij haar thuis was, en ze zei dat haar broer en zij alles samen moesten doen. Oom Jaap stond samen met mijn vrouw aan de afwas.
  Gelukkig kreeg ik daarna te horen dat kater Plok niet hoefde mee te helpen, hoewel hij wel zo nu en dan meehielp als er wat te eten op de grond gevallen was, hij ruimde dat graag op, zei mijn vrouw,
  Ik help ook vaak in de keuken. Ik ben er altijd als mijn vrouw er ook is, zeker als ze met het eten bezig is. En laatst heb ik daar een ei gevangen!! Mijn vrouw liet het vallen, en ik heb het voor haar opgeruimd, de harde stukken, die je niet kon eten, heb ik voor zijn vrouw laten liggen, maar ze hoefde ze alleen maar op te rapen, ik had alles brandschoon gelikt.
  Zo maak je je als ge-emansiepeerde kater toch nuttig. Kan je eigenlijk ook ge-evrouwsiepeerd zijn?
  Gelukkig heb ik nooit kapotte sokken. Mijn vrouw soms wel, maar eerlijk gezegd heb ik haar nog nooit sokken zien stoppen 🙂 .
  Ik maak me hier wel nuttig met het vangen van spinnen voor mijn vrouw, dat is het enige beest dat ze eng vindt. Ik doe het graag voor haar, en ze zijn nog lekker ook.
  Ik maak me dus best nuttig hier in huis. Mijn vrouw trouwens ook hoor, ik krijg keurig op tijd mijn eten, goed, het kon wat meer zijn, maar mijn vrouw zegt dat ik anders niet meer in mijn pelsje pas. En ik help ook altijd mee als ze de bak schoon maakt, want ik wil wel zeker weten dat dat goed gebeurt. Ben ik dan echt een ge-emansiepeerde kater? dat zou ik supergaaf vinden.
  Lieve Loesje, iedere keer leer ik weer wat van je stukjes, wat ben je toch een wijze poes!!
  Heel veel lieve groetjes van mijn vrouw, en heel veel zachte, lieve kopjes voor jou, Floris, Zusje en je vrouw van Vlo.

  1. Lieve Vlo,

   dank jou wel foor jou reakzie van mij verhaaltje. Assie het zo lees dan bennie wel heel goed ge-emasipeer Vlo. Jij hellup jou vrouw assie ze ei laat falle. Jij vang spinne en jij eet ze op, dan hoef jou vrouw nie te schrikke van ze eigen. Jij ben bij jou vrouw assie thuis is en jij kijk goed hoe dattie alles doe in de huis. Dan bennie moodern Vlo, jij leef saame en jij doe op jou tijd ze emansiepaasie.
   Offie ook evrouwsepaasie heb? Van me eigen denk ik van wel. Jij heb ook pinkstere en assie paase heb zorg jou vrouw voor jou takke in jou huis en jou eiere. Dan hebbie goede evrouwsiepaasie. Misschien dat jou vrouw het nu ook herken van ze eigen. Mij vrouw is nu mij huiskamer uitgeloope…

   Vlo jij weet jij ben mij goede vriend en jij ben wijs van jou eigen. Als poes doe ik veel nadenke maar assie geen reakzie krijg dan hebbie er niks aan. Jij geef mij altijd inspierazie met jou reakzie want jij zeg mij wijze dinge.
   Dan wil ik wel zegge, dank jou wel

   Liefs van Loesje en mij vrouw en ook voor jou eigen vrouw

 6. Goedemorgen lieve Loesje, wat heb je een mooi verhaal geschreven over emasiepaasie, ik heb het voorgelezen aan Floortje, zij vond het ook heel mooi. Jij ben een hele wijze poes, we kunnen nog veel van jou leren. Fijne dag lieve Loesje, ga maar lekker rieleksen op jou denkpaal en dromen van jouw Bert. Lieve zachte kopjes en knuffels van Ina en Floortje.

  1. Lieve mevrouw Ina,

   hebbie mij verhaaltje foorgeleeze aan mij dinnetje Floortje? Oooh ik vin het lief, dank u wel. Nu kan Floortje er ook over nadenke van ze eigen en zij kan ze eigen emansiepaasie onwikkele. Dat is belangrijk, ook voor u assie saame leef.
   Het is fijn assie soms jou diepe gedachte kan deele. Dank U wel dattie mij eigen u reakzie heb gegeeve. Geef U Floortje mij zachte kopjes en u krijg ook kopjes van mij hart,

   Liefs van Loesje

 7. Lieve Loesje, wat een mooi verhaal heb je geschreven, dank je wel Ik moest er eerst eventjes over nadenken, hoe het allemaal presies zit en toen kon ik pas sntwoorden.
  Je hebt helemaal gelijk dat je zegt dat je eerst zelf iemand moet worden. Als je alleen maar bang bent, of je heel ieniemienie klein voelt, of geen eten en geen huis hebt, dan kun je niet je zelf zijn. Dan doe je alleen ooverleeven.
  Ik was vroeger alleen bang en boos, toen ik in de tuinen woonde. Ik had geen tijd om iemand te zijn. Ik was natuurlijk wel pappa, maar in mijn eentje was ik niemand.
  Nu heb ik geleerd wie ik ben, net als jij. Ik heb geleerd dat ik een zorgzame kater ben, die graag nadenkt en die lief is voor bijna iedereen.
  Ik hoefde niet meer te leren dat ik poesendames moest respekteren, want dat deed ik al! Poesen doen het meeste werk met kindertjes krijgen, en ook als ze geen kindertjes hebben zijn ze altijd superstoer, alle poesen die ik ken! Mijn Molletje liet zich door niemand iets vertellen, ze liep haar eigen pad. Als het moest alleen. Maar liever samen, natuurlijk,
  Mijn man was wel zo opgevoed dat hij thuis niks hoefde te doen, daar heeft mijn vrouw nog wel aan moeten treenen. Maar hij leerde gelukkig snel, en nu zijn we alledrie de baas in huis of alledrie niet. Want de baas zijn is niet leuk, dan is er eentje hoger dan de anderen. Wij zijn hier alledrie geleik en wij leven samen naast elkaar en met elkaar. Dat is fijn, ik zou niet willen dat ik de baas was of mijn vrouw of mijn man. En mijn man of mijn vrouw zouden dat ook niet willen, zeggen ze.
  Weet je wat ik ook raar vind aan zo’n verhaal uit de krant? Dat het altijd over een meneer en een mevrouw gaat. Maar ik woon met een meneer en een mevrouw met sijn drietjes, jij woont met een vrouw en je broer en je zus, Popje en Beer waren twee katermannen. Dus dat kan allemaal ook!
  Lieve Loes, dank je wel voor je verhaal en ik ben blij dat jij ook ge-ee-man-sie-peerd bent, dat je Loesje van de letters bent geworden!
  Heel veel lieve kopjes, ook voor je famielie, van Bolle. En van mijn mensen ook!

  1. Lieve Bolle,

   dank jou wel voor jou reakzie en wattie mij zeg met jou wijze woorde. Van me eigen heb ik mij jaare noodig gehad om mij letters van mij naam te worde. Jij bennie somaar Loesje, jij moet jou letters ferdiene. En zo hebbie ook jou letters van jou naam Bolle moete ferdiene. Jij ben pappa Bolle en nu bennie jou eigen, echte Bolle. Foor mij eigen bennie Sur Bolle want jij heb erfaaring en jij ben mij wijze katervriend. Dan hebbie ook jou emansiepaasie geleerd en jou heb veel emansiepaasie van jou Mollie geleerd. In mij beleefing was jou Mollie erfaaringskunnig van mij emansiepaasie. Zij is eMolliepaasie, zij wis hoe zij ze eigen moes siepeere. Dan bennie jou eigen poes. Niemand maak jou iets. Van me eigen ben ik nie so fer, maar misschien kan ik nog meer emansiepeere.

   Lieve Bolle, hoop dattie nu weer meer rust heb in jou huis van jou ree-noo-faasie. Dattie jou eigen vrij kan beweege en dattie jou ding kan doen. En ook voor jou mense. Want jij kan pas emansiepeere assie in jou normaale leeve leef. Geefie jou vrouw en jou menseman mij zachte steunpootje en jij krijg mij eigen emansiepaasiekopje want jij ben sterruk Bolle.

   Liefs van Loesje

 8. Hallo Loesje,

  Vrouwtje en ikke hebben samen jouw schrijf geleest en er over na gedenkt en ook gepraat/miauwd. Vrouwtje heeft toen ze jong was echt nog meegemaakt dat de mannen de baas waren en de meisje waren alleen goed genoeg voor huissloof en de heren op hun wenken bedienen. Foei wat een tijd was dat. Ze heeft ook meegemaakt dat de vrouwen het niet meer pikte en dat ze voor hun rechten (emanziepazie) opkwamen, nou vrouwtje zegt dat het heel lang heeft geduurd en dat er nu zelfs nog mannen zijn die vinden dat zij de baas, de broek aan hebben in het huis. Nu is het gelukkig zo heel veel beter en kunnen vele het niet indenkeren dat het anders is geweest. Nu is iedereen gelijk en we moeten naar elkaar of het bij de mensen of dieren is respect voor elkaar hebben en niemand is de baas.
  Ikke doe altijd goed de poot uit mijn vacht steken om er voor vrouwtje te zijn en te helpen. Weet je ik doe ook de ramen mee helpen wassen, als vrouwtje binnen klaar is en ze nog tijd heeft om ze buiten te doen dan doe ik meehelpen hoos, ikke doe dan met mijn neus en poten weer goed over de ramen gaan en dat is dan mijn poottekening van goed gedaan hoor vrouwtje. Net nog mee geholpen met brom de stofzuiger en wijs met de poot aan waar nog wat haren en stofjes van mij liggen. Och Loesje al miauw ikke het zelf en vrouwtje vind dat ook iike help heel goed hoor. Nu heb ik gisteren een medalie ( een hoop gefoeter) gekregen van vrouwtje. Zat er gisterenavond toen het pikke doner was weer een vervelende poes bij mijn ramen, en ikke was weer woest. Je weet vrouwtje gaat dan naar buiten om die poes de tuin uit te sturen en dat deed ze toen ook. Maar vrouwtje heeft een hele leuke hobby en dat is moeilijke legpuzzels maken, daar wordt ze rustig en ontspannen van. Nou Loes vrouwtje naar buiten en je zal het al wel in de smiesjes hebben ikke roetsje heb racesnelheid over de puzzel en de deksels met alle stukjes. Vrouwtje had het gelukkig buiten al gehoord en was ze gewaarschuwd. Oeps ikke heb op een afstandje zitten kijken en luisteren naar het oprapen en het gefoeter van vrouwtje. Och nu moet ze weer helemaal opnieuw beginnen en ik ga vanmiddag samen met haar weer gezellig puzzelen, nou dat noem ik nog eens emanziepazie hoor. Oei nu moet ik stoppen en gauw jouw schrijf versturen anders ziet vrouwtje alles en ik hang niet alles aan haar neus hoor. We moeten als katten ook ons eigen dingen hebben. Loesje een fijne dag en een grote knuf van vrouwtje en emanziepazie kopje en poot van je grote vriend Jip

  1. Oooh Jip en mevrouw Jip,

   Ooooooooooooooh jij heb wel jou heele goede treening van jou rees gedaan over jou vrouw ze puusel en ze doos met stukjes. Ooooh van me eigen kan ik het wel foor mij oog zien dattie ofer jou puusel scheur want jij ben so atleeties. Jij klim in jou hooge klimpaal assie er weer sta. Jij hellup jou vrouw assie stofzuig. Jij doe jou raame afdrukding assie meehellup met jou wasse. Jij ben suuper ge-emasipeer Jip. Jij doe jou eigen bijdraage lefere met jou huishouw. Mevrouw Jip heb jou goed oppefoet en zij weet van ze eigen hoe het anders kan. Zij heb erfaaring van ze eigen ferleede. Maar jij ben jou goede tiem met jou vrouw, dan doe jij dinge saame.

   Maar wat zeggie mij nou. Hebbie weer jou poes in jou tuin gehad. Oooh Jip jij ben poopulerr en iedereen wil jou eigen zien. Jij ben jou aanwins in jou buurt. Maar jij ben er nie blij mee en dan kom weer andere emansiepaasie om jou hoek kijke. Jou vrouw jaag jou poese weg. Dan bennie goed beezig saame Jip. Mij hart foel mevrouw Jip en jou eigen ga foor ze ander door jou fuur.
   Jij krijg mij zachte emansiepaasiekopje terug en ook foor jou eigen vrouw.

   Liefs van mij famielie en van mij eigen, Loesje

 9. Loesje wat een wijs geschreven stukje.Wij zijn ook allemaal gelijk in huis.Onze vrouw moest zo lachen om dat stukje uit de krant,dat ik(Fynn) eerst een glaasje water moest halen,om haar weer bij te brengen.Bij haar thuis was dat vroeger ook niet zo.En ik ben hier dan wel de enige man in huis,maar ik help bij het bed opmaken en verschonen. En allemaal zorgen we ervoor dat er genoeg geknuffeld wordt met onze vrouw en dat ze dan lekker kan slapie doen.Onze vrouw zorgt voor onze lekkere hapjes en water fontein.Ik heb mijn zussen geleerd hoe ze beter kunnen spelen en hoe ze hondjes moeten leren respect te hebben voor poezen en katers.Van mijn zussen heb ik ook van alles geleerd,want sommige dingen leer je nu eenmaal niet op straat.Zoals bv dat onze vrouw altijd weer thuis komt en dat ik erop kan rekenen dat ik altijd bij haar mag blijven en nooit meer weg hoef.In het begin was ik daar wel eens bang voor maar nu nooit meer.Dag lieve Loes,een stevige poot van je vriendje Fynn en een acht kopje van Muzette en Sparkle

  1. Lieve Fynn,

   wat schrijfie mij jou wijze stukje van emansiepaasie in jou huis met jou vrouw, Sparkle en Muzette. En jij ben jou enige man in jou huis. Oooh dan bennie goed beezig met wat jij jou zusjes leer en jou vrouw. En leerie ook jou hondjes ze emansiepaasie? Oooh jij ben biesonder Fynn. Jou vrouw weet van jou biesonder zijn en jou zusjes weet dat ook. En jij ben biesonder Fynn, dus jij ga nooit meer weg bij jou vrouw. Jij ben ge-emasipeer en jij ben goed beezig. Jou vrouw kom altijd thuis van ze eigen Fynn want zij kan jou eigen, Muzette en Sparkle nie misse.
   Mij hart foel het. Fynn ga jij nooit fergeete.
   Liefde is jou groote geluk, het heb meer kracht dan emansiepaasie. Maar emansiepaasie maak jou liefde wel makkellukker.

   Liefs van Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *