Loesje vertelt over assie een worksjop Gaape geef

gaapeVorige week fertelde ik u van mij idee om mij worksjop Gaape te geeve foor assie nie rieleks ben. U heb so poosietief gereageer, daarfoor wil ik u eigen bedanke van mij hart.

Onseeker

Assie soiets wil gaan doen ga jij wel groeie assie zofeel poosietief terugkrijg van jou fens. Mij verkering Huiskater Bert zeg ook Loes, wat goed dattie soiets ga onderneeme.
Hij heb nu ook meer rust want hij foel ze spanning ook van ze boekpresentazie. Kom iedereen wel op ze tijd en ga ze mij snekhapjes lekker vinde. En wat ga zij zegge van mij vriendeboek? Allemaal fraage waar mij Bert mee worstel van ze eigen onseekerheid. Als poes vin ik wel dattie dan jou poot om jou eigen verkering heen moet slaan en dattie moet zegge. Lieve jonge, het kom wel goed.

Fertrouwe

Assie fertrouwe heb kom alles goed maar soms hebbie jou ekstra zetje noodig. Mij worksjop is mij ekstra zetje wat ik u geef van mij eigen. Jij kan het oferal foor gebruike. Assie net als mij vriend Bolle stijgers in jou tuin heb, geloof u maar van mij eigen dan hebbie stres. En jij kan nie jou heele dag aan jou druks, straks zijn jou stijgers weg en bennie selluf jou weg kwijt. Dan moetie nog uitkijke dattie nie van jou eigen ge-ree-noo-feer wor. Assie tefeel van jou kaanabis neem wor jou kop nie frisser. Dat wil jij nie, jij wil jou eigen blijfe en mij erfaring zeg.
Gaape kan hellupe. Assie goed Gaap hebbie feel minder van jou kaanabis noodig. Jij moet alleen foorzichtig zijn met jou proteesie dattie die nie ferlies.

Worksjop

GaapeMisschien denk u wel waarom geef Loes ze worksjop Gaape? Iedereen gaap toch van ze eigen? Daar hebbie toch geen worksjop foor noodig. Van me eigen weet ik beeter. Assie zofeel erfaring heb met gaape als mij eigen dan weet jij, jou eene gaap is jou andere nie. Mij beebie Dorus wil graag stoer leere gaape foor ze eigen. Hij is jong en dan wil jij jou indruk maake met jou gaap. Mij vriendinnetje Kruimel heb feel diva asprierazie en zo wil zij ze eigen graag uitdrukke assie gaap. Jij heb feel variaazie in gaape, daar sta u misschien nie bij stil van U eigen. U gaap en u denk er nie bij na.

Bewus

In mij worksjop ga ik hier wel mij aandacht aan besteede. Dattie ze eigen meer bewus wor van u gaap en hoe u die kan gebruike zo dattie er iets aan heb.

Floris

Assie nou denk ga Loes dit allemaal alleen doen van ze eigen? Ga ze dan nie ofer ze eigen grens? Hierofer heb ik wel nagedach. Kan mij bek het aan om zofeel open getrokke te worre en kan ik dan nog mij tonijn eete zonder dat mij fisgraat in mij bek blijf steeke? Mij antwoord is nee, assie jou taak als kurzuspoes seeriejeus neem dan schaakel jij jou hullup in. Mij visboer heb ze eigen spontaan aangemeld maar ik zeg u in mij fertrouwe. Hij heb een te kleine bek. Dan kan jij alleen ze proteesie zien en wat hebbie dan?
Daarom heb ik mij broer Floris gefraag. Assie ze goeie dag heb dan gaapie iedereen naar ze huis. Dat hebbie wel noodig en hij ga ze eigen fooral beezig houwe met ze stoere gaap. Assie stoer gaap kan jij daar als jonge kater wel jou foorbeeld aan neeme. Dat is belangrijk. Van me eigen oefen ik nu iedere dag met mij gaape en rieleks zijn. U kan het zien op mij footoos.

Meedoen

Assie kom dan kan u meedoen van u eigen. Ik ga het u uitlegge met mij footoos. Hoe dattie moet Gaape. Maar ook dattie variaazie heb in u gaape. En er zijn ook filmpjes.
Hoop dat u interezze gewek is, dattie saame met mij broer Floris en mij eigen kom Gaape.

Van mij eigen wil ik u uitnoodige dattie kom zaterdag,
Liefs van Loesje

14 thoughts on “Loesje vertelt over assie een worksjop Gaape geef

 1. Hoi lieve Loesje, ik doe mee hoor. Ik wil leren gapen zoals een echte Diva. Mijn broers en zusje willen ook beter leren gapen. Dus wij zitten voor de konpjuter zaterdag.
  Succes lieve Loes , het wordt vast geweldig.
  Knuffies van je dinnetje Kruimel en ook van Bas, Bjarne, Oliver, Bikkel en Juultje.

  1. Oooh lieve Kruimel,

   dank jou wel dattie mee ga doen met mij worksjop Gaape. En dat jou broers en misschien jou kleine zusje ook mee ga doen.
   Het is wel spannend foor mij eigen en mij broer Floris moet ik ook goed in mij gaate houwe dattie ze eigen gaap nog weet.
   Soms fergeet ie alles, hij is mij seenior broer en dan hebbie soms nie alles op jou rijtje. Maar wij oefen iedere dag, want jij wil wel goed foor jou dag koome.
   Mij vrouw heb mij ekstra tonijn in mij huis gehaald want dat hebbie wel noodig.
   Dank jou wel foor jou reakzie Kruimel en jij krijg mij zachte kopjes. En ook foor jou broers en jou kleine zusje en foor jou vrouw,

   Van mij eigen, Loesje

 2. Hallo Lieve Loesje,

  Ik weet zeker dat iedereen meedoet met jouw worksjob, vrouwtje en ikke zeer zeker, maar je weet het wordt in de avond, want vrouwtje moet dan op de poesjes passen en werken en dat is ook heel belangrijk. Jouw vrouw gaat werken voor de vis en mijn vrouw voor de brokjes en de blikjes vlees.
  Vrouwtje en ikke hebben er al veel over nagedacht en jouw gaap worksjob is eigenlijk weer een vervolg op je andere worksjobs, We zullen daar veel aan hebben nu. Met de gaapwordt je goede diepe gaap ga je diep ademhalen en adem je alle stress dan uit je hoofd weg. Dus Loesje als vrouwtje dan thuis komt ’s avonds en wij buikvulling hebben gedaan gaan wij er samen naar kijken en mee doen. Toppie dat broer Floris jou ook meehelpt, ja hij is een zeer geschikte broer die dat heel goed zal doen. hij heeft de kater wijsheid van vele jaren in de kop en Zusje kan jullie help doen door jullie tussendoor een vis en wat te brengen, want jullie moeten wel goed fit blijven.
  Ja het is overal goed voor en we hopen dat al onze vriendjes en dinnetjes er hun mensen er veel aan hebben, want we komen allemaal wel eens stress voor de poot tegen.
  Jij bent een super lieve Loesje dat je Bert meehelpt voor zondag . Ja dan is de grote dag van de presentasie van het vriendenboek. Een ding zegt vrouwtje we zullen het allemaal super geweldig vinden. Als zondag avond de presentasie is kunnen vrouwtje en ik er wel direct bij zijn hoor, wat zal het een knalfeest worden.
  Hopelijk leest Bert en zijn vrouw dit ook en weten ze dat we allemaal hun zullen steunen.
  Ik ga nu maar weer eens aan mijn buikvulling beginnen en vrouwtje vragen voor een grote knufbeurt. Heel veel knuffels van vrouwtje en grote poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Oooh lieve Jip en mevrouw Jip,

   jij weet jij kan mij worksjop ook op jou eigen tijd doen. Assie het lijf mee wil maake dan kan jij smorges koome, assie beeter uitkom op jou eigen tijdstip dan werk het net zo goed. Belangrijk is dattie leer dattie jou gaap altijd in kan zette. Assie stres heb, assie het druk heb, assie jou eigen uit wil drukke en sellufs assie slaap heb. Maar ook met jou ferhuise of met een ree-noo-faasie.
   En assie fraage heb Jip dan hellup ik jou toch. Daar ben jij wel kurzusleidster foor. Jij geef tips en jij hellup waar jij kan.
   Dan kan iedereen zondag bij mij Bert ze boekpresentazie aanwesig zijn en jij kan dan jou gaape gebruike assie eefe tefeel spanning heb.
   Voor mij Bert is het fijn assie foel dat iedereen rieleks is want hij heb van ze eigen ook ze spanning.
   Jip dank jou wel dattie mee ga doen. Mij broer Floris zeg dattie gelijk heb. Hij heb heel feel erfaring en wijs zijn, dan kan jij veel geeve.

   Hoop dattie jou fijne dag heb Jip saame met mevrouw Jip, jij krijg mij zachte kopstoot en ook voor mevrouw Jip van ons allemaal van ons eigen,

   Liefs van Loesje

 3. Dag lieve Loesje,
  Wat ben je toch wijs. Ik wist niet dat er zoveel te vertellen was over gapen.
  Ik trek al tijd m’n scheur open en ik gaap, rek me lekker uit, draai drie rondjes en ga dan precies zo liggen als ik eerder lag.
  Mijn vrouw moet dan lachen en vraagt of ik m’n lichaamsbeweging voor die dag weer gedaan heb.
  Maar na jouw vorige stukje ben ik erop gaan letten, en ik heb al gemerkt dat je ook van spanning kan gaan gapen.
  En wat ik het leukste vind is dat ik m’n vrouw ook aan het gapen kan brengen. Ik ga dan vlak voor haar zitten, kijk haar aan, en doe een grote gaap. Dat is vooral leuk als er bezoek is.
  Loesje, ik kan niet reageren, want ik heb geen feestboek, maar ik ga zeker meekijken hoor zaterdag,
  Veel sukses voor Floris en jou, en ook voor je vrouw natuurlijk, want die maakt de fotoos.
  Heel veel lieve kopjes voor jou en je hele familie, en groetjes van mijn vrouw,
  Vlo.

  1. Lieve Vlo,

   jij ben goed beezig want jij ben al aan jou gaape begonne. En assie geen Feesboek heb kan jij toch kijke en erfan leere. Assie zondag naar mij Bert ze boekpresentazie kom kan jij ook kijke. Assie toch fraage heb Vlo dan kan jij mij altijd fraage op mij Bert ze website want jij ben mij vriend en dan hellup jij elkaar van ze eigen.
   Jij zal zien, gaape heb feele forme en beteekenis. Iedereen heb ze eigen gaap Vlo, belangrijk is dattie rieleks wor. En jij ben goed beezig want jij hellup jou vrouw dattie ook leer gaape. En assie het eenmaal ken dan kan jij het oferal gebruike.

   Vlo dank jou wel foor jou reakzie en mij hart is geraak dattie toch kom kijke,

   Liefs van mij eigen en mij broer Floris en de res van mij famielie, voor jou vrouw en jou eigen. En jij krijg ook mij zachte kopstoot,

   Loesje

 4. Lieve Loesje, Floortje en ik hebben net jouw bericht gelezen over je wurksjop gaapen. Wat ben je toch een verstandige poes. En zo knap om een wurksjop te organiseren. Wij kijken er naar uit samen. We zullen pootdraaien voor je dat alle voorbereidingen goed gaan. Kusje en knuffels van Ina en Floortje

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   dank u wel met wattie mij nu zeg. Van me eigen ben ik nog druk in mij foorbereiding voor mij worksjop. En assie kan hellupe mevrouw Ina, dat jou verkering meer rust heb assie zondag aan ze boekpresentazie begin, dan denkie daar geen moment ofer na. Dan doe jij dat want rieleks zijn is belangrijk. Van me eigen hoop ik dat al mij Bert ze vriendjes koome, dan kan iedereen zondag gaape assie ze eigen spanning foel.
   Mij hart voel wel blij zijn assie ook wil koome, saame met Floortje.

   Zacht kopje van mij eigen en ook van mij broer Floris, voor u eigen en voor Floortje,

   Loesje

 5. Oooh mamsie, ik ga het ook folge want ik moete masndag knikkere. En daar sgijn je bij te moete gaapuh. Waajom weet ik nie. Ikke hau uwes mamsie.
  Koes koes

  1. Oooooh mij beebiejonge van mij hart,

   iedereen ga maandag ook mij Gaape doen foor ze spanning van jou operazie. Wij heb nu alles bij ze eigen en elkaar, dan kan jij mij Gaape goed gebruike.
   En ook foor mij soolvrouw en mij soolman want zij heb maandag ook spanning en assie dan saame ga zitte gaape, bennie wel meer rieleks.
   Hoop dattie jou gezich wel laat zien op jou oom Bert ze boekpresentazie want het was jou oma prinses Katrientje ze idee. En jou oopa Floris kom ook. Hij zeg dattie jou ga leere assie stoer wil gaape. Jij moet weten, jou oopa is gek van jou eigen jij kleine, zwarte paarel van mij hart.
   Jij ga nie druk maake foor jou knikkers,
   NIE DRUK MAAKE
   N I E D R U K M A A K E

   koes koes van jou MamaLoesje en jou oopa Floris

 6. Dag lieve Loesje, natuurlijk kom ik zaterdag kijken! Ik leer altijd heel veel van je worksjops, en zoals je al schreef in je stuk, kan ik goed gaape best gebruiken nu. En ik wil ook meer weten over alle verschillende manieren van gaape, dat lijkt me superhandig.
  En ik vind het biesonder dat je broer Floris meedoet. Dan kunnen jongere katers en poezen zien dat ook wat oudere katers nog een heleboel kunnen. Misschien kun je dan niet meer keihard rennen, maar er zijn andere dingen die je veel beter kunt dan toen je jong was. Dus goed dat Floris laat zien hoe je goed kunt gaape, en hoe je stoer moet gaape.
  En ik ben stiekum ook wel benieuwd naar het gaape voor een Diva. Kruimel kan dat vast al best goed, maar ik vroeg me af of je ook kunt leren gaape als een DivO. Als katerdivo, zeg maar. Niet dat ik een divo ben, maar het kan sltijd goed van pas komen om te doen alsof.

  Loes, je worksjop gaat vast weer helemaal geweldig worden, net als je andere worksjops!
  En ik ben ook best een beetje trots dat ik genoemd word, in je stukje! Dank je wel dat je aan me gedacht hebt!
  Ik doe voor je duimen dat alled goed gaat, en ik hoop dat je genoeg eet om op krachten te blijven. Want dat is belangrijk, dat je goed tonijn eet. En garnale, en zallum. Dat geeft je enersjie om de worksjop voor te bereiden en om goed te kunnen gaape.
  Je Bertje is vast supertrots op je, en ook heel blij met je hulp. En maandag gaape we met zijn allen voor je zwarte paarel.
  Ik kan niet schrijven op feesboek, maar ik ga zeker weten kijken!
  Heel veel lieve kannaabiskopjes voor jou, maar niet TE veel want anders val je in slaap, van Bolle. En ook voor je famielie heel veel kopjes, ook van mijn famielie. Spesjaal voor jou en Floris ook heel veel sukseskopjes!!!

 7. Hallo Loesje hier met Gijsje. Ik ga zaterdag ook jouw workshop over gapen volgen. Vrouwtje zegt dat als je goed kan gapen dat je dan heel erg ontspannen bent. Ik wil graag ontspannen zijn. Dan moet ik goed leren gapen.
  Tot zaterdag.
  Groetjes van Gijsje en vrouwtje

 8. Lieve Bolle,

  wat zeggie toch altijd wijse dinge. Jij heb feel ferstand van jou eigen. En mij hart is blij dattie kom kijke Bolle. Assie kijk kannie al feel leere en mij worksjop heb ik ook gemaak foor jou eigen Bolle. Dattie nie alleen jou druks hoef te gebruike maar dattie jou gaape in kan zette assie jou eigen nie op jou gemak foel. Daar zou mij hart wel heel blij van worre Bolle. Jij ben mij Bert ze vriend en jij ben ook mij eigen vriend. Dan hellup jij elkaar assie het moeiluk heb in jou leeve. Ree-noo-faasie is moeiluk Bolle, ook foor jou mense. Daarom denk mij eigen dat mij worksjop ook kan helluppe foor jou vrouw en jou menseman . Zij kan ook leere gaape en dattie rieleks wor van ze eigen. Dan zou mij hart van mij vreugde trille…

  Jij ga mij fariaazie in mij gaape zien en jij ben mij slimme katervriend. Assie als poes kan gaape assie jou Divaa wil laate zien dan kan jij als kater leere gaape assie een Divoo wil zijn. Daar kom jij nie onderuit en jij ga het zien in mij worksjop.
  Jij lees, jij kan gaape assie rieleks wil zijn, maar jij kan met jou gaape ook iets van jou eigen uitdrukke.
  Mij Bert zeg ook, Loes jij ben mij gaapdeskunnige maar zo fer zou ik nie wille gaan. Van me eigen heb ik wel mij stuudie erfan gemaak op mij denkpaal. Mij broer Floris heb sowieso feel erfaring met ze gaape en hij durf ze gaap te laate zien. Dan ben jij wel trots assie zus ben van jou broer.

  Lieve Bolle, dank jou wel dattie heb gereageer en dattie zaterdag kom kijke. Hoop dattie er iets aan ga hebbe.
  Liefs voor jou vrouw en jou menseman en voor jou eigen krijgie kopjes met mij fanieljesmaak. Dattie jou rotte blaadjes nie meer proef.

  Liefs van Loesje en ook mij famielie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *