Loesje vertelt over assie een dag van geluk heb

gelukMorrege is een van mij mooise daage van mij jaar. Misschien denk u nu wel waar kom Loesje nou weer mee aanzette van ze eigen. Heb ze nie in ze gaate dat iedereen nu feel spanning heb weeges mevrouw Coorona.

Twalletpapier

Ik zeg u eerluk, van mij eigen ken ik haar nie maar zij is wel mij mees bekende mevrouw van mij Feesboek. Mij vrouw zeg dattie uit Sjienaa kom en dattie feel erfaring heb met fier russe. Van me eigen hoop ik dattie mij dan kan hellepe met mij eigen fierus van mij niese. Mij erfaring is, saame weet jij altijd meer dan dattie alleen ben. Misschien hebbie wel ekskluuzieve pasta uit Sjienaa mee genoome, van haajefinne of garnaale. Zij kom toch nie foor niks uit Sjienaa oferwaaie.
Maar mij vrouw zeg, Loes mevrouw Coorona breng geen pasta mee. Mevrouw Coorona maak mense ziek en ferdrietig. Jij moet erfan niese en jij wor opgesloote. En zij hamster twalletpapier! Jij begrijp er toch niks van. Jou eene tand zou erfan uit jou bek breeke assie soies hoor. Wie ferzin soies? En jij heb geen geluk assie mevrouw Coorona teegekom. Jij kan pasta eete zofeel jij wil, mevrouw Coorona doe gewoon ze eigen ding.

Geluk

gelukAls poes vin ik geluk heel belangrijk want jou hart ga straale assie geluk teegekom. Jij kan het nie zien maar jij kan het foele in jou hart. Assie bijfoorbeeld jou kompjuuter aanzet en jij zie jou verkering. Jij kan het nerreges koope wattie dán foel. Of jou vrouw heb net jou verse vis van jou visboer in ze huis gehaal. Jij ruik jou geluk door jou vrouw ze boodschappetas heen. Van mij eigen heb ik geleerd, het heb niks te maake met groote dinge.

Nie fergeete

Foor mij eigen was mij grootse geluksmoment toen mij vrouw mij eigen vond in mij asiel. Assie mij eigen nie had gefonde was ik nooit Loesje geworre. Soms hebbie gewoon jou beetje geluk noodig om jou eigen te finde. En jij kan het ook geefe. Dattie bijfoorbeeld spesiejaal aan iemand denk die het noodig heb van ze eigen. Of jij geef kopjes als jou vrouw ferdrietig is. Jij kan van alles bedenke assie iemand jou geluk wil geefe.
Morrege hebbie een spesiejaale dag en het is foor jou geluk. Dan kan jij stilstaan bij jou eigen geluk maar jij kan ook iemand ze hart laate straale. Assie zofeel moeilukke daage heb door mevrouw Coorona is het belangrijk dattie geluk nie fergeet.

Goed beezig

Nie iedereen heb taalent foor geluk. Daar moet ik eerluk ofer zijn. Mij vriendinnetje Sparkle heb bijfoorbeeld best feel probleeme met ze gezond zijn. Zij is diejabeet van ze eigen en ze vrouw prik iedere dag bloet uit ze oor. Jij moet er toch nie aan denke dat jou vrouw iedere dag aan jou oor ga zitte frunnike. Jij zou voor minder niemeer onder jou taafel vandaan koome. Van mij eigen ging ik bij mij visboer woone, jij krijg er toch jou zeenuuw van. Nu heb ze ook nog iets moeiluks in ze kop. Maar mij vriendinnetje Sparkle klaag nooit en zij eet toch goed. Zij krijg spesiejaal eete met laage koolhiedraatie weeges dattie diejabeet is. En zij krijg insuulien. Zij zeg Loes van me eigen ben ik ook mij maatje meer.
Dan ben jij wel heel goed beezig en jij ferdien al jou geluk van jou weereld. Jij heb er nie om gefraag dattie tefeel suiker heb, of iets ferfeelends in jou kop. Jij moet er maar mee leere leefe. Daarom wil ik mij vriendinnetje Sparkle graag in mij zonnetje zette. Dattie weet, iemand denk aan jou eigen en jij krijg jou geluksteentje in jou rug.
Lieve Sparkle, jij ben mij kanjerdinnetje en jij ferdien al jou geluk van jou weereld. Jij ben mij groote foorbeeld van hoe sterruk jij kan zijn assie groonies ben.

Ferantwoordelukheid

Misschien dattie morrege ook aan iemand wil denke foor geluk? Van mij eigen wil ik graag mevrouw Coorona iets fraage. Lieve mevrouw Coorona, wil u alstoeblief ferdwijne. U heb er geen errug in hoefeel mense u gelukkig maak assie vanaafond nog u koffer pak en fertrek. Misschien wil u selluf liefer terug naar Sjienaa en dat u daar in u eigen kaarantenne ga. Maak mij niks uit assie maar fertrek. Als poes wil ik het u fraage want u luister nie naar mense.
Dan moet jij als huispoes wel jou ferantwoordelukheid neeme. Van mij eigen wil ik nie gaan blaase weeges mij eene tand. En ik ben ook ferleege en bescheide van mij aart.
Maar ik heb wel mij erfaring met mij eigen fierus en assie jou heele dag moet niese ben jij nie gelukkig. Assie seeniejor ben dan bennie kwesbaar maar jij wil nog wel graag jou leeve ferder leeve. Jij zit er nie op te wachte dattie jou fierus krijg en dattie jou mand niemeer uit mag. Hoop dattie mij oproep hoor mevrouw Coorona en dattie mij wens respekteer. U zou morrege iedereen nog meer Geluk brenge assie fertrek. Van mij eigen hoop ik wel dattie een goeie reis terug heb naar Sjienaa. U mag u twalletpapier meeneeme, maar assie nog haaiefinne ofer heb maggie die altijd foor mij eigen bewaare. Mij buik is groot en houw ook van hamstere. Dank u wel!

Mij tip

Dag van jou Geluk! 20-03-2020
Dattie eeve stilsta bij geluk en wattie foel in jou hart. En dattie jou geluk geef aan iemand die het nu nodig heb. Assie het saame doe kan jij meer…

Loesje

19 thoughts on “Loesje vertelt over assie een dag van geluk heb

 1. Oooh mamsie. Mij frauw zeg dat mefrauw coroona ook mag weggaan. Me frauw hoes en nies sjoms ook. Maar se zegt dat ze gewoon menseniesziekte hep. En dat die nie gefaarluk is.
  Mijn broertje is aan een ziekte met kooroona dood gegaan snik snik.
  Maar dat is een hele annere soort fier rus. Frauw zegt dat die fier rus ook heel errug is.

  Oooh mamsie… wat isser met morrege dan?

  Ikke fin het zo erg fan tante sparkle. Ikke hoop dat ze nog heeeeel lang in haar huisje mag blijfe wonen.
  Koes koes mamsie

 2. Lieve Tante Mamsie Loesje. Wat hebse u mooi gesjeef. Hier sjijn we allemaals relieks en mijn vjouwtje segge dat die vjouw cojonna weg mag. Se vindjes er niks aan. Ons vjouwtje houdse haar hoofd sjoel en se doetse gejoon. Sje gaats se niet exja bjoodsjapjes doen en we hebjes geen vjooraad wc papier. Morgen gaatse se wel boodschappen doen voor ons en se nemen 1 eksja sak bjokjes mee en eksja kattengrit. Se segge als wij sjalemaal gejoon doen en niet in paniek sjieten is het goed. En aandacht en eksja kjuffels voor ons. U hebse weer wijs gesjeef. Wij mogen alleen vandaag geen kjuffels geefse aan u in se eggies dus wij sturen sje op afstand u voelse se missjien niet maar u weet het in u hart. Loef joe en wij wensen dat u allemaal veilig blijfse en ook al onsje vjiendjes. En we denkse ook aan Sparkle. Die is net zoals u een pjowerpoes

 3. Lieve Doorie,

  hier is jou Mamsie, jij heb gelijk. Mij Poppy heb ook ze fierus gehad en nu issie ofer ze reegeboogbrug. Jij moet er niks mee te maake hebbe want jij wor er ziek van.
  Mevrouw Coorona kan beeter terug naar Sjienaa jonge. Jij heb er niks aan.

  Morrege is jou dag van jou geluk Doorie. Dan kan jij jou frauw en jou man jou geluk geefe en jou frauw geef jou noepies. Dattie ook jou geluk foel.
  En jij denk aan iedereen die nu geluk noodig heb…
  Assie zo klein ben als jou eigen kannie dat nog nie weete. Mamsie heb zofeel erfaring, dan weet jij hoe jou weereld werrek

  Koes koes jou MammaLoesje

 4. O,liefe friendin wat doet jij nau?Ikke in de son sette?Jij benne tog wel heeeeeel lief.Ikke hep et goe bij scullary girl hoor.Ikke hep altijt bingo seg scullary girl,inne siek zijn nie in een sentjes looterei.Enne gelukkug hoef ik nie alle dag een prikkie in me oor foor bloei.Wel 2 x foor me insulien maare die foel ikke nie.Enne foor een prikke bloei uit me oor krijg ikke altijt een noepie sonder koolhiedraat dusse et lefert ook wel watte op!!!!So kijk ikke er poositief tege aan.Datte hep ikke fan jou geleer liefe friendin.Poositief en poesitief sijn!Je weet ikke lees je blog altijt.
  Nou scullary girl weet datte ikke dat in me hoof hep,hoef ikke minder prikkies in me oor en ikke krijg elleke morrege lekker spullie die ikke so uit ut spuitje likke doe.Scullary girl weet nie of ik kopjes auwie hep{ikke seg et nooit als ik een auwie hep}dus krijg ikke et gewoon en jammie lekker isse et.Datte heef se so met dokter Nina afgespreekt.Minder prikkies uit me oor enne fan da spullie foor as ikke koppie au sou hebbe.Nina hep goeie idee en spullies hoor.Datte was ook so met Fynney.
  Ikke ga ook roepe tege mevrouw Cooroona datte se moe ophoepele,al isse et wel leuk datte scullary girl nu feel meer thuis is.Et isse nu wel genoeg gewees.Enne der sus hat seker die siekte meegebrach toen Poppy so maar sieke er fan wert en naa de regenboogbrug ging.Ikke sou segge: mefrauw Cooroona hoepelt maar gauw op met je sus,dan worre er geen diertjes meer siek enne geen mense siek.Stel je foor liefe friendin datte jou visboer mefrauw Cooroona tege kom en hij nie sijn visse voor jou kan fange.Datte sou toch wel een heele ramp sijn.Ikke wil nie datte jij sonder je vis moe sitte.Dusse als je te kort krijg door mefrauw Cooroona moe je maar effe segge.Onse mense oma woont in Zandvoort enne danne hebbe se vast nog wel wat inne de see.Dan fraag oma om die te vange foor jou.
  Liefe friendin ikke set jou inne de son.Jij benne altijt poositief enne je hellup altijt.Enne je ben so wijs.Danke je wel.Ook fan mijn scullary girl.Magge ik ook mij sus Muzette inne son sette en mijn scullary girl?Want ook al hep ik sieke dinge in me lijf,daar doe we nie moeluk ofer.Want et allebelangreikste isse datte we fan mekaar houwen en feel knuffel doen.Enne ikke hep altijt lekkere happies en laat geen kruimel ofer.Mij sus doe tegewoordig faak me koppie wasse.Die doe dat ook omdat se denk datte ikke een au koppie hep.Scullary girl seg altijt…….Eh mij troetelnaampje durref ikke hier nie neer te sette,we maake er et beste fan en gaa nie moeluk doen.Kroele ,kussies lekker ete en waar et sgip strand sie we wel.
  Enne friendin goe op je eene tant passe en op je gronies niesse.Datte da ook gauw een stuk beterder ga worre.
  Sacht koppie en pootje fan mijn sus Muzette,mijselluf en een knuffel fan mijn scullary girl.Foor mijn liefe wijse knappe friendin Loesje fan jou friendin Sparkle

  1. Oooh mij lieve kanjerdinnetje,

   oooh Sparkle mij hart is zo tros op jou eigen. Jij heb zofeel groonies zijn en jij ben altijd poositief. En jij ben mij kanjerdinnetje en dan mag jij wel in jou zonnetje worre gezet. Dattie weet iedereen leef mee met jou eigen en wij steun jou. En jou vrouw en jou zusje Muzette want zij foel het ook. Dattie nu jou eigen ze hellep moet geeve. Gelukkig krijgie wel jou lekkere eete en spul wattie zo oplik. Ik vin aan mij pasta niks aan maar mij vrouw zeg Loes jij moet het wel eete. Jij wor er nie blij van Sparkle assie groonies ben maar assie poositief ben dan kom alles altijd goed.
   Misschien kan wij saame mevrouw Coorona wegstuure want saame kan jij meer als dattie alleen ben. Van mij eigen hoef ze nie te blijfe.
   Niemand wor er gelukkig van.
   Maar mij hart foel, geluk is nu wel belangrijk Sparkle. En van mij hart krijg jij al mij geluk want jij ferdien het. En jou vrouw en jou zus Muzette.
   Dattie jou eigen nie gek laat maake en dattie jou maatje meer kan blijfe. Van mij eigen blijf ik ook mij maatje meer. Ook al moetie feel niese, mij buik geef er niks om.
   Beloofie mij eigen dattie sterrek blijf en dattie jou mediesijn en jou insuulien goed inneem.
   Lieve Sparkle jij ben mij kanjerdinnetje en mij eigen is zo tros op jou eigen.
   Jij ferdien kopjes vol met jou geluk en jou vrouw en Muzette ook. Dattie gezond blijf,

   Jou dinnetje Loesje

 5. Hoi Loesje, wat mooi omschreven die steun voor iedereen en ook voot Sparkerl❣️
  Heel lief iedereen kan nu wat liefde en steun gebruiken!

  Liefs Ollie en Personeel

  1. Lieve Ollie,

   dank jou wel met wattie mij eigen zeg. Liefde is belangrijk nu, dattie elkaar steun van ze eigen. En dattie foel in jou hart, jij heb ook geluk en jij sta erbij stil.
   En dattie ook denk aan kwesbaare soas Sparkle, zij ferdien geluk foor ze gezond en wie zij is van ze eigen.
   Dank jou wel Ollie en jou personeel,

   Liefs van Loesje

 6. Lieve Loes, wat heb je mooi geschreven, over geluk enzo. Wij steunen al onze vriendjes en dinnetjes en hun man en frau in hun strijd tegen die lelijke mevrouw Cooroona. Samen kunnen we alles aan. En morgen is een dag van geluk, dat doen we gewoon. Fijne dag lieve mama Loes, knuffels en kopjes van Ina en Floortje.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   dank u wel met wattie mij eigen nu zeg. Dattie iedereen steun met geluk en mooie gefoelens in ze hart. Jij moet er toch bij stilstaan mevrouw Ina want het is nu moeiluk. Iedereen heb zeenuuw, dan kan jij rust en fijne gefoelens in jou hart wel gebruike.
   Dan is morrege belangrijk, dattie jou geluk nie fergeet. Want jij heb altijd wel erreges jou geluk. En dan kannie het deele,
   U krijg mij kopjes en ook foor mij dinnetje Floortje,

   Loesje

 7. Lieve Loesje,

  Wat een prachtige schrijf weer van jou en dat over geluk.
  Nou weten vrouwtje en ikke dat je geluk nooit in de winkel kan kopen , dat dat voor je poot op je weg komt. Ikke heb veel geluk gehad dat vrouwtje mij zonder pardon heeft meegenomen bij mensen waar ik mijn eerste jaar moest wonen. Ik ben een hele gelukkige Jip en samen met vrouwtje gaan we over een 12 dagen naar ons voor altijd huisje. We hopen wel dat vrouw Corona op tijd is opgekrast en geen roet in mijn etensbak kiepert en dat de mensen door kunnen werken zodat het op tijd klaar kan zijn. Ook dat de mensen onze spullen mogen en kunnen brengen. Ja want dan wordt het wat moeilijk voor ons. We moeten hier wel uit ons kleine huisje en ik heb genoeg mandjes om in te slapen, maar vrouwtje past daar niet in, die is een beetje te groot. Ze zegt dat ze dan de kussens die van ons zijn op de grond gaat leggen en daar dan maar op gaat slapen.
  Maar Loesje jij miauwt dat het morgen geluksdag is en nu hopen wij dat het voor ons dan het geluk zal brengen dat alles goed op de poot komt.
  Tja vrouwtje had beloofd dat ze vandaag de hele dag bij mij zou zijn, maar ze moet vanmiddag toch weer weg en is dat lange tijd weg van hier.
  Lieve Loesje we denken ook heel veel aan Sparkle en hopen dat die nog heel lang bij vrouwtje mag blijven.
  Jij hele fijne geluksdag morgen met Floris, Zusje en Mevrouw Loesje. Knuffels van vrouwtje en kopje en poot van jouw grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   oooh wat zeggie nou, hebbie nog maar twaaluf daage en dan woon jij fooraltijd in jou fooraltijdhuisje. Oooh Jip dan ga wij allemaal aan jou denke en wij ga geluk stuure. Want het is belangrijk en seeriejeus. Mevrouw Coorona heb ze eigen hier nie mee te moeie. Dattie geen roet in jou eetesbak vin want jij koop er niks foor.
   En jou vrouw, mevrouw Jip heb nu ook zofeel aan ze eigen kop. Mevrouw Coorona pas daar niemeer bij. Gelukkig Jip kan jij goed jou blaas doen en jij kan brulle offie zo jou groote leeuw ben. Dan bennie wel goed beezig en jij hellep jou vrouw. Beloofie mij eigen dattie jou brul geef en jou blaas assie mevrouw Coorona in jou tuin zie. Zij heb er niks mee te maake.
   Hoop dattie heel veel geluk heb en nog meer krijg Jip want nu is jou drukke, moeilukke tijd.
   Geefie jou vrouw mij gelukspootje en mij hart foel alles kom goed. Straks rennie door jou fooraltijdhuisje en dan hebbie fooraltijd jou geluk. Want jij ben saame met jou vrouw, mevrouw Jip

   Liefs van Loesje en mij gelukskopjes

 8. Lieve Loes, wat een prachtigmooi verhaal heb je gemaakt. En wat superstoer van je dat je mevrouw Coorona vraagt of ze weg wil gaan. Ooo, dat je dat durft, ik vind je eerlijk waar zo dapper!
  En ik hoop dat het helpt, maar ik denk van wel. Want je vraagt het zo netjes en beleefd en lief, presies zoals je bent. En ik denk niet dat iemand daar nee tegen kan zeggen.
  Ooo, wat zal iedereen dan blij zijn.
  Maar ook als het nog niet meteen helpt kunnen we met zijn allen sterk zijn.
  Je hebt helemaal gelijk dat je zegt dat je je geluk ook aan iemand anders moet geven. Want geluk wordt nog veel meer geluk als je het uitdeelt. En er zijn zeker weten mensen en dieren die het nodig hebben. Ik heb zelf best heel veel geluk in mijn hart, dus ik wil mijn geluk delen met jou en met Sparkle en met iedereen die het nodig heeft! Ik doe duimen dat jij snel beter wordt, en dat Sparkle lang gezond blijft. En iedereen die nog gelukt nodig heeft kan mij een meel sturen, dan doe ik wat van mijn geluk op de post.
  Loes, het is allemaal zo raar ineens. Dan hebben wel elkaar allemaal ekstrahard nodig.
  Dankjewel dat je daarover hebt geschreven Loes!
  Je krijgt van mij hele lieve kopjes met vriendschap en superverse tonijn, voor de smaak.
  Je famielie mag ze ook nemen, het is voor jullie allevier, van Bolle.

  1. Lieve Bolle,

   wat hebbie toch jou goede hart, dattie geluk in jou meel op jou post wil doen. Mij hart foel, als iedereen ze geluk deel dan heb wij straks zofeel geluk dat mevrouw Coorona niemeer durref van ze eigen. Zij heb nog niks laate weete Bolle en ze heb nog nie gereageer. Hoop dattie ze haaievinne aan het telle is en dattie mij dan laat weete hoefeel dattie er nog ofer heb. Maar misschien hoor jij er nooit meer ies van. In mij buik foel het nu anders Bolle. Dattie foorzichtig moet zijn en dattie jou vrouw moet bescherme. Mij vrouw is nu wel meer in mij huis assie mij tonijn nie hoef te ferdiene. Dan hebbie wel jou geluk in jou hart want jij foel jou eigen toch gelukkiger als jou vrouw bij jou eigen is. Dattie weet jij krijg wel jou eete en jou knuffels en jij kan bij jou vrouw gaan ligge.
   En mij hart denk ook aan Sparkle want zij heb nie altijd zofeel geluk. Assie groonies ben hebbie het bes wel moeiluk Bolle, maar assie groonies groonies ben dan kan jij heel feel van geluk in jou hart gebruike. En het is ook voor ze vrouw en ze zus Muzette. Dank jou wel dattie meehellep want alles geluksteentjes geef wel nog meer hellep.
   Lieve Bolle, nu ga ik wel van jou verse tonijn smikke en smakke. Mij vrouw zeg altijd teege mij eigen, sommige dinge hoefie maar één keer te zegge teege mij buik.
   Dank jou wel lieve Bolle, ook van mij vrouw, Zusje en Floris. En jij krijg kopjes met mij geluk en het kom uit mij hart. Jou vrouw en jou menseman mag er ook van pakke,

   Liefs van Loesje

 9. Hoi dinnetje Loesje. Wat een mooi verhaal heb je geschreven over geluk. En die mevrouw Cooroona moet snel wegwezen. Want ik als Diva hou daar helemaal niet van. Vandaag bleef mijn vrouw ineens thuis, ze zegt dat ze thuis moet werken. Raar hoor dat ze nu de hele tijd thuis is, ze zit maar aan de tafel naar een scherm te staren. Ze heeft geen tijd om te spelen zegt ze, nu doe ik dat als Diva zijnde toch niet zoveel dus mij maakt het niet uit. Maar mijn broertje Bikkel en zusje Juultje willen wel heel graag spelen. Maar mijn vrouw zegt dat ze dan wel thuis is maar toch moet werken. Ik snap er niks van Loesje., thuis is toch om te spelen, knuffelen en te rieleksen. Ik heb een idee Loes, als we nu eens met alle vriendjes en dinnetjes heel hard gaan blazen en grommen naar die mevrouw Cooroona, misschien schrikt ze dan zo erg, dat ze weggaat. Ik hoop ook dat ons dinnetje Sparkle nog heel lang bij ons en bij haar familie mag blijven. En voor morgen en voor altijd wens ik iedereen heel veel geluk toe, jou en je familie in het bijzonder lieve Loesje. Heel veel Diva knuffels van je dinnetje Kruimel en van de rest van de bende en van mijn vrouw

  1. Oooh lieve Kruimel,

   wat zeggie nou, zit jou vrouw nou ze heele dag achter ze scherrrem te speele en nie met jullie. Oooh jij wil het toch nie weete. Moetie nou in jou huis werreke Kruimel. Ferdien jou vrouw jou tonijn in jou huis? Oooh mevrouw Coorona doe wel gekke dinge met jou leeve Kruimel. Mij vrouw zeg dattie nie in mij huis mij tonijn kan ferdiene. Dattie altijd weg moet foor mij tonijn. Misschien kom het wel van jou Diefaa zijn Kruimel. Van mij eigen snap ik er niks meer van. Jij weet nie wat mevrouw Coorona allemaal uitspook achter ze scherrrem. Maar mij buik foel nu nog meer begeerte aan mij tonijn.
   Jij heb gelijk Kruimel, misschien moet wij allemaal blaase en meeoowe dattie wegga. Terug naar Sjienaa maar zonder mij haaievinne.
   Lieve Kruimel, als wij allemaal aan Sparkle denke en wij draai pootjes foor geluk. Dan kom alles goed. Want assie ook nog Diefaapootjes krijg dan hebbie geen insuulien meer noodig.
   Dank jou wel lief dinnetje.
   Foor jullie allemaal krijgie mij pootjes met mij naagel van geluk en jij krijg ook nog mij zachte dinnetjeskopjes want daar bennie dinnetjes foor,

   Loesje

 10. Loesje wat heb je dat mooi geschreven!!
  Wij willen dan ook mevrouw Coorona vragen om haar koffertje te pakken en te vertrekken!!!!! Misschien luisterd ze wel als wij het met z’n allen vragen en wij zijn al met z’n zessen!!!!!
  En verder willen wij graag alle dieren en mensen heel veel geluk toe wensen!!!!

  En i.p.v. een dikke knuffel sturen we jullie ook heel veel geluk
  ❤❤❤❤❤❤❤

  1. Lieve Belle, Izzy, Tica, Moby, Dopey, Panda en mevrouw Ceciel,

   mij hart foel nu wel meer rust assie allemaal mee wil blaase. Dan kan mevrouw Coorona terug naar Sjienaa en dan heb iedereen weer ze eigen leeve terug. Assie zofeel blaas dan schrik zij zo errug dattie wel terrug wil. Dan heb wij wel geluk want mevrouw Coorona kijk nerreges na.
   Beloofie mij eigen dattie goed foor jullie vrouw ga zorruge want mij erfaring is. Assie zo een lieve vrouw heb dan vinnie nooit meer zofeel geluk,

   Van mij eigen krijg jullie mij zachte kopjes,

   Loesje

 11. Ow wat een mooi stukje weer, Loesje! Frau hoopt dat die mevr Cooroona gauw weggaat… Ze moet nou verplicht thuis de brokjes verdienen…. En dan vind ze niet zo leuk. Ik ook niet. Ze is er en toch ook weer niet.

  1. Lieve Minnie,

   Jij zeg het heel goed van jou slim zijn. Jou vrouw is er wel maar zij is er ook nie van ze eigen. Jij zie haar maar jij zie haar nie. Jij hoor haar maar hoor zij jou assie honger heb. Jij weet het nie en jou vrouw heb het druk van jou brokjes.
   Lieve Minnie, assie mee blaas dan blaas wij mevrouw Coorona zo terug naar Sjienaa in ze eigen kaaratênne. Dan heb wij rust en misschien heb wij dan ook heel feel geluk.

   Kopjes foor jou eigen Minnie en jou frau,

   Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *