Loesje vertelt assie weer op kontroole gaat…

Loesje

Soms lig jij net lekker op jou denkpaal en droom jij van jou verkering en dattie vis foor jou heb gefange. Dan inees wor jou droom ruuw ferstoor. Jij wil net jou vis gaan ferslinde.

Mij denkpaal

LoesjeVan mij eigen weet ik dattie mij dan eigeluk nie moet stoore. Dattie mij eers mij vis moet laate eete maar jij heb er nie altijd iets ofer te zegge. Mij vrouw stond naas mij denkpaal en zij begin mij te knuffele en zij zeg lieve woordjes. Ik zeg u eerluk, ik von het nie ferfeelend. Ik ging op mij rug ligge en ook kopjes geefe. Mij kop in mij hals van mij vrouw en ik had ook een beetje een volle neus. Assie groonies niesziek ben dan kan jou neus soms vol zitte. Mij vrouw probeerde het schoon te maake en zij zeg. Loes wij moete eeve praate. Dan schrik jij wel want iedereen weet, assie een vrouw heb en zij wil praate dan ga er iets gebeure!  Mij vrouw zeg Loes, lieve Loes, jij mag mee naar jou dieredokter. Jij moet op jou kontroole koome! Toen heb ik spontaan hard moete niese! Mij heele vrouw ze hals onder….

Mij mandje

Mij vrouw schrok wel maar nie zo errug als ik van mij eigen. Zij heb ze eigen gewasse maar selluf was ik in mij sjok. Op kontroole naar mij dieredokter! In mij buik foel ik mij zeenuuw. Mij hart deed kloppe en mij neus liep weer vol. Dan foel jij jou eigen nie fris achter jou oor en ook nie in jou neus.
Mij vrouw was lief en zij heb mij geprobeer op te tille. Van me eigen wilde ik nie mee, mij vrouw kan ook alleen gaan. Maar mij mandje stond al klaar en mij vrouw pas er nie in. Toen heb ik wel met mij onderpoote gezwaai van ik wil nie mee, maar jij heb geen infloed. Foordat ik het wis zat ik in mij mandje, toen heb ik heel hard Meeoow geroepe. Wat kan jij anders roepe, niemand heb mij ooit een ander woord geleer assie zeenuuw heb. Meeoow, hellup mij eigen!
Mij vrouw heb mij eigen tóch meegenoome maar assie poes ben kan jij nog wel foele dat jou vrouw ook ze zeenuuw heb. Zeeker assie zo gefoelig ben als mij eigen. Dan foel jij alles, ook jou vrouw.

Mij wachtkamer

Bij mij dokter moes ik wachte in mij wachtkaamer, u kan mij zien zitte op mij footoo. Mij vrouw heb toen wel geprobeer om mij troost te geefe. Mij dokter kende mij eigen nog, Loesjeselluf heb ik mij nie foor gestel.
Ik zeg u eerluk, ik von het moeiluk. Mij dokter heb met zo een gek apparaat mij haare uit mij vacht gescheert, maar ik wilde niet. Toen heb een mevrouw Loes mij vast gehouwe. Zij is mij dokter ze helpster en zij heb mij naam. Dat is makkeluk foor mij dokter. Ik kreeg mij handdoek om. Hij heb een naald in mij keel gestooke en toen kwam mij bloet eruit. Jij wil het nie weete! Mij vrouw mocht nie hellepe weeges mevrouw Coorona. Ik vin wel, mevrouw Coorona heb ze eigen er nie mee te moeie. Mij dokter heb mij bloet bewaard foor ze onnerzoek, hij heb zofeel dieploomaas.
En hij is ook peediekuur want hij heb al mij naagels geknip en toen dee ik blaase. Jij kan wel alles met jou eigen laate doen maar jij mag jou eigen wel laate hoore. Jij heb jou eigen freiheit van jou meening uite. Daarom dee ik blaase.

Mij dokter

Maar nu ga ik u nog iets fertelle en u zal het nie geloove. Ik moes met mij eigen weer op het weegding en mij hart deed heel hard kloppe. Mij dokter en mij eigen ferschille hierover van meening. Van mij eigen vin ik ronder gezonder, mij dokter denk daar anders ofer. Mij sijfer was fijf en u geloof het nie. Mij dokter was blij en hij zeg Loes, jij heb het goed gedaan. Assie zieke niere heb moet jij wat reserfe hebbe. Bijna alle katte wor maager maar jij blijf jou eigen. Jij weet nie wat jij hoor! Toen heb ik wel mij traan van mij geluk gefoeld.
Diep in mij hart foelde ik mij eigen foor mij eerste keer ge-ak-zep-teer door mij dokter. Dan hebbie toch iets bereik. Maar mij dokter zag ook mij volle neus en hij zeg Loes jij krijg antibiootie. Mij vrouw was blij want zij zeg Loes, nu ben jij er snel bij. Selluf was ik er wel klaar mee. Als mij dokter mij groonies rond zijn akzepteer vin ik het al lang goed.

Mij uitslag

Mij dokter heb mij vrouw gebeld op ze telefoon en hij zeg. Loes ze niere zijn maar een beetje zieker geworre van ze eigen. En Loes heb een beetje uitdrooging,  misschien van ze niese en dattie buite hitte had. Hij zeg ook, Loes moet probeere op ze gewich te blijfe. Van me eigen vin ik het wel mij goede uitslag want ik hoef geen slankbrokke.

Loesje

23 thoughts on “Loesje vertelt assie weer op kontroole gaat…

 1. Liefe Loesjedinnie owwww! Moes jij in een kooi naar ze dokter. Wat errug! Tuurlijk zeg jij dan meowwww. Ikke stuur je allemaal knuffels en kopjes hoor! Enne wat goed dat je cijfer vijf is! Pootje van mij!

  1. Lieve Minniedinnie,

   dank jou wel foor wattie mij eigen schrijf. Assie in jou kooi naar jou dokter moet ben jij nie blij. En ik heb met mij achterpoote nog gezwaai, ech waar. Maar jij kan zwaaie wat jij wil, assie mee moet, dan moet jij mee. Van me eigen ben ik ook tros op mij sijfer fijf en ik wil nooit meer fier en mij dokter zeg het ook Minniedinnie. Dan heb jij wel meer rus,

   Liefs van jou dinnie,

   Loesje

 2. Oooooh arme mamsie. Wat sijn dokkers meene mense!! Alleteit wille se wat heppe. Maar wel knap dat uwes een fijf as nummer hep mamsie. Ikke hep 6.5 as sijfer!! Gaaf he? Hihihi.
  Hette lijk me nie fijn omme rood spul te moete geefe. Heppe se bij mij nooit daan mamsie.
  Ooooh knippe uwes dokker ook naagultjes? Ikke fin dat nie errug hoor. Mij frauw peelt altijt met me pootjes dat ik het nie erg fon dat tante floor er ook aan sat. Ook nie toen se knipknipknip dee. Want dat doet frauw ook hihihi
  Koesies mamsie 😽😽😽😽😽😽

  1. Mij lieve Doorie,

   assie van jou jeug van teegewoordig ben dan bennie weer anners oppefoet dan jou mamsie jonge. Froeger moes jij het van jou eigen maar zien, jij krijg krabtonne en paaale foor jou naagels. Nu knip jou eigen frauw jou naagels. Assie poes op jou leeftijd ben ga jij naar jou peediekuure jonge. Dan wor jij mooi gemaak. Mij dokter heb zofeel dieploomaas. Foor mij sijfer, foor mij bloet en foor mij naagels. Hij zeg ook knipknipknip en hup MammaLoesje heb ze naagels nie meer. Maar jou mamsie is nu tros want zij mag ze heele leeve fijf blijfe en misschien kan mamsie ook ses worre.
   Hebbie nog garnaaale jonge….

   Koes koes van jou MammaLoesje

 3. Dag liefe friendin.
  Ohhh wat errug.Moes jij foor kontroole en je lag net lekker op je denkpaal.Nou dat is eggies nie leuk om gestoort te worde assie ofer lekkere garnaaale en Bert lig te droome…
  Tja ikke ken et.Opeens segge se dat se effe moete praate.Nou dan foel je al op je mooie pootjes aan dat er wat is.
  Onse scullary girl seg et ook een dag fan te foore al eens…..ja ja denk ie nu eggies waar datte ik dat onthouwe kan?Dan sneaky in je reismant, ook al geef jij je miauw protes…
  Oh liefe Loes wat een ellendige ellende hat je weer.Maare ikke ben tros op je dattie so geprotesteer hep.Doen ikke ook hoor.
  Maar op een of andere manier weete se je tog in je mant te krijge..
  En dan wagte inne die wagkamer.Duur so lang fin ik.
  Maar Loes ikke lees dat je ook bloei gegeeve hep en ja, ze moete daarbij meestal je beeldige felletje sgeeren.Grr En een handen doek foor bloei uit je keel….dan hep je heeeeeel goe geprotesteer,Goe so.
  Mijn erfaring is datte as scullary girl mij vashout datte et dan so klaar is.
  Ikke fin et knap fan jou, en toen nog je naagels knippe en je weegding…..Meid meid wat een boel in 1 keer maare dan bennie wel weer klaar foor een poos mag ikke hoope.
  Mooi cijfer die 5.en nie leuk datte je niere een beetje meer siek sijn.Goe drinke hoor met die groote warmte.Je weet wel poeze limonade en so.
  Maar je hoef geen slank brokke Yippee yes!!
  Naagels doe scullary girl hier, maar ook onder protes en tog doe se et 1 foor 1 enne alleen fan me agterpoote,want me foorpoote doen ikke selluf aan de paale thuis.Me sus doe se foorpoote aan de muur op et balkon buite want weeges da se et nie kan sien,kan se nie oferweg met een paal.Froeger gebruikte se een krabbelplankie.Toen hep se selluf de muur buite uitgefonde.Na knippe of haare kamme [{dus dinge waar we allebei een bloei heekel aan hebbe} dan krijg ikke een lekkere snek.Muzet fin da ook niks.Dan isse so boos da se nie eens haar snek wil.Nou ikke lus altijd wel dubbelt.
  Maar ikke benne blij dat je dokter nu eindeluk je aksepteer als een mooie poes met een beetje meer buikie.Hebbie nog fertel dat je de buikie wetstrijt gewonne hat?
  Dus eggies wel een pragtige buikie hep,dattie da maar goe weet!!!
  Maar ikke lees ook datte je weer antibiootie moet foor je gronies nies.Das nie leuk.Ikke hep mijn antibiootie foor me bekkie op.Ikke hoop eggies waar,datte et nie fan die joekels groote sijn die ike kreeg.Wel 7 x.Elleke dag 1.En daar hep ik teege geprotesteer de laatste keere.Scullary girl heef et weer in haar felletje staan.Meestal isse se snel,maar Sparkle leer langsaam,maar as ikke et weet weet ikke et ook.En de laaste dag was ikke sneller ha ha.
  Se hep et nog geprober om in een snek te doen.Nou me neusie ruik da heus wel Sonde fan een snek om die te bedereve met antibiotie…
  Liefe Loes ga lekker uitruste fan dit afontuur.Ikke ben super tros op je.
  Koppies fan me sus Muzette en mijn,je friendin Sparkle

  1. Lieve kanjerdinnetje Sparkle,

   jij heb het goed geleeze van mij afontuur bij mij dokter en jij snap mij eigen. Van mij naagel4tot mij buik want jij heb nog feel meer erfaring.
   Mij vrouw zeg Loes foorloopig hoefie effe nie want jij moet bijkoome en jij mag nu gewoon van jou leeve geniete. Maar jij weet hoe het werrrek Sparkle, jij hoef maar twee keer jou niese te doen en zij ren alweer naar mij dokter. Nu heb ik weer mij antibiootie en ik zeg jou eerluk. Mij vrouw doe ze door mij nierdiejeet anders eet ik ze nie op van mij eigen. En alleen assie ze door mij paatee doe want ik heb met mij vrouw affesprooke, assie zo graag wil dattie antibiootie eet dan wil ik er selluf niks van zien en ik hoef het ook nie met mij neus te ruike. Mij neus zit nu fol Sparkle, mij vrouw heb het gemerrek en zij zeg dokter…. en toen kreeg ik mij antibiootie.
   Oooh Sparkle toen heb ik van mij dankbaar zijn in mij vrouw ze drinke genies. Jij leer toch stees bij ook al worrie ouwer.

   Mij dokter heb in mij bloet gekeeke Sparkle, hij heb er dieploomaas foor. En hij zeg Loes jij doe het bes goed van jou groonies zijn. Maar hij heb mij hart wel geraak toenie zeg, Loes jou buik is goed. Van mij eigen heb ik mij hart met mij poote fast gehouwe Sparkle, jij weet hoe het werrek. En toen foelde ik mij traan van mij opgelugt zijn. Mij dokter akzepteer mij eigen nou. Hij heb er dieploomaas foor, dan kan jij wat…

   Lieve Sparkle dinnetje doe jij goed foor jou eigen zorrege en foor jou vrouw en jou sus Muzette.
   Zachte kopjes van jou dinnetje Loesje

   Loesje

   1. O Loesje
    In de drink fan je frau niese .Die moe je goed onthoude,want das een goeje.Nee ikke wou die stomme pille nie in mij ete.Maar scullargirl deed se in easy pill.Easy was et nie voor scullary girl.Ikke fin best feel goe,maar ditte was TE erg groot en dan deed se se ook in 2 stukke.Waare se ook nog groot.Scullary girl hep geseg dat se die nie meer wil.Nou ikke al heelemaal nie.Me buik is op hol enne et was heet buite.Ikke foelde mijn nie goe Loes,maar fandaag hep ik scullary girl weer blij gemaak door al me eete op te eete en weer es te fraage foor de folgende happie.Dus daar isse wel blij mee.
    Ikke doe eggies mij bes om goe foor mijselluf te sorrege.
    Jij tog ook he!!!!
    Fijn datte jou dokter ook so feel diploomaas heef.Nina ook wel,wan se deed ook de naguls fan Fynn,en se oore schoonmaake.Datte kreeg scullary girl nie foor mekaar bij hem.
    Ikke ben nog nie ofer alles heen,hep ….eh…..(bloos, bloos)ongelukkies bij de bak,maar scullary girl fin da nie errug se weet wel dat ikke da nie ekspres doe.
    Liefe Loes gelukkug koome Doorie en Jiekie je hellepe met garnaaale pellen.Dan hebbie toch een fijne knul grootgebrach en hij hep se Jiekie met se krullies en.mooie hart .Jij kan eggies waar heel tros sijn op ze,en hunnie op hun mamsie
    Koppies fan Sparkle

 4. Lieve Mamsie Tante Loesje. Wat ergste heb u weer meegemaakt. Ikjes weet u kunt protesteren maar u hebse niets te vertellen. U moesse ondergaan en dan nog met die mevrouw cooroona die moet maar heel snel voorgoed weggaan. Daar sitte we niet meer se wachten. Ooh en wat hebse se allemaal bij gedaan. Bloed pjik en gesjeert. Mijn oom Lucca wilse nooit bjoed geefse. Hij is nietse moeilijk maar hij kan sjijn spieren zoo doen dat hij geen bjoed geeft. Hij kjijge dan mini narekoos en dan lukse wel. En weer u snoonies niesse is ook niet leuk. Maar daar hebse u antibiootjes voor. Maar ik ben tjots op se u gejicht. Einselijk begjijp u dokters het. Mamsie Tante Loesje blijf u wel sjoed eetse want u moet goed op gejicht blijfse. Een dikke koes en ik kom sjel met Doruss garnaale pelle. Koes koes

  1. ooooooh mij lieve sjoonezoon van mij krulliehart,

   Mamsie Tante Loesje wil zegge, jij ben mij sjoonezoon van mij hart. Jij snap jou Mamsie Tante Loesje want jij foel dat het belangrijk is assie ge-ak-zep-teer wor met jou buik. Jou buik is wie jij ben jonge, Tante Mamsie Loesje kan nu ze eigen zijn. Net als jij mij jonge, jou krullies mag wappere in jou zon en jij mag wiewe en jij mag droome van mij groote, zwarte panterjonge.
   Mamsie Tante Loesje is blij dattie binnekort kom foor mij garnaaale pelle en dattie met mij jonge hoetjes kom passe. Mamsie heb er nu seefefijftig klaarligge foor jou eigen.
   Jij weet jij kom nooit foor niks bij Mamsie Tante Loesje en wij doe ook gesellig saame tonijn eete.
   Dank jou wel mij lieve sjoonezoon van mij hart,
   pootjes en knuffels foor alle krullies

   Mamsie Tante Loesje

 5. Lieve Loes, wat een verschrikkelijk afontuur heb jij weer meegemaakt. In je kooi naar de dierenarts, wegen, blote prikken en nagels knippen, wat errug allemaal. Goed van jou dat je je goed verzet hebt tegen al die vreselijke dingen, maar de dierenarts wint het toch altijd. Het goede nieuws is dat jouw gewicht goed is, geen diejeetbrokjes dus. Fijne dag nog lieve Loes, je dinnetje Floortje geeft jou een kopje met tonijnsmaak, van mij krijg je een knuffel.

  1. Lieve mevrouw Ina en mij dinnetje Floortje,

   dank u wel dattie mij afontuur op u waarde inschat en dattie eerluk schrijf van mij ferschrikkeluk afontuur. Maar van mij eigen weet ik, ieder ferschrikkeluk afontuur heb ze mooiekante want mij dokter akzepteer mij buik en hij akzepteer mij eigen. Hij heb er ze dieploomaas foor. Hij zeg Loes, jij moet jou reserfe hebbe. Dan hebbie feel geleer op jou Uuniefersiteit.
   Dan ga jij met jou fijne gefoel terug naar jou huis en dat is belangrijk.
   Dank u wel dattie mij eigen steun, u krijg mij zachte kopjes en mij dinnetje Floortje krijg er fijf. Weeges mij sijfer,

   Loesje

 6. Wat een verhaal Loes!!!!!
  Gelukkig dat de dokter jou nu aksepteer, dat hij tevreden is!!!
  Een mooier compliment kun je niet krijgen bij een dokter!!!!
  Maar gelijk heb je dat je niet alles hoeft te aksepteren zoals bloed pikken en nagels knippen…….je mag laten weten als je het niet eens bent ermee!!!!
  Ik, Tica, doe dat ook hoor maar alleen met nagels knippen…….heel erg en dan durft niemand me meer te pakken.
  Ik moet dan bij vrouw op de arm, krijg een prik, en als ik wakker wordt zijn mijn nagels geknipt!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve Tica,

   dank jou wel dattie mij eigen zofeel begrijp en dattie ook vin als poes, jij mag jou eigen laate hoore. Jij ken mij eigen, blaase vin ik ferspilling van mij moeite. Maar soms kan jij nie anders want jij ben geen Maa-rie-joo-net en jij hoef nie alles goed te vinde. Maar mij dokter zeg Loes, ik heb ook mij dieploomaas foor mij peediekuur. Jij ga er weer knap uitzien…
   Dan kan jij nie feel meer blaase Tica want dan blaas jij al ze dieploomaas van ze muur en hebbie nog jou lange naagels.
   Maar ik vin jou wel dapper dattie sellufs jou prikkie akzepteer foor jou naagels.

   Lieve Tica, dank jou wel. Van mij eigen krijg jullie allemaal mij zachte pootjes zonder mij lange naagels en ook foor jou vrouw,

   Loesje

 7. Lief dinnetje Loesje, wat een avontuur weer, als ik naar de dierendokter moet laat ik ook altijd goed horen dat ik het er niet mee eens ben. Eerst moet mijn vrouw vechten om mij in de mand te krijgen, want een diva geeft zich niet zomaar gewonnen. Ik de wachtkamer laat ik ook altijd horen dat ik het er niet mee eens ben, mijn vrouw schaamt zich dan een beetje.
  Rood spul heb ik nog nooit hoeven geven, daar begin ik geloof ik niet aan. En mijn nageltjes zijn mijn nageltjes, daar mag niemand aankomen. Lieve Loes hopelijk helpt de antibiootie en ben je snel van je nies af. En blijf maar lekker een vijf, dat is een heel mooi getal.
  Knuffels van je dinnetje Kruimel.

  1. Lieve Kruimel,

   assie een diefa ben van jou eigen hoefie jou naagels nie te doen en jij hoef ook jou bloet nie te geefe. Mij dokter heb mij eigen goed vast moete houwe en mevrouw Loes heb hellep gegeefe. Zij is mij dokter ze helpster en mij dokter zeg, zij moet wel Loes heete foor mij eigen gemak. Van mij eigen snap ik mij dokter wel, hij heb nog zofeel andere dinge aan ze kop.
   Maar jij moet jou eigen altijd goed laate hoore Kruimel, dattie weet. Kruimel is er weer. Van mij eigen durref ik nog nie zofeel, maar misschien kan ik durref leere van jou eigen Kruimel.
   Dank jou wel daarfoor en ook dattie mij alteiit mij steun geef.
   Jij krijg mij zachte kopjes en jij mag er ook uitdeele aan jou Zus Julltje en aan al jou broers en jou vrouw,

   dag mij diefadinnetje

   Loesje

 8. Lieve Loesje,

  Ikke schrikke me een grote bult, weer naar jouw dokter en nu had je ook nog nies en op de controle. Oei oei wat een akelig avontuur miauw. Dat jij niet in de mand wilde snappert iedere poes/kat hoor en ja dan zit er maar een ding op, wie gaat het winnen , jammer jij had verloren en had Mevrouw Loes jouw toch nog in de mand gekregen ondanks al het verzet van jouw. Ja jij voelde allang op je mooie sokjes aan wat je weer te wachten stond. Grote naald en jakkes bij je keel, dat doet toch heel veel au, maar mijn vrouwtje zegt dat het dan wel vlugger gaat dan via de poot. Nou ik hoop dat niet mee te maken hoor. Je kreeg wel een mooie poot behandeling, nu zijn je nagels ook weer heel deftig voor een poezendame en Bert vind ze vast en zeker super mooi. Ikke vind het niet erg nagels knippen, vrouwtje doet dat altijd en ze is daar heel vlug in en ik krijg dan een paar lekkere snoepjes. Gelukkig was je op tijd voor de nies en hoef je hopelijk niet al te lang die antibiootie.. Wat een compeliment dat jij op jouw gewig bent gebleven en jij jouw prachtige buik mag houden, dat is toch een grote hoera waard hoor. Lieve Loesje ga jij nu maar goed verder zorgen voor jouw nier en jouw buik en neus. Ikke doe potenteentjes draaien en vrouwtje duimpjes dat alles goed blijft gaan en dat jouw dokter de volgende keer weer reuze trots op jouw is.
  Ikke moet nu stoppen van vrouwtje want ze blijkt het weer drukjes te hebben met de mensen dingen.
  Dank je wel voor jouw schrijf over jouw grote avontuur en nu maar heel veel uitrusten. Knuffel van vrouwtje en voor Mevrouw Loes lieve groetjes en knuf en voor jou heel veel kopjes en pootjes van je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   het was mij groote afontuur van mij week en jij wor gewoon uit jou denkpaal gepluk en jij kan mee. Ik vin er niks aan Jip en mij vrouw vin het ook moeiluk, zij heb ook zeenuuw gehad van zofeel afontuur. Maar mij vrouw zeg Loes het is foor jou gezond en dattie nog heel lang bij jou verkering en al jou vriendjes kan blijfe. Mij Bert wer ook emoozioneel toen hij van mij afontuur hoor. Maar nu heb ik wel mij erfaring, mij dokter vin mij buik goed. Hij heb zofeel dieploomaas, dan weet jij feel. En dan kan jij ook zegge, Loes heb zo een mooie buik. Ik vinnut goed. Hij zeg, Loes moet reserfe hebbe foor ze gezond. Jip van mij eigen wis ik nie waar mij oor naar toe ging van mij ferstand.
   Jij kan beeter vriendjes zijn met jou dokter Jip. Mij dokter akzepteer mij eigen nu, dan moet jij probeere om jou dokter ook te akzepteere. En hij heb nu ook ze eigen mevrouw Loes. Van me eigen foel ik nu wel mij ferandering. Maar jij weet, als poes blijfie toch altijd op jou hoetje en assie selluf jou hoedjessjoow geef bennie heelemaal op jou hoetje.

   Lieve Jip en mevrouw Jip, dank wel dattie zo met mij eigen meeleef en foor jullie letters van steun en dattie meeleef met mij eigen.
   Van mij eigen krijg jullie kopjes en pootjes,

   Loesje

 9. Lieve Loes, oooo ik word al zenuwachtig als ik je zie, in dat kooitje. Want dan weet iedere kat al wat er gaat gebeuren ; de dokter. En dat is nooit fijn.
  Je arme nekkie, dat ze daar in prikken. Ik vind dat altijd eng, en mijn mensen ook. Maar ik zeg niks en ik friemel geeneens, daar ben ik te verlegen voor. Maar thuis moet ik dan altijd veel praten, wegens dat ik bang was.
  Wat supergoed dat je sijfer nu in orde is. Zie je wel, dat wisten we allang hier op de blog! Doe maar goed eten, dat je sijfer zo mooi blijft. Dat is nu belangrijk, dat heeft je dokter gezegd. En hij heeft dieploomaas, dus hij weet er alles over.
  En doe maar goed drinken en poesensoep eten, dat je niet helemaal uitgedroogd wordt.
  Ik vind het superstoer dat je deed blazen, toen je nagels werden geknipt. Je hoeft niet zo maar alles te akzepteren. En zeker weten dat de dokter er bang van werd, en wist dat jij een teiger bent. Dat onthoudt hij echt wel, voor de volgende keer.
  Mijn vrouw probeert wel eens mijn nagels te knippen en dan ga ik heel snel op mijn poten liggen. Want ik vind mijn nagels presies goed zoals ze zijn.
  Ik doe duimen dat je niesen snel weer weggaat. En dat je snel geen antibiootie meer hoeft.
  Maar ik doe je feeliesieteren dat je zoveel kompliementen kreeg voor je sijfer!
  Heel veel lieve kopjes voor jou en je famielie, met vijf smaken vis in romige saus. Als je wilt kan je er nog maajonesse bij doen, dan blijft je sijfer vijf!

   1. Dank jou wel Bolle maar assie zofeel vrienschap heb dan foel jij het wel aan jou letters.
    Jij ken elkaar,

    Loesje

  1. oooh fijf smaake vis in mij romige saus met mij maajonesse….

   Dank jou wel, Bolle. Hier ben ik van mij eigen, Loesje. Maar assie zofeel afontuur heb meegemaak als ik van mij eigen dan is beheerse moeiluk asssie fijs soorte vis krijg in roomsaus met maajonesse. Mij vis is nu op want assie fijf weeg, eet jij fijf vis. Mij vrouw roep uit mij keuke foor iedere kieloo één….
   Mij vrouw roep maar ies….
   Bolle het was mij groote afontuur van mij week en jij zie het aan mij footoo. Ik moes in mij kooi wachte in mij wachtkaamer van mij dokter. En mij vrouw gaf mij troos en zij heb ze eigen zeenuuw want assie poes ben kan jij het foele.
   Maar ik ben nu ook tros Bolle. Op mij sijfer en op mij dokter. Hij heb nu dieploomaas en dan weet jij meer. Hij heb ze helpster met mij eigen naam, dan fergeet jij nie. Hij heb mij gezeg, Loes jij doe het goed en jij moet reserfe hebbe foor jou gezond. Reserfe vinnik makkeluk want het foel naar meer… Dattie bijfoorbeeld seefe saardiene eet in plaas van fier. Dan hebbie er toch ies mee gewonne.
   Nu ben ik drie keer groonies Bolle, van mij niese, van mij niere en van mij buik. Groonies rond is belangrijk, jij vecht er toch jou heele leefe al foor. Mij buik is nu mij eigen Bolle en van mij eigen hoef ik nu niemeer onseeker te zijn weeges mij slankbrokke.
   Dat is nu mij fijne erfaring en dan kan jij jou rest fergeete.
   Lieve Bolle, jij krijg mij kopjes met mij snorhaare in mij fijf soorte van sjelei. Want soms moet jij los gaan. En het is ook foor jou vrouw en jou menseman en Ooma mag mij spesiejaale snorhaar proefe. Met sjelei van mij tros zijn,

   Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *