Loesje vertelt assie jou prik ga krijge…

prikDeze week was mij spannende week. Assie groonies niesziek ben dan kan jij somaar ineens moete niese. Dattie jou eigen nie meer kan beheerse.

Kwesbaar

Van mij eigen heb ik er nu mij jaarelange erfaring mee. Het begin bij jou oog en assie pech heb dan eindig jij met jou antibiootie in jou mand met lappe. Mij vrouw heb mij eigen zo goed in mij gaate gehouwe. Mij preifusie heb ik niemeer kunnen vinde. Jij denk dattie beeter ben want jij ben op jou hooge denkpaal geklomme. Jij maak jou eigen steetment, jij ben niemeer ziek. Jij wil jou eigen befrijde uit jou reefaaliedaasie want jij ben er wel klaar mee.
Mij vrouw heb mij oog iedere dag schoongemaak. Zij zeg Loes jou onsteeking is ofer maar jou oog blijf kwesbaar. Daar zit jij dan, met jou mooie gedachte dattie beeter ben. Mij vrouw keek mij eigen aan en in mij hart foelde ik mij onseeker zijn groeie. Jij weet nooit wat jou vrouw nu weer in ze schille voer.  Zij heb ook ze erfaring met mij groonies niesziek zijn. Zij zeg altijd Loes jij kan het zien aan jou kleur van jou oog. Offie jou waas voor jou oog krijg.
Toen heb ik met mij waas voor mij oog 7 makkareele verslonde.

Kleine nies

Maandag was mij spannende dag maar ik wist het niet van mij eigen. Mij vrouw kwam thuis van mij tonijn ferdiene en zij heb niks gezeg. Ik heb toen gewoon mij zallum van mij onbijt gekreege en mij knuffels. Maar jij foel het hang in jou lucht en jij kan er nie bij van jou eigen. Ik ben toen wel door mij huis gaan beweege. Dat is dat ik van mij eetensbak naar mij denkpaal loop. Maar dattie dan met jou gekweste oog ook alles wat jou vrouw doe mee in jou gaate hou. Mij fertrouwe foelde breekbaar. Van mij eigen was ik op mij kwievieve.
Ik vind het wel sonde dat ik zo een moeiluk woord moet gebruike foor mij gemoedtoestand. Maar als poes ga ik wel met mij tijd mee en jij leer steeds meer. Jij kan wel denke Loes heb ze reefaaliedaasie, maar Loes heb ook ze eigen taalknoppel. Mij Bert heb mij op mij weg gehollupe maar daarna moet jij toch jou eigen ferder onwikkele. Daar ben ik nu mee beezig maar jij kan nie zonder jou oog. En jij wil ook nie steeds ofer jou letters niese.
Van me eigen heb ik wél moete niese, ik zeg het u eerluk. Maar het was mij kleine nies en mij vrouw was nie thuis. Dan tel het eigenluk nie vin ik van me eigen. Maar jij kan telle wat jij wil, mij vrouw zeg Loes wij ga nu naar jou dieredokter! Toen heb ik ligge bibbere in mij mandje….

Kontroleer

Mij dieredokter heb mij eigen van mij kop tot mij poot gekontroleer. Hij zeg Loes jou oog zie er goed uit. Van me eigen zat ik toen al weer klaar om naar mij huis te gaan. Maar jij heb er niks ofer te zegge. Hij heb naar mij hart geluister en hij heb in mij oor gekeeke. Jij fraag jou prikeigen af wattie daar hoop te zien? Toen hebbie in mij bek gekeeke en hij zeg Loes jou twee laatste kieze zijn nie goed. Die moet eruit.
Jij weet nie wat jij hoor. Jij denk dattie nog één tand heb maar jij heb nog twee kieze in jou bek. En hij begin over mij maatje meer. Hij zeg Loes jou maatje is teveel, jij moet er ies aan doen van jou eigen. Toen heb ik mij kop weg gedraai,  jij kan ook te ver gaan! Jij kom foor jou oog en jij krijg jou heele betoog. En ik kreeg ook nog mij prik, u kan het zien op mij footoo.

Kom goed

De rest van mij dag ben ik in mij sjok gewees. Het dreun door jou kop dat jij er ies aan moet gaan doen. Toen heb ik nie meer gehoor dat ik nu ziek kan worre van mij prik. Mij vrouw prikheb het mij eigen fertel.
Mij kop kan er nie bij, waarfoor krijgie dan jou prik? Assie toch ga niese kan jij net zo goed in jou huis blijfe. Mij vrouw was ook uit ze doen. Zij zeg Loes het kom goed, jij hoef nie bang te zijn. Wij ga eers bijkoome en het is pas folgend jaar Maar van mij eigen ben ik nog in mij sjok. Mij hart foel ze eigen onseeker want wanneer is mij folgend jaar? Nu moet ik alles ferwerke. Jij denk dattie klaar ben maar jij sta pas aan jou begin.
Dan moetie jou plan bijstelle. Daar denk ik nu ofer na…

Loesje

21 thoughts on “Loesje vertelt assie jou prik ga krijge…

 1. Lieve Loesje,

  Pfoe wat een verhaal van jou zeg, nou ik snapper helemaal dat jij van de bibbers hebt en bij moet komen hoor. Eerst denker je beter te zijn van jou, dan moet je toch naar jouw dokter, keer die je binnenstebuiten en zegt doodleuk, jou 2 kiezen moeten eruit en als traktatie geen lekkere visje maar een prik en dat je een maatje minder moet. Lieve Loesje dat is gewoon veel te veel van het goede hoor.
  Ja maar wanneer volgend jaar, want een jaar heeft 52 blog’s schrijven voor Bert. en dan ook nog kans op een hoop genies, terwijl je een prik als kadoo hebt gekregen.

  Lieve Loesje ikke ga hier ook maar eens over nadenkeren samen met jou en dan weet ikke zeker dat we er samen uit gaan komen hoor.
  Mocht je toch een maatje minder moeten dan weet Bert en Bolle en ikke dat dat gaat lukken en een grote troost at eten is lekker hoor en heel soms mag je ook een lekker hapje.

  Zo nu moet ik stoppen met schrijf doen want vrouwtje moet vandaag heel vroeg naar mijn brokjes verdienen en we moesten jakkes vroeg uit ons warme holletje, Ikke weet het wel ik ga zo fijn een slaap doen, want het is nog pikke donker en mijn vriendjes van de tuin zijn er dan nog niet.

  Fijne dag met Floris, Zusje en vrouwtje en grote knuf van mij vrouwtje. Omdat je het nu moeilijk hebt een extra grote poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   dank jou wel dattie mij verhaal heb geleeze en dattie mij eigen jou schrijf terug heb gedaan.
   Van me eigen moet ik nu bijkoome en ik moet ferwerke. Soms krijgie dinge op jou bord die jij nie wil hoore en dan moet jij tot jou eigen koome.
   Assie zofeel hoor dan weet jij nie waar jij met jou eigen moet beginne.
   Mij vrouw zeg Loes wij doe het stap voor jou stap en jij hoef nie bang te zijn van jou eigen. Maar mij hart foel zij heb het er selluf , van ze eigen ook niks op. Nu moet ik eers mij prik ze werruk laate doen en assie dat achter jou rug heb kom het folgende…
   Jij wor er nie blij van Jip maar jij kan jou kop nie laate hange. Alleen assie weer jou operazie moet dan bennie wel ff stil…
   Van mij maatje tefeel moet ik nog nie denke…
   Oooh Jip soms moet jij nadenke en dan hebbie jou vriende van jou blog hard noodig.

   Dank jou wel dattie er altijd ben, jij krijg zachte kopjes van mij eigen

   Loesje

 2. M-m-m-mamsie? Snik snik. Mammie!!!! Ooooh snik snik snik. Oooh frauw wiep me gissere bij haar. Se sei ik moete jau wat furtelle. Se sei datte uwes een ooperaasie moes kjijge. Fan sjrik viele mijn albert heijn bjokies uit mijn bek. Ikke wau snel naar uwes gaan. Maar frauw sei je gaat met kers naar je mammie toe. Laat je mamsie eers evve bijkoom.
  Oooh mamsie, dit gaat me errugste kers ooit worre 😿😿😿😿
  Ikke wil nie dat uwes sjiek benne mamsie😿😿😿
  Mamsie… blijf uwes alleteit bij mij? 😿😿😿
  Koes koes koes koes koes

  1. Oooh mij Doorie,

   jij ga nie ferdriet hebbe want jou MammaLoesje is nog in ze eerse sjok. Dank u wel lieve Soolvrouw dattie mij jonge heb foorbereid op mij verhaal en dat ze mamsie nog moet ferwerke.
   Jij ben nog klein, jij moet jou zorruge nie hebbe.
   Jij heb jou eerse kers en jij ga geniete. Jou mamsie ga eers schrokke met ze kers en mij hart beloof jou eigen, het kom goed.
   MammaLoesje blijf foor ze altijd bij jou eigen, ook al hebbie niks meer in ze bek…

   Het kom goed Doorie, zeg mij na…
   HET KOM GOED

   Koes koes van jou MamaLoesje

 3. Oh lieve Loesje, wat een verhaal. En wat erg voor jou dat je toch een prikje kreeg en dat er 2 kiesjes weg moeten. En dan een maatje meer, oh Loes, weet die dierendokter dan niet dat er ook Rubens katjes zijn, dat zijn hele mooie poesjes met een maatje meer, mijn vrouw zegt altijd: er was een tijd dat mollig ook heel mooi was. En hoe moet dat dan met je vachie als je een maatje minder hebt, past dat dan nog wel? En dat je moest niezen Loes, dat heeft je vrouw dan toch gehoord, ook al was het een heel kleine niesje. Ik moest vanochtend spugen Loes, net voordat mijn vrouw naar haar werk ging, al mijn lekkere eten kwam er weer uit. Mijn vrouw zegt dat ik waarschijnlijk te snel heb gegeten, nou ik weet het niet hoor, maar nu is ze naar haar werk, en heb ik niks meer in mijn buik. Ik ging nog miauwen naar haar van mijn buik is nu weer leeg maar ze zei: Kruimel het is beter om even je buikje rust te gunnen. Erg he. Loes volgend jaar is volgens mij nog best wel ver weg, maar het is vervelend dat je niet weet wanneer alles gaat gebeuren. Ik denk aan je lieve Loes, heel veel knuffies van je dinnetje Kruimel en van mijn broers Bas,Bjarne,Oliver, Bikkel en mijn nog steeds vervelende zusje Juultje.

  1. Oooh lieve Kruimel,

   oooh dank jou wel dattie mij eigen begrijp. Wat zeggie mij eigen nou, ga mij vacht straks niemeer passe…
   Ooooh ik wil het nie weete van mij eigen. Van mij eigen wil ik er helemaal niks van weete maar mij vrouw zeg Loes het is foor jou gezond. Nou ik vin er niks aan en jij heb gelijk. Jij heb ook jou Rubes kat en van me eigen foel ik mij goed in mij maatje. Mij eigen maatje.
   Oooh Kruimel soms weet jij nie wat jou eigen boove jou kop hang. Mij vrouw zeg Loes, alles kom in jou niewe jaar? Ik vin er niks aan!

   Hebbie gespuug van jou eete? Ooooh Kruimel ik vin het errug en ook foor jou eete want jij ben het nu kwijt. Nu hebbie jou leege buik en jou vrouw is jou zallum ferdiene of jou saardiene. Jij wil het nie weete, jij wil jou eete.
   Lieve Kruimel misschien heb jou broers nog ies bewaar foor jou eigen? Mij broer Floris bewaar altijd foor mij buik. Hij ken mij goed en hij eet ze eete langzaam. Dan hebbie nog ofer foor mij buik. En van me eigen hellup ik mij broer…
   Hoop dat jou vrouw snel in jou huis is,

   Geefie jou broers mij pootjes en jou vrouw assie weer thuis is. Jij krijg mij dinnetjekopjes en mij troos,

   Liefs van Loesje

 4. Ow Loesje! En niese en naar witjas en he-le-maal onderzocht worre 🙀 Jij blijf wel russig zitte zegt frau op jouw fotoos. Ikke ga altijd wegrenne en bijte en krabbe. Aan mij poeselijf geen polonaise! Ikke hoop dat jij NIET ziek word van jou prik. Enne voor je twee kiezen operazie doet iedereen de pootjes voor om elkaar van de blog, dat weten frau en ik zeker!

  Heel veel liefe kopjes van Minnie

  1. Lieve Minnie,

   dank jou wel van wattie mij eigen nu zeg, dattie pootjes draai assie mij operazie krijg. Oooh Minnie ik vin er niks aan. Ik moet nu ferwerke en dan nog meer ferwerke.
   Bij mij dokter was ik in mij sjok, jij kan het zien. Maar ik ben ook rustig want mij aart is rustig en bescheide. En mij vrouw heb mij gehollupe, dat zij dichtbij mij eigen blijf. Zij zeg altijd wij doe het saame Loes.
   Misschien kannie ook mij operazie doen Minnie.
   Ooh ik vin het moeiluk maar ik moet nu mij plan maake. Misschien kan ik onder mij bank ga woone Minnie….

   Liefs van Loesje

 5. O,Loesje wat een ferhaal…ik {Sparkle}voele zo met je mee.Uit je warme mant naar je diertjesdokter.Datte is al erg genoeg .Gelukkig isse je nies minder en je oogie weer goet.Ikke weet wat het is.Zodra mijn oogie wat vies wor,gaat mijn frauw het schoomaake met een watje koud gekook water en ga ik ruike aan een flessie.Dat kan ik heel goed en tot nu toe wor mijn oogie dan weer goet.Fynnie heef het ook wel eens,maar die is so precies met als het om sijn lijffie gaat.Is dan echt een watje wat hij nie aan se oogie wil.Manne Grrr.Maar ruike aan een flessie kan die wel,en dan wor sijn oogie ook weer beter.Maar wij hebbe dan viese oog, geen rood en geen waas oog.Ondersoek heb ik het ook niet op.Ik sit ook te trille en ik ben veel te veel naar Nina gemoeten dit jaar vanwege mijn stomme schildklier en toen die geopereer was,ging mijn diejebete vervelend doen.Door die stomme schildklier pillies is ik weer een maatje meer en jawel het geseur over maatjes meer is er weer….dat is nou nooit zo bij Fynnie of Muzet.Da vin ik nie eerlijk.Nu krijg ik afgewogen voer!!!!!!!!!!!Oke lekkere happies,maar ik lus altijd nog wel meer.Ik weet dat jij dat helemaal kan begrijpe.Nu krijg ik prikkies thuis voor mij diejebetes 2x per dag.En mijn frauw kijkt dan om de soveel dage of ik nog genoeg prikkie krijg door bloei te prikkie uit mijn oor.Dan krijg ik daarvoor wel een lekker snoepie en de prikkiepiliie foel ik nie.En mijn rauw doet mij prikkies..Nou hoef ikke nie so faak meer naar Nina.Mijn frauw doet dat met de teelefoon.
  Maar lieve Loes,ga je nou niet je eige druk maake.Je frauw zal heus wel je makkareel en tonijn geve,anders wor je vissieboer drietig,omdat ie dan denk dat jij se vis niet meer lus.En als het omcmindere gaa dan kan je altijd effe met je Bertje praate.Die weet ook wat het is.En alle friende gaan je steunpoote geve als het moeilijk is foor je.Je staat er niet alleen foor.Kopje van je friendin Sparkle,mijn zus Muzette en broer Fynn.Ook foor Zusje,Floris en je frauw.Een knuffel van mijn frauw foor jou.

  1. Oooooh Sparkle,

   oooh wat schrijfie mij eigen uit jou hart. Dank jou wel dattie mij eigen zo goed begrijp. En dattie foel hoe moeiluk jou leeve is assie groonies ben.
   Maar wat fertellie mij eigen nou, krijgie elke dag van jou leeve twee keer jou prikkie. Oooh van jou diebeet zijn. Ooooh Sparkle mij hart sla mij poot om jou eigen heen. En durf jou dokter dan ook nog ofer jou maatje meer te beginne.
   Oooooh Sparkle wat bennie mij heele sterke dinnetje en jou vrouw ook van dattie jou eigen zo goed hellup.
   Van me eigen ben ik nu stil, van jou verhaal en jou schilklier en jou diebeet zijn. Mij hart leef met jou eigen mee want jij ben flink en jij ben strerruk. En jou zus en jou broer steun jou eigen ook.
   Van me eigen moet ik nu ferwerke en mij plan maake dattie weet hoe het ferder ga. Mij Bert hellup mij eigen en mij vrouw geef mij tonijn en mij zallum. Zij weet assie moet ferwerke moet jij jou ene tand errugus inzette.
   Maar jou verhaal hellup mij eigen van mij niewe per-spek-en nog iets. Dattie weet jij ben nie alleen en jij kan deele.
   Dank jou wel Sparkle en jij ben mij dapper dinnetje. Van mij hart denk ik aan jou eigen met mij pootje om jou eigen heen,

   Geefie iedereen mij zachte kopjes en jij krijg mij dinnetjekopjes foor jou hart

   Loesje

 6. `Dag lieve Loes,
  Oh het zit je allemaal niet mee zeg. Gelukkig was je beter genoeg voor je prik, maar ik zie ook niet in waarom ze dan weer in je oren en je bek moeten kijken!!
  En dan volgend jaar weer een operaazie aan je laatste kiezen…..wat een zorgen voor jou en je vrouw!!
  En dan dat gezeur over een maatje meer, daar word ik ook zo moe van. Het is ook nooit goed, Je moet goed eten voor je weerstand, dan doe je dat, dan ben je weer te dik.
  Ik had laatst ook zoiets, ik ben normaal niet al te schriel 🙂 , maar een paar weken geleden was ik over m’n stuur heen door vreemde mensen in m’n huis, en ik at van schrik heel slecht.
  Toen haalde mijn vrouw allemaal lekkere hapjes in huis, want ik moest toch eten. Nu gaat alles weer goed en nu moet ik weer m’n gewone brokken eten omdat ik anders uit m’n pelsje groei volgens m’n vrouw. Het is ook nooit goed of het deugt niet!!
  Loes, volgens mij duurt het nog een poos voor het volgend jaar is, dus probeer een beetje te ontspannen. En als volgend jaar je laatste kiezen eruit zijn, kan je nooit meer last van je kiezen krijgen. Wel gek, mijn nicht Kitje had ook bijna geen tanden en kiezen meer, zou dat soms bij groonies niesziek horen?
  Ga maar lekker smullen met de Kerst Loes, je moet goed op krachten zijn en veel weerstand hebben, en dat kan alleen maar met veel zalm, tonijn en garnalen. Met een kipkluifje en fanieljevla toe.
  Heel veel lieve zachte kopjes, ook namens mijn vrouw, voor jou, je vrouw en je broer en zus van Vlo,

  1. Lieve Vlo,

   Ooooh wat zeggie mij waare dinge. Van assie nie eet sleep jou vrouw jou halve suupermark in ze huis omdattie wil dattie eet. Assie tefeel eet dan moet jij jou maatje fermindere. Van me eigen eet ik altijd goed en ik vin het fijn. Eete! Dattie jou tand errugus in kan zette, dattie het proef en dattie jou wilde sensazie in jou hart foel. Waarom moetie dan altijd jou probleem krijge met jou maatje? Van me eigen ga ik nie minder eete heb ik teege mij vrouw gezeg. Jij kan doen wattie wil, van me eigen heb ik ook mij leeve.
   Zij denk nu na hebbie mij eigen gezeg…

   Oooh Vlo misschien hebbie wel gelijk. Misschien heb mij groonies zijn wel iets met mij ben te maake. Of misschien heb mij bek met mij groonies zijn iets te maake? Jij weet het nie, jij moet er maar mee diele en jij moet er jou beste van maake.
   Ik vin er niks aan Vlo. Van me eigen vin ik het wel goed zo van mij reefaaliedazie en nu weer mij prik. Jij foel jou eigen nie fit want jij krijg jou prik in jou lijf. Nu moet ik soms al niese…. Mij vrouw hou mij eigen nu nog steeds in mij gaate…
   Ik doe nu veel slaape en mij buik heb zin in mij eete. Mij dieredokter snap het nie, hij zeg jij ben biesonder Loes…
   Maar jij kan het maar hebbe Vlo….
   Nu ga ik weer ruste en ferwerke. Dank jou wel foor jou eigen steun en van jou vrouw. Jij ben mij lieve vriend Vlo,

   Liefs van Loesje

 7. Lieve Tante Mamsie Loesje wat een verhaal zeg. Die dierendokters met hun maatje meer, dat hoortse ons vjouwtje ook. Maar de segge een maatje meer is niet erg maar se houdtse de het wel in de gaatjes. En dan die pjik die sjijn meen hoors. Ikke Jikkie hebse mij gjoed laatjes hoors, een pjik en gejijk chips wasse heel gemeens. En nu ook nog uwe kiesjes. Lieve Tante Mamsie doe u justig aan en laat u nietjes van se slag bjengen. Een megadikke knuffel van ons allemaal . En u benne de mooiste powervlinder

  1. Ooooooh mij sjoonzoon, mij Jiekie

   Ooooh dattie zo aan jou tanteMammaLoesje denk en ook mij niggie met ze mooie krulliewullies. Hebbie ook prikkies gehad en jou sjips Oooooh…..ik vinnut moeiluk….
   Jij ben mij dappere sjoonzoon Jiekie, jou tanteMammaLoesje is tros op ze lieve sjoonzoon en ze niggie
   En het hellup dattie mij eigen steun met mij maatje en mij zorruge van mij hart. Dank jou wel. Jullie zijn mij liefste en mij knapse krulliewullies en jullie heb mij eigen zo ferwen…

   Liefs van jullie tantemamsieLoesje

 8. Dag lieve Loesje, och lieverd wat heb jij toch weer meegemaakt bij de witte jas, Floortje moest een traantje laten toen ik het allemaal voorlas. Gelukkig heb jij ook een lieve verstandige vrouw die jou helemaal begrijpt en steunt. Maar het blijft toch moeilijk om alles te verwerken wat de witte jas vertelt. En dat je dan teleurgesteld ben. Dat heeft tijd nodig Loesepoes. En dat maatje meer, ach wij tillen daar niet zo zwaar aan, soms is Floortje een maatje te veel, bij de volgende controle weer een maatje minder, te mager zijn is ook niet goed en niet mooi. Je bent een hele mooie goed gevulde poes. En die kiesjes die er uit moeten, dat duurt nog zo lang Loes, en het is maar een hele kleine operatie. Floortje heeft nog maar 2 voortandjes en daar eet ze vrolijk haar brokken mee. Dus lieve Loesje, ga met de kerst heerlijk smullen van je tonijn, je zallum, je makkereel en je paling, Floortje stuurt warme stralen naar je toe, en je weet dat al je vrienden en dinnetjes om je heen staan om jou en je vrouw te steunen , heus, het komt allemaal goed. Zachte kopjes en knuffels van Ina en Floortje voor jou en je vrouw.

  1. Lieve mevrouw Ina en Floortje,

   oooh dank u wel met wattie mij eigen nu zeg. Dattie mij maatje goed gevul vin en prettig assie er na kijk. Van me eigen vin ik mij eigen goed zo, mij vrouw zeg het ook. Zij zeg, Loes jij ben wie jij ben en jij ben goed zo assie ben. Zij akzepteer mij eigen en zij akzepteer mij visboer in mij leeve. Maar mij dokter zeg het is voor mij gezond…
   Dan kijkie toch anders maar ik vin er niks aan. Van mij eigen kijk ik altijd als Loes en soms met mij onstooke oog kijk ik nog offie errugus mij vis heb ligge.
   Misschien fergeet mij dokter mij eigen wel assie mij niemeer zie. Misschien kan ik mij vrouw fraage offie niemeer ga. Dan blijf jij altijd Loes en jou eigen beste maatje…
   Daar denk ik nu ofer na. Offie nog andere opzies heb dan mij operazie. Maar mij vrouw zeg Loes jij ga nie onkenne van jou probleem. Wij ga het saame doen en het kom goed…
   Jij heb er van jou eigen niks ofer te zegge….

   Dank jullie wel van mij hart en mij pootjes droog Floortje ze traantjes

   Liefs van Loesje

 9. Och Loesje toch………dat bezoek aan de dieredokter was toch echt niet leuk!!!!
  En dan ook nog over jou maatje meer beginnen……het zou niet mogen!!!!
  En dan ook nog 2 kiezen hebben waarvan je niet wist dat ze er nog waren……jeetje!
  We kunnen ons voorstellen dat je helemaal in sjok bent!!!!!
  Gelukkig dat jou vrouw je begrijpt en jullie het samen kunnen verwerken allemaal!!

  Dikke knuffel van ons allemaal!!!
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve mevrouw Ceciel,

   dank u wel dattie mij eigen zo goed begrijp. Dattie naar jou dieredokter ga met jou oog en jij kom terug met jou twee kieze en jou operazie voor jou eigen. En jij moet jou maatje minder maake…
   Dan schrik jij wel want jij wil het nie. Van mij eigen vin ik er niks aan maar jij heb er niks ofer te zegge.
   Mij vrouw ga mij eigen wel mij hellup geeve maar zij zeg wel, Loes jij moet jou operazie toch ech van jou eigen doen.
   Nu moet ik ferwerke lieve mevrouw Ceciel maar het kom goed,

   Liefs van Loesje

 10. Ach arme Loesje wat vertel je me nou moet je laatste tandjes/kiezen er ook nog uit ….Ooooh dat is niets leuk , voorlopig blijf je nog maar lekker genieten van je Tonijn, Makreel enz.
  Volgend jaat meer gymetjes doen met speelgoedmuisjes dan komt dat met dat maatje meer ook weer gped!

  Knuffel Ollie

  1. Oooh Ollie,

   hebbie mij verhaal geleeze van mij erfaring van mij dieredokter en van wat jij allemaal op jou bord krijg assie kom voor jou oog. Soms willie dat nie weete van jou eigen, jij wil jou gezond in jou leeve. En dattie geen operaazie hoef.
   Oooh misschien kan mij vrouw met mij muise speele Ollie, misschien hellup het voor mij maatje. Zij zeg wel Loes, jij moet dan wel meedoen van jou eigen. Misschien na mij tonijn en mij zallum Ollie en dattie dan daarna ga slaape.
   Soiets, dan kom het goed.
   Dank jou wel Ollie dattie met mij eigen meeleef,

   Loesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *