Loesje vertelt assie een buik heb…

buik

Vandaag wil mij eigen graag met u praate ofer ies waar niemand graag ofer praat van ze eigen. Het is kwesbaar en het is taa-boe. Van mij eigen snap ik er niks van want het hoor gewoon bij jou eigen.

Akzepteere

Soms hebbie er jaare veel foor moete eete om zofer te koome. Van mij eigen weet ik nie beeter en ik zeg u eerlijk. Jij kan er zofeel plesier van hebbe assie het goed onderhouw. En assie het akzepteer. Neem u van mij eigen aan, het begin bij akzepteere dat is mij erfaring. Dattie blij ben met u buik want het hoor er gewoon bij. Iedereen heb ze eigen buik, jij kan er nie omheen. Jij kan wel net doen offie er nie is, maar jij zie hem toch. Jij mag blij zijn dattie hem heb want mij erfaring is, assie geen buik heb waar moet jou eete dan blijfe?

Kurfie

Mij dokter zeg dattie nie blij is met mij buik, hij vin mij buik veel te groot. Daar kan jij wel onseeker van worre, jij foel jou eigen toch kwesbaar. Maar waar moei mij dokter ze eigen mee. Het is mij buik, van mij eigen! Ik sleep mij buik iedere dag met mij eigen mee. Assie een huispoes ben met jou maatje meer hebbie meestal ook jou groote buik. Jij ben een kurfie poes. Dan krijgie kommentaar. Iedereen heb er ze meening ofer maar ik doe er nie aan mee van mij eigen.
k zeg u eerlijk, ik ben er tros op. Het heb mij eigen jaare gekos om zofer te koome. Om mij eigen te worre, om Loesje te zijn. Als huispoes hoef ik nie mee te doen aan moo-de en ik geef niks om schoonheis-iedeejaale. Als mij Bert mij mooi vin is mij hart gevul met mij geluk. Assie ze kop op mij buik leg, kom mij hart tot ze leefe. Dat wil jij toch nie misse assie poes ben. En seeker nie assie Loes ben.

Beweege

Misschien denk u nu, kan Loes ze eigen nog wel beweege assie zo een groote buik heb? Kan zij nog wel springe en renne door ze huis? Assie mij eigen een beetje ken dan weet u, beweege is nie mij groose hobbie. Maar jij kan nie jou heele dag op jou buik blijfe ligge. Jou buik wor er nie mooier op en jou vacht ga ze eigen irieteere. Dan krijgie schuurplekke en dat moet jij nie wille.
Van mij eigen probeer ik mij beweege wel te beperke want assie seeniejor ben moet jij daar wel reekening mee houwe. Soms heb ik wel mij dolle minuut. Dan ren ik mij trap op, ofer mij groote bed en terug naar beneede. Assie het zo lees dan weet u, Loes ze buik doe het nog goed. Mij vrouw heb altijd ze mond ooppe van ze ferbaasing assie mij eigen in mij volle faart foorbij zie koome. Soms ren ik ook van mij geluk, maar meestal in mij droom. Gelukkig ben ik rustig van mij aart, daar heb mij buik het mee getroffe. Anders wassie misschien nie zo groot en zacht.
Soms lig ik op mij bank en probeer ik ofer mij buik heen te kijke. Mij vrouw denk dat ik mij rek en mij strekoefeningen doe met mij nek. Maar jij moet wel in jou gaate houwe wat jou vrouw allemaal uitspook in jou huis.

Doos

buikBijfoorbeeld vorige week! Van mij eigen lag ik op mij bank toen mij vrouw binne kwam. Zij had een groote doos in ze hande en ik zeg u maar gelijk. Soms foel jij aan jou buik dattie op moet lette. Mij vrouw riep: Loes kom eens kijken! Gellukkig lag ik achter mij buik, dan kan jij jou snor nog drukke. Jij doe net als offie slaap. Mij vrouw weet, jij moet nooit jou slaapende kat wakker maake.
Het was stil in mij huiskamer.
Mij vrouw kwam in mij bank zitte en zij gaf mij zachte knuffels. Assie zofeel liefde foel dan ga jij van jou eigen ineens spinne. Mij hart werd warm en dan foel jij jou geluk door jou buik gaan. Assie een groote buik heb dan foel jij nog meer van jou geluk. Jij ben alles fergeete want jij ben rieleks. Mij vrouw zeg, Loes we moete praate. Nou assie dat zeg dan weet jij gelijk hoe laat jij leef. Praate met jou vrouw ga meestal over dinge waar jij niks van wil weete. Mij spinne stopte, mij buik befroor. Met mij poote heb ik wel geprobeer mij buik fast te houwe.  Assie onraad foel dan foel jij dat meestal in jou buik. Zeeker assie een groote buik heb.
Mij vrouw zeg, Loes in die doos zit iets lekkers en het is voor jou! Ga maar kijken!

Ferstop

Assie soies hoor dan fergeet jij alles om jou eigen heen. Maar assie zo gefoeling ben als mij eigen dan hebbie ook jou sesde sintuig. Als poes heb ik nog veel meer sintuige maar mij sesde sintuig is mij belangrijkste. Dan foel jij, jou vrouw foer ies in ze schil. Jij kan er jou poot nie oplegge maar neem u van mij eigen aan, het klop altijd.
buikToen ben ik dus in mij beweeging gekoome en op mij footoos kan u zien, ik heb foorzichtig in mij doos gekeeke. Eers met mij kop ofer de rand want jij moet jou gefoel aftaste. Om het seeker te weete ben ik toen in mij doos gespronge. Mij vrouw wis nie wattie zag van mij atleeties fermooge. Zij heb het spesiejaal voor u eigen op mij footoo gezet. Dan kan u zien wat mij buik allemaal nog kan. Dat is belangrijk. M
aar assie zie wat erin mij doos zit frees ik met mij groote frees dat mij buik ze langste tijd heb gehad. Mij kurfie daage zijn geteld! Denk dat ik mij eigen maar weer achter mij buik ferstop. Daar lig ik wel veilig, hoop ik…

Liefs van Loesje

24 thoughts on “Loesje vertelt assie een buik heb…

 1. Oh lieve Loesje, wat erg, en moet je nu die brokjes echt gaan eten. Leefden we nog maar in het verleden ,toen vond men mollig mooi. Nu moet iedereen slank zijn. Nou ik doe er niet aan mee hoor Loes, ik blijf gewoon een Diva Rubens poes. Maar Loes, als het beter is voor je gezondheid moet je misschien toch een heel klein beetje gaan afvallen. Niet te veel hoor, anders ben je geen Loesje huispoes meer. Maar gewoon een heel klein beetje, zodat iedereen tevreden is. En dat je dan de hele week gaat proberen om deze brokjes te eten en dat je dan in het weekend een klein snekje mag. Want het moet wel leuk blijven. Onze vrouw let heel erg op Bikkel en Juultje. Bikkel begint op Bolle te lijken, daar is niks mis mee want Bolle is een knappe katerman. En Juultje begint dikke billen te krijgen, ze eet ook heel veel en heeft nooit genoeg, komt vast omdat ze een straatkat is geweest. En ik ben gewoon een beetje mollig, niks mis mee. Maar Loes, probeer die brokje nou maar , misschien zijn ze wel heel erg lekker. Want ik wil dat je nog heel lang mijn dinnetje blijft. En ik steun je op afstand. Heel veel knuffies van je dinnetje Kruimel.

  1. Lieve Kruimel,

   Jij ben mij dinnetje en mij Ruubes vriendin. Daar heb ik wel mij steun en mij troos van. Daardoor wil ik wel mij dank jou wel zegge. Jij snap mij eigen, dat is belangrijk.
   Mij eigen was in mij groote sjok toen ik in mij doos keek. Zo een groote zak, oooh….
   De res van mij dag heb ik nie feel meer gedaan. Gelukkig had mij vrouw nog mij tonijn en toen heb ik mij ene tand gezet in mij eigen tonijn en in mij broer Floris ze tonijn. Soms moet jij wel hellepe.
   Maar jij wil het nie en toch kom jij er nie onderuit.
   Gelukkig heb ik iedereen wel kunne laate zien van mij buik en dattie met mij buik ook kan springe.
   Wat zeggie nou, heb Juultje dikke bille…
   Oooh ik vin het mooi. Van me eigen ga ik ook mij bille kijke want assie daar straks ook ofer begin..
   En lijk Bikkel op Bolle, ooh zo een knappe katerman maar Kruimel, Bolle zit ook aan ze droogbrokke. Jij kan er teegewoordig niemeer te goed uitzien want dan krijgie droogbrokke.
   Passie wel goed op jou eigen Kruimel. Saame blijf wij Ruubesdinnetjes, beloof is beloof.
   Pootjes voor jou vrouw en jou broers en jou zusje en jij krijg mij zachte dinnetjeskopje

   Loesje

 2. Oh mij dinnetje Loes hebbie diejeetbrokke gekrege… Hebbie ze al geprobeerd? Frau zeg misschien zijn ze wel lekker. Ikke heb een klein buikje. Dat hoeft niet weg van frau, want zij heb zelf ook een klein buikje. Allebei curvy dus 🙂

  1. Oooh Minnie,

   bennie ook een beetje kurfie, ooh en mevrouw Minnie ook zo een klein beetje. Oooh mij hart foel nu zofeel geluk. Dattie ook een beetje tros ben op wie jij ben en dat jij nie altijd jou buik kwijt hoef. Oooh Minnie dank jou wel dattie dat teege mij eigen zeg. Van mij eigen houw ik gewoon mij eigen buik goed vas. Die is wel van mij eigen.
   Daar ga die droogbrokke niks aan ferandere.
   Dank jou wel dattie mij zofeel troos geef. Jij krijg van mij zachte kopjes en jou vrouw mevrouw Minnie ook,

   Loesje

 3. Ach Loesje moet je aan je dieeeeeeetbrokjes gaan beginnen ooooooooh dan heeft Je lieve Bert straks geen buik meer om tegen aan te liggen dat kan toch echt niet❣️
  Ik zou flink gaan protesteren flink miauweeeeen dan krijg je vast je oude brokken weer!

  Kopje van je vriendje Ollie😺

  1. Lieve Ollie,

   oooh ik ga het doen wattie mij eigen zeg van mij droogbrokke. Assie veel miaaauw zeg dan denk mij vrouw misschien dat mij brokke nie goed meer zijn of misschien zijn ze te droog van ze eigen. Jij moet ze ook door kunne slikke.
   Ik ga mij vrouw zegge, mij buik hoor bij mij eigen en is ook foor mij Bert. Dattie kan rielekse met ze kop erop.
   Dank jou wel lieve Ollie, jij geef mij eigen steun en mij troos,

   Liefs van Loesje

 4. Oooooh arme mamsie. Uwes moet fies ete eten😿😿😿😿
  Ooooh mamsie. Hoe kan ik uwes redde fan dit furrsgrikkeluks? Oooh maar mamsie, uwes hep ook gegimt!! Sag uwes hoe makkeluk het was?
  Maar mamsie… uwes mag best kurfie sjijn, maar met ies minder kurfie.
  Koes koes mamsie

  1. Oooh mij Doorie,

   Furrsgrikkeluk toch wat jou MammaLoesje te eete ga krijge en niemand kan mij eigen hellep geefe want het is al in mij huis. Oooh mij eigen is Kurfie en mij buik is mij kurf. Jij heb het gesien, jou mamsie spring zo in ze doos. Zij heb ze atleeties fermooge en zij heb ze eigen buik.
   Willie mij alstoeblief nie in mij steek laate. Mamsie heb het nu moeiluk,

   Koes koes van jou MammaLoesje

   1. Mamsie… snik snik. Ikke sjal altijd bij uwes bleife. Ikke benne uwes sjoon. Ikke weet ook datte me jiekie uwes sjal steun. Eg!! Oooh mamsie. Ikke stuur uwes afentoetje wat wekkers hoor!!

    1. Oooh mij Doorie,

     ies lekkers stuure hellep jou mamsie het bes. Dattie mij buik ferwen van ze kurf. Maar assie mij hart steun met jou Jiekie foel ik mij eigen ook wel russiger. En assie foor altijd mij sjoon blijf, oooooh mij beebie en hij heb mij geene

     Koes koes jou MammaLoesje

 5. Lieve Loesje,

  Och lig je heerlijk te reeleksen en komt vrouwtje bij jou en begint op een heel speciaal toontje tegen jou te praten, Nou dan voel je het natuurlijk al op je blote pootjes aan. Het is niet pluis. Kijk Loesje dat is hier ook zo hoor en bij al je vriendjes. Het is het toontje van oppassen geblazen. Maar Loesje natuurlijk is het jouw buik en heb je er heel lang over gedaan om die zo mooi naar de laatste poezenmode te krijgen, maar jij weet als geen ander dan mode steeds veranderd en dat er nu iets moet gebeuren met die prachtige buik van jou. Loesje als het zo door gaat wordt jij heel ziek of ga je veel te vroeg naar de speelweide over de regenboogbrug. Ik heb van Vlo gehoord dat je nog niet mag komen, jij hebt nog heel veel aan deze kant van de brug te doen. Wat denk je ervan hoe belangrijk het is dat jij alle tijd van de dag voor je broer Floris zorgt en voor vrouwtje. Nee Lieve Loesje vrouwtje en ikke weten heel zeker dat het jou gaat lukken hoor, Doe het rustig aan en ik heb allang gezien wat er in je doos zit. He zijn dezelfde brokjes als die van Bert, Bolle en mij. Echt waar Loesje ze zijn heel lekker en het is gemaakt van jouw lievelings kipkluifjes. Ben nou niet bezorgd als je maar weinig in je bakje krijgt, want van een klein beetje van die heerlijke brokjes heb je een volle buik en het is heel voedzaam hoor, alles wat jij nodig hebt zit er in. Hier zitten geen granen en suikers in waar je steeds maar een maatje teveel van gaat worden, want daar zit de boosdoener.
  Vrouwtje en ik en al jouw vriendje gaan je steunen en aanmoedigen en geen gezeur aan jouw koppie van lekkere hapjes, want dat is gemeen vinden wij. Heel veel succes hoor en oja die doos is natuurlijk ook voor jou, kun je leuk mee oefenen voor het sporten en er ook een dutje in doen.
  Heel veel knuffels van vrouwtje en grote poot en kopje van je grote vriend Jip die reuze trots is

  1. Oooh Jip en mevrouw Jip,

   ech waar? Isse ech waar? Zit in mij droogbrokke alles in? Mij tonijn, makkareele, mij saardiene en mij zallum, mij paaling en mij haaring en garnaale. Oooh maar dan met mij kipkluife. Oooh ik vinnut biesonder. Wat weetie toch altijd veel Jip, jij ben mij wijze katervriend en jij leer mij eigen altijd nieuwe dinge. Mij Bert doe het ook en mij vriend Bolle, hij vin er niks aan.
   Mij vrouw zeg Loes, jou ouwe eete is bijna op en dan ga jij werreke aan jou gezond. En Zusje mag ook meedoen dan bennie saame. Toen was ik wel in mij sjok want wanneer is mij ouwe eete op?
   Maar jij zie wel, mij buik spring nog goed. Assie wil kannie nog zo in mij doos springe. Dat mij vrouw zie dat jij met jou kurfie buik gewoon atleeties ben. Van mij eigen is alleen mij buik atleeties Jip, jij heb het gesien. Misschien kan mij vrouw mij footoo meeneeme naar mij dieredokter. Dan schrikkie ze eigen vast ze hoedje van mij kuns en mij fliegwerk.
   Maar ik beloof jou dat mij eigen mij droogbrokke ga probeere maar van mij eigen wil ik nog wel met mij vrouw goeie afspraake maake.
   Mij eigen moet ze wel eete…

   Dank jou wel Jip dattie mij eigen zo steun en dattie mij troos geef. Jij krijg mij zachte kopjes en jou vrouw mevrouw Jip ook,

   Liefs van Loesje

   1. Lieve Loesje,
    Misschien wil jou vrouw alvast wat sportbrokjes door je oude brokjes doen, zo kan jij al wennen aan de lekkere brokjes. Poot van een trotse vriend Jip

    1. Oooooh Jip, jij breng mij vrouw zo op ze idee. Assie meelees moet ik mij eigen buik nog meer vasthouwe.
     Dank jou wel..

     Zeg mij vrouw,

     Liefs van Loesje

 6. Oh liefe friendin.Jij weete wel datte ik jouw heele erge steun geef.Ikke heb dees ook gehad en eggies mij buikie werd er een maatje of 2 minders fan.Maar jij moete nu je friendin wel beloof doene dat ie hette nie te flug doe.Ikke geef nu allee mij erfaring ermee enne andre frienden hebbe misschien heele andere erfaringen die helemaal anders sijn danne mijn.Toen ikke mijn maaten minders had ginge ik feeel drinke doen en waare so maar mijn suikertjes in me bloe te hoog.Er zit feel koolhiedraat inne die dijeetbrokke.Maar ikke heb toen geztop ermee en alleen happies sonders koolhiedraat ete en toen wasse alles weer goe. Wel 5 jaar goe tot die stomne schildklier ging kliere.Dusse assie veel dors krijg en feel plassie moe doen,moet je frauw effe extra oplette oke?Feel sterke liefe knappe friendin.Kopje van jou friendin Sparkle

  1. Oooh lieve Sparkle,

   Dank jou wel van jou goede tip en jou adfies. Mij vrouw heb mee geleeze van eigen en zij zeg ook, dank jou wel. Jou erfaring is belangrijk en van mij eigen moet ik goed oplette van mij groonies zijn. Mij vrouw zeg dattie mij eigen goed in mij gaate ga houwe. Dat doetie toch al Sparkle want zij ken mij eigen. Van mij eigen hoef het al heelemaal nie maar mij eigen heb mij vrouw en mij vriendjes beloof dattie het wel ga proefe. Maar assie nou steeds ga drinke zeg mij dokter straks dattie denk dat ik mij waaterbuik heb. Van mij eigen heb ik liever mij kurfie buik.
   Dank jou wel dattie mij eigen jou erfaring heb fertel want het is belangrijk.
   Jij ben mij lieve dinnetje Sparkle, jij ben mij kanjerdinnetje

   Liefs van Loesje

 7. Lieve Loes, ooooo krijg jij ook die brokken? Maar waarom dan? Ik zie op de footoo van dat je in de doos springt dat je slank bent, ik zie helemaal geen buik!
  Ik vind het mooi dat je zegt dat je buik belangrijk is, want waar laat je anders je eten. Daar heb je helemaal gelijk in. Bovendien, als je geen buik zou hebben, waar moeten je poten dan aan vast zitten? En voor mij als buitenkater is mijn buik ook belangrijk voor als het waait, dat ik niet de lucht inwaai. Dus ik vind zelf dat het goed is als je buik groot is, en rond en zacht.
  En ik vind ook dat het voor elke kat hun eigen keuze is, hoe groot ze hun buik willen hebben.
  Ik zag op de footoo dat je supergoed kunt springen, je springt hóps zo de doos in. Dat beweist dat je atleeties bent, en dat je buik niet in de weg zit. Dus misschien is het een vergissing geweest, van die brokken? Misschien stuurt je vrouw ze nog terug, en krijg je brokken om aan te sterken, of kittenbrokjes (die zijn lekker!)

  Je weet, ik heb ook die brokken. Net als Jip en je Bertje. Wegens dat mijn buik te groot zou zijn. En ik ben een beetje afgevallen, maar nu werkt het niet meer. Terwijl ik er veel minder krijg dan ik mag hebben. Dat is toch raar? Ik heb vaak best wel honger, en toch word ik niet dunner. Dus ik denk zelf dat ik nu op mijn dunst ben, dat er niet meer af kan.
  Mijn vrouw wordt er wel eens wanhopig van. Ik niet, ik voel me prima. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik me nog veel beter zou voelen als ik die brokken niet hoefde en gewoon mocht eten wat ik lekker vind.

  Loes, ik doe je steunen! Of je nou dik bent of slank (zoals nu), je bent altijd dezelfde Loes.
  Laat je het me weten als me honger hebt, dsn stuur ik wat naar je op, dat je weer op krachten komt.
  Je krijgt hele lieve kopjes met fanieljeflasmaak, voor over die brokken. Je famielie krijgt ook hele lieve kopjes van mij, Bolle, maar dan gewone. Zodat ze niks merken van de fanieljefla.

  1. Lieve Bolle,

   Oooh Bolle misschien hebbie nu wel mij oplossing foor mij probleem van mij droogbrokke. Assie er fanieljefla overheen gooi dan smaak alles. Jij kan het zo gek nie bedenke Bolle, maar alles smaak. Fanieljefla is mij faavoriet.
   Jij heb gelijk, mij buik is mij eigen buik en mij buik heb zachte rondinge. Dan bennie kurfie Bolle. Van mij eigen vin ik kurfie mooi en jij zie het selluf, mij kurfie buik is atleeties. Ik vin dat mij vrouw mij footoo moet meeneeme naar mij dieredokter en dattie het met ze eigen oog zie. Mij buik heb ze eigen form want assie er twaalf jaar foor eet dan mag jij er ook tros op zijn.
   Mij vrouw roep mij heele dag dattie graag wil dat mij eigen gezond is. Ik zeg jou eerluk Bolle, ik vin gezond belangrijk maar mij eete is mij leeve. Assie nie eet dan kan jij nie gezond zijn.
   Hoop dat jou vrouw jou droogbrokke niemeer geef. Of dattie ze in sjelei serfeer. Of met tartaarsaus, dan kan jij er misschien nog aan beginnen. Assie steeds van jou binnenin honger heb dan hol jij uit Bolle. Dan bennie straks Holle en niemeer Bolle. Dat moet jij nie wille.
   Lieve mevrouw Bolle, hellep u mij vriend Bolle dattie lekker eete krijg met sjelei en tartaar. Dattie oferleef en ze buik ook.
   Dank u wel.

   Hoop dattie het lees Bolle en jij mag mij altijd om mij hellup fraage want assie een buik heb dan steun jij elkaar. En jij steun mij eigen altijd, mij buik foel het.
   Jij krijg mij kopjes met mij steun maar assie goed proef dan hebbie foor jou eigen ook jou tartaarsaus. Jij moet op jou poote blijve staan.
   Jou vrouw en jou menseman krijg mij zachte kopjes maar zonder mij smaak eraan. Ik vin wel, ferschil moet er zijn.

   Liefs van Loesje

 8. Lieve Loes, dat is een heel heftig verhaal van jou eigen. Wegens dat jouw frau diejeetbrokjes voor jou eigen hebt gekocht. Dat is dan beter foor jou eige buik. Ik denk lieverd dat jij die brokjes heel lekker gaat vinden want weet je Loes, alles wat je nodig hebt zit er in, dus jouw zallum, jou makkareel, jou tonijn en jou sardien. Er zitten alleen geen dingen in waar je dik van wordt. Je moet gewoon afspreken met jouw frau dat je in het wiekent een lekkere snek krijgt. En die snek smaakt dan dubbel zo lekker. We leven allemaal met je mee lieve vriendin, al jouw vriendjes en dinnetjes, en we steunen jou eigen op afstand. Fijne dag Loezepoes, zacht dinnetjes kopje van Floortje en een knuffel van mij.

  1. Oooh lieve mevrouw Ina en mij dinnetje Floortje,

   dank u wel dattie mij eigen zofeel steun geef en dattie mij hellep geef. Denk u ech dat mij tonijn, mij makkareel en mij zallum en mij garnaaale en saardiene in mij droogbrokke zit? Oooh dan wil ik wel proefe misschien.
   Lieve mevrouw Ina, van mij eigen ga ik wel met mij vrouw praate ofer mij diejeet. Iedereen heb mij eigen zofeel tips gegeeve, dan moet jij daar wel ies mee doen.
   Hoop dattie voor mij eigen wil pootjes draaie dattie naar mij eigen wil luistere. Ik vin het moeiluk want assie feel van jou eete houw dan willie nooit op jou diejeet.
   Dank jou wel lieve mevrouw Ina en mij dinnetje Floortje dattie mij eigen altijd begrijp.

   Zachte kopjes en pootjes van mij eigen,

   Loesje

 9. Och Loesje toch……..schoonheid komt vanuit je hart en niet vanuit je uiterlijk!!!
  Dus niet naar al dat nare commentaar luisteren.
  Jij bent curfie of niet een hele mooie poes!!!
  En inderdaad…..onze mensen brengen het nieuws op een manier dat je het aan je buik voelt dat er iets niet klopt!!!!!
  Maar we willen ook niet dat je ziek wordt dus wij zeggen probeer die brokken eens want misschien vind je ze wel lekker!!!
  En af en toe wat lekkers dat mag zeker ook nog want je hoeft geen platte buik te krijgen!!!
  Heel veel succes Loesje en een hele dikke knuffel van ons allemaal!!!!!!
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Lieve mevrouw Ceciel,

   U raak nu zo mij hart en ook mij buik. Wattie zeg vinnik zo mooi. Schoonheid zit in mij eigen en het heb niks te maake met mij groote buik. Maar mij vrouw zeg dat mij gezond wel te maake heb met mij buik. Assie zo een groote buik heb dan hebbie veel gezond. Mij vrouw zeg Loes, het kan nog beter van jou eigen…
   Nu heb ik foor mij eigen besloote dat ik mij droogbrokke wel ga proefe. Maar ik blijf wel mij eigen lieve mevrouw Ceciel want mij buik is als mij hart.
   Jij kan het vulle met liefde….

   Liefs foor Dopey, Moby, Panda, Belle, Tica en Izzy en u eigen,

   Van Loesje

   1. Loesje wat een dapper besluit om je droogbrokke te gaan proberen!!!
    En je vrouw heeft helemaal gelijk……het kan nog beter!!!

    Dikke knuffel voor jou Loesje!!!!! 😽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *