Loesje over: twee vrouwe…

twee vrouwen

Zondag schreef mij vriend Bolle een mooi stukje op de website van mij verkering Huiskater Bert. Hij heb een man in ze leeve en het is een menseman. Hij heb een vrouw en een man in ze huis en ook in ze tuin.

Smaake

Van me eigen vind ik het wel spesjaal want Bolle zeg ook, ik heb nu twee smaake. Van smaake heb ik wel meer verstand en mij faforiete smaak is mij tonijn. Hoe mense smaake weet ik niet, ik heb liever mij vis. Van me eigen woon ik met Zusje en Floris. Floris is een katerman maar dat is anders. Mij vrouw woon ook bij ons en zij is een mens. Voor mij eigen maak het niks uit, ik vind liefde belangrijk.

Visboer

In mij huis zie ik niet zo vaak een menseman, behalve mij oom Peter en mij Visboer. En soms kom er een monteur maar dan laat ik mij kop niet zien. Van mij eigen zou mij vrouw best met mij Visboer moge knuffele. Misschien breng hij dan wel iedere dag mij verse vis mee en hij heb vast meer dan twee smaake.
Maar mij vrouw zeg dat ze dat niet wil van ze eigen. Ze zeg, hij gebruik tonijneparfuum! Ik snap er niks van. Mij Bert ruik altijd lekker van ze eigen. Hij ruik naar zalm en garnaaale en soms naar ze sportbrokke en sjelei. Dan duw ik mij kop in ze vacht en mij geluk straal door mij heen. Van me eigen vind ik geur belangrijk en dat ik mij liefde kan ruike.

Afwachte

Als jij uit jou asiel wordt gehaald kan jij niet zegge met wie jij in jou huis kom te woone. Jij moet afwachte en hoope dat jij liefde gaat krijge. Van mij eigen heb ik wel mij eigen vrouw uitgezocht, dat vind ik wel belangrijk. Mij vrouw woon alleen met ons, dat is altijd zo geweest.

Andere vrouw

Op een dag kwam er wel een andere vrouw maar die heb nooit in mij huis gewoond. Mij vrouw woon het liefst op ze eigen met ons. Ze zeg dat ze een lat had maar van me eigen ben ik geen fen van hout. Ik zeg u eerlijk, ik vind er niks aan!  Ik moest er wel aan wenne dat er soms een andere vrouw in mij huis was want ik heb mij vrouw het liefst voor mij eigen alleen. Maar mij andere vrouw was rustig en lief en zij nam sneks voor ons mee. Ik kreeg ook knuffels en soms ging ik bij haar zitte.

Dan groei jou vertrouwe, jij krijg een band. En ik kreeg ook een serfet voor mij eete, die kan u op mij footoo zien.
Van me eigen had ik dus een vrouw en soms ook nog een andere vrouw. Twee vrouwe in mij leeve. Ik voelde geluk in mij hart, liefde in mij huis.

 

Mij liefdesmeedietaasie

Op een dag ging mij andere vrouw weg. Ik zat op mij denkpaal en mij buik voelde niet goed van mij spanning. U weet, van mij eigen ben ik gefoelig.
Mij andere vrouw is nooit meer terug gekoome. Als poes hebbie dan ook moeilijke gefoelens maar jij wil ook jou vrouw helpe. Mij vrouw was van haar slag, ze zeg Loes ik ben niet goed in relazies. Ik heb haar toen wel mij liefdesmeedietaasie gegeeve.
En jij weet, als poes hebbie er toch niks ofer te zegge. Jou wordt niks gefraag, wie er kom en wie er ga! En jij heb ook een band met jou andere vrouw. Ik heb nog gezocht in mij huis, onder mij bank. In mij kast bij mij tonijn, maar die stond er gelukkig nog. En mij serfet heb ik bewaar voor mij herinnering. Mij hart hoop dat mij andere vrouw weet dat ik aan haar denk. Zij heb ook mij hart geraak want ze was lief voor mij eigen.

Soms moet jij akzepteere dat liefde uit jou huis verdwijn. Uit jou huis, uit jou leeve, maar nooit uit jou hart.
Daar help ik mij vrouw nu mee.

Liefs van Loesje

17 thoughts on “Loesje over: twee vrouwe…

 1. Lieve Loesje,
  Och Loesje, wat heb jij al veel meegemaakt, en wat goed dat jij er voor jouw vrouw bent!
  Jij denkt nog veel aan je andere vrouw, maar ik weet zeker dat zij ook nog aan jou denkt hoor. Iemand waarvan je gehouden hebt vergeet je nooit, die houdt altijd een klein plekje in je hart, of het nu dier of mens is.
  Mijn vrouw zegt dat het niets uitmaakt of je nu een man en een vrouw, twee vrouwen of twee mannen hebt, je houdt van iemand om wie hij of zij is, en dan maakt het niet uit wat hij of zij is, Liefde is liefde, en liefde is altijd goed.
  Mijn vorige vrouw heeft ook een ander mens gehad, en die was heel bedroefd toen die weg ging. Ik ook, maar ik vond het nog erger dat mijn vrouw zo bedroefd was.
  Mijn huidige vrouw woont alleen met mij. Mijn vrouw is heel vroeger erg ziek geweest, en moest daarna alles weer opnieuw leren. Nu gaat het goed met haar, maar ze zegt ; “Vlo, ik ben nu te oud en te eigenwijs voor een relazie!! Bovendien, jij zou die relazie eerst moeten goedkeuren, anders gaat het niet door!!” Maar ze heeft me nog nooit iemand laten keuren, de mensen die hier komen zijn gewoon vrienden en vriendinnen.
  Gelukkig maar, want ik vind het best zo, samen met mijn vrouw 🙂 .
  Wat een mooi aandenken heb je aan je andere vrouw, wees er maar zuinig op hoor.
  Wat een geluk dat jouw vrouw jou, Floris en Zusje heeft, en nu ook nog een schoonpoes Katrientje! Jullie kunnen met z’n allen jullie vrouw troosten, want een kat is er altijd voor zijn of haar mensen!!!
  Lief kopje voor jou, Floris en Zusje, en je vrouw,
  Vlo.

  1. Lieve Vlo,

   dank jou wel voor wat jij mij schrijf en jij zeg weer wijze dinge. Voor mij eigen vind ik ook liefde is liefde. Het maak niet uit assie maar gelukkig ben.
   En als jou vrouw verdrietig is dan moet jij helpe, wij voele dat Vlo. Jij heb het ook gefoeld bij jou vorige vrouw. Dat is moeilijk maar jij kan jou vrouw laate voele dat er altijd liefde is. Van me eigen vind ik liefde tusse mij vrouw en mij eigen belangrijk. Mij hart weet mij liefde is onfoorwaardelijk. Ook voor mij andere vrouw, dat is gewoon zo. En jij heb het ook, onfoorwaardelijke liefde met jou vrouw. Oooh Vlo zorg jij wel goed voor jou vrouw, dat ze nu niet meer ziek wordt. Dan kunne jullie gelukkig zijn van jullie hart en dat is mij mooiste relazie.
   Liefde van jou hart tot jou andere hart en het maakt niet uit.
   Dank jou wel Vlo van jou lieve verhaal, kopje van mij eigen en ook voor jou vrouw,

   Liefs van Loesje

   1. We zorgen heel goed voor elkaar hoor Loesje.
    Ik ga aan mijn vorige vrouw vragen of ik wat meer over haar mag schrijven, mijn vrouw zegt dat ik dat niet zomaar zonder vragen kan doen. Ze komt me nog steeds opzoeken zo nu en dan.
    Veel kopjes, Vlo.

    1. Ooh Vlo,

     jij moet altijd bij jou vrouw of jou eerste vrouw sjekke offie erover mag schrijve .
     Maar van mij eigen mag het best en ik vind het ook lief van jou dat jij mij begrijp en steun geef.
     Dank jou wel lieve Vlo, jij ben een goede vriend,

     Liefs van Loesje

 2. Oooooh loesie. Zoowals ik al vaak zei, jij schrijfe zo mooi en vol emo. Pas maar goed oppe jouw servetje hoor. Dat die niet stuk gaat.
  Ikhes hep ook 2 smaakjes mens in huis. In het begin was ik heel erg bang voor mijn man. Nu nog wel hoor, maar stukke minder. En ik ben helemaal niet bang voor hem als hij mij eet geef.

  1. Oooh soolzusje van mij,

   dank jou wel wat jij mij zeg. Jij weet van mij eigen ben ik gefoelig en mij hart is vol van mij emo. Daarom moet ik ook goed eete van mij eigen, dan is het rustiger in mij hart.
   Jij heb twee lieve smaake voor jou eigen Katterien, soolvrouw en jou man zorge goed voor jou hart en voor jou geluk.
   En wij heb elkaar, wij heb onze eigen smaak Katrien. Wij smaak naar vis en lamoerrrr, oooh ik voel mij hart,

   Sjeteeeeeeeeeeeem Loesje

 3. Hoi Loesje, wij zijn alleen met onze vrouw. Soms komen er wel andere mensen maar dan verstoppen wij ons hoor. Alleen onze dappere Kruimel gaat af en toe even in de kamer kijken of die mensen al weg zijn. En Bas blijft ook gewoon in zijn mandje liggen, alleen moeten de mensen niet naar hem toe gaan, dat vindt hij dan weer niet zo fijn. Onze vrouw zegt dat als er ooit een mans persoon komt hij ons moet accepteren anders kan hij wel weer weg gaan. Wij gaan voor. Goed he. Zoveel liefde van onze vrouw, maar dat geven wij ook terug hoor, als vrouw verdrietig is dan doen we gek zodat ze weer gaat lachen of we gaan haar troosten. Net zoals ze bij ons doet. Zo helpen we elkaar. Er is hier veel liefde in huis.
  Groetjes en knuffels van Bas, Bjarne, Oliver , Kruimel en Bikkel

  1. Lieve Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel,

   dank jullie wel van jullie reakzie op mij verhaal. Mij hart is blij, jullie heb geluk bij jullie vrouw gevonden en zij heb ze geluk bij jullie. Dan kan er niemand tusse koome en dat zeg jullie vrouw teege jullie. Assie een menseman teege kom dan hebbie jullie te akzepteere en mij vrouw zeg het ook. Liefde van jullie vrouw is onfoorwaardelijk en dan hebbie wel geluk. Dat jij niet buiten kom te staan assie ineens een menseman in jou huis heb. En ik voel in mij hart, jullie heb geluk gevonde met jullie eigen en jullie vrouw erbij. Dan is het goed en dan is lieffe om van de houwe.

   Liefs van Loesje

 4. Hallo Loesje,

  Och Loesje er gaat in het leven van de mens en de dieren niks boven houden van elkaar.
  Vrouwtje zegt dat liefde overgaat, liefde zijn die fladderaars in je buik net als jouw tonijn. Maar als de liefde weg gaat dan komt het pas, het houden van elkaar. Dat is wel zo mooi en of het nu tussen mensen en dieren is of over het houden van mensen onder elkaar hoe dan ook. Maakt niks uit, en jouw vrouw heeft vast een hele fijne tijd gehad met die lieve vrouw, maar ja het houden van kan ook wel eens overgaan. Dat is dan heel moeilijk en verdrietig en er komt een tijd dat het goed is.
  Vrouwtje en ikke zijn hier alleen in huis en we zijn er altijd voor elkaar en dat is omdat we zoveel van elkaar houden.

  Loesje dank je je wel voor jouw mooie schrijf en ook dank voor jouw vrouw omdat jij dit van haar mocht schrijf doen. Veel mensen durven dit niet hoor en ik ben blij dat jou vrouw dat wel doet.

  Van mijn vrouwtje krijgt jou vrouw een lief schouderklopje en niet vegeten te geven hoor. Van mij voor jou en iedereen die veel van elkaar houd heel veel kopjes en pootjes.

  Je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   mij hart is geraak van jullie lieve reakzie en mij vrouw is ook geraak. Zij zeg ook dank jullie wel voor ze lieve schouderklopje.
   Mij vrouw en mij eigen heb het er wel over gehad. Assie schrijf over sofeel emozie dan moet jij saame sterk staan. Mij vrouw zeg, Loesje jij mag jou gefoel altijd opschrijfe want jij heb er ook iets over te zegge. Als poes heb jij ook jou mening en mij vrouw zeg, wij leef hier saame dus wij maak dinge saame mee. En assie dan jou gefoelens wil deele met jou vriende op jou Feesboek dan begrijp mij vrouw dat Jip. Maar ik heb wel gewacht tot ik voelde in mij hart, nu is het goed.
   En ik denk Jip, meer poeze en katers maak het mee. Dan hebbie liefde in jou huis en dan van ze eigen niet meer. Dan moet jij verder, jij krijg als poes of kater geen omgangsdinges.
   Maar jij kan er wel met jou vriende over praate, saame deele hoe dat is voor jou hart. Mij hart heb nu meer rust Jip. En ik kan ook mij vrouw begrijpe en voele.
   Maar ik wil jou zegge, dank jou wel. Dattie mij begrijp en steun van jou hart.
   Mij hart is ook blij, jou vrouw en jou eigen heb zoveel liefde en die is onfoorwaardelijk ,

   Liefs van Loesje

 5. Dag lieve Loesje, wat een mooi verhaal heb je geschreven, over je twee vrouwen!
  Maar wel een verhaal dat ik tranen kreeg, omdat het verdrietig is.
  Het is verdrietig voor jou dat je tweede vrouw niet meer bij je thuis komt. En het is zeker weten ook heel verdrietig voor je vrouw.
  Dan is het maar gelukkig dat jij en je vrouw elkaar nog hebben. En Floris en Zusje.
  Volgens mij is je vrouw wél goed in relazies, want jij en je vrouw hebben toch een supergoede relazie? Ik denk dan, misschien was die andere vrouw niet goed in relazies!

  Liefde kan heel prachtig zijn, maar ook dat je er heel verdrietig van wordt. Want als je iemand lief vindt en die ander is er niet meer, dan doet dat pijn in je hart. Daar zit dan een gat, in je hart, waar die ander eerst zat. Dat heb ik met mijn Molletje.
  En soms kan je liefde voelen, en toch niet goed samen passen. Dat is moeilijk, héél moeilijk.
  O, en of je een jongen en een meisje bent, een meisje en een meisje, of een jongen en een jongen, dat maakt allemaal niks uit, liefde is liefde.
  Bewaar je serfet maar goed, het is een mooie serfet. En dan herinner je je altijd je andere vrouw. Zij denkt heus nog wel aan jullie! Want zij heeft ook een gat, in haar hart, waar jij en je vrouw en Floris en Zusje eerst zaten.

  Ik weet zeker dat je vrouw heel blij is dat ze jou heeft. Wil je haar van mij en ook van mijn mensen een lief kopje geven?
  Je bent een hele lieve vriendin van mij, en ik doe duimen dat je vrouw over een tijdje niet meer verdrietig is.
  Een ekstra lief kopje voor jou en je vrouw en Floris enZusje, en je verkering Bert, en je schoonzuskatje Katrientje, van Bolle,

  1. Oooh lieve Bolle,

   wat schrijf jij mij mooi en jij begrijp mij goed. Mij vrouw is wel goed in relazies met ons, zij heb een hart waar wij woone . Met mense zeg ze is het moeilijk want jij ben wie jij ben. Mij vrouw is graag op ze eigen met ons, dan is ze gelukkig. Nu zorge wij voor mij vrouw en van me eigen doe ik nu veel schootmeedietasie. Dan zijn we saame en dan voel jij ook jou hart.
   Dan kan ik ook helpe dat alle pijn minder word want jij zeg ook. Er is een gat in jou hart en van me eigen voel ik. Jou gat moet dicht. Assie een gat in jou buik voel wil jij ook eete. Zo issie wel hè Bolle…
   Van me eigen weet ik liefde is mooi. Alle liefde is mooi, het maak niks uit. Jij heb jou groote liefde met jou Mollie , die gaat nooit meer over in jou hart. Maar jij leer er wel mee leeve. En jij heb een lieve vrouw en ook een menseman in jou huis en hart. Ik voel liefde en geluk Bolle.
   Mij vrouw zeg Dank jou wel voor wat jij en jou vrouw en menseman zegge. En wij geef kopjes en een zacht pootje van mij eigen terug,

   Liefs van Loesje

 6. Hallo Loesje, hier met Gijsje. Ik zit bij vrouwtje op schoot mijn verhaaltje te tikken. Wat heb je weer een mooi verhaal geschreven. Wat jammer dat de relatie tussen jouw vrouwtje en de andere vrouw uitging. Ik kan me voorstellen dat je zo’n lieve vrouw mist. Maar gelukkig heb je nog een servet als aandenken aan haar. Ik kan mij ook voorstellen dat je vrouwtje verdrietig was toen de relatie uitging. Het is toch niet niks. Maar vrouwtje heeft jullie en jullie zorgen heel goed voor vrouwtje. Keurig hoor. Vrouwtje is wel goed in relaties. Ze heeft toch een hele hechte relatie met jullie. En wie weet komt erop een vrouw voorbij met wie ze een klik heeft en worden ze verliefd op elkaar.
  Ik woon alleen met mijn vrouwtje. Vind ik prima zo. Mijn vrouwtje heeft geen relatie. Ik heb wel een relatie met Ollie. Ik vind Ollie super lief!
  Groetjes en kopjes en knuffels van Gijsje en vrouwtje.

  1. Hallo lieve Gijsje en mevrouw Dinie,

   dank wel voor jullie reakzie en wat jij zeg Gijsje. Jij kan goed schrijve en mij vrouw zeg ook, dank jou wel.
   Mij vrouw is goed in ze relazies met ons want wij woon in haar hart. Dat gaat nooit foorbij zeg mij vrouw en dat is belangrijk. Wij weet niet offie ooit nog een andere vrouw in mij huis haal? Misschien is mij vrouw zo ook gelukkig met ons en kan ze gewoon ze eigen zijn.
   Dan maake wij onze vrouw gelukkig en van me eigen geef ik mij vrouw graag veel aandacht en zij geef mij ook mij tonijn.
   Oooh jij ben ook gelukkig Gijsje met jou vrouw en jou groote lieffe Ollie,
   Mij hart is blij voor jullie,

   Liefs van Loesje

 7. Wat mooi geschreven van jouw eigen Loesje en ook zo mooi ook nog!
  Fijn dat je nog een herinnering heb aan die andere vrouw en haar daar door niet vergeet!
  Knuffel Ollie en zijn Vrouwke

  1. Dank U wel lieve mevrouw Sabine en Ollie,

   ik ben blij met mij servet en het is mij mooiste herinnering van mij andere vrouw.
   In mij hart vergeet ik haar nooit en dat is belangrijk . Dat liefde in jou hart mag blijve,

   Liefs van Loesje en dank jullie wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *