Kever heeft een mening over kadoos

kadoosOmdat ik van mijn mensen zo een mooie stoel had gekregen voor in mijn tuin wilde ik iets terug doen, ik wilde ze een kadoo geven, ik moest goed nadenken over waar ik een mooi kadoo kon finden want ik kan mijn huis en mijn tuin niet uit, eerst wilde ik ze wat brokjes van mij geven, alleen had ik die per ongeloos zelf al opgegeeten, dus het moest iets anders worden, maar wat?, gelukkig kreeg ik ineens een keigoed idee!

Water

Mijn tuin zit vol met ferrassingen, als je in amsterdam flakbij waater woont heb je dat nau eenmaal, je moet wel altijd aalert zijn en dat ben ik dus ook, fooral in het donker gebeurt er van alles en moet ik stent baai zijn, ik wist zeker dat in mijn tuin wel een kadoo te finden was als ik goed op zau letten, en ja hoor!

Stil

Ik liep op een afond over de teegels toen ik ineens iets hoorde, ik stond stil en ademde heel zachtjes zodat degene die zo ritselde mij niet kon horen, ik deed net alsof ik er niet was, alleen mijn oren bewogen en ik luisterde heeeel goed naar waar het geluid presies vandaan kwam, ineens zag ik iemand lopen, het beestje merkte niet dat ik er was en liep gewoon door, ik bleef stilstaan en keek welke kant hij op liep, ik schatte de afstand in en foordat het beestje wist wat er gebeurde had ik hem vastgepakt met mijn tanden en rende naar binnen!

Daar zat mijn vrouw aan het buro achter de Aaipet, en wat denk je?, ze merkte niet eens dat ik binnen kwam!, ik kon niet tetteren natuurlijk, want ik had mijn mond vol met dat beestje, dus ik liep maar een rondje, in de hoop dat ze me zag, en ja hoor, ze keek op en zei Hoi Keef, en keek meteen weer op Aaipet, maar ze draaide zich heeeeeel snel weer om, zei O nee…, stond op en liep naar me toe, ik wilde het ekstra spannend maken dus ik kroop snel onder de tafel en raad eens wat ik toen deed?, ik liet mijn beestje los!

Boeken

Het beestje rende onder de bank, daar kan ik niet bij, Jawel! roept mijn vrouw, maar ik find zelf van niet, dus ik bleef zitten en keek hoe mijn vrouw heel druk ging doen, ze tilde iets op en gaf toen een gil, en ik zag dat mijn beestje naar de boekenkast rende en zich ferstopte, ja logies, dat zau ik ook doen, ik ging van snufsnufsnuf bij de boekenkast maar ik kon er weer niet bij, mijn vrouw ook niet maar ze ging alle boeken weghalen, mijn man was er ook bijgekomen omdat mijn vrouw had geroepen Kever had een ratje!, ik was helemaal blij dat mijn kadoo een suukses was!

Mijn mensen hadden het zo druk met hun kadoo dat ik niet eens te eeten kreeg, ik had wel brokjes staan maar die zijn fies, dat zijn mijn diejeetbrokjes, ik was best een beetje beleedigd, echt waar, ik had dat beestje meegenomen voor mijn vrouw om te oefenen met jagen, zelf weet ik niet zo goed hoe dat moet, maar ik dacht dat mijn vrouw dat wél wist, en dan laat ze het beestje steeds ontsnappen!

Kadoo

Zo zie je maar weer dat katten heel anders zijn dan mensen, dat heb ik al lang gemerkt, wij zijn slimmer, liever, knapper en wij kunnen gewoon veel meer, ik find mijn mensen heel lief, maar dit soort dingen begrijp ik niet, dat je zooo slordig om gaat met een kadoo!, dat kadoohoort toch niet?

Mijn ratje is al weer in de tuin, bij zijn vader en moeder, hij rende keihard naar buiten, hij heeft een afontuur meegemaakt, en mijn mensen ook, ze waren helemaal ferbaasd dat ik zo een mooi kadoo had gegeefen, daar ben ik dan ook best een beetje trots op, misschien doe ik het nog wel een keertje, dat kan best, maar ik denk dat ik het de folgende keer doe als mijn mensen slapen, dat is nog veel spannender!

En natuurlijk blijf ik tetteren voor vreede!

32 thoughts on “Kever heeft een mening over kadoos

 1. Goedemorgen Kever, een ratje! Dat is een heel mooi kado! Pom’s zusje Vos heeft mij eens een muisje gebracht. Ze was zo beledigd toen ik het liet lopen dat ze een week wegbleef. Misschien kun je de volgende keer het kadootje voor je mensen in het grote bed leggen. Als ze slapen natuurlijk. 😴 😱 😀
  Wat vonden Mikki en Pokon er van dat je was gaan jagen? 🐭🐭🐭
  Vorige week is Sam’s gebit schoongemaakt. Onder narcose. Ze is er nog steeds een beetje ontdaan van. Slecht eten en in de war. Ze heeft al gezegd dat ze nóóit meer naar een dokter gaat. Dat wordt nog wat want haar nieren zijn ook niet helemaal in orde. Sam meent wel wat ze zegt; bij de DA heeft ze de boel ondergeplast.
  🍕 🍕🍕🍱🍱🍱🍟🍟🍟🍤🍤🍤 in je tuin Kever. Met dit weer moet je goed eten.
  Groet van ons voor jou, je vrienden en je mensen. 🔅🔅🔅
  Kim, Sam en Pom.
  ☕ ☕ ☕

  1. Dag lieve mevrouw Kim, Sam en Pom, wat een kadoo hè?, ik was er zelf ook wel van onder de indruk eigenlijk, en daarom snap ik Vos ook wel, maar ik ben nau tot de konkluusie gekomen dat mensen veel dingen niet snappen en dat ze daar niks aan kunnen doen, dat je als kat een beetje geduld moet hebben, dus dat probeer ik dan maar!, wat goed van Sam dat ze alles ondergeplast heeft, dat zal ze leren om zomaar aan haar tanden te zitten!, ik was na mijn narkoose wel twee weeken een beetje anders dan anders, het blijft toch in je lijf denk ik, ik hoop maar dat Sam zich snel weer de aude foelt, en natuuuuurlijk gaat ze nooit meer naar de dokter!, ik ook niet!!!, dankuwel voor alle heerlijke dingen om te eeten, Pokon en Mikkie smullen mee, ik stuur jullie drietjes heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!, voor Sam en Pom heb ik een stoofschooteltje met lekker veel sous gemaakt, en voor u staat er een taafel fol met tapaas, dat is uit spanje!!

 2. Meow KeverT,

  Mijn mens leest de furhalen altijd eerst zelf voordat ik mag. Best stom
  Tijdens het lezen van jouw blog over katdoos begint ze opeens te proesten. Ze keek even naar mij en klapte gelijk de laptop dicht. Nu weet ik niet waar jouw avontuur gaat. Zo flauw.

  Koppie van Japie

  1. Heee lieve Japie, ik bel je zo meteen wel efentjes op, dan kan ik je stiekem fertellen waar ik over ferteld heb in mijn blog, het is keileuk om te doen en ik weet helemaal zeker dat mevrouw Mo het ook fantasties zau finden!, en als je mijn kadoo niet bij jullie in de tuin kan finden zijn er vast wel andere kadootjes die rondlopen!, ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van KeverT!, en ik heb kipsnekkies, wortels en witte bonbons neergelegd, ga maar gouw kijken!!

    1. Japie, ik zag een staart!!, gefeeliesietettert, je bent echt een tijgerT!!, heb je hem aan mevrouw Mo gegefen, en was ze net zo blij als mijn mensen?!

 3. Ooh Kever,

  wat fertellie ons eigen nou? Hebbie ratje? Jij ben zo een sjentelman jij weet hou jij jou vrouw en jou man Saame kan ferrasse. Zij ben zofeel blij, zij zet ze heele huis ofer ze hoop. Dan hebbie wel jou heele goede kaadoo en kan jij heel feel trots zijn op jou eigen. Mij vrouw zeg Loes ik doe nu aan bijkoome als jij dat niet erg vin!! Jij heb ook mij eigen vrouw blij gemaak. En ik zeg jou eerluk, mij vrouw maak schrikgeluidjes toenie jou letters foorlees. Zij zeg dattie het kan zien met ze oog maar zij zit gewoon in mij bank. Zij is wel heel feel entoesjas, zoies kan jij merke assie jou vrouw goed ken. En zij zeg ook, Loes zo een kaadoo hoef nie persee hoor….
  Jij heb heel feel gelijk van jou gesonde ferstand Kever. Mense zijn heel feel anners dan hoe wij zijn van onse eigen. Maar assie Saame woon wil jij elkaar tog jou ferrassing geefe. Zo is jou hart want jij houw van elkaar. Daarom ben ik heel feel trots op jou eigen Kever en jij steig met heel feel stip op onse ladder van maanier!
  Selluf heb ik nog nooit mij ratje gefange maar foor fandaag doe ik ingefroore ouwe rat omtoofere tot ferse rattetaart in mij frieserpan. Deze kan jij eete en jij hoef deze nie onner jou kast te zette. Assie erin bijt hoor jij krrrr krrrr…. Maar het is anners dan Oopa! Het is ook foor Mikkie en Pokon en jou mense en boofe op zit een massepein ratje foor Ooma en het is speesiejaal foor zo een dappere ferhaal.
  Alstoeblief dank wel,

  Loesje

  1. Lieve Loes, dank je wel voor je kompliementen, ik probeerde mijn mensen te laten merken dat ik blij ben met mijn stoel, en dat is gelukt!, ze waren echt helemaal door het dolle heen, ze konden zich geen mooier kadoo wensen, dat weet ik zeker, en ik snap dat jauw vrouw ook graag zo een kadoo zau willen hebben, en daarom heb ik een idee: als ik nau nog een ratje fang en ik breng het naar jau toe?, dan roep ik als ik onder jullie balkon sta, als jij de deur opendoet kom ik snel efentjes binnen en laat het ratje los en dan ben ik meteen weer weg, o dat wordt echt zo een ferrassing voor je vrouw!, find je dat een goed plan?, en ik ben blij dat je find dat ik goede manieren heb want daar klaagen mijn mensen wel eens over, alleen omdat ik met folle mond tetter, of met mijn eeten knoei, of omdat ik een slakje in mijn haaren heb zitten, nau en?, dat geeft toch helemaal niks?, ik breng toefallig wel de beste kadoos mee!, zooo heee en wat heb je weer een heerlijke taart gemaakt in je frieserpan, ik dacht efentjes dat Oopa belde met zijn telefoon!, maar toen proefde ik meteen dat het weer zo een lekkere taart van jau was, en die lust ik ALTIJD!!, Mikkie en Pokon staan al klaar in de tuin, ze weeten dat er op zondag taart is, dankjewel Loes!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, de frietuur staat al aan en de frietjes zijn lekker gaudbruin geworden, en voor erbij heb ik rattenstaartjes in een deegje gemaakt, met maajoonesse erbij!

 4. Hajooooooooooo poomsie

  Oooooooooh wat keifetgaaf dat uwes uwes mense soooooon pwagtkatdoo gaf. En wat waare se bwij. Se ginge gewijk met uwes ratje peele hihihihihihi. Wel heeeeeeel meen dat se het ratje naar sijn familie tewugbragt. 😡😡 uwes dee soofeel moeite om um te fange. Se sijn on-dan-kbaar!!! Oooooooh wat errug.
  Ikke sal maar niet segge datte me frauw oooooh stees gilte. Waarsjijnluk ommedat se so tjos op uwes,waare.
  Poomsie… er ligge pigmeks in uwes tuin. In een doos met rattefalle er op sjreef. Hihihihihi
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heeee lieve grotejongenszwartepantersiejemees die ook sterrieporter is!!, mijn mensen waren zooo blij, ik fond het fijn om te zien, net als toen jij muisjes gaf aan je mensen, dat kan ik me nog herinneren, misschien kan ik een ratjesbesorgdienst beginnen, ik vond het zelf leuk om te doen, alleen find ik het nau te kaud om heel lang buiten te zijn, maar als je ooit een keer zo een ratje wilt hebben laat maar weeten, dan breng ik er eentje langs!, en nau ga ik lekker mijn pigmeks eeten, dankjewel!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie, en ik heb een driedubbele porsie frietjes met maajonesse neergezet, en drie milkiesjeeks banaan, en een warme ooliebol erbij!, het staat in een doos waarop staat PAASEIEREN, oja hoe is het met je kerstboom?!

   1. De kerseboom staa nog poomsie. Ikke ga fanaafond weerveen pooging doen asse tante marian fieja de teblut gaa kijke. Hihihihjhi.
    Oooooh cool… dan doet ik een muis besorgt.nl hihihihihihi
    Mijn manmeneer furmoorte me muisie door er op te gaan sitte 😭😭😭

    1. Het gaat je vast lukken met die kersenboom Door, niet opgefen!, als je mensen slapen heb je de beste kansen denk ik!, en wat erg van je muisie….💔

  2. Door, ik had letters voor jau gemaakt en ineens waren ze weg!, ik weet niet hoe dat kan, het is iets met tegnies en dat snap ik niet, misschien zijn ze straks ineens terug en heb je twee keer letters van mij!, maar ik had geschrefen dat ik misschien een ratjesbesorgdienst ga beginnen, als jij er eentje wilt laat maar weeten, dan breng ik die langs!, jij kan goed muisjes fangen dus jij weet ook wel wat je met zo een ratje moet doen!, ik stuur heeeeeeeeel veel lieve kopjes naar jau en je mensen, ze zijn van je poomsie!!, er staat een driedubbele porsie frietjes met maajoonesse en twee milkiesjeeks banaan voor je klaar, met een rattensaateetje!!

 5. Lieve Kever,

  Wat een mooi katdo heb je je mensen gegeven zeg, een lief klein ratje!
  Ik vind dat je heel erg trots op jezelf mag zijn dat je een ratje hebt gevangen en als katdo aan je mensen hebt gegeven, ik ben wel enorm trots op jou!

  Zelf kom ik nooit buiten dus ratjes en muisjes vangen doe ik niet, maar soms heb ik een haarbal en dan geef ik die katdo aan mijn baasje omdat ik hem zo lief vind.
  Hij ruimt het dan wel op vind ik ergens ook wel weer jammer maar goed, het is altijd goed bedoelt van ons als we met een katdo’tje komen Kever zo moet je maar denken.

  Heb speciaal voor jou in de tuin heel veel lekkere snecks neergelegd, echt super veel omdat je een ratje hebt gevangen.
  Voor je mensen heb ik warme chocomel met slagroom en pepernoten in de keuken klaar gezet.

  En ik tetter mee voor vrede.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, dankjewel voor je kompliementen, nau ben ik best wel trots!, het was een lief beestje, daarom wilde ik hem ook niet kapoo maken, dat durf ik niet en ik weet ook niet hoe het moet, en nau weet ik dus dat mijn mensen het ook niet kunnen, maar het was een leuk spelletje dat ook nog goed voor hun kondietsie was!, haarballen zijn ook machtig mooie kadoos, ik denk dat je baasje ze ergens bewaart als jij er eentje hebt gegefen, Beer en Bolle gafen ook vaak haarballen, ik heb het nog nooit gedaan (AFKLOPPEN roept mijn vrouw nu, waarom weet ik niet), zo zie je maar dat wij katten altijd de allermooiste kadoos gefen!, dankjewel voor de snekkies, Mikkie en Pokon staan ook al te trappelen roepen Dankjewel!, mijn mensen zeggen dat ze net zin hadden in iets warms, en peepernooten finden ze altijd lekker!, ik stuur jau en allebei je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!, ik heb voor jau allemaal snekkies bij je mandje gelegd, en voor je mensen staat er een grote pot ferse tee met gefulde speekuulaas erbij!!

   1. Hoi lieve kever,

    Ja ben dol op katdo’tjes geven aan de baas, vooral de haarballen vind ik leuk om te geven.
    Heel veel dank je wel voor de lekkere sneckkies, jammie jammie!
    Mijn baasjes zeggen dank je wel voor de grote pot verse thee met gevulde speculaas, ze smekken er gewoon van zo lekker dat ze het vinden.

    Pootje van Tommy!

    1. Kadootjes gefen is misschien nog wel fijner dan kadootjes krijgen hè?, en fijn dat alles lekker was, want goed eeten is nau belangrijk omdat het zo kaud is!!, heeeeeeeel veel lieve kopjes van mij!!

 6. Hoi lieve Kever,
  Tja wat moeten we ervan zeggen??
  Hier gebeurd hetzelfde hoor!!!!
  Doe je je best om een kado mee te brengen en dan beginnen ze te gillen!!
  Ik, Moby, kreeg zelfs het raam 2x voor mijn neus dicht gegooid!!!
  Maar onze Belle rent er vanuit achterom als een speer mee naar binnen……..echt lachen hoor want binnen laat ze hem los en dan hebben we er allemaal plezier van……..vrouw heeft dan handen tekort 😹😹😹😹😹
  Vorig jaar heeft een muis 4 dagen in de keuken gezeten en vrouw zei
  “Jullie hebben het naar binnen gebracht dus zorg ook maar dat het weer buiten komt”.
  Dopey heeft hem gevangen en naar buiten gebracht!!!!
  Maar ja wij snappen ook niet dat ze er niet blij mee is!!!!!

  Lieve Kever we tetteren en tokkelen gewoon door voor vreede!!!!
  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve allemaal!!, o wat erg Moby dat het raam zomaar voor je neus dicht werd gedaan!, mensen kunnen soms zoooo freemd doen, ik snap er niets van!, maar het lijkt me wel heeeel gesellig om zo met zijn allen te spelen, en dat Belle dan snel achterom rent, dat is keislim!, Popje, Beer en Mol deden dat ook wel eens, dat ze met zijn drietjes met iets binnen kwamen, en dan maar rennen!, goed dat je dat muisje had gefangen Dopey, want muisjes zijn ook nog eens heel klein en snel, je krijgt veel kompliementen van mij!, mag ik een keertje bij jullie mee komen spelen als jullie iets gaan fangen?, dat lijkt me helemaal top!, en dankjulliewel dat jullie elke keer weer meetetteren en tokkelen voor vreede, op een dag hooren ze ons en dan is het eindelijk weer vreede oferal!!, lieve Dopey, Moby, Belle, Izzy, Tica, Panda, Pippie, Dotje en natuurlijk mevrouw Ceciel, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel warme knuffels!!!

 7. Lieve Kever. Oh wat een mooi katdootje Had jij meegebracht voor jouw mensen. Pasa kan nooit zulke katdootjes brengen wegens dat wij geen tuin hebben, alleen een ballekon. En daar zijn geen ratjes of muisjes. Hij geeft wel kusjes kado en dat is fijn.
  Ik vond het wel een afontuur hoor met dat ratje, gelukkig dat het beestje nu weer bij zijn papa en mama is. Knuffels van ons liefe Kever, we blijven tetteren voor vrede.

  1. Lieve mevrouw Ina en Pasa, kusjes zijn een fantasties kadoo!!, misschien nog wel mooier dan een ratje, daar moet ik efentjes over nadenken, en nau ik heb nagedacht heb ik zelf eigenlijk het allerliefste kusjes, en daarna een ratje!, ik geef veel kusjes kadoo en ik krijg ze gelukkig ook, en ik find het fijn dat Pasa ook kusjes geeft, dan ben je echt SAMEN en dat is het fijnste!, dankjulliewel dat jullie meetetteren voor vreede, op een dag horen ze ons en dan is het weer oferal vreede, ik hoop dat die dag gouw komt!, lieve mevrouw Ina en Pasa en Floortje ⭐️, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels, ze zijn van Kever!, en ik heb voor Pasa zalmmoes gemaakt en voor u staat er warme sjookoomel met slagroom!!

 8. 😱😳
  Woah
  Nou ehmm ik zou niet blij zijn met zo’n kado.
  Je bent toch zelf al het mooiste kado?
  Ik weet niet of ik er volgende week ben want misschien mag ik dinsdag wel mee naar Spanje 🤣☀️
  Heel veel knuffelzzzzz lieve Kever, van onzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra, Roos en Binky, oooo nau moet ik efentjes rondjes rennen, omdat u zegt dat ik zelf het mooiste kadoo ben, dat find ik zo een mooi kompliement, dankuwel!, en jullie willen dus geen ratje van nij kadoo?, o mevrouw Sandra als u in de zak mee naar spanje moet kom ik u ophalen, dat beloof ik!, heeeeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels van mij, en ik heb voor Roos en Binky een ferse kattensoesjie gemaakt, en voor u heb ik zelf gefulde speekuulaas gemaakt, met echte aamandelspijs, en er staat een grote beeker warme sjookoomel met een scheutje rum en bofenop de slagroom liggen kleine schuimpjes die smelten!!

   1. Ik was helemaal ondersteboven 🙃 van de rum in de sjookomel, de poezels moesten erom lachen 🤗
    Het was allemaal lekker, dank je wel.
    Als we dan in Spanje zijn, gaan we eerst nog een beetje van de zon genieten, goed?
    Knuffelzzzz

    1. O, was u een beetje tispie?, zo heet dat toch?, dat heb ik ook als ik rum drink!, en ik ferheug me nau al op zon en mooi weer in spanje, ik leg vast een briefje voor mijn mensen neer dat ik efentjes op fakansie ben!!

 9. Keeeeef!!!
  Wat stoer!
  Hier fange we fliege maar die eete we ook weer sellef op!
  Maar jij hat een egte rat!
  Mijn Mamma fraag of te dat ie Siske heette?
  En se seg ook Keef mesgien moet je beeter gewoon blaatjes meeneeme fan een boom ofso..
  Dat finde se ook leuk..
  Ik weet het niet hoor..
  Maar ik fint je wel suuperstoer!
  Feel liefs fan Leootje!

  1. LEOOTJE!!!!, fangen jullie echt waar fliegen?, maar die fliegen hoog in de lugt, hoe kan dat nau?, ik kan daar niet bij, soms probeer ik wel een flinder te fangen in de zomer, maar dat lukt ook niet (Gelukkig niet, roept mijn vrouw, nau ja!!), ik weet niet hoe het ratje heettte, misschien was het wel Siske, dat kan best, dan is het een beroemd ratje!, maar nau is hij weer bij zijn vader en moeder, dat is eigenlijk toch het fijnste denk ik, ik wilde het ratje niet kapoo maken hoor, zo ben ik niet, het liefste fang ik eigenlijk kouwstiks!!, heeeeeeeeeeel veel liefs voor jau en je famielie, en ik heb een grote zak partiemiks gestrooid in jullie huis, want het is bijna sinneklaas, het is van Kever!!

 10. Hoi Keefie,

  Heb jij somaar een ratje gefangen? Wat onwijs stoer van jou! Ik heb een keer een muis gefangen. Bijsonder he het furrschil tussen ons katten en mensen. Miauw ik sal ze wel nooit helemaal begrijpen. Psst ikke heb lekkere kouwstikkies foor je neergelegd. Smikkel maar lekker op.

  Pootje van Minnie

  1. Heee lieve Minski, wat gaaf dat jij een muis had gefangen, dat is nog veel moeilijker dan een ratje fangen, want muisjes zijn klein en heel snel, ik denk dat alle beestjes in mijn tuin blij zijn dat jij hier niet woont want ik weet zeker dat jij echt een tijger bent die alles kan fangen!, en mensen zijn toch anders dan katten hè?, maar ja, ze kunnen er niks aan doen, dus ik probeer maar geduldig te blijfen!, dankjewel voor de kouwstikkies, daar had ik presies zin in Minnespin!, ik stuur jau en je Frau en je mensenopa heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Keefie, ik heb voor jau ketnipsnekkies neergelegd bij je mandje en voor je Frau en je mensenopa staat er warme sjookoomel met taaaaai taaaai!!

 11. Hallo mijn allerliefste Pepeoom Super Kever+. Ik bensse laat fandaag want mijn mensen waren in Doesseland en er was veel sneeuw. Mijn fjouwtje segge dat u missjien wel de rattenvanger van Hamelen kan worden, maar dat ze hier geen rat wilsse. Se segge se is voor 2 dingsse bang wepsse en ratten. Maar se segge dat het wel megalief is van uwes en dat u maar iets eksja in uwes sjoentjes mag kjijgsse. In de tunnel staat een zak met Rat erop en die is gefulsse met noeppies in se form van muisjes. Er is ook gesjsampe muisjes met joomboter lekkerse gloewijn en en mega grote zak van Msmekkie. Hier tetteren we foor freede want ruzie het duursse feel te lang. En het is ook voor Mikkie en Pokon. Voor uw mensen heb ik eksja feel sjaramel in se sjokolaasse en in de taart. Van ons allemaal en van mij de alkegjootse koes.

  1. Heeeeeee daar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino waar ik altijd zo heeeeeeel trots op ben, en wat zeg je nau, hadden je mensen witte flokken?, gelukkig dat ze weer feilig thuis zijn bij jullie!, ik denk dat ik misschien een ratjesbezorgdienst kan beginnen, ze zijn leuk om mee te spelen en ook heel slim, maar mijn mensen zeggen dat één kadoo genoeg was, ooo wepse die prikken, dat doet pijn!, mijn vrouw is alleen bang voor nachtflinders en die kunnen niet eens bijten, raar he?, en ik ben bang voor voor liebelles, die zijn veeeeeels te groot!, zooo heee en wat een boel lekkers heb je neergezet in de tunnel, dankjewel!, Mikkie en Pokon staan al klaar, want die weeten heel goed dat er op zondag lekkere hapjes zijn, en die lust iedereen wel!, mijn vrouw rende meteen op de taart af en duwde zo mijn man opzij, nau ja!!, ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeeeel veel grote knuffels, ze zijn van je Pepeoom!, in de tunnel heb ik een buufet neergezet met frietjes, hamburgertjes, sjooarmaa, pietsaa, bamieschijven en als toetje een grote kom slagroom, voor Jafita heb ik een lampion gemaakt met hartjes, en voor je mensen heb ik warme sjookoomel met veel rum in de keuken gezet, dan merken ze er niets van als ik bij jullie feest kom fieren!!, en dankjewel dat jullie meetetteren!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *