Kever heeft een mening over meteen goed

meteen goedVan mij mag alles hetzelfde blijfen want ferandering find ik moeilijk, ik moet er dan eerst over nadenken of ik iets een goede ferandering find of juist niet, en daarna moet ik er aan wennen, wat een gedoe!, ik wil veel liefer dat alles gewoon is, zoals altijd, dat ik thuis ben of in mijn tuin, dat mijn mensen ook thuis zijn en gewone dingen doen, dat er fooral geen andere mensen zijn, dat Mikkie en Pokon stiekem in de tuin van de buren lopen en dat er geen ruusie is, zo hoort mijn leefen te zijn.

Rommelen

Toch ben ik niet altijd bang voor feranderingen, soms zijn ze juist fijn, dat kan ook!, forige week lag ik onder het grote bed te slapen en werd wakker omdat ik hoorde dat mijn mensen in de woonkamer liepen te rommelen, ze waren iets zwaars aan het tillen, ik lag onder het bed en dacht Wat is dat nau?!, ik werd er een beetje nerfeus van, toen het weer rustig was liep ik de woonkamer in en zag niets biesonders, en in mijn tuin merkte ik ook niet meteen iets.

meteen goedTot ik achterin mijn tuin kwam en de ferandering zag: er stond een keigafe nieuwe stoel!, mijn aude stoel is kapoo gegaan door de reegen en ik kan er bijna niet meer op zitten, mijn man had deze nieuwe op straat gefonden voor mij, spesjaal voor mij!, mijn vrouw dacht dat ik hem grieselig zau finden, maar ik sprong er op en foelde me helemaal thuis, ik kan er keigoed aan krabben en dat heb ik ook al gedaan, zooo heee mijn nieuwe stoel ligt en zit perfekt!

Als iets goed is foel ik dat meteen in mijn hart, dat klopt dan rustig en fol fertrauwen, ik hoef niet te wennen en foel me alsof het altijd zo geweest is en altijd zo heeft moeten zijn, zo was dat met mijn stoel, zo was dat toen ik mijn mensen ontmoette en toen ik jullie – mijn vrienden – leerde kennen, ik leerde wat SAMEN is en ik wist meteen dat dat goed en warm en zacht foelde, het foelde als iets wat ik altijd had gemist en nau wil ik het nooit meer missen, folgens mijn vrouw hoef ik daar niet bang voor te zijn, ze zegt dat een stoel kapoo kan gaan maar echte liefde en vriendschap niet, gelukkig maar, want wat kan er mooier zijn dan SAMEN?, helemaal niks!!

Vreede

En natuurlijk tetter ik weer voor vreede, ik tetter dat er oferal vreede en SAMEN is!

28 thoughts on “Kever heeft een mening over meteen goed

 1. Lieve Kever,

  wat hebbie weer jou mooie letters gemaak en wat hebbie jou mooie niewe stoel. Jij pas er presies in, mij vrouw zeg Loes deze stoel is foor Kever gemaak. Dat is heel feel speesiejaal Kever assie jou stoel heb die foor jou eigen gemaak is. En jou man foel deze in ze hart en toen kwam jou stoel ook bij jou in jou tuin woone. En zo hoor het ook, het is belangrijk assie bijelkaar hoor. Dan hoefie nooit nie te wenne weeges jij ben al ferbonne sonner dattie het weet. Zoies vin ik zofeel mooi Kever en ook wat jou vrouw zeg. Assie egte liefde heb kan zoies nooit nie kaapot weeges egt is egt. Eg waar! Jou mense heb egte liefde Saame met jou eigen Kever en dan kan jij russig op jou stoel ligge weeges jou stoel heb ook liefde noodig. Zo vin ik dat van mij eigen en het is zo een mooie gedachte dat ik doe rolle op mij denkpaal. Soms maak letters gewoon ze mooise woord en het is Saame. Dattie bijelkaar hoor want jou hart foel het zo.
  Hoop dattie heel feel lekker lig op jou stoel Kever en dat Mikkie en Pokon agter ze gaas meegeniet.
  Daarom heb ik mij faariejaazie op mij Saametaart gebakke in mij frieserpan. En het is met heel feel selluf-reisen-bakmeel weeges liefde kan nooit nie groot genoeg reise. En er zit massepein hartjes op weeges Ooma hoor er alteit bij. En jij mag het ook deele met jou mense en met Mikkie en Pokon. Alstoeblief dank wel,

  Loesje

  1. Lieve Loes, dankjewel dat je mijn nieuwe stoel mooi findt, ik wist ook meteen dat het een prima stoel is, ik was helemaal niet bang en klom er meteen op!, ik heb er ook al op geleegen, dat past niet helemaal maar wel bijna, ik ben helemaal blij er mee!, ik heb er al heel veel asn gekrabd, dat hoort nau eenmaal zo, en ik heb de letters van SAMEN in mijn stoel gemaakt, hoe find je dat?, als het weer zomer is ga ik heeeeel veel plezier hebben van mijn stoel, nau is het nog een beetje te kaud om er uuren in te liggen en te zitten, maar dat komt vanzelf weer, o en ik find het zo mooi hoe je schrijft van liefde en SAMEN, ik ga snel mijn mensen en mijn stoel en mijn vrienden en kopje geven, dat ik ze lief find beteekent dat, foelde je mijn kopje Loes?, zooo heee en wat een fantastiese taart heb je weer gemaakt!, hij is al drie keer zo groot gereezen, zo gaat dat met liefde, mijn mensen, Ooma, Mikkie, Pokon en ik hebben er allemaal al van gesmuld en nau ga ik hem uitdeelen aan iedereen die er een stukje van wil proefen!, ik stuur jau en je vrouw en Zusje en Oopa⭐️ heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, de frietuur staat al aan en de frietjes worden mooi gaudbruin, en voor erbij heb ik garnaalekrooketjes gemaakt, het zijn er heeeeeeel veel dus iedereen kan mee eeten!!

 2. Goedemorgen Kever, 🍂🍂🍂 wat geweldig zo’n mooie nieuwe krabstoel. Op straat gevonden zeg je? Ik vind nooit iets op straat behalve dan af en toe een boek of een afgedankte potplant.
  Veranderingen zijn vréselijk; een vriendin van mij heeft (voor haar plezier; nou ja) een half jaar door Zuid Amerika getrokken. En maar avonturen beleven! 🌎 🌎 🌎
  Maandag gaat Sam een avontuur beleven. Haar tanden worden schoongemaakt onder narcose. (tandsteen) En er is iets met haar nieren dat niet in orde is. Om tien uur moet ik er zijn met Sam in haar reismand. We houden je op de hoogte.
  Wij wensen jou, je vrienden en je mensen een goede zondag.
  Bij je nieuwe stoel ligt wat voor jullie eten.
  🍗🍗🍗🍟🍟🍟🍕🍕🍕

  Groet van ons, Kim en Sam en Pom
  ☕ ☕ ☕

  1. Lieve mevrouw Kim, Sam en Pom, ik snap ook niet waarom iemand zooo een mooie stoel weg zau willen doen, er is niks kapoo aan en hij ziet er uit als nieuw, behalfe dan dat ik er nau al heeeeel veel aan gekrabd heb, ik heb er allemaal letters in gemaakt, de letters van KEVER en SAMEN en nog veel meer, en wat zegt u nau, een half jaar zomaar weggaan en afonturen beleefen?, ooo ik heb me meteen ferstopt onder het bed, zo grieselig lijkt me dat, en ik ga morgen aan Sam en u denken, dat alles goed gaat, want het is een moeilijk afontuur als je narkoose moet voor je tanden, en ik hoop dat het meevalt met haar nieren, ik tetter hier in de tuin heel hard: Sam zet hem op!!!, dankuwel voor al het lekkers, ook van Mikkie en Pokon!, ik stuur jullie heeeeeeel veel lieve kopjes, en ik heb voor Sam en Pom zachte moes van zalm gemaakt, die hoeft Sam niet te kouwen, en voor u heb nassie gooreng gemaakt met allemaal lekkere dingetjes erbij!!

    1. Ik lust nasi ook, maar ik krijg het nooit, erg hè?, sjippies lust ik ook, en joggurt en ijs en eigenlijk best heel veel, maar ik mag het allemaal niet, nau ja!!!, veel sukses morgen voor u en Sam!!!

 3. Hajoooooooo poomsie

  Oooooh heppuwes een nieuwe sloopstoel kweeg🙀🙀
  Ikke kweeg een nieuwe sgaap. Nau… die fon ik nies. Ikke rook er aan en ging er met me poot op kwabbe tot ie oppe floer lag. Ikke ging gelijk op me furrtraauwde sgaapje ligge!! Hoe durfte se!!!!!!!!!
  Ikke hep nu een kweine kerseboom in huis. HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI.
  Ikke hep al 2 pooginge gedaan om hauthakker te sijn. HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI
  Poomsie… onner uwes niewe stoel lig een doos met kersepigmeks. Hihjhihi.
  Met eksja smekdonnals sauws.
  Pootjes🐾🐾

  1. Heeeee lieve grotejongenszwartepantersiejemees die ook sterrieporter is!!, mijn vrouw moest lachen om sloopstoel, alleen omdat ik er aan krab, maar dat hoort toch zo als kat?,en ik snap heel goed wat je bedoelt met een nieuw sgaapie, soms weet je meteen dat iets goed is maar je kan ook meteen weeten dat iets NIET goed is!, en als iets niet goed is moet het ook weg, dat is logies, o ik hoop dat je de kerstboom kapoo kan maken, dat zau keigaaf zijn!!, dankjewel voor de kerstburgers, ze zijn heerlijk!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!, en ik heb een driedubbele porsie frietjes met maajoonesse voor je neergezet, met drie milkiesjeeks ernaast, en een patatje kapsaalon, dat is altijd gesond!, het zit in een doos met daarop PAASEN!!

   1. 🙀🙀 ikke mag geen gesont fan mamsie!!! Daawom eete we ook geen gwilburgers. Daar sit gwoen op🙀🙀🍀

    1. Maar een patatje kapsalon is kattengesond, niet mensengesond, er zitten dus geen fiese groene dingen in!, alleen maar lekker veel sous en flees en gesmolten kaas!!

 4. Lieve Kever,

  Wat super vet dat je een mooie nieuwe stoel hebt gekregen, en vooral ook dat het gelijk goed voelde.
  Dat is helemaal fijn natuurlijk, nu kan je er weer heerlijk in liggen en je nageltjes er aan scherpen.
  Vrienden hebben is super fijn dat heb ik ook gemerkt lieve Kever, net als een fijn huis om samen met je baas in te wonen.
  Wij zijn super gelukkig Kever dat moeten we koesteren vind ik.

  Heb op je mooie nieuwe stoel heel veel lekkere sneckkies neergelegd, ook voor Mikkie en Pokon.
  Voor je mensen heb ik overheerlijke verse tjee en koffie gemaakt met warme appelgebak en héél veel slagroom erbij.

  En ik ga ook tetteren voor vreede.

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, ik ben helemaal blij met mijn nieuwe stoel, nau moet er alleen nog zon komen en een beetje warmte, dan kan ik er lekker op zitten en doeselen en alles bekijken, en wat is het fijn hè, om vrienden en een eigen huis en een eigen famielie te hebben?, dat is het allerfijnste dat er bestaat, zonder SAMEN smaakt mijn eeten me niet en foel ik me ferdrietig, en je hebt helemaal gelijk dat je best eens stil kan staan bij je geluk, want niet iedereen heeft dat!, zooo heee en dankjewel voor alle fantastiese snekkies, ook van Mikkie en Pokon natuurlijk!, en mijn mensen roepen dat de taart en alles erbij heerlijk zijn!, (ik heb stiekem eerst efentjes aan de slagroom gelikt maar gelukkig hadden ze dat niet gemerkt!), ik stuur jau en allebei je mensen heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!, ik heb voor jau een warm deekentje en allemaal snekkies naast je mandje gelegd, en voor je mensen staat er warme sjookoomel met een bergpepernootjes ernaast!!!

   1. Lieve Kever,

    Zal niks doorvertellen dat je aan het slagroom hebt geproefd, vind dat je dat als chef Kever best mag doen.
    Super dank je wel voor het warme dekentje met héél veel lekkere sneckkies.
    Mijn mensen zeggen “dank je wel voor de warme chocomel met pepernoten, ze zijn verrukkelijk”

    pootje van Tommy!

    1. Lieve Tommy, goed dat je zegt dat je als sjef altijd efentjes moet proefen!, zo was het ook, en de slagroom is goedgekeurd!, fijn dat alles lekker was, en kruip maar lekker onder je deekentje, het is kaud!!, heeeeeeel veel lieve kopjes van mij!!

 5. OoOOOOOooOOOoohhh je heb gewoon een nieuwe StoelDieSoLekkerSit gekreege! Mijn Mamma seg die Keef die isseen BofBips!
  Mijn Pappa kom soms ook welles tuis met spullie die heeftie gefonde soomaar op de straate!
  Die gaat ie dan weer mooi maake en dan kom het in huis.
  Maar onse StoelDieSoLekkerSit kom uit het huis fan Pappa se Mamma en we gaan die niet kapot maake weeges de stoel sit egt lekker met al onse deekentjes en mantjes erop.
  En we denke ook dat Pappa nie wil dat die stoel kapot gaat.
  Mamma seg de andere stoel en de bank die sijn al kapot weeges Chester snap nie waar krappaale foor sijn en dat is genoeg so.
  Feel liefs fan Leootje

  1. LEOOOTJE!!!!😸!! dat is presies de goede naam voor mijn nieuwe stoel: StoelDieSoLekkerSit!!, zo eentje heb ik binnen in huis ook, die was eigenlijk voor mijn mensen maar ik find hem zoooo fijn dat hij nau een beetje van mij is, eigenlijk net als alles in huis, is dat bij jullie ook zo, ja toch?, ik snap Chester helemaal hoor!, ik krab oferal behalfe aan mijn krabdingen want dat find ik zonde, alleen heel soms doe ik het per ongeloos, jammer hoor want je ziet het meteen, de bank hier is ook al helemaal kapoo, geeft niets hoor dan krab ik wel aan de floerbedekking en oferal waar ik net zit of sta of lig, goed hè?!, wat biesonder dat jullie StoelDieSoLekkerSit nog van jullie Pappa se Mamma is geweest, dat is mooi, het is een herinnering, zo heet dat, en wat gaaf dat jullie Pappa ook dingen op straat findt, hier staan soms zoooo een mooie dingen!, lieve Leootje ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik heb een giegaa zak cosma snoepies gestrooid, eet smakelijk!!

 6. Heeeeeej liefe Kevermans, ferassing! Ik ben het, je vlinderleeuw! Wat een kei gaafe stoel heb je gekregen jonge. En dat je zo dapper bent dat je er meteen op wilde springen. Dat vind ik heus heel stoer. Jij ben nergens bang voor Kever. Jij weet gewoon presies wat je wel of niet kan, dat is kei handig. En dat die stoel zomaar op straat was, dat is echt kei veel geluk hebben Kevermansje. Nu nog een lekker zacht dekentje van je eigen erop en ik kom er gezellig bij liggen! (Mila mauwt op de achtergrond: ‘Neeeee Bram, ik ga op de stoel naast mij knappe fukeer Kevertje’ ‘Oh my jonge, zo roomanties met zn twee op de stoel’). Ik neem wat lekkere sneks mee en dan kom ik eraan! tot zo liefe Kevermans van je vlinderleeuw xxxxxxx

  1. Brammie mijn Brammie!!!, wat gaaf dat je er bent lieve vlinder!!, ik hoop dat je wat in je schoen hebt gekreegen, want je had je naam zoooo mooie geschreefen, echt waar!, ik heb al een deekentje op mijn nieuwe stoel gelegd en ik ga er een kaggeltje bij zetten want het is nau kaud buiten, en er staat ook een paaraapluu bofen, kom snel hier naartoe, dan kunnen we efentjes lekker op onze rug liggen met onze buiken naar bofen, foordat mijn Milamuisje komt, want dan moeten we weer netjes zitten, ik heb voor mijn Milamuisje een ekstra kussentje in de stoel gelegd, tot zo lief muisje❤️!!, en ook eentje voor Jafita, en er staat een doos snekkies onder, maar eerst gaan wij met zijn tweetjes op de stoel, als echt katermansen die bijna alles durfen!!, zooo heee dat is echt keigaaf!, tot zo lieve 🦋🦁!!, je Kevermans!!

 7. Zo zie je maar, wat de een niks meer vindt, wordt de ander juist weer blij van!
  Hou je zelf goed warm in dit zure gure natte herfstweer. Het is nog steeds niks niet aan niet, brrrrr.
  Knuffelzzz van onzzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra, Roos en Binky, ik ben helemaal blij met mijn stoel, die iemand anders niet meer wilde, maar toen moest ik ineens denken: Zau er dan ook iemand blij zijn met de reegen en de kau en de herfst?, dat kan toch haast niet?!!!, ik find er helemaal niets aan!!, ik stuur jullie drietjes heeeeeeel veel lieve kopjes, en ik heb voor Roos en Binky een kattenstoofpotje gemaakt, met lekker veel sous, en voor u is er een pan zelfgemaakte toomaatensoep, met zelfgebakken brood erbij, room voor erin, en er zitten zelfgedraaide balletjes in!!

   1. Niet veel zullen de herfst zoals ie nu is erg leuk vinden denk ik.
    Wij hebben heerlijk gegeten, je bent echt een keukenster 😘😋
    Dank je wel en tot volgende week weer!

    1. Ik find de herfst zooo stom!, en het duurt zoooo lang, met daarna ook nog winter, bah!, fijn dat alles lekker was, en til de nekst wiek!!, baai baai en neusjes van mij!

 8. Hoi lieve Kever,
  Soms pakken veranderingen wel heel goed uit!!!!
  Wat heb jij een mooie stoel gekregen zeg……prachtig 😍
  Wat zul je daar lekker liggen vooral in de zomer als er veel zon is!
  Liefde en vriendschap is heel mooi hé? Ik, Moby, zou dat ook niet meer willen missen. Het saame zijn met de anderen en onze vrouw is echt waar zoooooo fijn!!!!
  Vanmiddag was mijn vrouw me kwijt. Ze dacht dat ik nog buiten was en toen werd ze ongerust.
  Ze ging voren en achterom roepen maar niks!!!! Toen besloot ze om boven te kijken en ja hoor daar lag ik in diepe slaap op bed!!!
  Ik hoorde haar zeggen
  ppfffff Moby gelukkig!!!
  En dan weet je ze kan me niet missen en ze houdt van me…….zucht!!!!

  Lieve Kever we blijven mee tetteren voor vreede en ook Pippie en Dotje tokkelen mee!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve Moby, ik ferheug me nau al op de zomer, dat het lekker warm is met veel zon, en dat ik dan lekker in mijn stoel kan zitten en liggen, heerlijk lijkt me dat!, je mag altijd langskomen en ook op mijn stoel zitten als je wilt hoor!, ik weet niet of we er met zijn tweetjes op passen, maar om en om kan ook natuurlijk, je hebt helemaal gelijk, liefde en vriendschap en SAMEN is zoooo fijn!, o wat zal je vrouw geschrokken zijn, maar jij weet meteen weer helemaal zeker dat ze heel veel van je haudt!, ik had een keer zoiets toen ik gewoon onder het bed lag te slapen in mijn mand, mijn vrouw dacht dat ik buiten was en kon me nergens finden, ik hoorde haar niet en bleef gewoon liggen, na een tijdje zag ze me ineens en toen kreeg ik zooooveel knuffels, heerlijk is dat hè?!!, keigaaf dat jullie allemaal meetetteren voor vreede, en ook meetokkelen, zo horen ze ons nog beeter!!, lieve Moby, Izzy, Belle, Tica, Dopey, Panda, Ditje, Pippie en natuurlijk mevrouw Ceciel, ik stuur jullie heeeeeeeeeel veel zachte warme knuffels, ze zijn van Kever!!

 9. Hoi lieve Kever,

  Wat een mooie stoel waar je zo goed aan kan krabben!! Wij snappen het wel dat verandering niet fijn is, maar toch soms goed is. Een paar jaar geleden kregen wij een nieuwe bank. Wij vonden hem gelijk mooi en goed, Binti ging er gelijk aan krabben. Alleen vond vrouwtje dat weer niet goed, snap jij dat nou???!!! Ze heeft er toen maar een warme fleecedeken op gelegd. Daar zijn we allemaal blij mee en zitten we vaak SAMEN met elkaar op de bank. 🧡🧡🧡🧡🧡🧡

  We hebben speciale kattenklaassnoepies neergelegd voor jou, Mikkie en Pokon. En voor je mensen chocoletters. Geniet er maar SAMEN van!!

  Veel knuffeltjes van ons, Binti & Zooka 😽😽😽😽😽😽

  1. Heee lieve Binti en Zooka, ik heb al heeeeeel veel aan mijn stoel gekrabd, ik heb er aan alle kanten de letters van KEVER en SAMEN in gemaakt, nau kan iedereen dat leezen!, en ik snap Binti heel goed hoor, als er iets nieuws in huis is moet je toch efentjes je pootteekening zetten, dat hoort nau eenmaal zo, dat zau ik ook doen!, daarom zegt mijn vrouw ook dat we foorlopig geen nieuwe bank krijgen, jammer hoor maar ik heb ook al een eigen krabfootuil, je mag wel komen krabben hier hoor Binti!, en kom je dan mee Zooka?, dat is gesellig!, dankjulliewel voor de lekkere kattenklaassnoepies, die lust ik, en Mikkie en Pokon ook!, en mijn mensen roepen dat sjookoolaa altijd heerlijk is!, lieve Binti, Zooka, ik stuur jullie heeeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffeltjes, ze zijn ook voor jullie vrouw natuurlijk, en ik heb voor voor jullie speejale snekkies dat je geen steentjes krijgt neergelegd als letters, er staat SAMEN!, en voor jullie vrouw staat er warme sjookoomel en er zijn peepernootjes die ik ook in het paatroon SAMEN heb gelegd, het is van Kever!!!

 10. Hallo Lieve Pepeoom Super Kever +. Wat een mooie stoel hebsse u gekjeegjes en wat fijn dat uwes gelijk wist dit is goed. Dan is het ook goes en ik wens uwes feel ligsse en kjabplesier toe. Tante Jafita is al besig met een deken se maaksse voor uwes nieuwe stoel. En ik hebsse een briefje gekjeegse van Katteklaas nou ik fjaag mij af of hij wel wisse wie ik was! Ik sou kroketjes in mijn oorse hebsse lomp als een olifant maar ik was wel lief geweesse en hij was mijn sjoentje niet furgeetsse maar ik heb snekkies gehad en 1 worssel foor se groente. Nou ja dat eetsse ik niet. En hij sjeefsse ook dat hij in uwes tunnel een sak voor uwes Mikkie en Pokon en er staat Gjoente op. Maar ik zag stttt een zak van smekkiedonalts. Foor u mensen sijn er appelsseflapjes en sjaramel kjuidssenootjes. Ik hebsse aan Katteklaas een sjoel kadoosse gefjaagd een drumstel zodat ik samen met uwes muziek kan maaksse. Mijn fjouwtje segge Katteklaas denksse niet dat het in de sjoorsteen passe missjien een paar djumssestokjes. Nou ik ga gewoon iedere avond sjijfjes en singsse En natuurlijk tetterse wij foor Freede want het moet nu maar eens klaar sijn met alle ruzie. Van ons allemaal en fan mij de allergrootste koes. Oooh en Pepeoom er sijn ook muisjes van snekkies.

  1. Heeeee daar is mijn allerliefste Pepekind Faalentino, waar ik altijd zo trots op ben!!, kom je snel een keer op de stoel zitten?, zeker nau ik zo een mooi deekentje ga krijgen van je lieve tante Jafita, zooo heee dat find ik echt helemaal top!!, dan maak ik muziek met krabben en jij met je drumstel, natuuuuuurlijk past dat door de schoorsteen, dat kan makkelijk!, en anders krijg je een elketriese gietaar van mij, die is ook keigaaf om muziek mee te maken, of een 🎺?, o ik ferheug me er al op!, dat gaat echt geweldig worden!!, en wie bedoelen ze nau met krooketjes in de ooren en lomp als een oliefant, dat moet een fergipsing zijn, dat ben jij natuurlijk helemaal niet!!, en wat zeg je nau… een wortel?!, je bent toch geen nijntje?, wortels zijn gezond en dat is altijd fies, dat weet ik echt zeker, gelukkig dat je allemaal lekkers in de tunnel hebt gezet, dankjewel, ook van Mikkie en Pokon!, mijn vrouw zit tot aan haar neus in de sjaaramel, ze heeft het allemaal opgefrooten, nau ja!!, straks gaat ze mijn muisjes ook nog opeeten…, ik stuur jau en je hele famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je Pepeoom!, ik heb voor je mensen warme sjookoomel met een flinke scheut rum gemaakt, en ook gefulde spekulaas, en voor jullie heb ik in de tunnel een tafel met allemaal lekkers neergezet, er zijn krooketjes, hamburgertjes, bittere ballen, sjooarma, pietsaas en natuurlijk frietjes met lekker veel maajoonesse, voor je tante Jafita staat er een bos roosjes, en nau kom ik jau een heeeeeele grote knuffel geven!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *