Kever heeft een idee voor kersmus

Kever

Over een paar dagen is er een spesjaal feest voor mensen, dat vertelden mijn mensen me, het heet K.e.r.s.t.m.i.s. , dat is een moeilijk woord dus ik heb er steeds punten ingezet anders kan ik het niet schrijven, ik versta altijd kersmus dus noem ik het zo, het is een feest dat je samen bent en veel eet en soms ook kadootjes geeft, veel eten doe ik elke dag, nau dat ZAU ik wel elke dag willen doen maar dat mag ik dus niet, kadootjes weet ik niet presies, ik krijg ze wel eens, dat vind ik altijd spannend en ik ben er heel blij mee, maar ik moest wel even nadenken of ik ze ook geef, dat weet ik dus niet, en samen zijn, ja dat vind ik het fijnste, echt waar, ik wil altijd samen zijn, alleenzijn is niks aan, dan kan je alleen maar slapen, maar niet knuffelen of praten of spelen, je kan er helemaal ferdrietig van worden, dat weet ik heel goed, toen ik op straat woonde was ik alleen, en in het asiel was ik ook alleen, niet echt maar ik had geen eigen mensen voor mezelf, dus daar zet ik snel een punt achter, kijk maar PUNT

Samen

Nau heb ik een huis en mensen en ben ik samen, maar niet alle mensen en dieren zijn samen, er zijn mensen en dieren die alleen zijn, dat is moeilijk, niet altijd hoor want soms willen ze het zo, maar het kan ook dat ze veel liever samen zauden zijn maar dat dat niet kan, beivoorbeeld omdat iemand waar ze samen mee waren een ster is geworden, of heel ver weg is, of omdat ze geen eigen samen hebben, daar moet ik wel zachtjes van tetteren, dat kan ik ook, heel zacht en lief zeggen mijn mensen, mijn eigen mensen missen hun lieve ster Bolle, ze zeggen dat het nu de eerste kersmus is zonder hem, ook al is hij er altijd bij maar het is helemaal anders, en Bolletje wist zo goed dat samen het mooiste woord is ( en ik weet dat er meer katten en mensen zijn die een ster of soms wel een paar sterren missen, beivoorbeeld de frau van Vlo, Muzette en haar frau, de frau van oom Sjaak, en de frau van Kyana en Jiekie en zo zijn er nog veel meer, erg hè?, dan kan je geen punt zetten toch?, want je wilt toch niet ferdriet en dan een punt?, nee dat kan niet, dus dat doe ik niet, ik maak weer een komma,

Idee

nau had ik een iedee gekregen voor kersmus, dat iedereen toch kersmus kan doen, dat is dat iedereen een klein kadootje geeft aan iemand die niet samen is, en dan zijn we toch allemaal samen, dat is niet zo moeilijk toch?, ik vind zelf altijd het fijnste als ik heel veel aandagt krijg, dat vind ik het mooiste kadoo dat er is!, hoe het met veel eten moet dat weet ik niet presies, ik hoop wel dat ik dat krijg hoor!, met kouwstiks en andere snoepies, nau eigenlijk het liefste kouwstiks, zooo die vind ik lekker!, met kadootjes van mijzelf weet ik het ook niet, ooo ja toch wel, ik stuur een heel lief zacht tettertje naar iedereen die dat wil hebben, en ook een dropneusje, dan hoef je je niet helemaal alleen te foelen, nau daar kan ik wel een punt zetten denk ik, toch?, ja ik vind van wel, kijk maar PUNT

31 thoughts on “Kever heeft een idee voor kersmus

 1. Lieve Kever, Ik wil dolgraag een heel lief zacht tettertje van je krijgen. Dan sturen wij (Mara, Bram, Kitty en onze vrouw) een hele boel heel zachte lieve kopjes terug. Veel mensen doen dat, veel eten met K.e.r.s.t.m.i.s., maar wij doen dat gelukkig niet. Dan hebben we allemaal last van onze buikjes. Vrouwtje is er 1ste kerstdag niet, maar dan krijgen we wel extra lekker eten. Maar dat krijgen we eigenlijk iedere dag wel. Kever, we wensen jou en je mensen een hele prettige kerstdagen toe.

  1. Dag lieve mevrouw Marjolein, Bram, Mara en Kitty, dat vind ik mooi, dat ik jullie een zacht tettertje stuur, en jullie mij zachte lieve kopjes, dan is het echt feest!! als jullie goed luisteren met kersmus, dan horen jullie een zacht tettertje van mij, spesjaal voor jullie!, en ik kan jullie kopjes dan foelen, dat is veel fijner dat heel veel eten, maar ik vind kouwstiks wel heel erg lekker, dat wel, maar kersmus gaat om samen, dat weet ik heus wel! lieve zachte neusjes voor jullie allevier van Kever!!

   1. Lieve Kever, wij gaan met de kerstdagen heel goed luisteren naar jouw lieve tetters. En bedankt voor jou zachte neusjes. We geven ze graag weer terug aan jou en jouw mensen😘😘😘

    1. Dankjulliewel!, ik bewaar een paar zachte neusjes voor kersmus!!, dan is het echt een feest van samen!, dag lieve allemaal van Kever!!!

 2. Hajoooooo p-p-p-p-poomsie keefer.
  Ikke fin feel eete nie wekker hoor. Ikke eet wat ik op kan en de res laat ik staan. Hihihi.
  Behallefe met noepies. Daar wil ik sjo feeeeel mogeluk fan ete. Ook met kersjemus. Ikke hep nu hewe wekkere noepies. Fan oompie bert gekwege. Ikke kwijg er maar 4 pur dag fan. Weinig he? 😭😭 hut sjijn wel hewe gwote noepies.
  Sjoms fin ik een kouwstaaf ook wekker. Ikke hep er een paar fan me fjientjes kweeg foor de kers.
  Missjien kwijg uwes ook kouwdinge foor uwes kers!! Of kaastoktoknoepies. Ooooh die sijn so wekker. Asse uwes die eet kwijg uwes een nog gepiertere ligaam!! En missjien ook menboeps. Net as ikke hihihi.
  Pootjes poomsie 🐾🐾

  1. Dag lieve grote pantersiejemees, mijn mensen zeggen dat ik nog moet leren om eten te laten staan, maar waarom zau ik?! noepies zijn heerlijk, maar ik vind kouwstiks het allerallerallerlekkerste, die doet mijn vrouw in stukjes in een doos met gaten en dan haal ik ze eruit, het is een soort puusel, de mensen zeggen dat ze nog nooit met een kat hebben gewoond die puuselt, maar ik kan het heel goed!, denk je dat ik nog meer pIeren kan krijgen?, dat wil ik wel!, en menboeps ook!, dan lijken we nog meer op elkaar, heel veel pootjes van je poomsie Kever!!

   1. O ja, die kaastoktoknoepies heeft mijn vrouw een keer spesjaal gekocht omdat jij ze zo lekker vindt, ik vond ze ook heerlijk!, alleen als ik veel moet kouwen doe ik net alsof ik geen tanden en kiesen heb zeggen mijn mensen, flouw hè?, ik hau gewoon niet zo van kouwen!!
    Veel pootjes voor jou!!🐾🐾

     1. Zooo Door, dat doe ik ook altijd!!, alles gewoon meteen doorslikken, dat is ook beter voor je tanden denk ik, dan kunnen ze niet slijten, alleen zeggen mijn mensen dat ik moet kouwen, maar als jij dat ook niet doet hoef ik het ook niet!!🐾🐾

 3. Hallo Lieve Kever,

  Dank jou wel voor je mooie schrijf, Ja Kersemus staat weer voor de deur zegt vrouwtje en dit is voor veel mensen een tijd die ze liever overslaan.
  Wij doen gewoon net als ieder jaar, Samen met vrouwtje veel knuffelen en samen spelen. vrouwtje moet de eerste dag werken en op poesjes passen.
  Wij doen in gedachten heel veel knuffes en pootjes sturen naar al onze vriendjes en dinnetjes en vooral onze sterretjes. Ze zullen er met deze dagen heel veel zijn met twinkelen en Opa en Bolle zijn er ook voor jouw mensen en voor jou en oma. Maar de Kersemus is nu voor iedereen moeilijk, er wordt ons zomaar verteld dat je maar met een paar mensen de Kersemus mag vieren, Kever doe jij maar aan jouw mensen heel veel knuffen geven en kadoo hoeft niet, want jij bent hun allergrootste kadoo hoor.
  Ons kadoo voor jullie stuur ik mee, heel veel knuffels, kopjes en pootjes.
  Onze wens voor jullie is een Liefdevolle Kersemus en een mooi 2021.
  Gepoot je grote vriendje Jip

  1. Hoi lieve Jip, zoooo wat een mooi kadoo heb ik van je gekregen!, knuffels en kopjes en pootjes, dat is een fantasties kadoo, daar ben ik heel blij mee, want ik weet echt heel goed dat samenzijn het belangrijkste is, dat weet ik zelluf en ik heb het van Bolle geleerd, nau dan zijn andere kadoos dus helemaal onderbodig (OVERbodig zegt mijn vrouw, zau dat waar zijn?!), dankjuliiewel!, en ook dankjuliiewel van wat jullie zeggen over Opa en Bolle, ze staan vast vlakbij jullie sterren, want de sterren blijven altijd bij ons, Jip weet je al dat ik gisteren buiten ben geweest, op het terras, er zit nu gaaaas voor, dan kan ik niet verder, ik vond het spannend maar wel heel leuk, nau heb ik net als jij een beetje een ren!, ik rook en zag en hoorde van alles, dus ik moest daarna wel heel veel slapen, lieve grote vriend Jip, ik hoop dat jij en je vrouw een hele fijne kersmus hebben, en als jullie goed luisteren horen jullie een klein tettertje van mij!, ik stuur jullie heel veel zachte kopjes en neusjes terug, ze zijn voor jullie allebei, en mijn mensen sturen jullie heel veel lieve groetjes en wensen jullie saampjes een hele fijne kersmus!!!, en ik natuurlijk ook!! een pootje met witte tenen van Kever!!

   1. O kever, wat stoer en vet gssf van jou dat je nu ook buiten kan. Daar heb jij vst lieve baadje heel veel dankje kuffels voor gegeven. Dank je voor jullie lieve knufjes.
    Kopje en poot van je grote vried Jip

    1. Hoi lieve Jip, ik vond het wel een beetje eng hoor!, maar ook leuk, als jij een keer in je ren bent ga ik naar je tetteren dat kan je vast horen!, veel kopjes terug van je grote vriend Kever!!

 4. Hoi lief vriendje Kever, je zegt het al net als Bolle altijd zei : samen is het allerbelangrijkste. Wij zijn samen met elkaar en met onze vrouw, ze heeft al gezegd dat ze nergens naar toe hoeft dus is zel ekker met kersmus bij ons. Wij hebben al gezien dat er ekstra snekkies zijn en we krijgen ook een paar kado’tjes. Maar het allergrootste kado is dat we samen zijn. En eigenlijk krijgen wij altijd lekker eten , en snekkies en ook heus wel eens een kado’tje hoor, eigenlijk hoeft het daar geen kerstmus voor te zijn. En we gaan zeker denken aan en zwaaien naar al onze sterretjes, die vergeten we nooit.
  Bedankt voor je lieve dropneusje en je zachte tettertje Kever, jij en je familie krijgen van ons heel veel knuffies terug.
  Liefs van onze vrouw en van Bas,Bjarne, Oliver, Kruimel, Bikkel, en Juultje.

  1. Hoi lieve vrienden en vriendinnen, wat fijn dat jullie vrouw met kersmus samen met jullie is, dan heb je alles wat je nodig hebt, maar kadootjes en snekkies kunnen er altijd bij, dat is gewoon zo, ik hoop dat ik ook een kadootje krijg, maar het hoeft niet echt hoor, alleen is het wel zo dat ik nooit nee zeg tegen een kouwstik, daar ga ik zelfs voor puuselen, echt waar, mijn mensen moeten er altijd om lachen, want ze hebben nog nooit met een kat gewoond die puusels doet, maar ik doe het alleen voor kouwstiks hoor!, niet dat ik straks ook voor gewone brokjes moet puuselen, fijn dat jullie ook naar de sterren zwaaien, ze zwaaien ook naar ons, dat foel ik, ze blijven altijd bij ons, alleen is het heel anders, als jullie goed luisteren met kersmus stuur ik nog een zacht kersmustettertje spesjaal voor jullie allemaal!, en heel erg dankjulliewel voor de knuffies, die vind ik altijd zo fijn!, lieve Bas, Bjarne, Bikkel, Oliver, Juultje en mefrau Kruimel en ook jullie vrouw natuurlijk, heel veel dropneusjes en zachte kopjes voor jullie allemaal van Kever!!en ook van mijn mensen lieve groetjes!!

 5. Hoi lieve Kever. Frau zegt dat ze eerste kersemus naar mijn mensenopa en oma gaat. En dat die een katdootje voor mij hebben. Maar dat ze in de afond wel terug is. Foor mijn kersemussnek! Doe jij maar zacht tetteren naar mij dan mauw ik zachtjes naar jou terug. Met een lief kopje erbij. Poot van mij, Minnie.

  1. Hoi lieve Minnie, wat spannend dat je een katdootje krijgt!, mijn mensen zijn eerste kersmus naar oma en tweede kersmus naar de andere opa en oma, maar als het heeeeel donker wordt zijn ze steeds gewoon bij mij, net als jauw frau bij jau!, en ik doe op allebei de dagen heel zachtjes naar je tetteren, luister maar dan kan je het horen, en ik hoor jouw zachte mouwtjes ook, dat weet ik zeker, zoooo met een lief kopje erbij!, dankjewel Minnie, dan is het echt kermus!,en gelukkig dat jij ook een kersmussnek krijgt, want dat hoort zo!, heel veel zachte dropneusjes voor jou en je frau en je mensenopa en mensenoma van Kever!!!

 6. Lieve Kever,

  wat hebbie weer jou mooie letters gemaak en jij ga jou eerse kersmus meemaake met jou mense. Dan hebbie wel heel feeel van jou lekkere eete en jou snek ferdien. Jij ga nie weete wattie ga foele in jou hart. Bolle heb het gezeg, Saame is foor alteit ze mooise woord. En nu kan jij saame eete en weet jij Kever. Assie saame met jou mense eet dan smaak jou sjelei zofeel meer lekker.
  Dan hebbie al jou kadoo. Jou kaadoo van jou hart Kever. Want jij heb zo een goed idee, dattie iedereen die met ze eigen alleen saame is jou kaadoo wil geefe. En assie jou dopneus geef dan wor iedereen blij in ze hart.
  Jij leer iedere week beeter Kever dattie soms jou punt kan zette. In jou leefe moetie soms jou punt zette. Jij kannie alteit doorgaan. Anders kan jij jou eigen puntkop krijge. Dat moetie nie wille Kever. Jij ben zo een mooie katerman, jij skoor hooge punte van jou eigen.
  Selluf hoop ik wel op mij eksra snek en mij kersvis want soms moet jij jou eigen feesje viere. Mij eigen kersvis, dan kom alles goed.
  Maar ik ga ook aan Bolle denke met mij hart. Kever assie met jou kers zo een mooie ster zie straale dan weet jij. Kers is begonne want Bolle schijn ze licht naar beneede. Hij zet iedereen in ze eigen licht, dan zijn wij allemaal saame. Dat is belangrijk…
  Lieve Kever jij krijg mij kerstaart en het is ook foor jou mense en foor Ooma. Maar jij moet het nie ferklappe, jij krijg mij grooste punt,

  Loesje

  1. Lieve Loes, wat heb je weer mooie letters gemaakt, alles zit erin, kersmus en samen en lekker eten en punten en Bolle en vis, dan heb je wel alles wat belangrijk is gemaakt met je letters, dat kan jij zoooo goed zeggen mijn mensen, en dat is helemaal waar!, samen is het mooiste woord toch?, dan is alles beter, zelfs kouwstiks, en zeker kersmus, ik hoop dat je kersvis krijgt Loes!, dat hoort zo, bij een feesje hoort ook vis, of rind of huun of swein, dat mag ook, ik vind kouwstiks in alle smaken lekker!, maar je lettters zeggen het presies zoals het is, saame zijn is het belangrijkste, saame van je hart, anders smaakt je vis helemaal niet en is je feesje mislukt, mijn mensen zeggen dankjewel dat Bolle de kersster is, dat vinden ze zo mooi!, het is wel allemaal anders, zo zonder Bolle, dus ik ga ekstra knuffels geven en veel tetteren, dat kan ik best, ik ben blij dat ik nau een huis heb en mensen en vrienden van de blog, dan kan je eigenlijk niks meer wensen want je hebt alles om gelukkig te zijn, en dat ben ik ook!, alleen zeg ik nooit nee tegen een kouwstik, want dat zau dom zijn, ik hoop dat jij en je famielie ook hele fijne kermusdagen hebben Loes!, dankjewel voor je kerstaart, zooo de grootste punt was heerlijk! ik stuur jau kaasfonduu met witte puntjes erbij voor te dippen, dat zijn broodjes zegt mijn vrouw, het is voor jullie alle vier van Kever!!

 7. Fijne kerstmis in je eigen huis met je eigen mensen. Grote knuffels van ons. Bolle zal er ook zijn, alleen kan je die niet zien, maar wel voelen ❤️

  1. Lieve Tjilla, dankjulliewel voor de grote knuffels, ik vind knuffelen zooooo fijn!, eerst moest ik nog wel een bijten ervan, maar nau niet meer, ik hoop dat jullie ook een fijne kersmus hebben met zijn viertjes, en weet je dat ik Bolle nau ook wel eens foel? en mijn mensen ook!, ik vond het zo gezellig dat jullie treintje lopen in huis, dat doe ik ook, alleen is het een kleine trein, mijn vrouw zegt dat ik net een k.u.i.k.e.n ben, dat is een foogel, dat ik steeds achter haar aan loop, lieve Tjilla, Tjessie en Tjaiia en jullie mensenmeisje, ik stuur jullie heeeeel veel grote knuffels terug en ook zachte dropneusjes van mij, Kever!!!

 8. Lieve Kever, Floortje en ik willen heel graag een klein tettertje en een dropneusje van jou krijgen. Wij sturen jullie allemaal , ook de baasjes van onze vriendjes, een zacht kopje van Floortje en een knuffel van mij. Voor de Kerstmis. En wij gaan zwaaien naar al onze vriendjes die nu sterretjes zijn. Lieve Kever, een hele fijne eerste Kerstmis bij je nieuwe baasjes. Kopje en knuffels van Ina en Floortje.

  1. Lieve mefrau Ina en lieve Floortje, ik stuur jullie meteen zachte tettertjes en dropneusjes op!, dan zijn ze er met kersmus, en ik bewaar het zachte kopje van Floortje en uw knuffel tot kersmus, ik denk dat de sterren ekstra twinkelen met kersmus, dan zijn ze kerssterren, die zijn heel biesonder, ik ga ook zwaaien, ik mag nu op het terras dan kan ik ze goed zien!, ik wens jullie ook een hele fijne kermus ook voor jullie meneer, met heel veel samenzijn en sneks en knuffels!, lieve kopjes van Kever!!!, dat kan ik nau heel goed!!

 9. Lieve Kever,

  Dit wordt jouw allereerste kerstmis in je eigen huis met je eigen lieve mensen. Hoe ontzettend fijn is dat. En Bolle had inderdaad helemaal gelijk : samen zijn is het fijnste en mooiste wat er is. Ook wij gaan hier samen kerstfeest vieren en leuk spelen met onze kerstspeeltjes. En we krijgen vast ook wel iets te eten wat extra lekker is.
  Onze vrouw hoeft geen cadeau van ons. Ze zegt altijd : “Jullie zijn mijn grootste cadeau, wat zou ik zonder jullie moeten in deze coronatijd.” Maar het is wel een heel goed idee van jou om andere mensen die alleen zijn te verrassen met een cadeautje: een kaart, een telefoontje of iets anders. Daarmee heb je echt een punt gemaakt.
  En dank je wel voor je zachte tettertje en je dropneusje. Van ons krijg je zachte kopjes terug en ook neusjes (1donkergrijs, 2 witte , 1 rood-wit en 1 lichtgrijs ). En een knuffel van onze vrouw en de groeten aan jouw mensen.

  Fijne kerstdagen van Jillie, Cindel, Lisette, Ivar en Fenneke.

  1. Hoi lieve Jillie, Cindel, Lisette, Ivar en Fenneke, zoooo wat krijg ik dan mooie kleuren kopjes en neusjes!, dat is echt biesonder, dankjulliewel!, mijn mensen zeggen ook dat ik het mooiste kadoo ben, en ik vind mijn nieuwe huis en mensen het mooiste kadoo, maar ik hoop stiekeum ook dat ik nog een kouwstik krijg, ook al moet ik dan puuselen, ik moet de stukjes uit een doos halen, maar dat kan ik!, fijn dat jullie ook samenzijn, want dat is het allerbelangrijkste, als je alleen bent kan je alle kouwstiks eten die je wilt maar je foelt je toch alleen, en samen kan je één klein kouwstikje delen dan is het toch feest!, hebben jullie spesjale kersspeeltjes?, dat vind ik mooi, kersmus is een mooi feest dat je samen bent, Bolle was een hele lieve slimme katermeneer, dat ruik ik hiet in huis en ik foel het en mijn mensen vertellen het aan me, er staat een footoo en daar geef ik kopjes aan, en ik stuur jullie met zijn allen ook heel veel lieve zachte kopjes want dat kan ik nau, het zijn kopjes met een klein kersmutsje op!, en ze zijn voor jullie allemaal, dus ook jullie frau natuurlijk!, van Kever!!

 10. Lieve Kever,
  Wat heb je dat bijzonder mooi geschreven!!! Het is wel iets om bij stil te staan!!!!!
  Dank je wel voor je tettertje en dropneusje dat vinden wij super leuk!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, dankjulliewel voor het kompliement, daar moet ik van blozen, dankjulliewel voor de dikke knuffels, ik bewaar er een paar voor kersmus, en ik stuur jullie nog een paar ekstra tettertjes, dan kunnen we aan elkaar denken met kersmus!, lieve Moby, Panda, Tica, Dopey, Izzy en Belle jullie krijgen vanavond hele zachte kopjes van mij, want dat kan ik nau, en ze zijn natuurlijk ook voor jullie vrouw, ze zijn van Kever!!

 11. Lieve Kever.
  Wat een mooie schrijf heb je weer gemaakt!Met mooie punte erin.En wat hoor ik? Ben je naar je buiten geweest?
  Wat kei goed van je.
  Ik vind mijn buiten veel te koud op het moment.Eggies waar,ik ga alleen even naar buiten om mijn nagels te doen en dan weer hupsakee naar binnen,want ik wil geen koude billen krijgen.Geef mij maar de zomer om buiten in de zon te stoven!!!!
  Maar wat je schrijft is waar lieve Kever.Bolle zijn mooiste woord was SAMEN.
  Het is voor jou de eerste keer samen met je mensen.Dat zal wel een hele mooie kerstmis worden want je grote kado,een eigen warm huis met lieve mensen heb je al gekregen.
  En hier op de blog zijn we ook samen.
  Natuurlijk is het voor ons ook een beetje raar omdat Fynn en Sparkle sterren zijn geworden over de Regenboogbrug.Net als Bolle.
  Maar natuurlijk heeft scullary girl wel onze 3 kerstballen met onze namen en pootafdrukken er op,opgehangen,want in ons hart zijn ze er gewoon bij.
  In de kerstnacht gaan we samen luisteren,want volgens een legende kunnen dieren praten in de kerstnacht.Nou dan staat mijn zus wel vooraan,want ze was nieuwsgierig en een kletsmajoor.
  Mijn scullary girl gaat wel naar mijn mensen oma en daar is ook mijn tante met haar hond Blue.Dat is gezellig,maar ze komt gewoon thuis slapen,want dat doen we ook samen en dat is lekker knus.
  Ik krijg altijd lekker eten en noepies dus dat zal met kerstmis ook wel zo zijn.
  Lieve Kever,mijn scullary girl is dol op dropneusjes en een zachte tetter vind ik ook fijn.
  Van mij krijg je een lekkere kauw stick met een mooie rode strik erom heen.Dat is feestelijk.En nog een paar extra met sterretjes erom heen.
  Doe je ook even de kerst groetjes aan je mensen?
  En natuurlijk zachte feestelijke kopjes van mij, Muzette

  1. Lieve Muzette, wat fijn dat je er bent!, ik mag nu niet achter de Aaipet voor lang, dus ik antwoord morgen, echt waar hoor!, ik stuur je nau alvast lieve neusjes, en je weet dat je me aan hoort komen toch?, zooo die kouwstik was heeeerlijk!! dankjewel van Kever!!

  2. Lieve Muzette, nau maak ik mijn echte antwoord!, ik ben vandaag weer eventjes buiten geweest, maar toen het ging regenen kwam ik snel binnen, want daar is niks aan, ik mag nog niet in de hele tuin hoor! en ik durf dat ook nog niet, ik zit gewoon in het voorste stuk van de tuin, te kijken naar alles, wat slim dat jij aan de muur krabbelt!, ja Bolle wist het presies, dat samen het mooiste woord is, en we zijn samen, ook al missen we onze sterren, jullie missen Fynn en Sparkle, mijn mensen missen Bolle, maar we gaan luisteren of ze gaan praten, alleen zegt mijn vrouw dat ik dan wel eventjes zelf mijn tetter moet hauden, maar ik mag toch wel antwoord geven als ik ze hoor?, ik vind het fantasties van die drie kerstballen, zo zijn jullie toch met zijn drietjes bij elkaar, lieve Muzette, het was de lekkerste kouwstik die ik ooooooooit heb gegeten!!, dankjewel!, je krijgt van mij een snekje dat je mag hebben, je mag het zelluf uitkiezen en ik kom het brengen met een kersmus-muts op, je hoort me vanzelf tetteren, en ik breng ook heel veel zachte dropneusjes, spesjaal voor jou en je scullary girl, en zijn zijn van Kever!!!

Reacties zijn welkom