Katrien over: mijn verjaardag en een kado

katrienEn ja hoor, daar isse ik weer.  Vandaag gaa ik het heb over de poezensnuitjes stichting.  Jullie weet, ik worde 3 maart 17 jaar. Om ongefeer 11 uur smorgens werd ik geboor. Ik was de laatste uit het nestje van 3.

Superkadoos

Maar goedjes.. normaal krijg ik altijd superkadoos en ook een schotel slagroom. Zoooo lekker. Maar dit jaar wou ik het anders doen. Dit keer wou ikjes het kado geef. 1 euro voor elk jaar van mijn leeftijdje. Dat zou dan 17 euries word. Weinig hè? Dat zei vrouw ook, en toen mog ik het verdubbel.

Mila

Mila

Ikjes zat met Mila te praat en opeens zei ze van vinne jij het goed dat ik ook wat geef? Oooh wat koel. Ja natuurlijk. Toen vroeg ik Miel offe ze wauw langskoom. Nou.. ze kwam op haar stepje met haar masjientje en druks.
Onder het genot van een mokje kattenmelk zaten we gezellig te praat.

 • Waarom wauwe jij meedoen?
 • Ik vinne lief dat jij geef in plaats van krijg. En toen dach ik, kan ik helpen? misgien wil die ook wel wiewen met zijn alle. Toen deed ik vraag jouw en nu hebbe we winnaar.
 • Watte von jij van de poll? Ik zat soms naageltjes te kluif hoor. En ik zat soms met mijn druksmuis tegen mijn neus.
 • Ik was zenuw!! Wie gaat winnen en wie heb de stem. Soms deed ik niet kijk vanne spannend.
 • – Benne jij niet bang voor een plietsie-inval vanweege de drukszakjes? Ik bedoel…jullie zijn meegagrootverbruikers. Wie isse jullie dieler?
 • * Neeee joh niemand weet! Ja Trien, moeje nie vertelluh. Dieler? waar ? Ik ken nie dieler!
 • Vond jij het niet besgaamend hoe onze vrouwe rejaageerde op het zien vanne de foot van Meneer Eddie?
 • Mijn vrouw zat maar…oooh ikke ben flieft. Echt Miel….mijn witte vlekje bij mijn lip werd rood van sgaamte
 • Echt he?! hier ook!! Ze zat kwijle oppe scherm oppe footoow! Nie normaal, maaruh Trien, eigeluk is ie best knap.
 • Ooooh dus je benne een heel kleine beet flieft op Meneer Eddie?
 •  hihihihihi. Ik vind hem best wel leuk hihihihihi.
 • Hij heeft een lief kop. Hihihihihi. Jaaaaa hij is leuk

Ooooh en toen ging we prieeefee verder praat. En we gingen even wiewen. Want Miel had toch haar druks bij zich. Voor de zweer hadden we Bob Marlie opgezet en ging we meezing.

Kado

Nou gaane we dus 34 euro storten en van Miel krijg stichting poezensnuitjes 17 drukszakjes kado. Ooooh dat is mijne leeftijd. Dat isse koel.
Nou zaten katgenooten tijdens de poll van wij wil ook wat stort. En sommigen vonden het zielig voor nummertje 2 die met 1 stem verloor had. Ooooh hette was zo zielig. Dus hebben Mila en ik het volgende bedacht.
Wij zet dus hier twee gieronummers neer. Vanne stichting poezensnuitjes en van wetland cats. En dan laat we aan jullie oof of jullie willen stort of niet.

Stichting poezensnuitjes:
NL48INGB 0006 6680 03
t.n.v
Stichting poezensnuitjes te Nijmegen.
(BICC:INGBNL2A)

OF
Stichting wetland cats
NL86RBRB0939 8629 13
t.n.v stichting wetland cats

Naamens de katten en mila en ikjes bedankt!!!

Veel liefs en een kusje
Katrien en Mila (dinnetjes van beroep)

18 thoughts on “Katrien over: mijn verjaardag en een kado

 1. Katrientje en Mila dat is een super goed idee van jullie om van de 2 stichtingen het gironummer te geven!!!!!
  En wat hebben jullie plezier gehad met de voorbereidingen…….ik denk dat de plietsie dat wel goed vind hoor!!!!!
  En mister Eddie is een knapperd he? Echt om flieft op te worden!!!!
  ❤❤❤❤❤❤❤

  1. Oooooh vriendin ceciel, ikjes voel me best trots dat ikjes dit mog doen. Vooral ze poll was leuk en vooral spannend.
   Ikjes wisse niet wie Meneer Eddie was. Maar toen ons vrouwen hem zaag ooooooh….besgaamund gewoon. Maar ik blijf bij mijn knappert hoor. Mijne Floris😀😀😀

 2. Oh Katrientje, wat een goed inisiatief. Wij hebben aan ons vrouw gevraag of wij centjes uit onse spaarpot moge, dan gaan we geld storte op de rekening van de goede doele. Grote broer Bas wordt in maart 14 jaare, en hij zeg dat we het geld van zijn kado ook moge geve. Hei wil alleen een dikke knuffel. Bjarne en Bikkel sein ook dol op die drukszakies en muisjes. Bjarne en Bikkel sein dan helemaal high.
  Kruimel ons sussie find Meneer Eddie ook knap. Maar haar broer Oliver find ze stiekum toch knapper
  Knuffies van Bas,Bjarne,Oliver, Kruimel en Bikkel

  1. Oooooh watte lief dat jullie ook wat wil stuur. Dat zullen ze echt heel goed kun gebruik. Ikjes steun altijd het asiel bij mijn in de buurt.
   Oooooh wil Bas een knuf? Oooooh….nou….ikjes hoopjes niet datte Floris,mijne vriend, het ergjes vin. Hette is voor een goedjes doel toch? Oooooh Bas….KNUFFFFFF
   Oooooh was die goed?
   Knuffels terug hoor 😽😽😽😽😽

   1. Katrientje, Ik word helemaal verlegen, zomaar een knuffie van jou. Floris hoeft niet jaloers te zijn hoor. Behalve af en toe een knuffie wil ik verder alleen maar slapen en wat eten. Dat liefdesgedoe, dat is veel te vermoeiend.
    Dikke knuf van Bas.

 3. Hoi Katrientje,
  Wat lief van je!!!
  Ik word dit jaar 9 maar mag 10 euro naar St Poezensnuitjes sturen. Ik wilde ook naar Wetland Cats, maar m’n vrouw zegt dat m’n spaarpot nog niet vol genoeg zit, maar volgende maand wel, dus dan mag ik daar naar toe sturen.
  20 juli, als ik echt jarig ben, doet mijn vrouw het als verjaarskado voor mij allebei nog een keer. Ik heb er op toegezien dat ze het op de kalender gezet heeft, en wat op de kalender staat, vergeet mijn vrouw niet 🙂 !
  Ik vind het heel lief dat je aan andere poezen en katers denkt, maar ja, dat waren we eigenlijk al gewend van de vorige aksie, en je hebt het natuurlijk ook van je personeel geleerd, dat altijd het verboden kamertje vult voor de asielige diertjes.
  Lief kopje, ook voor vrouw en man.
  Vlo.

  1. Ooooooh watte lief datte jullie ook wat centjes wil geef.
   Oooooh ja….wij geef elke maand centjes aan de asielige diertjes en iedere sintjeklaas geef ik een hele sintjeklaaszak vol lekkers. Ooooh ik mag nu weer in het verbood kamertje want er ligt niest in. Maar nou vind ik het stom, omdat er niest inligt. Ze gaane pas in okjetoober weer koopiekoopie doen.
   En ik krijge zondag toch een kadootje😀😀😀😀😀😀
   Koel he?

 4. Lief soolzusdinnetje ,

  Ooooh ik vind het mooi en mij vrouw zeg, wij maak ook sentjes over assie jarig ben. Sentjes van jou leeftijd lief soolzusdinnetje. Van ze eigen maak wij ieder maand sentjes over naar ze Wetlandertjes maar me vrouw zeg, 300 poezebeesies heb veel nodig. Voor jou jaardag geef wij sentjes aan poezesnuitje assie goed vind. Floris heb ook uit ze spaarpotje gegeeve van ze eigen.
  Oooh Katterien ik vin het zo mooi en ook lief, jij heb ze hart op jou goede plaats. En jij krijg toch ze kadootie en iedereen denk aan jou.
  En ik vind Milaatjelief ook lief van ze druks diele voor ze Poezesnuitjes, zij heb het wel in ze pootjes. Zij heb wel talent van ze druks. Van me eigen ben ik ook trots op haar.
  Jij ben lief Katrientje en jij ben jou leeftijd in sentjes waard en nog meer….

  Sjeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Loesje

  1. Ooooooh loes. Watte lieffffff (floep)
   Oooooh mijn stomme prooteesie😾😾😾
   Al mijn kuukjedent isse op. Ooooh
   Ooooh ikjes maak elke maand ook sent oofer. Maar dan naar de asielige diertjes. Ook naar ander doeltjes maar die krijg sent van het personeel iedere keer.
   Ikjes had gisteren centen naar de snuit ofergemaakt. Ooooh vrouw zei dat het goed was. Ik zei ook van ikke hep het goed. Dusse andertjes ook

   Oooooh sjeteemmmmmm lief soolzusje😽😽😽😽😽💓💓💓💓💓💓💓

 5. Dat prinses Katrientje, wat ben je toch een superlieve prinses, dat je altijd ook aan andere katten denkt!
  Ik ga ook geld overmaken, want ik wil dat iedereen het goed heeft. Want dat hoort toch zo, vind ik.
  En hebbie veel gedrukst, met Mila? Mijn druks is helemaal op. Nou ja, mijn druksvis is er nog wel, maar hij doet het niet meer. Hij ruikt helemaal nergens meer naar.
  Ik heb nog wel een stokje van madnip, maar dat snap ik niet zo goed.
  Ik vind trouwens wél dat jij voor je verjaardag ook een schoteltje slagroom mag krijgen! Omdat je al 17 bent, als je jarig bent!
  Enne… begrijp ik nou goed dat je ook je eigen feesboek hebt? Want wie is Eddie? En mag ik dan ook kijken?
  Een heel lief kopje van Bolle.

  1. Oooooh bolle…jij benne ook al zo lief.
   Ikjes heb al sinds augustus een eigen feestboek. Prinses katrientje van eeuwijk. Hette isse een gewoon hoor. Niete zoals bert of loes hebbe.
   Oooooh is jouw druks op?😳😳😳oooooh wat erg. Ooooh vrouw en man bolle….oooooh pwiesssss geef bolle druks.
   Psssssst bolle….ikke zag een kadootje lig van de week. Oooooh het isse niet groot, masr oooooh ikjes benne benieuwd van nieuwesgier.
   Oooooh meneer eddie kanne je op de feestboek van poezensnuitjes vind. Hij isse een roodjewit kat met een biesondere toet. Hij heeft een waaterhoofdje en iets gespleet.
   Zacht kusje op je wang😽

    1. Dag Prinses Katrientje, dank je wel! Ik heb Eddie al gezien, en hij heeft een prachtig gezichtje! En ik ga kijken of ik je instagramfotoos kan zien!
     Ik heb mjn mensen laten lezen wat je schreef over de druks, dus ik hoop maar dat het goed gaat komen. Ik heb wel vanmiddag in de tuin gedrukst, met losse ketnip. Op de tegels, lekker hoor!
     Een heel lief kopje voor jou van Bolle.

     1. Ik heb je gevonden! Wat heb je mooie witte wimpers en snorharen! En wat waren jij en je wolkenzusje klein vroeger!
      Een lief kopje van Bolle.

 6. Hallo Katrientje,

  Je weet dat ik altijd mijn spaarpotje omkieper voor de dieren, en nu had ik deze maand al mijn centjes al naar de Poezensnuitjes gestuurd. Nu moet ik weer verder sparen van vrouwtje.Mijn spaarpotje geef ik niet weg, want daar moeten de centjes in, maar wees niet bezorgt hoor de Poezensnuitjes krijgen altijd heel veel en ook andere. Stichtingen voor dieren.

  Maar het is wel geweldig wat je hebt gedaan en natuurlijk krijg jij met je jaardag een kado.

  Vrouwtje is nu bultjes moe en je weet wel waarom. Van mij en vrouwtje krijg jij heel veel knufjes

  1. Ooooh mevrouw jip. In gedachtjes ben ik bij je. Als je een nat kusje op je wang voelt is dat mijn neusje. Als je een pootje op je voelt ben ik dat.
   Heel veel sterkte😽😽😽😽

 7. Hallo Katrientje, hier met Gijsje. Wat een goed idee van jou, om jouw leeftijd om te zetten in geld en dat te verdubbelen. Ook een leuk idee van Mila om 17 (jouw leeftijd) wieuwkussentjes cadeau te geven aan poezensnoetjes.
  Ik heb ook een wieuwkussentje, gemaakt door vrouwtje van Bram en Mila. Ik vind het een heel fijn kussentje om mee te spelen en op te sappelen.
  Ik las dat je 2 bankrekeningnummers van de poezensnuitjes en wetlandcats hebt neer geschreven. Ik heb vrouwtje gevraagd of ze geld wil overmaken naar de stichting. Vrouwtje vroeg mij aan welke stichting ik geld wilde overmaken. Ik weet het niet, vrouwtje. Ik vind dat allebei stichtingen goed werk doen. Zal ik dan aan allebei de stichtingen geld overmaken? Jaa, vrouwtje wil je dat doen? Nu krijgen poezensnoetjes en wetlandscats van ons geld.
  Groetjes en kopjes en knuffels van Gijsje en vrouwtje.

  1. Oooooooh gijsje. Watte lieffffff. Iedereen is zo lief om wat te stort. Ik worre er best wel wat emo van. Wie weet gaan we dit ofur een hele tijd weer doen.
   En weet je wat het koele is? Im krijge toch een kadootje. Fijn he? Ik zag wat lig😺😺
   Ooooh kusjes terug hoor😽😽😽😽

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *