Katrien over: ik hoef geen dieeejeet

dieet

Oiiii iedereen.  Whoopwhoop… daar is ze weer.

Vandaag ga ik het hebben ofur eten. En niet oofur dieeejeet eten. Want ikjes weeg maar en pont te zwaar. En dat is best goed voor een kattin van mijn leeftijd.
Sins ik feestboek heb lees ik het ene horrorverhaal na de andere over dieeejeeteten.

Bijna iedereen bij Bert zit op dat stomme dieeejeet. Ik niet. En dat zal ook nooit gebeuren ook. Echt niet, want dan gaat ik op mijn streepjes staan. Ooooh euh… nou ja… ikke heb niet eens streepjes. Nou… dan gaat ik op mijn zwarte vlek staan. Zo!! PUH!!
Ikjes krijg iedere dag mijn whisjekas pattee met toonein. Oooooh zo heerlijk. Ikjes krijg het niet in één keer hoor. Want anders schrok ik en dan moet ik spuug doen.
En dat is zo niet fijn.

Ribbies

Mijn ribbies zijn net niet meer te voel. Mijn dokter Floor zei vorig jaar dat ikjes dus eigenlijk te zwaar was. Nou ben ikjes de eerst die prootesteert als vrouw weer wat zegt. Maar ooooooh bij wijs van spreek waar mijn oortjes aan het klapperen toen ze zei no weeh. Katrien gaate niet op diejeet hoor.
Ze is al auwt zei ze en ze mag nu zoveel eet als ze wil zei ze.
Isse dat nou niet super? Ik mag gewoon lekkere dikmaakertjus blijf eet.

Snekkie

En ik eet trouwens soms nu ook gezond. Eerst dacht ik gezond is vies. Bleh bah bah. Maar vrouw zag dat Bert een superlekker snekkie kreeg wat plok deed. Nou… hij hept niet geloog. Ooooooh wat is Voskes tonijn cupjes lekkerrrr. Ik hep mijn eerste pak bijna opjes. En nou gaanen ze weer haal.

Dit was het weer voor dees week.
Veel liefs en een kusje,
Katrien (niet diejeetster van beroep)

 

25 thoughts on “Katrien over: ik hoef geen dieeejeet

 1. Gelijk heeft je vrouw Katrien!!!!! Op jou leeftijd nog aan een diejeet is te gek voor woorden!!!! Geniet maar van al het eten dat je lekker vindt!!!!
  😽😽😽

  1. Oooooh super. Ikjes hauw veel van lekker eten. En asse het ongezond is, so bie it. Ikjes benne al 17 jaar.
   Vrouw zegt ook steeds dat ik nou echt alles krijg wat ik lekker vin. Ooooh en vandaag krijg ik gemaal vlees. Zo lekker😺

 2. Hoi Prinses Katrientje, hier prinses Kruimel. Nu ben ik effe aan het woord, ik krijg bijna geen kans hier met al die broers.Je hebt helemaal gelijk hoor met dat dieeejeet. Volgens de dierendokter ben ik ook iets te zwaar. Maar hij snapt niet dat zo mijn mooie glimmende zwarte vachtje beter uitkomt Mijn vrouw zegt Kruimel als je maar niet nog zwaarder wordt dan is het goed. Fijn hè , dus ik hoef ook niet op dieeejeet. Mijn vrouw zegt wel dat ik nu een Rubens katje ben, wat dat dan ook mag zijn. Ik ben lekker een diva, een prinses Kruimel. En ik ben gewoon een beetje mollig, dat is alles. Girl power Katrien! Pootje en knuffies van Kruimel. Oh ja ook nog de groeten van Bas, Bjarne , Oliver en Bikkel.

  1. Ooooh mede prinses😺😺
   Ooooh jij benne ook zwart? Vrouw vind mijn vacht altijd heel mooi, vooral met die glans. Ze zegt soms je benne net een spiegeltje.
   Ik begin een buikie te krijg zegt mijn vrouw. Als ze me nu aait op mijn zijkantje voelt ze een mieniebobbel. Nou en. Dat is mijn gevulde maagje die zich heel fijn voelt. Want knorretjes in je maag zijn echt niet fijn hoor.
   Ooooh ikjes weet ook niet wat Ruubens zijn is🙀🙀 is dat eng?
   Misschien ga ik dat eens onderzoekje oof doen. Lijkt me wel koel. En dat ik het dan hier oof hep.
   Ooooh gurlpauwerrrr terug hoor. En as de jongens lastig of furfeelend zijn moet je gewoon kssst wegwees zeg.
   Kusje terug😽😽 en de allemaal een hij5

 3. Hallo Katrientje,

  Tja dat dieet dat wij deden en sommige nog doen is helemaal niet zo erg hoor. Ikke vond het in het begin wel wat moeilijk, maar nu voel ikke me veel beter. Ikke was ook niet te dik volgens Tante Ans, maar een mollige Jip. Ik die nu deze week 12 jaar mag worden heb au aan de scharniertjes en nu ik weer een goed figuurtje heb kan ik weer veel meer met overal op en af komen. Vrouwtje was helemaal van O Jip jij heb geen hulpjes meer nodig’en ik heb nu ook minder au, ik moet natuurlijk wel mijn pilletjes opeten iedere dag. Kijk Katrien voor jou maakt het niet zoveel uit wel of geen dieet, maar voor vele is het wel goed voor hun gezondheid en zo kunnen we nog heel lang van ons leven genieten, want dat kun je ook met een dieet hoor. Dat is echt niet vies, het is ook wel heerlijk.

  Zo nu moet ikke weer foetsie van achter dat typeding, want vrouwtje moet nog vlug wat doen en weg voor mijn eten te verdienen.
  Fijne dag hoor en veel knufjes van vrouwtje en grote poot en kopje van je slanke (niet magere) grote vriend Jip

  1. Oooooh maar voor jouw gefrigten is het juist goed. Ja, dan moette wel op diejeet. Maar je moette niet te lichtjes gaan word hoor. En af en toetje een vette bek is heel lekker hoor. Jij moette nu vooral op je gewicht blijf. Dat heb ik 16 jaar gedaan. En eigenlijk nu nog hoor. Want ik kan nog steeds alles.
   Ooooh kusjes terug van je kleine, slanke dinnetje😽😽

 4. Dag Prinses Katrientje,
  Gelukkig zeg, dat je niet op dieet hoeft, stel je voor dat je mooie pakje gaat lubberen, daar moet je toch niet aan denken!
  Ik heb wel een dieet, maar dat is omdat ik een voedselallergie heb, geen idee wat het is, maar als ik teveel andere dingen eet, ga ik spugen, en krijg jeuk.
  Het gaat nu al een hele tijd goed, en nu smokkelt mijn vrouw wel eens door me wat andere lekkere gezonde brokjes door m’n dieetbrokjes te doen, dan is eten zoveel leuker en lekkerder.
  ’s Avonds krijg ik een paar theelepeltjes zachtvoer met veel water als snek. Lekker, en ook omdat mijn vrouw twee keer een blaasgruiskat heeft gehad, en dan is veel drinken goed, en ze wil niet dat ik het ook krijg.
  Overigens was Poncke 2 jaar toen hij blaasgruis kreeg, en hij is bijna 20 geworden met z’n dieet. Ik hoop dat dit Bolle gerust stelt, want die schreef gisteren over zijn vriendje Boris, die ook blaasgruis heeft.
  Katrien, je hebt een perrrrfect figuur hoor, en zolang jij nog met al je drugsdiertjes loopt te spelen, en te rennen, ga je echt niet uit je pelsje groeien, je vrouw heeft groot gelijk dat je niet op dieet hoeft!! Mijn vrouw heeft beloofd dat ze naar Veenendaal of Wageningen gaat voor dat Voskesvoer, Superrrr!
  Een lief, zacht kopje, ook voor je personeel!
  Vlo.

  1. Oooooh stel je voor dat mijn roy donders huispakje te klein word🙀🙀🙀 ik kan dan niet eens een nieuwe koop want roy is fajjiet🙀🙀🙀🙀
   Ik hauw mijn gewicht wel reetjelijk stabiel. Want ik wil ook geen flubberhuispakje. Alhoewel…ik heb wel een klein flubberbuikje.
   Kusje terug😽

   1. Weet ik Katrien, maar omdat ze zo klein zijn krijg ik ze met water in’plaats van m’n avondsnek. M’n vrouw heeft ze gehaald, ik vertel morgen hoe ik ze vond 🙂 !!
    Vlo.

  2. Dag Vlo, dank je wel voor wst je zegt van Poncke en zijn blaas!
   Boris is al veertien, en hij heeft drie dagen in het dierenziekenhuis gelegen. Want zijn dierenarts had een fout gemaakt, en daardoor had hij te lang met dat gruis rondgelopen.
   Hij is gelukkig weer thuis, en was heel blij met zijn banaan! Hij ging er zelfs eventjes mee rennen!
   Hij vindt zijn diejeet niet lekker, maar ja, het is heel belangrijk dat hij nu dat speesjale voer krijgt dat alle dingen in zijn blaas weggaan. Over een paar weken hoeft hij dan niet meer deze brokjes te eten, maar krijgt hij iets anders.
   Bah, wat een gedoe toch altijd met dat diejeten! Iedereen moet weer een ander diejeet!
   Ik ben al heel dun geworden Vlo. Als ik achter een grasspriet zit, zie je me geeneens meer!
   Een lief kopje van Bolle.

   1. Dag Bolle, wat ellendig zeg!!
    Poncke vond z’n dieet ook niet lekker, maar gelukkig zijn er verschillende goede merken te koop bij de dierenarts. Dus mijn vrouw wisselde wel eens in overleg met de Witte Jas. Dan at hij het weer een poos. Poncke kreeg ook eerst die brokjes die het gruis moesten oplossen, dat moest, maar later was er meer keus.
    Hij kreeg ook een soort pasta, om de plas te verzuren, die vond hij heerlijk, en daar rolde m’n vrouw dan de brokjes doorheen, en daar vloog hij dan meestal in 🙂 !!
    Zeg Bolle, je moet ook weer niet te mager worden, want dan pas je niet meer in je naam!!!
    Wil je me op de hoogte houden over de gezondheid van Boris?
    Lief kopje terug,
    Vlo.

    1. Zal ik doen, Vlo! Dank je wel!
     En mijn vrouw zegt dat ik een beetje “overdrijf”, terwijl ik helemaal niet weet wat dag is! Omdat ik nog wél te zien ben achter een grasspriet, zegt ze, en ook wel achter een boompje. Maar ik ben al wel wat afgevallen!
     Hopelijk vind je je nieuwe sneks lekker, Vlo!
     Een lief kopje van Bolle.

 5. Dag Katrientje. Ach het is ook een kwestie van hoe je het woord opvat.Jij bent iemand die eet,en als je die eet niet,hebt is het ook een probleem, want katjes moeten elke dag eten.Kijk mijn zus Sparkle eet en heeft een die eet,want vanwege haar suiker probleem,maar alleen carny vleesje of vom Feinstein vleesjes en geen brokken.Maar eten doe ze super goed hoor.Dus wij zeggen altijd : die eet wel en die eet niet.Het is maar hoe je het opvat.Groetjes van Muzette,mijn zus Sparkle,en Fynn

  1. Ooooooh nou… ikjes snap er evve geen sikkepitje van hoor😹😹😹😹
   Dus ze eet eet, maar die eet niet echt? Offe zit ikjes fout?😹😹😹😹

 6. Je hebt helemaal gelijk hoor jij mag gewoon genieten van je hapjes zonder na te moeten denkjes over of het wel goed voor je is!
  Vrouwke heeft ook een poeske gehad die nog veel oudertjes was dan jij nu bent en zei mocht ook allerlei lekkere hapjes krijgen!

  Liefs Ollie

  1. Oooooh koel.
   En vrouw zeg dat ik het er toch weer afspeel. Want ikjes speel de halve nacht met mijn speeltjes😹😹

 7. Oooh lief soolzusdinnetje,

  Oooh jij heb mij mooiste en beste stukje geschreeve van jou Feesboek. En jij heb gelijk, jij hoef niet op jou diejeet. Oooh mij hart zeg diejeet is vreeslijk , mij buik zeg diejeet is voor mij eigen niet te doen. En jij zie er goed uit Katterien , jij ben jou eigen knappe prinses. Jij moet op jou krachte blijve, net als mij broer Floris. Hij mag ook alles eete van mij vrouw en hij eet ook alles van ze eigen. Oooh Katterien Floris is ook ze lekkerebek. Maar hij heb wel ribbetjes en mij vrouw zeg dat het ze leeftijd is.
  Mij leeftijd is 12 of 13 en mij maatje pas erbij. Mij dokter zeg ook, Loes jij ben eigenlijk jou maatje tefeel. Toen heb ik wel gezegd dat ik niet meer kom.
  Assie op diejeet moet hebbie geen leeve meer. Oooh Katterien mij tonijn, mij fanieljefla en mij kipkluif in flasaus. Oooh wij moet geniet Katterien en jij zeg het in jou stukje. Jij ben goed beezig, jij ben mij liefste soolzusantiejeetzusje.
  Wij steun elkaar en van me eigen weet ik, jij kan beeter prettig gevuld zijn dan ben jij gelukkig in jou kop.
  Oooh dank jou wel voor wat jij ons zeg, jij heb er ferstand van,

  Sjeteeeeeeeeeeeeeeeeeem Loesje

  1. Ooooooh loes. Het waater stroomt mijn bekkie in. Kip met fannieljesaus. Oooooooh hmmmmm lekker. Oooooh dat isse voor onze gat in ze markt. Oooooh ik zou ook wegblijf asse floor zegt dat ik op diejeet moet. Echt niet. Nooit niet. Noo weeh!!! Ooooh hoeve floris niet op diejeet? Ooooh daar benne ik blij om. Want anders had ik fla in mijn huisbroekpakje gegoot en dan aan hem gegeef. Want floris moet zo blijf hoor
   Ooooh loes. Ikke hauwe jou met heel mijn stomme hartje.
   Sjeteemmmmmm lief soolzussie 😽😽😽😽😽😽😽😽🐟🐟🐟🐟🐟🍗🍗🍗🍗🍗🍗🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐

 8. Dag Prinses Katrientje, natuurlijk hoef je niet op diejeet! Je bent presies goed zoals je bent!
  Mijn Molletje was altijd een beetje rond, en de laatste jaren was ze best een beetje dunnig. Toen zeiden mijn mensen ook dat ze gewoon alles kreeg wat ze lekker vond, ook als het niet helemaal gezond is. En ik proefde vaak een hapje mee, voor de gezelligheid.
  Ik ben nu wel op diejeet. Bij mij kan je wel mijn ribben voelen, maar dan meteen daarachter heb ik een dikke buik. Dat zeggen mijn mensen. Ik vind mijn buik mooi, maar ja.
  Ik hoef gelukkig niet heel streng op diejeet. Maar ik ben al drie ons afgevallen. Ik kan nu zó door het sleutelgat, zo dun ben ik geworden!
  Maar ik heb wel lekkere diejeetbrokken. En ik krijg ook wat natvoer, want dat is voor katers belangrijk zegt mijn vrouw. Dat ze genoeg drinken. Ik vind het best!
  Ik ben ben heel benieuwd naar de fanieljefla van Loesje! Dat klinkt superlekker, misschien ga ik dat ook wel eens vragen!
  Een heel lief kopje van Bolle.

  1. Ooooh nou…ik vind jouw buik mooi hoor.
   Kanne jij eggies door een sleutelgat?🙀🙀🙀 oooooh kom dan maar hier hoor!! Dan krijg je kippepootjes in fanieljesaus. Ooooh Loes wil dat met haar gat in de markt doen. Of garnaaltjes met slagroom. Ooooh zulke lekkere combinaasies. Ikzelf wil wel slagroom. Ik lust geen fanieljefla.
   Kusje op je wang terug😽😽

   1. Jullie hebben supergoede kombinaatsies, Loesje en jij! Het klinkt allemaal heerlijk!
    Garnaaltjes in slagroom is volgens mij ook heel gezond. Dat weet ik eigenlijk wel zeker!
    En ik had een beetje overdreven,Katrien, want ik pas eigenlijk nog niet echt waar door het sleutelgat. Maar zo voelt het wél soms! Maar dank je wel dat ik mag komen eten als ik echt door het sleutelgat pas!
    Een heel lief kopje, en dank je wel voor het kusje!

 9. Hallo Katrientje, hier met Gijsje. Jouw personeel heeft groot gelijk dat je niet op dieet hoeft. Je bent een mooie gezonde poes van 17 jaar. Dus wat wil je nog meer? Lekker genieten van het eten!
  Ik was laatst bij de witte jassen. Ik moest mijn spuitjes hebben. Ze gingen mij ook wegen. Zegt de witte jas dat ik aan de dikke kant ben! Nou ja zeg!, dat zeg je toch niet tegen een dame. Het ergste is, dat mijn vrouwtje luistert naar de witte jas! Nu krijg ik mijn brokjes afgewogen. Ik krijg ’s avonds ook minder tonijn nu. En dat allemaal omdat de witte jas het zegt!
  Jouw vrouwtje heeft groot gelijk dat ze niet naar de witte jas luistert.
  Groetjes en kopjes en knuffels van Gijsje en vrouwtje.

  1. Ooooooooh gijsje🙀🙀🙀🙀 neeeeeeee watte erg😿😿😿😿 ooooh we moeten met zijn allen jou gaan redden. Straks leit je honger😿😿😿 ooooh gijsje.
   Je moet onder je duik doen hoor. Oooooh wat benne ik toch een bofpoes

Reacties zijn welkom