Katrien: over de egel en speesie zijn (filmpje)

egelHallo, mijn naam is Katrien en ik wil een refjoew geven over mijn nieuwste speeltje. Mijn egel met catnip.

Kong

Ik kreeg afgelopen dinsdag een speeltje van mijn personeel omdat Bert een operazie moest hebben en ik mee wou wiewen met hem. Een egel van het merk Kong. Die is te koop bij o.a Jumper voor 6 euro. Er zat een tube bij met wiew. Hele goeie mieterse wiew.

Speelgoed

Ik had eerst zoiets van nee hè… komt ze wéér met iets doms aanzetten zoals een cats meow met dat stomme veertje. Néé, dat vond ik niets. Hoe ze het ook probeerde dat ik het wel leuk zou vinden. NééHéé, weg ermee!!! Nou… dat bracht vrouw maar naar het asiel. En de katten daar waren er wel blij mee.

Ik heb thuis een veter met kralen er aan. Dat is zo koel. Dan sleept vrouw veter over de grond en ren ik erachter aan.
En ik heb een fladdervlinder die rondjes draait. Dat is koel zeg!! Echt keileuk. Dan lijk ik wel een kitten. Ik wil hem pakken en dan krijg ik hem ook. En dan fladdert het tussen mijn pootjes.
Ik krijg best vaak speelgoed hoor, maar op mijn leeftijd heb je vaak zoiets van nee he. Dat is voor kittens.

Super

Maar goed,ik dwaal af. Mijn egel. In het begin dacht ik weer van ooooh néé hè. Komt ze weer met wat. Toen maakte ze het buikje open van  de egel en stopte er wiew in. Oóóh dat spul rook super.

Ik vloog mijn egel aan.
Gooide ermee.
Likte het schoon.

Ikjes voelde me helemaal wild worden. Mijn puupilletjes werden zo groot als schotels.
Dit spul was zoveel beter dan de pot met wiew die ik had staan. Het rook zo sterk, nieuwer… oooh het was volgens mij ook net geoogst. Topkwaliteit was het.

Vrouw zag me van een jekkel in een hijd veranderen. Ze wou het afpakken maar dat wou ik niet. Dus beet ik haar. En om het af te maken sloeg ik haar ook. Zo stoont was ik.

 

Rosbief

Oooh en toen kreeg ik een vreetkick…niet normaal. Ik wou eten. Néé, ik wou etennnn
Oooh ik gilde: geef me rosbief!!

Toevallig had ik rosbief van supermarkie dirruk. Ik had wel 2 hele plakken op. Sjowhey….en nog had ik niet genoeg. Ik ging door het hele huis zoeken naar eten. Steeds stond ik tegen de deur van het verboden kamertje. Daar weet ik dat er eten in staat. Maar dat is voor de asielkatjes in oktober.
Maar helaas.

Ik had nog even in huis rondgelopen en viel daarna heerlijk in slaap op mijn wolletjedeken.

Ik kan het echt iedereen aanbevelen.
Je bent helemaal speesie. Whoeiiiii!!!!

liefs Katrien

 

 

7 thoughts on “Katrien: over de egel en speesie zijn (filmpje)

 1. Hallo Katrienjte,

  Zo zeg jij was wel helemaal van de wiewerdewie hor. Ja we hadden een oproep gedaan om met z’n alle te gaan wiewe om Bert te steunen voor zijn operazie en het heeft ook heel goed geholpen. Ik had ook van vrouwtje een nieuwe wiewerdewie gekregen, maar zo stoont als jij werd ik niet hoor. Ik was helemaal ontspannen en kon dus goed met mijn koppie bij Bert zijn. Want ik wilde mijn pootjes om hem heen slaan voor het moeilijke. Vrouwtje koopt mijn wiew speeltjes nniet meer in de winkel, want daar wordt ik niet wiew van, maar van een Mervouw. die ze zelf maakt en al de wiew is gifvrij , en de doek waar ze het van maakt is eerst goed gewassen en dus zo veilig mogelijk. Er zit catnip, valeriaan, ongewassen schapenwol in. Ik vind deze heel lekker en fijn om mee te spelen hoor en het is niet zo dat die na een tijdje geen wiew meer geeft.
  Maar goed jij bent knap uit je dak gegaan hoor en je kreeg ook nog wel rosjesbief. Nou ik kan op mijn kop gaan staan, maar dat krijg ik niet hoor, Van de heel sommetjes. Weet je ik ben een maatje teveel en dat weet jij en ik krijg al dieethapjes voor dat ik niet uit mijn bontjas knap.
  Katrientje jij gaat maar weer veel wiewen vandaag en muisjes vangen op het balkon. Ik moet nog controle gaan doen of alle twieten en de koeien zich goed gedragen en of de boten in de rivier blijven varen.

  Fijne dag hoor en gedraag je lief voor je personeel en niet slaan en bijten hoor, dan worden ze verdrietig. Van vrouwtje een grote knuf en pootje en kopje van je vriendje Jip

  1. Ooooh jip.
   Nou….ik was echtjeswaar helemaal uit mijn pan hoor. Ik mag ook voorlopig niet meer lang wiewen. Gisteren mocht ik heel even wiewen. Zo koel. Mijn vrouw was gelukkig niet zo boos op mij. Ze was alleen geschrokken dat ik beet. En ikjes weet er echt niets (meer) van.

 2. Oooh lieve Katrientje,

  Oooh soolzusje wat een mooi verhaal over de wiewegel en jou eigen. En wat een mooie footo van jou eigen ook nog. Oooh Katrien heb je gebeten? En ook nog geslaan. Wat een superwiew en wat heftig. Ik weet hoe lief jij bent, van jou eigen heb jij nog nooit gebeten. Oooh je was wild en door je eigen lintje. Wiew is fijn maar teveel is moeilijk. Dan komen andere emozies los. Oooh Katrien ik was ook van de wiew en de woei toen me Bertje zijn operazie had. En ik had geen egel. Ik vind de egel mooi Katrien. Zullen we voor altijd sooldinnetje zijn Katrien. Dan kunnen we elkaar helpen. En ik ben supertrots op jou en je kunt heel mooi schrijven van je eigen
  Sjeteem

  Loesje

  1. Oooooooh loesje.wij blijven voor altijd en altijd soolvriendinnetjes hoor.
   Maar ik wist helemaal niet dat ik gebeten had. Zo stoont was ik😹
   En nou mag ik voorlopig niet meer wiewen. Of niet zoveel😽😽😽😽
   Ooooh loesje….SJETEEM💖

 3. Hallo Katrien,hier met Gijsje. Wat heb jij een leuk verhaal geschreven over je egeltje en het wiewen. Wauw,wat kun jij uit je dak gaan!! Ik heb ook een wiewkussentje van vrouwtje gekregen en nu kan ik ook wiewen. Maar ik ga niet zo uit het dak als jij! Mijn vrouwtje tikt het verhaaltje wat ik vertel en ze probeert het aan je te sturen. Maar ze is er niet zo handig in. Ik ga nu een dutje doen. Trusten.

 4. Ooooh gijsje. Mensen zijn soms zoooo niet zo slim als wij zijn. Niet zeggen hoor,maar ik had mijn egeltje van de salontafel gestolen. Ik was weer helemaal wiew.
  Nou heb ik net rosjebief op,maar ik weet dat ze zoute haring in huis hebben. En laat ik nou net trek hebben in soesjie

 5. Hallo Prinses Katrientje wat een cool filmpje van je. Mieuwen is zo fijn. Wij hebben er genoeg. Fijn zijn de cigars van Meoww die zijn groot en stevig. En op kattenshows vooral de Duitse is er iemand die ze zelf maakt voor het goede doel. Dus dan krijgen we altijd extra kussentjes. Dan gaan we lekker los. We hebben ook van die stokjes die zijn ook wel oké. Gelukkig hebben we er genoeg want soms zijn ze ineens weg. Worden ze gewassen omdat ons vrouwtje zegt ze zijn zo nat geworden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *