kater Dorus over wiefde

wiefdeDaar is jullie blek pantertje weer. Wat gaat een week snel he?  Fan mijn daag wil ikke het ofer wiefde hebbe.

Ofer wiefde geefe en ontfange.
Thuis kjijg ik feel wiefde fanne me mense. Ook stjaf… maar daar heppe we het laatur wel een keer oofer hihihi.

Tuflov

Ikke ben een eenig katertje, en ik kjijg awwes wat ik maar wil. En asse ik het nie kjijg ga ik huiwe. Net so wang tot ik het wel kjijg. Of niet, want dat kan ook gebeure hoor. Datte ik juis iets nie kjijg. Dat heet tuflof. Ikke fin er niks aan hoor aan dat tufgedoe.
Sjoms heppik tjek in een hapje moes. En dat laat ik weete door keihart te gaan huiwe inne keuke. Dan geefe se me moeseet. Sjo wekker.

wiefdeWiefde

Maar ik kjijg ook heel feel kwiebeltjes en aaitjes. Dat sjijnt wiefde te heete. Wiefde tusse mense en hun kat. Ikke ga, als ikke kwiebelt wor, me oogies dig doen en dan zet ik me motertje aan. Me mense finde dat fein om te foele. En se foele me motertje ooferal in me leifje. Nau ja… lijfje. Hihihi ikke ben al heel gjoot.
In me keeltje foele se me moter het best.

En asse ik wekker knuffelt wor dan bedank ik ze door hun hand te wikke. Ikke sla dan me pootjes saggies om hun arm en laat dan me lapje ze werruk doen.

Hauwen van

Sins ikke hier woon hep ik een liefe mamsie. Ikke hau eggiewaar heel feel fanne haar. En mamsie hauwt fanne mij en fanne me noepies. Mamsie kanne heel goet met 1 tantje noepies ete hoor. Mette kers at se hut hele sakkie in 1 keer leeg en ik mog de kjuimels er uit wikke. Ooooh as dat geen wiefde is?
Ook smikkelde se een bak toonein met faniellefla op. En dat bakje mog Jiekie uitwikke.
Mamsie wil niet datte we pafferig worre.

Me fjientje

Iedeween weet datte Jiekie me fjientje is. Ikke fin sijn kwullies mooi. En hij isse wief. En we kunne fein pele saame. Soms gaane we naar een zandbak om een kasteel te bauwe. Jiekie is me pjins oppe steppie.
Laas liete we mamsie sjrikke. Se liet van sjrik haar garnaale ligge. Jiekie en ik wille tjauwe. En dan gaan we aan boompjes sjudde foor beebies. En die gaane we gemberneutraal oppefoette. Datte se niet meisjes asse tjikkies behandelle.

Oopa

En dan isser Oopa. Ooooh me Oopa me Oopa me Oopa. Inne heel Euwoopa isser niemant sowals hij. Soms help ik Oopa zijn weg weer tejug te finne. Want sjoms isse hij de weg kweit.
Wat wel handig is… Oopa furrgeet soms datte hij me al noepies hat gegeef en dan geeft hij me weer. Hihihi.

Dit was het foor dees week.
Ik sluit af met een dikke koes
Foor MammaLoes
Toedeledokie

Dorus

19 thoughts on “kater Dorus over wiefde

 1. Heerlijk hè Dorus al die liefde???
  Maar dat komt ook omdat jij veel liefde geeft en dan krijg je dat ook weer terug!!!
  Geniet er maar fijn van!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Oooh wiefde isse hut feinste wat er is. Je furrwagt het niet en asse hut er is dan foel je je lekkur fan binne.
   Hep uwes dat ook?
   Uwes ook een feine dag hoor 🐾🐾

 2. Hallo Lieve Dorus,

  Zo zeg voor zo’n jonge zwarte panter weer jij al heel veel wat houden van is, maarja dat is natuurlijk ook niet zo moeilijk. Jij woont in een liefdevol huis met vrouw en man die heel veel van jou houden en alles er voor over hebben om jou liefde te geven en goed voor jou te zorgen. Ja en dan heb jij nog Mamsie Loes en Jiekie en al je vriendjes en dinnetjes van de blog en site van Bert en jouzelf. Wauw dan heb jij veel liefde te geven en te krijgen.
  Ja dan is het leven prachtig en dat moeten we voor altijd doen als voorbeeld voor iedereen die dat niet doet.
  Lieve Dorus je weet als het jou blogjes dag is kan ik niet zolang schrijf doen, want vrouwtje moet nog hapje eten en proberen om samen nog naar Bert te schrijf.
  Jij hele fijne en liefdevolle dag hoor en veel knufjes van vrouwtje en hele grote poot en kopstoot van Ome Jip

  1. Oooh oome jip. Wiefde is iedewe dag ferse bwokkies fanne fafforriete merk. En noepies eet. En wiefde is heel feel wiefe ooms en tantes heppe.
   Ikke ben sjo bjij datte jiekie me frientje wau sijn. Wei blijf alteit saame hoor oome jip. Want hij is sjo wief en hij hep mooie kwullies.
   Uwes ook een wieffefol dag hoor. Bonk terug hihihi 🐾🐾

 3. Oooh mij beebie Doorie,

  wat hebbie jou mooie stuk schrijf gedaan ofer jou wiefde en mij hart is nu zo geraak. Dattie zofeel wiefde in jou leeve heb. Van mij soolmense waar jij in ze huis mag woone en van jou MammaLoesje die jou wel oppefoet. Jij kannie ferwachte dat mij soolmense alles doe. Maar zij geef jou het belangrijke, wiefde en dattie op jou bak kan want jij ben nu wel uit jou luier gegroei.
  Jij moet weete en jou MammaLoesje zeg het fandaag foor ze eerse keer. Jij ben in mij hart gekroope want jij ben mij beebie. MammaLoesje vin het soms moeiluk want zij heb zofeel erfaring maar nie met beebies. En assie wil poinke. Jij moet weete, soms is jou MammaLoesje steng maar van mj eigen moet ik jou wel leere hoe jij moet leeve en jij doe het goed. MammaLoesje is tros op ze jonge en ook dattie gemberneutraal ben. Dattie mij zo een mooie sjoonzoon heb gegeefe met ze krulliewullie en dattie geleer heb om gewoon jou eigen te zijn. Wiefde is mij mooise gefoel jonge en jij ben mij beebiewiefde.
  Willie wel alsjoublief wachte met tjouwe en dattie aan jou boom ga schudde. MammaLoesje moet nog bijkoome van dattie MammaLoesje is…
  Straks issie OomaLoesje….
  Jou oom Bert zie mij eigen aankoome…
  En jij ga eers jou eerse jaar worre….
  Beloofie mij eigen dat…..
  Jij ben wief….
  MammaLoesje hauw jou,

  Koes koes van jou MamaLoesje

  1. Ooooh mamsie. Ikke hauwe uwes eggiewaar heeeeel feel. Mag ikke geen luiwer meer om? 🙀🙀🙀 maar inne nacht dan?
   Wat as ik een windje laat en er floept peronngewuk wat mee?
   Mamsie… ikke ben oofer 4 maante 1 hele jaar 😸😸😸 magge ik dan tjauwe? En aan een boompje sjudde? Hihihi.

 4. Hee kerel,

  gaaf dat jij ook aan jou Oopa Floris denkt.
  Oopa is keigek op jou, jij bent een stukje van mijn prinsessepopje. Dat is gave liefde kerel.
  En jouw Ooma prinses Katrientje vergeet ik nooit, al ben ik nog zo ver de weg kwijt. Gelukkig ben jij er om mij de weg te wijzen en jouw MammaLoesje.
  Keigaaf jongen…
  Wat zei ik ook alweer…?
  O ja, ik ben keiblij met mijn kerel.

  Haai liefde

  Oopa

  1. Oopaaaaaa ikke kom sjo naar uwes toe omme wat bortjes in uwes huis te timmere. Daarop staan peiltjes hoe uwes moet wope. Oooh gaaf he?
   Haai meer wieffe koeskoes
   Ook foor mamsie 😽😽😽😽😽😽😽😽🐾🐾🐾🐾

 5. Dag lieve Dorus, wat heb je weer een gaaf stuk geschreven over de liefde. Je ben zo’n mooie lieve panterkater, die zoveel liefde geeft, en dan ontvang je ook veel liefde terug. Geniet maar van alles lief vriendje, je krijgt een kopje van Floortje en een knuffel van mij.

 6. Hallo Dorus hier met Gijsje. Wat heb je een mooi stukje over de liefde geschreven. Je hebt het getroffen met je soulmensen. Je hebt daar een echt liefdevol en veilig huis. En dan je lieve Mamaloes en Opa. En je grote liefde Nikita. En wij natuurlijk allemaal met elkaar. Alle vriendjes en vriendinnetjes van facebook van jou en je oom Bert. Wij helpen elkaar en steunen elkaar. Als dat geen liefde is.
  En jouw oma Katrientje heeft Ollie en mij aan elkaar gekoppeld. En wij zijn stapelgek op elkaar.
  En weet je wat zo mooi is, vrouwtje van Ollie en mijn vrouwtje zijn ook vriendinnetjes geworden.
  Allemaal liefde. Mooi hè!
  Ik ga een dutje doen en dromen over Ollie.
  Kopjes en dikke knuffels van Gijsje en vrouwtje

  1. Ooooh wiefde isse heel mooi. Ooooh hep me ooma gekopt? 🙀🙀Ooooh wat wieffff.
   Ikke ben bjij datte we allemaal fjientjes sjijn. En dat ik met jiekie ben ❤
   Pootjes 🐾🐾

 7. Hoi Dorus wat weet jij al veel over L’amour te vertellen ja je wordt al een echte katerman !!!
  Ik vind jou en Jikie een heel mooi paar hoor!!!
  Wanneer gaan jullie trouwtjes doen of is dat nog geheim…..????
  Ga maar fijn knuffelen met je personerl want jullie geven elkaar ook heel veel liefde!!!🥰

  Liefde is heeeeeel moooooi😘

  Je vriendje Ollie

  1. Jiekie en ik moge nog nie tjauwe. Beide mamsies segge datte we eers een jaar moete sjijn. Ikke ben beina 1 jaar hihihi. Nog fier maante.
   Pootjes 🐾🐾

 8. Hoi lieve grotezwartepanterjongeman, wat schrijf je mooi over liefde in je leven. Je bent niet alleen een heel grote zwarte panter, en niet alleen een heel mooie zwarte panter, maar ook nog een hele lieve zwarte panter!
  Je merkt dat liefde heel veel verschillende vormen heeft. Je vindt je mensen lief, en zij vinden jou lief. Je vindt ja MammaLoesje lief, en zij vindt jou lief. En je vindt Jiekie lief en hij vindt jou lief. En misschien kunnen jullie als jullie helemaal groot zijn geworden samen kindertjes kirjgen die jullie lief vinden, en jullie vinden die kindertjes dsn lief. Maar ik zou nog even wachten met dat schudden aan de boom, want kindertjes zijn een hoop werk.
  En je vindt ook nog opa Floris lief, en hij jou.
  Masr hoe zit het met je oomie Bolle? Want die vindt jou heel lief! Ik ben supertrots op je, dat je zo’n lieve slimme knappe jongrn bent geworden. En elke week wordt je weer NOG mooier en slimmer en liever, hoe kan dat toch?
  Doe maar lekker liefde geven en krijgen, Door, dat is het allerfijnste dat er is!
  Heel veel pootjes en kopjes van je oomie Bolle.

  1. Ooooh oomie bolle… ikke finne uwes ook wief hoor. Waarom denk uwes datte uwes oomie ben fan mij. Ikke hep foor iedewe oom een speesjaale oomnaam hihihi.

   Ikke moes mamsie bejoofe datte we wagge met tjauwe totte ik follegewasse ben. Wil uwes wat errugs hoore? Se wil nog geen oma worre🙀🙀🙀 erg he?
   Maar jiekie en ik wille se wel gjaag.
   Ikke ga maar weer een keer pjate met mamsie 😸
   Pootjes oomie 🐾🐾

   1. O gelukkig Door!
    Ik snal MammaLoesje wel, want ze wil dat jullie eerst wat van het leven en de wereld zien voordat jullie beebies nemen. Als het zover is kan ik jullie altijd komen helpen om voor de kindertjes te zorgen. Misschien worden het wel zwartepanters met krullen, dat lijkt me heel biesonder!
    Pootjes terug lieve panter!

 9. Hallo Lieve Dorus hier even een berichtje van Kyana. Liefde is voor iedereen en liefde kan uit zoveel dingen bestaan . Lekker eten de liefde gaat ook in onse buikjes zitten , liefde van de mensen liefde van je vrienden en vriendinnen. En jou liefde voor en van jou Jiekkie. Ik ben blij met sjou als sjoonbjoer. Maar je moet nog eggies effies gesjuld hebjes want Jiekkie wordt in juni 1 jaar en hij moet wat testjes doen en als die goed sjijn dan mag hij van mijn vrouwtje aan de boompjes sjudde.

  1. Oooooooh we gaan sjudde
   We gaan sjudde 😸😸
   Ooooh we kjijge een sjomerbjuilof 😻😻😻😻
   Ooooh niggie kyana… ikke hau jau ook hoor 🐾🐾🐾

Reacties zijn welkom