kater Dorus over: As je feel katootjes en noepies heb kjeeg

Dorus
Hajoooo iedeween. Daar benne ik weer.  Dese week gaat ik hut hebbe ofer katootjes en noepies.

Furwent

Ik hep, eg waar, heel feel katootjes en noepies de laase teit gekjege. Alles bij elkaar wel een halfe bootsjappe tas fol!! Ikke ben sjo furwent hihihi.
Ikke kjeeg muise en balle. En wiewpeeltjes. En noepies. Heeel feel noepies. Ooooh sjo gaaf.

Ikke kjijg niet awwe peeltjes tegewijk hoor. Anners sauwe we de floer niet meer sjien. Ik kjijg teets nieuwe. En dan haale se de auwe weg en asse se te fies sjijn gooie se se weg. Errug he? Sjoms laat ik mijn peelgoet swemme in mijn waaturbak. Muisjes kunne heeel goet swemme. Eg!!
En dan moete jullie me mense horen. Dorussss laat dat nou eens hoor ikke. Nau ja. Waar bemoeie se sig mee. Hette sjijn mein peeltjes tog? Ikke kjijg dan gewijk sjoon water. Dus datte is wel handig. Sjo hauw ik mijn mense in beweeging. En meselluf ook want het pele met mijn peeltjes kan soms zwaar sjijn hoor.
Ikke benne een akketieffe kater fan bijna 8 maante jong.

Djuk

Mijn fjientjes segfe soms datte ik djuk ben. Oooh eg? Ikke hauw er gewoon fan om fjoluk te sjijn. Ikke poink er op los. Maar ja… dan is Mamsie er. Mammie fint het nie fijn asse ik op haar puikie poink. Se snap nie dat haar puik daar uitjemunt gesgik foor is.
En sjofaak poink ik dan niet hoor. 1 miljoenmiljart keer maar.
Maar ikke dwaal af hihihi. We hatte het oofer peeltjes. Ikke hep ook heel feel wiewpeeltjes kjeeg. Daar magge ik maar heel toeenaf mee pele. Ikke wort dan een beetje wilt. Dus magge ik er een keer per week mee pele en dan pakke se het af. Sjo meen.

Balletje

Mijn balletjes. En dan bedoel ik niet mijn afgepakte knikkertjes. Ikke hep hut ofer mijn foetballe. Ikke hep tennispalle. Jubbere palletjes en teigerballies. Ennn sins een dag offe 2 (hihihi nu zit hut wietje fan doemaar in jullie koppies) heppik een hele vetgaafe bal. Die isse me daar tog een partei gjoot sjeg. En tog luk hut me hem kweit te rake. Ikke kjeeg de bal fanne oom bjam en tante miewa. En hij wammelt!! Ikke er in de nagt mee pele… staat frauw op en se pakt, sonner wat te segge, mij mooie bal af en leg se hem oppe plek waar ik niet bij kan koom!! Ofer meen gespjoken!!
Ikke hau gwoon fan wammelballetjes.

Ook heppik eggiewaar heel feel noepies kjeeg fanne mijn ooms en tantes. Eggie, ikke sjauw so een winkel kunne beginne!
Ikke kjeeg noepies voor haarballe, omne furharen te hellepe. Maar ik sjit met een pjopleem. Ikke weet nie wat een haarbal is. En furharen doet ik ook niet eg.
Frauw weet niet wat hut is met me faggie. Missjien heppik hut faggie fan een siemeesje? Eg… als ik een haartje furlies ren ik er al mee naar frauw met KIJK!! Eindewuk een los haartje.

Ventkaalender

Fanne mefrauwtante Ceciel heppik een ventkaalender kjeeg. Dan magge elke dag een fakkie ope maken. Nauuuuu daar sitte tog wekkere noepies in!! Mijn ventkaalender isse alleen bijna op. Sjo erg. Mijn frauw moes laas mijn ventkaalender redden fan mij. De noepies sjijn eggiewaar feelstewekker. Ik maakte self een fakkie bijna oope hihihi.

Dit was het foor dese week.
Ikke sluit af met een dikke koes
Foor MammaLoes
Toedeledokie

Foor oomie Bolle…
Ikke fin hut sjielug foor uwes dat uwes uw oopa kweit benne.
Ikke wau, saame met me frauw en man u en uwes mense heel feel sterreke wense.
Ikke hauwe uwes. Dikke koes en een koppie
Dorusje

19 thoughts on “kater Dorus over: As je feel katootjes en noepies heb kjeeg

 1. Dorus mooi dat je zoveel kadootjes hebt gekregen!!!!
  Iedereen houdt heel veel van jou!!!!! 😻
  Je kunt lekker veel noepies eten en spelen met veel speeltjes.
  Dat is alleen maar goed voor een aktiefe kater!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Oooh denke uwes dat eg? Oooh nau ga ik bjose hoor. Hihihi. Oooh tante ceciel… mijn ventjeskaalender isse op😿😿😿 ikke kjeeg fan mijn oggent de laase. En die was sjo wekker

   1. Ohhh Dorus wat fijn dat je het lekker vond!!!
    Wij beloven je dat je er volgend jaar weer een krijgt!!! En tot die tijd heb je wel noepies genoeg!

    😽😽😽😽😽😽

 2. Ha die Dorus, heel fijn dat je zoveel kadootjes heb gekregen en ook zoveel snoepies. Wij mogen kijken naar jouw filmpjes op feesboek als je weer een kadootje aan het uitpakken bent. Dat vinden wij heel leuk om te zien en genieten met jou mee. Het is telkens weer spannend wat er uit het pakje komt. Geniet er maar lekker van Dorus, want iedereen vind jou lief en leuk. En kleine katertjes (en poesjes en natuurlijk ook grote katers en poezen) mogen best wel verwend worden vinden wij. Wij hebben ook veel speeltjes en wij zagen dat onze vrouw ook allemaal lekkere snoepjes voor ons heeft gekocht, helaas mogen wij er maar een paar per keer, maar sommige van ons zouden wij een heel zakje leeg kunnen eten. Juultje kan tegenwoordig ook aardig voetballen, dus misschien mag zij wel in jouw team, of is die alleen voor jongens katers?
  Lkeve Dorus, geniet maar lekker van je speeltjes en je snoepies!
  Knuffels van Bas,Bjarne,Oliver,Kruimel,Bikkel en Juultje.

  1. Ooooh ikke wil ook alleteit al mijn noepies in 1 keer oppe-eet. Ik hep dat fan mamsie. Eg!! Ikke hep nu eggiewaar sulke wekkere noepies. Met kaas!!! Oooh daar wik je je naagultjes bij af!!
   Ikke ben gemberneutraal oppevoet door mamsie. Tante juul magge best in mijn foetjebaltiem hoor. Maar se moet dan wel heeeel faak treene!!
   Pootjes 🐾🐾

 3. Hallo vriendje Dorus,
  Wauw wat ben jij verwend met zoveel kadeautjes en lekkernijen, goed dat jouw personeel veel opruimt voor later, zo heb jij heel lang plezier van alles wat je hebt gekregen. Als jij alles in een keer zou op knabbelen wordt je ziek en moet je spugen hoor.
  Het is best wel eens leuk dat je zo verwend wordt en dat is niks ergjens.
  Ga jij nu samen met jou vrouw en manmens maar hele mooie en gezellige dagen maken, hier bij ons is het heel rustig en wij doen deze dagen net als iedere dag. Wij doen veel denken aan dieren en mensen die het met heel weinig moeten doen.
  Heel veel knufffels van vrouwtje en grote poot en kopje van jouw grote vriend Ome Jip

  1. Hajooo oome jip. Frauw segge datte se ook heeeel sober de kers gaan fiere. Se segge datte se een rotjaar afsjuite die se hut wiefst furrgete willen. Maar se segge ook datte se bjij sjijn datte ikke in hun wefe ben koom. Ook al benne ik een pestkop smorregens om half fijf hihihi.
   Ikke ga stjaks naar mamsie toe mette jiekie. Daar bjijfe we sjape 😸😸
   Pootjes oome jip 🐾🐾

 4. Oooh mij beebie Doorie,

  wat zeggie mij eigen nou. Hebbie jou boodsjappetas fol met jou noepies gekreege van jou oom en jou tante van jou Feesboek. Oooooh mij jonge is ferwen van ze bijna ach maande. Maar jij moet goed luistere jongekaater, jij ga het nie alleen van jou eigen oppe eete in één keer. Jij ga jou eigen leere beheerse van jou noepies. Jij ben al groot maar jij ga nie jou zwarte reus worre.
  Oooh mamsie is blij, iedereen hou jou. Iedereen vin mij jonge lief. Mij hart is tros lieve Doorie…

  En mij hart is geraak assie dwars door jou tas met noepies heen denk aan jou oom Bolle. Dan heppie goeie manier. Dan bennie goed oppefoet.
  MammaLoesje leef ook mee van ze eigen, zij denk iedere dag aan oom Bolle en dattie nou ze oopa Ster heb hoog aan mij heemel. Oopa Ster pas nou op jou oma, prinses Katrientje en op Beebie Poppy. En hij zorrug dat ze verkering, jou tante Mollie straal hoog aan ze heemelpoort.
  Jij heb jou noepies wel ferdien Doorie….

  Koes koes van jou MamaLoesje

  1. Ooooh mamsie. Ikke eet nu uwes kaasnoepies. OOOOOH DIE SJIJN ME TOG EEN PARTEI WEKKER!!!
   En se sjijn gwoot!!! Ooooh sjo wekker hihihi.
   Maar mammie? Magge ik nie gjoot worre dan? Ikke kan nau oofural bei hihihi. Behalfe asse se het te hoog wegwegge.

   Oooh mamsie… ikke fin het siewig foor oomie bolle. Sulle we, asse we fanafond bij uwes sjijn, met ze alle swaaie naar oopa bolle? En pootjes en koesies stuwen?
   Koes koes mammaloes

   1. Dag lieve Loesje en Doorie, dankjulliewel! Ik kreeg tranen, en mijn vrouw ook, omdat jullie zo lief zijn! Jullie zijn lieve supervrienden, daarmee ben ik het allerrijkste dat er bestaat!
    Als je samen bent, kun je bijna alles. En dan is je hart altijd vol, of je nou blij bent of verdrietig.
    Jullie krijgen van mij, (oomie) Bolle, heel veel lieve zachte kopjes en pootjes. Voor altijd! En mijn mensen sturen jullie hele grote zachte knuffels!

 5. Hoi Dorus,
  Zo zeg, jij bent verwend 🙂 !!
  Mijn vrouw zegt dat Poncke en Broddel hun muizen ook zwemles gaven. Soms visten ze ze ook weer uit hun bak, en dan legde ze bij mijn vrouw in bed te drogen. Mijn vrouw was daar altijd erg blij mee. Misschien vinden jouw mensen het ook wel fijn om met jouw natte muizen te spelen!!
  Zeg Dorus, als jij naar MammaLoes gaat, Wil jij dan Mevrouw Loes, MammaLoes, Opa Floris en tante Zusje fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar wensen?
  Mijn vrouw en ik kunnen dat alleen via deze blog doen omdat we niet op feestboek zitten.
  Zal je wel heel voorzichtig zijn als je met Jiekie naar haar toegaat? Goed uitkijken hoor.
  Fijne Feestdagen voor jou en je mensen, ook van mijn vrouw.
  Kopje van oom Vlo.

  1. Hajooo
   Ikke haal mijn muisies nooit uite water. Want natte muisies sjijn fies. Ikke leg wel feters en djoge peeltjes in bet. En asse me mense naar bet gaan ga ik bovenop ze poinke met me 5 kielo. Hihihi.
   Ikke sjal hut doen hoor. Ikke ga sjo oppe steppie steppen.
   Uwes ook pjettige kers.
   Pootjes🐾🐾

 6. Dag lieve siejameeze zwarte panter, jij ben niet vervwend, jij krijgt gewoon presies zoveel als je lief bent. En dat is superveel!!!
  Dus als je superlief bent, is het logies dat je veel noepies krijgt, en muisjes, en balletjes.
  Bovendien moet je nog een beetje werken aan een buik. Dat is belangrijk, als kat. Dus daar zijn al die noepies voor, dat je ren moie grote ronde buik krijgt. Net als je MammaLoesje, en ook het als je oomie Bolle. In je buik kun je van alles bewaren, het is echt heel handig.
  En wat ben je toch een prachtigmooie panter! Je hebt echt een panterhoofd, met dat glanzende zwarte haar. Ik denk dat je mensen best blij zijn dat je niet veel verhaart. Ik ben nu juist een beetje klaar met verharen, maar ik leg nog steeds wel eens hele plukken achter, als ik ergens heb gezeten.
  Ik doe je heel veel plezier wensen, samen met Jiekie, bij je MammaLoesje. Doe je mamma en je opa en je tante Zusje en mevrouw Loesje heel veel groetjes van mij? En doen jij en Jiekie niet de hele nacht rennen en spelen? Probeer maar af en toe eventjes te slapen, dat doet de rest vast ook.
  En je oomie kreeg helemaal tranen dat je aan mij en mijn mensen denkt, wegens opa. Dat doet zeker weten helpen, Door, als je verdriet hebt. Je oomie Bolle houdt ook superveel van jou, en is meegaatrots dat hij jouw oomie mag zijn!
  Je krijgt heel veel lieve kopjes en pootjes van je oomie Bolle, ook voor je lieve mensen. En mijn mensen geven je een knuffel en sturen je mensens veel liefs!

  1. Ooooh hajooo oomie bolle. Oooooh dus dikke puikies sjijn om hapjes in te bewaare? Ooooh ik sog al naar sakkies in mijn pakkie. Hihihi
   Wei moete bjaaf sjijn van onze mense😾😾 anners moete we foor stjaf inne hoekie staan. Eg!! Dus we sjijn bjaaf.

   Oooh oomie… ikke sla mijn pootjes om uwes heen. Feel sterreke 🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾❤❤❤

   1. Dankjewel lief mannetje, ik leun tegen je aan. Maar kijk uit dat je niet omvalt, wegens mijn buik. Goed noepies eten hoor!
    Pootjes en neusjes van je oomie Bolle.

 7. Oh lieve Dorus wat heb je veel kadootjes en snoepjes gekregen. Jouw mensen houden heel van jou, je bent ook zo’n mooie lieve katerjongeman. Geniet maar van al je kantoor en je sneks. Kopjes en knuffels van Ina en Floortje.

Reacties zijn welkom