Kater Bolle over als je merkt dat er iets vreemds is

vreemds

Volgens mij is er van alles aan de hand.  Wat het presies is, dat weet ik niet. En toch voel ik het.

Kinderen

Ik merk beivoorbeeld dat het heel stil is op straat en in de tuinen.
Tegenover mij is een school voor mensenkinderen en die maken altijd best heel veel lawaai. Ze schreeuwen en rennen en gillen en staan voor mijn raam. Dat vind ik eng. Mijn mensen denken dat ik niet snap dat ze niet bij mij kunnen komen. Ik snap dat best, maar toch vind ik het eng. Sinds een paar dagen hoor ik geen kinderen meer in mijn straat. Dat is fijn rustig, maar het is ook vreemd.

Dokter

En toen moest ik deze week naar de dierendokter, maar ik hoefde toch weer niet. De dokter wilde liever dat het even werd uitgesteld. Dat vind ik helemaal niet erg, want ik ga soowiesoo liever niet. Mijn afspraak is nu over een paar weken. Mijn vrouw vond het al niet prettig dat ik helemaal alleen op de tafel zou moeten zitten bij de dokter. Want mijn man of mijn vrouw mag me nu niet vasthouden, legden ze me uit. En dat vinden ze moeilijk voor mij, dat ik zomaar alleen op die tafel moet zitten en dat ik prikken krijg en ook mijn bloed wordt nagekeken. En ik krijg een pil, bah.
Nou ja, drie weken is gelukkig nog heel ver weg.

In de tuin

vreemdsMijn vrouw heeft veel in mijn tuin gewerkt, en mijn man heeft geholpen. Er zit nu iets tegen het hek aan zodat de hond naast mij me niet meer kan zien. Er zat al iets tegen het hek aan, maar dat was helemaal kapot wegens de reenoovaatsie. Er waren allemaal gaten. De hond had mij een paar keer gezien en deed blaffen. Ik bleef gewoon zitten, maar ik voelde me toch niet helemaal gerust. Nu kan ik in mijn tuin rondlopen zonder geblaf.
Mijn vrouw heeft ook alle stoelen geverfd in mijn tuin, alleen niet mijn stoel. Want die hoort niet geverfd te zijn.

Zenuwachtig

Ik merk best dat mijn mensen steeds een beetje zenuwachtig zijn. En dat alles niet meer helemaal gewoon is. Mijn mensen moeten wennen, zeggen ze. Maar ik voel dat ze onrustig zijn. Nu nog steeds. Ze doen alles net zo als altijd, maar ook weer niet. Ik word daar ook een beetje zenuwachtig van.

Samen

Volgens mij moet je als je zenuwachtig bent eerst kijken of je er iets aan kunt doen. Dus als de hond tegen mij doet blaffen hou ik me eerst helemaal stil, en ga dan voorzichtig ergens anders zitten. Dat hij me niet meer kan zien. Dat helpt.
Als dat niet kan moet je nadenken. Over wat je nog meer kan doen. Ik ga altijd naar mijn mensen, voor een knuffel. Dat helpt, zeker weten. En ik eet wat brokjes, dan voelt mijn buik zich fijn.
En ik denk aan al mijn vrienden en vriendinnen van de blog, daar word ik superblij van.
Want in je eentje ben je mienieklein, maar met zijn allen worden we heel groot.
Met zijn allen kan je veel meer dan alleen. En als je samen bent kan je bijna alles.
Ik ben samen met mijn mensen, en samen met alle vrienden en vriendinnen van de blog.
Dus ik hoef niet bang te zijn. Zo zie ik het.

Kopjes

Ik hoop maar dat niemand alleen hoeft te zijn, of zich alleen voelt.
Als er iemand is die zich alleen voelt stuur ik hele lieve kopjes naar die kat of mens. Want ik vind het verdrietig als iemand alleen is. Dus dan weet je dat ik aan je denk, eerlijk waar.

vreemdsKetnepvis

Gisteren moest ik spugen, van allemaal haren die ik had opgelikt bij het wassen. En nog een keer, even later. Weer haren en gras.
Ik spuugde op de keukentegels, en ook buiten op het terras. Daar kreeg ik veel kompliementen voor van mijn vrouw. Dat ik niet op bed had gespuugd. Ze was er heel blij mee.
En ze zei dat er dus toch elke dag kleine dingen zijn die poosietief zijn. Dat vond ik ook, want ik kreeg ekstraveel knuffels en ekstralekker natvoer voor mijn buik. En een nieuwe ketnipvis.

Misschien is morgen weer alles gewoon, en anders overmorgen. Toch?

30 thoughts on “Kater Bolle over als je merkt dat er iets vreemds is

 1. Lieve Bolle,

  Ik merk ook dat er dingen aan de hand zijn die niet goed zijn, mijn vrouwtje heeft nu veel van de stress of alles nog wel goed zal gaan met ons huis. Het wordt onze laatste week hier in het huisje en deze week moet men in ons huis beneden nog een groot deel van de vloer leggen en dat is donderdag en vrijdag. Morgen over een week moeten alle spullen uit de opslag gebracht worden. Maar nu is vrouwtjes bang zijn dat het niet doorgaat en ik moet als vrouwtje weg is naar ons huis om daar hard te werken met mijn 4 pootjes teentjes draaien. Een ding Bolle 31 Maart gaan wij zelf eggies hier weg, spullen of niet. Vrouwtje heeft uit voorzorg een luchtbed gekocht en dat moet morgen gebracht worden, tenminste als ze het goede brengen, want gisteren zou het komen en had vrouwtje 2 uur hier op het parkeerterrein in de auto zitten wachten ( kantoor gesloten) en wat gebeurt er, er wordt een verkeerd artikel gebracht. Nou toen zag vrouwtje het niet meer zitten, dit ook omdat ze zoveel moet regelen en zo moe is. Nu gaar vrouwtje straks spullen die van ons zijn weg brengen naar het huis die we niet meer zo nodig hebben en dat doet ze dan iedere dag zo. Morgen gaar ze de boven verdieping schoon maken, dat is al helemaal klaar. Als de verhuizer niet meer mag werken dan gaan we kamperen in ons huis. Vrouwtje heeft mij uitgelegd wat er loos is. Er is een Tante Corona gekomen, maar geen lieve Tante, ze is een heks en maakt veel mensen heel ziek en zelfs gaan er mensen een ster worden. Vrouwtje moet ook heel goed opletten als ze boodschappen moet doen, want ze heeft een leeftijd waar je gemakkelijker erg ziek in wordt. Als vrouwtje nu naar de winkel moet gaat ze ook voortaan van 7-8 uur, heeft zijn voordeel, dan zijn er tenminste nog spullen te koop en niet weggekaapt door de hamsters (mensen).

  Zo Bolle ik hoop dat jouw en jij een rustige week hebben en van elkaar veel steun en liefde krijgen, Ik doe dat hier met vrouwtje samen. Heel veel knufjes van vrouwtjes en pootjes en kopjes van vrouwtje en jullie grote vriend Jip

  1. Hoi lieve Jip, ja mijn mensen hebben ook verteld van dat fierus coorona. Dat is eng, ik wil dat het weggaat. Ooo, en net nu jullie gaan verhuizen!
   Slim dat je vrouw een luchtbed heeft gekocht, dan kunnen jullie toch naar jullie nieuwe huis toe om er te wonen. Als het luchtbed er is heeft je vrouw een beetje meer rust. Wat een domme mannen dat ze iets verkeerds brachten, een luchtbed is toch een luchtbed?
   Ook al is het dan kamperen in jullie nieuwe huis, dat kan best gezellig zijn met zijn tweetjes. Ik doe pootjes draaien dat alles goed gaat voor jullie, en mijn mensen ook. Dat jullie spulletjes in een grote ootoo kunnen verhuizen, en dat er een vloer in jullie huis wordt gemaakt.
   Maar hoe dan ook kunnen jullie alvast in jullie nieuwe huis, jullie voor altijd huis. En als je ergens voor altijd kan blijven wonen heb je tijd genoeg om alles nog mooi te maken.
   Jip, ik denk dat als jij en je vrouw in jullie huis wonen, je vrouw misschien wel heel lang moet slapen en uitrusten na alle rennen en werken dat ze heeft gedaan. Samen met jou, want jij hebt het ook heel druk met alles.
   Lieve Jip, doe je je vrouw van mij een hele grote berg knufjes teruggeven? Jij krijgt ook een knuf, en heel veel kopjes en pootjes van je grote vriend Bolle. En mijn mensen sturen je vrouw veel sterkte en lieve groetjes, en jou kriebelen ze achter je oren.

   1. Lieve Bolle, hier ben ik nog even met een pootschrijf. Vrouwtje is met spoed gaan inpakken en naar ons huis gaan brengen vandaag. Morgen het lastste en dan gaan we maar kamperen in het huis. Vrouwtje is zich een bult geschrokken van het bericht dat er hoogst waarschijnlijk heel snel een regel komt van dat we niet meer buiten de deur mogen, alleen voor dringende dingen. Vrouwtje wil hier weg. En wil niet gedwongen hier langer moeten wonen, ze zegt 7 maanden is lang genoeg geweest en het kost bakken met centen brokjes. Jij met je mensen heel veel sterkte pootjes en knufjes, vriend Jip

    1. Dankjewel voor je updeet Jip.
     Ik doe aan jullie denken, dat alles goed gaat met jullie allebei in het nieuwe huis. Ik vind het zo verdrietig dat het nou helemaal snel en zenuwachtig moet gaan, wegens mevrouw Coroona.
     Jullie krijgen een hele grote dikke zachte steunknuffel van mij en van mijn mensen!! Vraag je je vrouw of ze voorzichtig doet met de ootoo?
     Jullie grote vriend Bolle,

    2. Veel sterkte toegewenst voor jullie allebei, doe alsjeblieft voorzichtig. Wij denken aan jullie. Knuffels van ons allemaal

    3. Lieve Jip en mevrouw Jip, wat erg dat alles nu snel snel moet. Dat is niet leuk. Frau zegt dat wat jou frau zegt zij ook bang voor is. Doen jullie wel voorzichtig? Heel veel kopjes van mij Minnie en van frau.

 2. Hajooo oomie bolle. Hier is het ook stiller. Niet veel want er rijde ook bussen door me straat. Weet uwes wat wel gaaf is? Ik hoor amper fliegtuige oferfliege. Ikke mag nog wel gewoon naar buite wanneer zij willen. Niet wanneer ikke wil. En dat mag noodig verannert worre.

  Hep uwes spuug daan? Dat heb ik ook 1x gedaan. Inne doesj. Ik had te gulzug gegeet seiden ze. Maar ik heb egwaar sulke lekkere brokjes. Maar ik heb nog nooit een haarbal gepuugt. Lijk me fies.
  Pootjes oomie bolle 🐾🐾

  1. Hoi lieve grotejongensverensiejemeesezwartepanter, dat is wel fijn rustig, zo zonder fliegtuige. Want die maken keihard lawaai, zeker als er veel wind is.
   Zeg maar tegen je mensen dat je van mij altijd op het balkon mag wanneer je wilt. Je bent nu bijna één jaar, dan kan je dat best zelf beslissen.
   Wat netjes dat jij in de doesj hebt gespuugd! Doe je zo gulzug eten? Ik deed dat vroeger ook, en dan moest ik ook meteen spugen. Jammer van je eten is dat. Een haarbal is eerlijk waar fies, alsof je een stuk tapeit uitspuugt, bah. Ik heb nu altijd maar plukjes losse haren, gelukkig. Maar het kriebelt toch in je buik.
   Heel veel lieve kopjes en pootjes van je oomie Bolle, die supertrots is dat jij al bijna één jaar bent!

 3. Lieve Bolle,

  wat hebbie weer jou mooie letters gemaak en jij heb gelijk. Jij foel in jou buik jou leeve is anders maar jij kan er jou poot nie op legge. Van me eigen leg ik wel mij poot op mij vrouw want zij foel het ook. Dan moet jij jou steun geeve.
  Jij fertel van jou kleine mense achter jou tuin en dattie gil en krijs maar dattie er nu nie zijn van ze eigen. Jij heb nu rust maar jij foel in jou buik, jou tijd is anders. En jij zeg misschien hebbie nu eenzaame mense of dattie kat ben en jij heb niemand om jou eigen heen. Gisteren lag ik van mij eigen in mij bank. Toen kwam er lawaai en het was buiten. Jij weet nie wattie hoor en wat er gebeur. Mij vrouw heb mij deur oope gezet en toen ging ie op mij balkon staan. Zij hoorde een mensevrouw zinge en het was foor ouwe mense die daar woone in zo een groot huis. Van me eigen kom ik er nooit Bolle maar mij oog zie het wel. Mij vrouw had ze traan in ze oog van zofeel emoozie Bolle. Zij zeg Loes, er gebeur nu van alles. Mevrouw Coorona zet onze weereld op ze eigen kop maar wij laat ons eigen nie gek maake. Zij heb ze zingende mevrouw vanaf mij balkon bedank en ik heb toen mij vrouw kopjes gegeefe want zij foel zofeel emoozie. Zij zeg Loes zo een mooi gebaar, jij moet het poosietieve altijd zien. Daar heb mij vrouw zofeel gelijk in. Toen heb ik vannacht heel dichtbij mij vrouw geslaape. Mij vrouw ze kop op mij vacht. Zo kan jij toch ies doen want als Huispoes hebbie ook jou ferantwoordelukheid.
  Lieve Bolle jij krijg mij kopjes met mij poesietief zijn en jij krijg mij pootje. Saame kan jij meer als dattie alleen ben. Jou vrouw en jou menseman krijg mij andere pootje, dan sta jij nog sterker

  Loesje

  1. Hoi lieve Loes, dus bij jou is ook alles anders ineens, wegens mevrouw Coorona? Is het ook stil op straat? Wat mooi dat een mevrouw ging zingen voor seeniejorenmensen. Die mogen nu helemaal geen viesiete meer krijgen, dat is heel verdrietig. De mevrouw vond het zeker weten fijn dat je vrouw haar bedankte, want het is altijd fijn als iemand je waar-deert. En toen heb jij je vrouw kopjes gegeven, zo doet iedereen iets poosietiefs.
   Ooo, en wat prachtigmooi dat jij zo dicht bij je vrouw hebt geslapen, dat ze haar kop op jouw vacht had. Dan ben je echt samen, en samen word je heel sterk. Samen is heel belangrijk, misschien wel het allerbelangrijkst.
   Ik doe duimen dat jouw groonies snel beter wordt Loes, dat je niet meer hoeft te niesen. Want jij hebt je eigen fierus, en daat is ook niks aan.
   Dankjewel voor je kopjes met poesietief zijn, dat is het allerbeste meediesijn dat er bestaat! En ik hou je pootje stevig vast, en mijn mensen houden je andere pootje vast. Als we nou allemaal poot in hand in poot gaan staan, met alle mensen en katten en ooliefanten en muisjes, dan zijn we allemaal samen. En supersterk!
   Lieve kopjes met multiefietaamientjes met tonijnsmaak voor jou en je famielie, dat jullie gezond blijven. Van mij, Bolle. En mijn mensen sturen jullie veel liefs!

 4. Hoi lieve vriend Bolle, wat een mooi verhaal heb je geschreven. Alles is nu inderdaad anders, bij ons komen ook altijd kinderen langs die naar school toe moeten, maar nu is het al een paar dagen heel stil, net als bij jou. Onze vrouw moet soms nog naar haar werk, maar van de week zei ze dat ze een dagje thuis mocht werken. Leuk dachten wij dan kunnen we de hele dag spelen en knuffelen en rieleksen met elkaar. Maar onze vrouw zei dat ze toch echt ook wat werk moest gaan doen, en toen ging ze achter de kompjuter zitten. Toen Bikkel vond dat dat te lang duurde ging hij over haar toetsen lopen,. Eigenlijk was onze vrouw daar niet zo blij mee, maar ze moest er ook wel om lachen, en toen kregen we ook nog een ekstra snek. Dus een goede actie van Bikkel. Bjarne moest gisteren ook spugen, Hij had net als Dorus te snel gegeten. Bas moet woensdag voor een prik, als het goed is mag onze vrouw er wel bij blijven, één persoon mag. Maar Bas heeft er geen zin in en van hem hoeft het niet. En wat betreft die mevrouw Cooroona, die mag van ons wel weer weg. Als onze vrouw na haar werk boodschappen wil gaan doen, dan is bijna alles op. Zelfs de vulling voor de bak van Kruimel was helemaal op. Gelukkig heeft onze vrouw nog een klein beetje, anders hebben we een probleem want Diva Kruimel wil alleen die vulling. Ons maakt het niet zoveel uit, maar ja Kruimel is natuurlijk een echte Diva. Lieve Bolle pas je goed op jeselluf en ook op je mensen.
  Heel veel knuffels van Bas Bjarne Oliver Kruimel Bikkel en Juultje en van onze vrouw.

  1. Hoi lieve bende vrienden en vriendinnen, komen bij jullie ook altijd mensenkinderen langs? Vinden jullie dat ook eng?
   En het is natuurlijk logies dat jullie dachten dat als jullie vrouw thuis is, dat het een rieleksdag is. Dan hoort jjullie vrouw niet de hele tijd achter de kompjoeter te zitten, dus Bikkel heeft helemaal gelijk dat hij zelf letters ging maken. Of wil je een boek gaan schrijven, Bikkel?
   Moest je ook spugen Bjarne? Fies is dat hè, ik vind het helemaal niet fijn.
   Ooo, en Bas, ik snap je helemaal! Prikken zijn stom, en ook best eng. Misschien als je je onder je mandje verstopt, dat je vrouw je niet kan vinden?
   Mijn mensen zeggen ook steeds dat de winkels weinig hebben, dat heel veel planken leeg zijn. Kruimel, ik hoop dat je toch nog de goede vulling van je weecee hebt gekregen, want dat is superbelangrijk. Toen de reenoovaatsie net begon wilde ik niet op mijn weecee, en toen dachten mijn mensen dat ik tuinaarde wel fijn zou vinden… nou vraag ik je! Aarde hoort in de tuin, niet in mijn weecee, dat weet ik toevallig heel zeker.
   Lieve Juultje, Kruimel, Bas, Bikkel, Oliver en Bjarne, blijven jullie goed gezond, samen met jullie vrouw! Heel veel knuffels voor jullie allemaal van jullie vriend Bolle.

 5. Hoi lieve Bolle,

  Hier bij mij is het ook al zo stil en rustig, baasje is wat stresseriger dan normaal!
  Komt door eene rare virus die mensen ziek maakt, en soms worden sommige mensjes ook een ster.

  Ik doe van mijzelf al rustig aan, lig op bed, of in mijn mandje boven op de kast slapen.
  Heb sinds deze week ook een stoeltje gekregen, die is ook super koel joh, ligt ook erg lekker.

  Zolang mijn baasje er is, vind ik alles eigenlijk wel goed.
  Samen staan we sterk, met al onze vriendjes en vriendinnetjes

  Pootje en een knuffel van Tommy! xxx

  1. Hoi lieve Tommy, het lijkt wel of dat fierus overal is. Dat is ook zo, zegt mijn vrouw. Dat is best eng, vind ik. Ik wil niet dat iemand ziek wordt, en al helemaal niet dat iemand een ster wordt.
   Gelukkig dat jij rustig blijft, dat is belangrijk.
   Wat heb je voor stoeltje gekregen? Ooo, en dat je bovenop de kast durft te klimmen, dat vind ik echt superstoer. En dan ook nog slapen ine een mandje bovenop dat kast, dat zou ik zeker weten niet durven. Dan ben je wel echt een teiger, Tommy!
   Het is presies zoals je zegt, als we samen zijn zijn we sterk. En dan kunnen we heel veel. Met alle vriendjes en vriendinnetjes zijn we zo sterk als een leeuw!
   Lieve kopjes en een knuffel voor jou en je mensen, van je vriend Bolle.

   1. Heb een kuipstoeltje gekregen, en die ligt super lekker.
    Ben er mega blij mee.
    Mijn baasje heeft er voor gezorgd dat ik heel makkelijk op de kast kan komen, heeft 2 krabpalen bij elkaar gezet waarop ik kan springen, en dan hop hop ik zo naar de kast.

    Is helemaal niet eng hoor, denk dat jij dat ook wel kan, weet het wel zeker.

    Nu lig ik weer in het heerlijke stoeltje bij mijn baasje, en doe lekker luieren.

    Lieve kopjes en pootje van mij voor jou en je baasjes
    xxxx

    1. Hoi lieve Tommy, ooo een kuipstoeltje, die zijn superfijn! Ik had er eentje in de tuin, die eigenlijk voor in huis was. Maar hij was al heel oud. Ik vond het een perfekte stoel, maar nu is hij helemaal kapot. Geniet maar van je stoeltje!
     Nou, en wat jij vertelt hoe je op de kast komt, ik vind het eerlijk waar heel stoer.
     Ik heb een krabpaal gehad, maar ik was er een beetje bang voor. Waarom weet ik niet presies, maar ik liep er steeds met een hele grote boog omheen. Nou staat hij op zolder. Hij gaat naar een andere kat toe, die er wel aan durft te krabben.
     Maar op een stoeltje liggen durf ik wel!
     Lieve kopjes en pootjes terug voor jullie alledrie van Bolle, en van mijn mensen heel veel lieve groetjes!

     1. het geeft helemaal niks als je bang bent voor een krabpaal, die dingen zijn soms best groot hé.
      Wel lief van jou dat een andere kat hem mag hebben, zal die andere kat vast heel blij mee zijn.

      Misschien krijg jij nog wel een nieuwe kuipstoeltje om in te liggen, dat zou tof zijn.

      Ik ga nu heel veel lekker liggen bij mijn baasje, want hij moet beschermd worden tegen enge vliegen en spinnetjes in huis.

      Pootje en lieve kopjes van mij voor jullie.
      En ook lieve groetjes terug van mijn baasje en deeltijdbaasje voor jou mensen.

 6. Dag lieve Bolle, je hebt gelijk,het is allemaal vreemd, anders dan anders zogezegd. Dat komt door die lelijke mevrouw Cooroonaa, die uit Sjienaa is gekomen en hier mensen ziek maakt en soms ook sterretjes maakt van mensen. Wij zijn soms ook een beetje zenuwachtig hoor, wij zijn seeniejoor, dus erg kwetsbaar, gelukkig hebben we een grote troost aan Floortje en al onze vriendjes en dinnetjes van ons blog. Samen staan we poot in poot en poot in hand, tegen mevrouw Cooroonaa, Samen zijn we sterk lieve vriendjes en dinnetjes. Fijne dag nog Bolle, met veel knuffels en sneks, Knuffels ook voor jouw mensen van Ina en Floortje.

  1. Dag lieve mevrouw Ina en lieve Floortje, die mevrouw Coroona is eerlijk waar overal, het is best eng. Ik doe duimen dat jullie gezond blijven met zijn drietjes!
   Alles is inderdaad helemaal anders ineens, het is veel rustiger buiten. En mijn mensen zijn bijna de hele tijd thuis, dat vind ik gezellig. Maar ik foel dat het anders is.
   Zeker weten dat we met zijn allen poot in poot in hand in hand staan, we zijn allemaal samen. En dan zijn we best heel sterk, met zijn allen!
   Ik heb een fijne dag gehad met zon en knuffels en stukjes kip. Ik hoop dat jullie ook een hele fijne dag hebben gehad.
   Lieve mevrouw Ina en lieve Floortje en lieve meneer Floortje, heel veel kopjes en knuffels voor jullie alledrie. En van mijn mensen heel veel lieve groetjes!

 7. Lieve Bolle.
  Ook al is het hier nooit zo druk bij ons,het is toch eggies anders.Scullary girl is veel meer thuis,dat is poositief.Maar toch voelt het een beetje gek.Anders weet je: op maandag is het een drukke dag.Ze gaat helpen in het museum en ’s avonds gaat ze naar zingen.En nu is dat allemaal niet zo.Heel even een boodschap en hopla ze is weer thuis.Niet naar oma met de trein en zo.Blaffende honden nog wel want bij ons in de buurt lopen veel woefs.Maar daar zijn we aan gewend.
  Dat je niet naar je diertjes dokter hoefde was niet zo erg,maar je vrouw zal het vast niet vergeten……Wat heb jij keurig gespuugd.Beter al die haren eruit dan in je buik.
  Ik doe dat pas als er een hele grote haarbal in mijn buik zit.En dan 1 soms 2 x per jaar.En dan .tja waar het er ook maar uit komt….Sparkle is niet zo netjes.Als zij moet spugen doet ze het in 3 of 4 etappes en overal……Fynn kon heel netjes spugen.Altijd in de badkamer op het bad kleedje.Maar scullary girl vindt het nooit erg.Ze zegt altijd,als je misselijk bent moet je spugen,dat hebben we allemaal wel eens.Alleen spuugt zij nooit haarballen….
  Maar dat stomme virus Cooroona gooit overal roet in het eten.Al zorgt scullary girl er wel voor dat ze het niet in onze bakjes doet.Van ons mag Cooroona heel vlug ophoepelen want wij vinden het niet fijn dat alles toch anders is dan gewoon.
  Maar het zoals je zegt.Wij vrienden op de blog helpen elkaar en dat is een poositief gevoel.
  Dan is alles minder zwaar.
  Lieve vriend Bolle van ons een steun kopje om al het rare de kop te bieden!, van mijn zus Sparkle en mijzelf Muzette en een knuffel van scullary girl.

  1. Hoi lieve Muzette, zie je wel, bij jullie is ook alles anders dan anders. Gek is dat hè, ke foelt het meteen.
   Ik vind het ook gezellig dat mijn mensen bijna de hele dag thuis zijn, maar ik weet dat er iets is.
   O bah, heb jij ook haarballen? Fies is dat hè, als je het in je buik hebt. Ik krijg er spesjale brokken voor, nu heb ik er veel minder last van. Als ik moet spugen spuug ik meestal in de slaapkamer, op mijn rode kleedje Stip. Of op bed. Dus mijn vrouw vond het super dat ik dat niet had gedaan, ze was helemaal blij. Ik doe het altijd net als Sparkle, in een paar keer.
   Wat keurig dat Fynn altijd op het badkleedje spuugde, dan heb je echt een biesonder taalent! Ik vind dat echt knap, want het is best heel moeilijk om presies te weten wanneer je moet spugen. En als je moet, dan moet je.
   Hoe is het met Sparkle? Voelt ze zich goed, en doet ze goed eten?
   Ik vind ook dat mevrouw Coroona maar weg moet gaan, ik vind haar helemaal niet leuk. En zou ze eerliik waar durven om roet in jullie bakjes te doen? Het moet niet gekker worden… gelukkig dat jullie vrouw goed oplet. Want anders kan je zó je eten weggooien!
   Lieve Muzette, ik doe duimen voor jou en je zus en je vrouw dat jullie alledrie gezond blijven. Dankjewel voor jullie steunkopje, dat helpt zeker weten.
   Jullie krijgen heel veel lieve kopjes en knuffels terug, met ekstra fietaamieentjes erbij, jullie vriend Bolle. En mijn mensen sturen hele lieve groetjes!

 8. Hi Bolle, nog even een schrijfje van mij. Frau vind poot in poot en hand in hand mooi van je schrijf gedaan. We zijn maar met z’n tweetjes maar hier op de blog toch met veel! Volgens mij mist frau het wel, brokjes verdienen met andere mensen. Ik geef haar maar veel kopjes. Poot, Minnie.

  1. Hoi lieve Minnie, je zegt het presies goed, hier op de blog zijn we met heel veel vrienden en vriendinnen! Katten, en ook mensen.
   Zeker weten dat je frau blij is dat jij haar veel kopjes geeft! Want weet ze weer dat juliie met zijn tweetjes zijn, en niet alleen. En samen kunnen we veeeeeeel meer dan alleen.
   Blijven jullie alsteblieft gezond, ik doe duimen daarvoor!
   Lieve kopjes van Bolle.

   1. O ja, en van poot in poot in hand dat hadden mevrouw Ina en Floortje als eerste gezegd! Ik vind het ook prachtigmooi!
    Nog een keer lieve kopjes van Bolle.

 9. Lieve Ome Sir Surfer Bolle. Ik wil eerst seggen dat ik blij ben dat u afspraak bij de dokter is uisgesjelt. Ook voor u personeel want het is alsijd fijn als er iemand bij u isse. Hier merken wij weinig van die kjorona. Mijn vjouwtje doet boodschappen en ze blijft binnen. Wel heeft ze verleden week 1 sjak exja bjokken gekocht. Want se segge wij mogen niet sjonder eten zitten. En mijn kinderen bjijven nog wat langer hier wonen. Met ons gaat alles goed en het vjouwtje segge rustig blijf. Se kijkt weinig tv want daar wortse niet vjolijk van. U kjijgt van een mij een afstand megakjuffel en van ons allemaal voor iedereen bjijf justig en gesjont

  1. Dag lieve krullenbol Kyana, ik vond het ook helemaal niet erg dat ik niet naar de dokter hoefde, eerlijk waar. En dankjewel dat je me een surfer noemt!
   Wat gezellig dat je vrouw veel thuis is, en dat je kindjes wat langer kunnen blijven. Dan kan je ze leren hoe ze net zo’n grote lieverd worden als jij bent!
   En gelukkig dat jullie genoeg brokjes hebben, want mijn vrouw zei dat in de winkels soms alle kattengrit weg was, en ook heel veel eten. Stel je voor, dan kan je niet eten en niet naar je weecee, dat is helemaal niet fijn.
   Op de teevee en de raadieoo hoor je alleen maar enge dingen, ik word er zenuwachtig van. Dus ik doe er maar niet te vaak naar luisteren.
   Je krijgt een hele dikke zachte grote knuffel op afstand terug, dat je geen fierus kan krijgen. Voor je famielie (dus ook je vrouw) ook een grote knuffel en ik doe duimen dat jullie allemaal gezond blijven! Veel liefs van Bolle.

 10. Hoi Bolle.en vrouw van Bolle.Met Sparkle gaat het eigenlijk best goed.Ze krijgt alleen nu elke morgen wat “lekkers” of te wel wat Novacam en dat likt ze gewoon uit het spuitje.Ze vindt het net snoep.Wat positief is,is dat haar bloedsuikers best goed gaan de laatste week.Dus wellicht had ze toch pijn in haar kopje.Ze lijkt zelfs wat actiever te worden, al moet je dat niet voorstellen als echt spelen.Ze heeft de tas van een vriendin geïnspecteerd, via bed naar een kastje en weer retour en in een mandje waar ze zeker een jaar niet ingegaan was.Maar dat is meer dan de afgelopen maanden.Dus ik ben wel tevreden op het moment.Knuffel van de scullary girl van Muzette en Sparkle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *