Kater Bolle over als je levende veren hebt

veren

Als je mij vraagt naar mijn favoriete spel hoef ik niet lang na te denken. Ik hoef eigenlijk helemaal niet na te denken want ik vind maar één ding leuk. En dat is natuurlijk het spel met de veer. Dat wil ik altijd wel spelen, dag en nacht.

Ik heb een heleboel veren. Veren van faazanten, veren van pouwen, van kraaien en een hele spesjale gestreepte veer die van mijn vriend Vlo is geweest. Dan heb ik ook nog veren aan een stokje of aan een touwtje en ik heb prachtigmooie veren aan poppetje die ik van Loes heb gekregen. Verder heb ik nu al 12 tasjes om over te surfen, dus ik heb een prima sirkwie.

Levende veren

Maar sinds kort heb ik ook levende veren. En dat is haast nog spannender.

(tekst loopt door onder viediejoo)

In mijn tuin komen best veel vogels. Twee meerels, een meneer en een mevrouw, die vlakbij in een boom wonen en denken dat mijn tuin ook een beetje van hun is. Mijn vrouw zegt dat ze ergens een nestje hebben en dat we vanzelf wel de beebie-meerel gaan zien. Er zijn twee houtduiven, zo heten ze. Ze zijn best groot en heel onhandig. Ze gaan overal zitten waar dat niet kan, en dan vallen ze eraf. Verder zijn er ook vier groene vogels, en soms zijn het er zelfs wel vijf of zes. Ze zijn altijd heel druk aan het roepen en praten.
Mijn vrouw heeft allemaal zakjes met eten voor de vogels opgehangen. De groene vogels, ze heten pa-pe-gaai, eten vooral een soort pitten. Maar o, wat eten ze rommelig! Meer dan de helft ligt op de grond, dat hoort toch niet? Gelukkig eten de duiven en de meerels de pitten die op de grond teregt komen netjes op.

Mijn tuin

Ik vind het prima dat de vogels er zijn. Ik heb weleens gehoord van katten die vogels eten, maar dat kan ik haast niet geloven. Het zijn toch alleen maar veren en botjes die je dan in je mond hebt? Ik laat iedereen met rust, alleen als ze heel brutaal worden ren ik er eventjes op af. Dat het mijn tuin is, betekent dat.

Als ik in mijn tuin wat brokjes of natvoer krijg zitten de meerels al klaar. Wat ik laat staan eten zij meteen op. Mijn mensen waren eerst een beetje zenuwachtig, dat ik de meerels zou vangen. Maar ik doe helemaal niks. De meerels vinden vooral mijn brokjes erg lekker, soms komen ze zelfs naar mijn mensen toe en kijken ze met een scheef gehouden kopje even aan. Mijn man gooit een brokje naar ze toe, maar dat is niet genoeg. Ze willen nóg een brokje en dat krijgen ze.
Zeker weten dat de meerels geen last van haarballen krijgen met al mijn brokjes!

Spelen

verenSinds een paar dagen gaan de groene vogels aan allerlei spulletjes schuiven en knagen. Ze spelen, legde mijn vrouw uit. Soms hangen ze ondersteboven aan het rekje dat bij hun eten hangt, en ze kunnen ook ondersteboven naar beneden langs de planken aan de muur. Ik kan het haast niet geloven wat ze allemaal kunnen doen, het zijn eerlijk waar artiesten.
Ik vind dat superspannend en ga naar ze zitten kijken, vlakbij.
En weet je wat ze dan doen? Ze gaan vlak langs me heen vliegen en ze gaan zich een beetje uitsloofen voor mij. Ze weten dat ik niks doe, dat ik alleen maar kijk.
Dat zijn dus mijn levende veren, mijn nieuwe spel.

Veer

Wat ik wel heel jammer vind is dat ze nooit een veer laten vallen, om mee in huis te spelen.
Misschien moet ik het gewoon een keer heel netjes vragen.
En wie weet kan ik, als ik veel met die veren oefen, straks ook ondersteboven langs de muur naar beneden. Mijn vrouw zegt dat ze al klaar zit met de kaameraa, voor als dat lukt.

25 thoughts on “Kater Bolle over als je levende veren hebt

 1. Lieve Bolle,

  wat zeggie me nou. Hebbie leefende feere in jou tuin. En zij flieg langs jou oor en jij krijg nie somaar jou eigen per-soon-lukke feer van jou groene foogels. Misschien kan jij het toch fraage Bolle. Jij ben beleef en jij ben friendeluk, dan hebbie alteit jou kans dattie verse feere krijg. Mij vrouw zeg, Bolle heb zo een mooie tuin. Jou tuin leef zeg mij vrouw. Zittie ook welees op jou denktrap naar jou foogels te kijke Bolle. Dan bennie hoog en kan jij toch weer anners kijke. Van mij eigen lig ik meesal in mij denkpaal Bolle. Die sta in mij huis maar van mij eigen kan ik wel alles zien. Of er foogels op mij balkon zitte. Maar dan ga Floris op ze jacht. Hij heb deemenzie maar ze oer leef nog volop. Hij flieg erop af en mij vrouw houw dan wel ze hart vast. Maar wij heb ook nog nooit feere gevonne op mij balkon. Mij vrouw is al blij assie Floris nie zie fliege.
  Jij ben wel ze feerekooning van mij Bert ze website en ook van alle ommestreeke. Hoop dattie het durref Bolle om jou feer fraage. Maar assie ommekeerd naar beneeje ofer jou muur ga kruipe. Ooooh dan kan jij in jou sirkus werreke en jij ben arties. Kijkie wel uit Bolle want assiie zofeel buik heb moetie er wel suinig op zijn. Dat is belangrijk net als dattie op tijd jou eete krijg.
  Lieve Bolle, wij krijg nu mij onbijt. Mij vrouw zeg dattie dan mij tonijn ga ferdiene om dattie zieke heb. Maar ik mog nog wel op mij kompjuuter om jou eigen mij letters te geefe.
  Hoop dattie jou fijne dag heb Bolle en jij krijg mij kopjes met mij kaabeljouwsmaak. En het is ook foor jou vrouw en jou menseman en jou Ooma. Dattie allemaal jou fijne Bolledag heb, met feere

  Loesje

  1. Hoi lieve Loes, ooooo gaat Floris met zijn 18 jaren nog op jagt? Dan is hij eerlijk waar een oerteiger! Ik denk dat Floris wel het grootste sijfer heeft van de blog, acht en tien. Dan moet je zeker weten veel eten, om zo een sijfer te krijgen!
   Denk je dat ik aan de papegaaien een veer kan vragen? Ze hebben zo veel verschillende kleuren, ze hebben groen en ook roose en geel en rood en het allerallermooiste vind ik de blouwe veren. Die zitten aan hun staart en ze zijn echt heel biesonder.
   Gisteren was ik buiten met mijn mensen, en toen waren mijn veren er ook. Ineens rende ik echt KEIhard de planten in waar de veren boven vliegen. En ik bleef daar. Na een tijdje kwam mijn man kijken, hij was zenuwachtig dat ik een vogel had gevangen. En toen zag hij dat ik gewoon op mijn weecee zat! Gelukkig is daar geen fillum van, want dat is prifee, vind ik.
   Mijn vrouw zegt dat de bloemen zo mooi zijn omdat ze op mijn weecee groeien, maar dat is een grapje.
   Ik weet nog niet of ik omgekeerd langs de muur naar beneden durf, Loes. Want waar laat ik dan mijn buik? Ik moet eerst nog oefenen of ik het kan, en dat ik niet mijn buik helemaal afschuur. Als ik het durf komt er een fillum van op de blog, zeker weten!
   Lieve Loes, doe maar lekker uitrusten vandaag, van Floris zijn verjaardag gisteren. En als je wakker wordt is je vrouw weer thuis, en krijg je knuffels en sneks!
   Heel veel lieve kopjes met kipfilee-smaak voor jou en je famielie, van Bolle. Want kipfielee is ook een vogel, dat weet ik best!

 2. Hajooooo oomie bolle.
  Ooooh feere sijn tegekwauwiecool he? Hihihihi
  Ikke hep een halfe tas fol mette feere. Ennn in het twappehuis staan me pauwefeere. Die mooge niet binne kome anners sloop ik se allemaal binne een mienuut hihihi
  So flauw datte se dat steets segge. Ooooh oomie… wis uwes dat mamsie stjaks na me toekomp? Se sauw eers morrege koome maar nu komp se so al. Me arme noepiestas 🙀🙀🙀
  Mamsie bjijf tottemet fjijdag bij mij. We hep oompie bert bejoof datte we hem iedewe dag wat gaan sjrijffe oofer watte we gaan bejeefe.
  Ikke ga nu evve naar buite. Naar me fisse beneede kijke. Die plonsen soms. En datte is so weuk hihihihi.
  Pootjes oomie 🐾🐾

  1. Veel plezier met je mamsie Loesje Dorus, wij kijken al uit naar jullie belevenissen. Wel een klein advies van ons : verstop je snoepies, hihihi..
   Knuffels van ons allemaal, ook voor je mamsie

  2. Hoi lieve grote siejemeze zwartepanter folwassen kater, maak jij ook altijd de pouwenveren kapot? Ik ook, en ik vind ze juist zo supermooi. Maar ze zijn heel zacht, als je ze één keertje bijt zijn ze al kapot. En soms maken mijn mensen ze ook een beetje kapot met het spelen, dan kan ik er geeneens iets aan doen!
   Oooo komt je mamsie loosjeren? Dat wordt gezellig, en ook spannend. Moet ik nog ekstra noepies opsturen? Ik ben helemaal benieuwd wat jullie saampjes gaan doen, ik ga alles lezen. Doen jullie wel voorzichtig, zo met zijn tweetjes?
   Het lijkt me zeker weten leuk als je vissen kan kijken, Door. Dat zou ik ook wel willen.
   Het zijn toch van die grote kooooj-karpers? Die zijn heel biesonder, je kan ze ook aaien. Als mens, als kat weet ik niet of dat kan.
   Veel plezier met je lieve mamsie Door, doe je haar heel veel lieve groetjes van mij? En ik verheug me al op jullie verhalen en footoos!
   Heel veel lieve pootjes en kopjes van je oomie Bolle, die supertrots is dat jij ook zoveel met veren speelt!!!

 3. Hoi Bolle, wat een boel vogels heb jij in je tuin. Wij zien soms een vogel op de rand van het balkon maar wij vinden nooit veren op het balkon. Wij hebben wel veren gekregen van Dorus en daar is onze Bikkel helemaal gek op. Hij sleept ze door het hele huis en verstopt ze ook vaak. Dan moet onze vrouw ze weer gaan zoeken. Wat lief dat je de vogels niks doet en ze zelfs van je brokjes laat eten. Volgens ons moet het wel supergezellig zijn daar bij jou. Wij mogen vandaag ook op het balkon, en we horen de vogels wel, maar ze durven nu niet dichterbij te komen, alleen als de balkondeur dicht is.
  Lieve Bolle, geniet vandaag maar van je tuin en van je vogelvriendjes. Heel veel knuffels en pootjes van ons allemaal.

  1. Hoi lieve bende, wat leuk dat Bikkel veren heeft gekregen van Dorus en dat hij nu ook zo graag met veren speelt. En jullie vrouw vindt het vast leuk om mee te spelen, door ze te zoeken. Mijn mensen vinden het ook altijd even leuk om met mij met de veren te spelen. Dat zegt mijn vrouw, maar ze zit er bij te lachen. Dat snap ik niet, ik vind het spel met de veer altijd even superleuk!
   En jullie hebben helemaal gelijk dat jullie balkon van jullie is, vind ik. Stel je voor dat je daar met zijn zessen zit en er komen ook nog allemaal vogels bij, dat kan helemaal niet! En jullie waren eerst, zo is het gewoon.
   Als de vogels te langs op de grond zitten loop ik er wel eens op af. Wegens dat ze niet ál te brutaal moeten worden.
   Mijn mensen zijn ook best opgelugt dat ik niemand vang, dat was met Pop, Beer en mijn Molletje wel anders zetten ze. Daar hebben ze heel wat kadoos van gekregen.
   O en Bas, vind je het nog steeds zo fijn op het balkon? Ik hoop van wel!
   Lieve Oliver, Kruimel, Juultje, Bjarne, Bikkel en Bas, ik wens jullie veel plezier op jullie balkon en jullie krijgen heel veel dikke knuffels terug van Bolle, ook voor jullie vrouw natuurlijk!

   1. Hoi Bolle, ik laat mijn vrouw even schrijven, want dat heb ik nooit geleerd op straat. Gisteren was ik de hele dag op het balkon, zo lekker joh in het zonnetje. Mijn vrouw kwam af en toe even bij mij kijken omdat ik zo stil lag, maar ik was aan het genieten. Lekker die warmte op mijn oude botjes. Alleen wilde ik gister avond weer niet zo goed eten, dus maakt mijn vrouw zich weer een beetje zorgen. Maar vanochtend heb ik wel weer wat gegeten. Mijn vrouw zegt dat ik een eigen willetje heb, als ik iets niet wil dan wil ik het ook echt niet. Ik ga nu weer lekker in mijn zachte mandje liggen Bollle. Groetjes van Bas.

    1. Hoi lieve Bas, superbedankt voor je updeet! Wat fijn dat je zo geniet in het zonnetje. Ik foel me ook altijd veel soepeler als in de warmte lig.
     Gelukkig dat je vanochtend weer wat hebt gegeten, want anders wordt je leefer nog zieker. Ik doe voor je duimen dat het goed gaat met eten, Bas!
     Heel veel lieve groetjes met zonnewarmte terug van Bolle.

 4. Hoi Bolle.
  Wat ben jij toch vreselijk knap met veren!!!!En de vogels zingen mooi in jullie tuin hoor ik op de video.
  Ze boffen dat jij zo’n nette beleefde kater bent en ze zelfs van jou eten mee mogen snoepen.Dat vinden niet veel katten goed hoor!
  Hier hoor ik alleen heel veel vogels.Allerlei soorten,ook uilen.
  Alleen de duiven zijn heeeeeeel brutaal.Ze gaan in de Blauweregen plant van de beneden buurvrouw zitten en maken soms ruzie of zo want er komt dan toch een herrie.Eggies waar heel onbeleefd en brutaal.
  In de zomer hoor ik de vogels ’s avonds 1 soort voor 1 soort gaan slapen en dan is het stil.Zelfs die duiven houden dan hun snater.
  Maar het is nog niet zo veel avond buiten zitten weer geweest dit jaar.Maar wie weet komt het nog wel.De zomer is nog niet over.
  En als jij het vraagt aan de groene pa-pe-gaai dan kunnen ze je geen veer weigeren vind ik.Jij vindt alles goed ,zelfs dat ze onderste boven hangen in de tuin.Dus ik hoop dat je zo’n groene veer krijgt.
  Maar pas je wel een beetje op jezelf als je ook onderste boven gaat hangen?Want dat is eggies wel gevaarlijk dan.
  Zachte kopjes van je vriendinnetje Muzette

  1. Dag lieve Muzette, wat lief dat je er bent! En wat fijn dat je zoveel vogels kunt horen, dat is gezellig toch? Heb je zelfs uilen, dat is biesonder! Ik weet geeneens wat voor een geluid ze maken, alleen dat ze best groot zijn en muisjes eten.
   De duiven zijn hier ook best brutaal. Bij de buurvrouw van de hond zat er eentje zomaar binnen op het aanregt. Hoe vind je dat? En soms doen ze ook ruzie maken, net als bij jou. Ze vallen ook overal af en dan is het een boel lawaai.
   En wat lijkt het me mooi, als jij samen met je vrouw buiten zit, en vroeger met Fynn en Sparkle erbij, en de vogels worden stil. Dan foel je je heel rustig van binnen, denk ik. Net alsof de hele wereld gaat slapen.
   Dus jij vindt ook dat ik aan de groene vogels om een veer kan vragen? En ik moet eerst nog treenen hoor, voordat ik ondersteboven kan hangen. Mijn mensen zeggen dat ze er wel bij willen zijn als ik dat doe, dan kunnen ze opletten of alles goed gaat. Want ik kan niet vliegen natuurlijk!
   Lieve Muzette, je krijgt heeel veel lieve zachte kopjes terug, ook voor je vrouw, en voor jullie allebei ook een neusje, van je vriend Bolle.

 5. Hoi Bolle, wat een kei mooie tuin heb jij!! Die van mij is niet zo mooi. Ik en wist geeneens dat jij veren zo kei leuk vind. Ik ga eens vragen of ik hier veren heb en dat jij die dan mag hebben. Want ik denk dat jij een kei goeie vliegende Bolle bent. Stoere kopjes van mij, Bram

  1. Hoi lieve Bram, dankjewel voor je kompliementen, ik word er helemaal blij van!
   Maar jouw tuin is vast ook superfijn, en jij hebt muisjes in je tuin. Die heb ik niet. Gelukkig maar, zegt mijn vrouw. Want die ving ik vroeger wel eens. Maar nu vang ik alleen miertjes. Ik lik ze gewoon op als ze uit de grond omhoog komen. Er zit niet zoveel vlees aan, maar het zijn er wel een heleboel.
   Wat lief van je, van de veren Bram! Maar wil je er zelf niet mee spelen? Of Mila?
   Mijn mensen weten niet zeker of het me gaat lukken om te vliegen, wegens mijn buik. Maar als ik maar genoeg veren heb moet het best lukken, denk ik!
   Heel veel lieve en ook stoere kopjes terug voor jou Bram, en ook voor je famielie, van Bolle.

 6. Lieve Bolle. Het zijn niet alleen botjes en veren die je dan in je mond hebt hoor. Er zit aan de meeste vogels ook lekker mals vlees. Respect dat jij ze met rust laat, ik zou dat niet kunnen 🙂 Je staat weer heel mooi op de foto, ik ging helemaal staren ernaar op de aaipad. Heel veel lieve kopjes van mij voor jou!

  1. Hoi lieve Minnie, wat ben jij toch een superstoere poesendame! Ik weet wel zeker dat jij gewoon in de boom zou klimmen en een vogel zou vangen. En dan op zou eten. Je bent eerlijk waar een teiger, met stippen en strepen! Ik denk eigenlijk dat jij zo wel langs het hout van de muur omhoog rn omlaag zou durven klimmen, ook zonder veren.
   Popje, Beer en mijn Mol afen ook wel eens een vogel, of ze brachten de vogel naar mijn mensen. Ik heb lang geleden een keertje een rat gevangen en voor het grote bed neergelegd. Maar mijn mensen waren er niet blij mee. Ze zijn een uur bezig geweest om de rat te vangen, en toen zetten ze hem aan de voorkant van ons huis gewoon weer naar buiten. Nou ja! Daar begin ik dus niet meer aan.
   Ik word helemaal verlegen van dat je de footoos mooi vindt, dankjewel!
   Heel veel lieve kopjes terug voor jou en je frau, van Bolle.

 7. Dag lieve Bolle, wat leuk heb jij geschreven over jouw tegenspel en de vogels in jouw tuin. Als je het heel lief vraagt krijg je vast wel een veer van de papegaaien. Fijn dat je zo’n mooie tuin hebt lieverd. Geniet er van vandaag. Kopjes en knuffels van Ina en Floortje.

  1. Dag lieve mevrouw Ina en lieve Floortje,dus jullie vinden ook wel dat ik een veer mag vragen? Er ligt soms wel eens een zwart of een grijs veertje, van de duiven. Maar er lag nog nooit een groene veer op de grond. En de papegaaitjes hebben juist zoveel biesondere kleuren. Het meeste zijn ze groen, maar ze hebben rode wangen en een gele of blouwe staart. Een rode of een blouwe veer, die wil ik ook wel!
   Vandaag zijn de meerels heel druk, de meneer haalt steeds wormen uit de grond. Voor zijn kindertjes, zegt mijn vrouw. Bah, dat lijkt mij helemaal niet lekker!
   Lieve dames, ik wens jullie ook een hele fijne dag, en ik stuur jullie heel veel lieve kopjes en een knufel op, van jullie vriend Bolle.

 8. Hallo Bolle,

  Ik heb wel veel vogels in de tuin, maar ik kom nog niet buiten en kan ze alleen zien als ik voor het raam zit. Als over een paar maanden mijn buitenverblijf klaar ik kan ik er ook niet bijkomen, maar ik kan ze dan wel ruiken en beter horen. Groene vogels heb ik nog nooit gezien en vrouwtje ook niet in de tuin. Vrouwtje zegt dat ze liever bi jou willen wonen omdat jij heel lief voor alle vogels bent en ze met rust laat. Nou je weet hier lopen 2 poezen door mijn tuin en ik weet zeker dat die een vogel vangen en opeten als ze de kans krijgen. Nou is het wel zo dat ik zelf op het balkon in ons andere huis 3 keer een vogeltje heb gevangen en ook heb opgegeten en ja ze waren wel lekker, Die veertjes die liet ik dan gewoon liggen voor vrouwtje en die mocht het dan opruimen. Kunnen groene vogels ook zo mooi zingen als de merels, wat die doen in de vroege morgen en in de avond bij ons hete mooie liedjes zingen. Maar Bolle ik hoop dat die groene vogels voor jou ook een keer een veer laten vallen als dank dat jij zo lief voor iedereen bent. O ja ik oefen nog iedere dag hoor voor de race wedstrijd.
  Ik ga nu weer op mijn troon naar buiten kijken want er is zoveel te zien in de tuin en ja dat weet jij ook, want dat is bij jou in de tuin ook.
  Lieve groetjes van vrouwtje en kopjes van mij voor jou mensen en grote poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Hoi lieve grote vriend Jip, ja dat weet ik nog dat je schreef dat je vogels had gevangen en gegeten! Minnie schreef ook dat vogels lekker zijn. Maar ik denk dat ik ze toch maar niet opeet, want dan kan ik niet meer naar ze kijken.
   Popje, Beer en mijn Mol vingen ook vogels, Popje had zelfs een keer een ekster gevangen. En die aten ze ook op, of ze brachten ze mee naar binnen als kadoo.
   Maar ik heb het nooit geleerd, en dat vinden mijn mensen best lekker rustig, zeggen ze.
   De groene vogels zingen niet, ze doen heel hard roepen en praten. Aan het begin van het fillumpje kan je ze horen. Als jij je ren hebt stuur ik wel een paar naar jou toe Jip! Dan kan je ze zelf zien, ze zijn heel mooi vind ik.
   Hoe is het nu met de andere poesen in de tuin? Zijn ze beleefd tegen tegen je? Als je eenmaal je ren hebt, dan weten ze meteen dat het jouw tuin is. En dan kan je misschien afspreken dat ze niet meer zo vaak langs komen lopen.
   Wat fijn dat je zo geniet van je tuin! En je hebt helemaal gelijk, er is altijd wel iets te zien of te horen. Er gebeurt altijd wel iets, het is haast niet te geloven. Dus ik oefen wel met onze rees, maar ik ben ook aan het liggen en aan het kijken. Maar als jij elke dag oefent ga ik ook weer meer oefenen!
   Lieve Jip, heel veel lieve kopjes en een brede poot terug voor jou van je grote vriend Bolle, en voor je vrouw een knuffel. Mijn mensen sturen jullie allebei heel veel lieve groetjes!

 9. Lieve Bolle,
  Wat lief dat jij de vogeltjes gewoon langs je laat vliegen!!!! Wij doen dat ook maar net zoals jij rennen we er wel eens achter aan.
  Wij hebben sinds vandaag ook kippetjes in de tuin. Ze zitten in een groot hok maar daar mogen we van onze vrouw niet in!!!
  Het zijn nog maar babykippetjes en ze piepen heel hard!!!!
  Vrouw zegt dat als ze groter zijn zeker wel veertjes aan ons zullen geven!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, ooo wat spannend dat jullie beebiekipjes hebben. Dan zijn jullie eigenlijk ooms en tantes geworden! Dat lijkt me eerlijk waar geweldig! Wat vinden jullie ervan?
   Mijn mensen kenden twee katermannen die een heleboel kippen naast zicn hadden wonen, en die kippen kwamen altijd de katers halen, aan de achterdeur. En dan gingen ze samen op stap en op afontuur in de tuinen.
   Zit er ook een kippenmeneer bij? Of zijn het allemaal dameskippen? Kippen doen zo gezellig toktoktoktok tegen elkaar, ze praten met elkaar. En ze leggen ijtjes!
   Lieve Panda, Moby, Tica, Izzy, Belle en Dopey, heel veel plezier met jullie kipjes, em een grote dikke knuffel voor jullie allemaal van Bolle. Ook voor jullie vrouw natuurlijk!
   En doen jullie de groetjes aan de kipjes?

   1. Hoi Bolle,
    Nee er zit geen kippenmeneer bij.
    En echt toktoktok doen ze ook nog niet.
    Ze piepen nu alleen maar.
    Ze mogen nu alleen maar in hun hok blijven want het zijn nog maar ukkepukkies!!!
    We zullen ze wel de groetjes doen van jou!!!

    Groetjes van ons allemaal terug!!!

    1. Dank jullie wel dat jullie ze de groetjes doen!
     Mijn vrouw heeft me uitgelegd dat een kippenmeneer best een heleboel lawaai maakt, dat hij kukelekuu doet als het héél vroeg is. Dan kan je beter alleen meisjeskipjes hebben, toch?
     Knuffels voor jullie allemaal!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *