Kater Bolle over als je een surfer bent

surfer
Een tijdje geleden vroegen mijn mensen zich ineens af hoe oud ik eigenlijk ben. Omdat ik dat niet wil zeggen gingen ze rekenen. Ze kwamen op 15 uit. In mensenjaren.
Het zal wel, ik ben en blijf toch wie ik ben.

Druk leven

Mijn vrouw zei meteen dat dat verklaart waarom ik zo weinig doe. Ja, je leest het goed: mijn vrouw vindt dat ik weinig doe. Ik ga daar niet eens tegen in. Want mijn vrouw weet best dat ik een druk leven heb.
Ik doe mijn tuinpatroejes, ik schrijf op de blog, ik ben op diejeet, ik help in huis en ik denk heel veel na over ingewikkelde dingen. Soms ben ik blij dat ik even tijd heb om te slapen, eerlijk waar.
Maar mijn mensen vinden dat ik meer zou moeten spelen, wegens mijn buik. Mijn buik is te groot en mijn mensen denken dat als ik heel druk ga spelen mijn buik kleiner wordt.
Ik wil helemaal niet veel spelen dus dat is een probleem. En ik wil al helemaal niet heel druk spelen. Zo ben ik niet, ik ben van mezelf een rustige katerman.
Het is jammer dat je van nadenken niet slank wordt want dan was ik superslank geweest.

Rees-ootoo

Natuurlijk ren ik soms eventjes. Dan ren ik ook echt keihard, ik kan zo hard rennen dat je het bijna niet kan geloven.
Als ik in mijn tuin ben en het gaat regenen scheur ik naar binnen, ik lijk dan wel een rees-ootoo!
En ik wil ook best wel spelen. Elke dag speel ik met de veer, en op sommige dagen zelfs een paar keer. Soms speel ik liggend en grijp alleen met een poot naar de veer. Maar er zijn ook dagen dat ik heel druk met de veer speel, dus zoals mijn mensen dat willen. Dan ren en spring ik, en ik grom en blaas. Daarna ben ik altijd moe en slaap ik ekstra lekker.

Tasjes

tasjesMijn vrouw heeft nu iets bedacht om te zorgen dat ik vaker zo druk wil spelen.
Ze heeft een heleboel dunne tasjes van stof gekocht en kapot geknipt. Eerst heeft ze ze gewassen in de wasmasjien en daarna gaan ze in de droogmasjien. Dan zijn ze heerlijk zacht.
Ze legt die tasjes op een lange rij op de grond, als doomienoo stenen steeds een beetje over elkaar heen. Ze legt één tasje in het midden over de andere tasjes heen. Als ze klaar is ga ik aan het ene eind van de rij zitten, en doet mijn vrouw een veer onder een tasje aan het andere eind. Ze beweegt de veer, en dan… surf ik over de tasjes naar de veer! Met het losse tasje surf ik soms wel de halve kamer door.
Ik vind het helemaal supergeweldig.
Ik snapte meteen wat mijn vrouw bedoelde met die tasjes. We speelden al vaker met zo’n tasje en de veer. Mijn vrouw had een keer zo’n tasje op de grond gegooid toen ze het gewassen had. Het was vies geworden omdat er planten voor mijn tuin in zaten. Ik zag het tasje en ging er meteen op liggen. Het voelde heel fijn en zacht.

Entoesjast

Ik weet van katten die op papier surfen maar dat durf ik niet. Ik durf wel op papier te zitten maar ik vind het eng als het ritselt. Ritselen vind ik echt zo vreselijk eng. Als ik dat vroeger hoorde rende ik meteen plat over de grond naar buiten. Nu ben ik minder bang ervoor, maar ik vind het nog steeds niet fijn. Mijn tasjes zijn helemaal zacht en glad en ze maken geen geluid als mijn vrouw of man ze hebben gewassen.
Dus nu doen we elke avond het spel met de veer, dat ik op mijn tasjes naar de veer surf.
Ik lijk soms wel een jonge katerman, zo entoesjast ben ik.

Surfen

surfenIs mijn buik nu kleiner? Nee.
Dat is met surfen juist handig, vind ik, want ik surf op mijn tasjes en op mijn spekjes.
Mijn vrouw denkt dat de dierendokter daar anders over denkt, volgende week woensdag.
Ik krijg weer een seeniejooren tsjek up. Wegens dat ik al ongeveer 15 ben.
Van mij hoeft die tsjek up niet.
Ik denk dat ik dus maar een footoo naar de dokter stuur, van dat ik over mijn tasjes surf. Als hij ziet hoe atleeties ik er dan uitzie hoef ik vast niet eens te komen.

22 gedachten over “Kater Bolle over als je een surfer bent

 1. Hajoooo oomie bolle.

  Ikke vind het gemeen dat uwes mensen u dik noemen.
  Mijn frauw zegt dat mijn puikie iets pafferig begint te worden. NOU JA!!! Het is mijn puikie, die heb ik van mamsie gekregen. Ikke rees elke dag door het huis oomie. Van voor naar agger en ommekeerd. En ik speel echt iedere dag met mijn feren. Nu weer met me fazantenveer. Frauw had veren gevonden met dikke stokkies. Ooooh die knakke veeel minder snel.

  Fijn is het he om buiten te zijn. Ikke huil om 6 uur smorgens voor de deur om naar buiten te mogen. Weet u wat ze zegge? Nee dorus… het is te donker en dan sien we je niet!! OOOOOOH.

  Moet uwes nu ook 2 keer per jaar naar uwes dokker? Frauw zeg dat ooma katrien dat moest van haar.
  Veel sterreke in ieder fal. Laat uwes het wete?
  Pootjes oomie 🐾🐾

  1. Doorie,

   jou mamsie is blij dattie jou ies heb kunne geefe. En het is mij buik.
   Maar jij moet goed oefene assie zo een groote buik wil als jou mamsie

   Koes koes van jou Mamsie

  2. Hoi lieve grote SUPERSLANKE zwarteseijemeesepanter, hoe kan jij nou pafferig zijn! Jij bent een en al pootjes en staart, met heen heel klein mieniebuikje!
   Mijn buik is ook niet pafferig, maar juist stevig rond. En dat is óók weer niet goed, zegt mijn dokter. Soms weet je niet wat mensen nou eigenlijk willen, het is best moeilijk.
   Trek je er maar niks van aan, je bent presies goed zoals je bent!
   En zes uur in de morgen is een perfekte tijd om buiten te zijn. Dan is het nog een beetje donker en zijn er allerlei beestjes. Dat weet ik omdat ik dan ook altijd buiten ben. Misschien kan je vragen of je een lichtgevend jek aan mag, dan kunnen je mensen je ook in het donker zien!
   Ja, ik moet net als je lieve ooma Katrientje twee keer per jaar naar de dokter. Al sinds ik hier woon. Erg hè?
   Ik laat het woensdag wel weten hoe het ging! En dankjewel voor je sterreke-wens, dat gaat vast helpen.
   Heel veel lieve pootjes en kopjes van je oomie Bolle, die supertrots is dat jij ook zo goed met veren speelt (veren zijn super!)!!!

 2. Hoi lieve Bolle, vrouwtje en ikjes doe vanavond jou een schrijfje, vrouwtje moet nog buikvulling doen en dan weer weg voor werkjes in ons huis en ze is al heel laat. Ja ze deed even rustig aan vanmorgen ze ze moe zegt ze. Tot schrijfjes Bolle en knuf van vrouwtje en poot en kopje van je vriendje JIp

  1. Hoi lieve Jip, dankjewel voor je berichtje! Je mag altijd schrijven wanneer het handig is, het kan ook nog een andere dag.
   Jullie gaan al bijna naar jullie voor altijd huis, wat spannend!
   Veel lieve kopjes en pootjes en knuffels voor jou en je vrouw van je grote vriend Bolle.

 3. Lieve Bolle,

  Wat een goed idee van die tasjes ,waar je over kunt surfen.

  Nou speelt mijn Coco ook heel graag, het liefst de hele dag door als ze het niet druk heeft met vogeltjes kijken en naar duiven loeren.

  Ze is nog maar net 2 jaar geworden en bruist van energie.

  Ze vindt het leuk om met het muisje te spelen(nepmuisje),ik moet die dan weggooien ,waarna zij er achterna rent en er mee aan de gang gaat, ze schuift ook lekker over de gladde vloer, dus dat is ook leuk om te zien,hoe ze soms van die flinke schuivers maakt.
  Ze is heel goed in apporteren.

  Maar nu ga ik dat dus ook van die tasjes proberen, want met hengeltjes spelen vindt ze ook leuk, vooral als ik die onder een dekentje beweeg, met als gevolg ,allemaal van die flinke halen in mijn plaids.
  Maar ach ja ,dat geeft niet.

  Maar wat jouw vrouwtje heeft bedacht,met die tasjes is dus een beter alternatief.

  Groeten en een dikke knuffel en sterkte bij de dierenarts.

  1. Dag lieve mevrouw Jeanine, mijn tasjes zijn echt superfijn! Mijn vrouw haalt ze bij het kruidvat, zo heet dat zegt ze. Ze zijn dan helemaal klein opgevouwen in een heel klein zakje.
   Ooo, ik denk dat Coco dat vast ook leuk vindt om op zo’n tasje te surfen, als ze ook over de vloer durft te surfen! Wat is ze superstoer dan, dat ze dat durft. Als je twee bent heb je nog heel veel eenersjie, dan kan je nóg beter surfen denk ik.
   En Kitty, vindt die het ook leuk om te spelen met muisjes, of niet? En spelen Kitty en Coco ook wel eens met zijn tweetjes?
   Mijn vrouw zegt dat ik in de woonkamer niet zo goed durf te rennen wegens dat ik dan wel eens uitglij, maar met surfen durf ik juist heel ver te glijden.
   Heel erg veel dankuwel voor de goede wensen bij de dokter, dat gaat zeker weten helpen!
   Heel veel lieve kopjes en een knuffel voor uzelf en voor Coco en Kitty, van Bolle.

 4. Lieve surfkater Bolle,
  Wat een mooie schrijf heb je gedaan over jouw surfen en reesen. Een goed idee van jouw frau van die stoffen tasjes, wat kun je daar leuk mee spelen, Floortje vond het mooi om te zien. Ik denk dat jouw buik best wel minder wordt hoor met al dat surfen, let maar eens op. Fijne dag vandaag lieve Bolle en veel succes bij de witte jas deze week. kopjes en knuffels van Ina en Floortje.

  1. Dag lieve mefrau Ina en mefrau Floortje, dankjulliewel voor de kompliementen.
   Mijn vrouw zegt dat ik zo goed kan surfen wegens dat mijn achterpoten en heupen verkeerd zijn gemaakt in de fabriek. Nou gelukkig maar, denk ik dan, want ik vind het superleuk om te surfen.
   En mijn buik blijft gewoon hetzelfde, wat ik ook doe. Ik denk dat het gewoon spieren zijn, dat moet haast wel. Ik eet helemaal niet veel. En ik surf ook nog!
   De sukseswens voor de dokter gaat vast helpen, dat weet ik zeker!
   Ik wens jullie ook een hele fijne dag, lieve twee dames, en kopjes en knuffels voor jullie allebei en ook voor meneer Floortje, van Bolle.

 5. Hoi lieve Bolle, wat een slimme vrouw heb jij, dat ze dat bedenkt met die tasjes. Hier spelen alleen Bikkel en Juultje. Kruimel ,als een echte Diva zijnde, doet alleen maar af en toe wiewen. Bjarne speelt af en toe met een balletje. Oliver doet alleen maar knuffelen en Bas speelt nooit. Bikkel kan ook heel hard door de kamer racen. Juultje speelt sinds kort heel graag met speelgoedmuisjes. Wees maar zuinig op je buik Bolle,want zonder buik kan je niet surfen. Bas wordt vrijdag ook 15 jaar. En dan is hij een week later alweer 5 jaar bij ons, en hopelijk blijft hij nog heel lang. Oliver hoorde onze vrouw een afspraak maken met de dierendokter, hij hoorde dat hij morgenmiddag op controle moet. Hij probeerde nog naar jou toe te gaan om zich te verstoppen maar van onze vrouw moeten we allemaal binnen blijven wegens een of ander virus. Dus hij kan niet weg. Lieve Bolle heel veel sterkte toegewenst bij de dierendokter. Laat je nog weten hoe het is gegaan? Knuffels van ons allemaal.

  1. Hoi lieve allemaal, mijn vrouw en ik weten geeneens presies hoe we op het idee kwamen, van dat surfen. Ineens was het er, en nou wil ik het elke dag.
   Spelen jullie wel eens met zijn tweetjes of drietjes?
   Waar doe je mee wiewen, Kruimel? Met ketnipzakjes? Weet je wat zo gek is, ik vond wiewen eerst helemaal geweldig en zomaar ineens was het voorbij. Maar misschien komt het weer terug, dat kan best.
   Bikkel, wat super dat je zo hard kan reesen, en dat je dat durft! Ik ben een paar keer ergens tegenaan gelopen, en nu durf ik het niet meer zo goed. Heb jij dat wel eens, dat je ergens tegenaan loopt?
   En Bjarne, wat doe je met de balletjes? Voetballen, of wegslaan? Juul, wat doe jij met de muisjes? Doe je ze bijten?
   Oliver, ik snap je helemaal dat je het liefst knuffelt, dat heb ik ook. Ik doe aan je denken morgen! Van de zoomer is het fierus vast weer weg, dan kan je je in mijn tuin verstoppen. Die is nu nog best leeg, dan vindt de dokter je meteen!
   En Bas, ben jij ook al bijna vijftien? Het is een prima leeftijd, dat kan ik he alvast vertellen!
   Ik laat jullie zeker weten hoe het ging bij de dokter, en dankjulliewel voor de sterkte! Nou gaat het vast goed!
   Lieve zes, heel veel knuffies voor jullie allemaal en ook voor jullie vrouw natuurlijk, van Bolle.

 6. Lieve Bolle,

  wat bennie toch jou stoere katerman assie zo ofer jou floer surref. Jij mag wel weete van mij eigen durref ik nie surrefe. Assie zofeel moet beweege dan ben jij wel atleeties. Selluf ben ik nie atleeties Bolle. Assie groonies ben moet jij wel reekening houwe met jou kondiezie en jou fermooge. Dan kan jij nie somaar ofer jou floer jou surrefles geefe Bolle maar jij leer ons allemaal wat jij kan doen met jou vrouw en jou tasjes. En assie goed kijk kan jij zien dat jou achterpoote in jou surrefstand sta. Bolle ik vinnut zo knap van jou eigen. Assie jou zo zie dan zie jij, jij ben gebouw foor jou surreftas. Jij surref jou eigen jou gat in jou markt met jou vrouw, jou tas en jou feer. Jij ben goed beezig Bolle. Jou dokter zal het selluf zien en hij ga het zegge van ze eigen. Dattie jou groote buik noodig heb anders kan jij nie surrefe. Dat jou poote jou mees soepele poote van mij Feesboek zijn.
  Assie jou vrouw jou footoo mee geef kom het goed. Jou vrouw kan jou footoo op ze weegding legge en jij zal zien, jou dokter zal ferbaas zijn. Nooit hebbie katers ofer ze weegding zien surrefe.
  Jij kan mij eigen geloofe Bolle, van mij eigen krijg ik feel tjek ups weeges mij groonies niesziek zijn.
  Maar van mij eigen ga ik wel aan mij poote draaie assie toch met jou vrouw mee moet foor jou tjek up. Maar mij hart foel, assie zofeel surref in jou huis moet jij wel jong zijn van jou buik en jou poote.
  Jij krijg mij kopjes met mij fertrouwe en mij steun. En het is ook foor jou vrouw en jou menseman want zij vin het ook spannend van ze tjek up.
  Maar jij ben wel mij held van mij surreftas en jij mag het ook teege jou dokter zegge,

  Loesje

  1. Hoi lieve Loes, vind je eerlijk waar dat ik stoer ben? Dankjewel, daar ben ik best een klein beetje trots op. Dat kan ik aan mijn mensen laten lezen, dat ze niet altijd hoeven te zeggen dat ik een sloompie ben.
   Ik denk dat je als je groonies bent beter niet kan surfen, daar heb je gelijk in. Straks vindt je groonies het surfen zo leuk dat ie de hele tijd wil blijven! Daar heb je niks aan, je groonies kan beter weer gaan slapen.
   Mijn vrouw zegt dat ik zo goed kan surfen wegens dat mijn achterpoten en heupen verkeerd zijn gemaakt. Toen ik als beebie fietaamienetekort had. Maar ik vind het niet erg, want daarom kan ik nu zo leuk surfen.
   Ooo Loes, ik ga de footoos meenemen naar de dokter! Nee, ik geef ze mee aan mijn mensen en ik blijf zelf thuis, want de dokter ziet meteen dat ik gezond ben en atleeties, en jij zegt het ook. Ik ben best wel opgelucht, want ik heb helemaal geen zin om naar de dokter te gaan. Ik ga liever op het grote bed slapen, of in mijn tuin patroeje lopen.
   En mijn buik is es-sen-sjeel om te surfen, dus ik stop met mijn diejeet, het is niet meer nodig.
   Dankjewel voor je fertrouwen en je steun, ook van mijn mensen!
   Lieve Loes, je krijgt van mij heel veel kopjes antie-nies, dat je niet meer hoeft te niesen. Je vrouw en Floris en Zusje mogen ze ook pakken, dat jullie allemaal gezond blijven!

 7. Hoi Bolle,

  Wat gaaf dat je met tasjes surft, ik surf alleen met van die ronde dingen die in de compjoeter gaan van de baas.
  Mijn baas zegt dan altijd dat ik aan het moenwalken ben.

  Vind jou trouwens helemaal geen buikje hebben hoor, je bent super knap en atleeties.

  Nou ik ga zondag dut/rust dag houden, want heb het hele weekend op baasje EN deeltijdbaasje gelet.
  Deeltijd baasje kwam logjeren bij mijn baasje, vandaar dat ik haar ook in de gaten moest houden!

  Nu ben ik moe, en ga ik slapen!

  Fijne zondag Bolle.

  Pootje en high five van Tommy!

  1. Hoi lieve Tommy, eerlijk waar, surf jij met van die kleine ronde zillveren dingen? Ooo, dat vind ik stoer, dat je dat durft! Hoe doe je dat dan presies? Doe je dat op één zo’n rond ding, of op een paar van die dingen? Nou ben ik helemaal benieuwd geworden!
   Mijh vrouw moest lachen toen ze las dat jij schreef dat ik geen buikje heb. Weet je wat ze zei? Dat ik geen buikje heb, maar een BUIK! Erg he, ik word gewoon een beetje belachelijk gemaakt! En mijn dierendokter vind ook dat ik een te grote buik heb. Daarom ben ik best een beetje zenuwachtig voor woensdag.
   Ik snap dat je moe bent, als je het hele wiekent op hebt moeten letten, op twee mensen! Dat is keihard werken, dus doe maar goed uitrusten.
   Lieve Tommy, slaap lekker, en veel lieve kopjes en pootjes terug van je vriend Bolle.

 8. Hallo Bolle,

  Hier ben ik dan toch nog, vrouwtje was een uurtje eerder naar huis gekomen en heeft op de bank wat uitgerust en ik heb haar gezelschap gehouden. Nu hebben wij onze buikjes gevuld en mocht ik samen met vrouwtje jouw schrijf lezen en nu een schrijfje doen.

  Zo wat heeft jouw voor leuks gemaakt een heuse surftasjes baan. Nou ikke snap dat het vet gaaf is. Jij vind kraakjes papier eng, maar ik vind dat juist super gaaf. Het is van dat dunne kraakpapier wat ze in een tuincentrum hebben. Vrouwtje zorgt altijd dat ze er een paar in mijn Jippenkast heeft. Kijk Bolle ik heb overal muizen en leuke spannende dingen door het huis liggen Nou ik ga daar eens een tijd naar liggen loeren en de spanning opvoeren met kont wiebelen en zwiepstaarten en dan wam spring ik op mijn grote kraakpapier en surf dan zo naar mijn prooi. Ik stop ook vaak een muis of zo onder het papier en ga het dan weer vangen. Ja al wordt ik in April 13 jaar jong ik blijf een speelse Jip zegt vrouwtje en daar is ze heel blij mee, We spelen samen, maar ik kan ook heel goed alleen spelen en wat te denken van het formule 2 racen.

  Over 2 weken 30 maart komt de verhuizer al onze spullen uit de opslag naar ons huis brengen en de dag erop ga ik met vrouwtje eindelijk naar ons voor altijd huis toe. Isse eggies heel spannend en vrouwtje hoopt dat ik snel kan wennen en de reis ernaar toe niet doodeng vind. We moeten een half uur met de auto en toen ik naar ons tijdelijke huisje moest had ik alles vies gemaakt en ook mijzelf van de stress.

  Vrouwtje verteld mij iedere dag hoever ze al is. Schilder en keuken is klaar en vroouwtje is nu heel druk aan het schoonmaken. Deze week en volgende week komen ze de vloeren doen en als vrouwtje het dan boven ook schoon heeft is het huis klaar. Vandaag heeft vrouwtje ook al wat onkruid uit de tuin gehaald, het is een grote tuin, dus veel werk, maar dat vind vrouwtje nu juist zo fijn, want vrouwtje heeft tot een jaar of 16 altijd een tuin gehad en dat is ook een hobby van haar. De eerste bloemen zijn er al en ook staat er een grote boom met roze bloemetjes. Er is ook een klein moestuintje. Dus Bolle vrouwtje kan haar hert ophalen. Ze heeft me ook verteld dat als ik aan de voorkant van het huis naar buiten kijk ik de weilanden zie en paarden en koeien. Wauw dat wordt voor mij weer genieten. Ik zal best mijn vriendjes hier missen ( behalve die poes en katers) Maar de konijntjes, eekhoorntjes, vrouw Fazant en de korhoentjes en al die verschillende kleine vogeltjes. Nu gaan we dus aan de rand van het dorp wonen en vrouwtje weet zeker dat ik daar ook veel vriendjes zal krijgen.

  Zo Bolle je bent weer een beetje op de hoogte en ik stop met pootschrijven en vrouwtje gaat wat te drinken maken en uitrusten voor morgen om weer naar ons huis te gaan,

  Hele fijne week en tot de volgende schrijf hoor. Veel knufjes van vrouwtje en lieve groetjes voor vrouw en meneer Bolle van vrouwtje en hele grote poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Hoi lieve Jip, wat fijn dat je vrouw eerder thuis is gekomen! En wat klinkt jullie nieuwe huis, jullie voor-altijd-huis, super! Met een grote tuin en allemaal dieren in de buurt, dan heb je een hoop om te bekijken. En een moestuin, dat lijkt mijn vrouw helemaal geweldig. Zeker weten dat je daar ook veel vriendjes gaat krijgen. En je krijgt toch je eigen ren? Dan kan je met je vriendjes praten, dat is nog veel gezelliger.
   En heb je nu een fazantenmevrouw in je tuin? Daar heb ik veren van, van een fazant. Ik denk dat een fazant best groot is, toch? Want de veren zijn bijna net zo groot als ik ben. Dat lijkt me best heel spannend, zo’n grote vogel.
   De reis naar je nieuwe huis is vast wel een beetje eng, maar na de reis ben je echt THUIS! Misschien kan je een pilletje krijgen van de dokter, dat je minder bang bent?
   Toen met de reenoovaatsie heb ik drie keer zo’n pilletje gekregen, van mijn dierendokter. Als je wilt weten hoe ze heten kan je het altijd aan mijn vrouw vragen, die weet het!
   Ooo, en doe jij ook surfen? Op papier? Dat vind ik stoer, dat durf ik niet. Misschien kunnen we bij onze Formule2 rees ook een stuk surfen, hoe vind je dat iedee?’dan surf jij op je papier en ik op mijn tasjes en dan gaan we daarna reesen. Dan doe jij nog brullen met je muisen, en ik doe springen. Dat wordt eerlijk waar een SuperFormule2!
   Lieve Jip, wil je je lieve vrouw heel veel sukses wensen met al het werk dat ze nog moet doen? En doe haar maar ekstra goed knuffelen, dat helpt vast wel om een beetje te rieleksen.
   Jullie krijgen hele lieve kopjes en pootjes, en voor je vrouw een knuffel en voor jou een surfknuffel van je grote vriend Bolle. Mijn mensen sturen jou zachte knufjes en je vrouw heel veel liefs!

  2. Hoi Bolle,

   ik ben er nog even, O ik vergeet jou bergen veel steun te sturen voor woensdag voor de DA. Laat hem/haar maar lekker kletsen hoor, jij hebt jou buik heel hard nodig moet je miauwen. Zo en nu gaan wij slaapjes proberen te doen, want vrouwtje gaat morgen weer in de tuin werken.

   Gepoot met vee kopjes,
   Je vriendje Jip

 9. Hoi Bolle,
  Wat een leuk spelletje met die tassen!!!!
  Wij hebben onze vrouw verteld dat wij dat ook willen spelen!!!!! Maar ze zegt dat ze dan eerst meer tasjes moet gaan kopen.
  Het is maar goed dat je spekjes hebt want anders kon je niet zo mooi over die tasjes glijden!!!
  Ik, Moby, zou dat ook goed kunnen hoor!!
  En wat betreft de dokter hoef je volgens mij niet bang te zijn…….als je 15 jaar bent hoef je niet meer zo nodig slank te zijn!!!
  En je kunt hem inderdaad de fotos van je slidings laten zien…….dan zal hij het helemaal eens zijn met je dat je genoeg beweging hebt!!!!!
  Wij wensen je toch heel veel succes want naar de dokter gaan is nooit leuk!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, het is zeker weten een superleuk spel! Ik had eerst maar één zo’n tasje maar nu heb ik er een heleboel. Ik heb een heel tassen-sirkwie waarover ik kan surfen. Met mijn tasje en mijn spekjes, want die heb ik eerlijk waar nodig. Gelukkig dat jij die ook hebt Moby, want een grote buik is altijd handig. Dat zie je nu maar weer. Met een hele dunne buik zou ik vast niet zo goed kunnen surfen.
   Dankjulliewel dat jullie me sukses wensen bij de dokter, want ik ben best een beetje zenuwachtig. Ik denk dat ik mijn footoos maar meemeem. Dan kan hij meteen zien hoe atleeties ik ben!
   Lieve Moby, Panda, Dopey, Tica, Izzy en Belle, een hele grote dikk knuffel terug, ook voor jullie vrouw natuurlijk, van surfBolle.

 10. Hallo Ome Lieve Sir Surf Oom Bolle. Want bent u goed bezig . En wat een goede tip van u vrouw. Beloof u mij dat u zich geen zorgen maakt over de dokter. Ik hoef voorlopig niet maar sttt ze zijn altijd aan het seurtjes over buikjes. Er is niets mis met een buikje. En u bent zo atleeties bezig ik ben megatrots op U. Kus en mega knuffel van ons allemaal. En van mij een extra speciale op u Koppie en buikje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *