Kater Bolle over als je druks gebruikt

kater Bolle

De laatste twee maanden was er veel herrie en gedoe in de tuinen naast die van mij. Of eigenlijk dan nóg een tuin verder. Daar liepen mannen met helmen op die allemaal ijzeren dingen aan elkaar maakten.

Trap

Na een tijdje staat er dan een soort trap om de huizen, lijkt het wel. Volgens mijn vrouw heet dat een stijger. Met E-I, zegt ze. Via die stijgers gaan die mannen met allerlei apparaten langs het hele huis en doen daar van alles. Wat presies weet ik niet, maar mij is dan ook niks gevraagd. Anders had ik het zeker weten verboden.
Als ik in mijn tuin zit of lig, zie ik die mannen en vooral hoor ik ze. Dat is niet zo moeilijk want ze maken echt meegaaveel lawaai.

Op het dak

Toen dat allemaal net begon was ik er een beetje bang van. Ik durfde maar een heel klein stukje mijn tuin in. Alleen als mijn mensen meeliepen ging ik naar achteren.
Nu ga ik meestal op het dak van mijn schuurtje zitten en kijken naar wat ze doen, die mannen.
Als ik op het schuurtje zit kunnen ze niet bij mij komen dus dat is veilig. Om drie uur zijn ze weer weg en kan ik gewoon in mijn tuin op mijn stoel liggen.

Zenuwachtig

Mijn man vertelde me dat ze aan het einde van oktober bij ons moeten zijn. Die mannen met die stijgers dus. In mijn tuin. Maar ook aan de voorkant van ons huis. En ook naast ons, bij de hond. En ook weer daarnaast. Maar niet alleen in mijn tuin: ook in mijn huis! Dat is nog wel het engste.
Mijn mensen willen het liever niet, maar het moet. Wij alledrie kunnen het niet verbieden.
Want we doen het huis hu-ren. Zo heet dat, dat je elke maand geld betaalt en dan in het huis mag wonen.
Aan de buitenkant van ons huis moet alles worden geschilderd en ze gaan nog veel meer dingen doen die een hoop troep en lawaai maken. Binnen hebben mijn mensen overal nee op gezegd, vanwege mij. Dus daar hoeft niet veel te gebeuren, maar toch moeten die mannen ook een paar dagen binnen zijn.
Mijn mensen zijn al een beetje zenuwachtig. Voor zichzelf en hun spulletjes maar vooral voor mij. Want ik ga dat supereng vinden, denken ze. Ik denk zelf dat dat best wel eens kan kloppen.

In de tent

Mijn vrouw heeft het plan dat ze achterin mijn tuin een tent opzet, een partie-tent. Zo heet dat. Overdag gaat ze daar zitten, samen met mij. Na drie of vier uur in de middag kunnen we gelukkig weer ons huis in. En we kunnen ook gewoon thuis slapen. We mogen overdag ook in ons huis maar dat is natuurlijk niet fijn als er van alles gebeurt. En als die mannen er zijn.
Mijn man weet nog niet wat hij gaat doen, want hij is heel erg bang voor harde geluiden. Maar hij wil ons niet in de steek laten. Dus het is voor ons allemaal heel spannend.

Druks

kater BolleNu had mijn vrouw gehoord over CBD-olie. Dat is druks, maar dan zonder druks. Het is van wiet, maar je wordt er niet stoont van. Alleen rustig.
Een hele lieve vriendin van mijn mensen heeft een flesje kadoo gegeven, spesjaal voor dieren. De druks zit dan in zalm-olie en niet in alkohol. Het hondje van die vriendin krijgt het voor zijn knietjes. En het helpt heel goed. Op internet staan allemaal verhalen over katten en honden met epielepsie, die heel goed reageren op die CBD.
Dus een tijdje voordat die stijgers komen beginnen we met die druks. En een stekker in huis met Feeliewee. Daar wordt je ook rustig van. Als kat dan.
Ik weet het nog niet zo, van die wiet-olie. Straks krijg ik hele lange haren en een lange baard en word ik een hippie. En ga ik de hele dag zingen over bloemen en liefde. Ik ben dus best een beetje bang dat ik straks een druks-kikker ga worden. Maar volgens mijn vrouw kun je beter een druks-kikker zijn dan een stresskip. En dat ze denkt dat ze die druppels zelf ook nodig gaat hebben.

CBD-olie

Nou vraag ik me af: zijn er ook andere katten die wel eens een reenoovaatsie hebgen meegemaakt? Wat vonden jullie ervan? En zijn er andere katten die CBD-olie hebben gekregen? Als je het hebt gehad, wat vond je er dan van? En hoe kreeg je het, want het is best vies (ik heb al aan het flesje geroken)?

Ik hoop maar dat ik straks helemaal rielekst in mijn tuin lig. En dat ik alle bouwvakkers op paarse oliefanten onder roze bomen door zie rijden. Omdat ik helemaal wappie ben geworden van mijn druks.
Maar ik denk eigenlijk van niet.

 

18 thoughts on “Kater Bolle over als je druks gebruikt

 1. Ik kan uwes hejaas niet hellepen ome bolle. Ik hep alleen een drukskussentje die een beetjeboel weg is.
  Maar er sal vast wel een kat met erfaaring reejagere. Sterrekte oome bolle🐾🐾

  1. Dag lief Doruskittenkatertje, wat erg dat je drukskussentje weg is! Heb je overal gezocht? Gelukkig heb je je teiger nog.
   Ik zie op de footoos dat je al een hele grote katerjongen wordt. Je bent echt al een beetje een puuber aan het worden, straks moet je je al gaan scheren en krijg je de baard in de keel! Wat gaat dat toch snel. Dat komt natuurlijk door al die knuffels en al dat lekkere eten dat je krijgt. Je ome Bolle zou al lang 10 kieloo wegen als hij al die lekkere dingetjes kreeg die jij krijgt.
   Dank je wel voor de sterkte, Door! Die gaan we zeker weten gebruiken!
   Heel veel lieve kopjes en pootjes van je ome Bolle.

 2. Oooh Bolle,

  wat zeggie nou. Krijgie een ree-noo-vaa-zie?? Zellufs mij vrouw schrik ervan, zij zeg dattie dat verschrikkeluk zou vinden. Zij heb mij eigen wel getroos want wij krijg geen ree-noo-vaa-zie zeg ze. Wel heb wij mannen in witte pakke met kwatse, maar die staan buiten assie komt. Mij vrouw vindt er niks aan. Ze zeg dat wij ook mense ofer de vloer gaan krijge voor iets van slimme meeter. Mij kop snap er niks van Bolle, wat moet jij daarmee? Van me eigen heb ik mij ceebeedee al bestel. Jij zeg toch het smaak naar zallum…. Mij vrouw zeg, jij heb jou eigen slimme meeter Loes! Volgens mij eigen heb mij vrouw zelluf ceebeedee…

  Wij heb ooit een kleine ferbouwing in mij huis gehad. Mij vrouw zeg dat ze het netl oferleef heb. Floris en mij eigen heb toen geloozjeerd bij mij peettantes en Sjaanel. Mij broer Floris kan nie teege harde geluide en mij vrouw heb mij toen gefraag offie mee wilde gaan. Assie saamewoon doe jij dat. Mij broer Bart leef toen nog, hij heb mij vrouw gesteun. Dat hebbie dan wel noodig. Wij heb geen tuin en wij heb geen tent. Maar assie jou tent in jou tuin kan zette hebbie jou eigen schuilplek. Mij vrouw zeg dattie dan wel moet zorge voor warm zijn, dattie nie befries Bolle. Zij leef met jullie eigen mee.
  Misschien kan onze vriend Jip nog ze eigen tip geeve, hij heb nu ze andere huis en dan hebbie ook veel stres .

  Oooh Bolle assie straks jou eigen lange baard heb en jou punkhaar, oooh…. Dan bennie selluf ook ree-noo-feert! Kijkie wel uit en ook met jou roze ooliefant. Van me eigen en mij vrouw wens wij jullie heel veel sterk zijn en dattie hulp krijg van jou cee-bee-dee.
  Houw jij ons allemaal op jou hoogte van jou afontuure,

  Liefs van mij famielie en van mij eigen voor jou vrouw en menseman en voor jou eigen. Oooh wij leef mee Bolle. Jij krijg mij zachte kopjes,

  Loesje

  1. Dag lieve Loesje, wat spannend dat jij samen met Floris hebt geloosjeerd. Dat lijkt me best eng, maar als je met zijn tweetjes bent is dat wel fijn natuurlijk.
   Ik mag gratis in het asiel logeren, maar mijn mensen zeiden meteen nee.
   Wij willen ook geen ree-noo-vaa-zie, maar ze doen het toch. Ik vind het raar, want het is ons huis en mijn eigen tuin. En toch luisteren ze niet als ik nee zeg. Misschien omdat ze de hele tijd zoveel lawaai maken en hard schreeuwen.
   Die witte pakken met kwatse staan hier naast ook, die zijn een beetje rustiger. Maar als ze weg zijn ruikt alles heel raar. Het engste vind ik als ze met een soort boormasjien keihard aan het huis staan te boren. Dat vindt mijn man ook supereng.
   Mijn vrouw vindt het ook niet fijn, maar die vindt het minder erg. Dus dan moet zij ons maar beschermen, vind ik.
   Als ze binnen moeten zijn denk ik dat we met zijn drietjes onder het bed gaan liggen. Dat past net.
   Die cee bee dee is wel met zallum, maar ook met iets groens erin dat vies ruikt. En ook vies smaakt, dus ik weet nog niet of ik het wil. Ook wegens die baard en dat haar.
   Straks herkennne jullie mij op de blog geeneens meer! En zo’n roze ooliefant lijkt me wel heel gezellig, maar ook heel groot.
   Veel sukses met die meter, Loes! Waarom moeten mannen toch altijd alles veranderen en herrie maken in iemand anders huis, ik snap er niks van. Ik doe voor jullie duimen!
   Dank je wel dat je meeleeft Loes. Dat helpt zeker weten!
   Heel veel lieve kopjes voor jou en je vrouw en Floris en Zusje, en het allerzachtste kopje is voor jouzelf, van Bolle. En van mijn mensen liefs voor jou en je familie.

   En bijna is al de hoedjessjoow! Ik ben heel benieuwd!

 3. Dag lieve Bolle,
  Oh wat erg die renodinges!! en wat ik nog het ergste vind, is dat ze jou als hoofdbewoner niks gevraagd hebben. Ik vind dat heel onbeleefd.
  Toen mijn vrouw het verhaal van Loesje hierboven las, van de schilders, kreeg mijn vrouw opeens de hik van schrik, want ik woon hier nu 5 jaar, en in het eerste jaar waren hier schilders. Meestal komen die om de 5 jaar, dus mijn vrouw is nu aan het zoeken naar het jaarboekje van de woningstichting of ze iets over het hoofd gezien heeft.
  Toen Broddel hier net woonde, is hier een nieuwe dakkapel op het dak gezet. Mijn vrouw heeft toen in elke kamer Feeliewee in de stopcontacten gedaan. Zoveel dat ze zelf de neiging kreeg om kopjes te gaan geven. Dat heeft wel geholpen. Ook hielp het dat ze een paar huizen verder begonnen, zodat hij al aan het geluid gewend was. Maar leuk vond hij het niet!!!
  Mijn vrouw kent iemand die haar kat ook CBD-olie geeft tegen artrose. Dat was altijd een heel schuwe poes, maar nu ze een tijdje die olie krijgt, is ze veel rustiger dan ze ooit geweest is. Ze heeft het nooit over roze oliefanten, maar ja, ze zal me ook niet alles vertellen.
  Haar vrouw is begonnen met 1 druppeltje in haar favoriete voer, en heel langzaam is dat opgevoerd. Volgens mij weet ze niet eens dat ze het krijgt, want ze is net zo eigenwijs als Snibbe, en daar moesten mijn Opa, Oma en mijn vrouw ook altijd truuks uithalen als ze iets moest innemen.
  Overigens dacht ik vanmorgen ook dat ik dronken was. Er was veel gekwetter in de tuin, en er zaten allemaal gele vogels op de voedertafel. Mijn vrouw vertelde dat dat parkieten waren, waarschijnlijk de losvliegende zwerm uit Ouwehand, misschien kwamen ze GLLZ bezoeken, maar die zit nog steeds bij adres nr 4. Hij zal binnenkort wel weer hier komen, op weg naar z’n winterpaleis.
  Oh Bolle, een tent in de achtertuin is wel spannend hoor, als het maar niet te koud gaat worden!! Maar daar weten je mensen vast wel wat op, en anders de mensen die de renovaatsie doen. Wat fijn dat je mensen tegen een heleboel nee hebben kunnen zeggen! Dat is mijn vrouw ook al een paar keer gelukt met verbouwingen in huis.
  OH Bolle, ik wens jou en je mensen heel veel sterkte toe. Als het te erg wordt fiets je maar hierheen hoor, maar niet je KatKat vergeten!!
  Heel veel lieve bemoedigende kopjes voor jou en je mensen, ook namens mijn vrouw natuurlijk, van Vlo.

  1. Hoi lieve Vlo, ja wat een gedoe met dat renodingessen hè? Van mij hoeft het allemaal niet. En van mijn mensen ook niet. En wij wonen toevallig hier, dus wij zijn de baas, vind ik.
   Bah Vlo, ik hoop dat je geen schilders krijgt. Die zijn aan de buitenkant, maar wel steeds voor het raam. En alles ruikt dan ineens heel vreemd. Gelukkig zijn ze hier al 17 jaar niet geweest.
   Wat goed dat die CBD helpt bij de artrose van de poes. Mijn mensen hopen dat het bij mij ook gaat helpen, maar het probleem is dat ik het heel vies vind. Mijn vrouw heeft het al geprobeerd in eten, maar dat laat ik gewoon staan. Ik ben niet gek, dat heb ik meteen door. En ze wil het niet zomaar in mijn mond doen, en dat wil ik zeker weten ook niet!
   En wat spannend dat je allemaal gele vogels zag, Vlo! Zei je mek-mek-mek? Ik zie altijd groene vogels, die heel veel praten. Dat zijn ook een soort parkieten. Die zitten de hele tijd te kletsen, ook als ze in hun eentje zijn. Best gezellig vind ik dat.
   Ik heb nog nooit een tent gezien, alleen mijn eigen tent. Maar mijn vrouw zegt dat ze een veel grotere nodig heeft. Want in mijn tent pas ik alleen zelf.
   Ik ben al een beetje gewend aan al die mannen en dat lawaai. Als ik op het dak van het schuurtje zit durf ik wel naar ze te kijken. Dat zie je op de bovenste footoo. Dus misschien vraag ik mijn mensen wel of we niet met de tent op het dakje kunnen gaan zitten, dat is het veiligste.
   En als ik dan toch nog bang ben kom ik naar je toe fietsen, Vlo!
   Heel veel lieve kopjes van Bolle, ook voor je vrouw, en ook van mijn mensen natuurlijk!

   1. Oh Bolle, wat jammer dat je die olie zo vies vindt. Mijn vrouw rook het bij die poes ook, en ze vond het ook stinken. Ik denk dat ik het ook niet zou nemen hoor.
    Ik heb van schrik vanmorgen helemaal geen Mek-mek- mek gezegd bij die parkieten, ik ben meteen mijn vrouw gaan roepen. Toen we samen keken heb ik één keer zachtjes mehehek gezegd, dat vond ik wel genoeg.
    Fijn dat je al een beetje aan de mannen en de geluiden aan het wennen bent, dat maakte het toen voor Broddel ook wat makkelijker. Toen er later nog een nieuwe verwarmingsketel kwam, was hij veel minder bang, en toen liepen de mannen zelfs door het huis. De kamerdeur was wel dicht, maar toch. Hij kroop meestal weg in de slaapkamer van mijn vrouw, en als het kabaal erg was, deed ze die deur dicht, en ging bij hem zitten als het kon. Alles wat hij nodig had, stond in die kamer.
    Als je toch hierheen komt, mag je je mensen ook wel meebrengen hoor.
    Oh, nu ik toch weet wat parkieten zijn, wil ik ook wel een groene parkiet in de tuin!
    Er zijn hier wel groene vogeltjes, maar mijn vrouw zegt dat groenlingen zijn.
    Je kijkt best streng hoor op die bovenste foto, zijn die mannen niet een beetje bang voor jou als je zo kijkt? Ik zou niet in je tuin durven zonder het netjes te vagen hoor.
    Heel veel sterkte hoor, en je mensen ook.
    lieve kopjes van Vlo.

    1. Hoi Vlo, ik ben een beetje laat, want Iris was hier op bezoek, van Skip. En toen was het zó laat geworden! Skip en Wolf lagen vandaag voor het eerst allebei op de bank, samen dus. Gezellig hè?
     O, ik hoop maar dat die mannen denken dat ik best streng kijk en dat ze dan niet bij ons durven komen! Dan moet ik misschien wel nog een beetje strenger kijken en ook nog grommen. Als het niet werkt kom ik jouw kant op fietsen, denk ik. Of misschien kan ik dan achterop bij mijn mensen op de fiets. Of zij bij mij achterop, dat kan ook.
     Goed dat je samen met je vrouw toch mehehek hebt gezegd. Dan weten die parkieten mooi wel dat je een teiger ben, maar dat je nu eventjes geen tijd hebt.
     Zo Vlo, ik ga slapen want het is al best laat voor mij. Ik wil altijd om elf uur slapen, want dat hoort zo als kat, vind ik.
     Veel lieve kopjes van Bolle, voor jou en ook voor je vrouw.

 4. Oh Bolle wat een gedoe zeg die renovatie. Onze vrouw zegt dat toen Oliver en Bjarne nog kleine jongens waren ze hier de badkamer hebben gerenoveerd. De katjes zaten toen met hun spullen in de slaapkamer en als de werkmannen weg waren dan mochten ze weer door het hele huis lopen. Bjarne en Oliver kunnen het zich niet meer herinneren, ze waren nog te klein. Wij moeten er niet aan denken dat ze dat renodinges ook in ons huis gaan doen, onze vrouw moet er ook niet aan denken. Dus we hopen dat het hier voorlopig niet hoeft. Wij hebben vandaag wel een andere verandering, onze vrouw ging weg en kwam terug met een verrassing. We moeten nog wel aan die verrassing wennen hoor, het is namelijk een………………nieuw zusje. Ze is 4 jaartjes en ze heet Juultje. Ze heeft net als Bikkel en Bas maar 1 oogje en ze mist een stukje van haar staartje. Toen onze vrouw haar zag kon ze niet anders dan haar meenemen. Dat hebben wij weer. Nu moeten we alles met haar delen, ons eten speelgoed sneks , knuffels enzovoort. Hopelijk wennen we snel aan haar. Knuffies van Bas, Bjarne, Oliver, Kruimel, Bikkel en Juultje.

  1. Dag lieve vijf (of eigenlijk zes, nu!), dat is nog wel spannender dan een renodinges, een nieuw zusje! Maar misschien is het juist wel gezellig voor jou, Kruimel, dat je nu een damespoes er bij hebt. Ze klinkt heel lief, met één oogje en een klein staartje. En één van mijn dochters heet ook Juultje!
   Hopelijk zijn jullie snel allemaal vriendjes en vriendinnetjes.
   Mijn mensen hadden er ook al aan gedacht om mij in één kamer te houden met al dat lawaai en die mannen. Maar ze willen eerst eventjes kijken wat ik zelf het fijnste vind. Nou, dat weet ik wel: dat die mannen helemaal niet komen natuurlijk. Maar ja, mij worden dat soort dingen nooit gevraagd. Mijn mensen zeggen dat bijna alle mensen die hier in de straat wonen helemaal zenuwachtig zijn, door dat gedoe met die mannen. En ook heel veel katten en hondjes zijn er zenuwachtig van. Dat hoort toch niet, dat die mannen iedereen maar zenuwachtig maken?
   Lieve Bas, Bikkel, Bjarne, Kruimel en Oliver, veel knuffies terug van Bolle, ook voor jullie vrouw en jullie nieuwe zusje. En als het nodig is stuur ik jullie wat van mijn speelgoed en sneks op!

  2. Hoi Alle zes!!
   Dat is even wennen, zowel voor Juultje als voor jullie!
   Mijn vrouw en ik hebben al een foto gezien van Juultje, want mijn neef Ivar uit Voorburg had haar op de site van de Dierenambulance gezien, en waarschuwde ons.
   Wij waren heel benieuwd of ze bij jullie kwam wonen, en zijn blij dat ze bij jullie terecht is gekomen.
   Ivar is zelf ook zwerfkater geweest, dus die volgt dat soort dingen altijd goed en houdt mij op de hoogte.. Hij woont nu samen met 4 perzendames.
   Heel veel geluk met elkaar, ik denk dat het na even wennen best zal lukken. Dat is met Ivar en z’n harem ook gelukt. En zoals Bolle zegt : Kruimel is nu niet meer de enige dame.
   Heel veel kopjes voor jullie allemaal van Vlo.

   1. Dank je wel lieve Vlo, vooral Bikkel heeft wat moeite met zijn nieuwe zusje, de rest vindt het (nog) niet zo interessant, ook Kruimel niet. Het komt wel goed met haar. Het is wel een echt knuffelkontje. Ik denk dat Bikkel haar misschien stiekem toch wel leuk vindt, want jongens doen toch altijd een beetje raar als ze meisjes leuk vinden?
    Knuffies van ons alle zes.

 5. Oh Bolle, wat erg van die renovatie. Onze vrouw hoopt dat het hier voorlopig niet gaat gebeuren, wij wonen namelijk ook in een huurhuis. Van onze vrouw mag het nog heel lang duren voordat ze hier gaan renoveren en van ons ook hoor. Wij hebben wel ander groot nieuws. Onze vrouw ging vanochtend weg en kwam terug met een…………………nieuw zusje. Ze heet Juultje en onze vrouw was meteen verliefd op haar. Ze zat bij iets wat de dierenambulance heet. Juultje is 4 jaar en heeft waarschijnlijk een ongeluk gehad. Ze had letsel aan haar kaakje en kopje, daardoor heeft ze nu nog maar 1 oogje, net als Bas en Bikkel. Ook mist ze een stukje van haar staartje. Wij moeten nog wel aan elkaar wennen. Sterkte met je renovatie Bolle, knuffies van Bas,Bjarne, Oliver, Kruimel,Bikkel en Juultje.

 6. Hallo Bolle, Wat een toestanden voor jouw en je lieve vrouw en man mens. Wij kunnen ons indenkeren dat jullie hier heel erg tegenop zien. Wij zijn niet voor niks gaan verhuizen, want vrouwtje kan ook geen herrie hebben en ik werd er steeds vreselijk bang van.

  Maar misschien kan dit een goede tip voor jou en je vrouw en man mens zijn. Voor vrouwtje en mij heeft het goed geholpen en voor mij nu ook voor alle stress en drukte van de verhuizing naar onze tijdelijke buffelo. Vrouwtje laat speciaal door haar vriendin Bach bloesem druppels maken en die zijn dan ook alleen maar voor de persoon of dier waar het voor is, dus niet voor een ander. Het zijn dus niet de Bach bloesem druppels die in de winkel te koop zijn. CBD druppels kennen wij niet.

  Bolle je vraagt je nu ook wel af hoe ik het in mijn buffelo vind, Nou het was heel spannend hoor de reis en hier aankomen. Maar na een dag van rond sluipen en schrikken van vreemden geluiden gaat het nu al heel goed. Het is heel raar hier in huis, er is een trap en ik wist natuurlijk niet wat dat nu toch was. Ik ben maar eens voorzichtig achter vrouwtje aan gegaan en he nog meer kamers. Nu ren ik nog niet de trap op en af, maar doe het voorzichtig en ga nu ook al wel alleen naar boven. Bolle het is hier in het vakantiepark heel rustig en dat vinden vrouwtje en ik heel fijn. maar o wat een dieren zijn hier buiten in de tuin zeg, ik heb al hele grote eekhoorns gezien, er zijn er volgens de mensen hier dit jaar heel veel geboren, vanmorgen liepen en jonge haasjes en dikke duiven en meesjes door de tuin. Bolle ik kom tijd te kort hier met kijken en ik vergeet eggies te slapen. Vind vrouwtje niet goed, maar ze zegt dat het komt voor al het nieuwe wat ik zie en dat ik daar wel aan wen en dan op tijd mijn dutjes zal gaan doen. Vrouwtje vind dit huisje een mooie overgang voor mij naar het huis wat ze aan het zoeken is. Een huis met een tuin en een trap. Zo Bolle je snapt het wel ik moet weer vlug op mijn post voor de dieren buiten kijken. Ik zal je best wel leuke avonturen gaan miauw vertellen hoor.

  Voor jou en je mensen hoop ik dat jullie iets kunnen vinden voor als de toestand bij jullie gaat beginnen. Voor nu van vrouwtje alvast heel veel sterkte en van mij veel kopjes en pootjes voor jullie allemaal. Niet vergeten aan je mensen te geven hoor. Grote knuffel van mijn vrouwtje voor jullie.
  Je hele grote vriend Jip

  1. O lieve Jip, dank je wel dat je me al schrijft! Ik was zoooo nieuwsgierig hoe alles was gegaan! Iedereen op de blog is heel benieuwd hoe alles is gegaan en hoe jij en je vrouw het hebben in de buffalo!
   Wat superfijn dat jullie nieuwe huisje zo lekker rustig is en dat je zoveel kunt zien! Ik snap heel goed dat het eerst spannend is, want alles is natuurlijk nieuw. Maar hopelijk heb je na een paar dagen al overal je eigen geurtje gemaakt en dan weet je zeker dat het jouw huis is. En wat knap dat je al snapt hoe de trap werkt en dat je er al op durft te lopen. Jip, je bent echt een stoere teiger, eerlijk waar! En je vrouw ook!
   Ik hoop maar dat jullie nu een klein beetje kunnen uitrusten van al het inpakken. En eksta veel knuffelen om in te halen. Maar mijn vrouw zegt dat na inpakken meestal uitpakken komt.
   En Jip, ik denk dat je misschien af en toe toch maar het beste eventjes kunt slapen. Ik denk dat dat beter is voor hoofd en je lijfje. Ik heb nog nooit eekhoorns gezien, en het lijkt me geweldig. Maar ik denk dat ze er ook nog zijn als je eventjes een dutje doet.
   O, en kleine konijntjes? Die heb ik ook nog nooit gezien! Zit je te mekmekmekken?
   Jip, ik ben zoooo blij dat jullie in jullie nieuwe huisje zijn en dat jullie het naar jullie zin hebben en dat jij allerlei spannende dieren kunt zien buiten! En ik vind het geweldig dat die druppels je zo goed helpen! Mag mijn vrouw jouw vrouw daar misschien een keertje over meelen, als de CBD niet werkt?
   Lieve Jip, zeker weten dat ik blij ben voor jou en je vrouw dat jullie in je nieuwe rustige huisje zijn. Doe maar goed knuffelen en samen slapen, want jullie zijn alletwee vast moe. Dat jullie even weer op krachten komen.
   Je krijgt een hele grote berg lieve kopjes, ook voor je vrouw, van je grote vriend Bolle. En van mijn mensen veel lieve groetjes.
   En wij alledrie wensen jullie heel veel geluk in het nieuwe huisje, en we hopen dat jullie je er snel helemaal thuis voelen. En dat jullie over een tijdje jullie droomhuis vinden! Het allermooiste huis dat er bestaat!

  2. Dag Jip en mevrouw Jip.
   Wat fijn dat de verhuizing goed verlopen is. Spannend hè, al die beesten in de tuin. Hier zitten ook vaak eekhoorntjes, en egels, en soms een konijn. Ik moest daar ook even aan wennen, er liep zelfs eens een vos in de tuin, dat vond ik iets minder, toen heb ik mijn vrouw geroepen hoor.
   Dat traplopen leer je zo. Ik was ook geen trap gewend toen ik hier kwam. Ik liep heel voorzichtig naar boven, en mijn vrouw zei dat ik op een konijn leek als ik naar beneden hobbelde. Nu storm ik omhoog en omlaag, en mijn vrouw zegt dat ik soms wel een olifant lijk, zoveel kabaal maak ik.
   Ik hoop dat je vrouwtje en jij vlug wat gaan wennen en uitrusten.
   Groetjes en een knuffel van mijn vrouw en kopjes van je vriendje Vlo.

 7. Bolle wij hebben hier ook een flinke verbouwing gehad!!! En als die mannen er waren maakten die ook veel kabaal!!
  Wij hebben toen overdag in de slaapkamer gezeten want daar hoefde niets te gebeuren.
  En als de mannen weg waren dan mochten we beneden alles komen controleren.
  Wij waren ook wel eens bang maar omdat we met z’n zessen zijn konden we fijn bij elkaar gaan liggen.
  Wij hebben geen cbd olie gehad dus hoe dat werkt weten we niet.
  Wel heeft onze vrouw al veel goeie ervaringen ervan gehoord!!!

  1. Dag lieve Moby, Panda, Tica, Izzy, Dopey en Belle, hebben jullie ook al een verbouwing gehad? Met mannen die kabaal maakten? Ik snap niet waarom mannen dat steeds doen, van mij hoeft het niet.
   Met zijn zessen onder het bed lijkt me best gezellig! Misschien kruipen mijn mensen ook wel samen met mij onder het bed, dan zijn we tenminste veilig.
   Als jullie vrouw ook goede dingen heeft gehoord van die olie moet ik misschien toch maar eens proberen. Want het lijkt me supereng, al dat lawaai en die mannen en overal alles anders dan anders. Wij hebben mwwr twee kamers, dus ik hoop dat ze niet in allebei de kamers hoeven zijn. En anders ga ik maar in de tuin, met mijn vrouw in de tent. Net alsof we kampeeren, zegt ze. Maar ik wil niet kampeeren als het koud is en regent.
   Gelukkig dat het bij jullie al achter de rug is!
   Veel lieve kopjes voor jullie allemaal, en ook voor jullie vrouw natuurlijk, van Bolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *