Kater Bolle over als er oplossingen zijn

oplossingenVorige week had ik geschreven over dat mijn heupen soms pijn doen. En dat ik daardoor moeilijker loop of ga liggen.

Iedereen heeft toen zulke lieve reaksies geschreven en zulke goede tips gegeven, daar waren mijn mensen en ik helemaal blij van geworden. Dus ik wil iedereen bedanken daarvoor, mensen en katten. Eerlijk waar, met zulke goede vrienden en vriendinnen ben je supersterk en kan je alles aan!

Artri Relief

Deze week zijn er al meteen een paar dingen veranderd bij ons thuis. Voor mij en mijn gewrigten.
Als eerste had mijn vrouw een flesje gekocht met iets dat Artri Relief heet. Dat is goed voor je gewrigten, ze gaan daar weer een beetje van aangroeien. Of ze sleiten in ieder geval niet zo snel. Het is een soort drankje en het moet door je eten heen. Met een pompje kan je afmeten hoeveel je nodig hebt. Het is ook voor honden en koneinen, grappig hè? Voor mijn gewigt zou ik twee pompjes moeten.
oplossingenMijn vrouw heeft eerst geprobeerd of ik het misschien zo van een lepel wilde eten. Dat wilde ik niet. Toen heeft ze het door goermet moes met tonijn gedaan. Dat wilde ik ook niet. Dus heeft ze het onderin een kom gedaan met mijn favoriete smaak natvoer erover heen. Maar ik rook meteen dat dat fiese spul er in zat. Natuurlijk wilde ik het daarom niet eten, dat snap je. Het leek mijn mensen beter om er even mee te stoppen en gelukkig kreeg ik mijn gewone eten. Maar ik was nu aa-lert. Ik vertrouwde het niet meer en heb eerst heel lang gesnuffeld of mijn eten wel okee was. Pas nadat mijn mensen niet meer op mij letten heb ik het gegeten.
Dat mijn mensen maar weten dat ik mij niet zomaar laat foppen. Mijn vrouw zegt dat ze dat al lang doorhadden, maar je kan als oudere kater niet voorzichtig genoeg zijn. Dan is het weer iets dat je moet eten voor het gezond, dan weer voor het slank. Terwijl ik vind dat eten voor het lekker is.
Het natvoer met het meediesijn heeft er nog de hele nacht gestaan. En ik heb er presies NUL keer van gegeten, daar was ik best trots op.

In de kast

De volgende dag heeft mijn vrouw één druppel bij mijn goermet moes gedaan, en de druppel zat helemaal onderop. Ik was eventjes niet op mijn kie vief en begon gewoon te eten. Totdat ik het proefde: dat fiese spul zat erin! En dat wil ik persee niet eten. Ik denk eerlijk waar niet dat ik beter ga lopen door fiese druppels te eten, dat is helemaal niet logies.
Nu staat dat flesje in de kast. Bij andere dingen die goed voor mij zijn maar die ik niet wil eten.
Ik zeg: laat maar staan.

Traumeel

Mijn traumeel tabletjes wilde ik toen ineens ook niet meer eten. Wegens dat ik merkte dat er aan mijn eten was geknoeid. Nu, een paar dagen later eet ik ze wel weer. Maar drie keer per dag – wat eigenlijk moet – dat lukt niet altijd.

Brokken

Mijn mensen hebben nu spesjale brokken besteld voor mijn heupen. Het is nog een beetje te snel om te merken of ik nou makkelijker kan bewegen, maar ik eet de brokken wel. Ik kan niet alleen maar die brokken eten want dan ga ik steeds haarballen spugen.
Dus ik krijg nu brokken voor mijn heupen en spesjale brokken tegen haren in mijn buik.

oplossingenIk had sinds een tijdje ook moeite om uit mijn eetkommen te eten, dat deed pijn aan mijn nek. Mijn kom met brokken staat al wat hoger maar ik eet het liefst van iets waar de brokken niet steeds zo schuiven. En in mijn kom schuiven de brokken.
Dus legden mijn mensen ze de laatste tijd op een bankje dat eigenlijk is om aan te krabben. Maar ik krab er niet aan, dat vind ik veels te zonde. Nu is het een hele grote etensbak voor brokken geworden, het is eerlijk waar superhandig.

Eten

oplossingenMijn natvoer en mijn brokken die er altijd staan staan ook op een verhoging. Daardoor hoef ik mijn nek niet steeds zo te buigen als ik eet. Ik kan zittend of staand eten. Ik was er meteen helemaal blij mee. Als het tijd is voor mijn natvoer ga ik daar vast zitten, het eet heel fijn. Alleen niet als die druppels door mijn eten zitten, dan niet.

En voor mijn surfen over mijn tasjes en het spelen met de veer hebben we ook een oplossing gevonden. Ik speel nu buiten op het gras, met hele lange grassprieten. Dan moet je me zien, ik lijk wel een jonge katerman. Ik ren en ik sjees en ik schuif op mijn buik een stuk door het gras.

Echte teiger

Het allerallerallerleukste vind ik het nog om dat in het donker te doen, samen met mijn vrouw.
oplossingenDan moeten we zachtjes doen omdat het al laat is. Ik lig een hele tijd ineengedoken naar de grasstengel te loeren die mijn vrouw door het gras beweegt. En ineens kom ik keihard aanrennen en spring bovenop de grasspriet. Mijn vrouw kan in het donker niet zo goed zien en valt soms van schrik achterover in het gras. Daar moet ze altijd om lachen, ze zegt dat ik een echte teiger ben.
Zo zie ja maar, ook als oudere teiger met moeilijke benen en heupen kan je nog heel veel plezier hebben.
En ook best een beetje gevaarlijk zijn. Voor mensen én voor grassprieten.

23 thoughts on “Kater Bolle over als er oplossingen zijn

 1. Hoi Bolle, ik snap dat jij niet meer wilt eten als er telkens van die vieze druppels inzitten. Gelukkig krijg je die niet meer. En dat grasspriet spelen is kei leuk, doe ik zelf ook. kopje van mij, bram

  1. Hoi lieve Bram, grassprieten zijn superleuk! Mijn mensen laten spesjaal voor mij een paar heeeeeel groot worden, dan kan ik ze goed vangen. Soms eet ik er ook een stukje van, doe jij dat ook? Meestal eet ik kleinere, ferse grassprieten. Die zijn het allerlekkerst!
   Raar hè, dat fiese druppels goed zouden zijn voor mijn heupen? Dat kan toch helemaal niet?
   Vandaag ben ik binnen, want het regent hier!
   Lieve kopjes voor jou en je hele familie van Bolle.

 2. Hajoooooo oomie bolle. Ooooh wat erg dat uwes vies spul kjeeg. Ikke sau dat dan ook nie meer wil heppe.
  Ikke kjeeg lang geleede djuppeltjes meteen in me bek. Ikke sat affetoe te hoese. Vies zeg!! Blehbahbah.
  Pootjes oomie🐾🐾

  1. Hoi grote lieve siejemezezwartepanterfolwassen kater, je gelooft het nooit… mijn vrouw probeerde het gisteren toch weer, met die druppels! Maar ik had het meteen door en liep gewoon weg van mijn etensbak.
   Ooo, wat erg dat jij fiese druppels zomaar in je bek kreeg! Ik kan me dat nog herinneren, dat je moest hoesten. Waarom willen mensen altijd dat je fiese druppels eet, als je iets hebt wat niet fijn is? Dat kan nooit helpen, dat weet ik zeker.
   Ben je vandaag al op je balkon geweest? Ik ben nu binnen, wegens de regen. Maar dat is goed voor de plantjes, zegt mijn vrouw.
   Veel lieve kopjes en pootjes van je oomie Bolle, die supertrots is dat jij ook geen fiese druppels lust!!!

    1. Ja, ineens is het koud. En ook nog nat! Gelukkig dat je weer binnen bent, buiten is nu meer voor als je een fis bent of een fogul!

 3. Hai Bolle! Wat een leuke aksie foto van jou in het gras. Enne ik moest van frau zeggen dat ze een boek herkend op de foto, The Cat. Daar staan allemaal katten op hun mooist in. Gelijk heb je trouwens met die vieze druppels. Dat zou ik ook niet eten, blegh. Lief kopje van mij voor jou!

  1. Hoi lieve Minnie, als ik lange grassprieten zie word ik meteen een teiger, eerlijk waar!
   Mijn frau zegt tegen jouw frau dat dat klopt, van dat boek! Ze heeft het kadoo gekregen, helemaal uit Aameeriekaa. Maar het is wel raar dat wij van de blog er niet in staan toch? Wij zijn toch best een klein beetje beroemd, denk ik.
   Fiese druppels zijn zeker weten fies, en toch probeerde mijn vrouw het nog een keer gisteren. Maar ik trapte er niet in!
   Lieve kopjes voor jou en je frau van Bolle,

 4. Goedemorgen lieve teiger Bolle. Jij hebt weer een mooie schrijf gedaan over jou pijne heupen en de mediseintjes. Wat zijn jullie katten toch slim, en jullie ruiken ook heel goed, als er maar iets niet in orde is met het eten dan eten jullie het niet. Voor je frau is dat best moeilijk liefe Bolle, ze wil het beste voor je maar als je dat niet wil houdt het op. Gelukkig heeft ze slimme oplossingen zodat je gemakkelijker kunt eten en niet teveel met je nekje hoeft te bukken. En dan het surfen over het gras, dat vinden Floortje en ik keigaaf. Geniet er maar van liefe vriend, je krijgt een troostkopje van Floortje, zij vindt het heel stoer van je dat je je niet laat foppen met vieze druppels in je eten, dat wil zij ook niet.

  1. Dag lieve damesvriendinnen, gelukkig dat Floortje ook geen fiese druppels wil eten. Ik denk dat geen enkele kat dat wil, alleen blijven mensen het toch proberen. Gisteren kreeg ik een bakje met moes van zalm en ik wilde net gaan eten toen ik het rook: druppels! Ik heb mijn vrouw even aangekeken, en heb het laten staan. Dus nu probeert ze het niet meer, zegt ze. Maar ik blijf toch opletten, je weet nooit.
   Surfen over het gras is zeker weten keigaaf, jullie mogen best een keertje mee komen doen als jullie willen!
   Vandaag ben ik binnen, op het grote bed, wegens dat het hier regent.
   Floortje, dankjewel voor je troostkopje!
   Jullie krijgen heel veel lieve kopjes en knuffels van jullie vriend teigerBolle.

 5. Bolle, tja wij zouden het ook niet eten hoor met dat vieze spul ertussen!!!!
  Mensen denken dat ze slim zijn he maar dat is niet zo?!
  Gelukkig dat ze op zoek zijn gegaan voor brokken die je wel lekker vindt!!!
  En alles om te eten en te drinken wat hoger zetten dat helpt ook al veel.
  Wat heerlijk dat je met je vrouw in het donker buiten grassprieten gaat vangen dat lijkt ons ook wel een leuk spelletje!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Hoi lieve allemaal, jullie zeggen het eksaktpresies goed: mensen denken dat ze slim zijn, maar dat is zeker weten niet zo. Gisteren kreeg ik een bakje met moes van zalm. Het rook heerlijk en ik wilde net gaan eten toen ik het rook: er zat een fiese druppels onder verstopt… Dus ik heb er he-le-maal niets van gegeten. Dus dan weten jullie meteen wie het slimste is!
   Misschien wil jullie vrouw ook met grassprieten spelen in het donker, het is echt een superspannend spel. En anders komen jullie hier meespelen, dat kan ook!
   Lieve Tica, Moby, Izzy, Belle, Panda en Moby, heel veel dikke knuffels terug, ook voor jullie vrouw natuurlijk, van Bolle.

 6. Hoi Bolle, Bas is al net zo slim als dat jij bent. Hij wil ook niks eten als hij maar het kleinste vermoeden heeft dat er medicijnen inzitten. Als onze vrouw hem een pilletje wil geven zodat hij beter gaat eten, dan spuugt hij het pilletje weer uit, en het is maar 1/8 pilletje, dus heel klein. Laatst deed onze vrouw het door zijn moes prakken en toen wilde hij zijn moes niet meer eten. Onze vrouw vond het aan de ene kant wel slim van Bas dat hij door had dat er een ienemienie pilletje inzat. Ook Bas vindt het fijner om te eten als zijn bakje wat hoger staat, dus misschien heeft hij ook wel last van zijn nekje, hij heeft in ieder geval artrose in zijn rug. Onze vrouw had er eigenlijk nooit zo over nagedacht en zette zijn bakje automatisch wat hoger, maar nu ze jou verhaal zo leest denkt ze dat dat misschien de reden is dat Bas zijn bakje zo wil hebben. Lieve Bolle, soms is het toch beter om iets te nemen wat misschien niet zo lekker is, bijvoorbeeld als het beter is voor je gezond. Onze vrouw wordt er soms een beetje wanhopig van, want zij wil het allerbeste voor ons. Maar ja als wij katten iets niet willen dan willen wij het ook echt niet.
  Lieve Bolle geniet van je tuin en het spelen met je vrouw in het gras. Heel veel dikke knuffels zonder vieze medicijntjes van Bas,Bjarne, Oliver Kruimel Bikkel en Juultje.

  1. Hoi lieve bende, ik snap Bas duisend proosent, eerlijk waar. Als er iets in je eten zit merk je meteen dat er iets is dat niet zo hoort. Zelfs als er niks in mijn eten zit en mijn mensen kijken teveel naar me als ik eet, stop ik meteen met eten. Omdat ik dan denk dat er misschien tóch iets inzit. Gisteren kreeg ik moes met zalmsmaak, het rook prima. Ik wilde net gaan eten toen ik gelukkig toch nog rook dat er zo een fiese druppel onder verstopt zat! Die moes heb ik niet meer aangeraakt, dat snappen jullie.
   Mijn mensen zeggen altijd dat het voor mijn gezond is, maar ik vind: als het fies is eet ik het niet. Ik snap niet dat er geen meediesijnen zijn die lekker smaken, dat zou toch super zijn?
   Bas, hoe gaat het nou met je eten? Ik hoop maar dat je wel genoeg eet, want dat is belangrijk. Maar ik begrijp ook dat dat moeilijk is voor je! En dat is weer moeilijk voor je vrouw, dat snap ik ook. Daarom doe ik jullie allebei heel veel sukses wensen!
   Ik kan je ook wat van mijn brokjes voor je gewrigten sturen als je wilt. Vraag maar aan mijn vrouw, als je ze wilt!
   Lieve Bas, Bjarne, Bikkel, Kruimel, Oliver en Juultje, jullie krijgen heel veel dikke knuffels terug , ook voor jullie vrouw natuurlijk, van Bolle.

   1. Hoi Bolle, hier Bas, mijn vrouw schrijft wat ik miauw, want ik kan niet zo goed schrijven. Ik doe heel erg mijn best met eten Bolle, zeker als ik een pilletje heb gekregen . Ik wil alleen niet zo vaak een pilletje eten, ik vind het vies. Soms heb ik echt geen trek in mijn brokjes, mijn vrouw probeert dan of ik moes of soep wil. Dat wil ik dan meestal wel. Ik wil graag afwisseling Bolle. Ik kreeg eerst ook brokjes voor mijn gewrichtjes, die van ene meneer konijn, nu moet ik brokjes voor mij lever eten. Daar moet ik nog steeds heel erg aan wennen. Soms wil ik die ook niet, dan krijg ik weer mijn oude brokjes, die heb ik nog. Mijn vrouw vindt het het allerbelangrijkste dat ik eet, dan maar niet die diejeet brokjes. Want niet eten is helemaal niet goed voor mij en mijn lever. Mijn vrouw zegt dat ik nooit een grote eter ga worden, maar ze vindt het al fijn als ik wat eet. Dan is ze blij. Poot van Bas.

    1. Hoi lieve Bas, dankjewel aan jou en je vrouw voor het antwoord! Van die afwisseling, dat begrijp ik. Soms lust ik ineens mijn brokken tegen haarballen niet meer, en dan laten mijn mensen ze een paar dagen in de kast. En dan lust ik ze ineens weer. Een pilletje eten is moeilijk, lijkt me. Want je proeft het altijd, maakt niet uit wat je erbij krijgt. Mjjn vrouw heeft wel eens Katisfeksions met een zachte fulling doorgesneden en daar een stukje pil in gedaan en het snoepje weer dichtgeplakt. Het was voor mijn Molletje, maar ze merkte het meteen nadat ze er eentje had gegeten.
     En zeker weten is het het belangrijkste dat je eet, anders wordt je lever nog zieker.
     Mijn gewrigtsbrokjes zijn niet van Konijn, maar van Hills. Je vrouw kan altijd mijn vrouw meelen als je ze wilt proeven!
     Lieve Bas en mevrouw Bende, veel lieve kopjes en een knuffel voor jullie allebei van Bolle. En Bas, ik doe voor je duimen!

 7. Hoi Bolle,

  Nou dat snap ik wel dat je dat viese spul niet wilt eten, zou ik ook niet gedaan hebben.
  Kom zelf niet buiten, maar speel graag met touwtjes, volgens mij lijken die een beetje op grassprietjes……alleen de kleur is dan anders.

  Koel hé om als een teiger de grassprietjes/touwtjes aan te vallen, vind ik ook zo leuk.

  Een fijne dag vandaag en een pootje van Tommy! ( deeltijd kater van Annelieke)

  1. Ha lieve Tommy, gelukkig dat jij ook geen fiese druppels zou eten. Dan weet ik dat het niet aan mij ligt, tenminste.
   Touwtjes vind ik ook leuk, daar speel ik ook wel mee. Soms maakt mijn vrouw er dan een knoop in, dan kan ik het beter vangen. Want ik hap er nog al eens naast, zegt ze. Volgens mij niet hoor, ik vang ze altijd. Bijt jij je touwtjes ook?
   Is alles goed gegaan met de verhuizing, mevrouw Annelieke? En is het nieuwe huis fijn? Komt Tommy een keertje loosjeren?
   Vandaag ben ik binnen, wegens dat het regent. Maar dan groeit mijn gras weer goed, dus ik vind het niet erg.
   Ik hoop dat jij ook een fijne dag hebt Tommy, met veel sneks en touwtjes die gevangen moeten worden!
   Heel veel lieve kopjes van je vriend Bolle.

 8. Lieve Bolle,

  wat hebbie weer jou mooie verhaal geschreeve en wat hebbie feel meegemaak in jou week. Dattie fieze druppels krijg door jou lekkere eete. Wie ferzin soies? Jij heb gelijk, fieze druppels kan nooit goed zijn foor jou gezond. En assie zofeel moeilukke letters heb, dan weet jij genoeg Bolle. Moeilukke letters heb nog nooit lekker gesmaak. Mij fet, mij kaas, mij fla daar hebbie wat aan. En mij tonijn of jou runderhart, daar kan jij op fertrouwe. Maar als mij vrouw aankom met mij Vétoquinol care Enisyl-F, ik zeg jou eerluk Bolle jij kan er jou vis nie van maake. Mij dokter noem het mij pasta maar assie er zofeel gekke letters in stop dan breek jij jou bek niemeer oope. Bolle van mij eigen steun ik jou want jij ferdien jou lekkere brokke. Jij heb zo jou mooie ferhooging en ik wil jou zegge Bolle, het is jou troon. Jij sta zo mooi op jou footoo met jou gouwe Bollehoed. Mij hart maak ze springetje van mij geluk. Jij mag tros zijn op jou eigen Bolle. Jij heb jou eigen eettroon. Dan kan jij alleen maar jou lekkere eete krijge. Gelukkig hebbie nou jou heup brokke Bolle. Heup kan jij ferstaan net als mij niere en mij niese. Dan weet jij wat jij krijg, dat is belangrijk. Dat jij graspiete kan blijfe vange saame met jou vrouw. Dattie teiger ben in jou donker en dattie geluk foel in jou hart.
  Daarom krijgie vandaag van mij eigen mij kopjes met geluk. En er zit sjelei van fet doorheen, dat jou heup smeujig blijf. Dan kan jij goed beweege want het is foeding foor jou gewrigte.
  En het is ook foor jou vrouw, jou menseman en jou Ooma. Want geluk smaak iedereen en het is van mij eigen en ook van mij famielie,

  Loesje

  1. Hoi lieve Loes, je zegt het presies goed: als er teveel moeilijke letters aan iets zitten is het zeker weten niet lekker. Meestal is het dan een meediesijn, en dat wil ik gewoon niet. Mijn vrouw heeft het gisteren nog een keer geprobeerd met een druppel onder mijn moes met zalmsmaak en ik was er bijna ingetrapt. Maar ik rook nog net op die tijd dat die druppel er in zat. Toen heb ik mijn vrouw wel heel ernstig aangekeken, dat ik dat absoluuuuuut niet wil. Ik denk dat ze het nu begrijpt.
   Ooooo en wie maakt nou toch Vétoquinol care-en-nog-meer-letters, dat kan toch nooit goed zijn?! Met zo’n pasta ga je meteen niesen, wegens dat je zenuwachtig wordt dat je het moet eten. Maar als je kaas of fet of sjuu of fla hoort dan kom je aanrennen, je nieren of je heupen maken dan niks uit. Dus kan je beter kaas en fla eten, dat snapt iedereen. Nou ja, behalve mijn mensen dan. Mijn man dacht dat ik die fiese druppels ging eten als het er de hele nacht bleef staan. Maar zo ben ik niet. Fies is fies, dat is makkelijk.
   Mijn heupbrokken zijn best lekker, ik eet ze goed. En gisteren kreeg ik op mijn eettroon tonijnmoes, zonder gekke dingen erin!
   Lieve Loes, dankjewel voor je kopjes met geluk, ik foelde ze meteen. En mijn heupen ook, wegens de sjelei van fet. Ik denk dat je als kat toch het beste weet wat goed is voor je gezond, dus daarom krijg je van mij hele lieve kopjes met blokjes romige folfette jonge kaas, voor je nieren. Dat is het beste meediesijn, je wordt er supergezond van. Het is ook voor je famielie, dat jullie samen goede niertjes hebben.
   Het is van mij, Bolle.

 9. Hallo Bolle,
  Wat goed dat jij nu je eten op een verhoging krijgt en ja dat is ook veel beter, Wel jammer dat je de traumeel niet 3 keertjes neemt, en ze zijn eggies smaakloos hoor. Kijk bolle ik denk dat dat komt door dat jij de boel niet meer vertrouwt, jouw lieve mensen willen het allerbeste voor jou en ja dan proberen ze ook druppels, jakkes die zijn vies , nee we zijn niet van de gekke hoor wij proeven alles veel beter dan de mensenbeners. Ik denkt dat de druppels nu in de kast zullen blijven. mijn vrouwtje breekt een traumeel pilletje in 2 of 4 stukjes en doet die in een zacht stukje snoepstaaf en kneedbaar snoepje. Ik sta zelfs vaak bij vrouwtje om haar te vertelmiauwen dat het snoepjes tijd is en dan gaan we naar de keuken en ik kijk goed of ze mijn pilletje in het snoep doet. Ikjes zit dat gewoon te kwijlen van zo lekker is het. Dus voor mij geen straf voor de traumeel. Maar met vieze pillen en drankjes hoeft ze bij mij ook niet te komen, ik vertik het dan ook hoor. Toen ik heel veel au had van de artrosie zette vrouwtje voor mij ook opstapjes voor de stoel – bank of bed, zodat ik niet hoog hoefde te springen. Nu spring ik hopla zo van de grond op het aanrecht hoor. Nu hoeft dat niet meer, maar als ze ziet dat ik wat moeite heb zet ze het weer een poosje neer.

  Wel toppie dat je nog veel speelt en ook rennen, want bewegen is altijd nog een goed medicijn en die hoef je niet in te nemen.

  Vrouwtje zegt dat we hier weer gaan leven en genieten zoals het moet. Geen geklus, geren en gehaast met alles. Sinds vanmiddag heeft ze alles klaar en ze zegt nu heb ik weer meer tijd voor jou Jip, want het was allemaal veel minder door de drukte.

  Bolle voor jou met je lieve vrouw en man een fijne week en veel dankjes voor je mooie schrijf, lieve groetjes voor jouw mensen en knuffel voor jou en grote poot en kopje van je grote vriend Jip

  1. Hoi lieve Jip, ooo wat lees ik nou? Is alles klaar in jullie huis?! Wat supergeweldig, dan kunnen jullie nu samen genieten! En straks ook nog je buitenren, ik ben zo benieuwd!
   Dan is jullie huis helemaal perfekt, om samen supergelukkig in te zijn!
   Meestal eet ik de traumeel wel, in een beetje goermetmoes. Maar als mijn mensen teveel naar me kijken laat ik het staan, wegens dat ik denk dat die fiese druppels erin zitten. Die zijn eerlijk waar zó fies!
   Gisteren heeft mijn vrouw een hele grote pot traumeeltabletten gekocht, wel 250!
   Mijn spesjale brokken eet ik goed. Tot nu toe, zegt mijn vrouw erbij.
   En het lijkt wel alsof ik al iets makkelijker beweeg. Gisteren heb ik met mijn man met de veer gespeeld, en met mijn vrouw met de grassprieten. Weet je wat zo gek is, Jip? Springen ging altijd heel goed, dat lukt me prima! Maar daar ben ik ook supergoed in, ik doe het heel vaak en makkelijk.
   Ik ben wel blij dat jij je weer zo goed kan bewegen, met die tabletjes! Als jij je tuinhuis hebt kunnen we ook weer gaan oefenen met de Formule2!
   Lieve Jip, ik wens je een hele fijne week, samen met je lieve vrouw. Met veel zon en knuffels! Van mijn mensen heel veel lieve groetjes voor jullie allebei. En veel kopjes en en knuffel en een poot terug van Bolle.

Reacties zijn welkom