interview met Loesje: de medietaazie kurzus komt eraan

meditatie cursus
Dit is een lig-oefening

Loesje gaat een kurzus geven aan iedereen. Over rustig zijn. En hoe dat moet. Meeditaasie het dat.  Ik vroeg haar om een interview!!

 

Loesje wat spannend een kurzus wat ga je doen?
Me kurzus gaat over me meeditaasie. Mensen vragen me steeds hoe ik dat toch doe met me eigen? Daarom heb ik nu me meedietaasie gemaakt voor iedereen om het te leren. Het is een kurzus van drie dagen, ik doe het iedereen leren in kleine stapjes want dat is makkelijker. Alle drie dagen samen heb je nodig om tot me meedietaasie te komen. En ik doe ook aan koeling douwn en ik geef ook tips. Dat is ook belangrijk.

Het klinkt heel serieus. En wat leer je dan allemaal Loes?
Als je me kurzus gedaan heb kan je meedieteere. Dan kan je de baasis en kun je meer rielekst zijn en je kop voelt beter. Het is wel belangrijk om veel te oefenen want dan gaat het makkelijker. En je kan ook beter slaape en iets van de konsentraaatie. Maar dat moet ik nog opzoeken.

Voor mensen en voor dieren

Ik leg alles uit

Het klinkt moeilijk. Ik weet niet of ik het kan.
Me kurzus is voor mensen en ook voor de dieren. Iedereen kan meedoen van ze eigen. Ook angstige dieren of mensen, of iemand die heel druk is van ze eigen.
Het is niet moeilijk want het is me baasiskurzus. Bert ik weet dat jij ook mee wil doen en de vrouw ook. Daarom is het makkelijk, iedereen kan me meeditaasie leren. En me vrouw heb footoos gemaakt van me eigen in akzie. Dan kan iedereen zien hoe het moet.

O dan durf ik het wel. Hoe heb jij dat van de meeditasie geleerd?
Het is van vroeger Bert. Toen ik nog bij me 9 andere katten woonde in één huis. Ik was de kleinste en ik ben bescheiden. Ik was ook verlegen en ik durfde niets. Ik voelde mij eigen niet veilig. Toen is het begonnen Bert. Dat ik stilte zocht in me eigen. Dan voelde ik me rustiger in me kop en was het makkelijker.
Nu doe ik het bijna iedere dag want dan voel ik me eigen zen. Dan ben ik rustig in me kop. Soms ga ik ook diep in me eigen, dan doe ik soolsursjing.  En ik kan ook beter wachten op me tonijn, maar dat vind ik nog wel moeilijk.

Iedereen kan meedoen

Wanneer is het en hoe kun je meedoen?
Me kurzus is op 31 oktober en op 1 en 2 november en komt op jouw website Bert. Dan kan iedereen die geen Feesboek heb zoals jouw vriend Bolle, ook meedoen.
En me kurzus komt ook op me eigen Feesboek en is is graatis. Je kan het gewoon thuis doen, dat is het fijnste. In de ochtend doe ik ook vragen beantwoorden, in de middag moet ik slaape want het is ook vermoeiend voor mij eigen.
Ik hoop dat iedereen mee wil doen.
En ik vind het ook spannend Bert want het is me eerste kurzus.

Liefs van Loesje

Meedoen:

woensdag 31 oktober
donderdag 1 november
vrijdag 2 november
Waar: Feesboekpagina Loesje en deze website
Hoe laat:  ’s morgens tussen 10 en 12 uur  dat is met vragen stellen erbij

Het is helemaal gratis.

11 thoughts on “interview met Loesje: de medietaazie kurzus komt eraan

 1. Oooooooh wat spannend loesje. Ik weet nog heel goed wanneer je met je kurzus begon,ik zat naast jou. Poehey….wat was het soms moeilijk. Ikjes kan het iedereen aanbevelen hoor. Jij bent een echte goeie leerares van je eigenste.
  Ik zeg meedoen!!! Oooooh loes,sjeteem!!! 💖💖💖💖

  1. Oooh lief soolzusjedinnetje,

   Ooooh ik vind het ook spannend en jij kan het al best een beetje van je eigen. Dat was fijn Katrien, toen we samen oefenden met ze eigen. Alleen had ik toen teveel tonijn in me buik, ik was te rielekst. Ik doe nu iedere dag oefenen en me vrouw heb veel footoos gemaakt van me eigen in me akzie. Oooh me intervjuuw was zo spannend Katrien. Met me Bert, hij is zo knap…..
   Dank je wel lief sooldinnetje, voor steun. Jij steun mij altijd xxx

   Sjeteeem Loesje

 2. Hallo Loesje,

  O nog een paar nachtjes slapen en dan ga je met de meeditazie kurzus beginnen. Ik heb van vrouwtje vrij gekregen van mijn eigen huistaakjes en vrouwtje heeft zelf vrij genomen, Ja wij willen zo graag meedoen, Vrouwtje zegt wel dat ik een bangerik en vaak een stress Jip ben, maar vrouwtje is dat ook hoor. Dus hier in huis leeft een stresskip en een stresshaantje. Wat ga jij hier veel dieren en mensen blij mee maken en wat ook zo belangrijk is, er zijn best veel dieren en mensen bang van al dat geknal van het vuurwerk en zo kunnen we allemaal heel veel oefenen en kan het ons helpen om rustiger te zijn in onze koppies en lijf. Vrouwtje heeft ook speciale muziek op haar laptop staan voor heel veel stress en bang zijn voor vuurwerk. Gebruikt vrouwtje voor mij en haarzelf altijd al op die avond of voor de dagen ervoor als er super veel herrie is.
  Loesje je moet nu zelf ook wel heel veel uitrusten hoor en tonijn eten, want kurzus geven is echt wel vermoeiend hoor. Je bent een kanjer van een Loes, want ondanks wat jij zelf hebt meegemaakt aan moeilijke dingen heb je een manier gevonden om je te ontspannen en rustig te worden en steeds meer te durven, en nu ga jij andere daar mee helpen.
  Voor vandaag een hele fijne dag met vrouwtje en Zusje en Floris en knuffels van vrouwtje en kopje en pootjes van je grote vriend Jip

  1. Lieve Jip en mevrouw Jip,

   Ooooh ik voel nu zoveel van steun en begrip. Dank je wel Jip van je wijze woorden weer. Me Bert is ook zoveel steun en me soolzusje Katrientje, ik voel nu zoveel verlegenheid en ook dankbaar zijn.
   Ik wil me meedietaasie leren aan iedereen dan kan iedereen rust vinden in ze kop. Dat is belangrijk Jip. En dat je veel stres heb en je vrouw ook, dat snap ik goed van me eigen. Me meedietaasie kan helpen, ook voor mevrouw Jip.
   Ik doe nu veel oefenen en ook slapen en me vrouw heb extra tonijn in huis gehaald. Oooh en ook garnaaale want die zijn fijn in me buik als ik meedieteer.
   Jip geen zorgen maakte. Me kurzus is makkelijk en me Bert doet ook mee.
   Oooooh zo spannend, ik heb nog nooit me kurzus gegeven. Ik doe nu me eigen meedietaasie. Voor me eigen rielekst zijn want dat is ook belangrijk.
   Dank je wel dat je mee wil doen Jip en ook mevrouw Jip,

   Liefs Loesje

 3. Lieve Loesje wat super knap en lief van jou. Wij gaan allemaal mee doen ook Kyana. Zorg je wel goed voor jezelf dat je je rust neemt en je tonijn wat het is spannend en veel energie. Maar jij kan het want je bent Power Loesje. En wij zijn net als al je vriendjes en vriendinnetjes trots op jou.

  1. Oooh lieve mevrouw Sylvia,

   oooh doen jullie allemaal mee? Oooh en ze beebie ook, ze kleine Kyana. Oooh als zij nu al leert van me meedietaasie dan wordt ze een zenbeebie. Oooh en Elani en Jayda en allemaal. Jullie heb ook zoveel meegemaakt. Dan is rust in jullie kop belangrijk. Oooh en lieve mevrouw Sylvia, ik gun U ook ze rust. Van alles want ik denk ook aan U van me eigen,

   Liefs Loesje

 4. O,Loesje wat fijn.Ik(Fynn)ga meedoen hoor.Want ik weet dat over een poosje de harde knallen avond er weer is.En ik ben best een stoere jongen van mijzelf,maar harde knallen avond daar ben.ik echt wel bang van…..dat komt nog van de tijd dat ik als jonge knul(ik was nog niet eens eenig)op straat zwierf.Ik zal mijn zussen Sparkle en Muzette ook op de hoogte brengen van de kurzus.Stevige poot van Fynn

  1. Oooh Fynn,

   dank je wel voor wat je me eigen schrijft. Heb jij als jonge knul op de straat gezwerfd. Oooh Fynn, dan snap ik van je angst voor de harde knallen. Me kurzus geeft rieleks zijn in je kop en als je genoeg oefent ook in je poten. Dan voel je je eigen fijner en dat is belangrijk met ze harde knallen. Maar ook op andere momenten van jouw leven. Ik vind het stoer dat je meedoet Fynn. En dat je het tegen Sparkle en Muzette zegt. Ooooh al me vriendjes doen misschien mee, oooh ik ga nu eerst me tonijn eten Fynn. Me vrouw heb weer gehaald.
   Dank je wel en pootjes aan allemaal van me eigen,

   Liefs Loesje

 5. Dag Loesje, ik ga ook meedoen! En mijn mensen ook, want vooral mijn vrouw kan best wel eens zenuwachtig zijn. Dus we zijn heel benieuwd. Maar ik weet zeker dat als er één poes is die zo’n kurzus kan geven, dat jij dat bent. Ik ga dit weekend alvast oefenen met de houding van de foto. Is dat heel moeilijk, of zal het mij ook lukken? Jij bent natuurlijk al gevorderd, Loes, maar denk je dat ik die ligoefening vast kan gaan doen?
  Trouwens, op die foto van de ligoefening ben je niet rond, maar meer lang en uitgerekt. Als die stomme monteur van gisteren dat zou zien, zou hij niet zulke rare dingen zeggen.
  En dank je wel dat je de kurzus ook op deze blog doet, want ik mag van mijn mensen niet op feesboek. Stom hoor, ze zijn zo ouderwets, maar zo kan ik toch meedoen!
  Een lief kopje van Bolle.

  1. Oooh Bolle,

   ik hoop dat je dit nog mag lezen van je mensen. Mij akzie footo van het liggen komt ook in me kurzus terug. Dan leg ik alles uit maar ik vind het wel een goed idee dat je alvast oefent Bolle. Dat is altijd goed. Oooh Bolle sorrie dat ik nu pas schrijf maar me kurzus is best veel werk en ik moet ook slapen en eten. Anders ben ik uit me form voor woensdag.
   Maar ik wil je zeggen dat ik het fijn vind dat je ook mee gaat doen en je mevrouw ook. Daarom doe ik me kurzus ook op me verkering Bert ze website.
   Ooooh Bolle ik vind het ook spannend want ik heb nog nooit me kurzus gegeven. Maar ik leg het ook uit met me akziefootoos. Dan kan jij het ook Bolle en je kan je mevrouw helpen.

   Dag Bolle, Liefs van Loesje

   1. Dag Loesje, het gaat vast en zeker goed komen met je kurzus!
    Maar ik snap heel goed dat je een beetje zenuwachtig bent, want het is wel heel spannend. Misschien kun je je vrouw vragen om wat extra tonijn tegen de zenuwtjes? En ik vind het superknap en superdapper dat je een kurzus doet! Een lief kopje van Bolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *