Ik heb lekkere pasta tegen haarballen (video)

haarbalpasta

Eigenlijk dacht ik dat alle pasta tegen haarballen vies was. Echt waar. Dus dat ik de rest van mijn leefe moest overgeefe, erg hè? Maar nou niet meer.

Op het filmpje eet ik dus pasta tegen haarballen, en het is ook voor als je een gefoelige maag hebt. Kijk maar:

De pasta kreeg ik van Muzette en eigenlijk van mevrouw Muzette. Het zat in een doos met eten om te proberen of ik het lustte. Bolle nam ook deze haarbalpasta, schreven ze. Dus toen durfde ik het aan. Het is van Miamor.

Snel op

Het rook goed.
Het was lekker dun zodat ik het gemakkelijk kon eten, dus niet dat hele fiese van dat het dik is en je denkt dadelijk gaat er een flieg op zitten getsie.
Alleen het was heel snel op.

Biesonder eten

Nou krijg ik voortaan vaker van deze staafjes wegens dat ik dan niet meer ga overgeefe, dat hoop ik dus.
Ik heb ook dus biesonder eten voor de gefoelige maag. Brokjes van ID en van Royal Canin, dat is eigenlijk voor konijnen geloof ik, maar ik mag het ook eten van de dokter. De ene dag lust ik het en de andere dag lust ik het minder graag. Misschien hoort er dat ook bij als je een gefoelige maag hebt, dat je smaak ook gefoelig is.
Eigenlijk lust ik dus alleen maar eten dat heel, heel erg lekker is. Maakt mij niet uit of het op een bordje komt of niet. Laatst heb ik een hapje gehad dat lag op een tijdschrift, toen had ik geen zin in een bord en ik wilde anders eten, dus dat deed ik.

Kadoo

Een gefoelige maag is voor een katerman best een gedoe, dat geef ik toe, maar het is ook weer zo dat je dan allerlei superlekkere extra’s ontdekt, al heb je dan wel vrienden nodig zoals mevrouw Muzette die het je kadoo doet. Dankuwel!!

12 thoughts on “Ik heb lekkere pasta tegen haarballen (video)

 1. Hoi Bert,

  Hoop dat de pasta goed zal helpen tegen de haarballen.

  Sinds een tijdje geef ik Coco ook elke ochtend anti-haarbal pasta ,en wel van Gimcat en die bevalt haar uitstekend.

  Ook effe overgestapt op andere brokjes voor de gevoelige maag, uiteraard zonder iets van vis erin.

  En nu maar hopen dat het helpt.

  1. hoi Jeanine, als kat weet je altijd wat je lust en soms moet je dat ontdekken als je opeens iets nieuws te eten krijgt. Dat heb ik nou geleerd. Ik hoop dat Coco nooit meer een haarbal heeft en altijd Gimcat blijft eten,
   pootje van mij
   Bertje

 2. Hoi Bert.
  Fijn dat je het lekker vindt.Ik hoop dat je nu ook minder haarballen hebt.Ik heb er nu 1 gehad dit jaar.Toen ikmijn zomer vachtje in orde aan het maken was.
  Fynn en Sparkle vonden het ook lekker en Fynn lustte geen malt pasta.Die vond hij veel te hard.
  Sparkle had ook gevoelige maag en darmen,wegens haar ziekte toen ze jong was.Hetzelfde waaraan Bolle een ster is geworden.
  Maar met deze hapjes ging het goed en ook met haar suikertje omdat het laag in kool-hy-draat is.
  Scullary girl en ik vinden het knap dat je weer wat nieuws geprobeerd hebt,want dat is best moeilijk.
  En hier op de blog helpen vrienden elkaar dus
  heeft scullary girl het graag naar je vrouw gestuurd met de postduif.
  Kopjes van Muzette

  1. hoi Muzette mijn vrouw heeft meteen een grote doos besteld zo lekker vond ik het, en het is ook nog gezond, dat heb ik niet vaak in eenen. Dankjulliewel voor de zending!!
   pootje van
   Bertje

   1. Hoi Bert wat een geweldige vriendengroep hebben we toch,zo fijn dat iedereen elkaar kan of in ieder geval wil helpen!

    Knuffel van Ollie en het Vrouwke

 3. Goedemiddag lieve Bert, wat fijn dat je nu een anti haarballenpasta krijgt die je lekker vindt. En wat lief van de vrouw van Muzette om jou met de postduif eten te sturen om uit te proberen. Vrienden steunen en helpen elkaar altijd hè lieverd. Dat vind ik. Fijne dag nog lief vriendje. Floortje stuurt jou een zacht kopje en ik een zachte knuffel.

  1. hoi Ina en Floortje, eerlijk waar, als Muzette het niet had gestuurd dan had ik het nooit ontdekt, echt niet. En nou heb ik iets dat goed is en dat ik feilig kan eten. Dat is superfijn!!
   pootje van
   Bertje

 4. Hoi Bert, dat is prima pasta, die in die stickjes. Bol had ze ook via mevrouw Muzette leren kennen en hij vond ze heerlijk. Terwijl hij alle andere pasta’s niet lustte.
  Dat is het fijne van de blog, dat er altijd wel iemand is die een goede tip heeft als er een probleem is.
  Ik snap dat je alleen dingen wilt eten die heel erg lekker zijn, dat heb ik zelf ook. Maar toch is het verstandig om ook af en toe iets te eten dat gezond voor je is. En soms gaat dat samen, dat is het allerleukste natuurlijk!
  Lieve groetjes,
  Cisca.

  1. hoi Cisca, ik kan niet fies eten dat is niet goed voor mijn geestelijk gezond. Dus dit is helemaal goed, ik eet het en ik hoop dat het echt echt tegen haarballen is, want overgeefe is gewoon moeilijk, dat doe ik liefer niet,
   kopje van
   Bertje

 5. Bert fijn dat je nu pasta lekker vind waardoor je niet hoeft over te geven.
  En als Bolle het lekker vond kun je het rustig uit proberen!!!
  En zeker als je een gefoelige maag hebt ben je ook gefoeliger voor wat je te eten krijgt!!! Veel variatie is natuurlijk ook goed……zoals een keer van een tijdschrift eten.
  Onze Izzy pakt soms haar vlees uit het bakje in de keuken en loopt ermee naar de woonkamer om het daar op te eten.
  Of Tica eet een keer in de keuken en een andere keer wil ze het bakje liever onder een stoel om te eten.
  Onze vrouw zegt altijd
  Het maakt allemaal niet uit als jullie het maar lekker vinden!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

 6. Hoi Bert. Royal Canin daar heb ik de blaasbrokjes van. Dus dat is wel voor katten. Wel fijn dat je pasta supervetlekker is! Pootje van mij, Minnie.

 7. Hallo Bert,

  Wat super dat je nu iets hebt wat jij lekker vind en ik hoop dat het dan ook werkt voor de haarballen en dat je dan niet meer hoeft te spugen.
  Vrouwtje zal eens gaan kijken bij de winkel van ZOO, want die verkopen Miamor ook.
  Ikke heb niet meer computertijd helaas, vrouwtje wil nog veel doen.
  Volgende keer krijg ik meer tijd van vrouwtje hoor, jij nog een fijne avond met vrouwtje en knuf van mijn vrouwtje. Poot en kopje van je grote vriend Jip

Reacties zijn welkom