Ik doe iets raars met mijn tenen

tenen

Thuis heb ik de afspraak dat ik katermandingen moet doen en zij vrouwendingen en dat we die van elkaar niet hoeven te snappen. Maar nou doe ik toch iets raars.

Samen

Mijn katermandingen die zij niet snapt dat zijn dingen als dat ik ’s nachts moet rennen en dat ik het wil vertellen als ik goed naar de bak ben geweest en dat ik de ene fogul eng vind maar de andere niet. Ik hoef het zelf geeneens te snappen, het is iets oers in mij dat denk ik.

En zij doet ook dingen die ik niet snap beivoorbeeld dat ze de hele tijd aan de computer werkt ook al is het allang tijd om op te houden en mijn avondsnek te maken. Als ze dan eindelijk stopt dan zegt ze dat ze zo moe is. Dat hoef ik ook niet te snappen ze legt het ook niet uit.

Complimenten

Nou is het zo dat ik heel gefoelig ben voor complimenten. Dat is wegens dat ik onzeker van binnen ben en met een compliment weet je dat iets in orde is. Dus dan heb ik zekerheid. Van mijn vrouw krijg ik voor van alles complimenten. Hoe ik eet. Hoe ik slaap. Dat ik van de zon geniet. Kopjes geven. Mewwen. Ook rennen en mewwen ’s nachts. Nou van alles en eerlijk waar dat helpt me.

Alleen ik krijg ook complimenten over stomme dingen. Dat ik mijn tenen zo goed uit elkaar kan doen. Serieus echt waar!!

Waarom moet dat?

Tenen

En nou zit ik dus af en toe expres met mijn tenen uit elkaar, gewoon omdat ik dan een compliment krijg en dan een fijn gefoel van binnen. Ja, zo gaat dat als je samenwoont.

Maar echt een katermanding is het geloof ik niet.Β  Dus dan ben ik misschien weer een beetje minder oer geworden, en dat is eigenlijk wel jammer.

12 thoughts on “Ik doe iets raars met mijn tenen

 1. Hai Bert! Je tenen uit elkaar is super-oer. Want als je iets zou willen vangen, dan doe je ook je tenen uit elkaar en dan je nagels ook uit. En dan pets, gevangen. Dus dat jij dit kan maakt jou superstoer! Pootje van mij

  1. hoi Minnie wat fijn dat je dat weet en nou weet ik het ook dankjewel!! Ik was vergeten dat het ook oer was, erg he!! Misschien heb ik wel veel te veel knuffels gehad dat ik het daardoor niet meer wist,
   pootje van mij

 2. Bert, wij hebben er nooit over nagedacht maar wij doen dat ook!!!!
  Wij doen het als we ons heerlijk uitrekken.
  Of soms als vrouw onder onze poten kriebelt!!!
  Het is gewoon een fijne gevoel.
  En als je dan ook nog een compliment daarvoor krijgt is dat helemaal goed!!!
  Wij zouden dan ook extra zo gaan zitten hoor!!!!
  Volgens ons heeft het niks met oer te maken….dat heb je gewoon en dat zal ook niet veranderen als je met je tenen uit elkaar zit.

  Dikke knuffel van ons allemaal,
  😽😽😽😽😽😽😘

  1. Onder je poten kriebelen, is dat fijn? Serieus waar? Dat wist ik geeneens. Ik ben daar heel gefoelig dus misschien is het fijn of juist niet. Als je er wijde tenen van krijgt is het vast een belangrijk gefoel. Als ik durf dan ga ik het ook proberen maar dat weet ik nou nog niet helemaal zeker,
   pootjes voor iedereen
   Bertje

 3. Ooooooh oompie πŸ™€πŸ™€ wat knap van uwes!! Dat ga ik ook een keer pjopere.
  Mijn frauw pak wel teets me pootjes vas. Omme dat se se mooi en slank fint.

 4. Oh Bert wat mooi is dat, dat je zo je tenen kan spreiden, Floortje vindt dat super mooi. Zo lijken jouw poten nog breder, echt oer. Je mag er best trots op zijn lieverd. Kopjes en knuffels van Ina en Floortje.

 5. Hallo Bert, Hier ikke nog even voor vrouwtje op pad gaat om voor mijn buitenverblijf te gaan kijken en kopen.
  Tenen uit elkaar zetten is wel heel bijzonder van jou zeg. Ikke doe dat als ik op mijn deken en kussen aan het trappelen ben, dan sta ik steviger op de poot die in dan optil. Man het is dan tenen gymmenastiek zegt vrouwtje. Maar wat laat jij dat goed op de foto aan ons zien zeg.
  Och Bert ik snapper ook niet altijd wat het vrouwtje toch zo nodig moet doen, het woord pauze en rust nemen kent ze meestal niet en daarom doe ik dat dan maar voor haar.

  Zo vrouwtje gaat nu een broodje eten en dan weg, jij een fijne dag en knuf van vrouwtje, poot en kopje van je grote vriend Jip

 6. Lieve Bert,

  wat bennie toch atleeties. Van jou kop tot jou teene en jij kan iets wat bijna niemand kan. Jij kan jou teene uit elkaar doen en op jou footoo gaan met jou sellufde teene…
  Ooooh Bert, jij ben biesonder en mij hart heb het altijd geweete. Maar jij laat het nu aan iedereen zien. Nu kan iedereen trots zijn op jou eigen en jij breng jou teene onder jou aandach. Dat is belangrijk want mij erfaring is, Jij bennie kompleet assie jou teene fergeet. Jou teene hoor er ook bij en daarom vin ik het belangrijk dattie jou teene in jou zonnetje zet.

  Jou Loesje

  1. hoi liefe Loesje, eerlijk is eerlijk Bolle kan het ook en hij kan ook uit zichzelf zijn tenen wijd doen. Ik wist het weer toen hij het zei dus misschien komt het ook door hem dat ik dit doe. Nou ben ik me wel dubbel bewust van mijn tenen dat is best een beetje grieselig opeens,

   je Bertje

 7. Hoi Bert, wat een mooie footoo van je tenen! Je weet dat ik vaak met mijn tenen wijd zit, maar ook lig. Ik vind dat handig, dan kan het tussen je tenen ook afkoelen of opwarmen. En je staat ekstra stevig, zo met je tenen een beetje uit elkaar. Dus daarom snap ik heel goed dat je kompliementen krijgt van je vrouw voor je tenen.
  Ik krijg thuis ook altijd kompliementen, voor bijna alles. Dat ik zo mooi ben en dat ik zo goed kan eten en dat ik zo soepel mijn stoel opspring (hops!) of dat ik zo lief lig te slapen. Maar de meeste kompliementen krijg ik als ik mijn poten achter me leg als ik lig, net als een hondje. Of als ik mijn tenen wijd doe!
  Ik vind wel dat je na vier kompliementen een snek verdient. Jij, en ik ook.
  Lieve kopjes van Bolle.

  1. hoi Bolle ja nou weet ik het weer dat jij het ook kunt. Maar uit jezelf dus dat is anders, dan is het meer oer, en je doet het ergens om dat het goed is en niet alleen voor een kompliement. Misschien komt dat ook omdat je een man in huis hebt Bolle dat jullie elkaar een beetje oer houden, dat is vast zo!!
   oerkopje van mij

   1. Bert, ik weet niet zeker of het oer is bij mij. Ik ben folgens mij alleen oer als ik veren zie of als ik blokjes runderhart eet.
    En kompliementjes zijn voor iedereen leuk, dus ik snap heel goed dat je het daarvoor doet!
    Kopjes met wijde tenen van mij, voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *