Bram vertelt over de massage die hij krijgt

massage

Hoi allemaal, ik hoop dat jullie toch een fijn wiekent hebben met deze hitte. Het is echt kei heet en ik heb eerlijk gezegd niet veel gedaan.

Dat komt niet alleen door de hitte maar ook omdat ik gewoon een keer geen zin had om wat te doen. Soms vind ik het ook goed als ik even aan het niksen ben. Gewoon je kop leeg laten en als je ligt, je lijf gewoon lekker lam laten. Dat je als een slappe lappenpop ligt. Heerlijk!

Bij mijn tenen

Als ik zo lekker lam lig dan krijg ik wel eens een massage. Een massage is wanneer jouw man of vrouw aan je friemelt. En dat friemelen is speesjaal. Het lijkt op kneden van deeg. massageOf je het met je poten doet of dat een man of vrouw het met de handen doet maakt niet uit. De beweging is hetzelfde. Je knijpt heel voorzichtjes in je vacht. Soms duw je een beetje en soms knijp je heel voorzichtig.
Mijn vrouw doet dit wel eens bij mij. Dat pakt ze een van mijn poten, maakt niet uit welke en dan begint ze bij de tenen. Daar duwt ze heel zacht met haar vinger op. Eerst kriebelt het. Dat je meteen je poot terug wilt trekken maar dan doet ze het nog een keer en dan voelt het eigenlijk best fijn.
Meestal vind ik het fijn als ze aan de achterpoten begint. Dan wil ik meteen op mijn rug liggen en zo rielekst mogelijk zijn. Dat alles gewoon slap hangt te bengelen. En als dan die vinger mijn poot aanraakt dan gaat er een rilling door me heen. Mijn hele lijf wordt op pauze gezet. Alsof je op een knopje duwt. Dan wil ik ook niks anders als alleen die massage.

Alle poten

Van mij moet mijn vrouw dan ook gewoon alle poten doen hoor. Want alleen eentje is niet genoeg voor mij. En soms vind ik het ook heel erg fijn als ze kusjes op mijn buik plant. Zij mag dat omdat ik haar veilig vind. Zij doet geen enge dingen, zoals blazen, op mijn buik want die is best gevoelig.

Borstkroel

massageOp mijn buik krijg ik ook wel eens een massage. Dat is anders dan bij de poten. Bij mijn buik doet ze niet knijpen of duwen. Daar doet ze zachtjes met haar vingers mijn vacht na tekenen. Dan volgt ze met haar vinger de lijntjes van hoe mijn vacht loopt. Mijn buik is best grappig want ik heb allemaal spikketjes op mijn buik. Een patroon. Zo heet dat. De vacht kleur is lichtbruin en de spikkeltjes zijn donkergrijs met zwart. Ik lijk zo best op een tjieta poes. Zo’n hele snelle uit Afrika. Oja, even terug naar de massage. Als ik dan op mijn rug lig en zij doet de spikkeltjes volgen, dan doet ze soms ook een borstkroel erbij. Die heb ik van Bertje geleerd. Dat is wanneer je vrouw met haar hand over je borst gaat. De hand gaat dan van beneden naar boven en weer terug. En als die hand boven is, dan doet de hand zachtjes knijpen. Dat is echt kei lekker. Eerst wou ik dat niet omdat ik niet wist wat het was maar nu wil ik deze massage er ook bij.

Rielekst

massageHoe doe je nu massage? Je gaat eerst rielekst liggen en je gaat eerst tjekken of je alles hebt gedaan. Is je buik vol met eten? Ben je goed op de bak geweest? (niet dat je dadelijk kei rielekst ligt en je moet ineens kei erg. Dat is niet handig!) Heb jij jezelf goed gewassen? Ook tussen de tenen? Even de nageltjes tjekken of ze schoon zijn. En dan kan je beginnen aan de massage. Je gaat zorgen dat je vrouw je ziet. Dus mauwen! Heel veel mauwen! Dan ga je in je favooriete mand liggen en dan mauw je weer. Dan snapt ze het wel denk ik.
Als je vrouw of man je begint te aaien, geef eerst even een kopje terug, dan weten zij dat jij echt, maar dan ook echt massage wil. Oja, en kijk ze diep in hun ogen aan. En vergeet die laatste mauw niet. Dat mag een zachte mauw zijn zodat je vrouw of man weet dat dit is wat je wilt. Daarna ga je kei rielekst liggen en steek jij je poten buiten boord, dus buiten je mand. En ga nu maar lekker genieten van de massage.

Maagies

Wat ook heel belangrijk is, spinnen. Vergeet tussen door niet te spinnen. Dat werkt maagies. Alsof hun knopje dan aan gaat. Van spinnen worden mannen en vrouwen kei zacht van binnen. Dan heb je een zachte rielekste massage. Ik ben wel heel benieuwd naar wie dit allemaal probeert of al kent. En wat jij het fijnst vind.

11 thoughts on “Bram vertelt over de massage die hij krijgt

 1. Hajoooo oompje bwam.
  Ooooh sit uwes feauw ook alleteit? Mij frauw sit ook altijt aan me pootjes. Soms ook om me naaguls te knippe ๐Ÿ˜พ๐Ÿ˜พ
  Frauw pak altijd me pootjes om er wekker oferheen te frijffe.
  Oooh oompje… ikke kjeeg fan tantemefrauwdokker floor een kommepliement daaroofer. Sei knippe 1 keer per jaar me pootjes en ze font me superkoel dat ik nie bang was toen sei me pootjes fas hat. Ikke liet haar gewoon me naaguls knipknip doen ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ
  Pootjes ๐Ÿพ๐Ÿพ

 2. Hai grote vriend Bram, Ik vind de buikmassage ook heerlijk, dan ben ik echt helemaal rielekst.. Aan mijn pootjes zitten vind ik soms lekker maar niet altijd. Maar die buikmassage is echt helemaal superfijn. Dan heeft mijn vrouw ook echt even alleen maar aandacht voor mij en zijn we samen helemaal sen. Zegt mijn vrouw tenminste want ik weet niet wat of wie sen is.
  Ik ga nu nog snel even op het balkon Bram, daar is het nu een beetje koeler.
  Hai vaif van je vriendje Bikkel.

  1. Hoi Bikkel, wat knap dat jullie sen zijn. Dat is het allerfijnst. Loesje kan dat ook heel goed! Die gaf zelfs een cursus. Ga maar gauw, doe ik ook!! Haai vaif van je vriendje Bram

 3. Lieve Bram,

  wat hebbie jou mooie verhaal geschreeve, jij foel jou letters maszeere mij hart. En wat bennie stoer Bram dattie jou vrouw jou poote laat kneipe en duuwe en dan nog maszeere. En ofer jou buik en jij gooi jou poote los…
  Ik zeg jou eerluk van mij eigen vin ik mij poote priefee. Mij vrouw probeer het soms wel maar zij weet, mij poote zijn mij poote. Jij mag ook ies foor jou eigen hebbe.
  Mij vrouw doe mij eigen wel kamme en het foel als maszaage. Alles tintel en prikkel en zij doe ook mij buik en dan rol ik al mij kante op. Dan duw ik mij kop in mij vrouw ze hals van mij geluk en ik doe hard spinne.
  Dus dit is mij eigen faariazie op jou maszaage en jij heb alleen maar jou kam noodig en jou vrouw.
  Mij vrouw zeg dattie het wel ga probeere van ze eigen. Maar mij poote blijf wel priefee.

  Geefie jou vrouw, jou woef en mij beebiemeisie Milaa mij zachte kopjes en jij krijg mij eksra pootje foor jou maszaagie

  Loesje

  1. Hoi Loesje, ik ben nog niet gewend aan de kam. Ik vind die prikkels van de kam nog niet zo fijn dat ik zen word. Ik denk dat jij de allerbeste zen bent van allemaal, jij kan dat kei goed! En dat jouw poote prievee blijven is toch prima. Niemand heeft iets te zeggen over je poote.Die zijn van jouw. Heel veel kopjes en neusjes van je milaameisje en van mijn vrouw en mij.

 4. Hoi lieve Bram, wat een mooi verhaal over massaasje heb je geschreven, en dan ook nog die footoos erbij! Ik kreeg meteen zin om helemaal goed geaaid te worden door mijn mensen, eerlijk waar!
  Ik vind bijna alles fijn, met massaasje. Alleen mijn poten, dat mag meestal niet. Mijn vrouw probeert het weleens, maar vaak ga ik als ze aan mijn voeten kriebelt ootoomaaties mijn tenen helemaal wijd doen en mijn been helemaal uitstrekken. Dat gaat vanzelf, ook als ik probeer het niet te doen. En met helemaal wijdgestrekte tenen en een gestrekt been kan ik niet ontspannen, dat snap je wel. Maar verder mag dus alles. Ik vind het vooral fijn als mijn vrouw langs mijn ruggengraat naar beneden gaat, een beetje hard. Met aan elke kant een paar vingers. Dan maak ik mezelf helemaal lang en slap, heerlijk is dat. Kusjes op mijn buik vind ik ook fijn, of als mijn vrouw zachtjes snufsnufsnuf doet in mijn buikhaar. Mijn man gaat vaak naast me zitten of liggen en gaat me dan heel lang kriebelen. Soms vallen we dan samen in slaap, dat vind ik supergezellig.
  O en Bram, ssttttt…maar ik was me bijna nooit tussen mijn tenen! Daarom zei mijn vrouw ook meteen dat ze vond dat jij zulke zachte witte poten hebt, met mooie roze kussentjes. Als ik roze kussentjes had zouden ze altijd bruinzwart zijn van het stof. Gelukkig zijn mijn kussentjes en mijn haren al bruinzwart, dus het valt niet op.
  Een fijn wiekent gewenst voor jou en Mila en Toby en de visjes en je vrouw, en een ekstra knuffel voor jou om je te bedanken voor je verhaal, van Bolle.

  1. Hoi Bolle, jaaa die tenen uit elkaar doe ik soms ook!! Dat is best grappig. Oooooo ik wist dat niets Bolle van je tene. Dat maakt toch niet uit? Onze pote stinken niet hoor. Ik hoop dat jullie ook een fijn wiekent hebben zonder gekke dingen. Heel veel kopjes van mij

 5. Hallo lieve Bram, sorry dat het allemaal wat minder is met lees en schrijf, vrouwtje heeft het door omstandigheden heel druk met andere dingen erbij.
  Maar je hebt wel prachte schrijf gedaan en ik heb tegen vrouwtje gemiauwd dat ze het heel goed moet lees doen. Weet je wat vrouwtje me nou zegt: Hallo Jip moet ik nog meer knuffelen, als ik dat doe bij jouw blijven er geen haren meer op jouw lijfje. Tja daar heeft vrouwtje gelijk in, want ik krijg heel veel knufjes en massages iedere dag en wat te denken van al die kusjes.
  Maar al heeft vrouwtje het nu reuze druk, ik kreeg een hele grote buikjes knufbeurt hoor.

  Dank je wel voor jouw schrijf hoor en vrouwtje stuurt een zachte kusknuffel voor jou mee. Grote poot en kopstoot van je grote vriend Jip

  1. Hoi Jip, volgens mij ben jij een ekspeeeer in massage! Het is ook gewoon kei fijn. Van mij mag het ook de hele dag hoor. Lekker al dat gefriemel. Onze vacht groeit wel weer aan. Heel veel zachte kopjes voor jullie van mij

 6. Hoi Bram! Frau mag egt niet aan mijn pootjes zitten hoor! Als ze dat doet dan mep ik terug. Dat gaat vanzelf. Ik was me wel altijd goed tussen mijn pootjes. Kammen vind ik dan wel weer fijn. En soms een buikknuffel. Grappig dat we allemaal weer wat anders fijn vinden. Pootje van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *