Zeg het tegen Doorie horroreediesie!!!

horrorHajooooooooooo iedeween.
Daar istie weer!!! Uwes eenige, egge en eigen Doorie!!
Dank uwes dank uwes foor het applaus. Oooooh genoeg!! Eg!! Hihihihi. Alle gekkies op een stokkie, fanmijdaag hep ik weer een seg het teege Doorie voor uwes. Oja? JA!!

Horror

Fanuwesdaag heppik een horrorfersie foor uwes. Iets wat we niet willen, maar tog gebeur. Ook al gillen we, krijse we, haale we oope, huile we sowals ik, we worre in ons reiskooi stopt en meegesleurt naar de diertjesdokker foor onse A.P.K. Dat staa mij naamewuk eint juunie te wagge. Ooooh hellup me!! Sniksnik.

Mij furrhaal

Ikke sal beginne met mij horrorfurrhaal sniksnik. Mij mense sette een dag fan te foore mij reiskooi klaar inne sijkamer. Me beer sit er dan al in. Dan komp de follegenne dag en dan leer je de waare aart fan mij mense kenne. So laf en so meen!! Se wagge tot ikke slaap!! Dan pakke se me. Ik hep dan sowies fan huh? Wat? HEY!! Neeeeee laat dat!! Gewoof me besse fjientjes… asse ik wakker sau sijn hat se me neffernooitniet te pakke gekweege. En asse se me dan tog te pakke sau kwijge had ik haar gebeete!! En dan gaat de reis beginne!! Nauuuuuu… ik oopen mij bek en ga me mooiste sooloo’s singe. De heewe weg!! En iedereen kijk me dan aan. Egwaar… IE-DE-WEEN!! Hihihihihihi. So mooi finne se het. Dan worre me naaguls gekwipt. Moete dan de dokker hoore… oooooh fin hij hut niet errug? Hij geef ons sowat een pootje. En dan komp hut. HIJ(ik) is te dik!!! NAUFANMEJA!!! Ikke ben tjos op me puik hoor!! Se tjekke aan me oore. Se pjoppe een pil in me keel. En dan komp hut. Die pjik!! Auhauwww sniksnik. En sodwa we thuis sijn ijs ik noepies.

We gaan nu met me annewe fjientjes ferder. Sij moge ook hun horrorfurrhaale kwijt bij mij!!

Jaapie

We begin met Jaapiejooo fan de BBBfamilie;
Mijn eerste apk bij onze eigen witjas, tja, die was wel wat beschamend voor een stoere kater als ik. Na een eerdere ontmoeting als kitten met die ene die me een lelijke meen koen had genoemd, was ik tot in de puntjes van mijn vlijmscherpe stiletto’s voorbereid. Maar toen deze me een knapperd noemde en kriebelde op purrrecies de juiste plekjes smolt ik als boter. Voor ik er erg in had, zat er een naald onder mijn jas en weg wassie weer. Na nog een kroel mocht ik weer naar huis. Kat in het bakkie dus.
Japie
We gaan het dwaama ies opsgroeffe met tante Molly en Dwoppie.

Tante Molly en Dwoppie

Als we een prik moeten, zullen ze hier hun hele trukendoos open moeten trekken om ons te vangen. Speciale mand, handschoenen en wij weten precies waar ze ons niet bij kunnen om ons te pakken. Lukt het soms wel…dan gokken, brullen, krijsen en plassen we ook nog wel ff als we onderweg zijn. Onze mensen zijn blij dat we met de eigen auto gaan…bij de witte jas brullen we rustig verder en scherpen ook graag nog even onze tanden. Bij voorkeur aan handen…en is het klaar? Dan zijn we weer de braafste poezels van de wereld!

horrorMe woeffjientje Dorus fan instagwap hat ook het noodige meegemaak;
Lief zwart ding,ik zou je eens wat zeggen; morgen moet ik naar de dierenarts….. dat is elke keer een hel! Ik krijg van te voren vieze grote tabletten die ik moet slikken in een leverworst… dan wordt ik heelslaperig en knippen ze mijn teennagels! Ze nemen mij vervolgens in een houdgreep en dan leg ik het af😫 dus die apk gaat hiero erg dramatisch 🥋

Wat sou een seg hut teege Doorie sijn sonner me Oopa!!

Oopa

Hoezo APK?
Ken ik die?
Wat nou naar de dokter.
Oopa is nie gek.
Oopa gaat NIET op zijn rug liggen.
Alleen voor de poezedames!
Whaaaaa haaaaaa.
Wat nou gedragen.
Oopa gaat niet mee.
HOOR JIJ MIJ!!
Oopa is KeiAPK!
KEI AAPEEKAA!
Nog meer?
Niet.
Dan niet!

Oopa
Dank uwes oopa. We gaan ferder met me tante Sus.

Tante Sus

Mjaaaauwie naar de dierendokter! Mijn vrouw krijgt mij alleen mee als ik heel ziek ben. Anders stuiter ik met mand en al door het huis en gooi ik alles omver. Laatst was ik echt ziek, moest ik ineens mee. Kreeg ik stomme pillen en die lust ik niet. Nou moet ik binnenkort voor mijn APK zegt mijn vrouw. Ik denk er niet aan. Mjaaaauwie echt niet!! Ik ga lekker brokjes eten en in de zon liggen. Ze krijgen mij het huis niet meer uit. Mjaaaauwie waauwie!

Tante Gijsje

Hihihihi. Gwaag een keer fillemen.
We gaan ferder met me tante Gijsje
Ik vind dierenarts stom! Eerst in mandje. Wil ik niet. Op weg naar de dierenarts. Bovenkant van mandje af. Ik ga er niet uit. Die stomme gaat mij bevoelen. Ik ga heel hard grommen en blazen. Nu komt zijn stomme assistente er bij. Zij wikkelt mij in handdoeken. En plof krijg ik mijn prikkie. Gauw in mandje. Ik wil geen snoepjes!

Khumba

Fjientje Khumba doet ook een duit in sijn leege theesakkie.
Eens in de zoveel tijd moet in laten bloedprikken ivm mijn traagwerkende schildklier. En dan zit ik op de hoge tafel en zie dat de dierenarts de kilometerslange vlijmscherpe naald in mijn pootje wil prikken. Help ik wil naar huis!! Maar die naald gaat niet weg en opeens BAM die naald gaat metersdiep mijn pootje in. Ik moet dan altijd piepen, en ze lachen mij dan uit omdat ik klinkt als een piepende marmot. Niet normaal hoor! Want die naald doet verschrikkelijk zeer hoor!! Daarna kan ik niet meer lopen van de pijn maar na het koekje van de dierenarts kan ik weer rennen, jaaa wegwezen!!
Nau nau nau. Wat een horror he? En waarom nou? Sijn onse mense nau sulke saadissen dat se ons wille sien bibbere? Datte se,angst wille sien? Ikke seg weg met de dokker!!!
Wat een snertweer heppe we gehat he? Oh oh oh. En het awwerergste moet nog koome. Ikke ben een kweinbeetjeboel door me ploemstoel heengezak. Kapoet is ie nau. Nau heppik wel een nieuwe, maar die is owanje. En dat staa me niet!!
Maar wat een weertje heppe we he? Einnewuk hoef ik niet meer te huile dat ik op me ballekon wil. De deur staa nu wijt oope. Ikke hoef niet eg naar buite… als ik maar weet dat ik naar buite kan as ikke wil. Sien juwwie? Ikke ben niet so moejeluk hihihihi. Me pwantjes op het ballekon begin ook te gwoeje. Eg!!! Eerdaags kan ik me eragger furrstoppe en gaan loere.

horrorKwipties

Dit was hut foor deese keer.
Ik geef uwes nog een kwiptiese ommesgrijffing foor de follegenne keer:
Kwookoodil?
Frauw? Kwop deese ommesgrijffing? Oooooh eg? Oke… hihihi. Kwookoodil dus.
Ikke sluit af met een dikke koes
Foor mij MammaLoes
Toedeledookie
Dorus

12 gedachten over “Zeg het tegen Doorie horroreediesie!!!

 1. Hoi Dorus
  Wat een verschrikkelijke verhalen!!!
  Bbbrrrrr daar wordt je bang van!!
  En jij door je ploemetjesstoel gezakt??? Gelukkig dat je een andere……oranje hebt!!!!!
  Wij vinden oranje toch wel een mooie kleur bij jou zwarte vacht hoor!!!!!

  Dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Hajoooooooo awwe ses en wekkere kippies.
   Oooooooh errug he die horrorfurrhaale😭😭 en waarfoor!!! Onse mense sijn meen!!
   Ikke fin die oowanje stoel stom!! Eggiewaar stom.
   Pootjes 🐾🐾

 2. Foor mij beebie,

  Oooh wat hebbie ferschikkelukke ferhaale van jou horro. Jij schrik er zofeel van assie zoies lees. Iedereen krijg ze naald van ze prik in ze vagt of heel feel diep door ze poot heen zowals onse vriendje Kjoemba. Jij fraag jou eigen af zijn er ook vriendjes zijn die heel feel graag mee gaa anners moet wij zoies maar nooit niemeer doen. Maar wij heb er niks nie ofer te zegge. Jou Oopa krijs nu KeiAAAPEEKAAAAA. AAPEEEKAAAAAA!! Jou Mamsie ze oor kan zoies nie ferdraage.
  Maar zij lees ook, jij ben heel feel door jou Ooma Katrientje ze ploemetjestoel gesak. Weet jij wel dat jou Mamsie daar Saame met jou Ooma Katrientje op geseete heb. Wij waar zofeel goede dinnetjes en jou Mamsie mis jou Ooma nog iedere dag van ze leefe. Mamsie kom binnekort naa jou puikie kijke want jij ben wel heel feel goed beesig. Jij heb wel jou Mamsie ze geen en daarom ia jou Mamsie ook trots. En ook op jou mooie reepottaage…

  Koes koes van jou MammaLoesje

  1. Mammieeeeeeeeeee
   Mamsie, heppuwes saksentjes? Uwes sei foorige week dat ik sau kwijge. Sniksnik.
   Mamsie, wat sijn al die furrhaaltjes eng he sniksnik. Kun uwes me helleppe mamsie? Ikke wil niet naar de dokker 😭😭😭
   Ikke wil, net as uwes, soon plupperdikke puik hebbe. Oooooh dan lijke we heewemaal op elkaar!! Hihihihihi. Sowwie fan de stoel mamsie😭😭
   Koeskoes 😽😽😽
   Ikke hau uwes

 3. Hoi Dorus,

  Owh! Owh! Owh! Wat een vreselijke verhalen allemaal, zat te bibberen op mijn stoel weet je dat. Nou lag te bibberen op baasjes bed eigenlijk, brrrrr!
  Snap niet waarom wij wel naar de dokter moeten voor de APK maar de mensen niet, raar hoor.

  Pootje van Tommy!

  1. Hajoooooooooo oom tommy.

   Oooooooh das een goeist. Se dwinge ons wel maar selluf sgijte se in hun bwoekies.

   1. Hoi Dorus,

    Nou dat denk ik dus ook, misschien moeten wij onze mensen maar eens voor een APK naar de dokter brengen.
    Benieuwd of ze dat dan zo leuk vinden, o zo.

    Pootje van Tommy

 4. Heeeee lieve grotejongenssiejemesezwartepanter die ook sterrieporter is!!, ik ben een beetje laat want ik had me onder het bed ferstopt, zo bang was ik geworden!!, ik las de letters van d o k t e r, en weg was ik!, en toen heb ik alle ferhalen gelesen, onder het bed, zooo heee wat grieselig!, en wat zijn dokters toch gemeen, ik snap niet waarom, ze geven je zomaar een prik of een pil, en ze zitten maar aan je te foelen, en dan zeggen ze dat je te dik bent, nau ja!!, misschien kunnen we een aksiegroep tegen dokters beginnen?, ik ga er nooit meer heen hoor, na de keer met die footoos en dat ik iets in mijn bips kreeg voor te poepsen weet ik het HEEL zeker: ik blijf thuis!!!, dankjewel voor de intervjoews over een heel ernstige zaak in het leefen van katten en ook woefers, en wat zeg je nau, ben je door je ploemstoel gefallen?, o,o… was je geschrokken?, misschien kan je fragen of je frauw een handdoek over die ooranje stoel kan leggen, dattie beeter staat bij je haaren?, lieve Door ik stuur jau en je mensen heeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!!, ik heb op het balkon een grote zak frietjes neergezet, met maajoonesse natuurlijk, en er zijn bittere ballen, krooketten en friekandellen, en als ekstraatje een milkiesjeek aarbeijttjes!!

  1. Hajooooooooo poomsie
   Dokkers sijn supermeen!!!!! Se sijn ook nerregens foor noodug!! Se doen je pijn en je moet er nog foor betaale ook!! Sniksnik.
   Dank uwes foor de lekkere dinge. Ikke hep hut awwemaal opge-eet en liet toen een fette boer hihihihihi
   Ikke hep pigmeks met een droon naar uwes stuur!!! Er staa eermeel op de tas hihihihihi. Sssssst
   Pootjes

   1. Als je die kooi ziet staan kom ik je ophalen, en dan kan je je ferstoppen in mijn tuin!!, dus goed opletten als je mensen stiekum gaan doen!!, dankjewel voor de pigmeks!!

 5. Oh, Dorus, iedereen vindt me nu vast een watje.
  Mijn witjas blijkt echt heel lief te zijn. De laatste tijd was ik er ook voor een niet apk. En steeds weer zegt ze dat ik stoer ben en dapper en vooral heel knap en lief. De laatste keer mocht ik zelfs meehelpen met het opeten van haar lunch. Dan heb je me hoor. Helemaal week in de poten.

  Koppie van Japie

  1. Hajooooooooo jaapiejooo

   Jij ben eggiewaar geen watje. Jij hat de awwermeenste diertjesdokker ooit. As ik die ooit in me pootjes kwijg nau…
   Pootjes🐾🐾

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *