Kever heeft een mening over wat perfekt is

perfekt Forige week fertelde ik over mijn spel met de grassprieten, dat dat ook kan als het een beetje reegent, en dat is waar, maar het is natuurlijk het fijnste als de zon schijnt en het lekker warm is, en laat dat nau deze week zo zijn geweest!, ik had veel zon in mijn tuin, en er waren veel lange sprieten omdat ze door die zon ineens keihard groeien, dus ik kon elke dag wel honderd keer mijn spel speelen, en dat heb ik ook gedaan.

Tuin

perfektMijn tuin is helemaal feranderd door de zon, oferal is het groen en staan er bloemen, er fliegen grote dikke gestreepte pluisen, ze heten hommels, en nog andere gestreepte beestjes, dat zijn bijen of wesps, ik heb geprobeerd er eentje te fangen maar dat mocht niet van miin mensen, omdat ze je prikken als ze boos zijn, legden ze uit, dus daarom maak ik maar geen ruusie met ze, af en toe snuffel ik foorsichtig in de planten, want daar ruik ik muisjes, maar ik kan er niet bij want ze zitten dus in de planten en die wil ik niet kapoo maken.

Eenersjie

Ik toeter en tetter de hele dag door, mijn vrouw zegt weleens dat het lijkt alsof mijn toeter op zonne-eenersjie werkt, een beetje klopt dat wel, maar ik weet toefallig dat hij op kouwstiks het beste werkt!, soms krijg ik een kouwstik in mijn tuin, en Mikkie ook, op het dak van het schuurtje dan, daar krijgt hij ook ketnip uit mijn tuin, mijn vrouw geeft hem dat, ik wil het zelf niet want ik ben er bang voor maar Mikkie rolt en wrijft met zijn hoofd over de ketnip, en dan eet hij het helemaal op, ik wist niet eens dat dat kon!

Doordat ik de hele dag buiten ben, in de frisse lucht, ben ik best heel moe laat op de afond, ik slaap al een week de hele nacht door, mijn mensen zeggen dat ze dat een boonus finden van het mooie weer, ik weet niet wat een boonus is, maar ze klinke blij als ze het zeggen, dus het zal wel goed zijn.

perfektZon

Mijn mensen zitten in de middag als er zon is soms op de grote stoelen bij mijn gras, en dat vind ik het allergeselligste, na een tijdje zijn we allevier aan het soeselen in de zon, we foelen ons warm en gelukkig en feilig, het is helemaal perfekt, en vanaf nu komt er nog veel meer zon en warmte, dan wordt het elke dag NOG fijner, ik kan het haast niet gelofen, hoe kan het nau nog fijner dan perfekt zijn?

Ik stuur iedereen die het noodig heeft heeeeel veel lieve kopjes, en ik BLIJF tetteren voor vreede!!!

33 thoughts on “Kever heeft een mening over wat perfekt is

 1. Goedemorgen Graskeverbaas, wat een gezellige zomerse letters 📝 heb je weer geschreven. Hier in de tuin groeit het gras ook hoog. Pom ligt er graag in als de zon schijnt. Gisteren had ze niet zo’n goede dag, veel miauwen en heen en weer lopen. Als ik haar eten geef komen er een ekster en een kraai langs. Die willen mee eten. Die ekster vindt ze niet erg maar voor de kraai is een beetje bang. Ik blijf er dan bij zitten zodat ze rustig kan eten. De kraai chagarijnig natuurlijk. Pikt in het hout van het tuinhek en loert dan zo’n beetje stiekem om zich heen. Of we hem wel zien.
  Sam zit voor de hor in het raam op de vensterbank en mekkert tegen de vogels. Ze mag ze niet.
  Egeltje Nieuwe Marga is overgelopen naar mijn buurvrouw waar ze op het terras kunstjes doet. Op haar zij draaien, op haar rug liggen; als beloning mag ze elke dag kiezen wat ze wil eten. 😋 De buurvrouw denkt dat ze bij een circus is weggelopen.
  Kever, een fijne warme 🌞 🌞 🌞 zomerdag voor Mikkie en jou en je mensen.
  In je tuin staat wat te eten voor jullie én een mooie rode megafoon voor als je een keertje schor bent.
  🍔🍔 🍕🍕 🍟🍟 🍩🍩
  📢
  Veel groeten van ons, Kim en Sam en Pom.
  ☕☕☕

  PS – wat fijn dat je zo goed slaapt. Missen je mensen je spiraalspel niet?

  1. Lieve mevrouw Kim, Sam, Pom en Nieuwe Marga, wat leuk dat Pom ook altijd in het gras gaat liggen, dat is ook lekker fris als het zo warm is, en het foelt zacht aan, ik hoop maar dat ze zich weer beeter gaat foelen, zonder kraaien die haar eeten op willen eeten, froeger waren hier ook veel kraaien en Popje was er bang voor want ze gingen hem pesten, Mol had een keer bijna een kraai gefangen, ze had al veeren in haar poot!, dus haar lieten ze met rust, en Beer deed net alsof hij niks merkte, maar van Pop wisten ze dat hij bang was en daarom gingen die kraaien heel ferfelend doen, gelukkig dat u erbij blijft, dan kan Pom rustig eeten!, en Sam durft gewoon te mekkeren tegen ze, want Sam durft alles!, en wat biesonder dat Nieuwe Marga misschien uit het sirkus komt, misscnien is ze weggelopen omdat ze geen kunstjes meer wilde doen!, Mikkie en ik gaan zo smullen van het eeten, en dan ga ik mijn meegafoon proberen, dankuwel!, ik stuur jullie viertjes heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, ik heb voor Sam en Pom zonnepatee gemaakt, met een takje ketnip ernaast, en voor u heb ik koekjes met mokkakremfulling gebakken, en voor Marga heb ik wormen gefangen, o ja en ik speel nau spieraal op de stretsjer buiten!!

 2. Lieve Kever,

  dank jou wel van jou fijne letters. Mij vrouw zeg Loes zo begin onse niewe week dubbel fielgoed. Dan hebbie nog meer boonus Kever. Van mij kop vin ik boonus zofeel inneresant en ik doe er ofer naa-denke. Het is zo een mooie niewe woord van jou letters en het foel fijn in mij hart. Jou mense klink blij assie het zeg en mij erfaring is assie blij wor van dinge die jij zeg dan is leefe goed. Selluf wor ik ook blij assie garnaaaale zeg of fanielieflaa of tonijn in sjelei van kippemoes.
  Soms is leefe perfekt Kever en dan moet jij geniete. Als jou mooment van perfekt foorbij gaa hebbie er niks nie aan gehad. Dat moetie nie wille. Jij moet perfekt pakke assie het foel. Foorige week hebbie feel van jou zon gehad, dan kan jij geniete van perfekt. Dattie enersjie foel in jou poote en jij kan hopse door jou gras. Mij vrouw zeg zonne-enersjie is onse toekoms. Maar selluf denk ik foor niks nie gaa onse zon op. Daar moet jij wel kouwstiks in gooie want anners speel jij nooit niemeer op jou spieraal.
  Daarom heb ik mij taart van toekoms gebakke in mij frieserpan. Met deeg van kouwstik en binne in héél feel zon weeges dattie dan alteit enersjie heb foor perfekt en foor soessele. Maar er zit ook massepein in en het is mij boonus foor mij Oomadinnetje.
  Alstoeblief dank jou wel,

  Loesje

  1. Lieve Loes, ik kijk altijd naar de fielgoedkaart van jau en Bertje, ze zijn altijd zo mooi en ik foel dat jullie ze met liefde maken!, en ik ben nau helemaal trots dat je mijn letters ook fielgoed findt, die letters boonus find ik ook mooi, ik snap ze niet helemaal maar als mijn mensen er blij van worden ben ik ook blij, misschien is boonus wel iets van eeten?, want eeten is altijd fijn, als het maar geen pillies zijn of geemies of meediesijn, want dat smaakt fies, of groene dingen, of ooranje, soms zit dat in mijn natvoer, het zijn wortels of ertjes, ik lik de sous eraf en dan spuug ik ze weer uit, want ik ben natuurlijk geen konijn, maar ferder is eeten altijd helemaal top!, je zegt het presies goed Loes, als het leefen perfekt is is het beste om meteen te genieten, want het kan zomaar weer foorbij zijn, en dat zau jammer zijn!, ik hoop dat de zon nog heel lang blijft, en ze je nau dat de zon ook kouwstiks lust?!!, lieve Loes ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, je taart is weer fantasties, hij straalt helemaal van de zon binnenin!, ik heb hier de frietuur al aangezet, de frietjes bruisen in het fet, en voor erbij maak ik kleine hamburgertjes in de form van een 🌞!!

 3. Hajoooooooooooooooo poomsie

  Ooooooooh ikke ben nu ook de heewe dag buite. Ikke gaa aween naar binne om te plasse hihihihihi. Of poepe.
  Poomsie? Uwes moet wel snags bwijffe spieraalspeele hoor. Ikke bwijf ook me mense fjoeg wakker maake. Stel uwes foor… se wenne er aan🙀🙀
  Dat kan niet!!! Hihihihihihi
  Poomsie, in uwes,tuin lig een doos met wekkere pigmeks. Gedwuppelt in smekdonnalssauws!! En een sjokoowaademilkiesjeek met swagwoom. Jammieeeee.
  Oppe doos staa spieraalmusiek foor geforderde
  Pootjes 🐾🐾

  1. Heeee lieve grotejongenszwartepantersiejemees die ook sterrieporter is!!, ik speel nau ook spieraal op de stretsjer, die staat buiten en daar kan ik heeeeeele mooie muziek op maken!, weet je wat erg was?, pas maakte ik mijn mensen wakker, toen zeiden ze Ja Keef en gingen weer slapen en toen fiel ik per ongeloosmook weer in slaap 🙀, dus ik moet wel blijfen treenen, anders luisteren mijn mensen straks niet meer…, dankjewel voor de pigmeks en de milkiesjeek!, heerlijk!!!, ik stuur jau en je mensen heeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je poomsie!!, ik op je balkon een grote zak frietjes gezet, met maajonesse, krooketjes en friekandellen, en twee softijsjes met slagroom!!, eet maar snel op foordat je mensen het zien!!

 4. Niet voor het een of ander hoor, KeverT, maar het is wel heel toevallig dat jij bent gestopt met spiraalspelen nu de PAW-er app van de markt is gehaald 🧐🤔

  Koppie van Japie

  1. Heeee lieve Japie, zau het daarvan komen!, dat kan best natuurlijk!, maar ik speel nog wel spieraal op de stretsjer buiten hoor, want er zit heeeeeeel veel muziek in mij en die moet er natuurlijk uit, blijf je goed eeten?!, heeeeeeeeel veel lieve kopjes voor jau en je famielie van KeverT, en ik heb voor iedereen snekkies neergelegd!!

   1. Zo tof dat je klaar bent voor een groter publiek. Als je buiten spiraal speelt, kan iedereen meegenieten.
    Ik ben trots op je 🎵🎶

    Koppie van Japie

    1. Zo heb ik het nog niet bekeeken, maar wie weet word ik wel ontdekt, dat ik een ceedee op mag nemen, met een klippie voor op teevee, dan fraag ik al mijn vrienden of ze erbij willen zijn op de film, doe je ook mee?!

     1. Met z’n allen 🎶🎵 en 🤸💃👯🕺 dat wordt kattastisch.

      Ik brul mee vanuit de top van mijn boom.

      Japie

 5. Hoi Kever,

  Wat een heerlijke vrolijke blog van jou, dat is echt genieten.
  Niks is zo fijn om samen met je mensen lekker buiten te zijn en te genieten van al het moois wat je ziet, hoort en ruikt.

  En nog fijner is het dat je in de nacht lekker doorslaapt, kunnen je mensen ook lekker goed slapen.
  maar wel blijven oefenen met spiraal spelen hoor, anders vergeet je het zomaar weer en dat kan natuurlijk niet. Hihihi.

  Heb in de tuin voor jou al je zomerse favoriete sneckkies neer gelegd, en ook wat voor Mikkie.
  Voor je mensne heb ik koffie en thee met een heerlijke beschuit met aardbeien klaargezet. Uiteraard met slagroom erop.
  Geniet er maar mooi van!

  Pootje van Tommy!

  1. Heee lieve vriend Tommy, ik ben blij dat jij blij wordt van mijn blog, want SAMEN blij zijn is het allerfijnste!, en ik speel nog wel spieraal hoor, maar niet meer midden in de nacht, en ik kan nau ook buiten op de stretsjer spieraal spelen, dat is echt helemaal top!, ik blijf altijd muziek maken hoor, want dat zit nau eenmaal in me, en die muziek moet er dan uit!, ik hoop dat jij op de fensterbank ook lekker geniet van de zon, en dankjewel voor de snekkies, ook van Mikkie, en mijn mensen zitten te smullen, beschuit met aarbeijtjes is een feestje zeggen ze!, ik stuur jau en allebei je mensen heeeeeeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van je vriend Kever!!, en ik heb voor jau allemaal snekkies op de fensterbank gelegd, en voor je mensen staat er in de keuken ferse koffie en tee, en een slagroomtaart met aarbeijtjes en framboosjes en kersjes en bosbesjes!!

   1. Hoi lieve Kever,

    gelukkig dat je spieraal blijft spelen, want ik vind namelijk dat je dat heel goed kan.
    Ik luister heel graag naar jou concerten hoor.

    Owh dank je wel voor al de lekkere sneckkie’s, jammie! Jammie!

    Mijn baasjes zeggen “dank je wel liever Kever voor de verse koffie en thee met slagraaomtaart en arbeitjes en framboosjes en kersjes en bosbesjes”

    Pootje van Tommy!

    1. Dankjewel dat je vind dat ik goed spieraal kan spelen Tommy!, het komt recht uit mijn hart en ik leg er mijn hele gefoel in, ik wist meteen toen ik hier kwam wonen dat ik het kon, gek hè?, fijn dat alles lekker was!, heeeeeeeeel veel lieve kopjes en pootjes van mij!!

 6. Tetttteeeerrrr….. Keeeever?? Waar ben je? Ik ben het je vlinderleeuw. Ik heb kipssmaak soep met spikkelsaus voor ons allemaal. Wat kan jij lekker dutten en wat sta je knap op de foto’s!! Ik geef je stoere kopjes omdat ik je super lief vind. *boink* tot snel liefe Kever

  1. Brammie…. mijn lieve vlinderleeuw!!!!, wat gaaf dat je er bent!!, ik hoorde tetteren en ik wist meteen dat jij het was!!, zooo heee kipsmaak met spikkelsous?!, dat is echt het allerlekkerste dat er is!, en dankjewel voor je stoere kopjes, ik foel ze, ze gaan zo van zachtjes boink boink boink, en ik geef je natuurlijk een heeeeeeeeleboel zachte kopjes terug, en ik lik over je hoofd, en ik tetter naar je, hoor je me?, ik ga Jafita ophalen en dan komen we naar je toe, dan kunnen we in de zon lekker dutselen, en kijken naar alle beestjes en tussendoor snekkies eeten, tot zo lieve lieve 🦋🦁!!!

 7. Hoi Kever,
  Wat is het toch heerlijk in de tuin als de zon er ook is!!!!!
  Wij genieten dan ook met z’n allen buiten!!!
  Wij mogen van vrouw ook niet naar de bijen en hommels happen omdat ze bang is dat wij geprikt worden……….maar wij vinden dat ze zo leuk zoemen!!!!
  Er zijn nu geen hoge grassprieten meer bij ons want vrouw heeft ze allemaal met een machine klein gemaakt.
  Heb jij ook van die pluizebolletjes in de tuin??? Dat vliegt zo door de lucht of blijft op je neus plakken zodat je moet niesen????!!!

  Lieve Kever je weet dat we blijven mee tetteren voor vreede!!!!!!
  En voor jou een dikke knuffel van ons allemaal
  😽😽😽😽😽😽🐔🐔😘

  1. Heee lieve allemaal!!, wat is het fijn als de zon er is hè?, ik word er zooo frolijk van!, mogen jullie ook al niet die hommels eeten?, zauden ze echt prikken?, ik wil ze niet eens doorslikken alleen maar efentjes proefen, maar dan zegt mijn vrouw altijd Nee Keef!, mogen jullie in het gras dat eraf is springen als het op een berg ligt, als jullie vrouw het gras met zo een masjiene klein heeft gemaakt?, en die pluisjes die oferal aan blijfen plakken heb ik ook!, dan lig ik in het gras en dan aadem ik er zomaar eentje in en dan doe ik Tsjie!, en soms moet ik ook een beetje niesen van mijn eigen losse haaren, nau ja!!!, fijn dat jullie weer meetetteren, dankjulliewel!, lieve Izzy, Tica, Belle, Dopey, Panda, Moby, Dotje, Pippie en mevrouw Ceciel natuurlijk, ik stuur jullie heeeeeeel grote dikke zachte knuffels terug, zonder pluisen!!

 8. Hallogrote vriend Kever,

  Zo en nu heb in miauw gedaan naar vrouwtje dat ik nodig weer een pootschrijf naar jou moet doen.
  Ja bij mij is het heel drukjes in de tuin, de meesjes, musjes, merels en nog veel meer vogeltjes zijn super druk met het eten geven van hun baby’s en wat te denken van al die kleine beestjes, ik zie ook veel bijen en hommeltjes en vooral ook vlinders, Nou die hebben allemaal wel een prachtig pakje aan.
  Vrouwtje zegt dat ik gisteren stout ben geweest, nou is vrouwtje haar eigen schuld hoor. Ze was de garage een grote schoonmaak aan het geven en ikke doe dan natuurlijk veel potenhelpen. Nu moest vrouwtje allemaal rommel in de grote afvalbakken achter bij de moestuin gaan brengen en had ze de zijdeur niet goed dicht gedaan. Tja wat denk je dan Kever, ikke nam de poten, want ik wilde ook wel eens vrij buiten rondlopen, na een poos komt vrouwtje terug en ziet dat de deur helemaal open staat en richting de straat daar was ik en wilde de tuin van de buufjes wel eens bekijken. Vrouwtje was zich een bult geschrokken en ja ik kon dus zomaar hard gaan rennen naar de straat, maar dat heb ikke niet gedaan, vrouwtje riep heel zachtjes en ikke bleef staan en toen kon vrouwtje mij oppakken. Weet je nou doe ikke steeds als ik in de garage mag bij de deur gaan miauwen om op avontuur te gaan, maar mag ikke niet, wel jammer hoor.
  Ikke doe niet de hele nacht snurkies hoor, zo gauw het licht wordt ga ikke in de vensterbanken naar buiten kijken, want er is altijd veel te zien, maar ikke vind als het licht wordt dat vrouwtje ook uit het bed moet komen, jammer doet ze niet, Om half 6 – 6 uur komt ze er wel uit en dan kan de dag bij ons altijd vroeg beginnen en dat is altijd fijn als vrouwtje werken moet of in de tuin moet werken.
  Omdat jij de knabbel stikkies zo lekker vind heb ik voor jou en Mikkie er in je tuinhuis gelegd en kunnen jullie gezellig samen knabbelen, lieve groetjes voor jouw mensen van mijn vrouwtje en natuurlijk een grote knuf op jouw koppie. Poot en kopjes van jouw grote vriend Jip.

  1. Heee lieve grote vriend Jip, wat gebeurt er veel in de tuin hè?, zijn de roodborstjesbeebies al groot?, kunnen ze al fliegen?, o en heb jij vlinders?!, die vind ik het allermooiste!!, ze dansen door de lucht en ze hebben zo een mooie kleuren!, ik zau zelf wel een vlinder willen zijn, een Kevervlinder, dat zau wel heel biesonder zijn toch?, heb je ook al die gestreepte beestjes?, niet opeeten hoor!, en wat een spannend maar ook grieselig afontuur heb je beleefd Jip, ik denk dat je vrouw wel een beetje buikpijn had van de zenuuwtjes, of niet?, dat je zomaar naar buiten was gegaan, gelukkig dat je vrouw rustig bleef en dat ze je zo weer op kon tillen en mee naar binnen kon nemen, want op straat wonen is niks aan, dan ben je helemaal alleen en is er geen eeten en zijn er heel veel enge dingen, dat wil je echt niet, ga maar liefer in je ren afonturen belefen, dan hoef ik me geen zorgen te maken en je vrouw ook niet!, ben jij ook altijd froeg wakker Jip?, ik ben ook altijd wakker als het zonnetje opkomt, want dan gaan de vogels fluiten en dan is het buiten spannend, daar wil ik graag bij zijn natuurlijk, dan ben ik helemaal alleen in de tuin en het is nog stil, is dat bij jau ook zo?, lieve Jip, dankjewel voor de knabbelstikkies, ook van Mikkie!, Mikkie vindt bijna alles lekker, maar fooral snekkies lust hij heel graag, hij stuur jau en je vrouw heeeeeeel veel kopjes!, en ik ook natuurlijk, ze zijn van je grote vriend Kever!!, mijn mensen sturen lieve groetjes en ik heb voor jau twee malse kouwstiks neergelegd, ze liggen in je ren!!

 9. Hallo mijn allerliefste Pepeoom Super Kever + hier was de son en ik heb gelijk een liedje in mijn hoofd. Joe ar mai sunsjijn . Ik bensse er frolijk fansse. Mijn mensen segge de tuin en de plantjes de plommetjes alles groeise en bloeisse. Hier gaat alles goed ook met Elrooi hij is dol op wiew en hij finsse draadjes van stekkers ook leuk maar dat hij magsse hij niet niemand magsse dat. En hebsse u al se gjoote niews gehoorsse? In September is er weer de hoedjesshow en Bliss en Elrooi doensse ook mee. Ik hebsse gesegd ik ook want dat is toggies een van de allermooiste daagjes. Ik bensse al aan se oefenen op mijn toeter en mijn mensen fjaagsse of u mij ook moe kan maaksse want se slaapjes soms niet zo lang. Segge se nou ze kunnen overdag toch ook even slaapjes doen. Nee want dan komt dat ding weer met die slang die maakt herrie en eggies alles gaat in zijn buik. Dus ook een kruimels van bv een koekje. Nou ik kijksse altijd goed uit anders zijn mijn snekkies ook in zijn buik en die kjijgsse ik dan niet meer terug. Voor uw mensen heb ik een zonnetjes taart met gele room. Voor Mikkie en Uwes is de M langs geweest met een gjote sakkie hepsie miel eksja dubbel en er liggen snekkies door het hele huis en in de tunnel. Op de zak staat aardse. Hier blijfsse ik net als uwes tetteren foor se fjeede en we sturen hartjes naar iedereen die het nodig heeft. Tante Jafita staat al klaar en ze hebsse sonnebloemsse en joombotercake met sjagjoom en ze zegt dat ze samen met Brammiesaurus komsse. Dikke koes van ons allemaal maar de allergrootste van mij.

  1. Heeeee daar is mijn allerliefste Faalentino, mijn Pepekind waar ik altijd zoooo trots op ben!!, ben jij ook zo frolijk van de zon?, dat liedje ken ik ook, dat zing ik vaak voor Brammie en je tante Jafita!, maar jij bent ook mijn zonneschijn, omdat je zo een liefe slimme jongen bent, met zo een groot hart, een echt Koningskind!, fijn dat alles goed gaat met Elrooi, en ik vind het helemaal top dat hij en Bliss ook mee gaan doen aan de Hoedjessjoow, de Hoedjessjoow is zoooo een biesondere dag, ik kijk er nau al naar uit!, en zeggen jauw mensen ook dat je ze wakker maakt?, maar daar ben je toch kat voor geworden?, ik maak mijn mensen ook nog elke morgen wakker hoor, alleen niet meer vijf keer in een nacht, en heb jij thuis ook dat stofzuigding?, ik wist niet dat die ook snekkies at… o, o daar ga ik dan op letten, want ik eet liefer zelf mijn snekkies!, en nau ga ik lekker smullen SAMEN met Mikkie, wat heb je weer een heerlijke hapjes neergezet, dankjewel, ook van Mikkie!, mijn mensen vinden de zonnetjestaart fantasties, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeeel veel dikke koesen en kopjes en knuffels, ze zijn van je Pepeoom!, ik heb voor jullie allemaal snekkies gestrooid en ook ketnip uit mijn tuin, en een kom slagroom, die staat in de tunnel, dan zien je mensen het niet!, voor je mensen zijn er brauwnies, en wil je alsjeblieft tegen je tante Jafita zeggen dat ik hier al op haar en Brammie sta te wachten met snekkies en een zachte deeken en een hartjesballon?, en een grote dikke koes terug voor jau!!!

 10. Lieve Kever, morgen zal Molly me helpen met de blog en mag ik ook meteen jou schrijven. Tot dan en knuffels van Lucky

  1. Heee lieve vriend Lucky, gesellig dat je me morgen letters gaat sturen!, en dan ook nog met Molly die je helpt, dat lijkt me helemaal top!, ik stuur jau en je famielie alvast heeeeeeeeel veel knuffels terug, ze zijn van je vriend Kever!! en ik heb natuurlijk snekkies gestrooid!!

 11. Wow klinkt als de perfecte zomer en het is pas lente. Geniet ervan zolang het kan, voor je het weet is het weer herfst en winter.
  Knufsjezzz van onzzzz

  1. Lieve mevrouw Sandra en lieve Roos, het foelt ook al een beetje als de zomer, en nau gaat er straks NOG meer zon komen!, van mij mag het altijd zo blijfen, dat er oferdag zon is en dan in de nacht soms reegen voor de plantjes!, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes met zonnestraalen, en in de Hello Kever boks zit fandaag voor Roos patee van flees met een takje ketnip uit mijn tuin ernaast, en voor u is er fanielje ijs met warme sjookoolaadesous er oferheen, dat heet daam blansj, en bofenop zit ook nog slagroom!!

   1. Goede verdeling zon overdag en ‘s nachts regen. Hopelijk wordt het niet te warm, we gaan het zien en beleven.
    Het was allemaal weer ontzettend lekker, dank je wel, je hebt het er maar druk mee elke week!
    Knuffelzzzz

    1. Fijn dat alles lekker was, ik vind het leuk om voor jullie iets lekkers te maken!, fandaag is het hier ineens weer een beetje grijs en kauder, maar ik lig toch op de stretsjer!, heeeeeeeeel veel knuffels terug van mij!!

 12. Ha die Kever,
  We kunnen wel aan je foto’s zien dat jij geniet en dat jij alles perfect vindt. Mooi groen gras waar je zwarte vacht prachtig bij staat en een heerlijk zonnetje. Prima weer, niet te warm en niet te koud. Hopelijk blijft het lang zo, maar morgen komt er wel meer wind. Maar misschien is jouw tuin wel heerlijk beschut en kun je toch lekker spelen en slapen in de zon.
  Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je muzikale vaardigheden blijft oefenen. Maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat je mensen het wel fijn vinden dat je ’s nachts nu lekker slaapt. Onze vrouw vindt het wel heel erg fijn dat wij elke nacht gezellig met haar meeslapen en pas weer opstaan als zij ook het bed uit gaat. Maar wij zijn dan ook senioren, dus wij houden gewoon erg veel van slapen (en van eten natuurlijk). Gaat het nog steeds goed met Mikkie en zijn jullie nog steeds vrienden nu hij niet meer in je tuin mag komen?
  Lieve Kever, wij wensen je nog heel veel van die perfecte dagen toe, zonder dat het opeens weer heel hard gaat regenen. Onze vrouw zegt altijd dat het ’s nachts mag regenen, want dat is goed voor de tuin. Overdag willen we graag lekker veel zon. Heel veel zonnige kopjes van Cindel, Jillie, Ivar en sterrenzusje Fenneke en veel knuffels van onze vrouw.

  1. Lieve allemaal, ik ben echt een zonneKever, zo noemen mijn mensen me vaak, ik ben de hele dag buiten aan het genieten in het gras, misschien was ik froeger wel een koeitje, dat kan natuurlijk best, want in de zon in het gras liggen vind ik het allerfijnste dat er is!, mijn vrouw zegt dat ik helemaal naar gras ruik als ik binnen kom, en dat ik ekstra lekker ruik als ik in de zon heb gelegen, dat hadden Popje, Beer, Mol en Bolletje ook folgens haar, dan ruiken we naar zon en blouwe lucht en plantjes en warmte!, ik speel nog wel spieraal hoor, alleen niet meer vijf keer per nacht, en ik kan nau ook buiten op de stretsjer spieraal spelen!, want ik moet natuurlijk wel blijfen oefenen, wat gesellig dat jullie met zijn allen de hele nacht lekker slapen, slapen is fijn, en je hebt het noodig om weer eenersjie te krijgen, zeker als je je seeniejor bent, Mikkie en ik zijn nog steeds vrienden hoor, ik wil alleen niet dat hij in de tuin komt, maar ik vind het gezellig als hij op het dak is, of stiekum in de tuin naast ons, dan delen we een kouwstik en liggen we allebei lekker te dutselen, o en mevrouw Marjoke, mijn vrouw vindt dat ook, van het reegenen in de nacht!!, want dan ben je toch binnen aan het slapen, en de plantjes hebben reegen noodig, ik zau het fantasties vinden als dat zo zau kunnen!, lieve Cindel, Jillie, sterrenzusje Fenneke, Ivar en mevrouw Marjoke, ik stuur jullie heeeeeeeel veel lieve kopjes, ze zijn van Kever!!, en ik hoop dat jullie ook genieten van de zon!!

 13. Ha die Kever, hier ben ik dan nog snel even. Ik vond het vandaag in onze tuin wat minder fijn want hier was een heel harde woei maar toen ben ik gewoon fijn op de bank gaan liggen bij mijn mensen. Ik vind dat ook het fijnste als je samen kunt zijn en eerder deze week waren mijn mensen ook buiten op de stoel en deden ze plantjes in de bakken. Dat kijkt zo gezellig en hier is ook alles nu veel groener dan eerst. Dat vind ik fijn want dan weet je dat het eindelijk voorjaar is en straks misschien ook wel snel zomer. En dan zijn er vogeltjes, libelles, vlinders en van alles waar ik achteraan kan rennen. Ik geniet erg van het mooie weer en de zon en dan is het wel perfect inderdaad. Ik steek ook regelmatig mijn kop in de struiken want dan kan ik stiekem zien wat er bij de buren gebeurt. Dat is een beetje gluren maar ik vind dat nogal spannend en ik kan ook meteen eens kijken of er nog vogels in de struiken zitten. Soms hoor ik het ritselen dus dan zit er denk ik heus wel eentje. Bij de buren is een woef maar die is wel lief. Als kater mag je best bij de buren kijken zeggen mijn mensen, dat is niet erg. Doe jij dat ook wel eens?

  Ik vind het een goed idee dat je zegt dat je het beste tettert op kauwsticks. Dan krijg je die misschien nog wel vaker eentje en voor Mikkie dan ook. Een vriend hebben in de tuin is fijn. Hier zijn de konijntjes mijn vrienden. Wel bijzonder dat je nu ’s avonds moe bent en geen spiraal meer speelt. Maar dat komt vast ook wel weer goed!

  heel veel knuffels van ons allemaal en tot later weer!

 14. Heeee lieve vriend Lucky!!!, was er bij jau ook al die woei?, hier ook!, en de zon was er maar af en toe, maar ik wilde toch de stretsjer buiten en toen heb ik daaronder gelegen, daar foel ik de woei niet en niemand kan me dan zien, dat is feilig!, ik heb getetterd of mijn mensen ook naar buiten kwamen maar die zeiden dat ze het te kaud fonden, ik heb zelf heeeeeel veel haaren dus mij maakt het niet uit, maar ik snap heel goed dat je bij je mensen op de bank was gaan liggen!, dat is altijd gesellig toch?, o en kijk jij bij de buren?, dat doe ik ook!, als ze niet in de tuin zijn ga ik gewoon voor het gaaaas zitten en kijk ik in hun tuin, als ze er wel zijn ferstop ik me een beetje, het is keispannend om in een andere tuin te kijken toch?!, ziet de woef je wel eens?, en wat doet de woef dan?, brn je niet bang voor de woef?, ik vind je echt heel dapper lieve Lucky, dat je zoveel durft!, naast mij woont ook een woef maar die kan mij niet zien en ik hem ook niet, soms als ik tetter dan gaat hij waf waf waf, dan hau ik snel mijn mond!, fandaag hebben Mikkie en ik een kouwstik gekregen en een paar van die snekkies in dat rose zakje, zooo heee die lusten we allebei!, en zal ik een geheim ferklappen?, ik had de afgelopen nacht wel vijf keer spieraal gespeeld en getetterd!, ineens was ik niet moe meer, mijn vrouw roept dat zij nau wel moe is, nau ja!!!, ik stuur jau en je famielie heeeeeeeeel veel lieve kopjes en knuffels, en ik heb voor iedereen iets lekkers neergezet, het is van je vriend Kever!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *