Mila ofer flieft zijn en wat dat is

milaHoi allemaal, vandaag ben ik weer aan de beurt op de blog. En vandaag gaat mijn hartje echt heel hard boemsie boem. Er zijn kei veel vlinders in mij buik en die fladderen daar rond.

Het is niet zo dat ik iets lekkers heb om te eten. Mijn hartje kan daar ook van boemsie doen. Maar nu is het iets anders. Toen ik hier voor het eerst kwam op de blog zag ik allemaal lieve berichtjes bij de blog. Één daarvan deed mijn hartje ineens heel hard boemsie boem doen! Mijn binnenste zei: je bent flieft!

Flieft

milaIk moet even bij het begin beginnen want mijn hartje en mijn hoofd gaan alle kanten op en ik wil alles tegelijk en dat gaat niet. Hoe weet je nou of je flieft bent? Dan gaat alles in je hoofd en lijf tekeer alsof je gras hebt gegeten en je moet ineens naar de bak maar ook weer niet. Je hoofd wil links en je lijf gaat rechtdoor. Het mauwen gaat snel, hakkelig en er komt niet echt iets uit waarvan je denkt Wat mauwde ik nou eigenlijk? Je hartje is het belangrijkst. Die gaat van boemsie boem en boemsie boem, maar dan kei en kei snel. Zo snel alsof je al je brokken in één keer door wilt slikken. Poeh, ik moet even op adem mauwen.

Okee, nu gaan we verder. Want wat nu? Ik ben flieft en wat nu? Ojee, mijn hoofd, ja mijn hoofd want poezedames hebben een hoofd en katers een kop, draait volop. Daar gaan we: zit mijn vacht netjes en is alles gekamd? Zijn mijn oortjes schoon en zit mijn oorvacht wel netjes. En dan nog mijn tannen. Zijn mijn tannen wit en mooi en schoon? Hoe zien mijn pootjes eruit en de vacht tussen mijn pootjes. Zijn mijn nageltjes scherp en schoon? En hoe zit het met mijn prievee dingetjes, zijn die ook netjes? Mijn hartje gaat heel hard boemsie boem.

Katermans

Vorige week vroeg ik in de blog wat nou handig is als poezedame om te doen. Wanneer fraag je furkeer en hoe doe je dat? Moet je wachten tot de katermans zelf op je afkomt of fraag je het zelf? Gelukkig waren er allemaal lieve woordjes en mij zenuw is heel hoog. Ik mauw al een week dat het spannen is vandaag. Mamavoelens gaf weise woordjes in steun en toen foelde ik mij zenuw iets minder worden maar nu is hij weer kei hoog.

In mij hart zit ook Jimmy. Hij was mij furkeer voordat hij een ster werd. Hij is een mooie rode katermans en super lief. Hij heb mooi volle katerwangen en mauwt de liefste woordjes. Maar mij hartje zeg ook, je mag nieuw liefde hier hebben. Liefde is niet voor één. Liefde is voor allemaal. Dat Jimmy een ster is wil nie zeggen dat hij niet in mij hartje is want hij is daar altijd elke dag. Eerst vond ik deze best moeilijk maar mamavoelens zei dat liefde fijn is en dat alles kan, ook gemberneutal of zoies. En als je liefde voelt dan mag je dat mauwen want alleen dan weet de ander poes of kater dat je liefde hebt of dat je flieft bent.

Wie het is

milaNu komt het. Ik ga mauwen wie mijn hartje zo laat bonzen. Hij is een pracht katermans. Hij is zwart van kleur die soms bruin lijkt. Er zit ook wit in zijn vacht. Zijn voorpoten zijn iets korter waardoor hij wat lager zit en hij wat voller lijkt. Ik hou van maatje meer. Zijn kop is prachtig rond en vol. En zijn wangen zijn echte mooie katerwangen net zoals Jimmy dat had. Hij heeft zelfvertrouwen omdat hij alleen dat doet wat hij kan. Dus hij kan het kei goed. Als ik in zijn katerogen kijk word mijn hartje ineens een vlam. Oh en hij is heel goed in de tuin en hij kan heel ver tetteren. Ik heb zijn tetter eens een keertje gehoord en klonk meega lief. Hij houdt van snacksticks in alle smaken en hij lust ook soepjes. Misschien hebben jullie het al door maar de katermans die ik bedoel en waar mijn hartje zo van boemsie boem doet is Kever.

Kever, ik vind jou een hele knappe katermans in alles wie je bent en tettert. Heb je nog een plekje in je hart voor mij vrij als furkeer?

Mamavoelens… ik heb het gedaan… ik heb furkeer gevraagd. Oh nou gaat mij hartje zo hard en ik moet nodig mij vacht poetsen. En ik moet de mooiste foto’s erbij doen.

17 thoughts on “Mila ofer flieft zijn en wat dat is

 1. Liev tant mila.
  Ikke hebt met oom jimmy praat enne hij zegge dat het heel goed is dat uwes weer verkeer kreigt wat het leven gaat door!
  (Datte snapt ikke nog niet maar oom jimmy isse weis dus zal het wel.)
  Ikke moest zeg doen dat hij nooit uit uwes hart zal gaan maar dat er nog wel plek over is.
  Heeeel veel kroelkopjes vanne mijn en liev aaitjes van mamma
  Princess Noa

  1. Lieve kleine prinses Noa, wat een lieve woordjes en je bent al zo groot. Je wordt een super mooie poesedame! Ik hoop dat jij een lieve furkeer vindt. Eentje die je hart doet boemsieboem. Zachte neusjes van mij, tante Mila

 2. Mij lieve Milaameisje,

  oooh Mamavoeles heb traantjes in ze oog….
  Zofeel mooi hebbie jou letters gemaak. Jou letters zijn net zofeel flieft als mij kleine Milaameisje. Mamavoeles is nu zofeel trots op jou mij kleine meisje. Jij ben zofeel emansiepeer en jij mag seeker om jou furkeer fraage. En jou Mamavoeles zeg het zachjes in jou mooie oortje. Niemand heb ooit zo een mooie aansoek gedaan. Mamavoeles ze hartje dee ook boemsie boem boem boemetjes van geluk en trots. Jij heb met jou mooie hoofie denkt en met jou prachtig hartje foelt. En jou Jimmy blijf foor alteit in jou hartje maar jij ben nog heel feel jong. Dan mag jij niew geluk foele en jij foel jou niewe geluk. Hij heb tetters en toeters en hij is zo een knappe katerman. Jij zeg het zofeel goed, jou katerman van jou droom kan heel feel goed dinge die hij goed kan van ze eigen. En hij heb korte poote, dan staa jij goed en steefig in jou tuin. Maar nu kom het, jou katerman van jou droom heb ze maatje meer en hij heb ook ze hartje meer. Mamavoeles is zofeel blij met jou keus van jou hoof en jou hart. Zij foel nu ook zofeel van ze zeenuuwbuik en het is zeenuuw foor mij mooi meisje.
  Kom jij teege jou Mamavoeles leefeswerk ligge dan bennie heel feel warm in jou hart. Mamavoeles wagt Saame met jou op jou katerman. Oooh prrrrr prrrrrrr prrrrrrrr alles kom goed want jij ben zofeel flieft. Iedereen foel het mij liefertje ❤️

  Jou Mamavoeles

   1. Ooooh mij Milaameisje,

    jou Mamavoeles heb nu zofeel traan van ze geluk. Doe jij maar lekker Saame met jou Kever, Brammie en Jafita geniete van jou leefe en jou geluk. Saame is liefde nog feel meer. Prrrrrr, prrrrrr, prrrrrr

    Mamavoeles ❤️

 3. Lieve Mila,
  Wauwie, wauwie, wat romantisch allemaal. Hier wordt op dit blog een aanzoek gedaan. Wat mooi, spannend en lief allemaal. Wij krijgen er tranen in ons ogen van.
  Nou Mila, we zijn reuze nieuwsgierig hoe dat gaat aflopen en wij denken dat dat vast goed gaat komen. Knap hoor, dat jij dat zomaar via dit blog doet en dat wij er allemaal getuigen van mogen zijn. Wij zouden dat vast niet durven.
  Lieve Mila, heel veel sterkte en succes ermee. Veel zachte kopjes van Cindel, Jillie en Ivar en een knuffel van onze vrouw.

 4. Heee lieve Mila, hier ben ik, Kever!!, ik ben gewoon helemaal ferleegen geworden, en ik tetter niet eens, want ik las je letters en toen dacht ik Gaat dat over mij?!, van zo een liefe knappe poesendame die zoveel durft, en die SAMEN met mijn vriend Toby en mijn vlinderleeuw Brammie in huis woont?, en die zo een lief gesichtje heeft, met zo mooie oogen?, en die bij haar vrouw op de schauder zit als ze eet?, en die zo graag lekker eet, net als ik?, ja natuurlijk wil ik ferkeering met je!, ik heb nau zon in de tuin, ik heb een deekentje neergelegd en een paaraasol neergezet, en Jafita gaat Brammie ophalen, zullen we dan met zijn fiertjes hier in de tuin lekker snekken en in het gras spelen en dutselen?, want Brammie en Jafita horen ook bij mij, en nau zijn we SAMEN, dat is fantasties, lieve Mila ik kan nau weer zachtjes tetteren, hoor je me?, en ik stuur je een likje over je hoofd, maar foorsichtig hoor, dat je haaren netjes blijfen, zie ik je zo in mijn tuin?, tot straks Milamuis!!!, je Kever!!

  1. Oh lieve Kever mij hartje boemst keihard en mij motor draait de hele tijd de zelfde plaat: prrrr prrrr prrrr mij hart is gelukkig met jou. En nu zijn we met z’n alle. Kever, Bram, Jafita en ik, je milamuis! Boemsieboem prrrr ik ga ze halen en dan gaan we samen lekker smikkelen in jou tuin!!

   1. Heee lefe milamuis, tot zo!!!, ik heb een hartjesknuffel voo je, voorBramme is er spikkelsous en voor Jafita zonnebloemen!!

    1. Ik maak letters op de teelefopn van mijn vrouw en mijn pooten zijnte groot, daarom maak ik fauten!!

     1. mij kevertje, jij mag dat. en een lieve hartjes knuffel. wat een lieve kater ben je. Ik geef je zachtje neusjes en een likje over je kop.

  2. Lieve Kever,

   hier is Loesje en van mij hart wil ik jou heel feel feeliesieteer met mij mooie Milaameisje. Iedereen is nu zofeel gelukkig want Saame kan jij nog meer verkering foele in jou hart.
   Als Mamavoeles doe ik nu heel feel eete van mij geluk en het is garnaaaale in sjelei van Saame. En dattie foor alteit lief ben foor mij kleine Milaameisje,

   Loesje

   1. Lieve Loes, dankjewel!!!, ik zal altijd lief zijn hoor, want ik hau niet van ruusie of gemeen, en Mila is zoooo een liefe kleine poesenmuis!, heeeeeeeel veel liefe kopjes van Kever!!!

 5. Lieve Mila,

  Wat onwijs mooi en gaaf dat je flieft bent op Kever, en hij wil volgens mij heel graag verkeering met jou las ik net.
  Dat is nog eens super koel toch, ben super trots op je dat je het aan Kever durfde te vragen.

  Lieve Mila geniet maar mooi van jullie date samen in de tuin van Kever, en van het samen zijn.

  Pootje van Tommy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *