Whiskas crunch snoep met kip

Whiskas crunch snoep met kip Whiskas is best een fijn merk voor snoep. Ik lust  best wel wat. Dus toen mijn vrouw thuis kwam met deze nieuwe Crunch-doos, dacht ik daar ga ik een bespreking van schrijven.

Eerste indruk: er zit veel in,  en volgens mij was het geeneens zo duur. Je hebt ook kleine verpakkingen van weerwat anders van Whiskas en die zijn duurder.

 

Rammel

Wat ik leuk vind aan snacks is dat het spannend is. Je hoort gerammel van de verpakking, je vrouw kijkt anders dan anders en je weet dat er iets lekker aan komt. Ik ga dan zitten en kijken of onrustig heen en weer lopen, hangt ervanaf hoe snel ze is.

Dit rammelde naar heel veel kleine snoepjes. Dat hoorde ik gewoon.

Geur

En ja hoor, zo was het ook. Dit is best een klein bordje en daar lagen heel wat snoepjes op.

Ik stond er even naar te kijken. Dat hoort eigenlijk niet bij snacks of snoep. Dan moet je meteen iets ruiken waarvan je lekker raar in je kop wordt. Had ik niet. Ik keek en dacht, dat zijn ze dus. Nou. Dan maar eten.

Klein

Het zijn kleine snoepjes,  en eigenlijk vind ik ze te klein. Dat eet niet gemakkelijk. Ik wil snoep waarmee ik kan kraken en kauwen, dan voel ik me een beetje oer en wild en dan wil ik ook extra veel ruiken en proeven.

De eerste hap stond ik te eten en ik dacht is dit alles. Het is best lekker, en dat vond ik ook bij de tweede en derde hap, maar echt de superspannende snackervaring was het niet.

Maar ik krijg het best op, daar gaat het niet om.

Oordeel

Deze snack is lekker voor een klein tussendoortje, dus niet als grote beloning als je iets moeilijks hebt gedaan of je heb troost nodig of je wil emo-eten. Gewoon een hapje dat erbij hoort.

PS ik had kip

 

 

3 thoughts on “Whiskas crunch snoep met kip

  1. Hoi Bert
    Ik had ze ooit in Duitsland gekocht voor de jongens, in NL zag je het nog niet (bijna 6 jaar terug). Ik dacht dat dit meer was om over nat eten te strooien om dat wat aantrekkelijker te maken. Ik kan me niet herinneren wat Snork en Doezel er destijds van vonden, ik denk mwah.

  2. Ja, Bert. Volgens mijn vrouwtje zijn die crunchsnoepjes om over mijn sompige brokjes te strooien. Om het nóg lekkerder te maken. Probeer dat maar eens. Misschien vind je dat dan lekkerder😺
    Kopje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *