De kater en de jongen die vreemd genoeg op elkaar leken

   Zoek de overeenkomsten tussen links de kater Moon en rechts de jongen Madden. Ze hebben vriendschap gesloten, niet alleen omdat ze op elkaar lijken, maar ook omdat het los daarvan gewoon goed klikt.

Heeft u het al gezien?

Ogen

Het eerste dat opvalt, zijn de ogen van de twee. Kater en jongen hebben rechts een andere kleur oog dan links. Precies dezelfde kleuren ook nog. Kleurverschillen is al een relatief zeldzame aandoening, en de kans dat twee personen hetzelfde hebben en vriendschap sluiten is dus nog kleiner. Er is ook nog iets anders.

Mond

Misschien  dacht u dat Madden zijn lippen een beetje naar binnen hield. Uit verlegenheid of vanwege de spanning. Iedereen staat weleens minder goed op de foto. Maar er iets iets anders aan de hand.  Madden heeft net als Moon iets dat een hazenlip wordt genoemd, een vervorming aan de mond en het verhemelte. Dat betekent meestal een operatie. Dat hebben de jongen en de kater dus ook al gemeen.

Ontmoeting

Madden en Moon hebben elkaar gevonden dankzij de moeder van Madden. Ze hoorde dat er in het asiel een tweejarige kater was die er ongewoon uitzag. Toen begreep ze dat deze kater ideaal gezelschap voor haar zoon zou zijn.  Het asiel was ontzaglijk ver weg rijden, maar ze wisten dat het de moeite waard zou  zijn.
Bij de ontmoeting klikte het meteen. De kater wilde knuffelen met de jongen, de jongen voelde meteen een band. Samen waren ze opeens gewoon, terwijl de hele wereld hen anders dan gewoon vond.

Thuis

En zo vond Moon een thuis en zo vond Madden een kameraad. Ze spelen en knuffelen en zien niet eens meer dat ze niet zo doorsnee zijn. Voor elkaar zijn ze bijzonder, niet vanwege hun uiterlijk, maar omdat ze echte vrienden zijn.

(Bron: Lovemeow.com)

Kijk ook op Instagram: klik en kijk 

 

 

2 thoughts on “De kater en de jongen die vreemd genoeg op elkaar leken

  1. Hoi Bert hier even een berichtje van Gianlucca . Ik heb 2 koper kleurige ogen en ik had een vriendinnetje met blauwe ogen. En toen bij mijn vriendinnetje kittens waren geboren waren er 2 kittens met 1 blauw en een koperkleurig oog. Dat noemen ze odd eye. Mijn opa is ook odd eye. Papa Darwin heeft net als ik koperkleurige ogen. Maar een mens met 2 verschillende ogen zie je niet veel, en dat ze allebei een hazenlip hebben. Maar wat ik eigenlijk wilde schrijven is dat wij het heel mooi vonden dat ze elkaar gevonden hebben. Dat is vriendscgav voor het leven

    1. hoi Gianlucca, wat een odd eye is wist ik helemaal niet, het lijkt me heel erg mooi en ook bijzonder. Ik hou ook van vriendschap voor het leven!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *