Wat de dokter met mij deed

dokter Wat de dokter met mij deed vond ik allemaal heel erg raar. Ik kende haar nog wel van de vorige keer. Toen gaf ze me snoep en ik eten, en toen prikte ze me dus toen ze weer met snoep kwam hoefde ik niks. En ik kreeg geen prik.

Operazie

De operazie aan mijn tanden van een paar weken geleden is dus gelukt nou mooi zo. Dat hoef ik niet nog een keer. Ik moet nou verder aan de revalidinges.

Er zit nog wat rood op mijn tandvlees daarom ruik ik uit mijn bek, ja dat is gewoon zo. Maar dat gaat vanzelf weg anders moet ik mondwater tegen het rood. Of ik dat neem zie ik dat wel.

Onderzoek

De dokter wilde naar mijn tanden kijken maar ik wilde dat niet. Dus ik was een beetje zenuwachtig en wat doe je dan, dan ga je jezelf gerust stellen. Dus ik heb alles wat ik zag een kopje gegeven. Ook haar been en haar tas. En toen ging ik even liggen. Ik dacht, klaar. Maar niks klaar. Het onderzoek begon.

Deken

Ze pakte een deken van de bank en ik weet niet hoe ze het deed maar opeens zat ik erin met poten en al. Dus ik kon niks doen. Van schrik werd ik helemaal slap. En zij aaide me over mijn kop en net toen ik dacht heel fijn maar nou los, friemelde ze mijn lip aan de zijkant omhoog. En toen aan de andere kant.  Daarna mocht ik los en ik ging meteen op afstand staan te kijken.

Dus ik ben niet ziek maar ook niet beter. Ik hoef geen operazie of pillen maar aandacht en misschien spul in mijn water.

Moe

Erna was ik keimoe. En mijn vrouw ook. Ze zei dat we veel te veel hadden meegemaakt en daar was ik het mee eens. Toen zag ik dat de dokter het snoep was vergeten en daar heb ik toen lekker van genomen.

8 thoughts on “Wat de dokter met mij deed

 1. Oooooh bertje. Wat verschrikkelijk wat jij meemaakte. Oooooh wat gemeen allemaal. Nou…ik zou jouw dokter gebeten hebben hoor. Doe ik bij floor ook. HAP!!! Alleen trok ze bij mij net op tijd haar hand terug. Zo zonde. Of ik ga blazen. Ze moet gewoon met haar handen van me af blijven. Ik wens geen ongewenste intiemiemiemiedinges aan mijn lijf.
  Ooooh gelukkig kreeg je geen prikje. Dan zouden we allemaal naar jouw dokter zijn gegaan hoor om aksie te voeren.
  Maar je hebt wel een beetje een domme dokter hoor bert,ze vergeet dingen weer mee te nemen. Nou….groot gelijk dat je het snel op at. Maar je hebt nu een tajje??? OOOOOH je begint slank te worden? Niet te slank hoor!!!

  1. hoi Katrien, ik bijt niet misschien ben ik daar te onzeker voor. Als ik heel erg schrik dan blaas ik maar alleen even, omdat ik anders van mezelf weer zo schrik. Dat zijn best moeilijke dingen. Gelukkig krijg ik nou thuis extra knuffels.

 2. Lieve Bertje,

  oooh wat maak jij toch veel mee van je eigen lieve jongen. Dat de dokter aan je bek friemelt, oooh Bert. En nog wel in je eigen huis. Ik vind je zo dapper en je moet nog herstellen. Aan de revalidinges. Ik vind wat de dokter deed bij jou eigen best veel intiem, voor je preifussie en zo. Gelukkig was je vrouw er ook bij.
  Oooh Bert ik heb de hele dag me Bertmeeditasie gedaan. Dat ik dan aan je denk met rust in me hart. Dat er niks ergs gebeurd, geen operazie. En ook dat ze snoep vergeet. Dat is gelukt.
  Oooh Bert water voor je bek, ik denk dat het dan best wel naar tonijn smaakt. Misschien heeft de dokter voor jou ook zalm van ze eigen.
  Doe je nu weer rustig aan. Vandaag is er zon en me hart is bij jou. Altijd Bertje en ik ben ook trots op jou,

  Je Loesje forrevver

  1. hoi lieve Loesje, daar heb je gelijk in dat ik veel te veel meemaak, dat vind ik nou ook. Maar ik kan er niks tegen doen dus dan moet het maar. Wat superlief dat je me zo steunt Loes met jou zijn moeilijke dingen gemakkelijker!! je Bertje

 3. Hallo Bert,

  PPPFFF wat was dat schrikken voor mij dat de dokter weer bij je thuis kwam, maar gelukkig kwam ze kijken hoe het met je bekkie was, nou goed bericht hoor dat het al heel ver genezen is. Wat een geruststelling voor jou en vrouwtje.
  Weet je wat ik zo stoer van jou vind dat je de dokter ook kopjes ging geven, wel zo van ik ben oke en je hoeft niet in mijn bekkie te kijken, maar Bert de meeste katten zitten dan verstopt achter de bank of zo hoor, en ja de dokter heeft een truckendoos om toch even in je bekkie te kijken. slim van haar hoor en voor jij het in de smiezen had was ze al klaar.
  Haha, vergeet ze de snoepjes mee te nemen, maar misschien heeft ze die wel expres voor jou bij jullie gelaten omdat je het heel goed had gedaan en dan ook een compliment van haar dat je al een tajje krijgt. Je doet dus heel goed je best met je sport eten en al dat rennen op de trap.
  Zo dus voor jou en vrouwtje een verdiende rustdag hoor. Mijn vrouwtje is ook altijd heel moe als ze met mij naar Tante Ans is geweest, dus wij snappen het hoor.Ik ga nu ook slapen en uitrusten van al dat teentjes draaien en wiewen voor jou van gisteren hoor.
  Rust knufjes van vrouwtje en poot en kopje van je grote vriend Jip.

  1. hoi Jip, dat van die dokter zag ik geeneens aankomen, er werd mij niks gezegd. En toen was ze er opeens. Ik wist niet wat ik moest doen en aan verstoppen wat jij zegt, nou ik kwam niet op het idee. Alles ging ook zo snel. Maar nou is mijn vrouw rustiger over mij want ze zit niet meer zo eng naar me te staren daar werd ik niet goed van, volgens mij snap jij dat wel, poot van je vriend Bert

 4. Onderzoeken zijn nooit fijn Bert. Maar het zit erop dus nu verder met herstellen. Komt goed!
  Poot van Doerak.

  1. hoi Doerak, dankjewel voor de steun. De dokter zei dat het helemaal in orde gaat komen dus ik eet gewoon door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *