Wat de beste snek is bij de warmte (hele film)


Het is niet keiheet maar het is wel keiwarm. Dus dan moet je ook opletten. Dat je geen gekke dingen doet. En dat je genoeg drinkt.

Soep

Ik zal het meteen maar zeggen: ik kreeg soep van Gourmet voor mijn wiekentsnek. Volgens mij zat er een beetje extra water bij maar dat maakt mij niks uit. Ik had tonijn en nog wat. Dus vis, dat is ook goed voor mijn vacht. Lekker, soep.

Lang

Van mezelf ben ik een snelle eter als het om lekkere sneks gaat, gewoon omdat ik iets lekker vind en als ik meer eet dan proef ik meer lekker. Maar met deze soep gaat dat niet. Het is te stevig en er zit ook van allerlei soorten snek in, ik weet niet hoe ik het moet zeggen. Als ik het krijg, dan moet ik altijd even kijken van waar begin ik.

 • eerst komt de saus, ook al eet ik onderweg een stukje van het een of ander
 • dan begin ik met de lekkerste stukken en ik eet gewoon wat mijn neus zegt dat ik moet eten
 • daarna kijk ik wat er over is en wat ik dan wil eten
 • na die ronde neem ik pauze en dan ga ik mezelf wassen en even uitbuiken met knuffels, deze keer ging ik op mijn kussen en mijn vrouw hield heel zachtjes mijn achterpoten vast, dan ben je toch echt samen
 • daarna maakte ik het bord leeg en schoon en toen weer wassen natuurlijk

Vocht

Soep is goed als het zo warm is. Want gemakkelijk water drinken lukt nog niet. Vanmorgen had ik wel wat uit de badkamer. En uit de schaal. Dus toen ’s middag de wiekentsnek kwam was ik echt toe aan iets dat ik kon drinken. Ik weet dat er nog een zakje soep in huis is dat is vast voor de maandagsnek.

16 thoughts on “Wat de beste snek is bij de warmte (hele film)

 1. Hallo Bert, hier een vroege Jip. Vrouwtje zegt dat er weer veel op mijn lijst van opzichter staat en er niet veel te computeren is. Daarom maar vlug een schrijf naar jouw. Deze soep van jouw ken ik niet. Vrouwtje heeft andere soep voor mij van die gezonde/natuursoep. Die krijg ik ook regelmatig. Gisteren kreeg ik extra snoepjes als snek en wat extra natvoer met water. Nou was ik hier ook heel blij mee en was het smullen. Nu ga ik vlug op het balkon, want het is nu nog heel fijn buiten. Jij een fijne dag en veel knuffels van vrouwtje en pootjes en kopjes van je vriendje de opzichter Jip

  1. hoi Jip wat help je thuis goed mee, je vrouw is vast trots op je en ze heeft het ook gemakkelijker zo. Dankjewel voor de tip van natuursoep dat ken ik niet en ik hoop dat het ok lekker is. Vanmorgen kreeg ik water met twee partysneks erin. Superlekker!! poot van je vriend Bert

   1. Hallo Bert, vrouwtje had even een verhuisdoos open gemaakt om voor jouw te kijken. Vrouwtje koopt het bij Zoo-plus en het heet Miamor. Ik krijg die van tonijn en de kip. Zo nu weer vlug verder met opzichter zijn, Je grote vriend Jip

 2. Ooh oompie bert. Sjoepie isse het allerlekkerste fan de heeeele wereld. Ikke kjijg het ook. En dan eet ik braaf alles op. Ook de groentjes. Moet ook van mammaloes (dikke koes) Ik drink heel goed sei frauw. Ikke hep een hele grote bak water en ik drink er geaag uit.

  1. wat goed dat je graag water drinkt Dorus dat is heel belangrijk en jij kunt het al. Dan heb je als jonge katerman al iets bereikt in het leven. Ik hoop dat je thuis ook complimenten krijgt daarover!!

 3. Hoi Bert, wij vinden die soepies ook heel erg lekker, zelfs Bas. Wij hebben gisteren ook lekkere sneks gekregen, water drinken doen Bjarne ,Bikkel en Oliver bij de kraan. We gaan gewoon bij de kraan zitten en heel zielig kijken, net zolang tot onze vrouw de kraan open draait. Wij hebben ook op 2 plekken in huis drinkbakken staan, zodat wij genoeg water hebben. Vandaag wordt het weer warm, wij zijn benieuwd of we vandaag weer zo’n lekkere snek krijgen.
  Doe je rustig aan vandaag Bert? Knuffels van Bas,Bjarne, Oliver, Kruimel en Bikkel en van onze vrouw.

  1. hoi Allemaal zeker weten dat ik nou rustig aan doe van thuis hoef ik ook niet te spelen. Ik krijg extra knuffels en water met een snek erin. Wat knap van het uit de water drinken. Kan jullie vrouw daar een keer een filmpje van maken? Dat kunnen andere katten daarvan leren. Ik zou eerlijk waar niet weten hoe dat moet. Maar ik durf ook niet op het aanrecht en daar is de kraan dat weet ik dan wel. pootje van mij

 4. Hoi Bert,
  Je ziet en hoort je gewoon genieten! Soep is ook heel lekker, ik heb gisteren ook gekregen, en ik weet dat ik vandaag weer krijg. ik kijk er nu al naar uit, en loop voor de zekerigheid steeds mee naar de keuken met mijn vrouw, zodat ze het niet vergeet.
  Ik hoop dat jij het vandaag ook weer krijgt Bert,
  Kop en poot van Vlo.

 5. Lieve Bert,

  assie naar jou film kijk dan ga jou buik knor zegge en jij krijg heel veel begeerte in jou soep. Soep met jou tonijn is mij faavoriet. Mij vrouw heb het mij eigen gistere ook gegeeve. Zij zeg Loes jij kan vast jou hoedje nie meer zien maar jou tonijn in jou soep lus jij wel. En mij vrouw heb gelijk. Assie zo hard werk Bert dan moet jij goed eete en jou drinke doen. Dan blijf jou hoedje ook goed passe.

  Liefs van jou Loesje

 6. Hoi Bert, die soepjes ken ik en die lust ik ook! Maar weet je welke ik stiekem nog lekkerder vind? De soepjes van Feliks. Elke dag krijg ik er eentje, nu het zo warm is. En ik denk, of eigenlijk weet ik wel zeker, dat mijn vrouw er een beetje ekstra water in doet. Net als jouw vrouw. Mijn man doet dat niet, dus ik hoop altijd dat ik van hem een soepje krijg.
  Maar mijn mensen zeggen dat ik alleen de soep opdrink, en de stukjes laat liggen en dat dat zonde is van de stukjes vlees en vis. Maar ik vind: soep is soep, en stukjes zijn stukjes. Als ik soep krijg, laat ik dus de stukjes liggen. Dat is toch logies, vind ik zelf.
  Nu zie ik dat jij ze opeet, dus misschien ga ik dat toch eens proberen. Of misschien ook niet. Want ik ben best een beetje verwend, zeggen mijn mensen. Ik vind: dat hoort, als kat zijnde.
  Ik hoop dat je vandaag weer een soepje hebt gekregen, Bert!
  Lieve kopjes van Bolle.

  1. hoi Bolle vandaag nog geen soep gehad. Wel partysneks van Felix in een beetje water. Het is een goed merk dus die soep vind ik vast ook lekker die wil ik proberen. Ja, dat extra water… een beetje is niet erg. Maar je eten moet niet slap worden. Dan heb je minder smaak. Misschien is dat met die stukken gebeurd. Je kunt altijd pauze nemen en dan een hapje, je weet nooit. Ik vind het weer nou te heet. Eerlijk waar. poot van mij

 7. Hoi Bert dat is het beste advies wat jevkunt krijgen lekker sappig vleesje.of visje en dan extra nog een beetje water erbij dat doet mijn vrouwke ook voor mij en ik vind her lekker!

  Kopje van je vriendje Ollie

  1. hoi Ollie volgens mij doen heel veel vrouwen dat water erbij ik heb dat thuis ook. Zeker nou met het warme!! poot van mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *