Waarom ik naar de badkamer ga

kat naar de badkamer Waarom ik naar de badkamer ga. Nou, dat is eenvoudig. Ik heb er iets te doen. Nee, niet op de bak. Die staat er wel maar die gebruik ik nooit. Maar hij moet er wel zijn.  Dus daarvoor ga ik niet naar de badkamer.

Ik  moet eerst zeggen dat ik nooit alleen op de badkamer wil zijn. Daar ben ik heel raar in misschien.

Water

Soms heb ik ’s morgens zo’n trek in water dat ik het uit de badkamer wil drinken. Ik heb altijd een bake met vers water, daar gaat het niet om, maar badkamerwater is anders. Het heeft iets spannends. Ik ga dan met mijn vrouw mee naar de badkamer maar ik kijk haar wel serieus intens aan, dat ze weet dat ik iets wil.

Water dus.

Dan moet ze wat uit de kraan op de tegels laten gaan. Niet heel veel of weinig, gewoon net genoeg dat luistert best nauw. Ik sta dan achter haar te kijken. En dan ga ik drinken. Zij moet dan wachten anders ben ik alleen op de badkamer en dat wil ik niet.

Ben ik klaar met drinken, dan ga ik weer naar de huiskamer en dan kan zij haar mensendingen doen.

Avond

Het kan ook gebeuren dat het ’s avonds laat is dat ik voel dit is niet goed, ze moet naar bed. En dan hangt ze nog op de badkamer. Dus dan ga ik erheen en ik ga bij haar staan: “Meeewww!”  Zeker weten dat ze me snapt. “Ja Bertje, ik kom zo, ga jij maar vast naar boven.”  Nou dat doet deze jongen niet.  “MEEEEWWW!” En wat gebeurt er, ik hoef geeneens een derde keer te miauwen, ze gaat de badkamer uit en ik erachteraan.

Alleen

Daarom ga ik dus naar de badkamer. Er moet iets gebeuren. Alleen kan ik het niet of wil ik het niet, of misschien durf ik het niet, maar ik ben gewoon het liefste samen, en ook op de badkamer.

2 thoughts on “Waarom ik naar de badkamer ga

  1. Bert wat ben je toch een geweldige en herkenbare kater. Hier hebben wij het als het laat is, voor het slapen gaan drinkt ze een beker warme melk, daarna gaat ze haar tandenpoetsen en als ze boven komt dan willen wij slapen. Meestal hebben we dan het bed al verwarmd, maar soms komt ze niet gelijk. Dan gaan we spelen of heel hard over de bank rennen. Dan weet ze bedtijd

    1. Wat slim dat jullie ook een manier hebben om de vrouw te laten weten dat het bedtijd is. Ja, als je een gewoonte hebt moet je blijven doen zoals het hoort. Dan weet iedereen waar je aan toe bent.

Reacties zijn welkom